zeberkaa Napisano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Ludzie kochani, spuśćcie trochę powietrza bo zaraz pierze się posypie. Za paręnaście/dziesiąt lat, jeśli jeszcze będzie padał śnieg, dzieciaki będą się śmiały z tego naszego narciarstwa i palcami będą pokazywały śmiesznych dziadków na stoku. Może wtedy kolega Lucjusz okaże się być w awangardzie taki nieskażony starą poprawnością a my dalej będziemy się ciskać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomal Napisano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Ja pytam co chcesz powiedziec ? Czyli jaki ma to związek z ta dyskusją bo nie nie wiem czy to luxna uwaga czy ja nie załapałam . Hej , Sally dokładnie luźna uwaga ,jak Radcom wspomniał o M Bublewiczu śp ,zaraz mi się przypomniał jego wypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Dobry wpis na czasie. Doswiadczony, w ankiecie "ile lat jedzisz na nartach" ponad 600 dni, forumowa 8, wpisy z fizyki kwantowej, poparte zdjeciami z pucharu swiata, czy tak nie wyglada forumowy "wzorzec". Podac nicki? czy tak nie wyglada forumowy "wzorzec". Podac nicki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 4 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
tomal Napisano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Dobry wpis na czasie. Doswiadczony, w ankiecie "ile lat jedzisz na nartach" ponad 600 dni, forumowa 8, wpisy z fizyki kwantowej, poparte zdjeciami z pucharu swiata, czy tak nie wyglada forumowy "wzorzec". Podac nicki? czy tak nie wyglada forumowy "wzorzec". Podac nicki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 4 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi