merman Napisano 10 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 witam macie jakieś namiary na tamie kwatery w tych miejscowościach ?chcę tam pojechać po 15 marca bo z kartą gościa tańsze są skipasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Urlop w Austrii Napisano 11 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Na stronie Serfaus-Fiss-Ladis.at w zakładce „Service” jest do ściągnięcia katalog z bazą noclegową (od tej najdroższej po najtańszą) tych trzech miejscowości. Pozdrawiamy serdecznie Austria.info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 22 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Nie ma czegoś takiego jak tanie kwatery w SFL , dlatego nie spodziewaj się odpowiedzi , poza tym wszystkie wolne miejscówki masz w wyszukiwarce na ich stronie - jeśli pasuje Ci cena to rezerwujesz i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paypal Napisano 23 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Ja miałem kwaterę w miejscowości Fliess jakies 10km od Ladis - kwatera była bardzo tania jak na środek lutego (70zł/os) ale niestety dojazd do niej nie był najłatwiejszy - 4km serpentynami w górę. Pół biedy jeśli bedzie jak teraz, ot urozmaicenie. Niestety gdy ja byłem pewnego wieczoru spadł śnieg - efekt - musiałem zakładać łańcuchy (pierwszy raz w życiu, w lesie, ciemno, a żona świeciła komórką - nie polecam takich przeżyć :-) Jeżeli chcesz mogę dać namiar bo Pani gospodarz bardzo miła, apartament bardzo fajny, cały sprzęt itd a jeszcze w gratisie dostalismy wino. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi