sese Napisano 11 Marca 2014 Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Z powodów losowych zwolniło nam się jedno miejsce na wyjazd w region Lungau. TERMIN I DOJAZD: Wyjazd 22.03 rano z Wrocławia, 6 dni nartowania, powrót po nartach 28.03 - spodziewany przyjazd do Wrocławia około 23:00. Jak będziemy bardzo padnięci możliwy nocleg na granicy CZ/AT. Przejazd minivanem z obszernym boxem i jeszcze większym bagażnikiem. NARTOWANIE: Planowane skisafari po regionie Lungau. Karnet Lungo na 6 dni kosztuje 180 Euro i obemuje 4 ośrodki, 300 km tras i 64 wyciągi. Szczegóły na poniższej mapce. Obecnie panują tam dosyć wysokie temperatury, ale wciąż jest ponad 2 metry śniegu na górze i około metra na dole. Spokojnie wytrzyma, zwłaszcza, iż od soboty planowane ochłodzenie i nowe opady. SPANIE: 4* pensjonat w Mauterndorfie (u stóp Grosseck-Speiereck) Pokoje dwuosobowe z łazienką, bogatym śniadaniem i możliwością nieograniczonego korzystania z kuchni. Inne bajery typu plazmy w pokojach, sauna infrared, narciarnia, suszarnia itd. Cena za nocleg 27 Euro/osobę/noc ze śniadaniem, ortaxem i wszystkimi opłatami. Osoba która do nas dołączy będzie prawdopodobnie nocować w jednym pokoju z Wueresem Pod drzwiami pensjonatu zatrzyuje się skibus, którym można dojechać: - w 20 minut do Obertauern, - w 3 minuty do dolnej stacji gondoli na Grosseck-Speiereck, - w 7 minut do dolnej stacji krzesła na Aineck/Katschberg KOSZTY: Skipass - 180 Euro Nocleg - 27 Euro x 6 = 162 Euro Dojazd - równy podział kosztów paliwa i winiet na 4 osoby - po około 200 zł Do jutra muszę dać odpowiedź co do utrzymania rezerwacji na dwa pokoje, więc niezwykle pożądana jest szybka decyzja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sese Napisano 12 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 nieaktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.