robzon Napisano 5 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 jak chcesz naprawdę dobrze jeździć, to sobie zaplanuj każdy sezon tak: jeden tydzień z instruktorem, jeden tydzień jazda własna i tak przez kilka lat ... a ile takich tygodni z instruktorem (szkolenie w grupie) masz na myśli w jednym sezonie? Andrzej nie koniecznie . Zeszły cały sezon mnie kosztował około 12 000 tys 14 wyjazdów 54 dni na śniegu pod OKIEM instruktora jak dla mnie to nie worek pieniędzy ale cały wór mimo że masz na myśli (chyba) 12 tys. a nie 12.000 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 6 Marca 2014 Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 a ile takich tygodni z instruktorem (szkolenie w grupie) masz na myśli w jednym sezonie? To tylko zależy od Twojej zasobności i możliwości urlopowych. Możesz robić 4 szkolenia w sezonie, a możesz jedno. Istotne jest aby sobie robić przekładki: raz szkolenie, raz jazda samodzielna. W jeździe samodzielnej świadomie utrwalasz to czego się nauczyłeś na szkoleniu, starasz się nie jeździć byle jak, sprawdzasz czego rzeczywiście się nauczyłeś. Przy okazji kosztujesz trochę frajdy, sam sobie wybierasz trasy, sam sobie dozujesz prędkość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Andrzej57 Napisano 6 Marca 2014 Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Ludzie !!!!!!! Przestańcie mi tu pierdoły pociskać.Nie chciałem zaciągnąć wiedzy na temat szkoleń i czy mam mocną 7 czy słabą, czy jeździć na gigantkach. Interesuje mnie porada kogoś kto testował kilka slalomek i ma jakiś pogląd na ten temat z uwzględnieniem może wiedzy na temat jakości sprzętu może np jakaś porada typu Weź model ten a ten ale z innymi wiązaniami bo .... Od razu podam ,że komórka odpada( droga i nie mam ambicji zawodniczych).Poza tym dodam ,że atomic mnie nie interesuje.Pozdrawiam wszystkich i z góry dziekuję za poświęcony mi czas. . Jak nic nie wyniknie z tego tematu to kupię NARTY ROSSIGNOL RADICAL 8 SL. Jak to będzie badziew to się pokroje ( przez Was ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piotr_67 Napisano 6 Marca 2014 Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Ludzie !!!!!!! ....... Andrzej57, a ten post to nie miał być w innym wątku? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robzon Napisano 6 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Ludzie !!!!!!! Przestańcie mi tu pierdoły pociskać.Nie chciałem zaciągnąć wiedzy na temat szkoleń i czy mam mocną 7 czy słabą, czy jeździć na gigantkach. Interesuje mnie porada kogoś kto testował kilka slalomek i ma jakiś pogląd na ten temat z uwzględnieniem może wiedzy na temat jakości sprzętu może np jakaś porada typu Weź model ten a ten ale z innymi wiązaniami bo .... Od razu podam ,że komórka odpada( droga i nie mam ambicji zawodniczych).Poza tym dodam ,że atomic mnie nie interesuje.Pozdrawiam wszystkich i z góry dziekuję za poświęcony mi czas. . Jak nic nie wyniknie z tego tematu to kupię NARTY ROSSIGNOL RADICAL 8 SL. Jak to będzie badziew to się pokroje ( przez Was ) musiałeś się nieźle bo chyba nie w tym miejscu napisałeś edit: ups Piotr był szybszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 6 Marca 2014 Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Ludzie !!!!!!! Przestańcie mi tu pierdoły pociskać.Nie chciałem zaciągnąć wiedzy na temat szkoleń i czy mam mocną 7 czy słabą, czy jeździć na gigantkach. Interesuje mnie porada kogoś kto testował kilka slalomek i ma jakiś pogląd na ten temat z uwzględnieniem może wiedzy na temat jakości sprzętu może np jakaś porada typu Weź model ten a ten ale z innymi wiązaniami bo .... Od razu podam ,że komórka odpada( droga i nie mam ambicji zawodniczych).Poza tym dodam ,że atomic mnie nie interesuje.Pozdrawiam wszystkich i z góry dziekuję za poświęcony mi czas. . Jak nic nie wyniknie z tego tematu to kupię NARTY ROSSIGNOL RADICAL 8 SL. Jak to będzie badziew to się pokroje ( przez Was )Andrzeju - nad tymi 8 sl mocno bym się zastanowił - raczej popatrz za 9 sl. Slalomkę weź nową i pomyśl nad używanym Gs do kompletu - za kilka stówek można kupić fajną nartę. W razie czego podeśle Ci namiar do gościa co zawsze ma jakieś fajne narty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Nauka jazdy następstwa szkolenia z tadeo × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
MarioJ Napisano 6 Marca 2014 Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 a ile takich tygodni z instruktorem (szkolenie w grupie) masz na myśli w jednym sezonie? To tylko zależy od Twojej zasobności i możliwości urlopowych. Możesz robić 4 szkolenia w sezonie, a możesz jedno. Istotne jest aby sobie robić przekładki: raz szkolenie, raz jazda samodzielna. W jeździe samodzielnej świadomie utrwalasz to czego się nauczyłeś na szkoleniu, starasz się nie jeździć byle jak, sprawdzasz czego rzeczywiście się nauczyłeś. Przy okazji kosztujesz trochę frajdy, sam sobie wybierasz trasy, sam sobie dozujesz prędkość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Andrzej57 Napisano 6 Marca 2014 Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Ludzie !!!!!!! Przestańcie mi tu pierdoły pociskać.Nie chciałem zaciągnąć wiedzy na temat szkoleń i czy mam mocną 7 czy słabą, czy jeździć na gigantkach. Interesuje mnie porada kogoś kto testował kilka slalomek i ma jakiś pogląd na ten temat z uwzględnieniem może wiedzy na temat jakości sprzętu może np jakaś porada typu Weź model ten a ten ale z innymi wiązaniami bo .... Od razu podam ,że komórka odpada( droga i nie mam ambicji zawodniczych).Poza tym dodam ,że atomic mnie nie interesuje.Pozdrawiam wszystkich i z góry dziekuję za poświęcony mi czas. . Jak nic nie wyniknie z tego tematu to kupię NARTY ROSSIGNOL RADICAL 8 SL. Jak to będzie badziew to się pokroje ( przez Was ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piotr_67 Napisano 6 Marca 2014 Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Ludzie !!!!!!! ....... Andrzej57, a ten post to nie miał być w innym wątku? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robzon Napisano 6 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Ludzie !!!!!!! Przestańcie mi tu pierdoły pociskać.Nie chciałem zaciągnąć wiedzy na temat szkoleń i czy mam mocną 7 czy słabą, czy jeździć na gigantkach. Interesuje mnie porada kogoś kto testował kilka slalomek i ma jakiś pogląd na ten temat z uwzględnieniem może wiedzy na temat jakości sprzętu może np jakaś porada typu Weź model ten a ten ale z innymi wiązaniami bo .... Od razu podam ,że komórka odpada( droga i nie mam ambicji zawodniczych).Poza tym dodam ,że atomic mnie nie interesuje.Pozdrawiam wszystkich i z góry dziekuję za poświęcony mi czas. . Jak nic nie wyniknie z tego tematu to kupię NARTY ROSSIGNOL RADICAL 8 SL. Jak to będzie badziew to się pokroje ( przez Was ) musiałeś się nieźle bo chyba nie w tym miejscu napisałeś edit: ups Piotr był szybszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 6 Marca 2014 Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Ludzie !!!!!!! Przestańcie mi tu pierdoły pociskać.Nie chciałem zaciągnąć wiedzy na temat szkoleń i czy mam mocną 7 czy słabą, czy jeździć na gigantkach. Interesuje mnie porada kogoś kto testował kilka slalomek i ma jakiś pogląd na ten temat z uwzględnieniem może wiedzy na temat jakości sprzętu może np jakaś porada typu Weź model ten a ten ale z innymi wiązaniami bo .... Od razu podam ,że komórka odpada( droga i nie mam ambicji zawodniczych).Poza tym dodam ,że atomic mnie nie interesuje.Pozdrawiam wszystkich i z góry dziekuję za poświęcony mi czas. . Jak nic nie wyniknie z tego tematu to kupię NARTY ROSSIGNOL RADICAL 8 SL. Jak to będzie badziew to się pokroje ( przez Was )Andrzeju - nad tymi 8 sl mocno bym się zastanowił - raczej popatrz za 9 sl. Slalomkę weź nową i pomyśl nad używanym Gs do kompletu - za kilka stówek można kupić fajną nartę. W razie czego podeśle Ci namiar do gościa co zawsze ma jakieś fajne narty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Nauka jazdy następstwa szkolenia z tadeo
Andrzej57 Napisano 6 Marca 2014 Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Ludzie !!!!!!! Przestańcie mi tu pierdoły pociskać.Nie chciałem zaciągnąć wiedzy na temat szkoleń i czy mam mocną 7 czy słabą, czy jeździć na gigantkach. Interesuje mnie porada kogoś kto testował kilka slalomek i ma jakiś pogląd na ten temat z uwzględnieniem może wiedzy na temat jakości sprzętu może np jakaś porada typu Weź model ten a ten ale z innymi wiązaniami bo .... Od razu podam ,że komórka odpada( droga i nie mam ambicji zawodniczych).Poza tym dodam ,że atomic mnie nie interesuje.Pozdrawiam wszystkich i z góry dziekuję za poświęcony mi czas. . Jak nic nie wyniknie z tego tematu to kupię NARTY ROSSIGNOL RADICAL 8 SL. Jak to będzie badziew to się pokroje ( przez Was ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 6 Marca 2014 Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Ludzie !!!!!!! ....... Andrzej57, a ten post to nie miał być w innym wątku? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robzon Napisano 6 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Ludzie !!!!!!! Przestańcie mi tu pierdoły pociskać.Nie chciałem zaciągnąć wiedzy na temat szkoleń i czy mam mocną 7 czy słabą, czy jeździć na gigantkach. Interesuje mnie porada kogoś kto testował kilka slalomek i ma jakiś pogląd na ten temat z uwzględnieniem może wiedzy na temat jakości sprzętu może np jakaś porada typu Weź model ten a ten ale z innymi wiązaniami bo .... Od razu podam ,że komórka odpada( droga i nie mam ambicji zawodniczych).Poza tym dodam ,że atomic mnie nie interesuje.Pozdrawiam wszystkich i z góry dziekuję za poświęcony mi czas. . Jak nic nie wyniknie z tego tematu to kupię NARTY ROSSIGNOL RADICAL 8 SL. Jak to będzie badziew to się pokroje ( przez Was ) musiałeś się nieźle bo chyba nie w tym miejscu napisałeś edit: ups Piotr był szybszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 6 Marca 2014 Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Ludzie !!!!!!! Przestańcie mi tu pierdoły pociskać.Nie chciałem zaciągnąć wiedzy na temat szkoleń i czy mam mocną 7 czy słabą, czy jeździć na gigantkach. Interesuje mnie porada kogoś kto testował kilka slalomek i ma jakiś pogląd na ten temat z uwzględnieniem może wiedzy na temat jakości sprzętu może np jakaś porada typu Weź model ten a ten ale z innymi wiązaniami bo .... Od razu podam ,że komórka odpada( droga i nie mam ambicji zawodniczych).Poza tym dodam ,że atomic mnie nie interesuje.Pozdrawiam wszystkich i z góry dziekuję za poświęcony mi czas. . Jak nic nie wyniknie z tego tematu to kupię NARTY ROSSIGNOL RADICAL 8 SL. Jak to będzie badziew to się pokroje ( przez Was )Andrzeju - nad tymi 8 sl mocno bym się zastanowił - raczej popatrz za 9 sl. Slalomkę weź nową i pomyśl nad używanym Gs do kompletu - za kilka stówek można kupić fajną nartę. W razie czego podeśle Ci namiar do gościa co zawsze ma jakieś fajne narty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
robzon Napisano 6 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Ludzie !!!!!!! Przestańcie mi tu pierdoły pociskać.Nie chciałem zaciągnąć wiedzy na temat szkoleń i czy mam mocną 7 czy słabą, czy jeździć na gigantkach. Interesuje mnie porada kogoś kto testował kilka slalomek i ma jakiś pogląd na ten temat z uwzględnieniem może wiedzy na temat jakości sprzętu może np jakaś porada typu Weź model ten a ten ale z innymi wiązaniami bo .... Od razu podam ,że komórka odpada( droga i nie mam ambicji zawodniczych).Poza tym dodam ,że atomic mnie nie interesuje.Pozdrawiam wszystkich i z góry dziekuję za poświęcony mi czas. . Jak nic nie wyniknie z tego tematu to kupię NARTY ROSSIGNOL RADICAL 8 SL. Jak to będzie badziew to się pokroje ( przez Was ) musiałeś się nieźle bo chyba nie w tym miejscu napisałeś edit: ups Piotr był szybszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 6 Marca 2014 Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Ludzie !!!!!!! Przestańcie mi tu pierdoły pociskać.Nie chciałem zaciągnąć wiedzy na temat szkoleń i czy mam mocną 7 czy słabą, czy jeździć na gigantkach. Interesuje mnie porada kogoś kto testował kilka slalomek i ma jakiś pogląd na ten temat z uwzględnieniem może wiedzy na temat jakości sprzętu może np jakaś porada typu Weź model ten a ten ale z innymi wiązaniami bo .... Od razu podam ,że komórka odpada( droga i nie mam ambicji zawodniczych).Poza tym dodam ,że atomic mnie nie interesuje.Pozdrawiam wszystkich i z góry dziekuję za poświęcony mi czas. . Jak nic nie wyniknie z tego tematu to kupię NARTY ROSSIGNOL RADICAL 8 SL. Jak to będzie badziew to się pokroje ( przez Was )Andrzeju - nad tymi 8 sl mocno bym się zastanowił - raczej popatrz za 9 sl. Slalomkę weź nową i pomyśl nad używanym Gs do kompletu - za kilka stówek można kupić fajną nartę. W razie czego podeśle Ci namiar do gościa co zawsze ma jakieś fajne narty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
jaro323 Napisano 6 Marca 2014 Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Ludzie !!!!!!! Przestańcie mi tu pierdoły pociskać.Nie chciałem zaciągnąć wiedzy na temat szkoleń i czy mam mocną 7 czy słabą, czy jeździć na gigantkach. Interesuje mnie porada kogoś kto testował kilka slalomek i ma jakiś pogląd na ten temat z uwzględnieniem może wiedzy na temat jakości sprzętu może np jakaś porada typu Weź model ten a ten ale z innymi wiązaniami bo .... Od razu podam ,że komórka odpada( droga i nie mam ambicji zawodniczych).Poza tym dodam ,że atomic mnie nie interesuje.Pozdrawiam wszystkich i z góry dziekuję za poświęcony mi czas. . Jak nic nie wyniknie z tego tematu to kupię NARTY ROSSIGNOL RADICAL 8 SL. Jak to będzie badziew to się pokroje ( przez Was )Andrzeju - nad tymi 8 sl mocno bym się zastanowił - raczej popatrz za 9 sl. Slalomkę weź nową i pomyśl nad używanym Gs do kompletu - za kilka stówek można kupić fajną nartę. W razie czego podeśle Ci namiar do gościa co zawsze ma jakieś fajne narty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi