malin Napisano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 W marcu spędziliśmy, dzięki Janowi Kovalowi, cudowny dzień na nartach w ośrodku Seven Springs w Pensylwanii , było słonecznie, śnieżnie i malowniczo Jeszcze raz dziękuję Wam, Kuba i Olu, za super gościnę, serdeczność i troskliwość . Jesteście super !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 W marcu spędziliśmy, dzięki Janowi Kovalowi, cudowny dzień na nartach w ośrodku Seven Springs w Pensylwanii , było słonecznie, śnieżnie i malowniczo Jeszcze raz dziękuję Wam, Kuba i Olu, za super gościnę, serdeczność i troskliwość . Jesteście super !!!! Nie ma sprawy - cala przyjemnosc po naszej stronie!!!! Mam nadziej, ze nastepnym razem bedziemy smigac w Rockies!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... malin Napisano 17 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Ja tez mam taką nadzieję, dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 5 lat później... jan koval Napisano 8 Marca 2020 Udostępnij Napisano 8 Marca 2020 Ja tez mam taką nadzieję, dziekuję to z kolei Snowshoe, West Virginia Przenocowalem w piatek w Elkins - jakas godzina drogi od SS w dobrych warunkach.. wyjechalem po pracy..z poczatku spoko, ale miedzy Weston i Elkins wpadlem w burze sniezna - wiec wiedzialem, ze bedzie dobrze w sobote skoro swit wyruszylem z Elkins:coraz wyzej, coraz gorzej w sensie jazdy… Tzn coraz lepiej sie czuje bo 4h jazdy chyba nie poszly na marne Snowshoe dostalo ok 30 cm sniegu w piatek w nocy , wiec jazda byla przednia to widok z mojego "prywatnego parkingu" ……mam takie miejsce, skad od razu mozna zjechac na trase... Bawilem sie dobrze……Nareszcie tez walnalem dzwona: chcialem zjechac troche z trasy - problem: trasa byla ok 2 metry wyzej niz "pobocze" pokryte tymi 30 cm swiezego : lot w stylu Fortuny przy szybkosci jakies 50 km/h: nie ustalem ladowania, wiec 720 do przodu……..chcialbym to miec nagrane…... narty zostaly jakies 30 m wyzej… wypiely tyly , znaczy sie, doskonaly dzwon……... Mitek : nie mow, ze moglem przewidziec - moglem - ale adrenalina byla silniejsza…coz …slaby czlowiek jestem…. tak a propos: nie wyciagalem GS-ow ani SL (obie FIS) - wzialem "kundla" , ktory w tych warunkach byl swietny: moj dzwon byl wynikiem wylacznie moja wina……..piekny!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
malin Napisano 17 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Ja tez mam taką nadzieję, dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 8 Marca 2020 Udostępnij Napisano 8 Marca 2020 Ja tez mam taką nadzieję, dziekuję to z kolei Snowshoe, West Virginia Przenocowalem w piatek w Elkins - jakas godzina drogi od SS w dobrych warunkach.. wyjechalem po pracy..z poczatku spoko, ale miedzy Weston i Elkins wpadlem w burze sniezna - wiec wiedzialem, ze bedzie dobrze w sobote skoro swit wyruszylem z Elkins:coraz wyzej, coraz gorzej w sensie jazdy… Tzn coraz lepiej sie czuje bo 4h jazdy chyba nie poszly na marne Snowshoe dostalo ok 30 cm sniegu w piatek w nocy , wiec jazda byla przednia to widok z mojego "prywatnego parkingu" ……mam takie miejsce, skad od razu mozna zjechac na trase... Bawilem sie dobrze……Nareszcie tez walnalem dzwona: chcialem zjechac troche z trasy - problem: trasa byla ok 2 metry wyzej niz "pobocze" pokryte tymi 30 cm swiezego : lot w stylu Fortuny przy szybkosci jakies 50 km/h: nie ustalem ladowania, wiec 720 do przodu……..chcialbym to miec nagrane…... narty zostaly jakies 30 m wyzej… wypiely tyly , znaczy sie, doskonaly dzwon……... Mitek : nie mow, ze moglem przewidziec - moglem - ale adrenalina byla silniejsza…coz …slaby czlowiek jestem…. tak a propos: nie wyciagalem GS-ow ani SL (obie FIS) - wzialem "kundla" , ktory w tych warunkach byl swietny: moj dzwon byl wynikiem wylacznie moja wina……..piekny!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi