star Napisano 28 Grudnia 2024 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2024 (edytowane) 12 minut temu, MarioJ napisał: Jesteś frajer bo nie umiesz czytać i specjalnie piszesz atakujące posty. Dyskusja była o tym czy hotel BpS kosztuje 100 czy 200zl i kto podaje niepoprawne dane. Chodzi o fakty ile ten hotel realnie kosztuje. A to czy dla mnie to jest dużo czy mało to nie Twoja sprawa akurat. Zaraz tam jakaś dyskusja, wg mnie dyskusja była o schroniskach w Karkonoszach. Żeby wszystko sprowadzać do cen trzeba być wyjątkowo małostkowym. Ale rozumiem twoje priorytety. To nie jest hotel, jak już tak chcesz się faktów kurczowo trzymać. Gównoburza o stówkę tak bym zatytułował to zamieszanie. A ceny ewoluowały, jeździłem tam od dawna nie wykluczam, że kiedyś kosztowało to bliżej 100 niż 200 ot taka uwaga w poszukiwaniu straconego czasu i pieniędzy. A co do kwoty to tak Mario masz 100% rację. Zadowolony? Jebać biedę. Niech bieda patrzy i się uczy. Edytowane 28 Grudnia 2024 przez star 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 28 Grudnia 2024 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2024 8 minut temu, MarioJ napisał: Jesteś frajer bo nie umiesz czytać i specjalnie piszesz atakujące posty. Dyskusja była o tym czy hotel BpS kosztuje 100 czy 200zl i kto podaje niepoprawne dane. Chodzi o fakty ile ten hotel realnie kosztuje. A to czy dla mnie to jest dużo czy mało to nie Twoja sprawa akurat. Ile kosztował gdy star w nim nocował to akurat nie wiadomo. Ceny teraz bardzo szybko rosną, mimo że inflacja niby nie najwyższa. Z prymitywem nie będę rozmawiał. Kończę dyskusję brytanowym wypozdr! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 28 Grudnia 2024 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2024 (edytowane) 32 minuty temu, Spiochu napisał: Ile kosztował gdy star w nim nocował to akurat nie wiadomo. Ceny teraz bardzo szybko rosną, mimo że inflacja niby nie najwyższa. Z prymitywem nie będę rozmawiał. Kończę dyskusję brytanowym wypozdr! Tam jak pisano ty chuju, to była spoko, gorzej jak zwracano się do kogoś proszę pana;-) Stare dobre czasy, przypomnę wpis Juszy z Brytana choć lekko spóźniony to jednak zawsze aktualny, lepszy niż szarpanina o stówkę, Serce na hali: "Dzisiaj, w przeddzień Wigilii, siedzę przy oknie w Warszawie. Leją się z nieba kolejne wiadra deszczu. Ludzie krzątają się dźwigając ostatnie zakupy, wspaniałe prezenty, choinki, wszystkie te świąteczne bibeloty, sianka, opłatki i czyste obrusy. Pachnie grzybami. Zbliżają się od dawna oczekiwane, rodzinne spotkania. Może ktoś zaśpiewa kolędę, może ktoś usłyszy dobre słowo, może ktoś przemówi ludzkim głosem. Wszystko to jest dobre, ważne, takie świąteczne. Serce moje jednak, utknęło gdzieś daleko, gdzieś na Hali, na Żebrze Setki, na Fajce, szukając drogi do domu. Szukajcie i Wy – obyśmy znaleźli, obyśmy wszyscy szczęśliwie wrócili do Domu, w którym przecież „jest mieszkań wiele”." https://web.archive.org/web/20190313015602/https://www.boudapodsnezkou.cz/rezervace#popis 790CK kilka lat temu jako żywo... czyli jak zacząłem tam bywać koło 100pln, jak ten czas szybko leci, a inflacja popitala... 470CK w 2016 https://web.archive.org/web/20160409234953/https://www.boudapodsnezkou.cz/rezervace#popis Edytowane 28 Grudnia 2024 przez star 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski Napisano 30 Grudnia 2024 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2024 W dniu 26.12.2024 o 09:12, Jan napisał: tyle że wszyscy twardziele już na lotnisku oddają się w ręce miejscowych organizatorów turystyki i są prze nich niańczeni aż do powrotu na lotnisko Mylisz się,ja zawsze wszystko na własną rękę... 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 30 Grudnia 2024 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2024 10 godzin temu, lski napisał: Mylisz się,ja zawsze wszystko na własną rękę... to przepraszam za uogólnienie noclegi rezerwujesz wcześniej i z lotniska taksówka czy marszrutka ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski Napisano 30 Grudnia 2024 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2024 19 minut temu, Jan napisał: to przepraszam za uogólnienie noclegi rezerwujesz wcześniej i z lotniska taksówka czy marszrutka ? Auto wypożyczone na lotnisku,noclegi internetowo,ale już na miejscu.. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 30 Grudnia 2024 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2024 30 minut temu, lski napisał: Auto wypożyczone na lotnisku no to ja podziwiam bo sam bym się tam prowadzić auta nie odważył a jakie ośrodki odwiedziłeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 31 Grudnia 2024 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2024 https://www.onet.pl/sport/przeglad-sportowy/tajemnica-michaela-schumachera-wybitny-neurochirurg-mowi-o-przeklamaniu/3b0yjw4,5e4c2379 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dany de Vino Napisano 31 Grudnia 2024 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2024 ...qurwa! Przerażające.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 31 Grudnia 2024 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2024 19 minut temu, Dany de Vino napisał: ...qurwa! Przerażające.... Ano… szczęśliwego nowego oby lepszego roku… 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dany de Vino Napisano 31 Grudnia 2024 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2024 (edytowane) ....jeśli to jest rzeczywiście prawdziwe miejsce zdarzenia, to wygląda na, to że mógł wypaść z trasy.... To nie wygląda na miejsce free ride'owe... Edytowane 31 Grudnia 2024 przez Dany de Vino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi