fredowski Napisano 12 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Skręt w lewo tak więc głowa skierowana jest na nartę prawą która jest nartą zewn., wzrok patrzy daleko nie pod narty Moze byc a moglo by byc lepiej. Wzrok wedruje miedzy dziobami i daleko do przodu. Mozna dodac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Odpowiedzi 133 Dodano 10 l Ostatniej odpowiedzi 9 l Top użytkownicy w tym temacie 10 9 37 8 Popularne dni 11 Lut 31 22 Mar 16 21 Mar 15 13 Lut 12 Top użytkownicy w tym temacie fredowski 10 odpowiedzi Mitek 9 odpowiedzi tomal 37 odpowiedzi juice 8 odpowiedzi Popularne dni 11 Lut 2015 31 odpowiedzi 22 Mar 2014 16 odpowiedzi 21 Mar 2014 15 odpowiedzi 13 Lut 2015 12 odpowiedzi tomal Napisano 12 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Moze byc a moglo by byc lepiej. Wzrok wedruje miedzy dziobami i daleko do przodu. Mozna dodac... Fredo ja piśmienny nie jestem .Widziałeś na Kaunertalu moją jazdę i co jest git , lepiej nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 12 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Moze byc a moglo by byc lepiej. Wzrok wedruje miedzy dziobami i daleko do przodu. Mozna dodac... Można dodać też....zależy jakiego kto ma dzioba. Za to widać, że Chłopcy trendy i cool maja własną niszowa skalę umiejętności po której "inaczej" można poznać kto ile umie jeździć na nartach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Fredo ja piśmienny nie jestem .Widziałeś na Kaunertalu moją jazdę i co jest git , lepiej nie Cześć Tomal to teraz ja Ci coś powiem: Ty już umiesz jeździć, wiesz na czym to polega, znasz techniki itd. Natomiast całość Twoje jazdy w tej chwili rozgrywa się w głowie. Być może przez to, że jesteś zdeterminowany na postęp i bardzo chcesz ekstra jeździć a być może ze względu na nie najdłuższy staż - stawiam na sumę tych dwóch elementów - Twoja jazda jest sztywna i sprawia wrażenie wymuszonej. Uważam, że powinieneś popracować nad rozluźnieniem w jeździe i być może z tego punktu widzenia kolejne szkolenia to nie jest idealny pomysł. Ja bym starał się jeździć a nie cały czas weryfikować czy dobrze jeżdżę czy nie bo wtedy spiny nabierasz automatycznie. Pogadaj z Tadziem czy to co sugeruje ma jakiś sens czy nie bo On Cie zna lepiej i jest lepszym fachowcem ode mnie. Być może również solidny trening bramkowy właśnie spowoduje, że w normalnej jeździe nabierzesz luzu. Serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 13 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Cześć Tomal to teraz ja Ci coś powiem: Ty już umiesz jeździć, wiesz na czym to polega, znasz techniki itd. Natomiast całość Twoje jazdy w tej chwili rozgrywa się w głowie. Być może przez to, że jesteś zdeterminowany na postęp i bardzo chcesz ekstra jeździć a być może ze względu na nie najdłuższy staż - stawiam na sumę tych dwóch elementów - Twoja jazda jest sztywna i sprawia wrażenie wymuszonej. Uważam, że powinieneś popracować nad rozluźnieniem w jeździe i być może z tego punktu widzenia kolejne szkolenia to nie jest idealny pomysł. Ja bym starał się jeździć a nie cały czas weryfikować czy dobrze jeżdżę czy nie bo wtedy spiny nabierasz automatycznie. Pogadaj z Tadziem czy to co sugeruje ma jakiś sens czy nie bo On Cie zna lepiej i jest lepszym fachowcem ode mnie. Być może również solidny trening bramkowy właśnie spowoduje, że w normalnej jeździe nabierzesz luzu. Serdecznie pozdrawiam Mitku.To co napisałeś odnośnie sztywności to święta prawda. Pierw z tym walczył Kamyk , Fredo też zwracał mi uwagę jak spotkaliśmy się ,teraz właśnie przyszła kolej na Tadeusza .Zgadzam się jest to sztywno , ale i tak już jest lużniej niż dwa lata temu .Tylko jak tego luzu nabrać ? może sam przyjdzie po iluś latach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Realizuj swoje/innych pomysly. Wejdz w trudny teren np. Muldy w nich nie zawiesisz sie nawet przez sek. Dobry jest tez gleboki snieg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pytek23 Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Mitku.To co napisałeś odnośnie sztywności to święta prawda. Pierw z tym walczył Kamyk , Fredo też zwracał mi uwagę jak spotkaliśmy się ,teraz właśnie przyszła kolej na Tadeusza .Zgadzam się jest to sztywno , ale i tak już jest lużniej niż dwa lata temu .Tylko jak tego luzu nabrać ? może sam przyjdzie po iluś latach Zmniejsz cisnienie na poprawe techniki,pozwol narta jechac,mniej mysl wiecej czuj.Jesli zaliczasz sie do osob "klockowatych"(tak jak ja) sesja rozciagania dziennie pomoze(jeszcze lepiej yoga). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 13 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Zmniejsz cisnienie na poprawe techniki,pozwol narta jechac,mniej mysl wiecej czuj.Jesli zaliczasz sie do osob "klockowatych"(tak jak ja) sesja rozciagania dziennie pomoze(jeszcze lepiej yoga). (jeszcze lepiej yoga). Nie ma czasu na głupoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 13 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Realizuj swoje/innych pomysly. Wejdz w trudny teren np. Muldy w nich nie zawiesisz sie nawet przez sek. Dobry jest tez gleboki snieg. Fred .Głęboki świeży śnieg lubię jak jest widoczność i kontrast , muld nie cierpię chyba że są ze świeżego śniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Tomal ja wiem co lubisz. Muldy potraktuj jako cwiczenia a one nie sa przyjemne. Gleboki snieg tez na slalomkach, narty beda sie niezaleznie zapadaly co cwiczy balans lewo prawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 13 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Tomal ja wiem co lubisz. Muldy potraktuj jako cwiczenia a one nie sa przyjemne. Gleboki snieg tez na slalomkach, narty beda sie niezaleznie zapadaly co cwiczy balans lewo prawo. Fred to może okazać sie trudne do zrealizowania bo pogody sie nie kupi , ale może kiedyś sie uda wspólnie pojeździć po świeżym śniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Zastanów się, dlaczego nie lubisz muld? Odpowiedz duzo pomoze równiez Tobie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 13 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Zastanów się, dlaczego nie lubisz muld? Odpowiedz duzo pomoze równiez Tobie.... Odpowiedź jest prosta .Brak kondycji i szybko się męczę , nie że padam na pysk i nie mogę tchu złapać ,ale chwilę muszę odpocząć . PS kumpel wtedy mówi - fajeczkę se zapal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Tak ma każdy 'umyslowy' z biurową pracą. To nie to. Myśl dlaczego męczysz się na muldach a nie na sztruksie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 13 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Tak ma każdy 'umyslowy' z biurową pracą. To nie to. Myśl dlaczego męczysz się na muldach a nie na sztruksie. W lato nie uprawiam żadnego sportu , przychodzi zima to tylko narty i pewnie człowiek jest taki zesztywniały dużo robi siłowo .Innego wytłumaczenia nie widzę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... tomal Napisano 3 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Najs, kolejne cegiełki, o których rozprawialiście wcześniej, dochodzą. A jak postępy w krótkim? A jak postępy w krótkim? Zawsze kurczę jak się jedzie pod kamerę wychodzi strasznie , i wyszło coś takiego stromizny nie widać , ale na oko coś koło 70% ostatni odcinek trasy nr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 3 Marca 2015 Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Zawsze kurczę jak się jedzie pod kamerę wychodzi strasznie , i wyszło coś takiego stromizny nie widać , ale na oko coś koło 70% ostatni odcinek trasy nr 1 Kondycja sie klania. W ostatnich skretach przeszedles na wezowa a to konczy sie wyjechaniem do boku, skretem stop albo jazda na kreche. Puki pamietasz napisz co bylo dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 3 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Kondycja sie klania. W ostatnich skretach przeszedles na wezowa a to konczy sie wyjechaniem do boku, skretem stop albo jazda na kreche. Puki pamietasz napisz co bylo dalej. Napiszę co było pierw , więc ponad 40 km przejechanych na tych twardych sztachetach i wcale nie było miękko , uda już troszkę czułem . A później co było , wsiadłem do gondoli i pojechałem na piwo bo to była już końcówka dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 3 Marca 2015 Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Napiszę co było pierw , więc ponad 40 km przejechanych na tych twardych sztachetach i wcale nie było miękko , uda już troszkę czułem . A później co było , wsiadłem do gondoli i pojechałem na piwo bo to była już końcówka dnia. Pytalem co sie stalo dalej z jazda, bo film sie niespodziewanie skonczyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 3 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Pytalem co sie stalo dalej z jazda, bo film sie niespodziewanie skonczyl Kamerzysta nie nagrał jazdy od tyłu .Fredo nic szczególnego nie było , pojechałem dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... tomal Napisano 2 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Miałem Blizzardy GS R27m prawie 190. Narty były super do jazdy wolnej ale między tyczkami jak dla mnie były zbyt trudne ( nie byłem w stanie się zmieścić). Teraz jeżdżę na nartach trochę ponad 180 i promieniu 25m niby niewielka różnica ale dla mnie to duże ułatwienie. PS Tomal Jestem ciekaw twoich wrażeń z jazdy GS Paw . Jeździłem na RC 178 i lubię długi skręt . Te Gsy fajne narty mimo ze wc to nie zabija , prędkość jest ale wszystko dzieje sie wolniej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 2 Maja 2015 Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Jezeli Towarzystwo nie jezdzilo na nartach ponad 2 m dlugosci o R ca 90m to problem drogi Mitku jest rzeczywisty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 2 Maja 2015 Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Jezeli Towarzystwo nie jezdzilo na nartach ponad 2 m dlugosci o R ca 90m to problem drogi Mitku jest rzeczywisty.i jeszcze na stokach z problemem nadmiaru prędkości, a nie niedoboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... be_rcik Napisano 2 Maja 2015 Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Tomal, lepiej było w Kaunertal czy Ischgl? Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 3 Maja 2015 Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 Jezeli Towarzystwo nie jezdzilo na nartach ponad 2 m dlugosci o R ca 90m to problem drogi Mitku jest rzeczywisty. Cześć To to jest faza wczesnej nauki w takim razie. Przepraszam. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 5 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Nauka jazdy Tomal przed i po szkoleniu × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
tomal Napisano 12 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Moze byc a moglo by byc lepiej. Wzrok wedruje miedzy dziobami i daleko do przodu. Mozna dodac... Fredo ja piśmienny nie jestem .Widziałeś na Kaunertalu moją jazdę i co jest git , lepiej nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 12 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Moze byc a moglo by byc lepiej. Wzrok wedruje miedzy dziobami i daleko do przodu. Mozna dodac... Można dodać też....zależy jakiego kto ma dzioba. Za to widać, że Chłopcy trendy i cool maja własną niszowa skalę umiejętności po której "inaczej" można poznać kto ile umie jeździć na nartach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Fredo ja piśmienny nie jestem .Widziałeś na Kaunertalu moją jazdę i co jest git , lepiej nie Cześć Tomal to teraz ja Ci coś powiem: Ty już umiesz jeździć, wiesz na czym to polega, znasz techniki itd. Natomiast całość Twoje jazdy w tej chwili rozgrywa się w głowie. Być może przez to, że jesteś zdeterminowany na postęp i bardzo chcesz ekstra jeździć a być może ze względu na nie najdłuższy staż - stawiam na sumę tych dwóch elementów - Twoja jazda jest sztywna i sprawia wrażenie wymuszonej. Uważam, że powinieneś popracować nad rozluźnieniem w jeździe i być może z tego punktu widzenia kolejne szkolenia to nie jest idealny pomysł. Ja bym starał się jeździć a nie cały czas weryfikować czy dobrze jeżdżę czy nie bo wtedy spiny nabierasz automatycznie. Pogadaj z Tadziem czy to co sugeruje ma jakiś sens czy nie bo On Cie zna lepiej i jest lepszym fachowcem ode mnie. Być może również solidny trening bramkowy właśnie spowoduje, że w normalnej jeździe nabierzesz luzu. Serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 13 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Cześć Tomal to teraz ja Ci coś powiem: Ty już umiesz jeździć, wiesz na czym to polega, znasz techniki itd. Natomiast całość Twoje jazdy w tej chwili rozgrywa się w głowie. Być może przez to, że jesteś zdeterminowany na postęp i bardzo chcesz ekstra jeździć a być może ze względu na nie najdłuższy staż - stawiam na sumę tych dwóch elementów - Twoja jazda jest sztywna i sprawia wrażenie wymuszonej. Uważam, że powinieneś popracować nad rozluźnieniem w jeździe i być może z tego punktu widzenia kolejne szkolenia to nie jest idealny pomysł. Ja bym starał się jeździć a nie cały czas weryfikować czy dobrze jeżdżę czy nie bo wtedy spiny nabierasz automatycznie. Pogadaj z Tadziem czy to co sugeruje ma jakiś sens czy nie bo On Cie zna lepiej i jest lepszym fachowcem ode mnie. Być może również solidny trening bramkowy właśnie spowoduje, że w normalnej jeździe nabierzesz luzu. Serdecznie pozdrawiam Mitku.To co napisałeś odnośnie sztywności to święta prawda. Pierw z tym walczył Kamyk , Fredo też zwracał mi uwagę jak spotkaliśmy się ,teraz właśnie przyszła kolej na Tadeusza .Zgadzam się jest to sztywno , ale i tak już jest lużniej niż dwa lata temu .Tylko jak tego luzu nabrać ? może sam przyjdzie po iluś latach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Realizuj swoje/innych pomysly. Wejdz w trudny teren np. Muldy w nich nie zawiesisz sie nawet przez sek. Dobry jest tez gleboki snieg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pytek23 Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Mitku.To co napisałeś odnośnie sztywności to święta prawda. Pierw z tym walczył Kamyk , Fredo też zwracał mi uwagę jak spotkaliśmy się ,teraz właśnie przyszła kolej na Tadeusza .Zgadzam się jest to sztywno , ale i tak już jest lużniej niż dwa lata temu .Tylko jak tego luzu nabrać ? może sam przyjdzie po iluś latach Zmniejsz cisnienie na poprawe techniki,pozwol narta jechac,mniej mysl wiecej czuj.Jesli zaliczasz sie do osob "klockowatych"(tak jak ja) sesja rozciagania dziennie pomoze(jeszcze lepiej yoga). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 13 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Zmniejsz cisnienie na poprawe techniki,pozwol narta jechac,mniej mysl wiecej czuj.Jesli zaliczasz sie do osob "klockowatych"(tak jak ja) sesja rozciagania dziennie pomoze(jeszcze lepiej yoga). (jeszcze lepiej yoga). Nie ma czasu na głupoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 13 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Realizuj swoje/innych pomysly. Wejdz w trudny teren np. Muldy w nich nie zawiesisz sie nawet przez sek. Dobry jest tez gleboki snieg. Fred .Głęboki świeży śnieg lubię jak jest widoczność i kontrast , muld nie cierpię chyba że są ze świeżego śniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Tomal ja wiem co lubisz. Muldy potraktuj jako cwiczenia a one nie sa przyjemne. Gleboki snieg tez na slalomkach, narty beda sie niezaleznie zapadaly co cwiczy balans lewo prawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 13 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Tomal ja wiem co lubisz. Muldy potraktuj jako cwiczenia a one nie sa przyjemne. Gleboki snieg tez na slalomkach, narty beda sie niezaleznie zapadaly co cwiczy balans lewo prawo. Fred to może okazać sie trudne do zrealizowania bo pogody sie nie kupi , ale może kiedyś sie uda wspólnie pojeździć po świeżym śniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Zastanów się, dlaczego nie lubisz muld? Odpowiedz duzo pomoze równiez Tobie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 13 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Zastanów się, dlaczego nie lubisz muld? Odpowiedz duzo pomoze równiez Tobie.... Odpowiedź jest prosta .Brak kondycji i szybko się męczę , nie że padam na pysk i nie mogę tchu złapać ,ale chwilę muszę odpocząć . PS kumpel wtedy mówi - fajeczkę se zapal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Tak ma każdy 'umyslowy' z biurową pracą. To nie to. Myśl dlaczego męczysz się na muldach a nie na sztruksie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 13 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Tak ma każdy 'umyslowy' z biurową pracą. To nie to. Myśl dlaczego męczysz się na muldach a nie na sztruksie. W lato nie uprawiam żadnego sportu , przychodzi zima to tylko narty i pewnie człowiek jest taki zesztywniały dużo robi siłowo .Innego wytłumaczenia nie widzę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... tomal Napisano 3 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Najs, kolejne cegiełki, o których rozprawialiście wcześniej, dochodzą. A jak postępy w krótkim? A jak postępy w krótkim? Zawsze kurczę jak się jedzie pod kamerę wychodzi strasznie , i wyszło coś takiego stromizny nie widać , ale na oko coś koło 70% ostatni odcinek trasy nr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 3 Marca 2015 Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Zawsze kurczę jak się jedzie pod kamerę wychodzi strasznie , i wyszło coś takiego stromizny nie widać , ale na oko coś koło 70% ostatni odcinek trasy nr 1 Kondycja sie klania. W ostatnich skretach przeszedles na wezowa a to konczy sie wyjechaniem do boku, skretem stop albo jazda na kreche. Puki pamietasz napisz co bylo dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 3 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Kondycja sie klania. W ostatnich skretach przeszedles na wezowa a to konczy sie wyjechaniem do boku, skretem stop albo jazda na kreche. Puki pamietasz napisz co bylo dalej. Napiszę co było pierw , więc ponad 40 km przejechanych na tych twardych sztachetach i wcale nie było miękko , uda już troszkę czułem . A później co było , wsiadłem do gondoli i pojechałem na piwo bo to była już końcówka dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 3 Marca 2015 Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Napiszę co było pierw , więc ponad 40 km przejechanych na tych twardych sztachetach i wcale nie było miękko , uda już troszkę czułem . A później co było , wsiadłem do gondoli i pojechałem na piwo bo to była już końcówka dnia. Pytalem co sie stalo dalej z jazda, bo film sie niespodziewanie skonczyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 3 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Pytalem co sie stalo dalej z jazda, bo film sie niespodziewanie skonczyl Kamerzysta nie nagrał jazdy od tyłu .Fredo nic szczególnego nie było , pojechałem dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... tomal Napisano 2 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Miałem Blizzardy GS R27m prawie 190. Narty były super do jazdy wolnej ale między tyczkami jak dla mnie były zbyt trudne ( nie byłem w stanie się zmieścić). Teraz jeżdżę na nartach trochę ponad 180 i promieniu 25m niby niewielka różnica ale dla mnie to duże ułatwienie. PS Tomal Jestem ciekaw twoich wrażeń z jazdy GS Paw . Jeździłem na RC 178 i lubię długi skręt . Te Gsy fajne narty mimo ze wc to nie zabija , prędkość jest ale wszystko dzieje sie wolniej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 2 Maja 2015 Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Jezeli Towarzystwo nie jezdzilo na nartach ponad 2 m dlugosci o R ca 90m to problem drogi Mitku jest rzeczywisty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 2 Maja 2015 Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Jezeli Towarzystwo nie jezdzilo na nartach ponad 2 m dlugosci o R ca 90m to problem drogi Mitku jest rzeczywisty.i jeszcze na stokach z problemem nadmiaru prędkości, a nie niedoboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... be_rcik Napisano 2 Maja 2015 Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Tomal, lepiej było w Kaunertal czy Ischgl? Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 3 Maja 2015 Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 Jezeli Towarzystwo nie jezdzilo na nartach ponad 2 m dlugosci o R ca 90m to problem drogi Mitku jest rzeczywisty. Cześć To to jest faza wczesnej nauki w takim razie. Przepraszam. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 5 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Nauka jazdy Tomal przed i po szkoleniu × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
juice Napisano 12 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Moze byc a moglo by byc lepiej. Wzrok wedruje miedzy dziobami i daleko do przodu. Mozna dodac... Można dodać też....zależy jakiego kto ma dzioba. Za to widać, że Chłopcy trendy i cool maja własną niszowa skalę umiejętności po której "inaczej" można poznać kto ile umie jeździć na nartach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Fredo ja piśmienny nie jestem .Widziałeś na Kaunertalu moją jazdę i co jest git , lepiej nie Cześć Tomal to teraz ja Ci coś powiem: Ty już umiesz jeździć, wiesz na czym to polega, znasz techniki itd. Natomiast całość Twoje jazdy w tej chwili rozgrywa się w głowie. Być może przez to, że jesteś zdeterminowany na postęp i bardzo chcesz ekstra jeździć a być może ze względu na nie najdłuższy staż - stawiam na sumę tych dwóch elementów - Twoja jazda jest sztywna i sprawia wrażenie wymuszonej. Uważam, że powinieneś popracować nad rozluźnieniem w jeździe i być może z tego punktu widzenia kolejne szkolenia to nie jest idealny pomysł. Ja bym starał się jeździć a nie cały czas weryfikować czy dobrze jeżdżę czy nie bo wtedy spiny nabierasz automatycznie. Pogadaj z Tadziem czy to co sugeruje ma jakiś sens czy nie bo On Cie zna lepiej i jest lepszym fachowcem ode mnie. Być może również solidny trening bramkowy właśnie spowoduje, że w normalnej jeździe nabierzesz luzu. Serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 13 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Cześć Tomal to teraz ja Ci coś powiem: Ty już umiesz jeździć, wiesz na czym to polega, znasz techniki itd. Natomiast całość Twoje jazdy w tej chwili rozgrywa się w głowie. Być może przez to, że jesteś zdeterminowany na postęp i bardzo chcesz ekstra jeździć a być może ze względu na nie najdłuższy staż - stawiam na sumę tych dwóch elementów - Twoja jazda jest sztywna i sprawia wrażenie wymuszonej. Uważam, że powinieneś popracować nad rozluźnieniem w jeździe i być może z tego punktu widzenia kolejne szkolenia to nie jest idealny pomysł. Ja bym starał się jeździć a nie cały czas weryfikować czy dobrze jeżdżę czy nie bo wtedy spiny nabierasz automatycznie. Pogadaj z Tadziem czy to co sugeruje ma jakiś sens czy nie bo On Cie zna lepiej i jest lepszym fachowcem ode mnie. Być może również solidny trening bramkowy właśnie spowoduje, że w normalnej jeździe nabierzesz luzu. Serdecznie pozdrawiam Mitku.To co napisałeś odnośnie sztywności to święta prawda. Pierw z tym walczył Kamyk , Fredo też zwracał mi uwagę jak spotkaliśmy się ,teraz właśnie przyszła kolej na Tadeusza .Zgadzam się jest to sztywno , ale i tak już jest lużniej niż dwa lata temu .Tylko jak tego luzu nabrać ? może sam przyjdzie po iluś latach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Realizuj swoje/innych pomysly. Wejdz w trudny teren np. Muldy w nich nie zawiesisz sie nawet przez sek. Dobry jest tez gleboki snieg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pytek23 Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Mitku.To co napisałeś odnośnie sztywności to święta prawda. Pierw z tym walczył Kamyk , Fredo też zwracał mi uwagę jak spotkaliśmy się ,teraz właśnie przyszła kolej na Tadeusza .Zgadzam się jest to sztywno , ale i tak już jest lużniej niż dwa lata temu .Tylko jak tego luzu nabrać ? może sam przyjdzie po iluś latach Zmniejsz cisnienie na poprawe techniki,pozwol narta jechac,mniej mysl wiecej czuj.Jesli zaliczasz sie do osob "klockowatych"(tak jak ja) sesja rozciagania dziennie pomoze(jeszcze lepiej yoga). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 13 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Zmniejsz cisnienie na poprawe techniki,pozwol narta jechac,mniej mysl wiecej czuj.Jesli zaliczasz sie do osob "klockowatych"(tak jak ja) sesja rozciagania dziennie pomoze(jeszcze lepiej yoga). (jeszcze lepiej yoga). Nie ma czasu na głupoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 13 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Realizuj swoje/innych pomysly. Wejdz w trudny teren np. Muldy w nich nie zawiesisz sie nawet przez sek. Dobry jest tez gleboki snieg. Fred .Głęboki świeży śnieg lubię jak jest widoczność i kontrast , muld nie cierpię chyba że są ze świeżego śniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Tomal ja wiem co lubisz. Muldy potraktuj jako cwiczenia a one nie sa przyjemne. Gleboki snieg tez na slalomkach, narty beda sie niezaleznie zapadaly co cwiczy balans lewo prawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 13 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Tomal ja wiem co lubisz. Muldy potraktuj jako cwiczenia a one nie sa przyjemne. Gleboki snieg tez na slalomkach, narty beda sie niezaleznie zapadaly co cwiczy balans lewo prawo. Fred to może okazać sie trudne do zrealizowania bo pogody sie nie kupi , ale może kiedyś sie uda wspólnie pojeździć po świeżym śniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Zastanów się, dlaczego nie lubisz muld? Odpowiedz duzo pomoze równiez Tobie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 13 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Zastanów się, dlaczego nie lubisz muld? Odpowiedz duzo pomoze równiez Tobie.... Odpowiedź jest prosta .Brak kondycji i szybko się męczę , nie że padam na pysk i nie mogę tchu złapać ,ale chwilę muszę odpocząć . PS kumpel wtedy mówi - fajeczkę se zapal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Tak ma każdy 'umyslowy' z biurową pracą. To nie to. Myśl dlaczego męczysz się na muldach a nie na sztruksie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 13 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Tak ma każdy 'umyslowy' z biurową pracą. To nie to. Myśl dlaczego męczysz się na muldach a nie na sztruksie. W lato nie uprawiam żadnego sportu , przychodzi zima to tylko narty i pewnie człowiek jest taki zesztywniały dużo robi siłowo .Innego wytłumaczenia nie widzę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... tomal Napisano 3 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Najs, kolejne cegiełki, o których rozprawialiście wcześniej, dochodzą. A jak postępy w krótkim? A jak postępy w krótkim? Zawsze kurczę jak się jedzie pod kamerę wychodzi strasznie , i wyszło coś takiego stromizny nie widać , ale na oko coś koło 70% ostatni odcinek trasy nr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 3 Marca 2015 Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Zawsze kurczę jak się jedzie pod kamerę wychodzi strasznie , i wyszło coś takiego stromizny nie widać , ale na oko coś koło 70% ostatni odcinek trasy nr 1 Kondycja sie klania. W ostatnich skretach przeszedles na wezowa a to konczy sie wyjechaniem do boku, skretem stop albo jazda na kreche. Puki pamietasz napisz co bylo dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 3 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Kondycja sie klania. W ostatnich skretach przeszedles na wezowa a to konczy sie wyjechaniem do boku, skretem stop albo jazda na kreche. Puki pamietasz napisz co bylo dalej. Napiszę co było pierw , więc ponad 40 km przejechanych na tych twardych sztachetach i wcale nie było miękko , uda już troszkę czułem . A później co było , wsiadłem do gondoli i pojechałem na piwo bo to była już końcówka dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 3 Marca 2015 Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Napiszę co było pierw , więc ponad 40 km przejechanych na tych twardych sztachetach i wcale nie było miękko , uda już troszkę czułem . A później co było , wsiadłem do gondoli i pojechałem na piwo bo to była już końcówka dnia. Pytalem co sie stalo dalej z jazda, bo film sie niespodziewanie skonczyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 3 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Pytalem co sie stalo dalej z jazda, bo film sie niespodziewanie skonczyl Kamerzysta nie nagrał jazdy od tyłu .Fredo nic szczególnego nie było , pojechałem dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... tomal Napisano 2 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Miałem Blizzardy GS R27m prawie 190. Narty były super do jazdy wolnej ale między tyczkami jak dla mnie były zbyt trudne ( nie byłem w stanie się zmieścić). Teraz jeżdżę na nartach trochę ponad 180 i promieniu 25m niby niewielka różnica ale dla mnie to duże ułatwienie. PS Tomal Jestem ciekaw twoich wrażeń z jazdy GS Paw . Jeździłem na RC 178 i lubię długi skręt . Te Gsy fajne narty mimo ze wc to nie zabija , prędkość jest ale wszystko dzieje sie wolniej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 2 Maja 2015 Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Jezeli Towarzystwo nie jezdzilo na nartach ponad 2 m dlugosci o R ca 90m to problem drogi Mitku jest rzeczywisty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 2 Maja 2015 Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Jezeli Towarzystwo nie jezdzilo na nartach ponad 2 m dlugosci o R ca 90m to problem drogi Mitku jest rzeczywisty.i jeszcze na stokach z problemem nadmiaru prędkości, a nie niedoboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... be_rcik Napisano 2 Maja 2015 Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Tomal, lepiej było w Kaunertal czy Ischgl? Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 3 Maja 2015 Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 Jezeli Towarzystwo nie jezdzilo na nartach ponad 2 m dlugosci o R ca 90m to problem drogi Mitku jest rzeczywisty. Cześć To to jest faza wczesnej nauki w takim razie. Przepraszam. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 5 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Nauka jazdy Tomal przed i po szkoleniu × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Mitek Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Fredo ja piśmienny nie jestem .Widziałeś na Kaunertalu moją jazdę i co jest git , lepiej nie Cześć Tomal to teraz ja Ci coś powiem: Ty już umiesz jeździć, wiesz na czym to polega, znasz techniki itd. Natomiast całość Twoje jazdy w tej chwili rozgrywa się w głowie. Być może przez to, że jesteś zdeterminowany na postęp i bardzo chcesz ekstra jeździć a być może ze względu na nie najdłuższy staż - stawiam na sumę tych dwóch elementów - Twoja jazda jest sztywna i sprawia wrażenie wymuszonej. Uważam, że powinieneś popracować nad rozluźnieniem w jeździe i być może z tego punktu widzenia kolejne szkolenia to nie jest idealny pomysł. Ja bym starał się jeździć a nie cały czas weryfikować czy dobrze jeżdżę czy nie bo wtedy spiny nabierasz automatycznie. Pogadaj z Tadziem czy to co sugeruje ma jakiś sens czy nie bo On Cie zna lepiej i jest lepszym fachowcem ode mnie. Być może również solidny trening bramkowy właśnie spowoduje, że w normalnej jeździe nabierzesz luzu. Serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 13 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Cześć Tomal to teraz ja Ci coś powiem: Ty już umiesz jeździć, wiesz na czym to polega, znasz techniki itd. Natomiast całość Twoje jazdy w tej chwili rozgrywa się w głowie. Być może przez to, że jesteś zdeterminowany na postęp i bardzo chcesz ekstra jeździć a być może ze względu na nie najdłuższy staż - stawiam na sumę tych dwóch elementów - Twoja jazda jest sztywna i sprawia wrażenie wymuszonej. Uważam, że powinieneś popracować nad rozluźnieniem w jeździe i być może z tego punktu widzenia kolejne szkolenia to nie jest idealny pomysł. Ja bym starał się jeździć a nie cały czas weryfikować czy dobrze jeżdżę czy nie bo wtedy spiny nabierasz automatycznie. Pogadaj z Tadziem czy to co sugeruje ma jakiś sens czy nie bo On Cie zna lepiej i jest lepszym fachowcem ode mnie. Być może również solidny trening bramkowy właśnie spowoduje, że w normalnej jeździe nabierzesz luzu. Serdecznie pozdrawiam Mitku.To co napisałeś odnośnie sztywności to święta prawda. Pierw z tym walczył Kamyk , Fredo też zwracał mi uwagę jak spotkaliśmy się ,teraz właśnie przyszła kolej na Tadeusza .Zgadzam się jest to sztywno , ale i tak już jest lużniej niż dwa lata temu .Tylko jak tego luzu nabrać ? może sam przyjdzie po iluś latach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Realizuj swoje/innych pomysly. Wejdz w trudny teren np. Muldy w nich nie zawiesisz sie nawet przez sek. Dobry jest tez gleboki snieg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pytek23 Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Mitku.To co napisałeś odnośnie sztywności to święta prawda. Pierw z tym walczył Kamyk , Fredo też zwracał mi uwagę jak spotkaliśmy się ,teraz właśnie przyszła kolej na Tadeusza .Zgadzam się jest to sztywno , ale i tak już jest lużniej niż dwa lata temu .Tylko jak tego luzu nabrać ? może sam przyjdzie po iluś latach Zmniejsz cisnienie na poprawe techniki,pozwol narta jechac,mniej mysl wiecej czuj.Jesli zaliczasz sie do osob "klockowatych"(tak jak ja) sesja rozciagania dziennie pomoze(jeszcze lepiej yoga). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 13 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Zmniejsz cisnienie na poprawe techniki,pozwol narta jechac,mniej mysl wiecej czuj.Jesli zaliczasz sie do osob "klockowatych"(tak jak ja) sesja rozciagania dziennie pomoze(jeszcze lepiej yoga). (jeszcze lepiej yoga). Nie ma czasu na głupoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 13 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Realizuj swoje/innych pomysly. Wejdz w trudny teren np. Muldy w nich nie zawiesisz sie nawet przez sek. Dobry jest tez gleboki snieg. Fred .Głęboki świeży śnieg lubię jak jest widoczność i kontrast , muld nie cierpię chyba że są ze świeżego śniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Tomal ja wiem co lubisz. Muldy potraktuj jako cwiczenia a one nie sa przyjemne. Gleboki snieg tez na slalomkach, narty beda sie niezaleznie zapadaly co cwiczy balans lewo prawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 13 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Tomal ja wiem co lubisz. Muldy potraktuj jako cwiczenia a one nie sa przyjemne. Gleboki snieg tez na slalomkach, narty beda sie niezaleznie zapadaly co cwiczy balans lewo prawo. Fred to może okazać sie trudne do zrealizowania bo pogody sie nie kupi , ale może kiedyś sie uda wspólnie pojeździć po świeżym śniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Zastanów się, dlaczego nie lubisz muld? Odpowiedz duzo pomoze równiez Tobie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 13 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Zastanów się, dlaczego nie lubisz muld? Odpowiedz duzo pomoze równiez Tobie.... Odpowiedź jest prosta .Brak kondycji i szybko się męczę , nie że padam na pysk i nie mogę tchu złapać ,ale chwilę muszę odpocząć . PS kumpel wtedy mówi - fajeczkę se zapal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Tak ma każdy 'umyslowy' z biurową pracą. To nie to. Myśl dlaczego męczysz się na muldach a nie na sztruksie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 13 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Tak ma każdy 'umyslowy' z biurową pracą. To nie to. Myśl dlaczego męczysz się na muldach a nie na sztruksie. W lato nie uprawiam żadnego sportu , przychodzi zima to tylko narty i pewnie człowiek jest taki zesztywniały dużo robi siłowo .Innego wytłumaczenia nie widzę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... tomal Napisano 3 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Najs, kolejne cegiełki, o których rozprawialiście wcześniej, dochodzą. A jak postępy w krótkim? A jak postępy w krótkim? Zawsze kurczę jak się jedzie pod kamerę wychodzi strasznie , i wyszło coś takiego stromizny nie widać , ale na oko coś koło 70% ostatni odcinek trasy nr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 3 Marca 2015 Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Zawsze kurczę jak się jedzie pod kamerę wychodzi strasznie , i wyszło coś takiego stromizny nie widać , ale na oko coś koło 70% ostatni odcinek trasy nr 1 Kondycja sie klania. W ostatnich skretach przeszedles na wezowa a to konczy sie wyjechaniem do boku, skretem stop albo jazda na kreche. Puki pamietasz napisz co bylo dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 3 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Kondycja sie klania. W ostatnich skretach przeszedles na wezowa a to konczy sie wyjechaniem do boku, skretem stop albo jazda na kreche. Puki pamietasz napisz co bylo dalej. Napiszę co było pierw , więc ponad 40 km przejechanych na tych twardych sztachetach i wcale nie było miękko , uda już troszkę czułem . A później co było , wsiadłem do gondoli i pojechałem na piwo bo to była już końcówka dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 3 Marca 2015 Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Napiszę co było pierw , więc ponad 40 km przejechanych na tych twardych sztachetach i wcale nie było miękko , uda już troszkę czułem . A później co było , wsiadłem do gondoli i pojechałem na piwo bo to była już końcówka dnia. Pytalem co sie stalo dalej z jazda, bo film sie niespodziewanie skonczyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 3 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Pytalem co sie stalo dalej z jazda, bo film sie niespodziewanie skonczyl Kamerzysta nie nagrał jazdy od tyłu .Fredo nic szczególnego nie było , pojechałem dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... tomal Napisano 2 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Miałem Blizzardy GS R27m prawie 190. Narty były super do jazdy wolnej ale między tyczkami jak dla mnie były zbyt trudne ( nie byłem w stanie się zmieścić). Teraz jeżdżę na nartach trochę ponad 180 i promieniu 25m niby niewielka różnica ale dla mnie to duże ułatwienie. PS Tomal Jestem ciekaw twoich wrażeń z jazdy GS Paw . Jeździłem na RC 178 i lubię długi skręt . Te Gsy fajne narty mimo ze wc to nie zabija , prędkość jest ale wszystko dzieje sie wolniej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 2 Maja 2015 Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Jezeli Towarzystwo nie jezdzilo na nartach ponad 2 m dlugosci o R ca 90m to problem drogi Mitku jest rzeczywisty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 2 Maja 2015 Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Jezeli Towarzystwo nie jezdzilo na nartach ponad 2 m dlugosci o R ca 90m to problem drogi Mitku jest rzeczywisty.i jeszcze na stokach z problemem nadmiaru prędkości, a nie niedoboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... be_rcik Napisano 2 Maja 2015 Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Tomal, lepiej było w Kaunertal czy Ischgl? Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 3 Maja 2015 Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 Jezeli Towarzystwo nie jezdzilo na nartach ponad 2 m dlugosci o R ca 90m to problem drogi Mitku jest rzeczywisty. Cześć To to jest faza wczesnej nauki w takim razie. Przepraszam. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 5 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Nauka jazdy Tomal przed i po szkoleniu × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
tomal Napisano 13 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Cześć Tomal to teraz ja Ci coś powiem: Ty już umiesz jeździć, wiesz na czym to polega, znasz techniki itd. Natomiast całość Twoje jazdy w tej chwili rozgrywa się w głowie. Być może przez to, że jesteś zdeterminowany na postęp i bardzo chcesz ekstra jeździć a być może ze względu na nie najdłuższy staż - stawiam na sumę tych dwóch elementów - Twoja jazda jest sztywna i sprawia wrażenie wymuszonej. Uważam, że powinieneś popracować nad rozluźnieniem w jeździe i być może z tego punktu widzenia kolejne szkolenia to nie jest idealny pomysł. Ja bym starał się jeździć a nie cały czas weryfikować czy dobrze jeżdżę czy nie bo wtedy spiny nabierasz automatycznie. Pogadaj z Tadziem czy to co sugeruje ma jakiś sens czy nie bo On Cie zna lepiej i jest lepszym fachowcem ode mnie. Być może również solidny trening bramkowy właśnie spowoduje, że w normalnej jeździe nabierzesz luzu. Serdecznie pozdrawiam Mitku.To co napisałeś odnośnie sztywności to święta prawda. Pierw z tym walczył Kamyk , Fredo też zwracał mi uwagę jak spotkaliśmy się ,teraz właśnie przyszła kolej na Tadeusza .Zgadzam się jest to sztywno , ale i tak już jest lużniej niż dwa lata temu .Tylko jak tego luzu nabrać ? może sam przyjdzie po iluś latach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Realizuj swoje/innych pomysly. Wejdz w trudny teren np. Muldy w nich nie zawiesisz sie nawet przez sek. Dobry jest tez gleboki snieg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pytek23 Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Mitku.To co napisałeś odnośnie sztywności to święta prawda. Pierw z tym walczył Kamyk , Fredo też zwracał mi uwagę jak spotkaliśmy się ,teraz właśnie przyszła kolej na Tadeusza .Zgadzam się jest to sztywno , ale i tak już jest lużniej niż dwa lata temu .Tylko jak tego luzu nabrać ? może sam przyjdzie po iluś latach Zmniejsz cisnienie na poprawe techniki,pozwol narta jechac,mniej mysl wiecej czuj.Jesli zaliczasz sie do osob "klockowatych"(tak jak ja) sesja rozciagania dziennie pomoze(jeszcze lepiej yoga). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 13 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Zmniejsz cisnienie na poprawe techniki,pozwol narta jechac,mniej mysl wiecej czuj.Jesli zaliczasz sie do osob "klockowatych"(tak jak ja) sesja rozciagania dziennie pomoze(jeszcze lepiej yoga). (jeszcze lepiej yoga). Nie ma czasu na głupoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 13 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Realizuj swoje/innych pomysly. Wejdz w trudny teren np. Muldy w nich nie zawiesisz sie nawet przez sek. Dobry jest tez gleboki snieg. Fred .Głęboki świeży śnieg lubię jak jest widoczność i kontrast , muld nie cierpię chyba że są ze świeżego śniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Tomal ja wiem co lubisz. Muldy potraktuj jako cwiczenia a one nie sa przyjemne. Gleboki snieg tez na slalomkach, narty beda sie niezaleznie zapadaly co cwiczy balans lewo prawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 13 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Tomal ja wiem co lubisz. Muldy potraktuj jako cwiczenia a one nie sa przyjemne. Gleboki snieg tez na slalomkach, narty beda sie niezaleznie zapadaly co cwiczy balans lewo prawo. Fred to może okazać sie trudne do zrealizowania bo pogody sie nie kupi , ale może kiedyś sie uda wspólnie pojeździć po świeżym śniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Zastanów się, dlaczego nie lubisz muld? Odpowiedz duzo pomoze równiez Tobie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 13 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Zastanów się, dlaczego nie lubisz muld? Odpowiedz duzo pomoze równiez Tobie.... Odpowiedź jest prosta .Brak kondycji i szybko się męczę , nie że padam na pysk i nie mogę tchu złapać ,ale chwilę muszę odpocząć . PS kumpel wtedy mówi - fajeczkę se zapal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Tak ma każdy 'umyslowy' z biurową pracą. To nie to. Myśl dlaczego męczysz się na muldach a nie na sztruksie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 13 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Tak ma każdy 'umyslowy' z biurową pracą. To nie to. Myśl dlaczego męczysz się na muldach a nie na sztruksie. W lato nie uprawiam żadnego sportu , przychodzi zima to tylko narty i pewnie człowiek jest taki zesztywniały dużo robi siłowo .Innego wytłumaczenia nie widzę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... tomal Napisano 3 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Najs, kolejne cegiełki, o których rozprawialiście wcześniej, dochodzą. A jak postępy w krótkim? A jak postępy w krótkim? Zawsze kurczę jak się jedzie pod kamerę wychodzi strasznie , i wyszło coś takiego stromizny nie widać , ale na oko coś koło 70% ostatni odcinek trasy nr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 3 Marca 2015 Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Zawsze kurczę jak się jedzie pod kamerę wychodzi strasznie , i wyszło coś takiego stromizny nie widać , ale na oko coś koło 70% ostatni odcinek trasy nr 1 Kondycja sie klania. W ostatnich skretach przeszedles na wezowa a to konczy sie wyjechaniem do boku, skretem stop albo jazda na kreche. Puki pamietasz napisz co bylo dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 3 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Kondycja sie klania. W ostatnich skretach przeszedles na wezowa a to konczy sie wyjechaniem do boku, skretem stop albo jazda na kreche. Puki pamietasz napisz co bylo dalej. Napiszę co było pierw , więc ponad 40 km przejechanych na tych twardych sztachetach i wcale nie było miękko , uda już troszkę czułem . A później co było , wsiadłem do gondoli i pojechałem na piwo bo to była już końcówka dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 3 Marca 2015 Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Napiszę co było pierw , więc ponad 40 km przejechanych na tych twardych sztachetach i wcale nie było miękko , uda już troszkę czułem . A później co było , wsiadłem do gondoli i pojechałem na piwo bo to była już końcówka dnia. Pytalem co sie stalo dalej z jazda, bo film sie niespodziewanie skonczyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 3 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Pytalem co sie stalo dalej z jazda, bo film sie niespodziewanie skonczyl Kamerzysta nie nagrał jazdy od tyłu .Fredo nic szczególnego nie było , pojechałem dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... tomal Napisano 2 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Miałem Blizzardy GS R27m prawie 190. Narty były super do jazdy wolnej ale między tyczkami jak dla mnie były zbyt trudne ( nie byłem w stanie się zmieścić). Teraz jeżdżę na nartach trochę ponad 180 i promieniu 25m niby niewielka różnica ale dla mnie to duże ułatwienie. PS Tomal Jestem ciekaw twoich wrażeń z jazdy GS Paw . Jeździłem na RC 178 i lubię długi skręt . Te Gsy fajne narty mimo ze wc to nie zabija , prędkość jest ale wszystko dzieje sie wolniej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 2 Maja 2015 Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Jezeli Towarzystwo nie jezdzilo na nartach ponad 2 m dlugosci o R ca 90m to problem drogi Mitku jest rzeczywisty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 2 Maja 2015 Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Jezeli Towarzystwo nie jezdzilo na nartach ponad 2 m dlugosci o R ca 90m to problem drogi Mitku jest rzeczywisty.i jeszcze na stokach z problemem nadmiaru prędkości, a nie niedoboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... be_rcik Napisano 2 Maja 2015 Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Tomal, lepiej było w Kaunertal czy Ischgl? Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 3 Maja 2015 Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 Jezeli Towarzystwo nie jezdzilo na nartach ponad 2 m dlugosci o R ca 90m to problem drogi Mitku jest rzeczywisty. Cześć To to jest faza wczesnej nauki w takim razie. Przepraszam. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 5 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Nauka jazdy Tomal przed i po szkoleniu × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
fredowski Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Realizuj swoje/innych pomysly. Wejdz w trudny teren np. Muldy w nich nie zawiesisz sie nawet przez sek. Dobry jest tez gleboki snieg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pytek23 Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Mitku.To co napisałeś odnośnie sztywności to święta prawda. Pierw z tym walczył Kamyk , Fredo też zwracał mi uwagę jak spotkaliśmy się ,teraz właśnie przyszła kolej na Tadeusza .Zgadzam się jest to sztywno , ale i tak już jest lużniej niż dwa lata temu .Tylko jak tego luzu nabrać ? może sam przyjdzie po iluś latach Zmniejsz cisnienie na poprawe techniki,pozwol narta jechac,mniej mysl wiecej czuj.Jesli zaliczasz sie do osob "klockowatych"(tak jak ja) sesja rozciagania dziennie pomoze(jeszcze lepiej yoga). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomal Napisano 13 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Zmniejsz cisnienie na poprawe techniki,pozwol narta jechac,mniej mysl wiecej czuj.Jesli zaliczasz sie do osob "klockowatych"(tak jak ja) sesja rozciagania dziennie pomoze(jeszcze lepiej yoga). (jeszcze lepiej yoga). Nie ma czasu na głupoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 13 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Realizuj swoje/innych pomysly. Wejdz w trudny teren np. Muldy w nich nie zawiesisz sie nawet przez sek. Dobry jest tez gleboki snieg. Fred .Głęboki świeży śnieg lubię jak jest widoczność i kontrast , muld nie cierpię chyba że są ze świeżego śniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Tomal ja wiem co lubisz. Muldy potraktuj jako cwiczenia a one nie sa przyjemne. Gleboki snieg tez na slalomkach, narty beda sie niezaleznie zapadaly co cwiczy balans lewo prawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 13 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Tomal ja wiem co lubisz. Muldy potraktuj jako cwiczenia a one nie sa przyjemne. Gleboki snieg tez na slalomkach, narty beda sie niezaleznie zapadaly co cwiczy balans lewo prawo. Fred to może okazać sie trudne do zrealizowania bo pogody sie nie kupi , ale może kiedyś sie uda wspólnie pojeździć po świeżym śniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Zastanów się, dlaczego nie lubisz muld? Odpowiedz duzo pomoze równiez Tobie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 13 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Zastanów się, dlaczego nie lubisz muld? Odpowiedz duzo pomoze równiez Tobie.... Odpowiedź jest prosta .Brak kondycji i szybko się męczę , nie że padam na pysk i nie mogę tchu złapać ,ale chwilę muszę odpocząć . PS kumpel wtedy mówi - fajeczkę se zapal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Tak ma każdy 'umyslowy' z biurową pracą. To nie to. Myśl dlaczego męczysz się na muldach a nie na sztruksie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 13 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Tak ma każdy 'umyslowy' z biurową pracą. To nie to. Myśl dlaczego męczysz się na muldach a nie na sztruksie. W lato nie uprawiam żadnego sportu , przychodzi zima to tylko narty i pewnie człowiek jest taki zesztywniały dużo robi siłowo .Innego wytłumaczenia nie widzę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... tomal Napisano 3 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Najs, kolejne cegiełki, o których rozprawialiście wcześniej, dochodzą. A jak postępy w krótkim? A jak postępy w krótkim? Zawsze kurczę jak się jedzie pod kamerę wychodzi strasznie , i wyszło coś takiego stromizny nie widać , ale na oko coś koło 70% ostatni odcinek trasy nr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 3 Marca 2015 Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Zawsze kurczę jak się jedzie pod kamerę wychodzi strasznie , i wyszło coś takiego stromizny nie widać , ale na oko coś koło 70% ostatni odcinek trasy nr 1 Kondycja sie klania. W ostatnich skretach przeszedles na wezowa a to konczy sie wyjechaniem do boku, skretem stop albo jazda na kreche. Puki pamietasz napisz co bylo dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 3 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Kondycja sie klania. W ostatnich skretach przeszedles na wezowa a to konczy sie wyjechaniem do boku, skretem stop albo jazda na kreche. Puki pamietasz napisz co bylo dalej. Napiszę co było pierw , więc ponad 40 km przejechanych na tych twardych sztachetach i wcale nie było miękko , uda już troszkę czułem . A później co było , wsiadłem do gondoli i pojechałem na piwo bo to była już końcówka dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 3 Marca 2015 Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Napiszę co było pierw , więc ponad 40 km przejechanych na tych twardych sztachetach i wcale nie było miękko , uda już troszkę czułem . A później co było , wsiadłem do gondoli i pojechałem na piwo bo to była już końcówka dnia. Pytalem co sie stalo dalej z jazda, bo film sie niespodziewanie skonczyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 3 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Pytalem co sie stalo dalej z jazda, bo film sie niespodziewanie skonczyl Kamerzysta nie nagrał jazdy od tyłu .Fredo nic szczególnego nie było , pojechałem dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... tomal Napisano 2 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Miałem Blizzardy GS R27m prawie 190. Narty były super do jazdy wolnej ale między tyczkami jak dla mnie były zbyt trudne ( nie byłem w stanie się zmieścić). Teraz jeżdżę na nartach trochę ponad 180 i promieniu 25m niby niewielka różnica ale dla mnie to duże ułatwienie. PS Tomal Jestem ciekaw twoich wrażeń z jazdy GS Paw . Jeździłem na RC 178 i lubię długi skręt . Te Gsy fajne narty mimo ze wc to nie zabija , prędkość jest ale wszystko dzieje sie wolniej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 2 Maja 2015 Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Jezeli Towarzystwo nie jezdzilo na nartach ponad 2 m dlugosci o R ca 90m to problem drogi Mitku jest rzeczywisty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 2 Maja 2015 Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Jezeli Towarzystwo nie jezdzilo na nartach ponad 2 m dlugosci o R ca 90m to problem drogi Mitku jest rzeczywisty.i jeszcze na stokach z problemem nadmiaru prędkości, a nie niedoboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... be_rcik Napisano 2 Maja 2015 Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Tomal, lepiej było w Kaunertal czy Ischgl? Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 3 Maja 2015 Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 Jezeli Towarzystwo nie jezdzilo na nartach ponad 2 m dlugosci o R ca 90m to problem drogi Mitku jest rzeczywisty. Cześć To to jest faza wczesnej nauki w takim razie. Przepraszam. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 5 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Nauka jazdy Tomal przed i po szkoleniu × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
tomal Napisano 13 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Realizuj swoje/innych pomysly. Wejdz w trudny teren np. Muldy w nich nie zawiesisz sie nawet przez sek. Dobry jest tez gleboki snieg. Fred .Głęboki świeży śnieg lubię jak jest widoczność i kontrast , muld nie cierpię chyba że są ze świeżego śniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Tomal ja wiem co lubisz. Muldy potraktuj jako cwiczenia a one nie sa przyjemne. Gleboki snieg tez na slalomkach, narty beda sie niezaleznie zapadaly co cwiczy balans lewo prawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 13 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Tomal ja wiem co lubisz. Muldy potraktuj jako cwiczenia a one nie sa przyjemne. Gleboki snieg tez na slalomkach, narty beda sie niezaleznie zapadaly co cwiczy balans lewo prawo. Fred to może okazać sie trudne do zrealizowania bo pogody sie nie kupi , ale może kiedyś sie uda wspólnie pojeździć po świeżym śniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Zastanów się, dlaczego nie lubisz muld? Odpowiedz duzo pomoze równiez Tobie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 13 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Zastanów się, dlaczego nie lubisz muld? Odpowiedz duzo pomoze równiez Tobie.... Odpowiedź jest prosta .Brak kondycji i szybko się męczę , nie że padam na pysk i nie mogę tchu złapać ,ale chwilę muszę odpocząć . PS kumpel wtedy mówi - fajeczkę se zapal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Tak ma każdy 'umyslowy' z biurową pracą. To nie to. Myśl dlaczego męczysz się na muldach a nie na sztruksie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 13 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Tak ma każdy 'umyslowy' z biurową pracą. To nie to. Myśl dlaczego męczysz się na muldach a nie na sztruksie. W lato nie uprawiam żadnego sportu , przychodzi zima to tylko narty i pewnie człowiek jest taki zesztywniały dużo robi siłowo .Innego wytłumaczenia nie widzę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... tomal Napisano 3 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Najs, kolejne cegiełki, o których rozprawialiście wcześniej, dochodzą. A jak postępy w krótkim? A jak postępy w krótkim? Zawsze kurczę jak się jedzie pod kamerę wychodzi strasznie , i wyszło coś takiego stromizny nie widać , ale na oko coś koło 70% ostatni odcinek trasy nr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 3 Marca 2015 Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Zawsze kurczę jak się jedzie pod kamerę wychodzi strasznie , i wyszło coś takiego stromizny nie widać , ale na oko coś koło 70% ostatni odcinek trasy nr 1 Kondycja sie klania. W ostatnich skretach przeszedles na wezowa a to konczy sie wyjechaniem do boku, skretem stop albo jazda na kreche. Puki pamietasz napisz co bylo dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 3 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Kondycja sie klania. W ostatnich skretach przeszedles na wezowa a to konczy sie wyjechaniem do boku, skretem stop albo jazda na kreche. Puki pamietasz napisz co bylo dalej. Napiszę co było pierw , więc ponad 40 km przejechanych na tych twardych sztachetach i wcale nie było miękko , uda już troszkę czułem . A później co było , wsiadłem do gondoli i pojechałem na piwo bo to była już końcówka dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 3 Marca 2015 Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Napiszę co było pierw , więc ponad 40 km przejechanych na tych twardych sztachetach i wcale nie było miękko , uda już troszkę czułem . A później co było , wsiadłem do gondoli i pojechałem na piwo bo to była już końcówka dnia. Pytalem co sie stalo dalej z jazda, bo film sie niespodziewanie skonczyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 3 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Pytalem co sie stalo dalej z jazda, bo film sie niespodziewanie skonczyl Kamerzysta nie nagrał jazdy od tyłu .Fredo nic szczególnego nie było , pojechałem dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... tomal Napisano 2 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Miałem Blizzardy GS R27m prawie 190. Narty były super do jazdy wolnej ale między tyczkami jak dla mnie były zbyt trudne ( nie byłem w stanie się zmieścić). Teraz jeżdżę na nartach trochę ponad 180 i promieniu 25m niby niewielka różnica ale dla mnie to duże ułatwienie. PS Tomal Jestem ciekaw twoich wrażeń z jazdy GS Paw . Jeździłem na RC 178 i lubię długi skręt . Te Gsy fajne narty mimo ze wc to nie zabija , prędkość jest ale wszystko dzieje sie wolniej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 2 Maja 2015 Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Jezeli Towarzystwo nie jezdzilo na nartach ponad 2 m dlugosci o R ca 90m to problem drogi Mitku jest rzeczywisty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 2 Maja 2015 Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Jezeli Towarzystwo nie jezdzilo na nartach ponad 2 m dlugosci o R ca 90m to problem drogi Mitku jest rzeczywisty.i jeszcze na stokach z problemem nadmiaru prędkości, a nie niedoboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... be_rcik Napisano 2 Maja 2015 Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Tomal, lepiej było w Kaunertal czy Ischgl? Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 3 Maja 2015 Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 Jezeli Towarzystwo nie jezdzilo na nartach ponad 2 m dlugosci o R ca 90m to problem drogi Mitku jest rzeczywisty. Cześć To to jest faza wczesnej nauki w takim razie. Przepraszam. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 5 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Nauka jazdy Tomal przed i po szkoleniu × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
fredowski Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Tomal ja wiem co lubisz. Muldy potraktuj jako cwiczenia a one nie sa przyjemne. Gleboki snieg tez na slalomkach, narty beda sie niezaleznie zapadaly co cwiczy balans lewo prawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomal Napisano 13 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Tomal ja wiem co lubisz. Muldy potraktuj jako cwiczenia a one nie sa przyjemne. Gleboki snieg tez na slalomkach, narty beda sie niezaleznie zapadaly co cwiczy balans lewo prawo. Fred to może okazać sie trudne do zrealizowania bo pogody sie nie kupi , ale może kiedyś sie uda wspólnie pojeździć po świeżym śniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Zastanów się, dlaczego nie lubisz muld? Odpowiedz duzo pomoze równiez Tobie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomal Napisano 13 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Zastanów się, dlaczego nie lubisz muld? Odpowiedz duzo pomoze równiez Tobie.... Odpowiedź jest prosta .Brak kondycji i szybko się męczę , nie że padam na pysk i nie mogę tchu złapać ,ale chwilę muszę odpocząć . PS kumpel wtedy mówi - fajeczkę se zapal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Tak ma każdy 'umyslowy' z biurową pracą. To nie to. Myśl dlaczego męczysz się na muldach a nie na sztruksie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 13 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Tak ma każdy 'umyslowy' z biurową pracą. To nie to. Myśl dlaczego męczysz się na muldach a nie na sztruksie. W lato nie uprawiam żadnego sportu , przychodzi zima to tylko narty i pewnie człowiek jest taki zesztywniały dużo robi siłowo .Innego wytłumaczenia nie widzę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... tomal Napisano 3 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Najs, kolejne cegiełki, o których rozprawialiście wcześniej, dochodzą. A jak postępy w krótkim? A jak postępy w krótkim? Zawsze kurczę jak się jedzie pod kamerę wychodzi strasznie , i wyszło coś takiego stromizny nie widać , ale na oko coś koło 70% ostatni odcinek trasy nr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 3 Marca 2015 Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Zawsze kurczę jak się jedzie pod kamerę wychodzi strasznie , i wyszło coś takiego stromizny nie widać , ale na oko coś koło 70% ostatni odcinek trasy nr 1 Kondycja sie klania. W ostatnich skretach przeszedles na wezowa a to konczy sie wyjechaniem do boku, skretem stop albo jazda na kreche. Puki pamietasz napisz co bylo dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 3 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Kondycja sie klania. W ostatnich skretach przeszedles na wezowa a to konczy sie wyjechaniem do boku, skretem stop albo jazda na kreche. Puki pamietasz napisz co bylo dalej. Napiszę co było pierw , więc ponad 40 km przejechanych na tych twardych sztachetach i wcale nie było miękko , uda już troszkę czułem . A później co było , wsiadłem do gondoli i pojechałem na piwo bo to była już końcówka dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 3 Marca 2015 Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Napiszę co było pierw , więc ponad 40 km przejechanych na tych twardych sztachetach i wcale nie było miękko , uda już troszkę czułem . A później co było , wsiadłem do gondoli i pojechałem na piwo bo to była już końcówka dnia. Pytalem co sie stalo dalej z jazda, bo film sie niespodziewanie skonczyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 3 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Pytalem co sie stalo dalej z jazda, bo film sie niespodziewanie skonczyl Kamerzysta nie nagrał jazdy od tyłu .Fredo nic szczególnego nie było , pojechałem dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... tomal Napisano 2 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Miałem Blizzardy GS R27m prawie 190. Narty były super do jazdy wolnej ale między tyczkami jak dla mnie były zbyt trudne ( nie byłem w stanie się zmieścić). Teraz jeżdżę na nartach trochę ponad 180 i promieniu 25m niby niewielka różnica ale dla mnie to duże ułatwienie. PS Tomal Jestem ciekaw twoich wrażeń z jazdy GS Paw . Jeździłem na RC 178 i lubię długi skręt . Te Gsy fajne narty mimo ze wc to nie zabija , prędkość jest ale wszystko dzieje sie wolniej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 2 Maja 2015 Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Jezeli Towarzystwo nie jezdzilo na nartach ponad 2 m dlugosci o R ca 90m to problem drogi Mitku jest rzeczywisty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 2 Maja 2015 Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Jezeli Towarzystwo nie jezdzilo na nartach ponad 2 m dlugosci o R ca 90m to problem drogi Mitku jest rzeczywisty.i jeszcze na stokach z problemem nadmiaru prędkości, a nie niedoboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... be_rcik Napisano 2 Maja 2015 Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Tomal, lepiej było w Kaunertal czy Ischgl? Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 3 Maja 2015 Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 Jezeli Towarzystwo nie jezdzilo na nartach ponad 2 m dlugosci o R ca 90m to problem drogi Mitku jest rzeczywisty. Cześć To to jest faza wczesnej nauki w takim razie. Przepraszam. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 5 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Nauka jazdy Tomal przed i po szkoleniu × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
mig Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Tak ma każdy 'umyslowy' z biurową pracą. To nie to. Myśl dlaczego męczysz się na muldach a nie na sztruksie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomal Napisano 13 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Tak ma każdy 'umyslowy' z biurową pracą. To nie to. Myśl dlaczego męczysz się na muldach a nie na sztruksie. W lato nie uprawiam żadnego sportu , przychodzi zima to tylko narty i pewnie człowiek jest taki zesztywniały dużo robi siłowo .Innego wytłumaczenia nie widzę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... tomal Napisano 3 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Najs, kolejne cegiełki, o których rozprawialiście wcześniej, dochodzą. A jak postępy w krótkim? A jak postępy w krótkim? Zawsze kurczę jak się jedzie pod kamerę wychodzi strasznie , i wyszło coś takiego stromizny nie widać , ale na oko coś koło 70% ostatni odcinek trasy nr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 3 Marca 2015 Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Zawsze kurczę jak się jedzie pod kamerę wychodzi strasznie , i wyszło coś takiego stromizny nie widać , ale na oko coś koło 70% ostatni odcinek trasy nr 1 Kondycja sie klania. W ostatnich skretach przeszedles na wezowa a to konczy sie wyjechaniem do boku, skretem stop albo jazda na kreche. Puki pamietasz napisz co bylo dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 3 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Kondycja sie klania. W ostatnich skretach przeszedles na wezowa a to konczy sie wyjechaniem do boku, skretem stop albo jazda na kreche. Puki pamietasz napisz co bylo dalej. Napiszę co było pierw , więc ponad 40 km przejechanych na tych twardych sztachetach i wcale nie było miękko , uda już troszkę czułem . A później co było , wsiadłem do gondoli i pojechałem na piwo bo to była już końcówka dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 3 Marca 2015 Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Napiszę co było pierw , więc ponad 40 km przejechanych na tych twardych sztachetach i wcale nie było miękko , uda już troszkę czułem . A później co było , wsiadłem do gondoli i pojechałem na piwo bo to była już końcówka dnia. Pytalem co sie stalo dalej z jazda, bo film sie niespodziewanie skonczyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 3 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Pytalem co sie stalo dalej z jazda, bo film sie niespodziewanie skonczyl Kamerzysta nie nagrał jazdy od tyłu .Fredo nic szczególnego nie było , pojechałem dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... tomal Napisano 2 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Miałem Blizzardy GS R27m prawie 190. Narty były super do jazdy wolnej ale między tyczkami jak dla mnie były zbyt trudne ( nie byłem w stanie się zmieścić). Teraz jeżdżę na nartach trochę ponad 180 i promieniu 25m niby niewielka różnica ale dla mnie to duże ułatwienie. PS Tomal Jestem ciekaw twoich wrażeń z jazdy GS Paw . Jeździłem na RC 178 i lubię długi skręt . Te Gsy fajne narty mimo ze wc to nie zabija , prędkość jest ale wszystko dzieje sie wolniej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 2 Maja 2015 Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Jezeli Towarzystwo nie jezdzilo na nartach ponad 2 m dlugosci o R ca 90m to problem drogi Mitku jest rzeczywisty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 2 Maja 2015 Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Jezeli Towarzystwo nie jezdzilo na nartach ponad 2 m dlugosci o R ca 90m to problem drogi Mitku jest rzeczywisty.i jeszcze na stokach z problemem nadmiaru prędkości, a nie niedoboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... be_rcik Napisano 2 Maja 2015 Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Tomal, lepiej było w Kaunertal czy Ischgl? Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 3 Maja 2015 Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 Jezeli Towarzystwo nie jezdzilo na nartach ponad 2 m dlugosci o R ca 90m to problem drogi Mitku jest rzeczywisty. Cześć To to jest faza wczesnej nauki w takim razie. Przepraszam. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 5 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Nauka jazdy Tomal przed i po szkoleniu × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
tomal Napisano 3 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Najs, kolejne cegiełki, o których rozprawialiście wcześniej, dochodzą. A jak postępy w krótkim? A jak postępy w krótkim? Zawsze kurczę jak się jedzie pod kamerę wychodzi strasznie , i wyszło coś takiego stromizny nie widać , ale na oko coś koło 70% ostatni odcinek trasy nr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 3 Marca 2015 Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Zawsze kurczę jak się jedzie pod kamerę wychodzi strasznie , i wyszło coś takiego stromizny nie widać , ale na oko coś koło 70% ostatni odcinek trasy nr 1 Kondycja sie klania. W ostatnich skretach przeszedles na wezowa a to konczy sie wyjechaniem do boku, skretem stop albo jazda na kreche. Puki pamietasz napisz co bylo dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 3 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Kondycja sie klania. W ostatnich skretach przeszedles na wezowa a to konczy sie wyjechaniem do boku, skretem stop albo jazda na kreche. Puki pamietasz napisz co bylo dalej. Napiszę co było pierw , więc ponad 40 km przejechanych na tych twardych sztachetach i wcale nie było miękko , uda już troszkę czułem . A później co było , wsiadłem do gondoli i pojechałem na piwo bo to była już końcówka dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 3 Marca 2015 Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Napiszę co było pierw , więc ponad 40 km przejechanych na tych twardych sztachetach i wcale nie było miękko , uda już troszkę czułem . A później co było , wsiadłem do gondoli i pojechałem na piwo bo to była już końcówka dnia. Pytalem co sie stalo dalej z jazda, bo film sie niespodziewanie skonczyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 3 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Pytalem co sie stalo dalej z jazda, bo film sie niespodziewanie skonczyl Kamerzysta nie nagrał jazdy od tyłu .Fredo nic szczególnego nie było , pojechałem dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... tomal Napisano 2 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Miałem Blizzardy GS R27m prawie 190. Narty były super do jazdy wolnej ale między tyczkami jak dla mnie były zbyt trudne ( nie byłem w stanie się zmieścić). Teraz jeżdżę na nartach trochę ponad 180 i promieniu 25m niby niewielka różnica ale dla mnie to duże ułatwienie. PS Tomal Jestem ciekaw twoich wrażeń z jazdy GS Paw . Jeździłem na RC 178 i lubię długi skręt . Te Gsy fajne narty mimo ze wc to nie zabija , prędkość jest ale wszystko dzieje sie wolniej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 2 Maja 2015 Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Jezeli Towarzystwo nie jezdzilo na nartach ponad 2 m dlugosci o R ca 90m to problem drogi Mitku jest rzeczywisty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 2 Maja 2015 Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Jezeli Towarzystwo nie jezdzilo na nartach ponad 2 m dlugosci o R ca 90m to problem drogi Mitku jest rzeczywisty.i jeszcze na stokach z problemem nadmiaru prędkości, a nie niedoboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... be_rcik Napisano 2 Maja 2015 Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Tomal, lepiej było w Kaunertal czy Ischgl? Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 3 Maja 2015 Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 Jezeli Towarzystwo nie jezdzilo na nartach ponad 2 m dlugosci o R ca 90m to problem drogi Mitku jest rzeczywisty. Cześć To to jest faza wczesnej nauki w takim razie. Przepraszam. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 5 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Nauka jazdy Tomal przed i po szkoleniu × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
fredowski Napisano 3 Marca 2015 Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Zawsze kurczę jak się jedzie pod kamerę wychodzi strasznie , i wyszło coś takiego stromizny nie widać , ale na oko coś koło 70% ostatni odcinek trasy nr 1 Kondycja sie klania. W ostatnich skretach przeszedles na wezowa a to konczy sie wyjechaniem do boku, skretem stop albo jazda na kreche. Puki pamietasz napisz co bylo dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 3 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Kondycja sie klania. W ostatnich skretach przeszedles na wezowa a to konczy sie wyjechaniem do boku, skretem stop albo jazda na kreche. Puki pamietasz napisz co bylo dalej. Napiszę co było pierw , więc ponad 40 km przejechanych na tych twardych sztachetach i wcale nie było miękko , uda już troszkę czułem . A później co było , wsiadłem do gondoli i pojechałem na piwo bo to była już końcówka dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 3 Marca 2015 Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Napiszę co było pierw , więc ponad 40 km przejechanych na tych twardych sztachetach i wcale nie było miękko , uda już troszkę czułem . A później co było , wsiadłem do gondoli i pojechałem na piwo bo to była już końcówka dnia. Pytalem co sie stalo dalej z jazda, bo film sie niespodziewanie skonczyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 3 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Pytalem co sie stalo dalej z jazda, bo film sie niespodziewanie skonczyl Kamerzysta nie nagrał jazdy od tyłu .Fredo nic szczególnego nie było , pojechałem dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... tomal Napisano 2 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Miałem Blizzardy GS R27m prawie 190. Narty były super do jazdy wolnej ale między tyczkami jak dla mnie były zbyt trudne ( nie byłem w stanie się zmieścić). Teraz jeżdżę na nartach trochę ponad 180 i promieniu 25m niby niewielka różnica ale dla mnie to duże ułatwienie. PS Tomal Jestem ciekaw twoich wrażeń z jazdy GS Paw . Jeździłem na RC 178 i lubię długi skręt . Te Gsy fajne narty mimo ze wc to nie zabija , prędkość jest ale wszystko dzieje sie wolniej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 2 Maja 2015 Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Jezeli Towarzystwo nie jezdzilo na nartach ponad 2 m dlugosci o R ca 90m to problem drogi Mitku jest rzeczywisty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 2 Maja 2015 Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Jezeli Towarzystwo nie jezdzilo na nartach ponad 2 m dlugosci o R ca 90m to problem drogi Mitku jest rzeczywisty.i jeszcze na stokach z problemem nadmiaru prędkości, a nie niedoboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... be_rcik Napisano 2 Maja 2015 Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Tomal, lepiej było w Kaunertal czy Ischgl? Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 3 Maja 2015 Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 Jezeli Towarzystwo nie jezdzilo na nartach ponad 2 m dlugosci o R ca 90m to problem drogi Mitku jest rzeczywisty. Cześć To to jest faza wczesnej nauki w takim razie. Przepraszam. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 5 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Nauka jazdy Tomal przed i po szkoleniu × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
tomal Napisano 3 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Kondycja sie klania. W ostatnich skretach przeszedles na wezowa a to konczy sie wyjechaniem do boku, skretem stop albo jazda na kreche. Puki pamietasz napisz co bylo dalej. Napiszę co było pierw , więc ponad 40 km przejechanych na tych twardych sztachetach i wcale nie było miękko , uda już troszkę czułem . A później co było , wsiadłem do gondoli i pojechałem na piwo bo to była już końcówka dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 3 Marca 2015 Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Napiszę co było pierw , więc ponad 40 km przejechanych na tych twardych sztachetach i wcale nie było miękko , uda już troszkę czułem . A później co było , wsiadłem do gondoli i pojechałem na piwo bo to była już końcówka dnia. Pytalem co sie stalo dalej z jazda, bo film sie niespodziewanie skonczyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 3 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Pytalem co sie stalo dalej z jazda, bo film sie niespodziewanie skonczyl Kamerzysta nie nagrał jazdy od tyłu .Fredo nic szczególnego nie było , pojechałem dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... tomal Napisano 2 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Miałem Blizzardy GS R27m prawie 190. Narty były super do jazdy wolnej ale między tyczkami jak dla mnie były zbyt trudne ( nie byłem w stanie się zmieścić). Teraz jeżdżę na nartach trochę ponad 180 i promieniu 25m niby niewielka różnica ale dla mnie to duże ułatwienie. PS Tomal Jestem ciekaw twoich wrażeń z jazdy GS Paw . Jeździłem na RC 178 i lubię długi skręt . Te Gsy fajne narty mimo ze wc to nie zabija , prędkość jest ale wszystko dzieje sie wolniej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 2 Maja 2015 Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Jezeli Towarzystwo nie jezdzilo na nartach ponad 2 m dlugosci o R ca 90m to problem drogi Mitku jest rzeczywisty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 2 Maja 2015 Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Jezeli Towarzystwo nie jezdzilo na nartach ponad 2 m dlugosci o R ca 90m to problem drogi Mitku jest rzeczywisty.i jeszcze na stokach z problemem nadmiaru prędkości, a nie niedoboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... be_rcik Napisano 2 Maja 2015 Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Tomal, lepiej było w Kaunertal czy Ischgl? Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 3 Maja 2015 Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 Jezeli Towarzystwo nie jezdzilo na nartach ponad 2 m dlugosci o R ca 90m to problem drogi Mitku jest rzeczywisty. Cześć To to jest faza wczesnej nauki w takim razie. Przepraszam. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 5 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Nauka jazdy Tomal przed i po szkoleniu
fredowski Napisano 3 Marca 2015 Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Napiszę co było pierw , więc ponad 40 km przejechanych na tych twardych sztachetach i wcale nie było miękko , uda już troszkę czułem . A później co było , wsiadłem do gondoli i pojechałem na piwo bo to była już końcówka dnia. Pytalem co sie stalo dalej z jazda, bo film sie niespodziewanie skonczyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 3 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Pytalem co sie stalo dalej z jazda, bo film sie niespodziewanie skonczyl Kamerzysta nie nagrał jazdy od tyłu .Fredo nic szczególnego nie było , pojechałem dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... tomal Napisano 2 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Miałem Blizzardy GS R27m prawie 190. Narty były super do jazdy wolnej ale między tyczkami jak dla mnie były zbyt trudne ( nie byłem w stanie się zmieścić). Teraz jeżdżę na nartach trochę ponad 180 i promieniu 25m niby niewielka różnica ale dla mnie to duże ułatwienie. PS Tomal Jestem ciekaw twoich wrażeń z jazdy GS Paw . Jeździłem na RC 178 i lubię długi skręt . Te Gsy fajne narty mimo ze wc to nie zabija , prędkość jest ale wszystko dzieje sie wolniej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 2 Maja 2015 Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Jezeli Towarzystwo nie jezdzilo na nartach ponad 2 m dlugosci o R ca 90m to problem drogi Mitku jest rzeczywisty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 2 Maja 2015 Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Jezeli Towarzystwo nie jezdzilo na nartach ponad 2 m dlugosci o R ca 90m to problem drogi Mitku jest rzeczywisty.i jeszcze na stokach z problemem nadmiaru prędkości, a nie niedoboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... be_rcik Napisano 2 Maja 2015 Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Tomal, lepiej było w Kaunertal czy Ischgl? Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 3 Maja 2015 Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 Jezeli Towarzystwo nie jezdzilo na nartach ponad 2 m dlugosci o R ca 90m to problem drogi Mitku jest rzeczywisty. Cześć To to jest faza wczesnej nauki w takim razie. Przepraszam. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 5 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Nauka jazdy Tomal przed i po szkoleniu
tomal Napisano 3 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Pytalem co sie stalo dalej z jazda, bo film sie niespodziewanie skonczyl Kamerzysta nie nagrał jazdy od tyłu .Fredo nic szczególnego nie było , pojechałem dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... tomal Napisano 2 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Miałem Blizzardy GS R27m prawie 190. Narty były super do jazdy wolnej ale między tyczkami jak dla mnie były zbyt trudne ( nie byłem w stanie się zmieścić). Teraz jeżdżę na nartach trochę ponad 180 i promieniu 25m niby niewielka różnica ale dla mnie to duże ułatwienie. PS Tomal Jestem ciekaw twoich wrażeń z jazdy GS Paw . Jeździłem na RC 178 i lubię długi skręt . Te Gsy fajne narty mimo ze wc to nie zabija , prędkość jest ale wszystko dzieje sie wolniej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 2 Maja 2015 Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Jezeli Towarzystwo nie jezdzilo na nartach ponad 2 m dlugosci o R ca 90m to problem drogi Mitku jest rzeczywisty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 2 Maja 2015 Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Jezeli Towarzystwo nie jezdzilo na nartach ponad 2 m dlugosci o R ca 90m to problem drogi Mitku jest rzeczywisty.i jeszcze na stokach z problemem nadmiaru prędkości, a nie niedoboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... be_rcik Napisano 2 Maja 2015 Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Tomal, lepiej było w Kaunertal czy Ischgl? Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 3 Maja 2015 Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 Jezeli Towarzystwo nie jezdzilo na nartach ponad 2 m dlugosci o R ca 90m to problem drogi Mitku jest rzeczywisty. Cześć To to jest faza wczesnej nauki w takim razie. Przepraszam. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 5 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
tomal Napisano 2 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Miałem Blizzardy GS R27m prawie 190. Narty były super do jazdy wolnej ale między tyczkami jak dla mnie były zbyt trudne ( nie byłem w stanie się zmieścić). Teraz jeżdżę na nartach trochę ponad 180 i promieniu 25m niby niewielka różnica ale dla mnie to duże ułatwienie. PS Tomal Jestem ciekaw twoich wrażeń z jazdy GS Paw . Jeździłem na RC 178 i lubię długi skręt . Te Gsy fajne narty mimo ze wc to nie zabija , prędkość jest ale wszystko dzieje sie wolniej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredowski Napisano 2 Maja 2015 Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Jezeli Towarzystwo nie jezdzilo na nartach ponad 2 m dlugosci o R ca 90m to problem drogi Mitku jest rzeczywisty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndRand Napisano 2 Maja 2015 Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Jezeli Towarzystwo nie jezdzilo na nartach ponad 2 m dlugosci o R ca 90m to problem drogi Mitku jest rzeczywisty.i jeszcze na stokach z problemem nadmiaru prędkości, a nie niedoboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
be_rcik Napisano 2 Maja 2015 Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Tomal, lepiej było w Kaunertal czy Ischgl? Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 3 Maja 2015 Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 Jezeli Towarzystwo nie jezdzilo na nartach ponad 2 m dlugosci o R ca 90m to problem drogi Mitku jest rzeczywisty. Cześć To to jest faza wczesnej nauki w takim razie. Przepraszam. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 5 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi