Marcos73 Napisano 5 Stycznia Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2 minuty temu, Mitek napisał: He he ale... Coby nie mówić bolid był uczestnikiem ruchu narciarskiego a pieszy ma zakaz wstępu na stok narciarski. Winien zdarzenia jest bolid ale uderzony nie dostanie odszkodowania bo w ogóle nie powinno go tam być. Co Ty na taką interpretację? Pozdro No właśnie widzimy tylko wycinek, jak pieszy - to winy, jak snowboardzista - to już niekoniecznie, nawet jak ściągnął deskę i jest w niedalekiej odległości od niego. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 9 Stycznia Udostępnij Napisano 9 Stycznia Aż strach w tego golfa grać https://www.sport.pl/pilka/7,64946,30574993,smutny-schylek-zycia-franza-beckenbauera-anglicy-ujawniaja.html#s=SNO_Img_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 9 Stycznia Udostępnij Napisano 9 Stycznia I z całego artykułu najważniejsza jest konkluzja, że schorowany, starszy człowiek stracił oko podczas turnieju golfowego jego imienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 9 Stycznia Udostępnij Napisano 9 Stycznia 29 minut temu, kordiankw napisał: I z całego artykułu najważniejsza jest konkluzja, że schorowany, starszy człowiek stracił oko podczas turnieju golfowego jego imienia? A stracił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 9 Stycznia Udostępnij Napisano 9 Stycznia 11 minut temu, star napisał: A stracił? Jest napisane, że stracił wzrok. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 9 Stycznia Udostępnij Napisano 9 Stycznia 5 godzin temu, star napisał: Aż strach w tego golfa grać https://www.sport.pl/pilka/7,64946,30574993,smutny-schylek-zycia-franza-beckenbauera-anglicy-ujawniaja.html#s=SNO_Img_2 a co to ma wspólnego z narciarstwem ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 9 Stycznia Udostępnij Napisano 9 Stycznia (edytowane) Teraz, Jan napisał: a co to ma wspólnego z narciarstwem ? a ty nie przygotowujesz się do sezonu narciarskiego grając w golfa? Edytowane 9 Stycznia przez star 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 9 Stycznia Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2 minuty temu, star napisał: a ty nie przygotowujesz się do sezonu narciarskiego grając w golfa? nie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 9 Stycznia Udostępnij Napisano 9 Stycznia Całe szczęście ze nie mial po drodze skał i kamieni: 769B131A-84DC-4748-B8BE-38615754C9F7.MP4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 9 Stycznia Udostępnij Napisano 9 Stycznia I tak spodnie na brązowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 9 Stycznia Udostępnij Napisano 9 Stycznia Cześć E tam, Ile teraz będzie musiał się wspinać po narty... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 9 Stycznia Udostępnij Napisano 9 Stycznia Tutaj jest zjazd na plecach w bardziej cywilizowanych warunkach, i osiągnięte 82 km/godz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 9 Stycznia Udostępnij Napisano 9 Stycznia Kurtka 20/20k... ma poślizg! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kbe Napisano 10 Stycznia Udostępnij Napisano 10 Stycznia Ale kamerkę mógłby po drodze trochę przetrzeć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 11 Stycznia Udostępnij Napisano 11 Stycznia @grimson No i po co Ci narty FIS, jak na dupie Cię goście wyprzedzają. 😉 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 11 Stycznia Udostępnij Napisano 11 Stycznia W dniu 9.01.2024 o 10:44, grimson napisał: Całe szczęście ze nie mial po drodze skał i kamieni: 769B131A-84DC-4748-B8BE-38615754C9F7.MP4 Zaliczyłem podobny upadek i nie polecam. Mnie na szczęście udało się zatrzymać, zanim zgubiłem drugą nartę. Warto ćwiczyć przewrót przez bark i hamowanie z gleby. Czasem się przydaje. Choć tutaj to nie wiem czy gość miał szanse coś zrobić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 11 Stycznia Udostępnij Napisano 11 Stycznia 6 godzin temu, Spiochu napisał: @grimson No i po co Ci narty FIS, jak na dupie Cię goście wyprzedzają. 😉 Wiesz, że o tym samym pomyślałem 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 11 Stycznia Udostępnij Napisano 11 Stycznia (edytowane) 50 minut temu, grimson napisał: Wiesz, że o tym samym pomyślałem 😁 I to bez jabłuszka. Ja tylko po stoku na dupie zjechałem wiekoszosc, przy obydwu wypiętych nartach, nie sposób się zatrzymać, zatrzymałem się na siatce, kurtka tez taka z lepszych, rozgrzała się na sztruksie fest w Dolni Morava i przyjechała holka z moimi lyzami i rzuciła dlouha jizda… a w Tatrach to bez nart, ale z czekanem trochę się zsunąłem... wyrywało mi czekan mimo, ze niby dobrze się obróciłem... Nie polecam. Edytowane 11 Stycznia przez star 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 11 Stycznia Udostępnij Napisano 11 Stycznia W dniu 9.01.2024 o 18:53, mig napisał: Kurtka 20/20k... ma poślizg! raczej na dupie jedzie - to te wszystkie nowoczesne spodnie mają taki poślizg, jak by miał piankowe to by tak daleko nie pojechał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 11 Stycznia Udostępnij Napisano 11 Stycznia 8 minut temu, Jan napisał: raczej na dupie jedzie - to te wszystkie nowoczesne spodnie mają taki poślizg, jak by miał piankowe to by tak daleko nie pojechał Rozerwały by się od tarcia i jechałby na gołej dupie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 11 Stycznia Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2 minuty temu, star napisał: Rozerwały by się od tarcia i jechałby na gołej dupie. bzdura 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 11 Stycznia Udostępnij Napisano 11 Stycznia 7 minut temu, Jan napisał: bzdura Testowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 11 Stycznia Udostępnij Napisano 11 Stycznia 1 minutę temu, star napisał: Testowałeś? oczywiście już spodnie typu softshell dają lepsze efekty hamujące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 11 Stycznia Udostępnij Napisano 11 Stycznia 4 minuty temu, Jan napisał: oczywiście już spodnie typu softshell dają lepsze efekty hamujące Z jakich prędkości jakie nachylenie i jaki śnieg, sztruks? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 11 Stycznia Udostępnij Napisano 11 Stycznia 19 minut temu, star napisał: Z jakich prędkości jakie nachylenie i jaki śnieg, sztruks? na różnych ale współczynnika tarcia nie wyznaczałem i pracy magisterskiej z tego nie pisałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi