zBerek Napisano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Witam wszystkich zapaleńców Tyrolu Jak by co to ja tradycyjnie będę eksplorował Dolomiti Super Ski Więc jak ktoś ma ochotę przyłączyć się do mojej ekipy, zapraszam. Sezon zaczynamy z końcem listopada a kończymy w połowie kwietnia. Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 25 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Witam, jestem chętny na wyjazdy w sezonie 2014/15. Mam nadzieję, że pięciodniowe wyjazdy wejdą w nawyk, bo dla mnie to dobra opcja.Chciałbym jeździć co 2-3 tygodnie. Kontuzja z chrzcin wyleczona. Jeśli akceptujesz moje towarzystwo to potwierdź miejsce w aucie. Witek. Oczywiście Wituś jesteś zapisany - dobrze,że kontuzja wyleczona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... Wujot Napisano 26 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2014 Hej, Jakieś miejscówki Juras będą jeszcze u Ciebie? W sumie też zastanawiam się nad tą sezonówką. Realnie raz w miesiącu dałabym radę wyskoczyć więc w sumie chyba się opłacałoby zakupić? Ula! W zasadzie to powoli się robi tak, że po czterech czterodniowych wyjazdach wychodzi się prawie na zero. Uwzględniając ryzyko kontuzji czy jakiś wypadków losowych na miejscu to trzeba zaplanować tak z 6 wyjazdów aby miało to sens. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... JurekByd Napisano 6 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2014 Hej, Jakieś miejscówki Juras będą jeszcze u Ciebie? W sumie też zastanawiam się nad tą sezonówką. Realnie raz w miesiącu dałabym radę wyskoczyć więc w sumie chyba się opłacałoby zakupić? Hejka ! Dla Ciebie zawsze miejsce się znajdzie;-) Oczywiście opłaca Ci się kupić sezonówkę , zaczynamy już w październiku , kończąc majówką .No to zapisuję Cię do swojego grafiku na 1 wyjazd w miesiącu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hsk Napisano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2014 Juras, a masz moze jakies konktrety na 03.-19.10 ?? Mam troche wolnego i moze bym/bysmy do was dojechali... Trzeba by w koncu nadrobic stracony sezon :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekByd Napisano 6 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2014 Na konkrety jeszcze za wcześnie , najpierw muszą się wszyscy określić , co do terminów i częstotliwości wyjazdów - potem będę musiał jakiś kalendarz wyjazdowy stworzyć - wiele zależy też od warunków na początku sezonu , a z tym bywa różnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nartoholik. Napisano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2014 Witam wszystkich zapaleńców Tyrolu Jak by co to ja tradycyjnie będę eksplorował Dolomiti Super Ski Więc jak ktoś ma ochotę przyłączyć się do mojej ekipy, zapraszam. Sezon zaczynamy z końcem listopada a kończymy w połowie kwietnia. Bartek witaj chętnie wybralibyśmy się w tym roku w ten region ale na jeden wyjazd - napisz jak u Ciebie z transportem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartas73 Napisano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 Na konkrety jeszcze za wcześnie , najpierw muszą się wszyscy określić , co do terminów i częstotliwości wyjazdów - potem będę musiał jakiś kalendarz wyjazdowy stworzyć - wiele zależy też od warunków na początku sezonu , a z tym bywa różnie. Dla tych co jak ja żonglują urlopami dobre terminy to 8-11 listopada 14 i 2-6 stycznia 15. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jag24 Napisano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 Widzę,że w tym roku znów Tyrol. Ja niestety znowu nie;w tamtym roku wygrała Karyntia (skipass na dzień nartownia wyszedł nam po 16 euro !),a w tym prawie na 100% Ski Amade-syn rocznik 1999 łapie się tam jako Kinder (sezonówka 130 euro!!!). Chcemy jechac tak jak w ubiegłym roku 2 x 8 dni. Tańszy jest jeszcze Ski Hit,ale zostawiam go na następny rok,kiedy to ferie wypadają nam na koniec lutego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... JurekByd Napisano 21 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 Do tyrolskiej sezonówki od tego sezonu doszedł kolejny ośrodek - Tiroler Zugspitzbahn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekByd Napisano 23 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2014 Skąd jeździcie? I czy kobieta hm...niemłoda ...może się przyłączyć ? Nie ma żadnych przeszkód i ograniczeń. Jeździmy z Bydgoszczy przez Wrocław i Zgorzelec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... JurekByd Napisano 26 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 26 Września 2014 I jak tam jakiś grafik już układasz Juras? Kurczę zimno się zrobiło że zaraz zaczęłam myśleć o nartach i jakoś na inną aktywność sportową nie mam ochoty. Pierwszy wyjazd planowałem już za tydzień , ale jak na razie wszyscy chyba jeszcze żyją latem , czy jesienią , bo wystarczającej liczby chętnych brak niestety.Następna próba może w kolejnym tygodniu,albo za dwa.Chciałbym pojechać na 1.11 , na pewno 7.11 i od 28.11 już co tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartas73 Napisano 26 Września 2014 Udostępnij Napisano 26 Września 2014 Jedno miejsce proszę na 7.11. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy zagraniczne Nieaktualne × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Wujot Napisano 26 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2014 Hej, Jakieś miejscówki Juras będą jeszcze u Ciebie? W sumie też zastanawiam się nad tą sezonówką. Realnie raz w miesiącu dałabym radę wyskoczyć więc w sumie chyba się opłacałoby zakupić? Ula! W zasadzie to powoli się robi tak, że po czterech czterodniowych wyjazdach wychodzi się prawie na zero. Uwzględniając ryzyko kontuzji czy jakiś wypadków losowych na miejscu to trzeba zaplanować tak z 6 wyjazdów aby miało to sens. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... JurekByd Napisano 6 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2014 Hej, Jakieś miejscówki Juras będą jeszcze u Ciebie? W sumie też zastanawiam się nad tą sezonówką. Realnie raz w miesiącu dałabym radę wyskoczyć więc w sumie chyba się opłacałoby zakupić? Hejka ! Dla Ciebie zawsze miejsce się znajdzie;-) Oczywiście opłaca Ci się kupić sezonówkę , zaczynamy już w październiku , kończąc majówką .No to zapisuję Cię do swojego grafiku na 1 wyjazd w miesiącu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hsk Napisano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2014 Juras, a masz moze jakies konktrety na 03.-19.10 ?? Mam troche wolnego i moze bym/bysmy do was dojechali... Trzeba by w koncu nadrobic stracony sezon :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekByd Napisano 6 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2014 Na konkrety jeszcze za wcześnie , najpierw muszą się wszyscy określić , co do terminów i częstotliwości wyjazdów - potem będę musiał jakiś kalendarz wyjazdowy stworzyć - wiele zależy też od warunków na początku sezonu , a z tym bywa różnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nartoholik. Napisano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2014 Witam wszystkich zapaleńców Tyrolu Jak by co to ja tradycyjnie będę eksplorował Dolomiti Super Ski Więc jak ktoś ma ochotę przyłączyć się do mojej ekipy, zapraszam. Sezon zaczynamy z końcem listopada a kończymy w połowie kwietnia. Bartek witaj chętnie wybralibyśmy się w tym roku w ten region ale na jeden wyjazd - napisz jak u Ciebie z transportem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartas73 Napisano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 Na konkrety jeszcze za wcześnie , najpierw muszą się wszyscy określić , co do terminów i częstotliwości wyjazdów - potem będę musiał jakiś kalendarz wyjazdowy stworzyć - wiele zależy też od warunków na początku sezonu , a z tym bywa różnie. Dla tych co jak ja żonglują urlopami dobre terminy to 8-11 listopada 14 i 2-6 stycznia 15. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jag24 Napisano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 Widzę,że w tym roku znów Tyrol. Ja niestety znowu nie;w tamtym roku wygrała Karyntia (skipass na dzień nartownia wyszedł nam po 16 euro !),a w tym prawie na 100% Ski Amade-syn rocznik 1999 łapie się tam jako Kinder (sezonówka 130 euro!!!). Chcemy jechac tak jak w ubiegłym roku 2 x 8 dni. Tańszy jest jeszcze Ski Hit,ale zostawiam go na następny rok,kiedy to ferie wypadają nam na koniec lutego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... JurekByd Napisano 21 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 Do tyrolskiej sezonówki od tego sezonu doszedł kolejny ośrodek - Tiroler Zugspitzbahn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekByd Napisano 23 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2014 Skąd jeździcie? I czy kobieta hm...niemłoda ...może się przyłączyć ? Nie ma żadnych przeszkód i ograniczeń. Jeździmy z Bydgoszczy przez Wrocław i Zgorzelec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... JurekByd Napisano 26 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 26 Września 2014 I jak tam jakiś grafik już układasz Juras? Kurczę zimno się zrobiło że zaraz zaczęłam myśleć o nartach i jakoś na inną aktywność sportową nie mam ochoty. Pierwszy wyjazd planowałem już za tydzień , ale jak na razie wszyscy chyba jeszcze żyją latem , czy jesienią , bo wystarczającej liczby chętnych brak niestety.Następna próba może w kolejnym tygodniu,albo za dwa.Chciałbym pojechać na 1.11 , na pewno 7.11 i od 28.11 już co tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartas73 Napisano 26 Września 2014 Udostępnij Napisano 26 Września 2014 Jedno miejsce proszę na 7.11. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy zagraniczne Nieaktualne
JurekByd Napisano 6 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2014 Hej, Jakieś miejscówki Juras będą jeszcze u Ciebie? W sumie też zastanawiam się nad tą sezonówką. Realnie raz w miesiącu dałabym radę wyskoczyć więc w sumie chyba się opłacałoby zakupić? Hejka ! Dla Ciebie zawsze miejsce się znajdzie;-) Oczywiście opłaca Ci się kupić sezonówkę , zaczynamy już w październiku , kończąc majówką .No to zapisuję Cię do swojego grafiku na 1 wyjazd w miesiącu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hsk Napisano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2014 Juras, a masz moze jakies konktrety na 03.-19.10 ?? Mam troche wolnego i moze bym/bysmy do was dojechali... Trzeba by w koncu nadrobic stracony sezon :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 6 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2014 Na konkrety jeszcze za wcześnie , najpierw muszą się wszyscy określić , co do terminów i częstotliwości wyjazdów - potem będę musiał jakiś kalendarz wyjazdowy stworzyć - wiele zależy też od warunków na początku sezonu , a z tym bywa różnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nartoholik. Napisano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2014 Witam wszystkich zapaleńców Tyrolu Jak by co to ja tradycyjnie będę eksplorował Dolomiti Super Ski Więc jak ktoś ma ochotę przyłączyć się do mojej ekipy, zapraszam. Sezon zaczynamy z końcem listopada a kończymy w połowie kwietnia. Bartek witaj chętnie wybralibyśmy się w tym roku w ten region ale na jeden wyjazd - napisz jak u Ciebie z transportem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartas73 Napisano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 Na konkrety jeszcze za wcześnie , najpierw muszą się wszyscy określić , co do terminów i częstotliwości wyjazdów - potem będę musiał jakiś kalendarz wyjazdowy stworzyć - wiele zależy też od warunków na początku sezonu , a z tym bywa różnie. Dla tych co jak ja żonglują urlopami dobre terminy to 8-11 listopada 14 i 2-6 stycznia 15. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jag24 Napisano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 Widzę,że w tym roku znów Tyrol. Ja niestety znowu nie;w tamtym roku wygrała Karyntia (skipass na dzień nartownia wyszedł nam po 16 euro !),a w tym prawie na 100% Ski Amade-syn rocznik 1999 łapie się tam jako Kinder (sezonówka 130 euro!!!). Chcemy jechac tak jak w ubiegłym roku 2 x 8 dni. Tańszy jest jeszcze Ski Hit,ale zostawiam go na następny rok,kiedy to ferie wypadają nam na koniec lutego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... JurekByd Napisano 21 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 Do tyrolskiej sezonówki od tego sezonu doszedł kolejny ośrodek - Tiroler Zugspitzbahn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekByd Napisano 23 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2014 Skąd jeździcie? I czy kobieta hm...niemłoda ...może się przyłączyć ? Nie ma żadnych przeszkód i ograniczeń. Jeździmy z Bydgoszczy przez Wrocław i Zgorzelec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... JurekByd Napisano 26 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 26 Września 2014 I jak tam jakiś grafik już układasz Juras? Kurczę zimno się zrobiło że zaraz zaczęłam myśleć o nartach i jakoś na inną aktywność sportową nie mam ochoty. Pierwszy wyjazd planowałem już za tydzień , ale jak na razie wszyscy chyba jeszcze żyją latem , czy jesienią , bo wystarczającej liczby chętnych brak niestety.Następna próba może w kolejnym tygodniu,albo za dwa.Chciałbym pojechać na 1.11 , na pewno 7.11 i od 28.11 już co tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartas73 Napisano 26 Września 2014 Udostępnij Napisano 26 Września 2014 Jedno miejsce proszę na 7.11. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy zagraniczne Nieaktualne
bartas73 Napisano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 Na konkrety jeszcze za wcześnie , najpierw muszą się wszyscy określić , co do terminów i częstotliwości wyjazdów - potem będę musiał jakiś kalendarz wyjazdowy stworzyć - wiele zależy też od warunków na początku sezonu , a z tym bywa różnie. Dla tych co jak ja żonglują urlopami dobre terminy to 8-11 listopada 14 i 2-6 stycznia 15. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jag24 Napisano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 Widzę,że w tym roku znów Tyrol. Ja niestety znowu nie;w tamtym roku wygrała Karyntia (skipass na dzień nartownia wyszedł nam po 16 euro !),a w tym prawie na 100% Ski Amade-syn rocznik 1999 łapie się tam jako Kinder (sezonówka 130 euro!!!). Chcemy jechac tak jak w ubiegłym roku 2 x 8 dni. Tańszy jest jeszcze Ski Hit,ale zostawiam go na następny rok,kiedy to ferie wypadają nam na koniec lutego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... JurekByd Napisano 21 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 Do tyrolskiej sezonówki od tego sezonu doszedł kolejny ośrodek - Tiroler Zugspitzbahn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekByd Napisano 23 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2014 Skąd jeździcie? I czy kobieta hm...niemłoda ...może się przyłączyć ? Nie ma żadnych przeszkód i ograniczeń. Jeździmy z Bydgoszczy przez Wrocław i Zgorzelec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... JurekByd Napisano 26 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 26 Września 2014 I jak tam jakiś grafik już układasz Juras? Kurczę zimno się zrobiło że zaraz zaczęłam myśleć o nartach i jakoś na inną aktywność sportową nie mam ochoty. Pierwszy wyjazd planowałem już za tydzień , ale jak na razie wszyscy chyba jeszcze żyją latem , czy jesienią , bo wystarczającej liczby chętnych brak niestety.Następna próba może w kolejnym tygodniu,albo za dwa.Chciałbym pojechać na 1.11 , na pewno 7.11 i od 28.11 już co tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartas73 Napisano 26 Września 2014 Udostępnij Napisano 26 Września 2014 Jedno miejsce proszę na 7.11. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
jag24 Napisano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 Widzę,że w tym roku znów Tyrol. Ja niestety znowu nie;w tamtym roku wygrała Karyntia (skipass na dzień nartownia wyszedł nam po 16 euro !),a w tym prawie na 100% Ski Amade-syn rocznik 1999 łapie się tam jako Kinder (sezonówka 130 euro!!!). Chcemy jechac tak jak w ubiegłym roku 2 x 8 dni. Tańszy jest jeszcze Ski Hit,ale zostawiam go na następny rok,kiedy to ferie wypadają nam na koniec lutego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 21 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 Do tyrolskiej sezonówki od tego sezonu doszedł kolejny ośrodek - Tiroler Zugspitzbahn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 23 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2014 Skąd jeździcie? I czy kobieta hm...niemłoda ...może się przyłączyć ? Nie ma żadnych przeszkód i ograniczeń. Jeździmy z Bydgoszczy przez Wrocław i Zgorzelec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 26 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 26 Września 2014 I jak tam jakiś grafik już układasz Juras? Kurczę zimno się zrobiło że zaraz zaczęłam myśleć o nartach i jakoś na inną aktywność sportową nie mam ochoty. Pierwszy wyjazd planowałem już za tydzień , ale jak na razie wszyscy chyba jeszcze żyją latem , czy jesienią , bo wystarczającej liczby chętnych brak niestety.Następna próba może w kolejnym tygodniu,albo za dwa.Chciałbym pojechać na 1.11 , na pewno 7.11 i od 28.11 już co tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartas73 Napisano 26 Września 2014 Udostępnij Napisano 26 Września 2014 Jedno miejsce proszę na 7.11. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
bartas73 Napisano 26 Września 2014 Udostępnij Napisano 26 Września 2014 Jedno miejsce proszę na 7.11. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi