kozi91 Napisano 17 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Witam Czy ktokolwiek miał styczność z kurtkami firmy Puya? Mam na oku model Backyard ale nic praktycznie nie można o tej kurtce znalezc. Ewentualnie może ktoś coś wie o membranie Sympatex? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ropoh Napisano 18 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Przestaw literki w nazwie tak: http://www.pyua.de/philosophy-awards-en.html I wujek google już Ci dalej bez problemu pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johndoe2 Napisano 23 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Ja mam kurtkę tej firmy. Ogólnie jestem zadowolony bo kupilem ja dość tanio. Kurtka bez membrany tylko nylonowa tkanina pod nią ocieplina syntetyczna i kolejna warstwa nylonu. Krój mi odpowiadał ma kilka drobnych wad jak malo wygodny kaptur, za niska garda i kieszenie które nie są ocieplone. Mimo tych wad to była kurtka w której chodzilem 90% czasu jak było zimno i raz zabralem ja na wyjazd na narty w grudniu gdzie tez się sprawdziła. Jeśli mialbym znowu wybierac czy ja kupić czy nie, to bym ja kupił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hsk Napisano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 zajrzyj tu Wiem, ze nie o to pytales, ale moze sobie akurat cos tam znajdziesz.... zonie (towarzyszy mi raczej sporadycznie), kupilem ciuchy wlasnie tam, ma komplet, bielizne, bluzy, kurtke, spodnie, rekawice. I choc straszny zmarzluch z niej, to jest zadowolona. Jako ze w modzie robie, zanioslem do naszego "majstra" aby obejrzal fachowym okiem wykonczenie, material. kroj, szwy i takie tam, ogolnie pozytywanie sie o tych ciuchach wyrazil. Dla sobie zamawialem u nich jakies polarki i niestety szybko odeslalem ze wzgledu na kiepspiej jakosci wstawki drukowane. W cenie kilkuset euro to jest faktycznie w czym wybierac. BTW: Pyua ma siedzibe w Kiel, sztormiaki pewnie robi niezle ;-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi