MarioJ Napisano 13 Marca 2014 Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 I kolejny duży news tego słabego sezonu. Polskie Koleje Linowe rozbudują górną i dolną stację na Gubałówce, poprowadzą też 3 nowe trasy narciarskie. Inwestycja kosztować będzie 100 milionów złotych. http://www.tygodnikp...rona=1&id=22190 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 13 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 I jeszcze link do projektu areny http://www.gazetakra...zacja,id,t.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukaszo86 Napisano 13 Marca 2014 Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Czyli działka Byrcyna-Gąsienicy została "dyplomatycznie" ominięta? Na pierwszy rzut oka ładnie to wygląda, ale z drugiej strony medalu... inwestycja za 100 mln zł musi się zwrócić, a w przypadku mentalności Górali, musi się zwrócić w jeden sezon z nawiązką. Czarno widzę ceny parkingu podziemnego, czarno widzę też ceny karnetów, czarno widzę trasy narciarskie jak takie zimy będziemy mieli Ale w końcu ktoś coś zaczął ruszać w temacie narciarstwa w Zakopanem. Jeszcze Butorowy do wskrzeszenia pozdravka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 13 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Ciekawe w tym wszystkim jest to że mimo braku opadów w tym sezonie jest plan kilku dużych inwestycji. Wcześniej się mówiło że jak jest słaba zima, to inwestycji narciarskich nie będzie bo inwestor nie widzi szans zwrócenia się kosztów. Dzisiaj przykład takiej Białki czy Dwóch Dolin pokazuje że da się wyprodukować w Polsce pół metra sztucznego śniegu i sezon mimo braku naturalnego opadu jest dla stacji dochodowy. Wniosek dla inwestorów w Polsce: najpierw wydajny system naśnieżania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadeusz T Napisano 13 Marca 2014 Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 .... Wniosek dla inwestorów w Polsce: najpierw wydajny system naśnieżania. A jeszcze wcześniej WODA. Czyli zbiorniki retencyjne. Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Janica Napisano 17 Marca 2014 Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 ja sie boje, ze bierze pod uwage tylko takie zimy, bo praktyka pokazuje, ze wola do wspoldzialania ujawnia sie tylko wtedy :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... karat10 Napisano 18 Marca 2014 Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Ciekawe w tym wszystkim jest to że mimo braku opadów w tym sezonie jest plan kilku dużych inwestycji. Wcześniej się mówiło że jak jest słaba zima, to inwestycji narciarskich nie będzie bo inwestor nie widzi szans zwrócenia się kosztów. Dzisiaj przykład takiej Białki czy Dwóch Dolin pokazuje że da się wyprodukować w Polsce pół metra sztucznego śniegu i sezon mimo braku naturalnego opadu jest dla stacji dochodowy. Wniosek dla inwestorów w Polsce: najpierw wydajny system naśnieżania. Białka tutaj złym przykładem. Jakbyś przed napisaniem swojej wypowiedzi trochę się postarał i podowiadywał jak tam na prawdę było i jest to byś może takich rzeczy nie pisał. Podawać za dobry przykład łamanie obowiązującego prawa, to chyba nie jest w porządku, nieprawdaż? Tak było przez przeszło dekadę. Inwestorom/właścicielom bardziej opłacało się łamać prawo i płacić kary z tego tytułu, niż robić wszystko zgodnie z literą obowiązujących przepisów. Teraz jest inaczej, ale to już zupełnie inna historia. Sam pomysł budowy stacji narciarskiej na Gubałówce jest dobry. Ciekawe jak będzie z jego realizacją. Zostanie wykonana z głową, czy jak wiele inwestycji w naszym Kraju po polsku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 18 Marca 2014 Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Mam dziwne wrażenie, że zagospodarowanie Gubałowki jest tak samo realne jak Olimpiada w Krakowie...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 18 Marca 2014 Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Mam dziwne wrażenie, że zagospodarowanie Gubałowki jest tak samo realne jak Olimpiada w Krakowie...... Czyli całkiem realne? tak samo mówiono o Euro 2012, Gubałówka interesuje mnie średnio ,ale niech się coś w końcu dzieje, w Szczyrku pojawiła się szansa ,może i Zakopane się obudzi, na narty i tak tam nie pojadę ,ale Ci którzy jeżdżą niech skorzystają . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 18 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Mam dziwne wrażenie, że zagospodarowanie Gubałowki jest tak samo realne jak Olimpiada w Krakowie...... A ja mam wrażenie że jest to efekt wejścia TMR do Szczyrku. Wiele rzeczy wcześniej niemożliwych teraz staj się proste, patrz choćby plan połączenia COS i SON. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 18 Marca 2014 Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Popatrz trochę realniej. TMR 'wszedł', opowiedział na konferencji prasowej że za 2 lata coś zrobi i info szerokim echem rozlane po kraju obudziło z marazmu inne ON i zmieniło polskie prawo ochrony srodowiska, wodne, budowlane i kodeks cywilny, dzieki czemu wszystko stalo sie łatwe, Slusarczyk przyszedł do Szczyrku na klęczkach..... a w Zakopanem stał sie cud. Poproszę bez przesady.... Jak ktoś ma ochotę to może poszukac podobnych jak teraz zachwytów (rowniez na tym forum) po przejeciu Szczyrku przez SON od GAT-u..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 18 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Zabawny post, ale : Wiele można zdziałać jeśli się BAAARDZIEJ CHCE i ma się WIĘCEJ LUŹNEJ KASY, np. Ślusarczykowi można kupić nowego jeepa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 18 Marca 2014 Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Wcale nie jest zabawny...... Kpina jest niestety uprawniona. Pewnie że mozna mu kupić . Nawet nalezy.. Ale moje 'dziwne wrażenie' na temat Gubałowki i Zakopanego wcale sie przez to nie zmieniło.... nic na to nie poradzę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Janica Napisano 18 Marca 2014 Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 zgadzam sie Mario, jednego dnia TMR 30mln euro, nastepnego Gubalowka i 100mln pln. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 18 Marca 2014 Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Szczyrk,Gubałówka-plany są, ale lepiej gdyby inwestorzy już pokazali jakieś działania. Nie wiem czy wiecie, ale w przyszłym sezonie w BT staną dwie kanapy 6os wraz z nowymi trasami, łączące Kotelnicę z Kaniówką. Dodatkowo, stacja Rusin-ski również buduje kanapę na 2014/2015. Za 2 lata z kolei ma powstać łącznik między Kaniówką a Rusinskim, a wtedy konkurencja pistolet sobie do łba przyłoży Podsumowując- 4 nowe kanapy z 4 trasami w ciągu 2(!) lat Jest tylko jedno ale, jaka jest różnica wysokości na tych górkach ? Niestety nie taka aby dało się normalnie pojeździć na nartach ,gdybym miał tam jeździć przez tydzień ,to chyba sam bym sobie przyłożył pistolet do głowy czego nie można powiedzieć o Szczyrku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Gubałówka - reaktywacja za 100 milionów × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Janica Napisano 17 Marca 2014 Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 ja sie boje, ze bierze pod uwage tylko takie zimy, bo praktyka pokazuje, ze wola do wspoldzialania ujawnia sie tylko wtedy :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karat10 Napisano 18 Marca 2014 Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Ciekawe w tym wszystkim jest to że mimo braku opadów w tym sezonie jest plan kilku dużych inwestycji. Wcześniej się mówiło że jak jest słaba zima, to inwestycji narciarskich nie będzie bo inwestor nie widzi szans zwrócenia się kosztów. Dzisiaj przykład takiej Białki czy Dwóch Dolin pokazuje że da się wyprodukować w Polsce pół metra sztucznego śniegu i sezon mimo braku naturalnego opadu jest dla stacji dochodowy. Wniosek dla inwestorów w Polsce: najpierw wydajny system naśnieżania. Białka tutaj złym przykładem. Jakbyś przed napisaniem swojej wypowiedzi trochę się postarał i podowiadywał jak tam na prawdę było i jest to byś może takich rzeczy nie pisał. Podawać za dobry przykład łamanie obowiązującego prawa, to chyba nie jest w porządku, nieprawdaż? Tak było przez przeszło dekadę. Inwestorom/właścicielom bardziej opłacało się łamać prawo i płacić kary z tego tytułu, niż robić wszystko zgodnie z literą obowiązujących przepisów. Teraz jest inaczej, ale to już zupełnie inna historia. Sam pomysł budowy stacji narciarskiej na Gubałówce jest dobry. Ciekawe jak będzie z jego realizacją. Zostanie wykonana z głową, czy jak wiele inwestycji w naszym Kraju po polsku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 18 Marca 2014 Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Mam dziwne wrażenie, że zagospodarowanie Gubałowki jest tak samo realne jak Olimpiada w Krakowie...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 18 Marca 2014 Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Mam dziwne wrażenie, że zagospodarowanie Gubałowki jest tak samo realne jak Olimpiada w Krakowie...... Czyli całkiem realne? tak samo mówiono o Euro 2012, Gubałówka interesuje mnie średnio ,ale niech się coś w końcu dzieje, w Szczyrku pojawiła się szansa ,może i Zakopane się obudzi, na narty i tak tam nie pojadę ,ale Ci którzy jeżdżą niech skorzystają . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 18 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Mam dziwne wrażenie, że zagospodarowanie Gubałowki jest tak samo realne jak Olimpiada w Krakowie...... A ja mam wrażenie że jest to efekt wejścia TMR do Szczyrku. Wiele rzeczy wcześniej niemożliwych teraz staj się proste, patrz choćby plan połączenia COS i SON. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 18 Marca 2014 Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Popatrz trochę realniej. TMR 'wszedł', opowiedział na konferencji prasowej że za 2 lata coś zrobi i info szerokim echem rozlane po kraju obudziło z marazmu inne ON i zmieniło polskie prawo ochrony srodowiska, wodne, budowlane i kodeks cywilny, dzieki czemu wszystko stalo sie łatwe, Slusarczyk przyszedł do Szczyrku na klęczkach..... a w Zakopanem stał sie cud. Poproszę bez przesady.... Jak ktoś ma ochotę to może poszukac podobnych jak teraz zachwytów (rowniez na tym forum) po przejeciu Szczyrku przez SON od GAT-u..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 18 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Zabawny post, ale : Wiele można zdziałać jeśli się BAAARDZIEJ CHCE i ma się WIĘCEJ LUŹNEJ KASY, np. Ślusarczykowi można kupić nowego jeepa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 18 Marca 2014 Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Wcale nie jest zabawny...... Kpina jest niestety uprawniona. Pewnie że mozna mu kupić . Nawet nalezy.. Ale moje 'dziwne wrażenie' na temat Gubałowki i Zakopanego wcale sie przez to nie zmieniło.... nic na to nie poradzę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Janica Napisano 18 Marca 2014 Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 zgadzam sie Mario, jednego dnia TMR 30mln euro, nastepnego Gubalowka i 100mln pln. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 18 Marca 2014 Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Szczyrk,Gubałówka-plany są, ale lepiej gdyby inwestorzy już pokazali jakieś działania. Nie wiem czy wiecie, ale w przyszłym sezonie w BT staną dwie kanapy 6os wraz z nowymi trasami, łączące Kotelnicę z Kaniówką. Dodatkowo, stacja Rusin-ski również buduje kanapę na 2014/2015. Za 2 lata z kolei ma powstać łącznik między Kaniówką a Rusinskim, a wtedy konkurencja pistolet sobie do łba przyłoży Podsumowując- 4 nowe kanapy z 4 trasami w ciągu 2(!) lat Jest tylko jedno ale, jaka jest różnica wysokości na tych górkach ? Niestety nie taka aby dało się normalnie pojeździć na nartach ,gdybym miał tam jeździć przez tydzień ,to chyba sam bym sobie przyłożył pistolet do głowy czego nie można powiedzieć o Szczyrku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Gubałówka - reaktywacja za 100 milionów
mig Napisano 18 Marca 2014 Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Mam dziwne wrażenie, że zagospodarowanie Gubałowki jest tak samo realne jak Olimpiada w Krakowie...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 18 Marca 2014 Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Mam dziwne wrażenie, że zagospodarowanie Gubałowki jest tak samo realne jak Olimpiada w Krakowie...... Czyli całkiem realne? tak samo mówiono o Euro 2012, Gubałówka interesuje mnie średnio ,ale niech się coś w końcu dzieje, w Szczyrku pojawiła się szansa ,może i Zakopane się obudzi, na narty i tak tam nie pojadę ,ale Ci którzy jeżdżą niech skorzystają . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 18 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Mam dziwne wrażenie, że zagospodarowanie Gubałowki jest tak samo realne jak Olimpiada w Krakowie...... A ja mam wrażenie że jest to efekt wejścia TMR do Szczyrku. Wiele rzeczy wcześniej niemożliwych teraz staj się proste, patrz choćby plan połączenia COS i SON. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 18 Marca 2014 Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Popatrz trochę realniej. TMR 'wszedł', opowiedział na konferencji prasowej że za 2 lata coś zrobi i info szerokim echem rozlane po kraju obudziło z marazmu inne ON i zmieniło polskie prawo ochrony srodowiska, wodne, budowlane i kodeks cywilny, dzieki czemu wszystko stalo sie łatwe, Slusarczyk przyszedł do Szczyrku na klęczkach..... a w Zakopanem stał sie cud. Poproszę bez przesady.... Jak ktoś ma ochotę to może poszukac podobnych jak teraz zachwytów (rowniez na tym forum) po przejeciu Szczyrku przez SON od GAT-u..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 18 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Zabawny post, ale : Wiele można zdziałać jeśli się BAAARDZIEJ CHCE i ma się WIĘCEJ LUŹNEJ KASY, np. Ślusarczykowi można kupić nowego jeepa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 18 Marca 2014 Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Wcale nie jest zabawny...... Kpina jest niestety uprawniona. Pewnie że mozna mu kupić . Nawet nalezy.. Ale moje 'dziwne wrażenie' na temat Gubałowki i Zakopanego wcale sie przez to nie zmieniło.... nic na to nie poradzę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Janica Napisano 18 Marca 2014 Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 zgadzam sie Mario, jednego dnia TMR 30mln euro, nastepnego Gubalowka i 100mln pln. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 18 Marca 2014 Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Szczyrk,Gubałówka-plany są, ale lepiej gdyby inwestorzy już pokazali jakieś działania. Nie wiem czy wiecie, ale w przyszłym sezonie w BT staną dwie kanapy 6os wraz z nowymi trasami, łączące Kotelnicę z Kaniówką. Dodatkowo, stacja Rusin-ski również buduje kanapę na 2014/2015. Za 2 lata z kolei ma powstać łącznik między Kaniówką a Rusinskim, a wtedy konkurencja pistolet sobie do łba przyłoży Podsumowując- 4 nowe kanapy z 4 trasami w ciągu 2(!) lat Jest tylko jedno ale, jaka jest różnica wysokości na tych górkach ? Niestety nie taka aby dało się normalnie pojeździć na nartach ,gdybym miał tam jeździć przez tydzień ,to chyba sam bym sobie przyłożył pistolet do głowy czego nie można powiedzieć o Szczyrku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Gubałówka - reaktywacja za 100 milionów
MarioJ Napisano 18 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Mam dziwne wrażenie, że zagospodarowanie Gubałowki jest tak samo realne jak Olimpiada w Krakowie...... A ja mam wrażenie że jest to efekt wejścia TMR do Szczyrku. Wiele rzeczy wcześniej niemożliwych teraz staj się proste, patrz choćby plan połączenia COS i SON. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 18 Marca 2014 Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Popatrz trochę realniej. TMR 'wszedł', opowiedział na konferencji prasowej że za 2 lata coś zrobi i info szerokim echem rozlane po kraju obudziło z marazmu inne ON i zmieniło polskie prawo ochrony srodowiska, wodne, budowlane i kodeks cywilny, dzieki czemu wszystko stalo sie łatwe, Slusarczyk przyszedł do Szczyrku na klęczkach..... a w Zakopanem stał sie cud. Poproszę bez przesady.... Jak ktoś ma ochotę to może poszukac podobnych jak teraz zachwytów (rowniez na tym forum) po przejeciu Szczyrku przez SON od GAT-u..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 18 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Zabawny post, ale : Wiele można zdziałać jeśli się BAAARDZIEJ CHCE i ma się WIĘCEJ LUŹNEJ KASY, np. Ślusarczykowi można kupić nowego jeepa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 18 Marca 2014 Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Wcale nie jest zabawny...... Kpina jest niestety uprawniona. Pewnie że mozna mu kupić . Nawet nalezy.. Ale moje 'dziwne wrażenie' na temat Gubałowki i Zakopanego wcale sie przez to nie zmieniło.... nic na to nie poradzę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Janica Napisano 18 Marca 2014 Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 zgadzam sie Mario, jednego dnia TMR 30mln euro, nastepnego Gubalowka i 100mln pln. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 18 Marca 2014 Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Szczyrk,Gubałówka-plany są, ale lepiej gdyby inwestorzy już pokazali jakieś działania. Nie wiem czy wiecie, ale w przyszłym sezonie w BT staną dwie kanapy 6os wraz z nowymi trasami, łączące Kotelnicę z Kaniówką. Dodatkowo, stacja Rusin-ski również buduje kanapę na 2014/2015. Za 2 lata z kolei ma powstać łącznik między Kaniówką a Rusinskim, a wtedy konkurencja pistolet sobie do łba przyłoży Podsumowując- 4 nowe kanapy z 4 trasami w ciągu 2(!) lat Jest tylko jedno ale, jaka jest różnica wysokości na tych górkach ? Niestety nie taka aby dało się normalnie pojeździć na nartach ,gdybym miał tam jeździć przez tydzień ,to chyba sam bym sobie przyłożył pistolet do głowy czego nie można powiedzieć o Szczyrku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
mig Napisano 18 Marca 2014 Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Popatrz trochę realniej. TMR 'wszedł', opowiedział na konferencji prasowej że za 2 lata coś zrobi i info szerokim echem rozlane po kraju obudziło z marazmu inne ON i zmieniło polskie prawo ochrony srodowiska, wodne, budowlane i kodeks cywilny, dzieki czemu wszystko stalo sie łatwe, Slusarczyk przyszedł do Szczyrku na klęczkach..... a w Zakopanem stał sie cud. Poproszę bez przesady.... Jak ktoś ma ochotę to może poszukac podobnych jak teraz zachwytów (rowniez na tym forum) po przejeciu Szczyrku przez SON od GAT-u..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 18 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Zabawny post, ale : Wiele można zdziałać jeśli się BAAARDZIEJ CHCE i ma się WIĘCEJ LUŹNEJ KASY, np. Ślusarczykowi można kupić nowego jeepa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 18 Marca 2014 Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Wcale nie jest zabawny...... Kpina jest niestety uprawniona. Pewnie że mozna mu kupić . Nawet nalezy.. Ale moje 'dziwne wrażenie' na temat Gubałowki i Zakopanego wcale sie przez to nie zmieniło.... nic na to nie poradzę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janica Napisano 18 Marca 2014 Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 zgadzam sie Mario, jednego dnia TMR 30mln euro, nastepnego Gubalowka i 100mln pln. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 18 Marca 2014 Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Szczyrk,Gubałówka-plany są, ale lepiej gdyby inwestorzy już pokazali jakieś działania. Nie wiem czy wiecie, ale w przyszłym sezonie w BT staną dwie kanapy 6os wraz z nowymi trasami, łączące Kotelnicę z Kaniówką. Dodatkowo, stacja Rusin-ski również buduje kanapę na 2014/2015. Za 2 lata z kolei ma powstać łącznik między Kaniówką a Rusinskim, a wtedy konkurencja pistolet sobie do łba przyłoży Podsumowując- 4 nowe kanapy z 4 trasami w ciągu 2(!) lat Jest tylko jedno ale, jaka jest różnica wysokości na tych górkach ? Niestety nie taka aby dało się normalnie pojeździć na nartach ,gdybym miał tam jeździć przez tydzień ,to chyba sam bym sobie przyłożył pistolet do głowy czego nie można powiedzieć o Szczyrku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi