Andrzej57 Napisano 7 Marca 2014 Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Może sklecimy jakąś grupę na jednodniowy wyjazd w przyszłym tygodniu tj od 18.III, począwszy(do dogadania termin) .Znalazłem firmę ,która oferuje przejazd busem za 50 zeta z Bielska , ale musi być minimum 7-8 osób tu jest link na nich http://www.skibus.pl..._143_19796.html .Start z Bielska ,a może dało by rade za małą dopłatą z Katowic (wstępnie rozmawiałem ,że tak ) Patrzyłem na prognozę pogody na cały tydzień : MA BYĆ BAJKA słońce i mrozik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej57 Napisano 8 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Może być także wyjazd dwudniowy z noclegiem ,ale to już prywatnym autem.Termin na tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej57 Napisano 13 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 N I E A K T U A L N E Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi