tomal Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Witam . Jak w temacie ten dział bez śwp Niko130 (spoczywaj spokojnie) można zamknąć dawno już nie widziałem żeby ktoś komuś coś poradził ,nic tylko sami B. Miller . Był Niko było fajnie ,bez interesownie zapraszał na stok w celu pod szkolenia doradzał ,on tym żył , a teraz ????..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Friski Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Tomal, nie siej depresji sezon sie konczy i ciezko na duszy a Ty... Poki co wyjazdy sie kreca, ciagle jakies skiforumowe busy w Alpy lataja... poczekajmy, moze nastepna zima bedzie laskawsza i TU sie jeszcze ozywi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomal Napisano 20 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Tomal, nie siej depresji sezon sie konczy i ciezko na duszy a Ty... Poki co wyjazdy sie kreca, ciagle jakies skiforumowe busy w Alpy lataja... poczekajmy, moze nastepna zima bedzie laskawsza i tu sie jeszcze ozywi. To nie ten dział busy latają tu http://www.skiforum....dy-zagraniczne/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Cześć W tym sezonie co najmniej kilkanaście obszernych rozmów na temat techniki odbyłem. Większość jednak była przenoszona na priv aby uniknąć kosmicznych wtrętów. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paw1 Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Ja może będę niepopularny ale narty to nie teoria strun to dość prosty sport. Zasady skrętu nie są jakieś magiczne, błędy są dość powtarzalne a przysłowiowy konik często jest w przygotowaniu przed sezonem a nie w samym niuansie ułożenia dużego palca w bucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 20 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Cześć W tym sezonie co najmniej kilkanaście obszernych rozmów na temat techniki odbyłem. Większość jednak była przenoszona na priv aby uniknąć kosmicznych wtrętów. Pozdrowienia Mitek To zostałeś sam na placu boju ,po za Tobą teraz nikogo TU nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Friski Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Ja może będę niepopularny ale narty to nie teoria strun to dość prosty sport. Zasady skrętu nie są jakieś magiczne, błędy są dość powtarzalne a przysłowiowy konik często jest w przygotowaniu przed sezonem a nie w samym niuansie ułożenia dużego palca w bucie Haha, tos zamacil A gdzie aspekt mistyczny skretu i cala filozofia narciarstwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Byles Tomalu z Niko na stoku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 20 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Byles Tomalu z Niko na stoku? Fredo niestety nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robzon Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Cześć W tym sezonie co najmniej kilkanaście obszernych rozmów na temat techniki odbyłem. Większość jednak była przenoszona na priv aby uniknąć kosmicznych wtrętów. Pozdrowienia Tak było. Co ciekawe odnośnie filmów, które wstawiłem to na priva dostawałem równie dobre lub jeszcze lepsze uwagi niż te które pojawiały się w danym wątku. A szkoda bo skorzystali by z nich wszyscy (6-owicze i poniżej ) którzy szukają w tym dziale porad i informacji dot. techniki jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Wiec ulegles emocjom poczatkujacych narciarzy. Chcialbys sie uczyc narciarstwa(teraz) w Unislawiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 robzon! Priva to jest Swieta Rzecz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... smoczek Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Witam . Jak w temacie ten dział bez śwp Niko130 (spoczywaj spokojnie) można zamknąć dawno już nie widziałem żeby ktoś komuś coś poradził ,nic tylko sami B. Miller . Był Niko było fajnie ,bez interesownie zapraszał na stok w celu pod szkolenia doradzał ,on tym żył , a teraz ????..... A jak Jurek pisał ocenę jazdy (na wyraźną prośbę wstawiającego film) to wszyscy na forum kpili z jego analizy i kolejnym krokiem była "analiza" analizy Jurka a nie merytoryczna dyskusja , pisanie z ironią do Jurka o wstawianiu filmu ze swojej jazdy ( tak jak do Radka teraz w innym temacie ) wiem już to się nie wróci ....... Te osoby które miały okazję spotkać osobiście Jurka , usłyszeć jego gwizd za sobą jak zrobiły źle ćwiczenie, wiedzą co się skończyło ..... Pozdrawiam ze słonecznych Włoch smoczek P.S. Jutro w gronie zaprzyjaźnionych osób mamy dzień poświęcony pamięci Jurka ( nie będziemy na memoriale ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robzon Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 robzon! Priva to jest Swieta Rzecz. dlatego ich nie ujawniam a przy okazji dziękuję wszystkim, którym się chciało napisać bo rzeczywiście w tym dziale coraz mniej porad i próśb o ocenę jazdy. pozdrawiam robzon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 20 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Wiec ulegles emocjom poczatkujacych narciarzy. Chcialbys sie uczyc narciarstwa(teraz) w Unislawiu? NIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Mitek napisal dlaczego na priva. Udawadniawadnianie ze nie jestas wielbladem tez sie nudzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Smoczek piszesz o analizie Jurka dotyczacej Twojej jazdy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertw Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 ŁEEEE. A ja proponuję zamknąć całe forum, miałaby być zima, a jej nie było i "nima" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... trzg13 Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Zgadzam się z tomalem,bez pana Jurka to forum a szczególnie ten dział już nigdy nie będzie tak skromnie fantastyczny.Nie sama porada się liczy,ale także forma jej przekazania,a on był w tym mistrzem.Miałem okazję kilka razy jezdzić z panem Jurkiem i nigdy nie odczułem że jestem w czymś gorszy a wiadomo jak było Dzięki jego radą zrobiłem ogromny postęp w jeżdzie a nigdy w jego słowach nie było sarkazmu ani ironii.Może właśnie dlatego coraz mniej ludzi prosi o poradę,po co dostać po łbie jak się akurat trafi na zły dzień jakiegoś guru forum.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... piotrek96 Napisano 21 Marca 2014 Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Ja też mam pewien niedosyt :< Jak wrzuciłem filmik z techniką ślizgową, to dwie osoby oceniły jazdę; poza tym dalej na moje pytanie nie ma odpowiedzi Szału nie ma Według mnie rozmowy z priv powinny się przenieść do tego działu; według tego, co mówi Mitek, to więcej się dzieje na priv niż w tym dziale :< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... colgate Napisano 21 Marca 2014 Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Ja też mam pewien niedosyt :< Jak wrzuciłem filmik z techniką ślizgową, to dwie osoby oceniły jazdę; poza tym dalej na moje pytanie nie ma odpowiedzi Szału nie ma Według mnie rozmowy z priv powinny się przenieść do tego działu; według tego, co mówi Mitek, to więcej się dzieje na priv niż w tym dziale :< Z moich obserwacji wynika (a ostatnio mocno wertuję forum i rozmawiam prv), że są osoby, które chętnie służą pomocą, mają chęć wymiany zdań na temat techniki i oceny i konstruktywnej krytyki, jednak przez nieco zagęszczoną atmosferę na forum nie chcą tego robić publicznie. Szkoda, że taki klimat się wytowrzył. Może pora to jakoś zmienić zamiast zamykać tematy? PS. nie zamykajcie działu, za rok rzucę w Wasze paszcze swoje filmiki Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... piotrek96 Napisano 21 Marca 2014 Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Z moich obserwacji wynika (a ostatnio mocno wertuję forum i rozmawiam prv), że są osoby, które chętnie służą pomocą, mają chęć wymiany zdań na temat techniki i oceny i konstruktywnej krytyki, jednak przez nieco zagęszczoną atmosferę na forum nie chcą tego robić publicznie. Szkoda, że taki klimat się wytowrzył. Może pora to jakoś zmienić zamiast zamykać tematy? PS. nie zamykajcie działu, za rok rzucę w Wasze paszcze swoje filmiki Ania W takim razie może spróbuję podziałać na priv jestem głodny wiedzy narciarskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jahu Napisano 22 Marca 2014 Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 sam się zamknij Tomal . Dział jest ok, zima do dupy, fora generalnie w defensywie - cały ruch netowy przejmowany "przyjaźniejszymi" społecznościówkami i tyle .. Może kiedyś przyjdzie jeszcze czas na renesans, może .. . Wydaje mi się, że klimat mniejszej społeczności jest "uczciwszy" ?. Mniej przypadkowych ludzi. Mniej pokus różnego rodzaju .. Do tego działu zawsze z przyjemnością zaglądam. Tylko kwestią czas jest (tak mi się wydaje) pojawienie się nowych filmów, zapytań itd.. . Trochę cierpliwości i wiary Tomal . i do zobaczenia na stokach .., pozdr jahu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertw Napisano 23 Marca 2014 Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 Weźcie pod uwagę jeszcze jedną rzecz. Żeby analizować trzeba mieć materiał do analizy, a niejednokrotnie zdobycie dobrego materiału do analizy jazdy nagrania nie jest łatwe.Trzeba mieć sprzęt do filmowania, który wychwyci niuanse (z tym coraz mniejszy problem) i dobrego kamerzystę (tutaj nieraz jest problem), który wie gdzie się ustawić na co zwrócić uwagę i jak wykonać ujęcie. I jeszcze trzeba mieć gdzie jeździć i po czym jeździć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Nauka jazdy Ten dział można śmiało zamknąć × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Mitek Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Cześć W tym sezonie co najmniej kilkanaście obszernych rozmów na temat techniki odbyłem. Większość jednak była przenoszona na priv aby uniknąć kosmicznych wtrętów. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paw1 Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Ja może będę niepopularny ale narty to nie teoria strun to dość prosty sport. Zasady skrętu nie są jakieś magiczne, błędy są dość powtarzalne a przysłowiowy konik często jest w przygotowaniu przed sezonem a nie w samym niuansie ułożenia dużego palca w bucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomal Napisano 20 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Cześć W tym sezonie co najmniej kilkanaście obszernych rozmów na temat techniki odbyłem. Większość jednak była przenoszona na priv aby uniknąć kosmicznych wtrętów. Pozdrowienia Mitek To zostałeś sam na placu boju ,po za Tobą teraz nikogo TU nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Friski Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Ja może będę niepopularny ale narty to nie teoria strun to dość prosty sport. Zasady skrętu nie są jakieś magiczne, błędy są dość powtarzalne a przysłowiowy konik często jest w przygotowaniu przed sezonem a nie w samym niuansie ułożenia dużego palca w bucie Haha, tos zamacil A gdzie aspekt mistyczny skretu i cala filozofia narciarstwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Byles Tomalu z Niko na stoku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 20 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Byles Tomalu z Niko na stoku? Fredo niestety nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robzon Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Cześć W tym sezonie co najmniej kilkanaście obszernych rozmów na temat techniki odbyłem. Większość jednak była przenoszona na priv aby uniknąć kosmicznych wtrętów. Pozdrowienia Tak było. Co ciekawe odnośnie filmów, które wstawiłem to na priva dostawałem równie dobre lub jeszcze lepsze uwagi niż te które pojawiały się w danym wątku. A szkoda bo skorzystali by z nich wszyscy (6-owicze i poniżej ) którzy szukają w tym dziale porad i informacji dot. techniki jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Wiec ulegles emocjom poczatkujacych narciarzy. Chcialbys sie uczyc narciarstwa(teraz) w Unislawiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 robzon! Priva to jest Swieta Rzecz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... smoczek Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Witam . Jak w temacie ten dział bez śwp Niko130 (spoczywaj spokojnie) można zamknąć dawno już nie widziałem żeby ktoś komuś coś poradził ,nic tylko sami B. Miller . Był Niko było fajnie ,bez interesownie zapraszał na stok w celu pod szkolenia doradzał ,on tym żył , a teraz ????..... A jak Jurek pisał ocenę jazdy (na wyraźną prośbę wstawiającego film) to wszyscy na forum kpili z jego analizy i kolejnym krokiem była "analiza" analizy Jurka a nie merytoryczna dyskusja , pisanie z ironią do Jurka o wstawianiu filmu ze swojej jazdy ( tak jak do Radka teraz w innym temacie ) wiem już to się nie wróci ....... Te osoby które miały okazję spotkać osobiście Jurka , usłyszeć jego gwizd za sobą jak zrobiły źle ćwiczenie, wiedzą co się skończyło ..... Pozdrawiam ze słonecznych Włoch smoczek P.S. Jutro w gronie zaprzyjaźnionych osób mamy dzień poświęcony pamięci Jurka ( nie będziemy na memoriale ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robzon Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 robzon! Priva to jest Swieta Rzecz. dlatego ich nie ujawniam a przy okazji dziękuję wszystkim, którym się chciało napisać bo rzeczywiście w tym dziale coraz mniej porad i próśb o ocenę jazdy. pozdrawiam robzon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 20 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Wiec ulegles emocjom poczatkujacych narciarzy. Chcialbys sie uczyc narciarstwa(teraz) w Unislawiu? NIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Mitek napisal dlaczego na priva. Udawadniawadnianie ze nie jestas wielbladem tez sie nudzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Smoczek piszesz o analizie Jurka dotyczacej Twojej jazdy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertw Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 ŁEEEE. A ja proponuję zamknąć całe forum, miałaby być zima, a jej nie było i "nima" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... trzg13 Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Zgadzam się z tomalem,bez pana Jurka to forum a szczególnie ten dział już nigdy nie będzie tak skromnie fantastyczny.Nie sama porada się liczy,ale także forma jej przekazania,a on był w tym mistrzem.Miałem okazję kilka razy jezdzić z panem Jurkiem i nigdy nie odczułem że jestem w czymś gorszy a wiadomo jak było Dzięki jego radą zrobiłem ogromny postęp w jeżdzie a nigdy w jego słowach nie było sarkazmu ani ironii.Może właśnie dlatego coraz mniej ludzi prosi o poradę,po co dostać po łbie jak się akurat trafi na zły dzień jakiegoś guru forum.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... piotrek96 Napisano 21 Marca 2014 Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Ja też mam pewien niedosyt :< Jak wrzuciłem filmik z techniką ślizgową, to dwie osoby oceniły jazdę; poza tym dalej na moje pytanie nie ma odpowiedzi Szału nie ma Według mnie rozmowy z priv powinny się przenieść do tego działu; według tego, co mówi Mitek, to więcej się dzieje na priv niż w tym dziale :< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... colgate Napisano 21 Marca 2014 Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Ja też mam pewien niedosyt :< Jak wrzuciłem filmik z techniką ślizgową, to dwie osoby oceniły jazdę; poza tym dalej na moje pytanie nie ma odpowiedzi Szału nie ma Według mnie rozmowy z priv powinny się przenieść do tego działu; według tego, co mówi Mitek, to więcej się dzieje na priv niż w tym dziale :< Z moich obserwacji wynika (a ostatnio mocno wertuję forum i rozmawiam prv), że są osoby, które chętnie służą pomocą, mają chęć wymiany zdań na temat techniki i oceny i konstruktywnej krytyki, jednak przez nieco zagęszczoną atmosferę na forum nie chcą tego robić publicznie. Szkoda, że taki klimat się wytowrzył. Może pora to jakoś zmienić zamiast zamykać tematy? PS. nie zamykajcie działu, za rok rzucę w Wasze paszcze swoje filmiki Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... piotrek96 Napisano 21 Marca 2014 Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Z moich obserwacji wynika (a ostatnio mocno wertuję forum i rozmawiam prv), że są osoby, które chętnie służą pomocą, mają chęć wymiany zdań na temat techniki i oceny i konstruktywnej krytyki, jednak przez nieco zagęszczoną atmosferę na forum nie chcą tego robić publicznie. Szkoda, że taki klimat się wytowrzył. Może pora to jakoś zmienić zamiast zamykać tematy? PS. nie zamykajcie działu, za rok rzucę w Wasze paszcze swoje filmiki Ania W takim razie może spróbuję podziałać na priv jestem głodny wiedzy narciarskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jahu Napisano 22 Marca 2014 Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 sam się zamknij Tomal . Dział jest ok, zima do dupy, fora generalnie w defensywie - cały ruch netowy przejmowany "przyjaźniejszymi" społecznościówkami i tyle .. Może kiedyś przyjdzie jeszcze czas na renesans, może .. . Wydaje mi się, że klimat mniejszej społeczności jest "uczciwszy" ?. Mniej przypadkowych ludzi. Mniej pokus różnego rodzaju .. Do tego działu zawsze z przyjemnością zaglądam. Tylko kwestią czas jest (tak mi się wydaje) pojawienie się nowych filmów, zapytań itd.. . Trochę cierpliwości i wiary Tomal . i do zobaczenia na stokach .., pozdr jahu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertw Napisano 23 Marca 2014 Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 Weźcie pod uwagę jeszcze jedną rzecz. Żeby analizować trzeba mieć materiał do analizy, a niejednokrotnie zdobycie dobrego materiału do analizy jazdy nagrania nie jest łatwe.Trzeba mieć sprzęt do filmowania, który wychwyci niuanse (z tym coraz mniejszy problem) i dobrego kamerzystę (tutaj nieraz jest problem), który wie gdzie się ustawić na co zwrócić uwagę i jak wykonać ujęcie. I jeszcze trzeba mieć gdzie jeździć i po czym jeździć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Nauka jazdy Ten dział można śmiało zamknąć × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Friski Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Ja może będę niepopularny ale narty to nie teoria strun to dość prosty sport. Zasady skrętu nie są jakieś magiczne, błędy są dość powtarzalne a przysłowiowy konik często jest w przygotowaniu przed sezonem a nie w samym niuansie ułożenia dużego palca w bucie Haha, tos zamacil A gdzie aspekt mistyczny skretu i cala filozofia narciarstwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Byles Tomalu z Niko na stoku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 20 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Byles Tomalu z Niko na stoku? Fredo niestety nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robzon Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Cześć W tym sezonie co najmniej kilkanaście obszernych rozmów na temat techniki odbyłem. Większość jednak była przenoszona na priv aby uniknąć kosmicznych wtrętów. Pozdrowienia Tak było. Co ciekawe odnośnie filmów, które wstawiłem to na priva dostawałem równie dobre lub jeszcze lepsze uwagi niż te które pojawiały się w danym wątku. A szkoda bo skorzystali by z nich wszyscy (6-owicze i poniżej ) którzy szukają w tym dziale porad i informacji dot. techniki jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Wiec ulegles emocjom poczatkujacych narciarzy. Chcialbys sie uczyc narciarstwa(teraz) w Unislawiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 robzon! Priva to jest Swieta Rzecz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... smoczek Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Witam . Jak w temacie ten dział bez śwp Niko130 (spoczywaj spokojnie) można zamknąć dawno już nie widziałem żeby ktoś komuś coś poradził ,nic tylko sami B. Miller . Był Niko było fajnie ,bez interesownie zapraszał na stok w celu pod szkolenia doradzał ,on tym żył , a teraz ????..... A jak Jurek pisał ocenę jazdy (na wyraźną prośbę wstawiającego film) to wszyscy na forum kpili z jego analizy i kolejnym krokiem była "analiza" analizy Jurka a nie merytoryczna dyskusja , pisanie z ironią do Jurka o wstawianiu filmu ze swojej jazdy ( tak jak do Radka teraz w innym temacie ) wiem już to się nie wróci ....... Te osoby które miały okazję spotkać osobiście Jurka , usłyszeć jego gwizd za sobą jak zrobiły źle ćwiczenie, wiedzą co się skończyło ..... Pozdrawiam ze słonecznych Włoch smoczek P.S. Jutro w gronie zaprzyjaźnionych osób mamy dzień poświęcony pamięci Jurka ( nie będziemy na memoriale ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robzon Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 robzon! Priva to jest Swieta Rzecz. dlatego ich nie ujawniam a przy okazji dziękuję wszystkim, którym się chciało napisać bo rzeczywiście w tym dziale coraz mniej porad i próśb o ocenę jazdy. pozdrawiam robzon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 20 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Wiec ulegles emocjom poczatkujacych narciarzy. Chcialbys sie uczyc narciarstwa(teraz) w Unislawiu? NIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Mitek napisal dlaczego na priva. Udawadniawadnianie ze nie jestas wielbladem tez sie nudzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Smoczek piszesz o analizie Jurka dotyczacej Twojej jazdy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertw Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 ŁEEEE. A ja proponuję zamknąć całe forum, miałaby być zima, a jej nie było i "nima" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... trzg13 Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Zgadzam się z tomalem,bez pana Jurka to forum a szczególnie ten dział już nigdy nie będzie tak skromnie fantastyczny.Nie sama porada się liczy,ale także forma jej przekazania,a on był w tym mistrzem.Miałem okazję kilka razy jezdzić z panem Jurkiem i nigdy nie odczułem że jestem w czymś gorszy a wiadomo jak było Dzięki jego radą zrobiłem ogromny postęp w jeżdzie a nigdy w jego słowach nie było sarkazmu ani ironii.Może właśnie dlatego coraz mniej ludzi prosi o poradę,po co dostać po łbie jak się akurat trafi na zły dzień jakiegoś guru forum.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... piotrek96 Napisano 21 Marca 2014 Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Ja też mam pewien niedosyt :< Jak wrzuciłem filmik z techniką ślizgową, to dwie osoby oceniły jazdę; poza tym dalej na moje pytanie nie ma odpowiedzi Szału nie ma Według mnie rozmowy z priv powinny się przenieść do tego działu; według tego, co mówi Mitek, to więcej się dzieje na priv niż w tym dziale :< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... colgate Napisano 21 Marca 2014 Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Ja też mam pewien niedosyt :< Jak wrzuciłem filmik z techniką ślizgową, to dwie osoby oceniły jazdę; poza tym dalej na moje pytanie nie ma odpowiedzi Szału nie ma Według mnie rozmowy z priv powinny się przenieść do tego działu; według tego, co mówi Mitek, to więcej się dzieje na priv niż w tym dziale :< Z moich obserwacji wynika (a ostatnio mocno wertuję forum i rozmawiam prv), że są osoby, które chętnie służą pomocą, mają chęć wymiany zdań na temat techniki i oceny i konstruktywnej krytyki, jednak przez nieco zagęszczoną atmosferę na forum nie chcą tego robić publicznie. Szkoda, że taki klimat się wytowrzył. Może pora to jakoś zmienić zamiast zamykać tematy? PS. nie zamykajcie działu, za rok rzucę w Wasze paszcze swoje filmiki Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... piotrek96 Napisano 21 Marca 2014 Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Z moich obserwacji wynika (a ostatnio mocno wertuję forum i rozmawiam prv), że są osoby, które chętnie służą pomocą, mają chęć wymiany zdań na temat techniki i oceny i konstruktywnej krytyki, jednak przez nieco zagęszczoną atmosferę na forum nie chcą tego robić publicznie. Szkoda, że taki klimat się wytowrzył. Może pora to jakoś zmienić zamiast zamykać tematy? PS. nie zamykajcie działu, za rok rzucę w Wasze paszcze swoje filmiki Ania W takim razie może spróbuję podziałać na priv jestem głodny wiedzy narciarskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jahu Napisano 22 Marca 2014 Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 sam się zamknij Tomal . Dział jest ok, zima do dupy, fora generalnie w defensywie - cały ruch netowy przejmowany "przyjaźniejszymi" społecznościówkami i tyle .. Może kiedyś przyjdzie jeszcze czas na renesans, może .. . Wydaje mi się, że klimat mniejszej społeczności jest "uczciwszy" ?. Mniej przypadkowych ludzi. Mniej pokus różnego rodzaju .. Do tego działu zawsze z przyjemnością zaglądam. Tylko kwestią czas jest (tak mi się wydaje) pojawienie się nowych filmów, zapytań itd.. . Trochę cierpliwości i wiary Tomal . i do zobaczenia na stokach .., pozdr jahu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertw Napisano 23 Marca 2014 Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 Weźcie pod uwagę jeszcze jedną rzecz. Żeby analizować trzeba mieć materiał do analizy, a niejednokrotnie zdobycie dobrego materiału do analizy jazdy nagrania nie jest łatwe.Trzeba mieć sprzęt do filmowania, który wychwyci niuanse (z tym coraz mniejszy problem) i dobrego kamerzystę (tutaj nieraz jest problem), który wie gdzie się ustawić na co zwrócić uwagę i jak wykonać ujęcie. I jeszcze trzeba mieć gdzie jeździć i po czym jeździć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Nauka jazdy Ten dział można śmiało zamknąć × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
fredowski Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Byles Tomalu z Niko na stoku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomal Napisano 20 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Byles Tomalu z Niko na stoku? Fredo niestety nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robzon Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Cześć W tym sezonie co najmniej kilkanaście obszernych rozmów na temat techniki odbyłem. Większość jednak była przenoszona na priv aby uniknąć kosmicznych wtrętów. Pozdrowienia Tak było. Co ciekawe odnośnie filmów, które wstawiłem to na priva dostawałem równie dobre lub jeszcze lepsze uwagi niż te które pojawiały się w danym wątku. A szkoda bo skorzystali by z nich wszyscy (6-owicze i poniżej ) którzy szukają w tym dziale porad i informacji dot. techniki jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Wiec ulegles emocjom poczatkujacych narciarzy. Chcialbys sie uczyc narciarstwa(teraz) w Unislawiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 robzon! Priva to jest Swieta Rzecz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... smoczek Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Witam . Jak w temacie ten dział bez śwp Niko130 (spoczywaj spokojnie) można zamknąć dawno już nie widziałem żeby ktoś komuś coś poradził ,nic tylko sami B. Miller . Był Niko było fajnie ,bez interesownie zapraszał na stok w celu pod szkolenia doradzał ,on tym żył , a teraz ????..... A jak Jurek pisał ocenę jazdy (na wyraźną prośbę wstawiającego film) to wszyscy na forum kpili z jego analizy i kolejnym krokiem była "analiza" analizy Jurka a nie merytoryczna dyskusja , pisanie z ironią do Jurka o wstawianiu filmu ze swojej jazdy ( tak jak do Radka teraz w innym temacie ) wiem już to się nie wróci ....... Te osoby które miały okazję spotkać osobiście Jurka , usłyszeć jego gwizd za sobą jak zrobiły źle ćwiczenie, wiedzą co się skończyło ..... Pozdrawiam ze słonecznych Włoch smoczek P.S. Jutro w gronie zaprzyjaźnionych osób mamy dzień poświęcony pamięci Jurka ( nie będziemy na memoriale ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robzon Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 robzon! Priva to jest Swieta Rzecz. dlatego ich nie ujawniam a przy okazji dziękuję wszystkim, którym się chciało napisać bo rzeczywiście w tym dziale coraz mniej porad i próśb o ocenę jazdy. pozdrawiam robzon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 20 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Wiec ulegles emocjom poczatkujacych narciarzy. Chcialbys sie uczyc narciarstwa(teraz) w Unislawiu? NIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Mitek napisal dlaczego na priva. Udawadniawadnianie ze nie jestas wielbladem tez sie nudzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Smoczek piszesz o analizie Jurka dotyczacej Twojej jazdy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertw Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 ŁEEEE. A ja proponuję zamknąć całe forum, miałaby być zima, a jej nie było i "nima" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... trzg13 Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Zgadzam się z tomalem,bez pana Jurka to forum a szczególnie ten dział już nigdy nie będzie tak skromnie fantastyczny.Nie sama porada się liczy,ale także forma jej przekazania,a on był w tym mistrzem.Miałem okazję kilka razy jezdzić z panem Jurkiem i nigdy nie odczułem że jestem w czymś gorszy a wiadomo jak było Dzięki jego radą zrobiłem ogromny postęp w jeżdzie a nigdy w jego słowach nie było sarkazmu ani ironii.Może właśnie dlatego coraz mniej ludzi prosi o poradę,po co dostać po łbie jak się akurat trafi na zły dzień jakiegoś guru forum.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... piotrek96 Napisano 21 Marca 2014 Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Ja też mam pewien niedosyt :< Jak wrzuciłem filmik z techniką ślizgową, to dwie osoby oceniły jazdę; poza tym dalej na moje pytanie nie ma odpowiedzi Szału nie ma Według mnie rozmowy z priv powinny się przenieść do tego działu; według tego, co mówi Mitek, to więcej się dzieje na priv niż w tym dziale :< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... colgate Napisano 21 Marca 2014 Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Ja też mam pewien niedosyt :< Jak wrzuciłem filmik z techniką ślizgową, to dwie osoby oceniły jazdę; poza tym dalej na moje pytanie nie ma odpowiedzi Szału nie ma Według mnie rozmowy z priv powinny się przenieść do tego działu; według tego, co mówi Mitek, to więcej się dzieje na priv niż w tym dziale :< Z moich obserwacji wynika (a ostatnio mocno wertuję forum i rozmawiam prv), że są osoby, które chętnie służą pomocą, mają chęć wymiany zdań na temat techniki i oceny i konstruktywnej krytyki, jednak przez nieco zagęszczoną atmosferę na forum nie chcą tego robić publicznie. Szkoda, że taki klimat się wytowrzył. Może pora to jakoś zmienić zamiast zamykać tematy? PS. nie zamykajcie działu, za rok rzucę w Wasze paszcze swoje filmiki Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... piotrek96 Napisano 21 Marca 2014 Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Z moich obserwacji wynika (a ostatnio mocno wertuję forum i rozmawiam prv), że są osoby, które chętnie służą pomocą, mają chęć wymiany zdań na temat techniki i oceny i konstruktywnej krytyki, jednak przez nieco zagęszczoną atmosferę na forum nie chcą tego robić publicznie. Szkoda, że taki klimat się wytowrzył. Może pora to jakoś zmienić zamiast zamykać tematy? PS. nie zamykajcie działu, za rok rzucę w Wasze paszcze swoje filmiki Ania W takim razie może spróbuję podziałać na priv jestem głodny wiedzy narciarskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jahu Napisano 22 Marca 2014 Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 sam się zamknij Tomal . Dział jest ok, zima do dupy, fora generalnie w defensywie - cały ruch netowy przejmowany "przyjaźniejszymi" społecznościówkami i tyle .. Może kiedyś przyjdzie jeszcze czas na renesans, może .. . Wydaje mi się, że klimat mniejszej społeczności jest "uczciwszy" ?. Mniej przypadkowych ludzi. Mniej pokus różnego rodzaju .. Do tego działu zawsze z przyjemnością zaglądam. Tylko kwestią czas jest (tak mi się wydaje) pojawienie się nowych filmów, zapytań itd.. . Trochę cierpliwości i wiary Tomal . i do zobaczenia na stokach .., pozdr jahu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertw Napisano 23 Marca 2014 Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 Weźcie pod uwagę jeszcze jedną rzecz. Żeby analizować trzeba mieć materiał do analizy, a niejednokrotnie zdobycie dobrego materiału do analizy jazdy nagrania nie jest łatwe.Trzeba mieć sprzęt do filmowania, który wychwyci niuanse (z tym coraz mniejszy problem) i dobrego kamerzystę (tutaj nieraz jest problem), który wie gdzie się ustawić na co zwrócić uwagę i jak wykonać ujęcie. I jeszcze trzeba mieć gdzie jeździć i po czym jeździć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Nauka jazdy Ten dział można śmiało zamknąć × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
robzon Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Cześć W tym sezonie co najmniej kilkanaście obszernych rozmów na temat techniki odbyłem. Większość jednak była przenoszona na priv aby uniknąć kosmicznych wtrętów. Pozdrowienia Tak było. Co ciekawe odnośnie filmów, które wstawiłem to na priva dostawałem równie dobre lub jeszcze lepsze uwagi niż te które pojawiały się w danym wątku. A szkoda bo skorzystali by z nich wszyscy (6-owicze i poniżej ) którzy szukają w tym dziale porad i informacji dot. techniki jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Wiec ulegles emocjom poczatkujacych narciarzy. Chcialbys sie uczyc narciarstwa(teraz) w Unislawiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 robzon! Priva to jest Swieta Rzecz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... smoczek Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Witam . Jak w temacie ten dział bez śwp Niko130 (spoczywaj spokojnie) można zamknąć dawno już nie widziałem żeby ktoś komuś coś poradził ,nic tylko sami B. Miller . Był Niko było fajnie ,bez interesownie zapraszał na stok w celu pod szkolenia doradzał ,on tym żył , a teraz ????..... A jak Jurek pisał ocenę jazdy (na wyraźną prośbę wstawiającego film) to wszyscy na forum kpili z jego analizy i kolejnym krokiem była "analiza" analizy Jurka a nie merytoryczna dyskusja , pisanie z ironią do Jurka o wstawianiu filmu ze swojej jazdy ( tak jak do Radka teraz w innym temacie ) wiem już to się nie wróci ....... Te osoby które miały okazję spotkać osobiście Jurka , usłyszeć jego gwizd za sobą jak zrobiły źle ćwiczenie, wiedzą co się skończyło ..... Pozdrawiam ze słonecznych Włoch smoczek P.S. Jutro w gronie zaprzyjaźnionych osób mamy dzień poświęcony pamięci Jurka ( nie będziemy na memoriale ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robzon Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 robzon! Priva to jest Swieta Rzecz. dlatego ich nie ujawniam a przy okazji dziękuję wszystkim, którym się chciało napisać bo rzeczywiście w tym dziale coraz mniej porad i próśb o ocenę jazdy. pozdrawiam robzon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 20 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Wiec ulegles emocjom poczatkujacych narciarzy. Chcialbys sie uczyc narciarstwa(teraz) w Unislawiu? NIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Mitek napisal dlaczego na priva. Udawadniawadnianie ze nie jestas wielbladem tez sie nudzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Smoczek piszesz o analizie Jurka dotyczacej Twojej jazdy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertw Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 ŁEEEE. A ja proponuję zamknąć całe forum, miałaby być zima, a jej nie było i "nima" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... trzg13 Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Zgadzam się z tomalem,bez pana Jurka to forum a szczególnie ten dział już nigdy nie będzie tak skromnie fantastyczny.Nie sama porada się liczy,ale także forma jej przekazania,a on był w tym mistrzem.Miałem okazję kilka razy jezdzić z panem Jurkiem i nigdy nie odczułem że jestem w czymś gorszy a wiadomo jak było Dzięki jego radą zrobiłem ogromny postęp w jeżdzie a nigdy w jego słowach nie było sarkazmu ani ironii.Może właśnie dlatego coraz mniej ludzi prosi o poradę,po co dostać po łbie jak się akurat trafi na zły dzień jakiegoś guru forum.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... piotrek96 Napisano 21 Marca 2014 Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Ja też mam pewien niedosyt :< Jak wrzuciłem filmik z techniką ślizgową, to dwie osoby oceniły jazdę; poza tym dalej na moje pytanie nie ma odpowiedzi Szału nie ma Według mnie rozmowy z priv powinny się przenieść do tego działu; według tego, co mówi Mitek, to więcej się dzieje na priv niż w tym dziale :< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... colgate Napisano 21 Marca 2014 Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Ja też mam pewien niedosyt :< Jak wrzuciłem filmik z techniką ślizgową, to dwie osoby oceniły jazdę; poza tym dalej na moje pytanie nie ma odpowiedzi Szału nie ma Według mnie rozmowy z priv powinny się przenieść do tego działu; według tego, co mówi Mitek, to więcej się dzieje na priv niż w tym dziale :< Z moich obserwacji wynika (a ostatnio mocno wertuję forum i rozmawiam prv), że są osoby, które chętnie służą pomocą, mają chęć wymiany zdań na temat techniki i oceny i konstruktywnej krytyki, jednak przez nieco zagęszczoną atmosferę na forum nie chcą tego robić publicznie. Szkoda, że taki klimat się wytowrzył. Może pora to jakoś zmienić zamiast zamykać tematy? PS. nie zamykajcie działu, za rok rzucę w Wasze paszcze swoje filmiki Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... piotrek96 Napisano 21 Marca 2014 Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Z moich obserwacji wynika (a ostatnio mocno wertuję forum i rozmawiam prv), że są osoby, które chętnie służą pomocą, mają chęć wymiany zdań na temat techniki i oceny i konstruktywnej krytyki, jednak przez nieco zagęszczoną atmosferę na forum nie chcą tego robić publicznie. Szkoda, że taki klimat się wytowrzył. Może pora to jakoś zmienić zamiast zamykać tematy? PS. nie zamykajcie działu, za rok rzucę w Wasze paszcze swoje filmiki Ania W takim razie może spróbuję podziałać na priv jestem głodny wiedzy narciarskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jahu Napisano 22 Marca 2014 Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 sam się zamknij Tomal . Dział jest ok, zima do dupy, fora generalnie w defensywie - cały ruch netowy przejmowany "przyjaźniejszymi" społecznościówkami i tyle .. Może kiedyś przyjdzie jeszcze czas na renesans, może .. . Wydaje mi się, że klimat mniejszej społeczności jest "uczciwszy" ?. Mniej przypadkowych ludzi. Mniej pokus różnego rodzaju .. Do tego działu zawsze z przyjemnością zaglądam. Tylko kwestią czas jest (tak mi się wydaje) pojawienie się nowych filmów, zapytań itd.. . Trochę cierpliwości i wiary Tomal . i do zobaczenia na stokach .., pozdr jahu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertw Napisano 23 Marca 2014 Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 Weźcie pod uwagę jeszcze jedną rzecz. Żeby analizować trzeba mieć materiał do analizy, a niejednokrotnie zdobycie dobrego materiału do analizy jazdy nagrania nie jest łatwe.Trzeba mieć sprzęt do filmowania, który wychwyci niuanse (z tym coraz mniejszy problem) i dobrego kamerzystę (tutaj nieraz jest problem), który wie gdzie się ustawić na co zwrócić uwagę i jak wykonać ujęcie. I jeszcze trzeba mieć gdzie jeździć i po czym jeździć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Nauka jazdy Ten dział można śmiało zamknąć × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
fredowski Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Wiec ulegles emocjom poczatkujacych narciarzy. Chcialbys sie uczyc narciarstwa(teraz) w Unislawiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredowski Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 robzon! Priva to jest Swieta Rzecz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smoczek Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Witam . Jak w temacie ten dział bez śwp Niko130 (spoczywaj spokojnie) można zamknąć dawno już nie widziałem żeby ktoś komuś coś poradził ,nic tylko sami B. Miller . Był Niko było fajnie ,bez interesownie zapraszał na stok w celu pod szkolenia doradzał ,on tym żył , a teraz ????..... A jak Jurek pisał ocenę jazdy (na wyraźną prośbę wstawiającego film) to wszyscy na forum kpili z jego analizy i kolejnym krokiem była "analiza" analizy Jurka a nie merytoryczna dyskusja , pisanie z ironią do Jurka o wstawianiu filmu ze swojej jazdy ( tak jak do Radka teraz w innym temacie ) wiem już to się nie wróci ....... Te osoby które miały okazję spotkać osobiście Jurka , usłyszeć jego gwizd za sobą jak zrobiły źle ćwiczenie, wiedzą co się skończyło ..... Pozdrawiam ze słonecznych Włoch smoczek P.S. Jutro w gronie zaprzyjaźnionych osób mamy dzień poświęcony pamięci Jurka ( nie będziemy na memoriale ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robzon Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 robzon! Priva to jest Swieta Rzecz. dlatego ich nie ujawniam a przy okazji dziękuję wszystkim, którym się chciało napisać bo rzeczywiście w tym dziale coraz mniej porad i próśb o ocenę jazdy. pozdrawiam robzon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 20 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Wiec ulegles emocjom poczatkujacych narciarzy. Chcialbys sie uczyc narciarstwa(teraz) w Unislawiu? NIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Mitek napisal dlaczego na priva. Udawadniawadnianie ze nie jestas wielbladem tez sie nudzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Smoczek piszesz o analizie Jurka dotyczacej Twojej jazdy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertw Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 ŁEEEE. A ja proponuję zamknąć całe forum, miałaby być zima, a jej nie było i "nima" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... trzg13 Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Zgadzam się z tomalem,bez pana Jurka to forum a szczególnie ten dział już nigdy nie będzie tak skromnie fantastyczny.Nie sama porada się liczy,ale także forma jej przekazania,a on był w tym mistrzem.Miałem okazję kilka razy jezdzić z panem Jurkiem i nigdy nie odczułem że jestem w czymś gorszy a wiadomo jak było Dzięki jego radą zrobiłem ogromny postęp w jeżdzie a nigdy w jego słowach nie było sarkazmu ani ironii.Może właśnie dlatego coraz mniej ludzi prosi o poradę,po co dostać po łbie jak się akurat trafi na zły dzień jakiegoś guru forum.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... piotrek96 Napisano 21 Marca 2014 Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Ja też mam pewien niedosyt :< Jak wrzuciłem filmik z techniką ślizgową, to dwie osoby oceniły jazdę; poza tym dalej na moje pytanie nie ma odpowiedzi Szału nie ma Według mnie rozmowy z priv powinny się przenieść do tego działu; według tego, co mówi Mitek, to więcej się dzieje na priv niż w tym dziale :< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... colgate Napisano 21 Marca 2014 Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Ja też mam pewien niedosyt :< Jak wrzuciłem filmik z techniką ślizgową, to dwie osoby oceniły jazdę; poza tym dalej na moje pytanie nie ma odpowiedzi Szału nie ma Według mnie rozmowy z priv powinny się przenieść do tego działu; według tego, co mówi Mitek, to więcej się dzieje na priv niż w tym dziale :< Z moich obserwacji wynika (a ostatnio mocno wertuję forum i rozmawiam prv), że są osoby, które chętnie służą pomocą, mają chęć wymiany zdań na temat techniki i oceny i konstruktywnej krytyki, jednak przez nieco zagęszczoną atmosferę na forum nie chcą tego robić publicznie. Szkoda, że taki klimat się wytowrzył. Może pora to jakoś zmienić zamiast zamykać tematy? PS. nie zamykajcie działu, za rok rzucę w Wasze paszcze swoje filmiki Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... piotrek96 Napisano 21 Marca 2014 Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Z moich obserwacji wynika (a ostatnio mocno wertuję forum i rozmawiam prv), że są osoby, które chętnie służą pomocą, mają chęć wymiany zdań na temat techniki i oceny i konstruktywnej krytyki, jednak przez nieco zagęszczoną atmosferę na forum nie chcą tego robić publicznie. Szkoda, że taki klimat się wytowrzył. Może pora to jakoś zmienić zamiast zamykać tematy? PS. nie zamykajcie działu, za rok rzucę w Wasze paszcze swoje filmiki Ania W takim razie może spróbuję podziałać na priv jestem głodny wiedzy narciarskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jahu Napisano 22 Marca 2014 Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 sam się zamknij Tomal . Dział jest ok, zima do dupy, fora generalnie w defensywie - cały ruch netowy przejmowany "przyjaźniejszymi" społecznościówkami i tyle .. Może kiedyś przyjdzie jeszcze czas na renesans, może .. . Wydaje mi się, że klimat mniejszej społeczności jest "uczciwszy" ?. Mniej przypadkowych ludzi. Mniej pokus różnego rodzaju .. Do tego działu zawsze z przyjemnością zaglądam. Tylko kwestią czas jest (tak mi się wydaje) pojawienie się nowych filmów, zapytań itd.. . Trochę cierpliwości i wiary Tomal . i do zobaczenia na stokach .., pozdr jahu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertw Napisano 23 Marca 2014 Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 Weźcie pod uwagę jeszcze jedną rzecz. Żeby analizować trzeba mieć materiał do analizy, a niejednokrotnie zdobycie dobrego materiału do analizy jazdy nagrania nie jest łatwe.Trzeba mieć sprzęt do filmowania, który wychwyci niuanse (z tym coraz mniejszy problem) i dobrego kamerzystę (tutaj nieraz jest problem), który wie gdzie się ustawić na co zwrócić uwagę i jak wykonać ujęcie. I jeszcze trzeba mieć gdzie jeździć i po czym jeździć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Nauka jazdy Ten dział można śmiało zamknąć × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
robzon Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 robzon! Priva to jest Swieta Rzecz. dlatego ich nie ujawniam a przy okazji dziękuję wszystkim, którym się chciało napisać bo rzeczywiście w tym dziale coraz mniej porad i próśb o ocenę jazdy. pozdrawiam robzon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 20 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Wiec ulegles emocjom poczatkujacych narciarzy. Chcialbys sie uczyc narciarstwa(teraz) w Unislawiu? NIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Mitek napisal dlaczego na priva. Udawadniawadnianie ze nie jestas wielbladem tez sie nudzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Smoczek piszesz o analizie Jurka dotyczacej Twojej jazdy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertw Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 ŁEEEE. A ja proponuję zamknąć całe forum, miałaby być zima, a jej nie było i "nima" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... trzg13 Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Zgadzam się z tomalem,bez pana Jurka to forum a szczególnie ten dział już nigdy nie będzie tak skromnie fantastyczny.Nie sama porada się liczy,ale także forma jej przekazania,a on był w tym mistrzem.Miałem okazję kilka razy jezdzić z panem Jurkiem i nigdy nie odczułem że jestem w czymś gorszy a wiadomo jak było Dzięki jego radą zrobiłem ogromny postęp w jeżdzie a nigdy w jego słowach nie było sarkazmu ani ironii.Może właśnie dlatego coraz mniej ludzi prosi o poradę,po co dostać po łbie jak się akurat trafi na zły dzień jakiegoś guru forum.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... piotrek96 Napisano 21 Marca 2014 Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Ja też mam pewien niedosyt :< Jak wrzuciłem filmik z techniką ślizgową, to dwie osoby oceniły jazdę; poza tym dalej na moje pytanie nie ma odpowiedzi Szału nie ma Według mnie rozmowy z priv powinny się przenieść do tego działu; według tego, co mówi Mitek, to więcej się dzieje na priv niż w tym dziale :< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... colgate Napisano 21 Marca 2014 Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Ja też mam pewien niedosyt :< Jak wrzuciłem filmik z techniką ślizgową, to dwie osoby oceniły jazdę; poza tym dalej na moje pytanie nie ma odpowiedzi Szału nie ma Według mnie rozmowy z priv powinny się przenieść do tego działu; według tego, co mówi Mitek, to więcej się dzieje na priv niż w tym dziale :< Z moich obserwacji wynika (a ostatnio mocno wertuję forum i rozmawiam prv), że są osoby, które chętnie służą pomocą, mają chęć wymiany zdań na temat techniki i oceny i konstruktywnej krytyki, jednak przez nieco zagęszczoną atmosferę na forum nie chcą tego robić publicznie. Szkoda, że taki klimat się wytowrzył. Może pora to jakoś zmienić zamiast zamykać tematy? PS. nie zamykajcie działu, za rok rzucę w Wasze paszcze swoje filmiki Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... piotrek96 Napisano 21 Marca 2014 Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Z moich obserwacji wynika (a ostatnio mocno wertuję forum i rozmawiam prv), że są osoby, które chętnie służą pomocą, mają chęć wymiany zdań na temat techniki i oceny i konstruktywnej krytyki, jednak przez nieco zagęszczoną atmosferę na forum nie chcą tego robić publicznie. Szkoda, że taki klimat się wytowrzył. Może pora to jakoś zmienić zamiast zamykać tematy? PS. nie zamykajcie działu, za rok rzucę w Wasze paszcze swoje filmiki Ania W takim razie może spróbuję podziałać na priv jestem głodny wiedzy narciarskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jahu Napisano 22 Marca 2014 Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 sam się zamknij Tomal . Dział jest ok, zima do dupy, fora generalnie w defensywie - cały ruch netowy przejmowany "przyjaźniejszymi" społecznościówkami i tyle .. Może kiedyś przyjdzie jeszcze czas na renesans, może .. . Wydaje mi się, że klimat mniejszej społeczności jest "uczciwszy" ?. Mniej przypadkowych ludzi. Mniej pokus różnego rodzaju .. Do tego działu zawsze z przyjemnością zaglądam. Tylko kwestią czas jest (tak mi się wydaje) pojawienie się nowych filmów, zapytań itd.. . Trochę cierpliwości i wiary Tomal . i do zobaczenia na stokach .., pozdr jahu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertw Napisano 23 Marca 2014 Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 Weźcie pod uwagę jeszcze jedną rzecz. Żeby analizować trzeba mieć materiał do analizy, a niejednokrotnie zdobycie dobrego materiału do analizy jazdy nagrania nie jest łatwe.Trzeba mieć sprzęt do filmowania, który wychwyci niuanse (z tym coraz mniejszy problem) i dobrego kamerzystę (tutaj nieraz jest problem), który wie gdzie się ustawić na co zwrócić uwagę i jak wykonać ujęcie. I jeszcze trzeba mieć gdzie jeździć i po czym jeździć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Nauka jazdy Ten dział można śmiało zamknąć
tomal Napisano 20 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Wiec ulegles emocjom poczatkujacych narciarzy. Chcialbys sie uczyc narciarstwa(teraz) w Unislawiu? NIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Mitek napisal dlaczego na priva. Udawadniawadnianie ze nie jestas wielbladem tez sie nudzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Smoczek piszesz o analizie Jurka dotyczacej Twojej jazdy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertw Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 ŁEEEE. A ja proponuję zamknąć całe forum, miałaby być zima, a jej nie było i "nima" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... trzg13 Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Zgadzam się z tomalem,bez pana Jurka to forum a szczególnie ten dział już nigdy nie będzie tak skromnie fantastyczny.Nie sama porada się liczy,ale także forma jej przekazania,a on był w tym mistrzem.Miałem okazję kilka razy jezdzić z panem Jurkiem i nigdy nie odczułem że jestem w czymś gorszy a wiadomo jak było Dzięki jego radą zrobiłem ogromny postęp w jeżdzie a nigdy w jego słowach nie było sarkazmu ani ironii.Może właśnie dlatego coraz mniej ludzi prosi o poradę,po co dostać po łbie jak się akurat trafi na zły dzień jakiegoś guru forum.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... piotrek96 Napisano 21 Marca 2014 Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Ja też mam pewien niedosyt :< Jak wrzuciłem filmik z techniką ślizgową, to dwie osoby oceniły jazdę; poza tym dalej na moje pytanie nie ma odpowiedzi Szału nie ma Według mnie rozmowy z priv powinny się przenieść do tego działu; według tego, co mówi Mitek, to więcej się dzieje na priv niż w tym dziale :< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... colgate Napisano 21 Marca 2014 Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Ja też mam pewien niedosyt :< Jak wrzuciłem filmik z techniką ślizgową, to dwie osoby oceniły jazdę; poza tym dalej na moje pytanie nie ma odpowiedzi Szału nie ma Według mnie rozmowy z priv powinny się przenieść do tego działu; według tego, co mówi Mitek, to więcej się dzieje na priv niż w tym dziale :< Z moich obserwacji wynika (a ostatnio mocno wertuję forum i rozmawiam prv), że są osoby, które chętnie służą pomocą, mają chęć wymiany zdań na temat techniki i oceny i konstruktywnej krytyki, jednak przez nieco zagęszczoną atmosferę na forum nie chcą tego robić publicznie. Szkoda, że taki klimat się wytowrzył. Może pora to jakoś zmienić zamiast zamykać tematy? PS. nie zamykajcie działu, za rok rzucę w Wasze paszcze swoje filmiki Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... piotrek96 Napisano 21 Marca 2014 Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Z moich obserwacji wynika (a ostatnio mocno wertuję forum i rozmawiam prv), że są osoby, które chętnie służą pomocą, mają chęć wymiany zdań na temat techniki i oceny i konstruktywnej krytyki, jednak przez nieco zagęszczoną atmosferę na forum nie chcą tego robić publicznie. Szkoda, że taki klimat się wytowrzył. Może pora to jakoś zmienić zamiast zamykać tematy? PS. nie zamykajcie działu, za rok rzucę w Wasze paszcze swoje filmiki Ania W takim razie może spróbuję podziałać na priv jestem głodny wiedzy narciarskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jahu Napisano 22 Marca 2014 Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 sam się zamknij Tomal . Dział jest ok, zima do dupy, fora generalnie w defensywie - cały ruch netowy przejmowany "przyjaźniejszymi" społecznościówkami i tyle .. Może kiedyś przyjdzie jeszcze czas na renesans, może .. . Wydaje mi się, że klimat mniejszej społeczności jest "uczciwszy" ?. Mniej przypadkowych ludzi. Mniej pokus różnego rodzaju .. Do tego działu zawsze z przyjemnością zaglądam. Tylko kwestią czas jest (tak mi się wydaje) pojawienie się nowych filmów, zapytań itd.. . Trochę cierpliwości i wiary Tomal . i do zobaczenia na stokach .., pozdr jahu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertw Napisano 23 Marca 2014 Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 Weźcie pod uwagę jeszcze jedną rzecz. Żeby analizować trzeba mieć materiał do analizy, a niejednokrotnie zdobycie dobrego materiału do analizy jazdy nagrania nie jest łatwe.Trzeba mieć sprzęt do filmowania, który wychwyci niuanse (z tym coraz mniejszy problem) i dobrego kamerzystę (tutaj nieraz jest problem), który wie gdzie się ustawić na co zwrócić uwagę i jak wykonać ujęcie. I jeszcze trzeba mieć gdzie jeździć i po czym jeździć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Nauka jazdy Ten dział można śmiało zamknąć
fredowski Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Mitek napisal dlaczego na priva. Udawadniawadnianie ze nie jestas wielbladem tez sie nudzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredowski Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Smoczek piszesz o analizie Jurka dotyczacej Twojej jazdy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertw Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 ŁEEEE. A ja proponuję zamknąć całe forum, miałaby być zima, a jej nie było i "nima" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trzg13 Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Zgadzam się z tomalem,bez pana Jurka to forum a szczególnie ten dział już nigdy nie będzie tak skromnie fantastyczny.Nie sama porada się liczy,ale także forma jej przekazania,a on był w tym mistrzem.Miałem okazję kilka razy jezdzić z panem Jurkiem i nigdy nie odczułem że jestem w czymś gorszy a wiadomo jak było Dzięki jego radą zrobiłem ogromny postęp w jeżdzie a nigdy w jego słowach nie było sarkazmu ani ironii.Może właśnie dlatego coraz mniej ludzi prosi o poradę,po co dostać po łbie jak się akurat trafi na zły dzień jakiegoś guru forum.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek96 Napisano 21 Marca 2014 Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Ja też mam pewien niedosyt :< Jak wrzuciłem filmik z techniką ślizgową, to dwie osoby oceniły jazdę; poza tym dalej na moje pytanie nie ma odpowiedzi Szału nie ma Według mnie rozmowy z priv powinny się przenieść do tego działu; według tego, co mówi Mitek, to więcej się dzieje na priv niż w tym dziale :< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
colgate Napisano 21 Marca 2014 Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Ja też mam pewien niedosyt :< Jak wrzuciłem filmik z techniką ślizgową, to dwie osoby oceniły jazdę; poza tym dalej na moje pytanie nie ma odpowiedzi Szału nie ma Według mnie rozmowy z priv powinny się przenieść do tego działu; według tego, co mówi Mitek, to więcej się dzieje na priv niż w tym dziale :< Z moich obserwacji wynika (a ostatnio mocno wertuję forum i rozmawiam prv), że są osoby, które chętnie służą pomocą, mają chęć wymiany zdań na temat techniki i oceny i konstruktywnej krytyki, jednak przez nieco zagęszczoną atmosferę na forum nie chcą tego robić publicznie. Szkoda, że taki klimat się wytowrzył. Może pora to jakoś zmienić zamiast zamykać tematy? PS. nie zamykajcie działu, za rok rzucę w Wasze paszcze swoje filmiki Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... piotrek96 Napisano 21 Marca 2014 Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Z moich obserwacji wynika (a ostatnio mocno wertuję forum i rozmawiam prv), że są osoby, które chętnie służą pomocą, mają chęć wymiany zdań na temat techniki i oceny i konstruktywnej krytyki, jednak przez nieco zagęszczoną atmosferę na forum nie chcą tego robić publicznie. Szkoda, że taki klimat się wytowrzył. Może pora to jakoś zmienić zamiast zamykać tematy? PS. nie zamykajcie działu, za rok rzucę w Wasze paszcze swoje filmiki Ania W takim razie może spróbuję podziałać na priv jestem głodny wiedzy narciarskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jahu Napisano 22 Marca 2014 Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 sam się zamknij Tomal . Dział jest ok, zima do dupy, fora generalnie w defensywie - cały ruch netowy przejmowany "przyjaźniejszymi" społecznościówkami i tyle .. Może kiedyś przyjdzie jeszcze czas na renesans, może .. . Wydaje mi się, że klimat mniejszej społeczności jest "uczciwszy" ?. Mniej przypadkowych ludzi. Mniej pokus różnego rodzaju .. Do tego działu zawsze z przyjemnością zaglądam. Tylko kwestią czas jest (tak mi się wydaje) pojawienie się nowych filmów, zapytań itd.. . Trochę cierpliwości i wiary Tomal . i do zobaczenia na stokach .., pozdr jahu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertw Napisano 23 Marca 2014 Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 Weźcie pod uwagę jeszcze jedną rzecz. Żeby analizować trzeba mieć materiał do analizy, a niejednokrotnie zdobycie dobrego materiału do analizy jazdy nagrania nie jest łatwe.Trzeba mieć sprzęt do filmowania, który wychwyci niuanse (z tym coraz mniejszy problem) i dobrego kamerzystę (tutaj nieraz jest problem), który wie gdzie się ustawić na co zwrócić uwagę i jak wykonać ujęcie. I jeszcze trzeba mieć gdzie jeździć i po czym jeździć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
piotrek96 Napisano 21 Marca 2014 Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Z moich obserwacji wynika (a ostatnio mocno wertuję forum i rozmawiam prv), że są osoby, które chętnie służą pomocą, mają chęć wymiany zdań na temat techniki i oceny i konstruktywnej krytyki, jednak przez nieco zagęszczoną atmosferę na forum nie chcą tego robić publicznie. Szkoda, że taki klimat się wytowrzył. Może pora to jakoś zmienić zamiast zamykać tematy? PS. nie zamykajcie działu, za rok rzucę w Wasze paszcze swoje filmiki Ania W takim razie może spróbuję podziałać na priv jestem głodny wiedzy narciarskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jahu Napisano 22 Marca 2014 Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 sam się zamknij Tomal . Dział jest ok, zima do dupy, fora generalnie w defensywie - cały ruch netowy przejmowany "przyjaźniejszymi" społecznościówkami i tyle .. Może kiedyś przyjdzie jeszcze czas na renesans, może .. . Wydaje mi się, że klimat mniejszej społeczności jest "uczciwszy" ?. Mniej przypadkowych ludzi. Mniej pokus różnego rodzaju .. Do tego działu zawsze z przyjemnością zaglądam. Tylko kwestią czas jest (tak mi się wydaje) pojawienie się nowych filmów, zapytań itd.. . Trochę cierpliwości i wiary Tomal . i do zobaczenia na stokach .., pozdr jahu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertw Napisano 23 Marca 2014 Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 Weźcie pod uwagę jeszcze jedną rzecz. Żeby analizować trzeba mieć materiał do analizy, a niejednokrotnie zdobycie dobrego materiału do analizy jazdy nagrania nie jest łatwe.Trzeba mieć sprzęt do filmowania, który wychwyci niuanse (z tym coraz mniejszy problem) i dobrego kamerzystę (tutaj nieraz jest problem), który wie gdzie się ustawić na co zwrócić uwagę i jak wykonać ujęcie. I jeszcze trzeba mieć gdzie jeździć i po czym jeździć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
jahu Napisano 22 Marca 2014 Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 sam się zamknij Tomal . Dział jest ok, zima do dupy, fora generalnie w defensywie - cały ruch netowy przejmowany "przyjaźniejszymi" społecznościówkami i tyle .. Może kiedyś przyjdzie jeszcze czas na renesans, może .. . Wydaje mi się, że klimat mniejszej społeczności jest "uczciwszy" ?. Mniej przypadkowych ludzi. Mniej pokus różnego rodzaju .. Do tego działu zawsze z przyjemnością zaglądam. Tylko kwestią czas jest (tak mi się wydaje) pojawienie się nowych filmów, zapytań itd.. . Trochę cierpliwości i wiary Tomal . i do zobaczenia na stokach .., pozdr jahu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertw Napisano 23 Marca 2014 Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 Weźcie pod uwagę jeszcze jedną rzecz. Żeby analizować trzeba mieć materiał do analizy, a niejednokrotnie zdobycie dobrego materiału do analizy jazdy nagrania nie jest łatwe.Trzeba mieć sprzęt do filmowania, który wychwyci niuanse (z tym coraz mniejszy problem) i dobrego kamerzystę (tutaj nieraz jest problem), który wie gdzie się ustawić na co zwrócić uwagę i jak wykonać ujęcie. I jeszcze trzeba mieć gdzie jeździć i po czym jeździć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi