askala Napisano 5 Marca 2014 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Keam i udało Ci się wrócić, którą drogą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 5 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 się udało ostatecznie wracałem nadkładając stówę , niestety, tzn. Aprica - Brescia i w okolicy wjazd na autostradę - Trento - Bolzano - Innsbruck i dalej jak komu pasuje, zależnie od celu podróży. Uniknąłem zagrożenia sporych przewidywanych wówczas opadów na Passo del Tonale ( czy rzeczywiście śnieżyło - nie wiem). Wyjechałem o 01.30 w nocy, droga włoskim odcinkiem autostrady płynna, podobnie Innsbruck i - o dziwo - Monachium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 14 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 nie korzystałem z wypożyczalni w Aprice natomiast wczoraj z ciekawości zajrzałem do wypożyczalni w Les Contamines - przeciętne narty za dzień 16,5 , buty 10 (jurków) Sugeruję pożyczenie sprzętu od znajomych ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Friski Napisano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Dzięki, jednak z małą pomocą wyskubałam kasę i kupiłam sprzęt Mam jeszcze pytanie organizacyjne dotyczące prepaidów we włoszech - chciałabym kupić na miejscu jakąś kartę sim (czytałam już, że możliwe jest to tylko na dowód tożsamości) i pakiet internetu, nawet bez żadnych minut jeśli się da. Czy orientuje się ktoś w takich usługach? Z jakiej sieci najlepiej (czytałam że TIM) i czy w ogóle jest możliwość kupienia samej usługi nie biorąc żadnego abonamentu, tylko raz załadować i korzystać do wyjazdu do Polski i potem wyrzucić kartę? Hej, zniechęcony informacjami o konieczności rejestracji przy zakupie karty sim olałem sprawę. Na szczęście darmowy internet był i w apartamencie i w knajpie na stoku. BTW Mam nadzięję że w Apricy solidnie sypnie bo znajomi właśnie wrócili mocno rozczarowani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Friski Napisano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 właśnie obawiam się że w naszym ośrodku może nie być wifi, przynajmniej nie znalazłam nigdzie informacji że jest. co do warunków to ma być podobno coraz lepiej, więc jestem pełna nadziei a jaki osrodek? moze bede znal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... askala Napisano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 właśnie dostałam odpowiedź od organizatora że nie ma wifi w ośrodku. a ośrodek to: Residence Sciatori Via Baradello 44 Aprica potwierdzam nie na wifi w Residence Sciatori, ale tam gdzie będzie mieszkała reszta grupa (jeśli dobrze się domyślam z kim jedziesz) WIFI będzie, po za tym jak idziesz (chyba w każdej kawiarni, których pełno) na kawe (za 1 euro) prosisz o hasło do wifi i ją pijesz godzine, dwie. Nie ma z tym problemów. Residence Sciatori - baaardzo ładne apartamenty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... askala Napisano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Na szczęście darmowy internet był i w apartamencie i w knajpie na stoku. BTW Mam nadzięję że w Apricy solidnie sypnie bo znajomi właśnie wrócili mocno rozczarowani Darmowy net oczywiście jest również na stoku. Co do śniegu to popatrzcie co tam się działo w piątek i sobotę, pooglądajcie np profil aprica na facebooku. Ja bym tam teraz chciał być - i na pewno na brak śniegu bym nie narzekał. Zwłaszcza patrząc za okno :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... askala Napisano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 no to będziemy najwyżej oblegać kawiarnie z tego co wiem to wszyscy z grupy jedziemy do jednego ośrodka 80 osób na wyjazd jest limit. właśnie widziałam co się działo w weekend i mam nadzieję że będzie co najmniej to samo a może i lepiej "będzie Pani zadowolona" :-) czy trzeba coś więcej http://www.apricaonline.com/en/aprica-webcam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 lata później... Friski Napisano 6 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2018 Odświeżę temat. Czy coś poza trasą można tam pojeździć? Ktoś, coś tam działał? Da radę. Najpopularniejszy teren to chyba w środkowej części ośrodka od Colle Paso w dół. Jadąc pomiędzy czerwoną i czarną trzeba uważać na ogromny dziesięciometrowy drop, dobre miejsce do filmowania dla zawodowców. Reszta terenów była mocno grodzona: u góry z uwagi na zagrożenie lawinowe (Piana Gali) a niżej nie wiem może ochrona przyrody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... star Napisano 16 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2019 Grzecznie informuję https://www.taksidi....ciarskie/aprica Wygląda nieciekawie. Lepiej na Malpensie auto wynająć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 16 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2019 Dziękuję za pomoc .... Napierdalajcie się dalej .... pozdrawiam Tomasz TerpińskiA musimy mieć wiedzę? Jak nie mam, to mam to napisać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 17 Lipca 2019 Autor Udostępnij Napisano 17 Lipca 2019 Dziękuję za pomoc .... Napierdalajcie się dalej .... pozdrawiam Tomasz Terpiński No i Panie Tomku nieelegancko wyszło z tymi napie ... ... a tak się Pan dobrze zapowiadał. Szkoda. Dla jasności - wierzę, że ma Pan świadomość, że to nie forum komunikacyjne , a - mino wszystko - narciarskie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 miesiące temu... Gabrik Napisano 14 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2019 Czy ma sens rozszerzenie karnetu na Passo del Tonale? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 14 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2019 Czy ma sens rozszerzenie karnetu na Passo del Tonale? Osobiście nie przepadam za Tonale bo to typowa brzydka stacja narciarska. Ludzi również sporo.. W tym rodaków którzy Tonale rozumieją jako To Nalej.... Z drugiej strony fantastyczna strona od Preseny, która pozwala na 10 km zjazd ze szczytu aż do Ponte di Legno... I jeżeli miałbym rozszerzyć karnet to właśnie dla Ponte di Legno, gdzie z reguły jest zdecydowanie mniej osób.. Ale z Aprica..warto na jeden dzień wyskoczyć do Borno - Monte Altissimo.. odległość prawie ta sama ( 49 km vs 56 ) ale jestem na 99 % przekonany że ludzi będzie 70 % mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 14 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2019 Czy ma sens rozszerzenie karnetu na Passo del Tonale? Zdecydowanie ma. Tonale to nie tylko Presena i "laczka jak Bialka" naprzeciw, ale i 2 fenomenalne trasy na końcach łąki. Zjazd z przeleczy Contrabandieri i Cima Bleis to jakość sama w sobie, z widokiem na lodowiec w pakiecie. Na rozszerzeniu jest też Pontedilegno i Temu z fajnymi szerokimi trasami poniżej poziomu lasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 2 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Gdzie na narty? Gdzie na narty? Aprica - opinie o terenach × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Friski Napisano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 właśnie obawiam się że w naszym ośrodku może nie być wifi, przynajmniej nie znalazłam nigdzie informacji że jest. co do warunków to ma być podobno coraz lepiej, więc jestem pełna nadziei a jaki osrodek? moze bede znal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... askala Napisano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 właśnie dostałam odpowiedź od organizatora że nie ma wifi w ośrodku. a ośrodek to: Residence Sciatori Via Baradello 44 Aprica potwierdzam nie na wifi w Residence Sciatori, ale tam gdzie będzie mieszkała reszta grupa (jeśli dobrze się domyślam z kim jedziesz) WIFI będzie, po za tym jak idziesz (chyba w każdej kawiarni, których pełno) na kawe (za 1 euro) prosisz o hasło do wifi i ją pijesz godzine, dwie. Nie ma z tym problemów. Residence Sciatori - baaardzo ładne apartamenty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... askala Napisano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Na szczęście darmowy internet był i w apartamencie i w knajpie na stoku. BTW Mam nadzięję że w Apricy solidnie sypnie bo znajomi właśnie wrócili mocno rozczarowani Darmowy net oczywiście jest również na stoku. Co do śniegu to popatrzcie co tam się działo w piątek i sobotę, pooglądajcie np profil aprica na facebooku. Ja bym tam teraz chciał być - i na pewno na brak śniegu bym nie narzekał. Zwłaszcza patrząc za okno :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... askala Napisano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 no to będziemy najwyżej oblegać kawiarnie z tego co wiem to wszyscy z grupy jedziemy do jednego ośrodka 80 osób na wyjazd jest limit. właśnie widziałam co się działo w weekend i mam nadzieję że będzie co najmniej to samo a może i lepiej "będzie Pani zadowolona" :-) czy trzeba coś więcej http://www.apricaonline.com/en/aprica-webcam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 lata później... Friski Napisano 6 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2018 Odświeżę temat. Czy coś poza trasą można tam pojeździć? Ktoś, coś tam działał? Da radę. Najpopularniejszy teren to chyba w środkowej części ośrodka od Colle Paso w dół. Jadąc pomiędzy czerwoną i czarną trzeba uważać na ogromny dziesięciometrowy drop, dobre miejsce do filmowania dla zawodowców. Reszta terenów była mocno grodzona: u góry z uwagi na zagrożenie lawinowe (Piana Gali) a niżej nie wiem może ochrona przyrody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... star Napisano 16 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2019 Grzecznie informuję https://www.taksidi....ciarskie/aprica Wygląda nieciekawie. Lepiej na Malpensie auto wynająć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 16 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2019 Dziękuję za pomoc .... Napierdalajcie się dalej .... pozdrawiam Tomasz TerpińskiA musimy mieć wiedzę? Jak nie mam, to mam to napisać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 17 Lipca 2019 Autor Udostępnij Napisano 17 Lipca 2019 Dziękuję za pomoc .... Napierdalajcie się dalej .... pozdrawiam Tomasz Terpiński No i Panie Tomku nieelegancko wyszło z tymi napie ... ... a tak się Pan dobrze zapowiadał. Szkoda. Dla jasności - wierzę, że ma Pan świadomość, że to nie forum komunikacyjne , a - mino wszystko - narciarskie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 miesiące temu... Gabrik Napisano 14 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2019 Czy ma sens rozszerzenie karnetu na Passo del Tonale? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 14 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2019 Czy ma sens rozszerzenie karnetu na Passo del Tonale? Osobiście nie przepadam za Tonale bo to typowa brzydka stacja narciarska. Ludzi również sporo.. W tym rodaków którzy Tonale rozumieją jako To Nalej.... Z drugiej strony fantastyczna strona od Preseny, która pozwala na 10 km zjazd ze szczytu aż do Ponte di Legno... I jeżeli miałbym rozszerzyć karnet to właśnie dla Ponte di Legno, gdzie z reguły jest zdecydowanie mniej osób.. Ale z Aprica..warto na jeden dzień wyskoczyć do Borno - Monte Altissimo.. odległość prawie ta sama ( 49 km vs 56 ) ale jestem na 99 % przekonany że ludzi będzie 70 % mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 14 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2019 Czy ma sens rozszerzenie karnetu na Passo del Tonale? Zdecydowanie ma. Tonale to nie tylko Presena i "laczka jak Bialka" naprzeciw, ale i 2 fenomenalne trasy na końcach łąki. Zjazd z przeleczy Contrabandieri i Cima Bleis to jakość sama w sobie, z widokiem na lodowiec w pakiecie. Na rozszerzeniu jest też Pontedilegno i Temu z fajnymi szerokimi trasami poniżej poziomu lasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 2 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Gdzie na narty? Gdzie na narty? Aprica - opinie o terenach × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
askala Napisano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 właśnie dostałam odpowiedź od organizatora że nie ma wifi w ośrodku. a ośrodek to: Residence Sciatori Via Baradello 44 Aprica potwierdzam nie na wifi w Residence Sciatori, ale tam gdzie będzie mieszkała reszta grupa (jeśli dobrze się domyślam z kim jedziesz) WIFI będzie, po za tym jak idziesz (chyba w każdej kawiarni, których pełno) na kawe (za 1 euro) prosisz o hasło do wifi i ją pijesz godzine, dwie. Nie ma z tym problemów. Residence Sciatori - baaardzo ładne apartamenty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... askala Napisano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Na szczęście darmowy internet był i w apartamencie i w knajpie na stoku. BTW Mam nadzięję że w Apricy solidnie sypnie bo znajomi właśnie wrócili mocno rozczarowani Darmowy net oczywiście jest również na stoku. Co do śniegu to popatrzcie co tam się działo w piątek i sobotę, pooglądajcie np profil aprica na facebooku. Ja bym tam teraz chciał być - i na pewno na brak śniegu bym nie narzekał. Zwłaszcza patrząc za okno :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... askala Napisano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 no to będziemy najwyżej oblegać kawiarnie z tego co wiem to wszyscy z grupy jedziemy do jednego ośrodka 80 osób na wyjazd jest limit. właśnie widziałam co się działo w weekend i mam nadzieję że będzie co najmniej to samo a może i lepiej "będzie Pani zadowolona" :-) czy trzeba coś więcej http://www.apricaonline.com/en/aprica-webcam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 lata później... Friski Napisano 6 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2018 Odświeżę temat. Czy coś poza trasą można tam pojeździć? Ktoś, coś tam działał? Da radę. Najpopularniejszy teren to chyba w środkowej części ośrodka od Colle Paso w dół. Jadąc pomiędzy czerwoną i czarną trzeba uważać na ogromny dziesięciometrowy drop, dobre miejsce do filmowania dla zawodowców. Reszta terenów była mocno grodzona: u góry z uwagi na zagrożenie lawinowe (Piana Gali) a niżej nie wiem może ochrona przyrody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... star Napisano 16 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2019 Grzecznie informuję https://www.taksidi....ciarskie/aprica Wygląda nieciekawie. Lepiej na Malpensie auto wynająć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 16 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2019 Dziękuję za pomoc .... Napierdalajcie się dalej .... pozdrawiam Tomasz TerpińskiA musimy mieć wiedzę? Jak nie mam, to mam to napisać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 17 Lipca 2019 Autor Udostępnij Napisano 17 Lipca 2019 Dziękuję za pomoc .... Napierdalajcie się dalej .... pozdrawiam Tomasz Terpiński No i Panie Tomku nieelegancko wyszło z tymi napie ... ... a tak się Pan dobrze zapowiadał. Szkoda. Dla jasności - wierzę, że ma Pan świadomość, że to nie forum komunikacyjne , a - mino wszystko - narciarskie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 miesiące temu... Gabrik Napisano 14 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2019 Czy ma sens rozszerzenie karnetu na Passo del Tonale? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 14 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2019 Czy ma sens rozszerzenie karnetu na Passo del Tonale? Osobiście nie przepadam za Tonale bo to typowa brzydka stacja narciarska. Ludzi również sporo.. W tym rodaków którzy Tonale rozumieją jako To Nalej.... Z drugiej strony fantastyczna strona od Preseny, która pozwala na 10 km zjazd ze szczytu aż do Ponte di Legno... I jeżeli miałbym rozszerzyć karnet to właśnie dla Ponte di Legno, gdzie z reguły jest zdecydowanie mniej osób.. Ale z Aprica..warto na jeden dzień wyskoczyć do Borno - Monte Altissimo.. odległość prawie ta sama ( 49 km vs 56 ) ale jestem na 99 % przekonany że ludzi będzie 70 % mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 14 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2019 Czy ma sens rozszerzenie karnetu na Passo del Tonale? Zdecydowanie ma. Tonale to nie tylko Presena i "laczka jak Bialka" naprzeciw, ale i 2 fenomenalne trasy na końcach łąki. Zjazd z przeleczy Contrabandieri i Cima Bleis to jakość sama w sobie, z widokiem na lodowiec w pakiecie. Na rozszerzeniu jest też Pontedilegno i Temu z fajnymi szerokimi trasami poniżej poziomu lasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 2 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Gdzie na narty? Gdzie na narty? Aprica - opinie o terenach × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
askala Napisano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Na szczęście darmowy internet był i w apartamencie i w knajpie na stoku. BTW Mam nadzięję że w Apricy solidnie sypnie bo znajomi właśnie wrócili mocno rozczarowani Darmowy net oczywiście jest również na stoku. Co do śniegu to popatrzcie co tam się działo w piątek i sobotę, pooglądajcie np profil aprica na facebooku. Ja bym tam teraz chciał być - i na pewno na brak śniegu bym nie narzekał. Zwłaszcza patrząc za okno :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... askala Napisano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 no to będziemy najwyżej oblegać kawiarnie z tego co wiem to wszyscy z grupy jedziemy do jednego ośrodka 80 osób na wyjazd jest limit. właśnie widziałam co się działo w weekend i mam nadzieję że będzie co najmniej to samo a może i lepiej "będzie Pani zadowolona" :-) czy trzeba coś więcej http://www.apricaonline.com/en/aprica-webcam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 lata później... Friski Napisano 6 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2018 Odświeżę temat. Czy coś poza trasą można tam pojeździć? Ktoś, coś tam działał? Da radę. Najpopularniejszy teren to chyba w środkowej części ośrodka od Colle Paso w dół. Jadąc pomiędzy czerwoną i czarną trzeba uważać na ogromny dziesięciometrowy drop, dobre miejsce do filmowania dla zawodowców. Reszta terenów była mocno grodzona: u góry z uwagi na zagrożenie lawinowe (Piana Gali) a niżej nie wiem może ochrona przyrody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... star Napisano 16 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2019 Grzecznie informuję https://www.taksidi....ciarskie/aprica Wygląda nieciekawie. Lepiej na Malpensie auto wynająć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 16 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2019 Dziękuję za pomoc .... Napierdalajcie się dalej .... pozdrawiam Tomasz TerpińskiA musimy mieć wiedzę? Jak nie mam, to mam to napisać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 17 Lipca 2019 Autor Udostępnij Napisano 17 Lipca 2019 Dziękuję za pomoc .... Napierdalajcie się dalej .... pozdrawiam Tomasz Terpiński No i Panie Tomku nieelegancko wyszło z tymi napie ... ... a tak się Pan dobrze zapowiadał. Szkoda. Dla jasności - wierzę, że ma Pan świadomość, że to nie forum komunikacyjne , a - mino wszystko - narciarskie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 miesiące temu... Gabrik Napisano 14 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2019 Czy ma sens rozszerzenie karnetu na Passo del Tonale? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 14 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2019 Czy ma sens rozszerzenie karnetu na Passo del Tonale? Osobiście nie przepadam za Tonale bo to typowa brzydka stacja narciarska. Ludzi również sporo.. W tym rodaków którzy Tonale rozumieją jako To Nalej.... Z drugiej strony fantastyczna strona od Preseny, która pozwala na 10 km zjazd ze szczytu aż do Ponte di Legno... I jeżeli miałbym rozszerzyć karnet to właśnie dla Ponte di Legno, gdzie z reguły jest zdecydowanie mniej osób.. Ale z Aprica..warto na jeden dzień wyskoczyć do Borno - Monte Altissimo.. odległość prawie ta sama ( 49 km vs 56 ) ale jestem na 99 % przekonany że ludzi będzie 70 % mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 14 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2019 Czy ma sens rozszerzenie karnetu na Passo del Tonale? Zdecydowanie ma. Tonale to nie tylko Presena i "laczka jak Bialka" naprzeciw, ale i 2 fenomenalne trasy na końcach łąki. Zjazd z przeleczy Contrabandieri i Cima Bleis to jakość sama w sobie, z widokiem na lodowiec w pakiecie. Na rozszerzeniu jest też Pontedilegno i Temu z fajnymi szerokimi trasami poniżej poziomu lasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 2 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Gdzie na narty? Gdzie na narty? Aprica - opinie o terenach × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
askala Napisano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 no to będziemy najwyżej oblegać kawiarnie z tego co wiem to wszyscy z grupy jedziemy do jednego ośrodka 80 osób na wyjazd jest limit. właśnie widziałam co się działo w weekend i mam nadzieję że będzie co najmniej to samo a może i lepiej "będzie Pani zadowolona" :-) czy trzeba coś więcej http://www.apricaonline.com/en/aprica-webcam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 lata później... Friski Napisano 6 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2018 Odświeżę temat. Czy coś poza trasą można tam pojeździć? Ktoś, coś tam działał? Da radę. Najpopularniejszy teren to chyba w środkowej części ośrodka od Colle Paso w dół. Jadąc pomiędzy czerwoną i czarną trzeba uważać na ogromny dziesięciometrowy drop, dobre miejsce do filmowania dla zawodowców. Reszta terenów była mocno grodzona: u góry z uwagi na zagrożenie lawinowe (Piana Gali) a niżej nie wiem może ochrona przyrody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... star Napisano 16 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2019 Grzecznie informuję https://www.taksidi....ciarskie/aprica Wygląda nieciekawie. Lepiej na Malpensie auto wynająć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 16 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2019 Dziękuję za pomoc .... Napierdalajcie się dalej .... pozdrawiam Tomasz TerpińskiA musimy mieć wiedzę? Jak nie mam, to mam to napisać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 17 Lipca 2019 Autor Udostępnij Napisano 17 Lipca 2019 Dziękuję za pomoc .... Napierdalajcie się dalej .... pozdrawiam Tomasz Terpiński No i Panie Tomku nieelegancko wyszło z tymi napie ... ... a tak się Pan dobrze zapowiadał. Szkoda. Dla jasności - wierzę, że ma Pan świadomość, że to nie forum komunikacyjne , a - mino wszystko - narciarskie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 miesiące temu... Gabrik Napisano 14 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2019 Czy ma sens rozszerzenie karnetu na Passo del Tonale? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 14 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2019 Czy ma sens rozszerzenie karnetu na Passo del Tonale? Osobiście nie przepadam za Tonale bo to typowa brzydka stacja narciarska. Ludzi również sporo.. W tym rodaków którzy Tonale rozumieją jako To Nalej.... Z drugiej strony fantastyczna strona od Preseny, która pozwala na 10 km zjazd ze szczytu aż do Ponte di Legno... I jeżeli miałbym rozszerzyć karnet to właśnie dla Ponte di Legno, gdzie z reguły jest zdecydowanie mniej osób.. Ale z Aprica..warto na jeden dzień wyskoczyć do Borno - Monte Altissimo.. odległość prawie ta sama ( 49 km vs 56 ) ale jestem na 99 % przekonany że ludzi będzie 70 % mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 14 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2019 Czy ma sens rozszerzenie karnetu na Passo del Tonale? Zdecydowanie ma. Tonale to nie tylko Presena i "laczka jak Bialka" naprzeciw, ale i 2 fenomenalne trasy na końcach łąki. Zjazd z przeleczy Contrabandieri i Cima Bleis to jakość sama w sobie, z widokiem na lodowiec w pakiecie. Na rozszerzeniu jest też Pontedilegno i Temu z fajnymi szerokimi trasami poniżej poziomu lasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 2 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Gdzie na narty? Gdzie na narty? Aprica - opinie o terenach
Friski Napisano 6 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2018 Odświeżę temat. Czy coś poza trasą można tam pojeździć? Ktoś, coś tam działał? Da radę. Najpopularniejszy teren to chyba w środkowej części ośrodka od Colle Paso w dół. Jadąc pomiędzy czerwoną i czarną trzeba uważać na ogromny dziesięciometrowy drop, dobre miejsce do filmowania dla zawodowców. Reszta terenów była mocno grodzona: u góry z uwagi na zagrożenie lawinowe (Piana Gali) a niżej nie wiem może ochrona przyrody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... star Napisano 16 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2019 Grzecznie informuję https://www.taksidi....ciarskie/aprica Wygląda nieciekawie. Lepiej na Malpensie auto wynająć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 16 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2019 Dziękuję za pomoc .... Napierdalajcie się dalej .... pozdrawiam Tomasz TerpińskiA musimy mieć wiedzę? Jak nie mam, to mam to napisać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 17 Lipca 2019 Autor Udostępnij Napisano 17 Lipca 2019 Dziękuję za pomoc .... Napierdalajcie się dalej .... pozdrawiam Tomasz Terpiński No i Panie Tomku nieelegancko wyszło z tymi napie ... ... a tak się Pan dobrze zapowiadał. Szkoda. Dla jasności - wierzę, że ma Pan świadomość, że to nie forum komunikacyjne , a - mino wszystko - narciarskie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 miesiące temu... Gabrik Napisano 14 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2019 Czy ma sens rozszerzenie karnetu na Passo del Tonale? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 14 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2019 Czy ma sens rozszerzenie karnetu na Passo del Tonale? Osobiście nie przepadam za Tonale bo to typowa brzydka stacja narciarska. Ludzi również sporo.. W tym rodaków którzy Tonale rozumieją jako To Nalej.... Z drugiej strony fantastyczna strona od Preseny, która pozwala na 10 km zjazd ze szczytu aż do Ponte di Legno... I jeżeli miałbym rozszerzyć karnet to właśnie dla Ponte di Legno, gdzie z reguły jest zdecydowanie mniej osób.. Ale z Aprica..warto na jeden dzień wyskoczyć do Borno - Monte Altissimo.. odległość prawie ta sama ( 49 km vs 56 ) ale jestem na 99 % przekonany że ludzi będzie 70 % mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 14 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2019 Czy ma sens rozszerzenie karnetu na Passo del Tonale? Zdecydowanie ma. Tonale to nie tylko Presena i "laczka jak Bialka" naprzeciw, ale i 2 fenomenalne trasy na końcach łąki. Zjazd z przeleczy Contrabandieri i Cima Bleis to jakość sama w sobie, z widokiem na lodowiec w pakiecie. Na rozszerzeniu jest też Pontedilegno i Temu z fajnymi szerokimi trasami poniżej poziomu lasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 2 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Gdzie na narty? Gdzie na narty? Aprica - opinie o terenach
star Napisano 16 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2019 Grzecznie informuję https://www.taksidi....ciarskie/aprica Wygląda nieciekawie. Lepiej na Malpensie auto wynająć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 16 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2019 Dziękuję za pomoc .... Napierdalajcie się dalej .... pozdrawiam Tomasz TerpińskiA musimy mieć wiedzę? Jak nie mam, to mam to napisać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 17 Lipca 2019 Autor Udostępnij Napisano 17 Lipca 2019 Dziękuję za pomoc .... Napierdalajcie się dalej .... pozdrawiam Tomasz Terpiński No i Panie Tomku nieelegancko wyszło z tymi napie ... ... a tak się Pan dobrze zapowiadał. Szkoda. Dla jasności - wierzę, że ma Pan świadomość, że to nie forum komunikacyjne , a - mino wszystko - narciarskie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 miesiące temu... Gabrik Napisano 14 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2019 Czy ma sens rozszerzenie karnetu na Passo del Tonale? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 14 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2019 Czy ma sens rozszerzenie karnetu na Passo del Tonale? Osobiście nie przepadam za Tonale bo to typowa brzydka stacja narciarska. Ludzi również sporo.. W tym rodaków którzy Tonale rozumieją jako To Nalej.... Z drugiej strony fantastyczna strona od Preseny, która pozwala na 10 km zjazd ze szczytu aż do Ponte di Legno... I jeżeli miałbym rozszerzyć karnet to właśnie dla Ponte di Legno, gdzie z reguły jest zdecydowanie mniej osób.. Ale z Aprica..warto na jeden dzień wyskoczyć do Borno - Monte Altissimo.. odległość prawie ta sama ( 49 km vs 56 ) ale jestem na 99 % przekonany że ludzi będzie 70 % mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 14 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2019 Czy ma sens rozszerzenie karnetu na Passo del Tonale? Zdecydowanie ma. Tonale to nie tylko Presena i "laczka jak Bialka" naprzeciw, ale i 2 fenomenalne trasy na końcach łąki. Zjazd z przeleczy Contrabandieri i Cima Bleis to jakość sama w sobie, z widokiem na lodowiec w pakiecie. Na rozszerzeniu jest też Pontedilegno i Temu z fajnymi szerokimi trasami poniżej poziomu lasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 2 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Gabrik Napisano 14 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2019 Czy ma sens rozszerzenie karnetu na Passo del Tonale? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piskoor Napisano 14 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2019 Czy ma sens rozszerzenie karnetu na Passo del Tonale? Osobiście nie przepadam za Tonale bo to typowa brzydka stacja narciarska. Ludzi również sporo.. W tym rodaków którzy Tonale rozumieją jako To Nalej.... Z drugiej strony fantastyczna strona od Preseny, która pozwala na 10 km zjazd ze szczytu aż do Ponte di Legno... I jeżeli miałbym rozszerzyć karnet to właśnie dla Ponte di Legno, gdzie z reguły jest zdecydowanie mniej osób.. Ale z Aprica..warto na jeden dzień wyskoczyć do Borno - Monte Altissimo.. odległość prawie ta sama ( 49 km vs 56 ) ale jestem na 99 % przekonany że ludzi będzie 70 % mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 14 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2019 Czy ma sens rozszerzenie karnetu na Passo del Tonale? Zdecydowanie ma. Tonale to nie tylko Presena i "laczka jak Bialka" naprzeciw, ale i 2 fenomenalne trasy na końcach łąki. Zjazd z przeleczy Contrabandieri i Cima Bleis to jakość sama w sobie, z widokiem na lodowiec w pakiecie. Na rozszerzeniu jest też Pontedilegno i Temu z fajnymi szerokimi trasami poniżej poziomu lasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 2 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
mig Napisano 14 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2019 Czy ma sens rozszerzenie karnetu na Passo del Tonale? Zdecydowanie ma. Tonale to nie tylko Presena i "laczka jak Bialka" naprzeciw, ale i 2 fenomenalne trasy na końcach łąki. Zjazd z przeleczy Contrabandieri i Cima Bleis to jakość sama w sobie, z widokiem na lodowiec w pakiecie. Na rozszerzeniu jest też Pontedilegno i Temu z fajnymi szerokimi trasami poniżej poziomu lasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi