hanka1 Napisano 26 Marca 2014 Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Tadek teraz zacytuję nasze powiedzenie .(chemzynska krew to nie maslanka) .Fredo Ci wyjaśni co to znaczy A więc zapowiadasz walkę do końca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Odpowiedzi 133 Dodano 10 l Ostatniej odpowiedzi 9 l Top użytkownicy w tym temacie 10 9 37 8 Popularne dni 11 Lut 31 22 Mar 16 21 Mar 15 13 Lut 12 Top użytkownicy w tym temacie fredowski 10 odpowiedzi Mitek 9 odpowiedzi tomal 37 odpowiedzi juice 8 odpowiedzi Popularne dni 11 Lut 2015 31 odpowiedzi 22 Mar 2014 16 odpowiedzi 21 Mar 2014 15 odpowiedzi 13 Lut 2015 12 odpowiedzi tomal Napisano 27 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 A więc zapowiadasz walkę do końca... Tak. Dokładnie , ale nie do końca moich dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 28 Marca 2014 Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Jeżeli ktoś ma ochotę liznąć nauki z Tadeuszem to prawdopodobnie mam wolne miejsca na najbliższy wyjazd szkoleniowy na lodowiec Kaunertal. Startujemy w piątek 04.04 i jedziemy trasą Gdynia/Bydgoszcz/Poznań i dalej pewnie na Niemcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 28 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Jeżeli ktoś ma ochotę liznąć nauki z Tadeuszem to prawdopodobnie mam wolne miejsca na najbliższy wyjazd szkoleniowy na lodowiec Kaunertal. Startujemy w piątek 04.04 i jedziemy trasą Gdynia/Bydgoszcz/Poznań i dalej pewnie na Niemcy. Jarek a wiesz ? dlaczego Tadziu ma te kije takie krzywe no bez obciachu mi tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 28 Marca 2014 Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Jarek a wiesz ? dlaczego Tadziu ma te kije takie krzywe no bez obciachu mi tam Pewnie miał za długie i sobie podoginał żeby były krótsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 28 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Pewnie miał za długie i sobie podoginał żeby były krótsze Nie .nie kolego ,przekonasz się na swoim grzbiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sally67 Napisano 28 Marca 2014 Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Nie .nie kolego ,przekonasz się na swoim grzbiecie Prosty przekaz jest czasem najskuteczniejszy Jedna z najtrafniejszych wypowiedzi jaka mi się podobała ostatnio na forum to ta z wątku "ciśnij na języki" .......... Kolega instruktor z Podhala ma na to świetną metodę, którą stosuje zazwyczaj mając kursantów zza naszej wschodniej granicy. Kiedy ciągnie ich do tyłu i nijak nie rozumieją co im tłumaczy, mówi wówczas dobitnie: "Klynkoj!" Działa idealnie. :D:D I faktycznie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 5 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Jest wiele momentów, w których ucieka Ci narta w momencie zmiany krawędzi. Zauważ, że dzieje się to na stoku o jednolitej pokrywie śnieżnej w idealnych wręcz warunkach. Jak poradziłbyś sobie na stoku naprzemiennie pokrytym lodem i topniejącym tępym firnem, wolałbym nie sprawdzać. Popatrz na jazdę synchroniczną z trenerem. Tu najlepiej widać ile jest do zrobienia... Pozdrawiam, radcom Radcom teraz mi się przypomniał ten film z zeszłego roku , tu na pewno nie jest płasko , i nie jest to też łagodny stok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Co to za czarny CUDAK jedzie za Tobą od 16-stej sekundy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 5 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Co to za czarny CUDAK jedzie za Tobą od 16-stej sekundy? A dlaczego cudak przez duże C? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Bo jest szczególnie cudaczny. Ma dużo dziwnych, niepotrzebnych przy ruchów przez które wygląda CUDACZNIE Jedzie tak" trochę badziewiarsko" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 10 miesięcy temu... bakkz Napisano 10 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Jak tam sprawy idą? Bardzo jestem ciekaw dalszego progresu, a nowości już prawie rok nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 10 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Jak tam sprawy idą? Bardzo jestem ciekaw dalszego progresu, a nowości już prawie rok nie było. Dobrze .W tym sezonie u Tadka byłem na trzech szkoleniach w tym jedno SG .Za dwa tygodnie lecimy do Ischgl może coś się uda nagrać .Mam tylko to ,ale nie wstawiałem bo to patologia jest a nie jazda na bramkach.Ale jak na pierwszy raz ??? sam nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bakkz Napisano 10 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Najs, kolejne cegiełki, o których rozprawialiście wcześniej, dochodzą. A jak postępy w krótkim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 10 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Najs, kolejne cegiełki, o których rozprawialiście wcześniej, dochodzą. A jak postępy w krótkim? Dziękuję dobrze .Teraz tylko praktycznie jeżdżę krótkim skrętem.Postaram się właśnie nagrać krótki skręt na czarnej ściance jest taka fajna którą lubię w Ischgl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 10 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Dziękuję dobrze .Teraz tylko praktycznie jeżdżę krótkim skrętem.Postaram się właśnie nagrać krótki skręt na czarnej ściance jest taka fajna którą lubię w Ischgl Jeśli można, na jakiej narcie jechałeś tego GS ? Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 11 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Jeśli można, na jakiej narcie jechałeś tego GS ? Pozdrawiam, Volkl recetiger rc 178 cm r 17.6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 11 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Volkl recetiger rc 178 cm r 17.6 Wstyd. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 11 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Wstyd. Pozdro Mitek wstyd to kraść i z dupy spaść Rozwiń bardziej , co za krótkie? za mały r ? a może za mało wymagające Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 11 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Chyba pierwszy raz o (ile pamiętam) widze na SF,że Ktoś w miare kontroluje to co robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... m!xeR Napisano 11 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Mitek wstyd to kraść i z dupy spaść Rozwiń bardziej , co za krótkie? za mały r ? a może za mało wymagające 186cm, R≥27m . Spróbuj na tym ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 11 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Mitek wstyd to kraść i z dupy spaść Rozwiń bardziej , co za krótkie? za mały r ? a może za mało wymagające Żart. Jak dla mnie ( dla mnie pamiętaj) trochę za krótkie i promień lekko za mały ale to nie zawody przecież. Luzik. Pozdrawiam i naprawdę podziwiam Twoją konsekwencję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 11 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Żart. Jak dla mnie ( dla mnie pamiętaj) trochę za krótkie i promień lekko za mały ale to nie zawody przecież. Luzik. Pozdrawiam i naprawdę podziwiam Twoją konsekwencję. No właśnie to nie zawody i zawodnika ze mnie też nie będzie , a na tych nartach bardzo mi się przyjemnie jeździ , nie walą tak po udach jak slalomka Ps jeszcze jedno szkolenie w tym sezonie u Tadka mnie czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 11 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 ImageUploadedByTapatalk1423647903.829872.jpg 186cm, R≥27m . Spróbuj na tym ;-) Hej Mixer .Nie dawno bo tydzień temu kolega za SF proponował mi Volkla recetiger gs fis 193 cm r 27 .Długo się zastanawiałem i ????? ,ale jedna para została odłożona kto wie , może To takie narty http://archiwumalleg...2903756353.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... m!xeR Napisano 11 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Nie zastanawiaj się. Bierz :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 3 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Nauka jazdy Tomal przed i po szkoleniu × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
tomal Napisano 27 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 A więc zapowiadasz walkę do końca... Tak. Dokładnie , ale nie do końca moich dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 28 Marca 2014 Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Jeżeli ktoś ma ochotę liznąć nauki z Tadeuszem to prawdopodobnie mam wolne miejsca na najbliższy wyjazd szkoleniowy na lodowiec Kaunertal. Startujemy w piątek 04.04 i jedziemy trasą Gdynia/Bydgoszcz/Poznań i dalej pewnie na Niemcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 28 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Jeżeli ktoś ma ochotę liznąć nauki z Tadeuszem to prawdopodobnie mam wolne miejsca na najbliższy wyjazd szkoleniowy na lodowiec Kaunertal. Startujemy w piątek 04.04 i jedziemy trasą Gdynia/Bydgoszcz/Poznań i dalej pewnie na Niemcy. Jarek a wiesz ? dlaczego Tadziu ma te kije takie krzywe no bez obciachu mi tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 28 Marca 2014 Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Jarek a wiesz ? dlaczego Tadziu ma te kije takie krzywe no bez obciachu mi tam Pewnie miał za długie i sobie podoginał żeby były krótsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 28 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Pewnie miał za długie i sobie podoginał żeby były krótsze Nie .nie kolego ,przekonasz się na swoim grzbiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sally67 Napisano 28 Marca 2014 Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Nie .nie kolego ,przekonasz się na swoim grzbiecie Prosty przekaz jest czasem najskuteczniejszy Jedna z najtrafniejszych wypowiedzi jaka mi się podobała ostatnio na forum to ta z wątku "ciśnij na języki" .......... Kolega instruktor z Podhala ma na to świetną metodę, którą stosuje zazwyczaj mając kursantów zza naszej wschodniej granicy. Kiedy ciągnie ich do tyłu i nijak nie rozumieją co im tłumaczy, mówi wówczas dobitnie: "Klynkoj!" Działa idealnie. :D:D I faktycznie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 5 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Jest wiele momentów, w których ucieka Ci narta w momencie zmiany krawędzi. Zauważ, że dzieje się to na stoku o jednolitej pokrywie śnieżnej w idealnych wręcz warunkach. Jak poradziłbyś sobie na stoku naprzemiennie pokrytym lodem i topniejącym tępym firnem, wolałbym nie sprawdzać. Popatrz na jazdę synchroniczną z trenerem. Tu najlepiej widać ile jest do zrobienia... Pozdrawiam, radcom Radcom teraz mi się przypomniał ten film z zeszłego roku , tu na pewno nie jest płasko , i nie jest to też łagodny stok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Co to za czarny CUDAK jedzie za Tobą od 16-stej sekundy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 5 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Co to za czarny CUDAK jedzie za Tobą od 16-stej sekundy? A dlaczego cudak przez duże C? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Bo jest szczególnie cudaczny. Ma dużo dziwnych, niepotrzebnych przy ruchów przez które wygląda CUDACZNIE Jedzie tak" trochę badziewiarsko" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 10 miesięcy temu... bakkz Napisano 10 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Jak tam sprawy idą? Bardzo jestem ciekaw dalszego progresu, a nowości już prawie rok nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 10 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Jak tam sprawy idą? Bardzo jestem ciekaw dalszego progresu, a nowości już prawie rok nie było. Dobrze .W tym sezonie u Tadka byłem na trzech szkoleniach w tym jedno SG .Za dwa tygodnie lecimy do Ischgl może coś się uda nagrać .Mam tylko to ,ale nie wstawiałem bo to patologia jest a nie jazda na bramkach.Ale jak na pierwszy raz ??? sam nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bakkz Napisano 10 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Najs, kolejne cegiełki, o których rozprawialiście wcześniej, dochodzą. A jak postępy w krótkim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 10 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Najs, kolejne cegiełki, o których rozprawialiście wcześniej, dochodzą. A jak postępy w krótkim? Dziękuję dobrze .Teraz tylko praktycznie jeżdżę krótkim skrętem.Postaram się właśnie nagrać krótki skręt na czarnej ściance jest taka fajna którą lubię w Ischgl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 10 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Dziękuję dobrze .Teraz tylko praktycznie jeżdżę krótkim skrętem.Postaram się właśnie nagrać krótki skręt na czarnej ściance jest taka fajna którą lubię w Ischgl Jeśli można, na jakiej narcie jechałeś tego GS ? Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 11 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Jeśli można, na jakiej narcie jechałeś tego GS ? Pozdrawiam, Volkl recetiger rc 178 cm r 17.6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 11 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Volkl recetiger rc 178 cm r 17.6 Wstyd. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 11 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Wstyd. Pozdro Mitek wstyd to kraść i z dupy spaść Rozwiń bardziej , co za krótkie? za mały r ? a może za mało wymagające Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 11 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Chyba pierwszy raz o (ile pamiętam) widze na SF,że Ktoś w miare kontroluje to co robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... m!xeR Napisano 11 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Mitek wstyd to kraść i z dupy spaść Rozwiń bardziej , co za krótkie? za mały r ? a może za mało wymagające 186cm, R≥27m . Spróbuj na tym ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 11 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Mitek wstyd to kraść i z dupy spaść Rozwiń bardziej , co za krótkie? za mały r ? a może za mało wymagające Żart. Jak dla mnie ( dla mnie pamiętaj) trochę za krótkie i promień lekko za mały ale to nie zawody przecież. Luzik. Pozdrawiam i naprawdę podziwiam Twoją konsekwencję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 11 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Żart. Jak dla mnie ( dla mnie pamiętaj) trochę za krótkie i promień lekko za mały ale to nie zawody przecież. Luzik. Pozdrawiam i naprawdę podziwiam Twoją konsekwencję. No właśnie to nie zawody i zawodnika ze mnie też nie będzie , a na tych nartach bardzo mi się przyjemnie jeździ , nie walą tak po udach jak slalomka Ps jeszcze jedno szkolenie w tym sezonie u Tadka mnie czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 11 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 ImageUploadedByTapatalk1423647903.829872.jpg 186cm, R≥27m . Spróbuj na tym ;-) Hej Mixer .Nie dawno bo tydzień temu kolega za SF proponował mi Volkla recetiger gs fis 193 cm r 27 .Długo się zastanawiałem i ????? ,ale jedna para została odłożona kto wie , może To takie narty http://archiwumalleg...2903756353.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... m!xeR Napisano 11 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Nie zastanawiaj się. Bierz :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 3 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Nauka jazdy Tomal przed i po szkoleniu × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
jaro323 Napisano 28 Marca 2014 Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Jeżeli ktoś ma ochotę liznąć nauki z Tadeuszem to prawdopodobnie mam wolne miejsca na najbliższy wyjazd szkoleniowy na lodowiec Kaunertal. Startujemy w piątek 04.04 i jedziemy trasą Gdynia/Bydgoszcz/Poznań i dalej pewnie na Niemcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomal Napisano 28 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Jeżeli ktoś ma ochotę liznąć nauki z Tadeuszem to prawdopodobnie mam wolne miejsca na najbliższy wyjazd szkoleniowy na lodowiec Kaunertal. Startujemy w piątek 04.04 i jedziemy trasą Gdynia/Bydgoszcz/Poznań i dalej pewnie na Niemcy. Jarek a wiesz ? dlaczego Tadziu ma te kije takie krzywe no bez obciachu mi tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 28 Marca 2014 Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Jarek a wiesz ? dlaczego Tadziu ma te kije takie krzywe no bez obciachu mi tam Pewnie miał za długie i sobie podoginał żeby były krótsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 28 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Pewnie miał za długie i sobie podoginał żeby były krótsze Nie .nie kolego ,przekonasz się na swoim grzbiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sally67 Napisano 28 Marca 2014 Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Nie .nie kolego ,przekonasz się na swoim grzbiecie Prosty przekaz jest czasem najskuteczniejszy Jedna z najtrafniejszych wypowiedzi jaka mi się podobała ostatnio na forum to ta z wątku "ciśnij na języki" .......... Kolega instruktor z Podhala ma na to świetną metodę, którą stosuje zazwyczaj mając kursantów zza naszej wschodniej granicy. Kiedy ciągnie ich do tyłu i nijak nie rozumieją co im tłumaczy, mówi wówczas dobitnie: "Klynkoj!" Działa idealnie. :D:D I faktycznie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 5 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Jest wiele momentów, w których ucieka Ci narta w momencie zmiany krawędzi. Zauważ, że dzieje się to na stoku o jednolitej pokrywie śnieżnej w idealnych wręcz warunkach. Jak poradziłbyś sobie na stoku naprzemiennie pokrytym lodem i topniejącym tępym firnem, wolałbym nie sprawdzać. Popatrz na jazdę synchroniczną z trenerem. Tu najlepiej widać ile jest do zrobienia... Pozdrawiam, radcom Radcom teraz mi się przypomniał ten film z zeszłego roku , tu na pewno nie jest płasko , i nie jest to też łagodny stok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Co to za czarny CUDAK jedzie za Tobą od 16-stej sekundy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 5 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Co to za czarny CUDAK jedzie za Tobą od 16-stej sekundy? A dlaczego cudak przez duże C? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Bo jest szczególnie cudaczny. Ma dużo dziwnych, niepotrzebnych przy ruchów przez które wygląda CUDACZNIE Jedzie tak" trochę badziewiarsko" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 10 miesięcy temu... bakkz Napisano 10 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Jak tam sprawy idą? Bardzo jestem ciekaw dalszego progresu, a nowości już prawie rok nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 10 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Jak tam sprawy idą? Bardzo jestem ciekaw dalszego progresu, a nowości już prawie rok nie było. Dobrze .W tym sezonie u Tadka byłem na trzech szkoleniach w tym jedno SG .Za dwa tygodnie lecimy do Ischgl może coś się uda nagrać .Mam tylko to ,ale nie wstawiałem bo to patologia jest a nie jazda na bramkach.Ale jak na pierwszy raz ??? sam nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bakkz Napisano 10 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Najs, kolejne cegiełki, o których rozprawialiście wcześniej, dochodzą. A jak postępy w krótkim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 10 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Najs, kolejne cegiełki, o których rozprawialiście wcześniej, dochodzą. A jak postępy w krótkim? Dziękuję dobrze .Teraz tylko praktycznie jeżdżę krótkim skrętem.Postaram się właśnie nagrać krótki skręt na czarnej ściance jest taka fajna którą lubię w Ischgl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 10 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Dziękuję dobrze .Teraz tylko praktycznie jeżdżę krótkim skrętem.Postaram się właśnie nagrać krótki skręt na czarnej ściance jest taka fajna którą lubię w Ischgl Jeśli można, na jakiej narcie jechałeś tego GS ? Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 11 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Jeśli można, na jakiej narcie jechałeś tego GS ? Pozdrawiam, Volkl recetiger rc 178 cm r 17.6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 11 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Volkl recetiger rc 178 cm r 17.6 Wstyd. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 11 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Wstyd. Pozdro Mitek wstyd to kraść i z dupy spaść Rozwiń bardziej , co za krótkie? za mały r ? a może za mało wymagające Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 11 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Chyba pierwszy raz o (ile pamiętam) widze na SF,że Ktoś w miare kontroluje to co robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... m!xeR Napisano 11 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Mitek wstyd to kraść i z dupy spaść Rozwiń bardziej , co za krótkie? za mały r ? a może za mało wymagające 186cm, R≥27m . Spróbuj na tym ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 11 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Mitek wstyd to kraść i z dupy spaść Rozwiń bardziej , co za krótkie? za mały r ? a może za mało wymagające Żart. Jak dla mnie ( dla mnie pamiętaj) trochę za krótkie i promień lekko za mały ale to nie zawody przecież. Luzik. Pozdrawiam i naprawdę podziwiam Twoją konsekwencję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 11 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Żart. Jak dla mnie ( dla mnie pamiętaj) trochę za krótkie i promień lekko za mały ale to nie zawody przecież. Luzik. Pozdrawiam i naprawdę podziwiam Twoją konsekwencję. No właśnie to nie zawody i zawodnika ze mnie też nie będzie , a na tych nartach bardzo mi się przyjemnie jeździ , nie walą tak po udach jak slalomka Ps jeszcze jedno szkolenie w tym sezonie u Tadka mnie czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 11 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 ImageUploadedByTapatalk1423647903.829872.jpg 186cm, R≥27m . Spróbuj na tym ;-) Hej Mixer .Nie dawno bo tydzień temu kolega za SF proponował mi Volkla recetiger gs fis 193 cm r 27 .Długo się zastanawiałem i ????? ,ale jedna para została odłożona kto wie , może To takie narty http://archiwumalleg...2903756353.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... m!xeR Napisano 11 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Nie zastanawiaj się. Bierz :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 3 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Nauka jazdy Tomal przed i po szkoleniu × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
jaro323 Napisano 28 Marca 2014 Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Jarek a wiesz ? dlaczego Tadziu ma te kije takie krzywe no bez obciachu mi tam Pewnie miał za długie i sobie podoginał żeby były krótsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomal Napisano 28 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Pewnie miał za długie i sobie podoginał żeby były krótsze Nie .nie kolego ,przekonasz się na swoim grzbiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sally67 Napisano 28 Marca 2014 Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Nie .nie kolego ,przekonasz się na swoim grzbiecie Prosty przekaz jest czasem najskuteczniejszy Jedna z najtrafniejszych wypowiedzi jaka mi się podobała ostatnio na forum to ta z wątku "ciśnij na języki" .......... Kolega instruktor z Podhala ma na to świetną metodę, którą stosuje zazwyczaj mając kursantów zza naszej wschodniej granicy. Kiedy ciągnie ich do tyłu i nijak nie rozumieją co im tłumaczy, mówi wówczas dobitnie: "Klynkoj!" Działa idealnie. :D:D I faktycznie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 5 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Jest wiele momentów, w których ucieka Ci narta w momencie zmiany krawędzi. Zauważ, że dzieje się to na stoku o jednolitej pokrywie śnieżnej w idealnych wręcz warunkach. Jak poradziłbyś sobie na stoku naprzemiennie pokrytym lodem i topniejącym tępym firnem, wolałbym nie sprawdzać. Popatrz na jazdę synchroniczną z trenerem. Tu najlepiej widać ile jest do zrobienia... Pozdrawiam, radcom Radcom teraz mi się przypomniał ten film z zeszłego roku , tu na pewno nie jest płasko , i nie jest to też łagodny stok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Co to za czarny CUDAK jedzie za Tobą od 16-stej sekundy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 5 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Co to za czarny CUDAK jedzie za Tobą od 16-stej sekundy? A dlaczego cudak przez duże C? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Bo jest szczególnie cudaczny. Ma dużo dziwnych, niepotrzebnych przy ruchów przez które wygląda CUDACZNIE Jedzie tak" trochę badziewiarsko" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 10 miesięcy temu... bakkz Napisano 10 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Jak tam sprawy idą? Bardzo jestem ciekaw dalszego progresu, a nowości już prawie rok nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 10 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Jak tam sprawy idą? Bardzo jestem ciekaw dalszego progresu, a nowości już prawie rok nie było. Dobrze .W tym sezonie u Tadka byłem na trzech szkoleniach w tym jedno SG .Za dwa tygodnie lecimy do Ischgl może coś się uda nagrać .Mam tylko to ,ale nie wstawiałem bo to patologia jest a nie jazda na bramkach.Ale jak na pierwszy raz ??? sam nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bakkz Napisano 10 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Najs, kolejne cegiełki, o których rozprawialiście wcześniej, dochodzą. A jak postępy w krótkim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 10 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Najs, kolejne cegiełki, o których rozprawialiście wcześniej, dochodzą. A jak postępy w krótkim? Dziękuję dobrze .Teraz tylko praktycznie jeżdżę krótkim skrętem.Postaram się właśnie nagrać krótki skręt na czarnej ściance jest taka fajna którą lubię w Ischgl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 10 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Dziękuję dobrze .Teraz tylko praktycznie jeżdżę krótkim skrętem.Postaram się właśnie nagrać krótki skręt na czarnej ściance jest taka fajna którą lubię w Ischgl Jeśli można, na jakiej narcie jechałeś tego GS ? Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 11 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Jeśli można, na jakiej narcie jechałeś tego GS ? Pozdrawiam, Volkl recetiger rc 178 cm r 17.6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 11 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Volkl recetiger rc 178 cm r 17.6 Wstyd. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 11 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Wstyd. Pozdro Mitek wstyd to kraść i z dupy spaść Rozwiń bardziej , co za krótkie? za mały r ? a może za mało wymagające Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 11 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Chyba pierwszy raz o (ile pamiętam) widze na SF,że Ktoś w miare kontroluje to co robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... m!xeR Napisano 11 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Mitek wstyd to kraść i z dupy spaść Rozwiń bardziej , co za krótkie? za mały r ? a może za mało wymagające 186cm, R≥27m . Spróbuj na tym ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 11 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Mitek wstyd to kraść i z dupy spaść Rozwiń bardziej , co za krótkie? za mały r ? a może za mało wymagające Żart. Jak dla mnie ( dla mnie pamiętaj) trochę za krótkie i promień lekko za mały ale to nie zawody przecież. Luzik. Pozdrawiam i naprawdę podziwiam Twoją konsekwencję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 11 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Żart. Jak dla mnie ( dla mnie pamiętaj) trochę za krótkie i promień lekko za mały ale to nie zawody przecież. Luzik. Pozdrawiam i naprawdę podziwiam Twoją konsekwencję. No właśnie to nie zawody i zawodnika ze mnie też nie będzie , a na tych nartach bardzo mi się przyjemnie jeździ , nie walą tak po udach jak slalomka Ps jeszcze jedno szkolenie w tym sezonie u Tadka mnie czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 11 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 ImageUploadedByTapatalk1423647903.829872.jpg 186cm, R≥27m . Spróbuj na tym ;-) Hej Mixer .Nie dawno bo tydzień temu kolega za SF proponował mi Volkla recetiger gs fis 193 cm r 27 .Długo się zastanawiałem i ????? ,ale jedna para została odłożona kto wie , może To takie narty http://archiwumalleg...2903756353.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... m!xeR Napisano 11 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Nie zastanawiaj się. Bierz :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 3 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Nauka jazdy Tomal przed i po szkoleniu × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
sally67 Napisano 28 Marca 2014 Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Nie .nie kolego ,przekonasz się na swoim grzbiecie Prosty przekaz jest czasem najskuteczniejszy Jedna z najtrafniejszych wypowiedzi jaka mi się podobała ostatnio na forum to ta z wątku "ciśnij na języki" .......... Kolega instruktor z Podhala ma na to świetną metodę, którą stosuje zazwyczaj mając kursantów zza naszej wschodniej granicy. Kiedy ciągnie ich do tyłu i nijak nie rozumieją co im tłumaczy, mówi wówczas dobitnie: "Klynkoj!" Działa idealnie. :D:D I faktycznie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 5 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Jest wiele momentów, w których ucieka Ci narta w momencie zmiany krawędzi. Zauważ, że dzieje się to na stoku o jednolitej pokrywie śnieżnej w idealnych wręcz warunkach. Jak poradziłbyś sobie na stoku naprzemiennie pokrytym lodem i topniejącym tępym firnem, wolałbym nie sprawdzać. Popatrz na jazdę synchroniczną z trenerem. Tu najlepiej widać ile jest do zrobienia... Pozdrawiam, radcom Radcom teraz mi się przypomniał ten film z zeszłego roku , tu na pewno nie jest płasko , i nie jest to też łagodny stok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Co to za czarny CUDAK jedzie za Tobą od 16-stej sekundy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 5 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Co to za czarny CUDAK jedzie za Tobą od 16-stej sekundy? A dlaczego cudak przez duże C? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Bo jest szczególnie cudaczny. Ma dużo dziwnych, niepotrzebnych przy ruchów przez które wygląda CUDACZNIE Jedzie tak" trochę badziewiarsko" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 10 miesięcy temu... bakkz Napisano 10 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Jak tam sprawy idą? Bardzo jestem ciekaw dalszego progresu, a nowości już prawie rok nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 10 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Jak tam sprawy idą? Bardzo jestem ciekaw dalszego progresu, a nowości już prawie rok nie było. Dobrze .W tym sezonie u Tadka byłem na trzech szkoleniach w tym jedno SG .Za dwa tygodnie lecimy do Ischgl może coś się uda nagrać .Mam tylko to ,ale nie wstawiałem bo to patologia jest a nie jazda na bramkach.Ale jak na pierwszy raz ??? sam nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bakkz Napisano 10 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Najs, kolejne cegiełki, o których rozprawialiście wcześniej, dochodzą. A jak postępy w krótkim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 10 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Najs, kolejne cegiełki, o których rozprawialiście wcześniej, dochodzą. A jak postępy w krótkim? Dziękuję dobrze .Teraz tylko praktycznie jeżdżę krótkim skrętem.Postaram się właśnie nagrać krótki skręt na czarnej ściance jest taka fajna którą lubię w Ischgl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 10 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Dziękuję dobrze .Teraz tylko praktycznie jeżdżę krótkim skrętem.Postaram się właśnie nagrać krótki skręt na czarnej ściance jest taka fajna którą lubię w Ischgl Jeśli można, na jakiej narcie jechałeś tego GS ? Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 11 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Jeśli można, na jakiej narcie jechałeś tego GS ? Pozdrawiam, Volkl recetiger rc 178 cm r 17.6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 11 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Volkl recetiger rc 178 cm r 17.6 Wstyd. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 11 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Wstyd. Pozdro Mitek wstyd to kraść i z dupy spaść Rozwiń bardziej , co za krótkie? za mały r ? a może za mało wymagające Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 11 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Chyba pierwszy raz o (ile pamiętam) widze na SF,że Ktoś w miare kontroluje to co robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... m!xeR Napisano 11 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Mitek wstyd to kraść i z dupy spaść Rozwiń bardziej , co za krótkie? za mały r ? a może za mało wymagające 186cm, R≥27m . Spróbuj na tym ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 11 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Mitek wstyd to kraść i z dupy spaść Rozwiń bardziej , co za krótkie? za mały r ? a może za mało wymagające Żart. Jak dla mnie ( dla mnie pamiętaj) trochę za krótkie i promień lekko za mały ale to nie zawody przecież. Luzik. Pozdrawiam i naprawdę podziwiam Twoją konsekwencję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 11 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Żart. Jak dla mnie ( dla mnie pamiętaj) trochę za krótkie i promień lekko za mały ale to nie zawody przecież. Luzik. Pozdrawiam i naprawdę podziwiam Twoją konsekwencję. No właśnie to nie zawody i zawodnika ze mnie też nie będzie , a na tych nartach bardzo mi się przyjemnie jeździ , nie walą tak po udach jak slalomka Ps jeszcze jedno szkolenie w tym sezonie u Tadka mnie czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 11 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 ImageUploadedByTapatalk1423647903.829872.jpg 186cm, R≥27m . Spróbuj na tym ;-) Hej Mixer .Nie dawno bo tydzień temu kolega za SF proponował mi Volkla recetiger gs fis 193 cm r 27 .Długo się zastanawiałem i ????? ,ale jedna para została odłożona kto wie , może To takie narty http://archiwumalleg...2903756353.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... m!xeR Napisano 11 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Nie zastanawiaj się. Bierz :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 3 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Nauka jazdy Tomal przed i po szkoleniu × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
tomal Napisano 5 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Jest wiele momentów, w których ucieka Ci narta w momencie zmiany krawędzi. Zauważ, że dzieje się to na stoku o jednolitej pokrywie śnieżnej w idealnych wręcz warunkach. Jak poradziłbyś sobie na stoku naprzemiennie pokrytym lodem i topniejącym tępym firnem, wolałbym nie sprawdzać. Popatrz na jazdę synchroniczną z trenerem. Tu najlepiej widać ile jest do zrobienia... Pozdrawiam, radcom Radcom teraz mi się przypomniał ten film z zeszłego roku , tu na pewno nie jest płasko , i nie jest to też łagodny stok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Co to za czarny CUDAK jedzie za Tobą od 16-stej sekundy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 5 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Co to za czarny CUDAK jedzie za Tobą od 16-stej sekundy? A dlaczego cudak przez duże C? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Bo jest szczególnie cudaczny. Ma dużo dziwnych, niepotrzebnych przy ruchów przez które wygląda CUDACZNIE Jedzie tak" trochę badziewiarsko" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 10 miesięcy temu... bakkz Napisano 10 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Jak tam sprawy idą? Bardzo jestem ciekaw dalszego progresu, a nowości już prawie rok nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 10 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Jak tam sprawy idą? Bardzo jestem ciekaw dalszego progresu, a nowości już prawie rok nie było. Dobrze .W tym sezonie u Tadka byłem na trzech szkoleniach w tym jedno SG .Za dwa tygodnie lecimy do Ischgl może coś się uda nagrać .Mam tylko to ,ale nie wstawiałem bo to patologia jest a nie jazda na bramkach.Ale jak na pierwszy raz ??? sam nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bakkz Napisano 10 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Najs, kolejne cegiełki, o których rozprawialiście wcześniej, dochodzą. A jak postępy w krótkim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 10 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Najs, kolejne cegiełki, o których rozprawialiście wcześniej, dochodzą. A jak postępy w krótkim? Dziękuję dobrze .Teraz tylko praktycznie jeżdżę krótkim skrętem.Postaram się właśnie nagrać krótki skręt na czarnej ściance jest taka fajna którą lubię w Ischgl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 10 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Dziękuję dobrze .Teraz tylko praktycznie jeżdżę krótkim skrętem.Postaram się właśnie nagrać krótki skręt na czarnej ściance jest taka fajna którą lubię w Ischgl Jeśli można, na jakiej narcie jechałeś tego GS ? Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 11 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Jeśli można, na jakiej narcie jechałeś tego GS ? Pozdrawiam, Volkl recetiger rc 178 cm r 17.6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 11 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Volkl recetiger rc 178 cm r 17.6 Wstyd. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 11 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Wstyd. Pozdro Mitek wstyd to kraść i z dupy spaść Rozwiń bardziej , co za krótkie? za mały r ? a może za mało wymagające Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 11 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Chyba pierwszy raz o (ile pamiętam) widze na SF,że Ktoś w miare kontroluje to co robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... m!xeR Napisano 11 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Mitek wstyd to kraść i z dupy spaść Rozwiń bardziej , co za krótkie? za mały r ? a może za mało wymagające 186cm, R≥27m . Spróbuj na tym ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 11 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Mitek wstyd to kraść i z dupy spaść Rozwiń bardziej , co za krótkie? za mały r ? a może za mało wymagające Żart. Jak dla mnie ( dla mnie pamiętaj) trochę za krótkie i promień lekko za mały ale to nie zawody przecież. Luzik. Pozdrawiam i naprawdę podziwiam Twoją konsekwencję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 11 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Żart. Jak dla mnie ( dla mnie pamiętaj) trochę za krótkie i promień lekko za mały ale to nie zawody przecież. Luzik. Pozdrawiam i naprawdę podziwiam Twoją konsekwencję. No właśnie to nie zawody i zawodnika ze mnie też nie będzie , a na tych nartach bardzo mi się przyjemnie jeździ , nie walą tak po udach jak slalomka Ps jeszcze jedno szkolenie w tym sezonie u Tadka mnie czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 11 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 ImageUploadedByTapatalk1423647903.829872.jpg 186cm, R≥27m . Spróbuj na tym ;-) Hej Mixer .Nie dawno bo tydzień temu kolega za SF proponował mi Volkla recetiger gs fis 193 cm r 27 .Długo się zastanawiałem i ????? ,ale jedna para została odłożona kto wie , może To takie narty http://archiwumalleg...2903756353.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... m!xeR Napisano 11 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Nie zastanawiaj się. Bierz :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 3 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Nauka jazdy Tomal przed i po szkoleniu × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Harpia Napisano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Co to za czarny CUDAK jedzie za Tobą od 16-stej sekundy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomal Napisano 5 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Co to za czarny CUDAK jedzie za Tobą od 16-stej sekundy? A dlaczego cudak przez duże C? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Bo jest szczególnie cudaczny. Ma dużo dziwnych, niepotrzebnych przy ruchów przez które wygląda CUDACZNIE Jedzie tak" trochę badziewiarsko" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 10 miesięcy temu... bakkz Napisano 10 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Jak tam sprawy idą? Bardzo jestem ciekaw dalszego progresu, a nowości już prawie rok nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 10 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Jak tam sprawy idą? Bardzo jestem ciekaw dalszego progresu, a nowości już prawie rok nie było. Dobrze .W tym sezonie u Tadka byłem na trzech szkoleniach w tym jedno SG .Za dwa tygodnie lecimy do Ischgl może coś się uda nagrać .Mam tylko to ,ale nie wstawiałem bo to patologia jest a nie jazda na bramkach.Ale jak na pierwszy raz ??? sam nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bakkz Napisano 10 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Najs, kolejne cegiełki, o których rozprawialiście wcześniej, dochodzą. A jak postępy w krótkim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 10 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Najs, kolejne cegiełki, o których rozprawialiście wcześniej, dochodzą. A jak postępy w krótkim? Dziękuję dobrze .Teraz tylko praktycznie jeżdżę krótkim skrętem.Postaram się właśnie nagrać krótki skręt na czarnej ściance jest taka fajna którą lubię w Ischgl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 10 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Dziękuję dobrze .Teraz tylko praktycznie jeżdżę krótkim skrętem.Postaram się właśnie nagrać krótki skręt na czarnej ściance jest taka fajna którą lubię w Ischgl Jeśli można, na jakiej narcie jechałeś tego GS ? Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 11 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Jeśli można, na jakiej narcie jechałeś tego GS ? Pozdrawiam, Volkl recetiger rc 178 cm r 17.6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 11 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Volkl recetiger rc 178 cm r 17.6 Wstyd. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 11 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Wstyd. Pozdro Mitek wstyd to kraść i z dupy spaść Rozwiń bardziej , co za krótkie? za mały r ? a może za mało wymagające Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 11 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Chyba pierwszy raz o (ile pamiętam) widze na SF,że Ktoś w miare kontroluje to co robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... m!xeR Napisano 11 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Mitek wstyd to kraść i z dupy spaść Rozwiń bardziej , co za krótkie? za mały r ? a może za mało wymagające 186cm, R≥27m . Spróbuj na tym ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 11 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Mitek wstyd to kraść i z dupy spaść Rozwiń bardziej , co za krótkie? za mały r ? a może za mało wymagające Żart. Jak dla mnie ( dla mnie pamiętaj) trochę za krótkie i promień lekko za mały ale to nie zawody przecież. Luzik. Pozdrawiam i naprawdę podziwiam Twoją konsekwencję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 11 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Żart. Jak dla mnie ( dla mnie pamiętaj) trochę za krótkie i promień lekko za mały ale to nie zawody przecież. Luzik. Pozdrawiam i naprawdę podziwiam Twoją konsekwencję. No właśnie to nie zawody i zawodnika ze mnie też nie będzie , a na tych nartach bardzo mi się przyjemnie jeździ , nie walą tak po udach jak slalomka Ps jeszcze jedno szkolenie w tym sezonie u Tadka mnie czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 11 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 ImageUploadedByTapatalk1423647903.829872.jpg 186cm, R≥27m . Spróbuj na tym ;-) Hej Mixer .Nie dawno bo tydzień temu kolega za SF proponował mi Volkla recetiger gs fis 193 cm r 27 .Długo się zastanawiałem i ????? ,ale jedna para została odłożona kto wie , może To takie narty http://archiwumalleg...2903756353.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... m!xeR Napisano 11 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Nie zastanawiaj się. Bierz :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 3 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Nauka jazdy Tomal przed i po szkoleniu × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Harpia Napisano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Bo jest szczególnie cudaczny. Ma dużo dziwnych, niepotrzebnych przy ruchów przez które wygląda CUDACZNIE Jedzie tak" trochę badziewiarsko" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bakkz Napisano 10 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Jak tam sprawy idą? Bardzo jestem ciekaw dalszego progresu, a nowości już prawie rok nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomal Napisano 10 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Jak tam sprawy idą? Bardzo jestem ciekaw dalszego progresu, a nowości już prawie rok nie było. Dobrze .W tym sezonie u Tadka byłem na trzech szkoleniach w tym jedno SG .Za dwa tygodnie lecimy do Ischgl może coś się uda nagrać .Mam tylko to ,ale nie wstawiałem bo to patologia jest a nie jazda na bramkach.Ale jak na pierwszy raz ??? sam nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bakkz Napisano 10 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Najs, kolejne cegiełki, o których rozprawialiście wcześniej, dochodzą. A jak postępy w krótkim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 10 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Najs, kolejne cegiełki, o których rozprawialiście wcześniej, dochodzą. A jak postępy w krótkim? Dziękuję dobrze .Teraz tylko praktycznie jeżdżę krótkim skrętem.Postaram się właśnie nagrać krótki skręt na czarnej ściance jest taka fajna którą lubię w Ischgl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 10 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Dziękuję dobrze .Teraz tylko praktycznie jeżdżę krótkim skrętem.Postaram się właśnie nagrać krótki skręt na czarnej ściance jest taka fajna którą lubię w Ischgl Jeśli można, na jakiej narcie jechałeś tego GS ? Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 11 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Jeśli można, na jakiej narcie jechałeś tego GS ? Pozdrawiam, Volkl recetiger rc 178 cm r 17.6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 11 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Volkl recetiger rc 178 cm r 17.6 Wstyd. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 11 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Wstyd. Pozdro Mitek wstyd to kraść i z dupy spaść Rozwiń bardziej , co za krótkie? za mały r ? a może za mało wymagające Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 11 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Chyba pierwszy raz o (ile pamiętam) widze na SF,że Ktoś w miare kontroluje to co robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... m!xeR Napisano 11 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Mitek wstyd to kraść i z dupy spaść Rozwiń bardziej , co za krótkie? za mały r ? a może za mało wymagające 186cm, R≥27m . Spróbuj na tym ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 11 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Mitek wstyd to kraść i z dupy spaść Rozwiń bardziej , co za krótkie? za mały r ? a może za mało wymagające Żart. Jak dla mnie ( dla mnie pamiętaj) trochę za krótkie i promień lekko za mały ale to nie zawody przecież. Luzik. Pozdrawiam i naprawdę podziwiam Twoją konsekwencję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 11 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Żart. Jak dla mnie ( dla mnie pamiętaj) trochę za krótkie i promień lekko za mały ale to nie zawody przecież. Luzik. Pozdrawiam i naprawdę podziwiam Twoją konsekwencję. No właśnie to nie zawody i zawodnika ze mnie też nie będzie , a na tych nartach bardzo mi się przyjemnie jeździ , nie walą tak po udach jak slalomka Ps jeszcze jedno szkolenie w tym sezonie u Tadka mnie czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 11 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 ImageUploadedByTapatalk1423647903.829872.jpg 186cm, R≥27m . Spróbuj na tym ;-) Hej Mixer .Nie dawno bo tydzień temu kolega za SF proponował mi Volkla recetiger gs fis 193 cm r 27 .Długo się zastanawiałem i ????? ,ale jedna para została odłożona kto wie , może To takie narty http://archiwumalleg...2903756353.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... m!xeR Napisano 11 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Nie zastanawiaj się. Bierz :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 3 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Nauka jazdy Tomal przed i po szkoleniu × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
bakkz Napisano 10 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Najs, kolejne cegiełki, o których rozprawialiście wcześniej, dochodzą. A jak postępy w krótkim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomal Napisano 10 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Najs, kolejne cegiełki, o których rozprawialiście wcześniej, dochodzą. A jak postępy w krótkim? Dziękuję dobrze .Teraz tylko praktycznie jeżdżę krótkim skrętem.Postaram się właśnie nagrać krótki skręt na czarnej ściance jest taka fajna którą lubię w Ischgl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 10 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Dziękuję dobrze .Teraz tylko praktycznie jeżdżę krótkim skrętem.Postaram się właśnie nagrać krótki skręt na czarnej ściance jest taka fajna którą lubię w Ischgl Jeśli można, na jakiej narcie jechałeś tego GS ? Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 11 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Jeśli można, na jakiej narcie jechałeś tego GS ? Pozdrawiam, Volkl recetiger rc 178 cm r 17.6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 11 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Volkl recetiger rc 178 cm r 17.6 Wstyd. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 11 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Wstyd. Pozdro Mitek wstyd to kraść i z dupy spaść Rozwiń bardziej , co za krótkie? za mały r ? a może za mało wymagające Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 11 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Chyba pierwszy raz o (ile pamiętam) widze na SF,że Ktoś w miare kontroluje to co robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... m!xeR Napisano 11 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Mitek wstyd to kraść i z dupy spaść Rozwiń bardziej , co za krótkie? za mały r ? a może za mało wymagające 186cm, R≥27m . Spróbuj na tym ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 11 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Mitek wstyd to kraść i z dupy spaść Rozwiń bardziej , co za krótkie? za mały r ? a może za mało wymagające Żart. Jak dla mnie ( dla mnie pamiętaj) trochę za krótkie i promień lekko za mały ale to nie zawody przecież. Luzik. Pozdrawiam i naprawdę podziwiam Twoją konsekwencję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 11 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Żart. Jak dla mnie ( dla mnie pamiętaj) trochę za krótkie i promień lekko za mały ale to nie zawody przecież. Luzik. Pozdrawiam i naprawdę podziwiam Twoją konsekwencję. No właśnie to nie zawody i zawodnika ze mnie też nie będzie , a na tych nartach bardzo mi się przyjemnie jeździ , nie walą tak po udach jak slalomka Ps jeszcze jedno szkolenie w tym sezonie u Tadka mnie czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 11 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 ImageUploadedByTapatalk1423647903.829872.jpg 186cm, R≥27m . Spróbuj na tym ;-) Hej Mixer .Nie dawno bo tydzień temu kolega za SF proponował mi Volkla recetiger gs fis 193 cm r 27 .Długo się zastanawiałem i ????? ,ale jedna para została odłożona kto wie , może To takie narty http://archiwumalleg...2903756353.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... m!xeR Napisano 11 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Nie zastanawiaj się. Bierz :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 3 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Nauka jazdy Tomal przed i po szkoleniu × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
juice Napisano 10 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Dziękuję dobrze .Teraz tylko praktycznie jeżdżę krótkim skrętem.Postaram się właśnie nagrać krótki skręt na czarnej ściance jest taka fajna którą lubię w Ischgl Jeśli można, na jakiej narcie jechałeś tego GS ? Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 11 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Jeśli można, na jakiej narcie jechałeś tego GS ? Pozdrawiam, Volkl recetiger rc 178 cm r 17.6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 11 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Volkl recetiger rc 178 cm r 17.6 Wstyd. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 11 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Wstyd. Pozdro Mitek wstyd to kraść i z dupy spaść Rozwiń bardziej , co za krótkie? za mały r ? a może za mało wymagające Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 11 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Chyba pierwszy raz o (ile pamiętam) widze na SF,że Ktoś w miare kontroluje to co robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... m!xeR Napisano 11 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Mitek wstyd to kraść i z dupy spaść Rozwiń bardziej , co za krótkie? za mały r ? a może za mało wymagające 186cm, R≥27m . Spróbuj na tym ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 11 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Mitek wstyd to kraść i z dupy spaść Rozwiń bardziej , co za krótkie? za mały r ? a może za mało wymagające Żart. Jak dla mnie ( dla mnie pamiętaj) trochę za krótkie i promień lekko za mały ale to nie zawody przecież. Luzik. Pozdrawiam i naprawdę podziwiam Twoją konsekwencję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 11 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Żart. Jak dla mnie ( dla mnie pamiętaj) trochę za krótkie i promień lekko za mały ale to nie zawody przecież. Luzik. Pozdrawiam i naprawdę podziwiam Twoją konsekwencję. No właśnie to nie zawody i zawodnika ze mnie też nie będzie , a na tych nartach bardzo mi się przyjemnie jeździ , nie walą tak po udach jak slalomka Ps jeszcze jedno szkolenie w tym sezonie u Tadka mnie czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 11 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 ImageUploadedByTapatalk1423647903.829872.jpg 186cm, R≥27m . Spróbuj na tym ;-) Hej Mixer .Nie dawno bo tydzień temu kolega za SF proponował mi Volkla recetiger gs fis 193 cm r 27 .Długo się zastanawiałem i ????? ,ale jedna para została odłożona kto wie , może To takie narty http://archiwumalleg...2903756353.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... m!xeR Napisano 11 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Nie zastanawiaj się. Bierz :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 3 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Nauka jazdy Tomal przed i po szkoleniu × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
tomal Napisano 11 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Jeśli można, na jakiej narcie jechałeś tego GS ? Pozdrawiam, Volkl recetiger rc 178 cm r 17.6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 11 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Volkl recetiger rc 178 cm r 17.6 Wstyd. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 11 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Wstyd. Pozdro Mitek wstyd to kraść i z dupy spaść Rozwiń bardziej , co za krótkie? za mały r ? a może za mało wymagające Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 11 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Chyba pierwszy raz o (ile pamiętam) widze na SF,że Ktoś w miare kontroluje to co robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... m!xeR Napisano 11 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Mitek wstyd to kraść i z dupy spaść Rozwiń bardziej , co za krótkie? za mały r ? a może za mało wymagające 186cm, R≥27m . Spróbuj na tym ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 11 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Mitek wstyd to kraść i z dupy spaść Rozwiń bardziej , co za krótkie? za mały r ? a może za mało wymagające Żart. Jak dla mnie ( dla mnie pamiętaj) trochę za krótkie i promień lekko za mały ale to nie zawody przecież. Luzik. Pozdrawiam i naprawdę podziwiam Twoją konsekwencję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 11 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Żart. Jak dla mnie ( dla mnie pamiętaj) trochę za krótkie i promień lekko za mały ale to nie zawody przecież. Luzik. Pozdrawiam i naprawdę podziwiam Twoją konsekwencję. No właśnie to nie zawody i zawodnika ze mnie też nie będzie , a na tych nartach bardzo mi się przyjemnie jeździ , nie walą tak po udach jak slalomka Ps jeszcze jedno szkolenie w tym sezonie u Tadka mnie czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 11 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 ImageUploadedByTapatalk1423647903.829872.jpg 186cm, R≥27m . Spróbuj na tym ;-) Hej Mixer .Nie dawno bo tydzień temu kolega za SF proponował mi Volkla recetiger gs fis 193 cm r 27 .Długo się zastanawiałem i ????? ,ale jedna para została odłożona kto wie , może To takie narty http://archiwumalleg...2903756353.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... m!xeR Napisano 11 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Nie zastanawiaj się. Bierz :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 3 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Nauka jazdy Tomal przed i po szkoleniu × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Mitek Napisano 11 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Volkl recetiger rc 178 cm r 17.6 Wstyd. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 11 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Wstyd. Pozdro Mitek wstyd to kraść i z dupy spaść Rozwiń bardziej , co za krótkie? za mały r ? a może za mało wymagające Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 11 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Chyba pierwszy raz o (ile pamiętam) widze na SF,że Ktoś w miare kontroluje to co robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... m!xeR Napisano 11 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Mitek wstyd to kraść i z dupy spaść Rozwiń bardziej , co za krótkie? za mały r ? a może za mało wymagające 186cm, R≥27m . Spróbuj na tym ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 11 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Mitek wstyd to kraść i z dupy spaść Rozwiń bardziej , co za krótkie? za mały r ? a może za mało wymagające Żart. Jak dla mnie ( dla mnie pamiętaj) trochę za krótkie i promień lekko za mały ale to nie zawody przecież. Luzik. Pozdrawiam i naprawdę podziwiam Twoją konsekwencję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 11 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Żart. Jak dla mnie ( dla mnie pamiętaj) trochę za krótkie i promień lekko za mały ale to nie zawody przecież. Luzik. Pozdrawiam i naprawdę podziwiam Twoją konsekwencję. No właśnie to nie zawody i zawodnika ze mnie też nie będzie , a na tych nartach bardzo mi się przyjemnie jeździ , nie walą tak po udach jak slalomka Ps jeszcze jedno szkolenie w tym sezonie u Tadka mnie czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 11 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 ImageUploadedByTapatalk1423647903.829872.jpg 186cm, R≥27m . Spróbuj na tym ;-) Hej Mixer .Nie dawno bo tydzień temu kolega za SF proponował mi Volkla recetiger gs fis 193 cm r 27 .Długo się zastanawiałem i ????? ,ale jedna para została odłożona kto wie , może To takie narty http://archiwumalleg...2903756353.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... m!xeR Napisano 11 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Nie zastanawiaj się. Bierz :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 3 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Nauka jazdy Tomal przed i po szkoleniu × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
tomal Napisano 11 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Wstyd. Pozdro Mitek wstyd to kraść i z dupy spaść Rozwiń bardziej , co za krótkie? za mały r ? a może za mało wymagające Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 11 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Chyba pierwszy raz o (ile pamiętam) widze na SF,że Ktoś w miare kontroluje to co robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... m!xeR Napisano 11 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Mitek wstyd to kraść i z dupy spaść Rozwiń bardziej , co za krótkie? za mały r ? a może za mało wymagające 186cm, R≥27m . Spróbuj na tym ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 11 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Mitek wstyd to kraść i z dupy spaść Rozwiń bardziej , co za krótkie? za mały r ? a może za mało wymagające Żart. Jak dla mnie ( dla mnie pamiętaj) trochę za krótkie i promień lekko za mały ale to nie zawody przecież. Luzik. Pozdrawiam i naprawdę podziwiam Twoją konsekwencję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 11 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Żart. Jak dla mnie ( dla mnie pamiętaj) trochę za krótkie i promień lekko za mały ale to nie zawody przecież. Luzik. Pozdrawiam i naprawdę podziwiam Twoją konsekwencję. No właśnie to nie zawody i zawodnika ze mnie też nie będzie , a na tych nartach bardzo mi się przyjemnie jeździ , nie walą tak po udach jak slalomka Ps jeszcze jedno szkolenie w tym sezonie u Tadka mnie czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 11 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 ImageUploadedByTapatalk1423647903.829872.jpg 186cm, R≥27m . Spróbuj na tym ;-) Hej Mixer .Nie dawno bo tydzień temu kolega za SF proponował mi Volkla recetiger gs fis 193 cm r 27 .Długo się zastanawiałem i ????? ,ale jedna para została odłożona kto wie , może To takie narty http://archiwumalleg...2903756353.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... m!xeR Napisano 11 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Nie zastanawiaj się. Bierz :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 3 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Nauka jazdy Tomal przed i po szkoleniu
wort Napisano 11 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Chyba pierwszy raz o (ile pamiętam) widze na SF,że Ktoś w miare kontroluje to co robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m!xeR Napisano 11 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Mitek wstyd to kraść i z dupy spaść Rozwiń bardziej , co za krótkie? za mały r ? a może za mało wymagające 186cm, R≥27m . Spróbuj na tym ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 11 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Mitek wstyd to kraść i z dupy spaść Rozwiń bardziej , co za krótkie? za mały r ? a może za mało wymagające Żart. Jak dla mnie ( dla mnie pamiętaj) trochę za krótkie i promień lekko za mały ale to nie zawody przecież. Luzik. Pozdrawiam i naprawdę podziwiam Twoją konsekwencję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 11 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Żart. Jak dla mnie ( dla mnie pamiętaj) trochę za krótkie i promień lekko za mały ale to nie zawody przecież. Luzik. Pozdrawiam i naprawdę podziwiam Twoją konsekwencję. No właśnie to nie zawody i zawodnika ze mnie też nie będzie , a na tych nartach bardzo mi się przyjemnie jeździ , nie walą tak po udach jak slalomka Ps jeszcze jedno szkolenie w tym sezonie u Tadka mnie czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 11 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 ImageUploadedByTapatalk1423647903.829872.jpg 186cm, R≥27m . Spróbuj na tym ;-) Hej Mixer .Nie dawno bo tydzień temu kolega za SF proponował mi Volkla recetiger gs fis 193 cm r 27 .Długo się zastanawiałem i ????? ,ale jedna para została odłożona kto wie , może To takie narty http://archiwumalleg...2903756353.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... m!xeR Napisano 11 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Nie zastanawiaj się. Bierz :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 3 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Nauka jazdy Tomal przed i po szkoleniu
tomal Napisano 11 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Żart. Jak dla mnie ( dla mnie pamiętaj) trochę za krótkie i promień lekko za mały ale to nie zawody przecież. Luzik. Pozdrawiam i naprawdę podziwiam Twoją konsekwencję. No właśnie to nie zawody i zawodnika ze mnie też nie będzie , a na tych nartach bardzo mi się przyjemnie jeździ , nie walą tak po udach jak slalomka Ps jeszcze jedno szkolenie w tym sezonie u Tadka mnie czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 11 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 ImageUploadedByTapatalk1423647903.829872.jpg 186cm, R≥27m . Spróbuj na tym ;-) Hej Mixer .Nie dawno bo tydzień temu kolega za SF proponował mi Volkla recetiger gs fis 193 cm r 27 .Długo się zastanawiałem i ????? ,ale jedna para została odłożona kto wie , może To takie narty http://archiwumalleg...2903756353.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... m!xeR Napisano 11 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Nie zastanawiaj się. Bierz :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 3 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
tomal Napisano 11 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 ImageUploadedByTapatalk1423647903.829872.jpg 186cm, R≥27m . Spróbuj na tym ;-) Hej Mixer .Nie dawno bo tydzień temu kolega za SF proponował mi Volkla recetiger gs fis 193 cm r 27 .Długo się zastanawiałem i ????? ,ale jedna para została odłożona kto wie , może To takie narty http://archiwumalleg...2903756353.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... m!xeR Napisano 11 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Nie zastanawiaj się. Bierz :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 3 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
m!xeR Napisano 11 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Nie zastanawiaj się. Bierz :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi