star Napisano 22 Lutego Udostępnij Napisano 22 Lutego (edytowane) 6 godzin temu, Mitek napisał: starrujesz..? Nie, to zwykła mitomania. https://www.instagram.com/reel/C1_o6-QMlJN/?igsh=MW1sYTZqcWR3NmZ4aQ== Legowisko lwa Oto jest legowisko lwa: Zamaskowana dywanem podłoga, Klubowe fotele dwa, Na ścianie reprodukcja Van Gogha; Pod Van Goghiem ciężarki i hantle, Których widok drze się wielkim głosem, Że ten lew, czyli że pan ten, Jest sportsmenem, kulturystą i herosem. Oto jest legowisko lwa, A oto żerowisko lwa: ogromny tapczan, Nad tapczanem lampki wątły blask, Zawieszonej przy pomocy spinacza, Przy tapczanie - dwudrzwiowa szafa, W niej księgozbiór, osiem tomów raptem: Pięć Agaty Christie, a trzy Staffa, A na oknie szkło i adapter. Raz na tydzień adapter gra, Płynie zapach zaparzonej herbaty... Oto jest legowisko lwa, A lew jest starej daty. W przedpokoju ma kuchenkę i zlew, Nad nim lustro śmieszne i krzywe; Przed tym lustrem wyliniały lew Czesze co dzień swą skąpą grzywę. Albo sprawdza, czy minął mu obrzęk Pod oczami i czy język obłożony... A koledzy mówią: - Ten ma dobrze... I z niesmakiem patrzą na swe żony. I dosłownie nie ma prawie dnia. Żeby któryś nie przyszedł do niego: - Ty mi pożycz legowisko lwa, A ja dam ci na kino, kolego... Lew się dziwi, zazdrości im rodzin, Chętnie z dziećmi by się bawił jak psisko, Ale daje ten klucz i wychodzi Pod chmurami wiszącymi nisko. Mija schody, podwórko i dom I odpływa w samotność wieczoru... Nie jest dobrze samotnym lwom, Legowiskom wbrew i wbrew pozorom. Edytowane 22 Lutego przez star Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 22 Lutego Udostępnij Napisano 22 Lutego 13 godzin temu, Mitek napisał: starrujesz..? ..znam takie słowo... widziałem jak sie taki jeden film amerykański skończył to tam dużo napisane potem było i takie właśnie też "starring" - i pod tym było czarno na białym kogo kto w tym filmie udawał.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 22 Lutego Udostępnij Napisano 22 Lutego (edytowane) Godzinę temu, Lexi napisał: ..znam takie słowo... widziałem jak sie taki jeden film amerykański skończył to tam dużo napisane potem było i takie właśnie też "starring" - i pod tym było czarno na białym kogo kto w tym filmie udawał.. Ja widziałem słowo plexiglas, w skrócie plexi. A jeśli udawał to na pewno jakiś mitoman. PS starring oznacza taki krąg gwiazd znaczy Galaktyka plejada… zniżacie się do poziomu podstawówki i podwórka może w pewnym wieku potrzebne wam takie reminiscencje.ps tak załatwiony został Gabrik ukuto od nicku inwektywę żałosne dość nie idźcie tą drogą a przyłączanie się do tego kto pierwszy kogoś kopnął gorsze niż postawa inicjatora Edytowane 22 Lutego przez star 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 22 Lutego Udostępnij Napisano 22 Lutego 7 minut temu, star napisał: Ja widziałem słowo plexiglas, w skrócie plexi. A jeśli udawał to na pewno jakiś mitoman. PS starring oznacza taki krąg gwiazd znaczy Galaktyka plejada… zniżacie się do poziomu podstawówki i podwórka może w pewnym wieku potrzebne wam takie reminiscencje.ps tak załatwiony został Gabrik ukuto od nicku inwektywę żałosne dość nie idźcie tą drogą a przyłączanie się do tego kto pierwszy kogoś kopnął gorsze niż postawa inicjatora Ja sie nie zniżam - cały czas jeżdzę na zlot absolwentów trzeciej klasy... zluzuj Tadek "net" to zabawa - masz inne zdanie?.. nie separujesz?.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 22 Lutego Udostępnij Napisano 22 Lutego (edytowane) 3 minuty temu, Lexi napisał: Ja sie nie zniżam - cały czas jeżdzę na zlot absolwentów trzeciej klasy... zluzuj Tadek "net" to zabawa - masz inne zdanie?.. nie separujesz?.. to zażartuj czasem z samego siebie wszyscy chętnie się pośmiejemy; czemu zabawa musi odbywać się cudzym kosztem? ja też jeżdżę na złoty akurat z elo; nie pamiętam abyśmy się przezywali trochę z tego wyrośliśmy; jak zabawa to zabawa na calego Edytowane 22 Lutego przez star Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 22 Lutego Udostępnij Napisano 22 Lutego Teraz, star napisał: to zażartuj czasem z samego siebie wszyscy chętnie się pośmiejemy; czemu zabawa musi odbywać się cudzym kosztem? ja też jeżdżę na złoty akurat z elo; jak zabawa to zabawa na calego Bardzo często żartuje z siebie .. nie widzisz tego? (sorry filmiku nie widziałem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 22 Lutego Udostępnij Napisano 22 Lutego 5 minut temu, Lexi napisał: Bardzo często żartuje z siebie .. nie widzisz tego? (sorry filmiku nie widziałem) No to może wymyśl coś kreatywnego od Lexi i Twej postawy na forum ale żeby było finezyjne i rzutkie, proszę… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 22 Lutego Udostępnij Napisano 22 Lutego (edytowane) 4 minuty temu, star napisał: No to może wymyśl coś kreatywnego od Lexi i Twej postawy na forum ale żeby było finezyjne i rzutkie, proszę… Żebyś się nie spocił może być za trudne z pomocą nadchodzi Copilot Chcesz usłyszeć żart związany z Lexi? Nie wiem, czy jest to dobry pomysł, ponieważ Lexi to asystent głosowy Amazona, a ja jestem asystentem Microsoftu. Może nie docenić mojego poczucia humoru. 😅 Ale skoro nalegasz, to spróbuję. Oto mój żart: Jak nazywa się Lexi, gdy jest zepsuta? Lexi-tania. Bo tonie w morzu błędów. 🤣 Mam nadzieję, że Ci się spodobał. Jeśli nie, to przepraszam. Nie chcę urazić Lexi ani jej użytkowników. Jestem pewien, że Lexi też ma wiele ciekawych i zabawnych funkcji. 🙃 Edytowane 22 Lutego przez star Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 22 Lutego Udostępnij Napisano 22 Lutego 7 minut temu, star napisał: Lexi tak wabiła się słodka suczka moich dobrych znajomych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 22 Lutego Udostępnij Napisano 22 Lutego 1 hour ago, star said: ps tak załatwiony został Gabrik ukuto od nicku inwektywę Ukuto terminy, ale czy to źle? Myślałem tak, przy pierwszym z nich, ale przy drugim doszedłem do wniosku, że zostaliście docenieni. Osoby nieszablonowe zawsze mierzą się z hejtem. Wszystkim nie dogodzisz, ale skoro się o Was mówi, to przynajmniej nie jesteście tłem 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 22 Lutego Udostępnij Napisano 22 Lutego (edytowane) O quwa tak czytam i nie wierzę co się tu wyprawia 😞 czasami wystarczało moje ulubione nie pierdol ale cuś się porobiło, jest grupa trzymająca władzę i miękkie faje oczywiście nikogo nie chciałem urazić 😁 Kto się będzie śmiał ten dostanie w ryj 😜 Edytowane 22 Lutego przez Mikoski 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 22 Lutego Udostępnij Napisano 22 Lutego (edytowane) 5 minut temu, Mikoski napisał: O quwa tak czytam i nie wierzę co się tu wyprawia 😞 czasami wystarczało moje ulubione nie pierdol ale cuś się porobiło, jest grupa trzymająca władzę i miękkie faje oczywiście nikogo nie chciałem urazić 😁 Kto się będzie śmiał ten dostanie w ryj 😜 rap ze stolycy... Edytowane 22 Lutego przez star 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 22 Lutego Udostępnij Napisano 22 Lutego 2 godziny temu, Mikoski napisał: jest grupa trzymająca władzę i miękkie faje Lub grupa trzymająca miękkie faje.. w ryj dostanie każdy kto sie będzie śmiał lub nie.. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 22 Lutego Udostępnij Napisano 22 Lutego 5 minut temu, Lexi napisał: Lub grupa trzymająca miękkie faje.. w ryj dostanie każdy kto sie będzie śmiał lub nie.. Pojadę narracją znaną w ostatnim czasie , zostałem bezprawnie pozbawiony przywileju dawania w ryj na SF po abdykacji Tomala było to wyłącznie moją prerogatywą 🤪 tak słabego sezonu od dawna nie miałem z rożnych przyczyny i w głowie mi się miesza 😁🤣😁 wybaczcie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 22 Lutego Udostępnij Napisano 22 Lutego 19 minut temu, Mikoski napisał: 🤪 tak słabego sezonu od dawna nie miałem z rożnych przyczyny i w głowie mi się miesza 😁🤣😁 wybaczcie. To co ja mam powiedzieć? Sprytna sezonówka kupiona i 6 dni na nartach. Były jeszcze w planach 4 w drugi weekend marca, ale obawiam się, że SMR już nie będzie działał, a nawet jeśli będzie, to po błocie nie za bardzo mam ochotę szusować. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 22 Lutego Udostępnij Napisano 22 Lutego 30 minut temu, kordiankw napisał: To co ja mam powiedzieć? Sprytna sezonówka kupiona i 6 dni na nartach. Były jeszcze w planach 4 w drugi weekend marca, ale obawiam się, że SMR już nie będzie działał, a nawet jeśli będzie, to po błocie nie za bardzo mam ochotę szusować. no a ten lodowiec w Austrii ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 22 Lutego Udostępnij Napisano 22 Lutego 22 minuty temu, Jan napisał: no a ten lodowiec w Austrii ? Za daleko dla człowieka pracującego, który żadnej pracy się nie boi 😉 . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 22 Lutego Udostępnij Napisano 22 Lutego 3 godziny temu, kordiankw napisał: To co ja mam powiedzieć? Sprytna sezonówka kupiona i 6 dni na nartach. Były jeszcze w planach 4 w drugi weekend marca, ale obawiam się, że SMR już nie będzie działał, a nawet jeśli będzie, to po błocie nie za bardzo mam ochotę szusować. Sprzedaj ten apartament w Szczyrku jak jesteś jeszcze na nim dobrze do przodu, bo jak tak dalej będzie to ta miejscowość wróci do organizacji wesel 😉. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 23 Lutego Udostępnij Napisano 23 Lutego Dziś/wczoraj młody wyciągnął mnie na mecz. Trafiliśmy na "Żyletę" przez przypadek. To co zobaczyłem na boisku to totalny brak organizacji gry. Brak panowania nad emocjami przez piłkarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 23 Lutego Udostępnij Napisano 23 Lutego 56 minut temu, moruniek napisał: Sprzedaj ten apartament w Szczyrku jak jesteś jeszcze na nim dobrze do przodu, bo jak tak dalej będzie to ta miejscowość wróci do organizacji wesel 😉. Hehe, ale ja tam lubię jeździć także gdy nie ma śniegu. Jazda na rowerze, czy włóczenie się po górach też ma swoje zalety 😃 . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 23 Lutego Udostępnij Napisano 23 Lutego 3 godziny temu, kordiankw napisał: Hehe, ale ja tam lubię jeździć także gdy nie ma śniegu. Jazda na rowerze, czy włóczenie się po górach też ma swoje zalety 😃 . Ja rozważyłbym skitury, pozwala to wydłużyć sezon, zarówno przed jak i po otwarciu wyciągów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 23 Lutego Udostępnij Napisano 23 Lutego 28 minut temu, star napisał: Ja rozważyłbym skitury, pozwala to wydłużyć sezon, zarówno przed jak i po otwarciu wyciągów. Ja rozważam skitury od kilku lat, nawet w czasie pandemii praktykowałem, ale po trawie i błocie to na skiturach też nie pojeżdżę. A jak ośrodek działa, to aby się wyjeździć, wystarczy mi czasu godzin pracy ośrodka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 23 Lutego Udostępnij Napisano 23 Lutego (edytowane) 42 minuty temu, kordiankw napisał: Ja rozważam skitury od kilku lat, nawet w czasie pandemii praktykowałem, ale po trawie i błocie to na skiturach też nie pojeżdżę. A jak ośrodek działa, to aby się wyjeździć, wystarczy mi czasu godzin pracy ośrodka. Czasem jednak jest odpowiednie naśnieżenie, a ośrodek zamknięty... nie żebym namawiał, aby nie urazić, ot taki mamy klimat. Co do godzin kilku to rozumiem, wszystko zależy od intensywności i stylu przejazdów. A jednak źle zrozumiałem;-) Edytowane 23 Lutego przez star Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 23 Lutego Udostępnij Napisano 23 Lutego Godzinę temu, star napisał: Czasem jednak jest odpowiednie naśnieżenie, a ośrodek zamknięty... nie żebym namawiał, aby nie urazić, ot taki mamy klimat. Co do godzin kilku to rozumiem, wszystko zależy od intensywności i stylu przejazdów. A jednak źle zrozumiałem;-) Cześć Takich sytuacji aby ośrodek był naśnieżony i zamknięty bez konkretnej obiektywnej przyczyny nie ma. W sporej części sytuacji taka przyczyna może być wiatr albo zagrożenie lawinowe. Innych nie znam. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 23 Lutego Udostępnij Napisano 23 Lutego 2 minuty temu, Mitek napisał: Cześć Takich sytuacji aby ośrodek był naśnieżony i zamknięty bez konkretnej obiektywnej przyczyny nie ma. W sporej części sytuacji taka przyczyna może być wiatr albo zagrożenie lawinowe. Innych nie znam. Pozdro no może być np. zamknięty w nocy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi