ralfovski Napisano 4 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Witam! Znalazłem fajną promocje na nie.Nówki ok 800zł przecenione z 1550zł. Myślę o rozmiarze 175cm. http://www.skionline...ss-iq,5210.html Moje parametry to: Wzrost:180cm Waga:85kg Jestem początkującym.Skala umiejętności:+3 Wiadomo że ze względu na umiejętności interesuje mnie jazda rekreacyjna. Planuje także lekcje z dobrym instruktorem. Kupno nart używanych raczej nie wchodzi w grę bo różnie to z używkami bywa z tego co słyszałem i czytałem,a nie chce też nart na 1 sezon.Te powyższe MAGNUM CROSS IQ według opisów są także dla średnio zaawansowanych także myślę że jakiś czas bym się nimi pocieszył przy wzroście umiejętności jazdy oczywiście. Co ewentualnie byście jeszcze polecili z Blizzardów i innych marek? Jeździliście na tym modelu? Czy warto je na początek kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi