ralfovski Napisano 4 Lutego 2014 Udost臋pnij Napisano 4 Lutego 2014 Witam! Znalaz艂em fajn膮 promocje na nie.N贸wki ok 800z艂 przecenione z 1550z艂. My艣l臋 o rozmiarze 175cm. http://www.skionline...ss-iq,5210.html Moje parametry to: Wzrost:180cm Waga:85kg Jestem pocz膮tkuj膮cym.Skala umiej臋tno艣ci:+3 Wiadomo 偶e ze wzgl臋du na umiej臋tno艣ci interesuje mnie jazda rekreacyjna. Planuje tak偶e lekcje z dobrym instruktorem. Kupno nart u偶ywanych raczej nie wchodzi w gr臋 bo r贸偶nie to z u偶ywkami bywa z tego co s艂ysza艂em i czyta艂em,a nie chce te偶 nart na 1 sezon.Te powy偶sze MAGNUM CROSS IQ wed艂ug opis贸w s膮 tak偶e dla 艣rednio zaawansowanych tak偶e my艣l臋 偶e jaki艣 czas bym si臋 nimi pocieszy艂 przy wzro艣cie umiej臋tno艣ci jazdy oczywi艣cie. Co ewentualnie by艣cie jeszcze polecili z Blizzard贸w i innych marek? Je藕dzili艣cie na tym modelu? Czy warto je na pocz膮tek kupi膰? Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Do艂膮cz do dyskusji
Mo偶esz doda膰 zawarto艣膰 ju偶 teraz a zarejestrowa膰 si臋 p贸藕niej. Je艣li posiadasz ju偶 konto, zaloguj si臋 aby doda膰 zawarto艣膰 za jego pomoc膮.