x22xe Napisano 27 Marca 2014 Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 bardzo proszę o opinię gdyż oba wyjazdy są 5.04. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomal Napisano 27 Marca 2014 Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Tamtej szkoły nie znam , Tadeusza można polecić z czystym sumieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robzon Napisano 27 Marca 2014 Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 ich jest 7-iu http://www.snow-way.pl/sample-page Tadek jeden ale http://www.skiforum....leniu/?p=484575 więc remis? byłem na szkoleniu z tadeo i mogę go polecić. w mojej stopce masz link do jego filmów na YT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 27 Marca 2014 Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Cześć Tylko Skowroński. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
x22xe Napisano 27 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Dziękuję wszystkim. Już czuje baty na swoim grzbiecie. Ciekawi mnie tylko czy te kijki kiedyś nie były proste (przed szkoleniem) . Będzie kolejna lekcja pokory i uzmysłowienia mizernoty własnych dokonań narciarskich i zjazd z umiejętnościami na dobre 1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomal Napisano 27 Marca 2014 Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Dziękuję wszystkim. Już czuje baty na swoim grzbiecie. Ciekawi mnie tylko czy te kijki kiedyś nie były proste (przed szkoleniem) . Będzie kolejna lekcja pokory i uzmysłowienia mizernoty własnych dokonań narciarskich i zjazd z umiejętnościami na dobre 1. Fajnie że dokonałeś takiego wyboru , nie pożałujesz zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... x22xe Napisano 27 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 mi też się zbierze za podkręcanie skrętu wewnętrzną nartą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... x22xe Napisano 11 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Po lekcji pokory schodze na dobre [1]. Trzeba wrócic do żródeł. Dziękuje wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
x22xe Napisano 27 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 mi też się zbierze za podkręcanie skrętu wewnętrzną nartą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
x22xe Napisano 11 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Po lekcji pokory schodze na dobre [1]. Trzeba wrócic do żródeł. Dziękuje wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi