Nordic78 Napisano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Jest promocja na te narty: http://www.wedze.com...r-73-12/3362094 ale zastanawiam się czy warto?może ktoś szybko dać odp. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukaszo86 Napisano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Wed'ze to marka Decathlonu. Ale żabojady nie mają swojej produkcji tylko korzystają z outsource'ingu więc przyjrzyj się dokładnie kto je wyprodukował. W zeszłym roku kumpel pokazał mi narty Wed'ze z lini WC i małym druczkiem był napis: "Made by Fischer for Wed'ze" ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JG77 Napisano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Cześć ,zapytaj się ,na pewno wiedzą ,a tak jakoś wydaje mi się że Blizard ale zgaduję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomal Napisano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Jest promocja na te narty: http://www.wedze.com...r-73-12/3362094 ale zastanawiam się czy warto?może ktoś szybko dać odp. Pozdrawiam Ja bym tego dziwadła nie kupił nawet za 30% tej ceny za 1500 zł kupisz narty renomowanych marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nordic78 Napisano 20 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Ja bym tego dziwadła nie kupił nawet za 30% tej ceny za 1500 zł kupisz narty renomowanych marek no właśnie za ok. 400 zł.można je kupić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... NRGizer Napisano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Na pewno będziesz zadowolony. W którym decathlonie? ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Nordic78 Napisano 20 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Ja bym tego dziwadła nie kupił nawet za 30% tej ceny za 1500 zł kupisz narty renomowanych marek no właśnie za ok. 400 zł.można je kupić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... NRGizer Napisano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Na pewno będziesz zadowolony. W którym decathlonie? ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
NRGizer Napisano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Na pewno będziesz zadowolony. W którym decathlonie? ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi