lukas63 Napisano 14 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 http://www.skikarlov...cenik-pujcovny/ Pro zapůjčení materiálu je nutno předložit minimálně dva platné doklady totožnosti (občanský průkaz, řidičský průkaz, cestovní pas, rodný list, průkazku zdravotní pojišťovny, apod.). Při zapůjčení se skládá předem záloha v hotovosti (ve výši uvedené v ceníku). Zálohu Vám vrátíme při řádném vrácení půjčeného materiálu. V případě poškození výstroje úmyslně nebo z nedbalosti,je zákazník povinen uhradit vzniklou škodu. V případě ztráty, odcizení či úplného zničení uhradí zákazník hodnotu zapůjčených věcí dle ceníku. Při zapůjčení materiálu se platí předem půjčovné ve výši uvedené v ceníku. Zapůjčení lyžařské výstroje lze u nás rezervovat. V případě překročení půjčovní doby bude zákazníkovi účtován každý další den dle sazby půjčovny. Czy kaucja jest wymagana czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralfovski Napisano 14 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 http://www.skikarlov...cenik-pujcovny/ Czy kaucja jest wymagana czy nie? Internet przetłumaczył.Pewnie w miarę dobrze. http://translate.goo... sazby půjčovny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lukas63 Napisano 14 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 przeczytałem i tak nic nie zrozumiałem czy wymagają kaucji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ralfovski Napisano 14 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 przeczytałem i tak nic nie zrozumiałem czy wymagają kaucji Z tego co ja zrozumiałem jest wymagana.Chodzi o ten napis ,,jistina*,, w tabelce po prawej stronie.Oczywiście jest zwracana przy oddaniu sprzętu i odbiorze dokumentów. Natomiast napis ,,hodnota,, oznacza ,,wartość,,.Tyle też się będzie płaciło jak się zniszczy całkowicie sprzęt albo ktoś ukradnie i nie będzie możliwości oddania z powrotem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lukas63 Napisano 14 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 dzięki - nie zauważyłem tego w tabelce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Lukaszo86 Napisano 19 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 na przyszłość jak masz takie problemy to z pomocą przyjdzie ci wujek gugiel a dokładniej: www.translate.google.pl pozdrawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
lukas63 Napisano 14 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 przeczytałem i tak nic nie zrozumiałem czy wymagają kaucji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralfovski Napisano 14 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 przeczytałem i tak nic nie zrozumiałem czy wymagają kaucji Z tego co ja zrozumiałem jest wymagana.Chodzi o ten napis ,,jistina*,, w tabelce po prawej stronie.Oczywiście jest zwracana przy oddaniu sprzętu i odbiorze dokumentów. Natomiast napis ,,hodnota,, oznacza ,,wartość,,.Tyle też się będzie płaciło jak się zniszczy całkowicie sprzęt albo ktoś ukradnie i nie będzie możliwości oddania z powrotem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lukas63 Napisano 14 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 dzięki - nie zauważyłem tego w tabelce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Lukaszo86 Napisano 19 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 na przyszłość jak masz takie problemy to z pomocą przyjdzie ci wujek gugiel a dokładniej: www.translate.google.pl pozdrawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
lukas63 Napisano 14 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 dzięki - nie zauważyłem tego w tabelce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukaszo86 Napisano 19 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 na przyszłość jak masz takie problemy to z pomocą przyjdzie ci wujek gugiel a dokładniej: www.translate.google.pl pozdrawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi