ami336 Napisano 25 Maja 2014 Udostępnij Napisano 25 Maja 2014 Od pewnego czasu mam problemy ze stopą i poszukuje dobrego ortopedę. Czy możecie kogoś polecić ? Najlepiej z Katowic bądź okolic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 25 Maja 2014 Udostępnij Napisano 25 Maja 2014 Może Sport-klinika w Żorach? 40 km od Katowic za to poziom usług z gwarancją ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuman300 Napisano 25 Maja 2014 Udostępnij Napisano 25 Maja 2014 Może Sport-klinika w Żorach? 40 km od Katowic za to poziom usług z gwarancją ;-) Potwierdzam, a z lekarzy polecam dr Macieja Marka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lski Napisano 25 Maja 2014 Udostępnij Napisano 25 Maja 2014 Śląsk nie Kraków-ale polecam dr igora Zwinczewskiego-dokładnie od stopy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 25 Maja 2014 Udostępnij Napisano 25 Maja 2014 Od pewnego czasu mam problemy ze stopą i poszukuje dobrego ortopedę. Czy możecie kogoś polecić ? Najlepiej z Katowic bądź okolic... Euromedic Katowice - kierownik ortopedii dr n. med. Jan Franiel - ortopeda traumatolog - specjalista od kończyn górnych Szpital Ruda Śląska - ordynator ortopedii dr n. med. Adam Śliwiński - specjalista od kolan i kończyn dolnych do obydwu dostaniesz się na konsultację 'prywatnie".. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... siano Napisano 26 Maja 2014 Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 Od pewnego czasu mam problemy ze stopą i poszukuje dobrego ortopedę. Czy możecie kogoś polecić ? Najlepiej z Katowic bądź okolic... Również bardzo polecam klinike w Żorach można również bez problemu na pierwszą wizytę udać się prywatnie w Katowicach na Reymonta 6 przyjmuje Juliusz Dec najlepiej udać się do niego z wszystkimi zdjęciami wynikami itp. Moja córka po tygodniu już miała zabieg u niego w klinice w Żorach i wszystko jest OK a inni lekarze mówili że ma jeść tabletki przeciwbólowe bo rośnie i dlatego ją kolano boli. Dużo można o nim poczytać w necie naprawdę polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Janica Napisano 26 Maja 2014 Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 Bierun Stary, klinika ortopedyczna Galen, jest kilkunastu lekarzy, maja wlasna sale operacyjna, mi naprawiaja miednice (pekniety obrabek). Informacje i cennik mozna latwo wygooglowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ami336 Napisano 30 Maja 2014 Autor Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 Dziękuję wszystkim za propozycje, umówiłam się z ortopedą ze sport-kliniki w Żorach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 31 Maja 2014 Udostępnij Napisano 31 Maja 2014 j Również bardzo polecam klinike w Żorach można również bez problemu na pierwszą wizytę udać się prywatnie w Katowicach na Reymonta 6 przyjmuje Juliusz Dec najlepiej udać się do niego z wszystkimi zdjęciami wynikami itp. Moja córka po tygodniu już miała zabieg u niego w klinice w Żorach i wszystko jest OK a inni lekarze mówili że ma jeść tabletki przeciwbólowe bo rośnie i dlatego ją kolano boli. Dużo można o nim poczytać w necie naprawdę polecam. A jaki byl powod operacji corki - jezeli nie chcesz, nie odpowiadaj albo na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... siano Napisano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 A jaki byl powod operacji corki - jezeli nie chcesz, nie odpowiadaj albo na priv Nie ma problemu Córka miała chondromalacje rzepki ( na brzegach rzepki robiły się wyrośla kostne które powodowały tarcie i bół )w szpitalu w Siemianowicach po kilku wizytach zrobieniu prześwietlenia i rezonansu lekarz stwierdził że córka jak na swój wiek szybko rośnie i dlatego kolano ją boli. Po pierwszej wizycie u Juliusza Deca dowiedzieliśmy się że rezonans został żle opisany ( w szpitalu płytki nikt nie oglądał skupili się tylko na opisie). Córka bardzo szybko trafiła do kliniki w Żorach i z NFZ-tu miała zrobiony zabieg ( była wtedy jeszcze niepełnoletnia i nie musiała jako dziecko czekać w długiej kolejce na termin. A o tym że córka nie symuluje jak to również sugerował lekarz w szpitalu w Siemianowicach ( wiadomo WF w szkole) przekonałem się jak mając bilet na Metallice prosiła o to abym go sprzedał bo ona nie jest w stanie tylu godzin wytrzymać na stojąco. Pozdrawiam Siano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... snowblade'man Napisano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Witam. Również polecam klinikę w Żorach. W 2008r. miałem problem z kolanem. Trafnie postawiona diagnoza,etc.... Niestety nie pamiętam kto mnie przyjmował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ami336 Napisano 7 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 Ponawiam temat, ponieważ byłam już na wizycie i wiem że mam problem z tym jak stawiam stopy przez co ciężar ciała nie rozkłada się równomiernie na stopach i przez to eksploatuje pewne ścięgna bardziej i zalecono mi abym miała indywidualne wkładki, polecono mi firmę w Tychach niestety Pan, który się tym zajmuje wyjeżdża zagranicę na dłuższy czas... Czy nie znacie jeszcze jakiejś firmy z okolic Katowic? Szukam od wczoraj w sieci ale nic nie mogę znaleźć... Mam też inny pytanie robiłam zdjęcie RTG stopy czy jest ktoś kto się zna na tym i mógł by sprawdzić czy wszystko w porządku? Mogę je wrzucić tutaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... lski Napisano 14 Marca 2016 Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 Jeżeli to stopa, to zdecydowanie Igor Zwinczewski w Krakowie, sam korzystałem, przejrzyj opinie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 lata później... izou Napisano 26 Października 2018 Udostępnij Napisano 26 Października 2018 Jeśli chcecie sie dostać na fundusz, polecam uzbroić sie w cierpliwośc.No i szykować sie na to,ze będziecie na wizytę czekali po kilka miesięcy ( no chyba,ze rodzinny da Wam skierowanie na cito, aczkolwiek wiem,ze takie skierowanie nie jest wystawiane często). W Katowicach prywatnie polecam klinikę Maguccy.Trafiłem tam swego czasu z urazem, bałem się,ze nie będe w stanie wrócić do uprawiania sportu. Na szczęście się udało ( dzięki zabiegom oraz rehabilitacji,poza tym sam wiele ćwiczyłem). https://klinikamagnuccy.pl/ortopedia/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 5 lat później... JedrzejGra Napisano 15 Stycznia Udostępnij Napisano 15 Stycznia Jeżeli możesz to skorzystaj z dr n. med. Albert Stachura https://ortho-expert.pl/lekarze/ . Nie jest to Śląsk, ale dla zdrowia warto wybrać sie do Szczecina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 6 miesięcy temu... majaluki10 Napisano 12 Sierpnia Udostępnij Napisano 12 Sierpnia Jako koszykarz korzystam od lat z pomocy: https://ortopedajstepniakowski.pl/. Mogę śmiało polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Zdrowie dobry ortopeda na śląsku? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
lski Napisano 25 Maja 2014 Udostępnij Napisano 25 Maja 2014 Śląsk nie Kraków-ale polecam dr igora Zwinczewskiego-dokładnie od stopy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 25 Maja 2014 Udostępnij Napisano 25 Maja 2014 Od pewnego czasu mam problemy ze stopą i poszukuje dobrego ortopedę. Czy możecie kogoś polecić ? Najlepiej z Katowic bądź okolic... Euromedic Katowice - kierownik ortopedii dr n. med. Jan Franiel - ortopeda traumatolog - specjalista od kończyn górnych Szpital Ruda Śląska - ordynator ortopedii dr n. med. Adam Śliwiński - specjalista od kolan i kończyn dolnych do obydwu dostaniesz się na konsultację 'prywatnie".. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... siano Napisano 26 Maja 2014 Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 Od pewnego czasu mam problemy ze stopą i poszukuje dobrego ortopedę. Czy możecie kogoś polecić ? Najlepiej z Katowic bądź okolic... Również bardzo polecam klinike w Żorach można również bez problemu na pierwszą wizytę udać się prywatnie w Katowicach na Reymonta 6 przyjmuje Juliusz Dec najlepiej udać się do niego z wszystkimi zdjęciami wynikami itp. Moja córka po tygodniu już miała zabieg u niego w klinice w Żorach i wszystko jest OK a inni lekarze mówili że ma jeść tabletki przeciwbólowe bo rośnie i dlatego ją kolano boli. Dużo można o nim poczytać w necie naprawdę polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Janica Napisano 26 Maja 2014 Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 Bierun Stary, klinika ortopedyczna Galen, jest kilkunastu lekarzy, maja wlasna sale operacyjna, mi naprawiaja miednice (pekniety obrabek). Informacje i cennik mozna latwo wygooglowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ami336 Napisano 30 Maja 2014 Autor Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 Dziękuję wszystkim za propozycje, umówiłam się z ortopedą ze sport-kliniki w Żorach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 31 Maja 2014 Udostępnij Napisano 31 Maja 2014 j Również bardzo polecam klinike w Żorach można również bez problemu na pierwszą wizytę udać się prywatnie w Katowicach na Reymonta 6 przyjmuje Juliusz Dec najlepiej udać się do niego z wszystkimi zdjęciami wynikami itp. Moja córka po tygodniu już miała zabieg u niego w klinice w Żorach i wszystko jest OK a inni lekarze mówili że ma jeść tabletki przeciwbólowe bo rośnie i dlatego ją kolano boli. Dużo można o nim poczytać w necie naprawdę polecam. A jaki byl powod operacji corki - jezeli nie chcesz, nie odpowiadaj albo na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... siano Napisano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 A jaki byl powod operacji corki - jezeli nie chcesz, nie odpowiadaj albo na priv Nie ma problemu Córka miała chondromalacje rzepki ( na brzegach rzepki robiły się wyrośla kostne które powodowały tarcie i bół )w szpitalu w Siemianowicach po kilku wizytach zrobieniu prześwietlenia i rezonansu lekarz stwierdził że córka jak na swój wiek szybko rośnie i dlatego kolano ją boli. Po pierwszej wizycie u Juliusza Deca dowiedzieliśmy się że rezonans został żle opisany ( w szpitalu płytki nikt nie oglądał skupili się tylko na opisie). Córka bardzo szybko trafiła do kliniki w Żorach i z NFZ-tu miała zrobiony zabieg ( była wtedy jeszcze niepełnoletnia i nie musiała jako dziecko czekać w długiej kolejce na termin. A o tym że córka nie symuluje jak to również sugerował lekarz w szpitalu w Siemianowicach ( wiadomo WF w szkole) przekonałem się jak mając bilet na Metallice prosiła o to abym go sprzedał bo ona nie jest w stanie tylu godzin wytrzymać na stojąco. Pozdrawiam Siano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... snowblade'man Napisano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Witam. Również polecam klinikę w Żorach. W 2008r. miałem problem z kolanem. Trafnie postawiona diagnoza,etc.... Niestety nie pamiętam kto mnie przyjmował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ami336 Napisano 7 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 Ponawiam temat, ponieważ byłam już na wizycie i wiem że mam problem z tym jak stawiam stopy przez co ciężar ciała nie rozkłada się równomiernie na stopach i przez to eksploatuje pewne ścięgna bardziej i zalecono mi abym miała indywidualne wkładki, polecono mi firmę w Tychach niestety Pan, który się tym zajmuje wyjeżdża zagranicę na dłuższy czas... Czy nie znacie jeszcze jakiejś firmy z okolic Katowic? Szukam od wczoraj w sieci ale nic nie mogę znaleźć... Mam też inny pytanie robiłam zdjęcie RTG stopy czy jest ktoś kto się zna na tym i mógł by sprawdzić czy wszystko w porządku? Mogę je wrzucić tutaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... lski Napisano 14 Marca 2016 Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 Jeżeli to stopa, to zdecydowanie Igor Zwinczewski w Krakowie, sam korzystałem, przejrzyj opinie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 lata później... izou Napisano 26 Października 2018 Udostępnij Napisano 26 Października 2018 Jeśli chcecie sie dostać na fundusz, polecam uzbroić sie w cierpliwośc.No i szykować sie na to,ze będziecie na wizytę czekali po kilka miesięcy ( no chyba,ze rodzinny da Wam skierowanie na cito, aczkolwiek wiem,ze takie skierowanie nie jest wystawiane często). W Katowicach prywatnie polecam klinikę Maguccy.Trafiłem tam swego czasu z urazem, bałem się,ze nie będe w stanie wrócić do uprawiania sportu. Na szczęście się udało ( dzięki zabiegom oraz rehabilitacji,poza tym sam wiele ćwiczyłem). https://klinikamagnuccy.pl/ortopedia/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 5 lat później... JedrzejGra Napisano 15 Stycznia Udostępnij Napisano 15 Stycznia Jeżeli możesz to skorzystaj z dr n. med. Albert Stachura https://ortho-expert.pl/lekarze/ . Nie jest to Śląsk, ale dla zdrowia warto wybrać sie do Szczecina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 6 miesięcy temu... majaluki10 Napisano 12 Sierpnia Udostępnij Napisano 12 Sierpnia Jako koszykarz korzystam od lat z pomocy: https://ortopedajstepniakowski.pl/. Mogę śmiało polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Zdrowie dobry ortopeda na śląsku?
siano Napisano 26 Maja 2014 Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 Od pewnego czasu mam problemy ze stopą i poszukuje dobrego ortopedę. Czy możecie kogoś polecić ? Najlepiej z Katowic bądź okolic... Również bardzo polecam klinike w Żorach można również bez problemu na pierwszą wizytę udać się prywatnie w Katowicach na Reymonta 6 przyjmuje Juliusz Dec najlepiej udać się do niego z wszystkimi zdjęciami wynikami itp. Moja córka po tygodniu już miała zabieg u niego w klinice w Żorach i wszystko jest OK a inni lekarze mówili że ma jeść tabletki przeciwbólowe bo rośnie i dlatego ją kolano boli. Dużo można o nim poczytać w necie naprawdę polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Janica Napisano 26 Maja 2014 Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 Bierun Stary, klinika ortopedyczna Galen, jest kilkunastu lekarzy, maja wlasna sale operacyjna, mi naprawiaja miednice (pekniety obrabek). Informacje i cennik mozna latwo wygooglowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ami336 Napisano 30 Maja 2014 Autor Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 Dziękuję wszystkim za propozycje, umówiłam się z ortopedą ze sport-kliniki w Żorach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 31 Maja 2014 Udostępnij Napisano 31 Maja 2014 j Również bardzo polecam klinike w Żorach można również bez problemu na pierwszą wizytę udać się prywatnie w Katowicach na Reymonta 6 przyjmuje Juliusz Dec najlepiej udać się do niego z wszystkimi zdjęciami wynikami itp. Moja córka po tygodniu już miała zabieg u niego w klinice w Żorach i wszystko jest OK a inni lekarze mówili że ma jeść tabletki przeciwbólowe bo rośnie i dlatego ją kolano boli. Dużo można o nim poczytać w necie naprawdę polecam. A jaki byl powod operacji corki - jezeli nie chcesz, nie odpowiadaj albo na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... siano Napisano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 A jaki byl powod operacji corki - jezeli nie chcesz, nie odpowiadaj albo na priv Nie ma problemu Córka miała chondromalacje rzepki ( na brzegach rzepki robiły się wyrośla kostne które powodowały tarcie i bół )w szpitalu w Siemianowicach po kilku wizytach zrobieniu prześwietlenia i rezonansu lekarz stwierdził że córka jak na swój wiek szybko rośnie i dlatego kolano ją boli. Po pierwszej wizycie u Juliusza Deca dowiedzieliśmy się że rezonans został żle opisany ( w szpitalu płytki nikt nie oglądał skupili się tylko na opisie). Córka bardzo szybko trafiła do kliniki w Żorach i z NFZ-tu miała zrobiony zabieg ( była wtedy jeszcze niepełnoletnia i nie musiała jako dziecko czekać w długiej kolejce na termin. A o tym że córka nie symuluje jak to również sugerował lekarz w szpitalu w Siemianowicach ( wiadomo WF w szkole) przekonałem się jak mając bilet na Metallice prosiła o to abym go sprzedał bo ona nie jest w stanie tylu godzin wytrzymać na stojąco. Pozdrawiam Siano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... snowblade'man Napisano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Witam. Również polecam klinikę w Żorach. W 2008r. miałem problem z kolanem. Trafnie postawiona diagnoza,etc.... Niestety nie pamiętam kto mnie przyjmował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ami336 Napisano 7 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 Ponawiam temat, ponieważ byłam już na wizycie i wiem że mam problem z tym jak stawiam stopy przez co ciężar ciała nie rozkłada się równomiernie na stopach i przez to eksploatuje pewne ścięgna bardziej i zalecono mi abym miała indywidualne wkładki, polecono mi firmę w Tychach niestety Pan, który się tym zajmuje wyjeżdża zagranicę na dłuższy czas... Czy nie znacie jeszcze jakiejś firmy z okolic Katowic? Szukam od wczoraj w sieci ale nic nie mogę znaleźć... Mam też inny pytanie robiłam zdjęcie RTG stopy czy jest ktoś kto się zna na tym i mógł by sprawdzić czy wszystko w porządku? Mogę je wrzucić tutaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... lski Napisano 14 Marca 2016 Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 Jeżeli to stopa, to zdecydowanie Igor Zwinczewski w Krakowie, sam korzystałem, przejrzyj opinie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 lata później... izou Napisano 26 Października 2018 Udostępnij Napisano 26 Października 2018 Jeśli chcecie sie dostać na fundusz, polecam uzbroić sie w cierpliwośc.No i szykować sie na to,ze będziecie na wizytę czekali po kilka miesięcy ( no chyba,ze rodzinny da Wam skierowanie na cito, aczkolwiek wiem,ze takie skierowanie nie jest wystawiane często). W Katowicach prywatnie polecam klinikę Maguccy.Trafiłem tam swego czasu z urazem, bałem się,ze nie będe w stanie wrócić do uprawiania sportu. Na szczęście się udało ( dzięki zabiegom oraz rehabilitacji,poza tym sam wiele ćwiczyłem). https://klinikamagnuccy.pl/ortopedia/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 5 lat później... JedrzejGra Napisano 15 Stycznia Udostępnij Napisano 15 Stycznia Jeżeli możesz to skorzystaj z dr n. med. Albert Stachura https://ortho-expert.pl/lekarze/ . Nie jest to Śląsk, ale dla zdrowia warto wybrać sie do Szczecina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 6 miesięcy temu... majaluki10 Napisano 12 Sierpnia Udostępnij Napisano 12 Sierpnia Jako koszykarz korzystam od lat z pomocy: https://ortopedajstepniakowski.pl/. Mogę śmiało polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Zdrowie dobry ortopeda na śląsku?
Janica Napisano 26 Maja 2014 Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 Bierun Stary, klinika ortopedyczna Galen, jest kilkunastu lekarzy, maja wlasna sale operacyjna, mi naprawiaja miednice (pekniety obrabek). Informacje i cennik mozna latwo wygooglowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ami336 Napisano 30 Maja 2014 Autor Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 Dziękuję wszystkim za propozycje, umówiłam się z ortopedą ze sport-kliniki w Żorach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 31 Maja 2014 Udostępnij Napisano 31 Maja 2014 j Również bardzo polecam klinike w Żorach można również bez problemu na pierwszą wizytę udać się prywatnie w Katowicach na Reymonta 6 przyjmuje Juliusz Dec najlepiej udać się do niego z wszystkimi zdjęciami wynikami itp. Moja córka po tygodniu już miała zabieg u niego w klinice w Żorach i wszystko jest OK a inni lekarze mówili że ma jeść tabletki przeciwbólowe bo rośnie i dlatego ją kolano boli. Dużo można o nim poczytać w necie naprawdę polecam. A jaki byl powod operacji corki - jezeli nie chcesz, nie odpowiadaj albo na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... siano Napisano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 A jaki byl powod operacji corki - jezeli nie chcesz, nie odpowiadaj albo na priv Nie ma problemu Córka miała chondromalacje rzepki ( na brzegach rzepki robiły się wyrośla kostne które powodowały tarcie i bół )w szpitalu w Siemianowicach po kilku wizytach zrobieniu prześwietlenia i rezonansu lekarz stwierdził że córka jak na swój wiek szybko rośnie i dlatego kolano ją boli. Po pierwszej wizycie u Juliusza Deca dowiedzieliśmy się że rezonans został żle opisany ( w szpitalu płytki nikt nie oglądał skupili się tylko na opisie). Córka bardzo szybko trafiła do kliniki w Żorach i z NFZ-tu miała zrobiony zabieg ( była wtedy jeszcze niepełnoletnia i nie musiała jako dziecko czekać w długiej kolejce na termin. A o tym że córka nie symuluje jak to również sugerował lekarz w szpitalu w Siemianowicach ( wiadomo WF w szkole) przekonałem się jak mając bilet na Metallice prosiła o to abym go sprzedał bo ona nie jest w stanie tylu godzin wytrzymać na stojąco. Pozdrawiam Siano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... snowblade'man Napisano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Witam. Również polecam klinikę w Żorach. W 2008r. miałem problem z kolanem. Trafnie postawiona diagnoza,etc.... Niestety nie pamiętam kto mnie przyjmował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ami336 Napisano 7 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 Ponawiam temat, ponieważ byłam już na wizycie i wiem że mam problem z tym jak stawiam stopy przez co ciężar ciała nie rozkłada się równomiernie na stopach i przez to eksploatuje pewne ścięgna bardziej i zalecono mi abym miała indywidualne wkładki, polecono mi firmę w Tychach niestety Pan, który się tym zajmuje wyjeżdża zagranicę na dłuższy czas... Czy nie znacie jeszcze jakiejś firmy z okolic Katowic? Szukam od wczoraj w sieci ale nic nie mogę znaleźć... Mam też inny pytanie robiłam zdjęcie RTG stopy czy jest ktoś kto się zna na tym i mógł by sprawdzić czy wszystko w porządku? Mogę je wrzucić tutaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... lski Napisano 14 Marca 2016 Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 Jeżeli to stopa, to zdecydowanie Igor Zwinczewski w Krakowie, sam korzystałem, przejrzyj opinie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 lata później... izou Napisano 26 Października 2018 Udostępnij Napisano 26 Października 2018 Jeśli chcecie sie dostać na fundusz, polecam uzbroić sie w cierpliwośc.No i szykować sie na to,ze będziecie na wizytę czekali po kilka miesięcy ( no chyba,ze rodzinny da Wam skierowanie na cito, aczkolwiek wiem,ze takie skierowanie nie jest wystawiane często). W Katowicach prywatnie polecam klinikę Maguccy.Trafiłem tam swego czasu z urazem, bałem się,ze nie będe w stanie wrócić do uprawiania sportu. Na szczęście się udało ( dzięki zabiegom oraz rehabilitacji,poza tym sam wiele ćwiczyłem). https://klinikamagnuccy.pl/ortopedia/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 5 lat później... JedrzejGra Napisano 15 Stycznia Udostępnij Napisano 15 Stycznia Jeżeli możesz to skorzystaj z dr n. med. Albert Stachura https://ortho-expert.pl/lekarze/ . Nie jest to Śląsk, ale dla zdrowia warto wybrać sie do Szczecina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 6 miesięcy temu... majaluki10 Napisano 12 Sierpnia Udostępnij Napisano 12 Sierpnia Jako koszykarz korzystam od lat z pomocy: https://ortopedajstepniakowski.pl/. Mogę śmiało polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
siano Napisano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 A jaki byl powod operacji corki - jezeli nie chcesz, nie odpowiadaj albo na priv Nie ma problemu Córka miała chondromalacje rzepki ( na brzegach rzepki robiły się wyrośla kostne które powodowały tarcie i bół )w szpitalu w Siemianowicach po kilku wizytach zrobieniu prześwietlenia i rezonansu lekarz stwierdził że córka jak na swój wiek szybko rośnie i dlatego kolano ją boli. Po pierwszej wizycie u Juliusza Deca dowiedzieliśmy się że rezonans został żle opisany ( w szpitalu płytki nikt nie oglądał skupili się tylko na opisie). Córka bardzo szybko trafiła do kliniki w Żorach i z NFZ-tu miała zrobiony zabieg ( była wtedy jeszcze niepełnoletnia i nie musiała jako dziecko czekać w długiej kolejce na termin. A o tym że córka nie symuluje jak to również sugerował lekarz w szpitalu w Siemianowicach ( wiadomo WF w szkole) przekonałem się jak mając bilet na Metallice prosiła o to abym go sprzedał bo ona nie jest w stanie tylu godzin wytrzymać na stojąco. Pozdrawiam Siano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... snowblade'man Napisano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Witam. Również polecam klinikę w Żorach. W 2008r. miałem problem z kolanem. Trafnie postawiona diagnoza,etc.... Niestety nie pamiętam kto mnie przyjmował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ami336 Napisano 7 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 Ponawiam temat, ponieważ byłam już na wizycie i wiem że mam problem z tym jak stawiam stopy przez co ciężar ciała nie rozkłada się równomiernie na stopach i przez to eksploatuje pewne ścięgna bardziej i zalecono mi abym miała indywidualne wkładki, polecono mi firmę w Tychach niestety Pan, który się tym zajmuje wyjeżdża zagranicę na dłuższy czas... Czy nie znacie jeszcze jakiejś firmy z okolic Katowic? Szukam od wczoraj w sieci ale nic nie mogę znaleźć... Mam też inny pytanie robiłam zdjęcie RTG stopy czy jest ktoś kto się zna na tym i mógł by sprawdzić czy wszystko w porządku? Mogę je wrzucić tutaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... lski Napisano 14 Marca 2016 Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 Jeżeli to stopa, to zdecydowanie Igor Zwinczewski w Krakowie, sam korzystałem, przejrzyj opinie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 lata później... izou Napisano 26 Października 2018 Udostępnij Napisano 26 Października 2018 Jeśli chcecie sie dostać na fundusz, polecam uzbroić sie w cierpliwośc.No i szykować sie na to,ze będziecie na wizytę czekali po kilka miesięcy ( no chyba,ze rodzinny da Wam skierowanie na cito, aczkolwiek wiem,ze takie skierowanie nie jest wystawiane często). W Katowicach prywatnie polecam klinikę Maguccy.Trafiłem tam swego czasu z urazem, bałem się,ze nie będe w stanie wrócić do uprawiania sportu. Na szczęście się udało ( dzięki zabiegom oraz rehabilitacji,poza tym sam wiele ćwiczyłem). https://klinikamagnuccy.pl/ortopedia/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 5 lat później... JedrzejGra Napisano 15 Stycznia Udostępnij Napisano 15 Stycznia Jeżeli możesz to skorzystaj z dr n. med. Albert Stachura https://ortho-expert.pl/lekarze/ . Nie jest to Śląsk, ale dla zdrowia warto wybrać sie do Szczecina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 6 miesięcy temu... majaluki10 Napisano 12 Sierpnia Udostępnij Napisano 12 Sierpnia Jako koszykarz korzystam od lat z pomocy: https://ortopedajstepniakowski.pl/. Mogę śmiało polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
snowblade'man Napisano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Witam. Również polecam klinikę w Żorach. W 2008r. miałem problem z kolanem. Trafnie postawiona diagnoza,etc.... Niestety nie pamiętam kto mnie przyjmował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ami336 Napisano 7 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 Ponawiam temat, ponieważ byłam już na wizycie i wiem że mam problem z tym jak stawiam stopy przez co ciężar ciała nie rozkłada się równomiernie na stopach i przez to eksploatuje pewne ścięgna bardziej i zalecono mi abym miała indywidualne wkładki, polecono mi firmę w Tychach niestety Pan, który się tym zajmuje wyjeżdża zagranicę na dłuższy czas... Czy nie znacie jeszcze jakiejś firmy z okolic Katowic? Szukam od wczoraj w sieci ale nic nie mogę znaleźć... Mam też inny pytanie robiłam zdjęcie RTG stopy czy jest ktoś kto się zna na tym i mógł by sprawdzić czy wszystko w porządku? Mogę je wrzucić tutaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski Napisano 14 Marca 2016 Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 Jeżeli to stopa, to zdecydowanie Igor Zwinczewski w Krakowie, sam korzystałem, przejrzyj opinie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izou Napisano 26 Października 2018 Udostępnij Napisano 26 Października 2018 Jeśli chcecie sie dostać na fundusz, polecam uzbroić sie w cierpliwośc.No i szykować sie na to,ze będziecie na wizytę czekali po kilka miesięcy ( no chyba,ze rodzinny da Wam skierowanie na cito, aczkolwiek wiem,ze takie skierowanie nie jest wystawiane często). W Katowicach prywatnie polecam klinikę Maguccy.Trafiłem tam swego czasu z urazem, bałem się,ze nie będe w stanie wrócić do uprawiania sportu. Na szczęście się udało ( dzięki zabiegom oraz rehabilitacji,poza tym sam wiele ćwiczyłem). https://klinikamagnuccy.pl/ortopedia/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JedrzejGra Napisano 15 Stycznia Udostępnij Napisano 15 Stycznia Jeżeli możesz to skorzystaj z dr n. med. Albert Stachura https://ortho-expert.pl/lekarze/ . Nie jest to Śląsk, ale dla zdrowia warto wybrać sie do Szczecina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majaluki10 Napisano 12 Sierpnia Udostępnij Napisano 12 Sierpnia Jako koszykarz korzystam od lat z pomocy: https://ortopedajstepniakowski.pl/. Mogę śmiało polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi