kajuJ Napisano 13 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Jednak włochy tak " lubiane" na forum są bardzo zatłoczone ! Fotka ok. godziny 11,30 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro323 Napisano 13 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Jednak włochy tak " lubiane" na forum są bardzo zatłoczone !Fotka ok. godziny 11,30Pozdrawiam DSCN9039.JPGHmm ja tu widzę tylko chwilowy moment gdy na trasie nie ma narciarzy - mam takich fotek na pęczki z przeróżnych terminów w najróżniejszych ośrodkach w Austrii.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keicam Napisano 13 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Jednak włochy tak " lubiane" na forum są bardzo zatłoczone ! Fotka ok. godziny 11,30 Pozdrawiam DSCN9039.JPG Photoshop czyni cuda ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kajuJ Napisano 14 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 Hmm ja tu widzę tylko chwilowy moment gdy na trasie nie ma narciarzy - mam takich fotek na pęczki z przeróżnych terminów w najróżniejszych ośrodkach w Austrii.. I Widać trasę zrytą -pełno zwałów sniegu!!!hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brelo Napisano 14 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 Na zdjęciu widać dwóch narciarzy - więc już prawie tłok. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 14 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 I Widać trasę zrytą -pełno zwałów sniegu!!!hihiNo trochę zryta jest. Tu masz nie zrytą Fotka z okresu sylwestrowego z godziny 15-30 robiona w dniu dnia 30.12.13 na jednym ze stoków w Zillertal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... keicam Napisano 14 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 No trochę zryta jest. Tu masz nie zrytą Fotka z okresu sylwestrowego z godziny 15-30 robiona w dniu dnia 30.12.13 na jednym ze stoków w Zillertal DSCN3456.JPG Znowu ten Photoshop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 14 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 No dobra a tu jak obrać tor jazdy ?:) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tatmak Napisano 15 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 Nie fotografować, pojechać przed. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tatmak Napisano 15 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 Albo fotografować, pojechać za. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tatmak Napisano 15 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 Jeżdżę w Polsce, pusty stok widziałem rano, wieczorem i jak się wyciąg zepsuł zaraz po mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 15 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 ...wole jak mi sie nikt pod nogami nie placze zaraz to mnie wyprowadza z rytmu i wtedy najlepiej po prostu przeczekać aż stonka poleci Hm. Jeżdżę wiele krócej niż Ty, właściwie 2 sezony ale zawsze uważałam że zafiksowanie się na jednym rytmie, kiepska umiejętność szybkich zmian to był mój problem który starałam się wyeliminować. Nigdy też mi nie przyszło do głowy żeby miast dostosować jazdy do warunków czekać aż warunki dostosują się do mnie. No dobrze, miałam takie myśli kiedy pierwszy raz przypinałam deski. A "stonka" nie odleci, ześliźnie się najwyżej kilka metrów niżej a ja nie będę czekała aż zsuną się do końca trasy bo zaraz nadjedzie następna. ..... ..... ....... Tamtaku, korzystaj przycisku edycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 15 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 [quote name="zeberkaa" post="480399" timestamp="1392491718"]Hm. Jeżdżę wiele krócej niż Ty, właściwie 2 sezony ale zawsze uważałam że zafiksowanie się na jednym rytmie, kiepska umiejętność szybkich zmian to był mój problem który starałam się wyeliminować. Nigdy też mi nie przyszło do głowy żeby miast dostosować jazdy do warunków czekać aż warunki dostosują się do mnie.No dobrze, miałam takie myśli kiedy pierwszy raz przypinałam deski.A "stonka" nie odleci, ześliźnie się najwyżej kilka metrów niżej a ja nie będę czekała aż zsuną się do końca trasy bo zaraz nadjedzie następna.Zeberka bzdury piszesz i tyle , co mam wjechać w tłok carvingiem 80/90 km/h ty pewnie tyle samochodem nie jeździsz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 15 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 Zeberka bzdury piszesz i tyle , co mam wjechać w tłok carvingiem 80/90 km/h ty pewnie tyle samochodem nie jeździsz No skoro inaczej nie potrafisz to stój i czekaj. A co do jazdy autem to zabłysnąłeś aż miło. Pewnie ci z tym dobrze, bardzo dobrze. Ale ja takich ludzi nie lubię, właśnie cię "ignoruję" więc nie musisz się silić na odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sally67 Napisano 15 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 .... Zeberka bzdury piszesz i tyle , co mam wjechać w tłok carvingiem 80/90 km/h ty pewnie tyle samochodem nie jeździsz No to pojechałeś teraz ...bynajmniej nie carvingiem....kojarzyłam Cię jako milszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 16 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 Hm. Jeżdżę wiele krócej niż Ty, właściwie 2 sezony ale zawsze uważałam że zafiksowanie się na jednym rytmie, kiepska umiejętność szybkich zmian to był mój problem który starałam się wyeliminować. Nigdy też mi nie przyszło do głowy żeby miast dostosować jazdy do warunków czekać aż warunki dostosują się do mnie. No dobrze, miałam takie myśli kiedy pierwszy raz przypinałam deski. A "stonka" nie odleci, ześliźnie się najwyżej kilka metrów niżej a ja nie będę czekała aż zsuną się do końca trasy bo zaraz nadjedzie następna. Tamtaku, korzystaj przycisku edycji. Hm. Jeżdżę wiele krócej niż Ty, właściwie 2 sezony Zeberka nie rób jaj ty zjeżdżasz , a nie jeździsz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 16 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 No to pojechałeś teraz ...bynajmniej nie carvingiem....kojarzyłam Cię jako milszego Oj Sally Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sally67 Napisano 18 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Sally mi tez by się nie dostało kijem ? Zależy za co? ale nie za to co myślisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... jag24 Napisano 27 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Po gruntownym przemyśleniu wiem już,co to jest niezatłoczony stok-to taki na którym ani razu nie musiałam korygowac założonego toru jazdy ze względu na innych użytkowników tegoż stoku (od zejścia z kanapy do samego dołu).Czy to się zdarza? I owszem. A zatłoczony? To taki na którym w ogóle nie jadę założonym torem,bo cały czas trzeba manewrowac,by w kogoś nie trafic.To znak,że trzeba zejśc ze stoku,coby choc w małym stopniu zmniejszyc jego obciążenie. A pomiędzy- całe spektrum wartości pośrednich,w których można jeździc z mniejszą lub większą przyjemnością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 5 Marca 2014 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 ogłoszenie parafialne Ale ja takich ludzi nie lubię, właśnie cię "ignoruję" więc nie musisz się silić na odpowiedź. Pewnie nikogo to nie obchodzi ale czuję się w obowiązku poinformować że pogodziłam się z Tomalem i zamiaruję znieść ignorowanie. Piszę żeby było jasne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sally67 Napisano 5 Marca 2014 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 ogłoszenie parafialne Pewnie nikogo to nie obchodzi ale czuję się w obowiązku poinformować że pogodziłam się z Tomalem i zamiaruję znieść ignorowanie. Piszę żeby było jasne. Środa Popielcowa poskutkowała Myślałam ,że już dawno się pogodziliście Ale lepiej późno niż wcale ..wszystkiego dobrego na nowej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 5 Marca 2014 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Środa Popielcowa poskutkowała Sally, coś niefart masz ostatnio. Ja sem ateista i do zgody nie potrzebne mi wytyczne hierarchów. Ale fakt, może Tomal był u spowiedzi i za pokutę dostał. O tym nie pomyślałam. Ale lepiej późno niż wcale ..wszystkiego dobrego na nowej ... Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sally67 Napisano 5 Marca 2014 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Sally, coś niefart masz ostatnio. Ja sem ateista i do zgody nie potrzebne mi wytyczne hierarchów. Ale fakt, może Tomal był u spowiedzi i za pokutę dostał. O tym nie pomyślałam. Dzięki. Zeberka nie ja mam niefart... Ja tylko odpowiedziałam na Twoje ... ogłoszenie parafialne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 5 Marca 2014 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Ale to chodzi o tutejszych wyznawców zakrawędziowanej dechy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 5 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Tłok na stoku, dużo ludzi - próba zdefiniowania × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
kajuJ Napisano 14 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 Hmm ja tu widzę tylko chwilowy moment gdy na trasie nie ma narciarzy - mam takich fotek na pęczki z przeróżnych terminów w najróżniejszych ośrodkach w Austrii.. I Widać trasę zrytą -pełno zwałów sniegu!!!hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brelo Napisano 14 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 Na zdjęciu widać dwóch narciarzy - więc już prawie tłok. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 14 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 I Widać trasę zrytą -pełno zwałów sniegu!!!hihiNo trochę zryta jest. Tu masz nie zrytą Fotka z okresu sylwestrowego z godziny 15-30 robiona w dniu dnia 30.12.13 na jednym ze stoków w Zillertal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... keicam Napisano 14 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 No trochę zryta jest. Tu masz nie zrytą Fotka z okresu sylwestrowego z godziny 15-30 robiona w dniu dnia 30.12.13 na jednym ze stoków w Zillertal DSCN3456.JPG Znowu ten Photoshop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 14 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 No dobra a tu jak obrać tor jazdy ?:) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tatmak Napisano 15 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 Nie fotografować, pojechać przed. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tatmak Napisano 15 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 Albo fotografować, pojechać za. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tatmak Napisano 15 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 Jeżdżę w Polsce, pusty stok widziałem rano, wieczorem i jak się wyciąg zepsuł zaraz po mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 15 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 ...wole jak mi sie nikt pod nogami nie placze zaraz to mnie wyprowadza z rytmu i wtedy najlepiej po prostu przeczekać aż stonka poleci Hm. Jeżdżę wiele krócej niż Ty, właściwie 2 sezony ale zawsze uważałam że zafiksowanie się na jednym rytmie, kiepska umiejętność szybkich zmian to był mój problem który starałam się wyeliminować. Nigdy też mi nie przyszło do głowy żeby miast dostosować jazdy do warunków czekać aż warunki dostosują się do mnie. No dobrze, miałam takie myśli kiedy pierwszy raz przypinałam deski. A "stonka" nie odleci, ześliźnie się najwyżej kilka metrów niżej a ja nie będę czekała aż zsuną się do końca trasy bo zaraz nadjedzie następna. ..... ..... ....... Tamtaku, korzystaj przycisku edycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 15 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 [quote name="zeberkaa" post="480399" timestamp="1392491718"]Hm. Jeżdżę wiele krócej niż Ty, właściwie 2 sezony ale zawsze uważałam że zafiksowanie się na jednym rytmie, kiepska umiejętność szybkich zmian to był mój problem który starałam się wyeliminować. Nigdy też mi nie przyszło do głowy żeby miast dostosować jazdy do warunków czekać aż warunki dostosują się do mnie.No dobrze, miałam takie myśli kiedy pierwszy raz przypinałam deski.A "stonka" nie odleci, ześliźnie się najwyżej kilka metrów niżej a ja nie będę czekała aż zsuną się do końca trasy bo zaraz nadjedzie następna.Zeberka bzdury piszesz i tyle , co mam wjechać w tłok carvingiem 80/90 km/h ty pewnie tyle samochodem nie jeździsz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 15 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 Zeberka bzdury piszesz i tyle , co mam wjechać w tłok carvingiem 80/90 km/h ty pewnie tyle samochodem nie jeździsz No skoro inaczej nie potrafisz to stój i czekaj. A co do jazdy autem to zabłysnąłeś aż miło. Pewnie ci z tym dobrze, bardzo dobrze. Ale ja takich ludzi nie lubię, właśnie cię "ignoruję" więc nie musisz się silić na odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sally67 Napisano 15 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 .... Zeberka bzdury piszesz i tyle , co mam wjechać w tłok carvingiem 80/90 km/h ty pewnie tyle samochodem nie jeździsz No to pojechałeś teraz ...bynajmniej nie carvingiem....kojarzyłam Cię jako milszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 16 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 Hm. Jeżdżę wiele krócej niż Ty, właściwie 2 sezony ale zawsze uważałam że zafiksowanie się na jednym rytmie, kiepska umiejętność szybkich zmian to był mój problem który starałam się wyeliminować. Nigdy też mi nie przyszło do głowy żeby miast dostosować jazdy do warunków czekać aż warunki dostosują się do mnie. No dobrze, miałam takie myśli kiedy pierwszy raz przypinałam deski. A "stonka" nie odleci, ześliźnie się najwyżej kilka metrów niżej a ja nie będę czekała aż zsuną się do końca trasy bo zaraz nadjedzie następna. Tamtaku, korzystaj przycisku edycji. Hm. Jeżdżę wiele krócej niż Ty, właściwie 2 sezony Zeberka nie rób jaj ty zjeżdżasz , a nie jeździsz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 16 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 No to pojechałeś teraz ...bynajmniej nie carvingiem....kojarzyłam Cię jako milszego Oj Sally Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sally67 Napisano 18 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Sally mi tez by się nie dostało kijem ? Zależy za co? ale nie za to co myślisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... jag24 Napisano 27 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Po gruntownym przemyśleniu wiem już,co to jest niezatłoczony stok-to taki na którym ani razu nie musiałam korygowac założonego toru jazdy ze względu na innych użytkowników tegoż stoku (od zejścia z kanapy do samego dołu).Czy to się zdarza? I owszem. A zatłoczony? To taki na którym w ogóle nie jadę założonym torem,bo cały czas trzeba manewrowac,by w kogoś nie trafic.To znak,że trzeba zejśc ze stoku,coby choc w małym stopniu zmniejszyc jego obciążenie. A pomiędzy- całe spektrum wartości pośrednich,w których można jeździc z mniejszą lub większą przyjemnością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 5 Marca 2014 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 ogłoszenie parafialne Ale ja takich ludzi nie lubię, właśnie cię "ignoruję" więc nie musisz się silić na odpowiedź. Pewnie nikogo to nie obchodzi ale czuję się w obowiązku poinformować że pogodziłam się z Tomalem i zamiaruję znieść ignorowanie. Piszę żeby było jasne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sally67 Napisano 5 Marca 2014 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 ogłoszenie parafialne Pewnie nikogo to nie obchodzi ale czuję się w obowiązku poinformować że pogodziłam się z Tomalem i zamiaruję znieść ignorowanie. Piszę żeby było jasne. Środa Popielcowa poskutkowała Myślałam ,że już dawno się pogodziliście Ale lepiej późno niż wcale ..wszystkiego dobrego na nowej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 5 Marca 2014 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Środa Popielcowa poskutkowała Sally, coś niefart masz ostatnio. Ja sem ateista i do zgody nie potrzebne mi wytyczne hierarchów. Ale fakt, może Tomal był u spowiedzi i za pokutę dostał. O tym nie pomyślałam. Ale lepiej późno niż wcale ..wszystkiego dobrego na nowej ... Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sally67 Napisano 5 Marca 2014 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Sally, coś niefart masz ostatnio. Ja sem ateista i do zgody nie potrzebne mi wytyczne hierarchów. Ale fakt, może Tomal był u spowiedzi i za pokutę dostał. O tym nie pomyślałam. Dzięki. Zeberka nie ja mam niefart... Ja tylko odpowiedziałam na Twoje ... ogłoszenie parafialne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 5 Marca 2014 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Ale to chodzi o tutejszych wyznawców zakrawędziowanej dechy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 5 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Tłok na stoku, dużo ludzi - próba zdefiniowania × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
brelo Napisano 14 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 Na zdjęciu widać dwóch narciarzy - więc już prawie tłok. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro323 Napisano 14 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 I Widać trasę zrytą -pełno zwałów sniegu!!!hihiNo trochę zryta jest. Tu masz nie zrytą Fotka z okresu sylwestrowego z godziny 15-30 robiona w dniu dnia 30.12.13 na jednym ze stoków w Zillertal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keicam Napisano 14 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 No trochę zryta jest. Tu masz nie zrytą Fotka z okresu sylwestrowego z godziny 15-30 robiona w dniu dnia 30.12.13 na jednym ze stoków w Zillertal DSCN3456.JPG Znowu ten Photoshop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 14 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 No dobra a tu jak obrać tor jazdy ?:) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tatmak Napisano 15 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 Nie fotografować, pojechać przed. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tatmak Napisano 15 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 Albo fotografować, pojechać za. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tatmak Napisano 15 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 Jeżdżę w Polsce, pusty stok widziałem rano, wieczorem i jak się wyciąg zepsuł zaraz po mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 15 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 ...wole jak mi sie nikt pod nogami nie placze zaraz to mnie wyprowadza z rytmu i wtedy najlepiej po prostu przeczekać aż stonka poleci Hm. Jeżdżę wiele krócej niż Ty, właściwie 2 sezony ale zawsze uważałam że zafiksowanie się na jednym rytmie, kiepska umiejętność szybkich zmian to był mój problem który starałam się wyeliminować. Nigdy też mi nie przyszło do głowy żeby miast dostosować jazdy do warunków czekać aż warunki dostosują się do mnie. No dobrze, miałam takie myśli kiedy pierwszy raz przypinałam deski. A "stonka" nie odleci, ześliźnie się najwyżej kilka metrów niżej a ja nie będę czekała aż zsuną się do końca trasy bo zaraz nadjedzie następna. ..... ..... ....... Tamtaku, korzystaj przycisku edycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 15 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 [quote name="zeberkaa" post="480399" timestamp="1392491718"]Hm. Jeżdżę wiele krócej niż Ty, właściwie 2 sezony ale zawsze uważałam że zafiksowanie się na jednym rytmie, kiepska umiejętność szybkich zmian to był mój problem który starałam się wyeliminować. Nigdy też mi nie przyszło do głowy żeby miast dostosować jazdy do warunków czekać aż warunki dostosują się do mnie.No dobrze, miałam takie myśli kiedy pierwszy raz przypinałam deski.A "stonka" nie odleci, ześliźnie się najwyżej kilka metrów niżej a ja nie będę czekała aż zsuną się do końca trasy bo zaraz nadjedzie następna.Zeberka bzdury piszesz i tyle , co mam wjechać w tłok carvingiem 80/90 km/h ty pewnie tyle samochodem nie jeździsz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 15 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 Zeberka bzdury piszesz i tyle , co mam wjechać w tłok carvingiem 80/90 km/h ty pewnie tyle samochodem nie jeździsz No skoro inaczej nie potrafisz to stój i czekaj. A co do jazdy autem to zabłysnąłeś aż miło. Pewnie ci z tym dobrze, bardzo dobrze. Ale ja takich ludzi nie lubię, właśnie cię "ignoruję" więc nie musisz się silić na odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sally67 Napisano 15 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 .... Zeberka bzdury piszesz i tyle , co mam wjechać w tłok carvingiem 80/90 km/h ty pewnie tyle samochodem nie jeździsz No to pojechałeś teraz ...bynajmniej nie carvingiem....kojarzyłam Cię jako milszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 16 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 Hm. Jeżdżę wiele krócej niż Ty, właściwie 2 sezony ale zawsze uważałam że zafiksowanie się na jednym rytmie, kiepska umiejętność szybkich zmian to był mój problem który starałam się wyeliminować. Nigdy też mi nie przyszło do głowy żeby miast dostosować jazdy do warunków czekać aż warunki dostosują się do mnie. No dobrze, miałam takie myśli kiedy pierwszy raz przypinałam deski. A "stonka" nie odleci, ześliźnie się najwyżej kilka metrów niżej a ja nie będę czekała aż zsuną się do końca trasy bo zaraz nadjedzie następna. Tamtaku, korzystaj przycisku edycji. Hm. Jeżdżę wiele krócej niż Ty, właściwie 2 sezony Zeberka nie rób jaj ty zjeżdżasz , a nie jeździsz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 16 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 No to pojechałeś teraz ...bynajmniej nie carvingiem....kojarzyłam Cię jako milszego Oj Sally Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sally67 Napisano 18 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Sally mi tez by się nie dostało kijem ? Zależy za co? ale nie za to co myślisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... jag24 Napisano 27 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Po gruntownym przemyśleniu wiem już,co to jest niezatłoczony stok-to taki na którym ani razu nie musiałam korygowac założonego toru jazdy ze względu na innych użytkowników tegoż stoku (od zejścia z kanapy do samego dołu).Czy to się zdarza? I owszem. A zatłoczony? To taki na którym w ogóle nie jadę założonym torem,bo cały czas trzeba manewrowac,by w kogoś nie trafic.To znak,że trzeba zejśc ze stoku,coby choc w małym stopniu zmniejszyc jego obciążenie. A pomiędzy- całe spektrum wartości pośrednich,w których można jeździc z mniejszą lub większą przyjemnością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 5 Marca 2014 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 ogłoszenie parafialne Ale ja takich ludzi nie lubię, właśnie cię "ignoruję" więc nie musisz się silić na odpowiedź. Pewnie nikogo to nie obchodzi ale czuję się w obowiązku poinformować że pogodziłam się z Tomalem i zamiaruję znieść ignorowanie. Piszę żeby było jasne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sally67 Napisano 5 Marca 2014 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 ogłoszenie parafialne Pewnie nikogo to nie obchodzi ale czuję się w obowiązku poinformować że pogodziłam się z Tomalem i zamiaruję znieść ignorowanie. Piszę żeby było jasne. Środa Popielcowa poskutkowała Myślałam ,że już dawno się pogodziliście Ale lepiej późno niż wcale ..wszystkiego dobrego na nowej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 5 Marca 2014 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Środa Popielcowa poskutkowała Sally, coś niefart masz ostatnio. Ja sem ateista i do zgody nie potrzebne mi wytyczne hierarchów. Ale fakt, może Tomal był u spowiedzi i za pokutę dostał. O tym nie pomyślałam. Ale lepiej późno niż wcale ..wszystkiego dobrego na nowej ... Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sally67 Napisano 5 Marca 2014 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Sally, coś niefart masz ostatnio. Ja sem ateista i do zgody nie potrzebne mi wytyczne hierarchów. Ale fakt, może Tomal był u spowiedzi i za pokutę dostał. O tym nie pomyślałam. Dzięki. Zeberka nie ja mam niefart... Ja tylko odpowiedziałam na Twoje ... ogłoszenie parafialne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 5 Marca 2014 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Ale to chodzi o tutejszych wyznawców zakrawędziowanej dechy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 5 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Tłok na stoku, dużo ludzi - próba zdefiniowania × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
tomal Napisano 14 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 No dobra a tu jak obrać tor jazdy ?:) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tatmak Napisano 15 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 Nie fotografować, pojechać przed. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tatmak Napisano 15 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 Albo fotografować, pojechać za. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tatmak Napisano 15 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 Jeżdżę w Polsce, pusty stok widziałem rano, wieczorem i jak się wyciąg zepsuł zaraz po mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeberkaa Napisano 15 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 ...wole jak mi sie nikt pod nogami nie placze zaraz to mnie wyprowadza z rytmu i wtedy najlepiej po prostu przeczekać aż stonka poleci Hm. Jeżdżę wiele krócej niż Ty, właściwie 2 sezony ale zawsze uważałam że zafiksowanie się na jednym rytmie, kiepska umiejętność szybkich zmian to był mój problem który starałam się wyeliminować. Nigdy też mi nie przyszło do głowy żeby miast dostosować jazdy do warunków czekać aż warunki dostosują się do mnie. No dobrze, miałam takie myśli kiedy pierwszy raz przypinałam deski. A "stonka" nie odleci, ześliźnie się najwyżej kilka metrów niżej a ja nie będę czekała aż zsuną się do końca trasy bo zaraz nadjedzie następna. ..... ..... ....... Tamtaku, korzystaj przycisku edycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 15 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 [quote name="zeberkaa" post="480399" timestamp="1392491718"]Hm. Jeżdżę wiele krócej niż Ty, właściwie 2 sezony ale zawsze uważałam że zafiksowanie się na jednym rytmie, kiepska umiejętność szybkich zmian to był mój problem który starałam się wyeliminować. Nigdy też mi nie przyszło do głowy żeby miast dostosować jazdy do warunków czekać aż warunki dostosują się do mnie.No dobrze, miałam takie myśli kiedy pierwszy raz przypinałam deski.A "stonka" nie odleci, ześliźnie się najwyżej kilka metrów niżej a ja nie będę czekała aż zsuną się do końca trasy bo zaraz nadjedzie następna.Zeberka bzdury piszesz i tyle , co mam wjechać w tłok carvingiem 80/90 km/h ty pewnie tyle samochodem nie jeździsz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 15 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 Zeberka bzdury piszesz i tyle , co mam wjechać w tłok carvingiem 80/90 km/h ty pewnie tyle samochodem nie jeździsz No skoro inaczej nie potrafisz to stój i czekaj. A co do jazdy autem to zabłysnąłeś aż miło. Pewnie ci z tym dobrze, bardzo dobrze. Ale ja takich ludzi nie lubię, właśnie cię "ignoruję" więc nie musisz się silić na odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sally67 Napisano 15 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 .... Zeberka bzdury piszesz i tyle , co mam wjechać w tłok carvingiem 80/90 km/h ty pewnie tyle samochodem nie jeździsz No to pojechałeś teraz ...bynajmniej nie carvingiem....kojarzyłam Cię jako milszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 16 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 Hm. Jeżdżę wiele krócej niż Ty, właściwie 2 sezony ale zawsze uważałam że zafiksowanie się na jednym rytmie, kiepska umiejętność szybkich zmian to był mój problem który starałam się wyeliminować. Nigdy też mi nie przyszło do głowy żeby miast dostosować jazdy do warunków czekać aż warunki dostosują się do mnie. No dobrze, miałam takie myśli kiedy pierwszy raz przypinałam deski. A "stonka" nie odleci, ześliźnie się najwyżej kilka metrów niżej a ja nie będę czekała aż zsuną się do końca trasy bo zaraz nadjedzie następna. Tamtaku, korzystaj przycisku edycji. Hm. Jeżdżę wiele krócej niż Ty, właściwie 2 sezony Zeberka nie rób jaj ty zjeżdżasz , a nie jeździsz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 16 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 No to pojechałeś teraz ...bynajmniej nie carvingiem....kojarzyłam Cię jako milszego Oj Sally Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sally67 Napisano 18 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Sally mi tez by się nie dostało kijem ? Zależy za co? ale nie za to co myślisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... jag24 Napisano 27 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Po gruntownym przemyśleniu wiem już,co to jest niezatłoczony stok-to taki na którym ani razu nie musiałam korygowac założonego toru jazdy ze względu na innych użytkowników tegoż stoku (od zejścia z kanapy do samego dołu).Czy to się zdarza? I owszem. A zatłoczony? To taki na którym w ogóle nie jadę założonym torem,bo cały czas trzeba manewrowac,by w kogoś nie trafic.To znak,że trzeba zejśc ze stoku,coby choc w małym stopniu zmniejszyc jego obciążenie. A pomiędzy- całe spektrum wartości pośrednich,w których można jeździc z mniejszą lub większą przyjemnością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 5 Marca 2014 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 ogłoszenie parafialne Ale ja takich ludzi nie lubię, właśnie cię "ignoruję" więc nie musisz się silić na odpowiedź. Pewnie nikogo to nie obchodzi ale czuję się w obowiązku poinformować że pogodziłam się z Tomalem i zamiaruję znieść ignorowanie. Piszę żeby było jasne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sally67 Napisano 5 Marca 2014 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 ogłoszenie parafialne Pewnie nikogo to nie obchodzi ale czuję się w obowiązku poinformować że pogodziłam się z Tomalem i zamiaruję znieść ignorowanie. Piszę żeby było jasne. Środa Popielcowa poskutkowała Myślałam ,że już dawno się pogodziliście Ale lepiej późno niż wcale ..wszystkiego dobrego na nowej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 5 Marca 2014 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Środa Popielcowa poskutkowała Sally, coś niefart masz ostatnio. Ja sem ateista i do zgody nie potrzebne mi wytyczne hierarchów. Ale fakt, może Tomal był u spowiedzi i za pokutę dostał. O tym nie pomyślałam. Ale lepiej późno niż wcale ..wszystkiego dobrego na nowej ... Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sally67 Napisano 5 Marca 2014 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Sally, coś niefart masz ostatnio. Ja sem ateista i do zgody nie potrzebne mi wytyczne hierarchów. Ale fakt, może Tomal był u spowiedzi i za pokutę dostał. O tym nie pomyślałam. Dzięki. Zeberka nie ja mam niefart... Ja tylko odpowiedziałam na Twoje ... ogłoszenie parafialne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 5 Marca 2014 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Ale to chodzi o tutejszych wyznawców zakrawędziowanej dechy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 5 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Tłok na stoku, dużo ludzi - próba zdefiniowania × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
tomal Napisano 15 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 [quote name="zeberkaa" post="480399" timestamp="1392491718"]Hm. Jeżdżę wiele krócej niż Ty, właściwie 2 sezony ale zawsze uważałam że zafiksowanie się na jednym rytmie, kiepska umiejętność szybkich zmian to był mój problem który starałam się wyeliminować. Nigdy też mi nie przyszło do głowy żeby miast dostosować jazdy do warunków czekać aż warunki dostosują się do mnie.No dobrze, miałam takie myśli kiedy pierwszy raz przypinałam deski.A "stonka" nie odleci, ześliźnie się najwyżej kilka metrów niżej a ja nie będę czekała aż zsuną się do końca trasy bo zaraz nadjedzie następna.Zeberka bzdury piszesz i tyle , co mam wjechać w tłok carvingiem 80/90 km/h ty pewnie tyle samochodem nie jeździsz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeberkaa Napisano 15 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 Zeberka bzdury piszesz i tyle , co mam wjechać w tłok carvingiem 80/90 km/h ty pewnie tyle samochodem nie jeździsz No skoro inaczej nie potrafisz to stój i czekaj. A co do jazdy autem to zabłysnąłeś aż miło. Pewnie ci z tym dobrze, bardzo dobrze. Ale ja takich ludzi nie lubię, właśnie cię "ignoruję" więc nie musisz się silić na odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sally67 Napisano 15 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 .... Zeberka bzdury piszesz i tyle , co mam wjechać w tłok carvingiem 80/90 km/h ty pewnie tyle samochodem nie jeździsz No to pojechałeś teraz ...bynajmniej nie carvingiem....kojarzyłam Cię jako milszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 16 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 Hm. Jeżdżę wiele krócej niż Ty, właściwie 2 sezony ale zawsze uważałam że zafiksowanie się na jednym rytmie, kiepska umiejętność szybkich zmian to był mój problem który starałam się wyeliminować. Nigdy też mi nie przyszło do głowy żeby miast dostosować jazdy do warunków czekać aż warunki dostosują się do mnie. No dobrze, miałam takie myśli kiedy pierwszy raz przypinałam deski. A "stonka" nie odleci, ześliźnie się najwyżej kilka metrów niżej a ja nie będę czekała aż zsuną się do końca trasy bo zaraz nadjedzie następna. Tamtaku, korzystaj przycisku edycji. Hm. Jeżdżę wiele krócej niż Ty, właściwie 2 sezony Zeberka nie rób jaj ty zjeżdżasz , a nie jeździsz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 16 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 No to pojechałeś teraz ...bynajmniej nie carvingiem....kojarzyłam Cię jako milszego Oj Sally Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sally67 Napisano 18 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Sally mi tez by się nie dostało kijem ? Zależy za co? ale nie za to co myślisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... jag24 Napisano 27 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Po gruntownym przemyśleniu wiem już,co to jest niezatłoczony stok-to taki na którym ani razu nie musiałam korygowac założonego toru jazdy ze względu na innych użytkowników tegoż stoku (od zejścia z kanapy do samego dołu).Czy to się zdarza? I owszem. A zatłoczony? To taki na którym w ogóle nie jadę założonym torem,bo cały czas trzeba manewrowac,by w kogoś nie trafic.To znak,że trzeba zejśc ze stoku,coby choc w małym stopniu zmniejszyc jego obciążenie. A pomiędzy- całe spektrum wartości pośrednich,w których można jeździc z mniejszą lub większą przyjemnością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 5 Marca 2014 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 ogłoszenie parafialne Ale ja takich ludzi nie lubię, właśnie cię "ignoruję" więc nie musisz się silić na odpowiedź. Pewnie nikogo to nie obchodzi ale czuję się w obowiązku poinformować że pogodziłam się z Tomalem i zamiaruję znieść ignorowanie. Piszę żeby było jasne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sally67 Napisano 5 Marca 2014 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 ogłoszenie parafialne Pewnie nikogo to nie obchodzi ale czuję się w obowiązku poinformować że pogodziłam się z Tomalem i zamiaruję znieść ignorowanie. Piszę żeby było jasne. Środa Popielcowa poskutkowała Myślałam ,że już dawno się pogodziliście Ale lepiej późno niż wcale ..wszystkiego dobrego na nowej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 5 Marca 2014 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Środa Popielcowa poskutkowała Sally, coś niefart masz ostatnio. Ja sem ateista i do zgody nie potrzebne mi wytyczne hierarchów. Ale fakt, może Tomal był u spowiedzi i za pokutę dostał. O tym nie pomyślałam. Ale lepiej późno niż wcale ..wszystkiego dobrego na nowej ... Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sally67 Napisano 5 Marca 2014 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Sally, coś niefart masz ostatnio. Ja sem ateista i do zgody nie potrzebne mi wytyczne hierarchów. Ale fakt, może Tomal był u spowiedzi i za pokutę dostał. O tym nie pomyślałam. Dzięki. Zeberka nie ja mam niefart... Ja tylko odpowiedziałam na Twoje ... ogłoszenie parafialne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 5 Marca 2014 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Ale to chodzi o tutejszych wyznawców zakrawędziowanej dechy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 5 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Tłok na stoku, dużo ludzi - próba zdefiniowania × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
sally67 Napisano 15 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 .... Zeberka bzdury piszesz i tyle , co mam wjechać w tłok carvingiem 80/90 km/h ty pewnie tyle samochodem nie jeździsz No to pojechałeś teraz ...bynajmniej nie carvingiem....kojarzyłam Cię jako milszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 16 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 Hm. Jeżdżę wiele krócej niż Ty, właściwie 2 sezony ale zawsze uważałam że zafiksowanie się na jednym rytmie, kiepska umiejętność szybkich zmian to był mój problem który starałam się wyeliminować. Nigdy też mi nie przyszło do głowy żeby miast dostosować jazdy do warunków czekać aż warunki dostosują się do mnie. No dobrze, miałam takie myśli kiedy pierwszy raz przypinałam deski. A "stonka" nie odleci, ześliźnie się najwyżej kilka metrów niżej a ja nie będę czekała aż zsuną się do końca trasy bo zaraz nadjedzie następna. Tamtaku, korzystaj przycisku edycji. Hm. Jeżdżę wiele krócej niż Ty, właściwie 2 sezony Zeberka nie rób jaj ty zjeżdżasz , a nie jeździsz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 16 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 No to pojechałeś teraz ...bynajmniej nie carvingiem....kojarzyłam Cię jako milszego Oj Sally Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sally67 Napisano 18 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Sally mi tez by się nie dostało kijem ? Zależy za co? ale nie za to co myślisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... jag24 Napisano 27 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Po gruntownym przemyśleniu wiem już,co to jest niezatłoczony stok-to taki na którym ani razu nie musiałam korygowac założonego toru jazdy ze względu na innych użytkowników tegoż stoku (od zejścia z kanapy do samego dołu).Czy to się zdarza? I owszem. A zatłoczony? To taki na którym w ogóle nie jadę założonym torem,bo cały czas trzeba manewrowac,by w kogoś nie trafic.To znak,że trzeba zejśc ze stoku,coby choc w małym stopniu zmniejszyc jego obciążenie. A pomiędzy- całe spektrum wartości pośrednich,w których można jeździc z mniejszą lub większą przyjemnością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 5 Marca 2014 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 ogłoszenie parafialne Ale ja takich ludzi nie lubię, właśnie cię "ignoruję" więc nie musisz się silić na odpowiedź. Pewnie nikogo to nie obchodzi ale czuję się w obowiązku poinformować że pogodziłam się z Tomalem i zamiaruję znieść ignorowanie. Piszę żeby było jasne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sally67 Napisano 5 Marca 2014 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 ogłoszenie parafialne Pewnie nikogo to nie obchodzi ale czuję się w obowiązku poinformować że pogodziłam się z Tomalem i zamiaruję znieść ignorowanie. Piszę żeby było jasne. Środa Popielcowa poskutkowała Myślałam ,że już dawno się pogodziliście Ale lepiej późno niż wcale ..wszystkiego dobrego na nowej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 5 Marca 2014 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Środa Popielcowa poskutkowała Sally, coś niefart masz ostatnio. Ja sem ateista i do zgody nie potrzebne mi wytyczne hierarchów. Ale fakt, może Tomal był u spowiedzi i za pokutę dostał. O tym nie pomyślałam. Ale lepiej późno niż wcale ..wszystkiego dobrego na nowej ... Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sally67 Napisano 5 Marca 2014 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Sally, coś niefart masz ostatnio. Ja sem ateista i do zgody nie potrzebne mi wytyczne hierarchów. Ale fakt, może Tomal był u spowiedzi i za pokutę dostał. O tym nie pomyślałam. Dzięki. Zeberka nie ja mam niefart... Ja tylko odpowiedziałam na Twoje ... ogłoszenie parafialne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 5 Marca 2014 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Ale to chodzi o tutejszych wyznawców zakrawędziowanej dechy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 5 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Tłok na stoku, dużo ludzi - próba zdefiniowania × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
tomal Napisano 16 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 Hm. Jeżdżę wiele krócej niż Ty, właściwie 2 sezony ale zawsze uważałam że zafiksowanie się na jednym rytmie, kiepska umiejętność szybkich zmian to był mój problem który starałam się wyeliminować. Nigdy też mi nie przyszło do głowy żeby miast dostosować jazdy do warunków czekać aż warunki dostosują się do mnie. No dobrze, miałam takie myśli kiedy pierwszy raz przypinałam deski. A "stonka" nie odleci, ześliźnie się najwyżej kilka metrów niżej a ja nie będę czekała aż zsuną się do końca trasy bo zaraz nadjedzie następna. Tamtaku, korzystaj przycisku edycji. Hm. Jeżdżę wiele krócej niż Ty, właściwie 2 sezony Zeberka nie rób jaj ty zjeżdżasz , a nie jeździsz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 16 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 No to pojechałeś teraz ...bynajmniej nie carvingiem....kojarzyłam Cię jako milszego Oj Sally Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sally67 Napisano 18 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Sally mi tez by się nie dostało kijem ? Zależy za co? ale nie za to co myślisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... jag24 Napisano 27 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Po gruntownym przemyśleniu wiem już,co to jest niezatłoczony stok-to taki na którym ani razu nie musiałam korygowac założonego toru jazdy ze względu na innych użytkowników tegoż stoku (od zejścia z kanapy do samego dołu).Czy to się zdarza? I owszem. A zatłoczony? To taki na którym w ogóle nie jadę założonym torem,bo cały czas trzeba manewrowac,by w kogoś nie trafic.To znak,że trzeba zejśc ze stoku,coby choc w małym stopniu zmniejszyc jego obciążenie. A pomiędzy- całe spektrum wartości pośrednich,w których można jeździc z mniejszą lub większą przyjemnością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 5 Marca 2014 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 ogłoszenie parafialne Ale ja takich ludzi nie lubię, właśnie cię "ignoruję" więc nie musisz się silić na odpowiedź. Pewnie nikogo to nie obchodzi ale czuję się w obowiązku poinformować że pogodziłam się z Tomalem i zamiaruję znieść ignorowanie. Piszę żeby było jasne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sally67 Napisano 5 Marca 2014 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 ogłoszenie parafialne Pewnie nikogo to nie obchodzi ale czuję się w obowiązku poinformować że pogodziłam się z Tomalem i zamiaruję znieść ignorowanie. Piszę żeby było jasne. Środa Popielcowa poskutkowała Myślałam ,że już dawno się pogodziliście Ale lepiej późno niż wcale ..wszystkiego dobrego na nowej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 5 Marca 2014 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Środa Popielcowa poskutkowała Sally, coś niefart masz ostatnio. Ja sem ateista i do zgody nie potrzebne mi wytyczne hierarchów. Ale fakt, może Tomal był u spowiedzi i za pokutę dostał. O tym nie pomyślałam. Ale lepiej późno niż wcale ..wszystkiego dobrego na nowej ... Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sally67 Napisano 5 Marca 2014 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Sally, coś niefart masz ostatnio. Ja sem ateista i do zgody nie potrzebne mi wytyczne hierarchów. Ale fakt, może Tomal był u spowiedzi i za pokutę dostał. O tym nie pomyślałam. Dzięki. Zeberka nie ja mam niefart... Ja tylko odpowiedziałam na Twoje ... ogłoszenie parafialne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 5 Marca 2014 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Ale to chodzi o tutejszych wyznawców zakrawędziowanej dechy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 5 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Tłok na stoku, dużo ludzi - próba zdefiniowania × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
tomal Napisano 16 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 No to pojechałeś teraz ...bynajmniej nie carvingiem....kojarzyłam Cię jako milszego Oj Sally Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sally67 Napisano 18 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Sally mi tez by się nie dostało kijem ? Zależy za co? ale nie za to co myślisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... jag24 Napisano 27 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Po gruntownym przemyśleniu wiem już,co to jest niezatłoczony stok-to taki na którym ani razu nie musiałam korygowac założonego toru jazdy ze względu na innych użytkowników tegoż stoku (od zejścia z kanapy do samego dołu).Czy to się zdarza? I owszem. A zatłoczony? To taki na którym w ogóle nie jadę założonym torem,bo cały czas trzeba manewrowac,by w kogoś nie trafic.To znak,że trzeba zejśc ze stoku,coby choc w małym stopniu zmniejszyc jego obciążenie. A pomiędzy- całe spektrum wartości pośrednich,w których można jeździc z mniejszą lub większą przyjemnością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 5 Marca 2014 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 ogłoszenie parafialne Ale ja takich ludzi nie lubię, właśnie cię "ignoruję" więc nie musisz się silić na odpowiedź. Pewnie nikogo to nie obchodzi ale czuję się w obowiązku poinformować że pogodziłam się z Tomalem i zamiaruję znieść ignorowanie. Piszę żeby było jasne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sally67 Napisano 5 Marca 2014 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 ogłoszenie parafialne Pewnie nikogo to nie obchodzi ale czuję się w obowiązku poinformować że pogodziłam się z Tomalem i zamiaruję znieść ignorowanie. Piszę żeby było jasne. Środa Popielcowa poskutkowała Myślałam ,że już dawno się pogodziliście Ale lepiej późno niż wcale ..wszystkiego dobrego na nowej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 5 Marca 2014 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Środa Popielcowa poskutkowała Sally, coś niefart masz ostatnio. Ja sem ateista i do zgody nie potrzebne mi wytyczne hierarchów. Ale fakt, może Tomal był u spowiedzi i za pokutę dostał. O tym nie pomyślałam. Ale lepiej późno niż wcale ..wszystkiego dobrego na nowej ... Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sally67 Napisano 5 Marca 2014 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Sally, coś niefart masz ostatnio. Ja sem ateista i do zgody nie potrzebne mi wytyczne hierarchów. Ale fakt, może Tomal był u spowiedzi i za pokutę dostał. O tym nie pomyślałam. Dzięki. Zeberka nie ja mam niefart... Ja tylko odpowiedziałam na Twoje ... ogłoszenie parafialne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 5 Marca 2014 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Ale to chodzi o tutejszych wyznawców zakrawędziowanej dechy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 5 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Tłok na stoku, dużo ludzi - próba zdefiniowania × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
sally67 Napisano 18 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Sally mi tez by się nie dostało kijem ? Zależy za co? ale nie za to co myślisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... jag24 Napisano 27 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Po gruntownym przemyśleniu wiem już,co to jest niezatłoczony stok-to taki na którym ani razu nie musiałam korygowac założonego toru jazdy ze względu na innych użytkowników tegoż stoku (od zejścia z kanapy do samego dołu).Czy to się zdarza? I owszem. A zatłoczony? To taki na którym w ogóle nie jadę założonym torem,bo cały czas trzeba manewrowac,by w kogoś nie trafic.To znak,że trzeba zejśc ze stoku,coby choc w małym stopniu zmniejszyc jego obciążenie. A pomiędzy- całe spektrum wartości pośrednich,w których można jeździc z mniejszą lub większą przyjemnością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 5 Marca 2014 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 ogłoszenie parafialne Ale ja takich ludzi nie lubię, właśnie cię "ignoruję" więc nie musisz się silić na odpowiedź. Pewnie nikogo to nie obchodzi ale czuję się w obowiązku poinformować że pogodziłam się z Tomalem i zamiaruję znieść ignorowanie. Piszę żeby było jasne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sally67 Napisano 5 Marca 2014 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 ogłoszenie parafialne Pewnie nikogo to nie obchodzi ale czuję się w obowiązku poinformować że pogodziłam się z Tomalem i zamiaruję znieść ignorowanie. Piszę żeby było jasne. Środa Popielcowa poskutkowała Myślałam ,że już dawno się pogodziliście Ale lepiej późno niż wcale ..wszystkiego dobrego na nowej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 5 Marca 2014 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Środa Popielcowa poskutkowała Sally, coś niefart masz ostatnio. Ja sem ateista i do zgody nie potrzebne mi wytyczne hierarchów. Ale fakt, może Tomal był u spowiedzi i za pokutę dostał. O tym nie pomyślałam. Ale lepiej późno niż wcale ..wszystkiego dobrego na nowej ... Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sally67 Napisano 5 Marca 2014 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Sally, coś niefart masz ostatnio. Ja sem ateista i do zgody nie potrzebne mi wytyczne hierarchów. Ale fakt, może Tomal był u spowiedzi i za pokutę dostał. O tym nie pomyślałam. Dzięki. Zeberka nie ja mam niefart... Ja tylko odpowiedziałam na Twoje ... ogłoszenie parafialne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 5 Marca 2014 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Ale to chodzi o tutejszych wyznawców zakrawędziowanej dechy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 5 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Tłok na stoku, dużo ludzi - próba zdefiniowania × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
jag24 Napisano 27 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Po gruntownym przemyśleniu wiem już,co to jest niezatłoczony stok-to taki na którym ani razu nie musiałam korygowac założonego toru jazdy ze względu na innych użytkowników tegoż stoku (od zejścia z kanapy do samego dołu).Czy to się zdarza? I owszem. A zatłoczony? To taki na którym w ogóle nie jadę założonym torem,bo cały czas trzeba manewrowac,by w kogoś nie trafic.To znak,że trzeba zejśc ze stoku,coby choc w małym stopniu zmniejszyc jego obciążenie. A pomiędzy- całe spektrum wartości pośrednich,w których można jeździc z mniejszą lub większą przyjemnością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeberkaa Napisano 5 Marca 2014 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 ogłoszenie parafialne Ale ja takich ludzi nie lubię, właśnie cię "ignoruję" więc nie musisz się silić na odpowiedź. Pewnie nikogo to nie obchodzi ale czuję się w obowiązku poinformować że pogodziłam się z Tomalem i zamiaruję znieść ignorowanie. Piszę żeby było jasne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sally67 Napisano 5 Marca 2014 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 ogłoszenie parafialne Pewnie nikogo to nie obchodzi ale czuję się w obowiązku poinformować że pogodziłam się z Tomalem i zamiaruję znieść ignorowanie. Piszę żeby było jasne. Środa Popielcowa poskutkowała Myślałam ,że już dawno się pogodziliście Ale lepiej późno niż wcale ..wszystkiego dobrego na nowej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 5 Marca 2014 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Środa Popielcowa poskutkowała Sally, coś niefart masz ostatnio. Ja sem ateista i do zgody nie potrzebne mi wytyczne hierarchów. Ale fakt, może Tomal był u spowiedzi i za pokutę dostał. O tym nie pomyślałam. Ale lepiej późno niż wcale ..wszystkiego dobrego na nowej ... Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sally67 Napisano 5 Marca 2014 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Sally, coś niefart masz ostatnio. Ja sem ateista i do zgody nie potrzebne mi wytyczne hierarchów. Ale fakt, może Tomal był u spowiedzi i za pokutę dostał. O tym nie pomyślałam. Dzięki. Zeberka nie ja mam niefart... Ja tylko odpowiedziałam na Twoje ... ogłoszenie parafialne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 5 Marca 2014 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Ale to chodzi o tutejszych wyznawców zakrawędziowanej dechy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 5 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Tłok na stoku, dużo ludzi - próba zdefiniowania × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
sally67 Napisano 5 Marca 2014 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 ogłoszenie parafialne Pewnie nikogo to nie obchodzi ale czuję się w obowiązku poinformować że pogodziłam się z Tomalem i zamiaruję znieść ignorowanie. Piszę żeby było jasne. Środa Popielcowa poskutkowała Myślałam ,że już dawno się pogodziliście Ale lepiej późno niż wcale ..wszystkiego dobrego na nowej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 5 Marca 2014 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Środa Popielcowa poskutkowała Sally, coś niefart masz ostatnio. Ja sem ateista i do zgody nie potrzebne mi wytyczne hierarchów. Ale fakt, może Tomal był u spowiedzi i za pokutę dostał. O tym nie pomyślałam. Ale lepiej późno niż wcale ..wszystkiego dobrego na nowej ... Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sally67 Napisano 5 Marca 2014 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Sally, coś niefart masz ostatnio. Ja sem ateista i do zgody nie potrzebne mi wytyczne hierarchów. Ale fakt, może Tomal był u spowiedzi i za pokutę dostał. O tym nie pomyślałam. Dzięki. Zeberka nie ja mam niefart... Ja tylko odpowiedziałam na Twoje ... ogłoszenie parafialne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 5 Marca 2014 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Ale to chodzi o tutejszych wyznawców zakrawędziowanej dechy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 5 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Tłok na stoku, dużo ludzi - próba zdefiniowania × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
zeberkaa Napisano 5 Marca 2014 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Środa Popielcowa poskutkowała Sally, coś niefart masz ostatnio. Ja sem ateista i do zgody nie potrzebne mi wytyczne hierarchów. Ale fakt, może Tomal był u spowiedzi i za pokutę dostał. O tym nie pomyślałam. Ale lepiej późno niż wcale ..wszystkiego dobrego na nowej ... Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sally67 Napisano 5 Marca 2014 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Sally, coś niefart masz ostatnio. Ja sem ateista i do zgody nie potrzebne mi wytyczne hierarchów. Ale fakt, może Tomal był u spowiedzi i za pokutę dostał. O tym nie pomyślałam. Dzięki. Zeberka nie ja mam niefart... Ja tylko odpowiedziałam na Twoje ... ogłoszenie parafialne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 5 Marca 2014 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Ale to chodzi o tutejszych wyznawców zakrawędziowanej dechy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 5 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Tłok na stoku, dużo ludzi - próba zdefiniowania
sally67 Napisano 5 Marca 2014 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Sally, coś niefart masz ostatnio. Ja sem ateista i do zgody nie potrzebne mi wytyczne hierarchów. Ale fakt, może Tomal był u spowiedzi i za pokutę dostał. O tym nie pomyślałam. Dzięki. Zeberka nie ja mam niefart... Ja tylko odpowiedziałam na Twoje ... ogłoszenie parafialne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 5 Marca 2014 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Ale to chodzi o tutejszych wyznawców zakrawędziowanej dechy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 5 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
zeberkaa Napisano 5 Marca 2014 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Ale to chodzi o tutejszych wyznawców zakrawędziowanej dechy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi