star Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 2 godziny temu, mig napisał: Szczrholnie podobaja mi sie 2 ostatnie. Moze by polaczyć? Można by ułożyć z tego historie a zacząć od Wjeżdżanie z kimś początkującym i podnoszenie go z gleby 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 15 godzin temu, Spiochu napisał: Sam jesteś przestarzała kicha. Pamiętam jak na orczyku/talerzyku - Walczyłem z lodem, muldami, albo grubasem jadącym obok - Starty z katapulty - Liczne gleby i szalone powroty przez las - Wjeżdżanie z kimś początkującym i podnoszenie go z gleby - Gdy dziecak (zawodnik) zepchnał mnie z orczyka i pojechał dalej - Jak wjeżdzałem całą trasę na jednej narcie - Gdy przelatywałem w powietrzu po kilka metrów - Pędzącą z góry deskę snowboardową - Drzewo które przewróciło się na osobę przede mną - Różne zabawy na orczyku z koleżanką - Gdy zasnąłem w czasie wjazdu A co Ty k... wiesz o orczykach? 😉 Cześć - Zjazdy trawersem od Bieńkuli do jedynki i przelatywanie zaraz za orczykiem z głośnym rykiem - Zjazdy z urwanym orczykiem włożonym ramieniem ze kurtkę - był wjazd za darmo bez kolejki, jak przywiozłeś urwany. - Sikanie w czasie jazdy. .... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 16 godzin temu, Spiochu napisał: Sam jesteś przestarzała kicha. Pamiętam jak na orczyku/talerzyku - Walczyłem z lodem, muldami, albo grubasem jadącym obok - Starty z katapulty - Liczne gleby i szalone powroty przez las - Wjeżdżanie z kimś początkującym i podnoszenie go z gleby - Gdy dziecak (zawodnik) zepchnał mnie z orczyka i pojechał dalej - Jak wjeżdzałem całą trasę na jednej narcie - Gdy przelatywałem w powietrzu po kilka metrów - Pędzącą z góry deskę snowboardową - Drzewo które przewróciło się na osobę przede mną - Różne zabawy na orczyku z koleżanką - Gdy zasnąłem w czasie wjazdu A co Ty k... wiesz o orczykach? 😉 no to niezłym patałachem musiałeś być w tym okresie, jak pojechałem pierwszy raz na narty do Szczyrku z wujkiem w wieku lat 8 to przed wyjazdem z Czyrnej na Halę wujek powiedział: "jak mi wypadniesz z orczyka to już więcej na narty ze mną nie jedziesz" od tego czasu nigdy nie zdarzyło mi się wypaść ani przewrócić na orczyku 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Godzinę temu, Jan napisał: no to niezłym patałachem musiałeś być w tym okresie, jak pojechałem pierwszy raz na narty do Szczyrku z wujkiem w wieku lat 8 to przed wyjazdem z Czyrnej na Halę wujek powiedział: "jak mi wypadniesz z orczyka to już więcej na narty ze mną nie jedziesz" od tego czasu nigdy nie zdarzyło mi się wypaść ani przewrócić na orczyku Wróciłeś do jazdy po latach, jak się pojawiły krzesełka? Ale są lepsi specjaliści. Kolega na kursie instruktorskim wypadl z krzesełka. Na szczęście w zaspę i nic mu się nie stało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 21 minut temu, Spiochu napisał: Ale są lepsi specjaliści. Kolega na kursie instruktorskim wypadl z krzesełka. Na szczęście w zaspę i nic mu się nie stało. Jak jeszcze była dwuosobowa kanapa od Mety na Jaworzynę, z Jaworzyny na dół zjeżdżał chłopak z dziewczyną. Chłopak wsiadł pierwszy na kanapę, a dziewczyna wskakiwała na nią w ostatniej chwili i chłopaka wyrzuciło z niej jak z katapulty. Wylądował na siatce zabezpieczającej. Wyglądało to komicznie, ale gdyby nie siatka zabezpieczająca, mogło nie być tak śmiesznie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 21 minut temu Udostępnij Napisano 21 minut temu 1 godzinę temu, Spiochu napisał: Wróciłeś do jazdy po latach, jak się pojawiły krzesełka? od 8 roku życia opuściłem tylko 1 sezon a przez całe lata jeździłem na górniczych mając kartę górnika fundatora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi