Skocz do zawartości

Ku przestrodze

Chrońmy Rysie

Rekomendowane odpowiedzi

12 minut temu, MarioJ napisał:

Jesteś frajer bo nie umiesz czytać i specjalnie piszesz atakujące posty.

Dyskusja była o tym czy hotel BpS kosztuje 100 czy 200zl i kto podaje niepoprawne dane. Chodzi o fakty ile ten hotel realnie kosztuje. A to czy dla mnie to jest dużo czy mało to nie Twoja sprawa akurat.

Zaraz tam jakaś dyskusja, wg mnie dyskusja była o schroniskach w Karkonoszach. Żeby wszystko sprowadzać do cen trzeba być wyjątkowo małostkowym. Ale rozumiem twoje priorytety. To nie jest hotel, jak już tak chcesz się faktów kurczowo trzymać. Gównoburza o stówkę tak bym zatytułował to zamieszanie. A ceny ewoluowały, jeździłem tam od dawna nie wykluczam, że kiedyś kosztowało to bliżej 100 niż 200 ot taka uwaga w poszukiwaniu straconego czasu i pieniędzy. A co do kwoty to tak Mario masz  100% rację. Zadowolony? Jebać biedę. Niech bieda patrzy i się uczy.

Edytowane przez star
  • Thanks 1

8 minut temu, MarioJ napisał:

Jesteś frajer bo nie umiesz czytać i specjalnie piszesz atakujące posty.

Dyskusja była o tym czy hotel BpS kosztuje 100 czy 200zl i kto podaje niepoprawne dane. Chodzi o fakty ile ten hotel realnie kosztuje. A to czy dla mnie to jest dużo czy mało to nie Twoja sprawa akurat.

Ile kosztował gdy star w nim nocował to akurat nie wiadomo. Ceny teraz bardzo szybko rosną, mimo że inflacja niby nie najwyższa.

Z prymitywem nie będę rozmawiał. Kończę dyskusję brytanowym wypozdr!

• Haha 1

32 minuty temu, Spiochu napisał:

Ile kosztował gdy star w nim nocował to akurat nie wiadomo. Ceny teraz bardzo szybko rosną, mimo że inflacja niby nie najwyższa.

Z prymitywem nie będę rozmawiał. Kończę dyskusję brytanowym wypozdr!

Tam jak pisano ty chuju, to była spoko, gorzej jak zwracano się do kogoś proszę pana;-) Stare dobre czasy, przypomnę wpis Juszy z Brytana choć lekko spóźniony to jednak zawsze aktualny, lepszy niż szarpanina o stówkę, Serce na hali: "Dzisiaj, w przeddzień Wigilii, siedzę przy oknie w Warszawie. Leją się z nieba kolejne wiadra deszczu. Ludzie krzątają się dźwigając ostatnie zakupy, wspaniałe prezenty, choinki, wszystkie te świąteczne bibeloty, sianka, opłatki i czyste obrusy. Pachnie grzybami. Zbliżają się od dawna oczekiwane, rodzinne spotkania. Może ktoś zaśpiewa kolędę, może ktoś usłyszy dobre słowo, może ktoś przemówi ludzkim głosem. Wszystko to jest dobre, ważne, takie świąteczne. Serce moje jednak, utknęło gdzieś daleko, gdzieś na Hali, na Żebrze Setki, na Fajce, szukając drogi do domu. Szukajcie i Wy – obyśmy znaleźli, obyśmy wszyscy szczęśliwie wrócili do Domu, w którym przecież „jest mieszkań wiele”."

https://web.archive.org/web/20190313015602/https://www.boudapodsnezkou.cz/rezervace#popis 790CK kilka lat temu jako żywo... czyli jak zacząłem tam bywać koło 100pln, jak ten czas szybko leci, a inflacja popitala... 470CK w 2016 https://web.archive.org/web/20160409234953/https://www.boudapodsnezkou.cz/rezervace#popis

Edytowane przez star
  • Like 1
  • Thanks 1

W dniu 26.12.2024 o 09:12, Jan napisał:

tyle  że wszyscy twardziele już na lotnisku oddają się w ręce miejscowych organizatorów turystyki i są prze nich niańczeni aż do powrotu na lotnisko

Mylisz się,ja zawsze wszystko  na własną rękę...

• Like 1
  • Thanks 1