kerju Napisano 9 Marca 2014 Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 1. K 2. 25 3. 52 kg 4. 160 cm 5. 8 "sezonów" 6. 7 7. 80 8. ciapki Elan z grupy allround 9. krótkie i średnie skręty 10. dobrze przygotowane niebieskie i czerwone, sporadycznie czarne, głównie w Polsce, teraz szykuję się na wyjazd w Alpy 11. jazda dość szybka z ujawniającym się zacięciem slalomowym 12. kondycja b. dobra, do tej pory ok. 15-20 dni w roku na stoku, w tym sezonie przejeżdżone ponad 2 msc-e 13. do 1.500 zł Witam, rozważam zakup nart ATOMIC RACE Ti SL pod kątem wyjazdu w Alpy i dalszego rozwoju. Nie jestem jednak pewna czy przy mojej wadze narta ta nie będzie zbyt twarda i nada się do całodniowej jazdy bez uszczerbku dla kolan. Kolega zaproponował alternatywę w postaci nart am (Salomon Enduro xt800), wskazując, iż lepiej się sprawdzą na gorzej przygotowanych stokach i pojeżdżę w nich zarówno w PL jak i za granicą. Proszę o sugestie, ew. inne modele do rozważenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba99 Napisano 9 Marca 2014 Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Jak chcesz być postrzegana jako narciarski przedstawiciel europy wschodniej w Alpach to najlepiej pierwsze slalomki i dobrze by było bez kijków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kerju Napisano 9 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Jak chcesz być postrzegana jako narciarski przedstawiciel europy wschodniej w Alpach to najlepiej pierwsze slalomki i dobrze by było bez kijków. Mam nadzieję, że po porannym kąsaniu na forum poprawił Ci się humor w ten piękny niedzielny poranek. Może znajdzie się ktoś, kto wypowie się merytorycznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 9 Marca 2014 Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Posłuchaj kolegi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 9 Marca 2014 Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Na tym atomicu spokojnie dasz rade,jak Ci się podoba to kupuj,z ta szerokoscia co ma pod butem będzie dodatkowo w miarę uniwersalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kerju Napisano 9 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Posłuchaj kolegi. Chętnie posłucham, ale liczę na pomoc, a nie docinki, nie wnoszące nic do tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 9 Marca 2014 Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Jeżdzisz bez kijków ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kerju Napisano 9 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Jeżdzisz bez kijków ? Tak, do tego bez kasku i w nartach o dł. 140 bo łatwiej ... rozmowa z Tobą nie ma najmniejszego sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 9 Marca 2014 Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 przy Twojej wadze, te Atomik będą - wg mnie - zbyt twarde miałem niższy model (Race ST), ważę 82 kg i dawały popalić ale skoro masz umiejętności 7, to mogę się mylić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... TomeC Napisano 9 Marca 2014 Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 1. K 2. 25 3. 52 kg 4. 160 cm 5. 8 "sezonów" 6. 7 7. 80 8. ciapki Elan z grupy allround 9. krótkie i średnie skręty 10. dobrze przygotowane niebieskie i czerwone, sporadycznie czarne, głównie w Polsce, teraz szykuję się na wyjazd w Alpy 11. jazda dość szybka z ujawniającym się zacięciem slalomowym 12. kondycja b. dobra, do tej pory ok. 15-20 dni w roku na stoku, w tym sezonie przejeżdżone ponad 2 msc-e 13. do 1.500 zł Witam, rozważam zakup nart ATOMIC RACE Ti SL pod kątem wyjazdu w Alpy i dalszego rozwoju. Nie jestem jednak pewna czy przy mojej wadze narta ta nie będzie zbyt twarda i nada się do całodniowej jazdy bez uszczerbku dla kolan. Kolega zaproponował alternatywę w postaci nart am (Salomon Enduro xt800), wskazując, iż lepiej się sprawdzą na gorzej przygotowanych stokach i pojeżdżę w nich zarówno w PL jak i za granicą. Proszę o sugestie, ew. inne modele do rozważenia. XT800 jak na Polskę, ew. Czechy dobry wybór. Choć wyglądają mało sympatycznie, przemkną przez każde kartoflisko, a na sztruksie i lodzie pokażą pazur (oczywiście dobrze naostrzone). W alpach też na nich się nie zawiedzieś. Jeślibyś przerzuciła się tylko na alpy to szukaj czegoś innego np. Progressor 900 w długości wzrost+ TomeC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 9 Marca 2014 Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 ... 6. 7 ... 9. krótkie i średnie skręty ... 11. jazda dość szybka z ujawniającym się zacięciem slalomowym ... 13. do 1.500 zł Witam, rozważam zakup nart ATOMIC RACE Ti SL pod kątem wyjazdu w Alpy i dalszego rozwoju.... Albo: Jeśli chcesz zrobić szybkie postępy zrób kurs kwalifikacyjny i PI, nawet jeśli zupełnie nie jesteś zainteresowana szkoleniem innych. Ponieważ będziesz jeździła slalomy nie masz praktycznie wyboru - konieczne narty SL. Jakie? Pierwsza slalomka dowolnej firmy. Poczytaj np. tu: http://www.skiforum....firmy-slalomki/ Albo: nie jesteś zainteresowana KK i PI, to narty o doskonałych parametrach, będące kompromisem pomiędzy SL i GS, i na pewno bardziej uniwersalne od SL i typowych GS: http://www.skionline...se-ti,6047.html http://www.skionline...s-pro,5421.html http://www.skionline...er-sx,5386.html Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kaligr Napisano 9 Marca 2014 Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Ja bym zaczął od właściwej samooceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 10 Marca 2014 Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Slalomki nie gryzą i na pewno dla osoby z "7" będą lepszym wyborem niż "enduraki":) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Narty dla 7-ki, race czy am? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Kuba99 Napisano 9 Marca 2014 Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Posłuchaj kolegi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano 9 Marca 2014 Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Na tym atomicu spokojnie dasz rade,jak Ci się podoba to kupuj,z ta szerokoscia co ma pod butem będzie dodatkowo w miarę uniwersalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kerju Napisano 9 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Posłuchaj kolegi. Chętnie posłucham, ale liczę na pomoc, a nie docinki, nie wnoszące nic do tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 9 Marca 2014 Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Jeżdzisz bez kijków ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kerju Napisano 9 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Jeżdzisz bez kijków ? Tak, do tego bez kasku i w nartach o dł. 140 bo łatwiej ... rozmowa z Tobą nie ma najmniejszego sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 9 Marca 2014 Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 przy Twojej wadze, te Atomik będą - wg mnie - zbyt twarde miałem niższy model (Race ST), ważę 82 kg i dawały popalić ale skoro masz umiejętności 7, to mogę się mylić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... TomeC Napisano 9 Marca 2014 Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 1. K 2. 25 3. 52 kg 4. 160 cm 5. 8 "sezonów" 6. 7 7. 80 8. ciapki Elan z grupy allround 9. krótkie i średnie skręty 10. dobrze przygotowane niebieskie i czerwone, sporadycznie czarne, głównie w Polsce, teraz szykuję się na wyjazd w Alpy 11. jazda dość szybka z ujawniającym się zacięciem slalomowym 12. kondycja b. dobra, do tej pory ok. 15-20 dni w roku na stoku, w tym sezonie przejeżdżone ponad 2 msc-e 13. do 1.500 zł Witam, rozważam zakup nart ATOMIC RACE Ti SL pod kątem wyjazdu w Alpy i dalszego rozwoju. Nie jestem jednak pewna czy przy mojej wadze narta ta nie będzie zbyt twarda i nada się do całodniowej jazdy bez uszczerbku dla kolan. Kolega zaproponował alternatywę w postaci nart am (Salomon Enduro xt800), wskazując, iż lepiej się sprawdzą na gorzej przygotowanych stokach i pojeżdżę w nich zarówno w PL jak i za granicą. Proszę o sugestie, ew. inne modele do rozważenia. XT800 jak na Polskę, ew. Czechy dobry wybór. Choć wyglądają mało sympatycznie, przemkną przez każde kartoflisko, a na sztruksie i lodzie pokażą pazur (oczywiście dobrze naostrzone). W alpach też na nich się nie zawiedzieś. Jeślibyś przerzuciła się tylko na alpy to szukaj czegoś innego np. Progressor 900 w długości wzrost+ TomeC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 9 Marca 2014 Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 ... 6. 7 ... 9. krótkie i średnie skręty ... 11. jazda dość szybka z ujawniającym się zacięciem slalomowym ... 13. do 1.500 zł Witam, rozważam zakup nart ATOMIC RACE Ti SL pod kątem wyjazdu w Alpy i dalszego rozwoju.... Albo: Jeśli chcesz zrobić szybkie postępy zrób kurs kwalifikacyjny i PI, nawet jeśli zupełnie nie jesteś zainteresowana szkoleniem innych. Ponieważ będziesz jeździła slalomy nie masz praktycznie wyboru - konieczne narty SL. Jakie? Pierwsza slalomka dowolnej firmy. Poczytaj np. tu: http://www.skiforum....firmy-slalomki/ Albo: nie jesteś zainteresowana KK i PI, to narty o doskonałych parametrach, będące kompromisem pomiędzy SL i GS, i na pewno bardziej uniwersalne od SL i typowych GS: http://www.skionline...se-ti,6047.html http://www.skionline...s-pro,5421.html http://www.skionline...er-sx,5386.html Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kaligr Napisano 9 Marca 2014 Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Ja bym zaczął od właściwej samooceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 10 Marca 2014 Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Slalomki nie gryzą i na pewno dla osoby z "7" będą lepszym wyborem niż "enduraki":) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Narty dla 7-ki, race czy am?
Kuba99 Napisano 9 Marca 2014 Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Jeżdzisz bez kijków ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kerju Napisano 9 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Jeżdzisz bez kijków ? Tak, do tego bez kasku i w nartach o dł. 140 bo łatwiej ... rozmowa z Tobą nie ma najmniejszego sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 9 Marca 2014 Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 przy Twojej wadze, te Atomik będą - wg mnie - zbyt twarde miałem niższy model (Race ST), ważę 82 kg i dawały popalić ale skoro masz umiejętności 7, to mogę się mylić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... TomeC Napisano 9 Marca 2014 Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 1. K 2. 25 3. 52 kg 4. 160 cm 5. 8 "sezonów" 6. 7 7. 80 8. ciapki Elan z grupy allround 9. krótkie i średnie skręty 10. dobrze przygotowane niebieskie i czerwone, sporadycznie czarne, głównie w Polsce, teraz szykuję się na wyjazd w Alpy 11. jazda dość szybka z ujawniającym się zacięciem slalomowym 12. kondycja b. dobra, do tej pory ok. 15-20 dni w roku na stoku, w tym sezonie przejeżdżone ponad 2 msc-e 13. do 1.500 zł Witam, rozważam zakup nart ATOMIC RACE Ti SL pod kątem wyjazdu w Alpy i dalszego rozwoju. Nie jestem jednak pewna czy przy mojej wadze narta ta nie będzie zbyt twarda i nada się do całodniowej jazdy bez uszczerbku dla kolan. Kolega zaproponował alternatywę w postaci nart am (Salomon Enduro xt800), wskazując, iż lepiej się sprawdzą na gorzej przygotowanych stokach i pojeżdżę w nich zarówno w PL jak i za granicą. Proszę o sugestie, ew. inne modele do rozważenia. XT800 jak na Polskę, ew. Czechy dobry wybór. Choć wyglądają mało sympatycznie, przemkną przez każde kartoflisko, a na sztruksie i lodzie pokażą pazur (oczywiście dobrze naostrzone). W alpach też na nich się nie zawiedzieś. Jeślibyś przerzuciła się tylko na alpy to szukaj czegoś innego np. Progressor 900 w długości wzrost+ TomeC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 9 Marca 2014 Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 ... 6. 7 ... 9. krótkie i średnie skręty ... 11. jazda dość szybka z ujawniającym się zacięciem slalomowym ... 13. do 1.500 zł Witam, rozważam zakup nart ATOMIC RACE Ti SL pod kątem wyjazdu w Alpy i dalszego rozwoju.... Albo: Jeśli chcesz zrobić szybkie postępy zrób kurs kwalifikacyjny i PI, nawet jeśli zupełnie nie jesteś zainteresowana szkoleniem innych. Ponieważ będziesz jeździła slalomy nie masz praktycznie wyboru - konieczne narty SL. Jakie? Pierwsza slalomka dowolnej firmy. Poczytaj np. tu: http://www.skiforum....firmy-slalomki/ Albo: nie jesteś zainteresowana KK i PI, to narty o doskonałych parametrach, będące kompromisem pomiędzy SL i GS, i na pewno bardziej uniwersalne od SL i typowych GS: http://www.skionline...se-ti,6047.html http://www.skionline...s-pro,5421.html http://www.skionline...er-sx,5386.html Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kaligr Napisano 9 Marca 2014 Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Ja bym zaczął od właściwej samooceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 10 Marca 2014 Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Slalomki nie gryzą i na pewno dla osoby z "7" będą lepszym wyborem niż "enduraki":) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Narty dla 7-ki, race czy am?
RobertK Napisano 9 Marca 2014 Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 przy Twojej wadze, te Atomik będą - wg mnie - zbyt twarde miałem niższy model (Race ST), ważę 82 kg i dawały popalić ale skoro masz umiejętności 7, to mogę się mylić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomeC Napisano 9 Marca 2014 Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 1. K 2. 25 3. 52 kg 4. 160 cm 5. 8 "sezonów" 6. 7 7. 80 8. ciapki Elan z grupy allround 9. krótkie i średnie skręty 10. dobrze przygotowane niebieskie i czerwone, sporadycznie czarne, głównie w Polsce, teraz szykuję się na wyjazd w Alpy 11. jazda dość szybka z ujawniającym się zacięciem slalomowym 12. kondycja b. dobra, do tej pory ok. 15-20 dni w roku na stoku, w tym sezonie przejeżdżone ponad 2 msc-e 13. do 1.500 zł Witam, rozważam zakup nart ATOMIC RACE Ti SL pod kątem wyjazdu w Alpy i dalszego rozwoju. Nie jestem jednak pewna czy przy mojej wadze narta ta nie będzie zbyt twarda i nada się do całodniowej jazdy bez uszczerbku dla kolan. Kolega zaproponował alternatywę w postaci nart am (Salomon Enduro xt800), wskazując, iż lepiej się sprawdzą na gorzej przygotowanych stokach i pojeżdżę w nich zarówno w PL jak i za granicą. Proszę o sugestie, ew. inne modele do rozważenia. XT800 jak na Polskę, ew. Czechy dobry wybór. Choć wyglądają mało sympatycznie, przemkną przez każde kartoflisko, a na sztruksie i lodzie pokażą pazur (oczywiście dobrze naostrzone). W alpach też na nich się nie zawiedzieś. Jeślibyś przerzuciła się tylko na alpy to szukaj czegoś innego np. Progressor 900 w długości wzrost+ TomeC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 9 Marca 2014 Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 ... 6. 7 ... 9. krótkie i średnie skręty ... 11. jazda dość szybka z ujawniającym się zacięciem slalomowym ... 13. do 1.500 zł Witam, rozważam zakup nart ATOMIC RACE Ti SL pod kątem wyjazdu w Alpy i dalszego rozwoju.... Albo: Jeśli chcesz zrobić szybkie postępy zrób kurs kwalifikacyjny i PI, nawet jeśli zupełnie nie jesteś zainteresowana szkoleniem innych. Ponieważ będziesz jeździła slalomy nie masz praktycznie wyboru - konieczne narty SL. Jakie? Pierwsza slalomka dowolnej firmy. Poczytaj np. tu: http://www.skiforum....firmy-slalomki/ Albo: nie jesteś zainteresowana KK i PI, to narty o doskonałych parametrach, będące kompromisem pomiędzy SL i GS, i na pewno bardziej uniwersalne od SL i typowych GS: http://www.skionline...se-ti,6047.html http://www.skionline...s-pro,5421.html http://www.skionline...er-sx,5386.html Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kaligr Napisano 9 Marca 2014 Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Ja bym zaczął od właściwej samooceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 10 Marca 2014 Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Slalomki nie gryzą i na pewno dla osoby z "7" będą lepszym wyborem niż "enduraki":) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Tadeusz T Napisano 9 Marca 2014 Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 ... 6. 7 ... 9. krótkie i średnie skręty ... 11. jazda dość szybka z ujawniającym się zacięciem slalomowym ... 13. do 1.500 zł Witam, rozważam zakup nart ATOMIC RACE Ti SL pod kątem wyjazdu w Alpy i dalszego rozwoju.... Albo: Jeśli chcesz zrobić szybkie postępy zrób kurs kwalifikacyjny i PI, nawet jeśli zupełnie nie jesteś zainteresowana szkoleniem innych. Ponieważ będziesz jeździła slalomy nie masz praktycznie wyboru - konieczne narty SL. Jakie? Pierwsza slalomka dowolnej firmy. Poczytaj np. tu: http://www.skiforum....firmy-slalomki/ Albo: nie jesteś zainteresowana KK i PI, to narty o doskonałych parametrach, będące kompromisem pomiędzy SL i GS, i na pewno bardziej uniwersalne od SL i typowych GS: http://www.skionline...se-ti,6047.html http://www.skionline...s-pro,5421.html http://www.skionline...er-sx,5386.html Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kaligr Napisano 9 Marca 2014 Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Ja bym zaczął od właściwej samooceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 10 Marca 2014 Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Slalomki nie gryzą i na pewno dla osoby z "7" będą lepszym wyborem niż "enduraki":) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
kaligr Napisano 9 Marca 2014 Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Ja bym zaczął od właściwej samooceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro323 Napisano 10 Marca 2014 Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Slalomki nie gryzą i na pewno dla osoby z "7" będą lepszym wyborem niż "enduraki":) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi