MarioJ Napisano Środa o 19:58 Udostępnij Napisano Środa o 19:58 5 godzin temu, Jan napisał: raczej ciesz się że Wam się nie przytrafiło i miej nadzieję że się nie przytrafi Osobiście jak wchodzę do gondoli to zawsze myślę o tym włoskim wypadku, gdzie hamulce nie zadziałały. Zastanawiam się czy nie przestać jeździć po trasach. 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Środa o 20:00 Udostępnij Napisano Środa o 20:00 1 minutę temu, MarioJ napisał: Osobiście jak wchodzę do gondoli to zawsze myślę o tym włoskim wypadku, gdzie hamulce nie zadziałały. Zastanawiam się czy nie przestać jeździć po trasach. musisz jeździć tylko orczykami i talerzykami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano Środa o 20:09 Udostępnij Napisano Środa o 20:09 (edytowane) 39 minut temu, MarioJ napisał: Osobiście jak wchodzę do gondoli to zawsze myślę o tym włoskim wypadku, gdzie hamulce nie zadziałały. Zastanawiam się czy nie przestać jeździć po trasach. Mam takie same obawy przechodząc przez pasy 😜🤪🤣... chyba przestanę z nich korzystać Edytowane Środa o 20:38 przez Mikoski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano Środa o 20:19 Udostępnij Napisano Środa o 20:19 20 minut temu, MarioJ napisał: Osobiście jak wchodzę do gondoli to zawsze myślę o tym włoskim wypadku, gdzie hamulce nie zadziałały. Zastanawiam się czy nie przestać jeździć po trasach. Cześć No i myśliwców amerykańskich u nas coraz więcej... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano Środa o 23:11 Udostępnij Napisano Środa o 23:11 2 godziny temu, Mitek napisał: Cześć No i myśliwców amerykańskich u nas coraz więcej... Pozdro Podzielę się jeszcze. Pod szczytem była słaba pogoda, wietrznie, mniejsza widoczność. W jeden dzień moja córka wymyśliła żeby wjechać tym wolnym krzesłem bez osłonek na 1700m, tam jest taka restauracja Von Roll. Osobiście mi się trochę nie chciało, bo obawiałem się że będzie huśtać krzesłem. Wiesz, większość krzeseł z bublinami, gondole, po co się pchać na jakąś piździawę na otwartym i wolnym krześle. Ale skoro córka ma swój pomysł i do tego w trudnych warunkach, to jak tu się nie zgodzić. No i wjechaliśmy, trochę wiało pod koniec ale trzeba było się tylko dobrze pozapinać i dobrać kominiarkę. A zjazd za to super, na jedynce do samego dołu czerwonej, równo i mało ludzi. I tak powtórzyliśmy dwa razy. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano Czwartek o 05:32 Udostępnij Napisano Czwartek o 05:32 6 godzin temu, MarioJ napisał: Podzielę się jeszcze. Pod szczytem była słaba pogoda, wietrznie, mniejsza widoczność. W jeden dzień moja córka wymyśliła żeby wjechać tym wolnym krzesłem bez osłonek na 1700m, tam jest taka restauracja Von Roll. Osobiście mi się trochę nie chciało, bo obawiałem się że będzie huśtać krzesłem. Wiesz, większość krzeseł z bublinami, gondole, po co się pchać na jakąś piździawę na otwartym i wolnym krześle. Ale skoro córka ma swój pomysł i do tego w trudnych warunkach, to jak tu się nie zgodzić. No i wjechaliśmy, trochę wiało pod koniec ale trzeba było się tylko dobrze pozapinać i dobrać kominiarkę. A zjazd za to super, na jedynce do samego dołu czerwonej, równo i mało ludzi. I tak powtórzyliśmy dwa razy. Ryzykantka z twojej córki. Ciekawe po kim to ma? Ty raczej zapobiegawczy jesteś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano Czwartek o 05:34 Udostępnij Napisano Czwartek o 05:34 (edytowane) 9 godzin temu, Mikoski napisał: Mam takie same obawy przechodząc przez pasy 😜🤪🤣... chyba przestanę z nich korzystać Jest jakiś pomysł. Pewno statystycznie na pasach ginie najwięcej osób;-) nie wiem po co się tam kręcą. Lepiej trzymać się od nich z daleka. Tak przynajmniej ze 100m. Edytowane Czwartek o 05:35 przez star Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano Czwartek o 10:59 Udostępnij Napisano Czwartek o 10:59 4 godziny temu, star napisał: Ryzykantka z twojej córki. Ciekawe po kim to ma? Ty raczej zapobiegawczy jesteś. Ludzi można poznać jeśli się z nimi spędza czas. Nie wirtualnie. 😜 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Czwartek o 11:54 Udostępnij Napisano Czwartek o 11:54 54 minuty temu, MarioJ napisał: Ludzi można poznać jeśli się z nimi spędza czas. Nie wirtualnie. 😜 to brzmi jak zaproszenie do wspólnej jazdy 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano Czwartek o 11:54 Udostępnij Napisano Czwartek o 11:54 15 godzin temu, Jan napisał: musisz jeździć tylko orczykami i talerzykami To przestarzała kicha jest i całkiem niedługo wyjdzie z użycia.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Czwartek o 11:57 Udostępnij Napisano Czwartek o 11:57 1 minutę temu, Lexi napisał: To przestarzała kicha jest i całkiem niedługo wyjdzie z użycia.. ale w takich ośrodkach poznać jeszcze można prawdziwych narciarzy, przysłowiowy janusz tam nie pojedzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano Czwartek o 12:01 Udostępnij Napisano Czwartek o 12:01 1 minutę temu, Jan napisał: ale w takich ośrodkach poznać jeszcze można prawdziwych narciarzy, przysłowiowy janusz tam nie pojedzie Do czasu... śniegu coraz mniej - i tutaj przewaga krzesła wychodzi.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano Czwartek o 19:22 Udostępnij Napisano Czwartek o 19:22 20 godzin temu, MarioJ napisał: Podzielę się jeszcze. Pod szczytem była słaba pogoda, wietrznie, mniejsza widoczność. W jeden dzień moja córka wymyśliła żeby wjechać tym wolnym krzesłem bez osłonek na 1700m, tam jest taka restauracja Von Roll. Osobiście mi się trochę nie chciało, bo obawiałem się że będzie huśtać krzesłem. Wiesz, większość krzeseł z bublinami, gondole, po co się pchać na jakąś piździawę na otwartym i wolnym krześle. Ale skoro córka ma swój pomysł i do tego w trudnych warunkach, to jak tu się nie zgodzić. No i wjechaliśmy, trochę wiało pod koniec ale trzeba było się tylko dobrze pozapinać i dobrać kominiarkę. A zjazd za to super, na jedynce do samego dołu czerwonej, równo i mało ludzi. I tak powtórzyliśmy dwa razy. Coraz bardziej mi się ta dziewczyna podoba!!! 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clip Napisano wczoraj o 15:39 Udostępnij Napisano wczoraj o 15:39 W dniu 18.12.2024 o 21:00, Jan napisał: musisz jeździć tylko orczykami i talerzykami orczykami jezdza snowboardzisci, najgorsi sa ci z Ischgl. Dobrze wczesnie pocwiczyc troche dinozaura i kaktusy 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 22 godziny temu Udostępnij Napisano 22 godziny temu 3 godziny temu, Clip napisał: ci z Ischgl. ile jest teraz orczyków w Ischgl ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 21 godzin temu Udostępnij Napisano 21 godzin temu 7 minut temu, Jan napisał: ile jest teraz orczyków w Ischgl ? A ile masz lat? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 21 godzin temu Udostępnij Napisano 21 godzin temu Teraz, star napisał: A ile masz lat? wystarczająco aby otrzymywać emeryturę a jaki to ma związek z orczykami w Ischgl ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 21 godzin temu Udostępnij Napisano 21 godzin temu (edytowane) 12 minut temu, Jan napisał: wystarczająco aby otrzymywać emeryturę a jaki to ma związek z orczykami w Ischgl ? A jaki ma związek orczyk z twoją emeryturą? Edytowane 21 godzin temu przez star Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi