sebeq Napisano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Ostatnio szukam kurtki na narty i przeglądałem sobie rózne marki. W Gosporcie nawet są duże przeceny, ale zastanawiam się, co takiego może być w kurtce, ze jej cena wyjściowa to 3-3,5 tys zł. Np. kurtka Phenix jest w Gosport za 1,5 tys vs 3,5 tys, a Spydery za 1 tys vs 2,2 tys. Czy to ma jakieś odniesienie do ich materiałów czy to jest w wiekszości cena marki? pozdrawiam, Sebeq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Jakość wykonania tych kurtek i materiały są bardzo OK, ale ceny są trochę przesadzone. Dużo się płaci za markę. Porównywalna jakość jest w produktach JMP a ceny 600-900zł. Tak więc widać ile trzeba płacić za markę, reklamę międzynarodową, i trochę bardziej różnorodne i ciekawe projekty wyglądu (ale to kwestia gustu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NRGizer Napisano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Skoro ludzie kupują to byliby głupi zmniejszając ceny... A tak jak kolega napisał - ci co się znają kupują to samo w niższych cenach, np. JMP. Popatrz, w czym jeżdżą instruktorzy na stoku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebeq Napisano 10 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Instruktorzy jeżdżą często w tym, co dostaną od firm odieżowych. Np. jak byłem teraz na Sylwestra w Cortinie, to jeździli w kurtkach Armaniego :-) Czy są gdzieś w Wawie sklepy, gdzie mozna dostać kurtki narciarskie JMP? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ropoh Napisano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Zobacz na ich stronie, albo po prostu napisz do nich. Czasami nawet udzielają się tu na forum. Dla ułatwienia: http://jmpsport.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro323 Napisano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Skoro ludzie kupują to byliby głupi zmniejszając ceny... A tak jak kolega napisał - ci co się znają kupują to samo w niższych cenach, np. JMP. Popatrz, w czym jeżdżą instruktorzy na stoku. Tam gdzie ja jeżdżę to instruktorzy jeżdżą w kurtkach Vist, Schoefler, Spyder. A i jednego instruktora widuję w czerwonej kurtce Hannah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sebeq Napisano 10 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Zobacz na ich stronie, albo po prostu napisz do nich. Czasami nawet udzielają się tu na forum. Dla ułatwienia: http://jmpsport.com.pl dzięki za link, wcześniej już tam byłem, ale myślałem, ze moze jeszcze ktoś z Was zna jakieś sklepy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... dareq Napisano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 Jak wejdziesz na ich stronę to masz zakładkę "sklep" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 Widziałem ładną kurtke JMP na allegro - jest na aukcji charytatywnej WOŚP. Musze powiedzieć że wzornictwo w tym egzemplarzu goni światową czołówkę. Co prawda mi tego typu kurtki narciarskie (obojętnie jakiej firmy ) absolutnie mi nie podchodzą to rzecz warta przemyślenia kto szuka ładnej i być może niedrogiej rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... NRGizer Napisano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 Ta na wosp to na pewno będzie droga Ale rzeczywiście pięknie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1dominGO Napisano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 Niekoniecznie - w zeszlym roku najdrzsza poszla za okolo 900... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fomicz Napisano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Jeżeli tylko dopasują wzornictwo i kolorystykę do aktyalnych trendów to pewnie kiedyś się zdecyduję na JMP. W wyprzedaży dostałem Rossignole z membraną 20 za 900 zł więc tym razem znowu odpadli . Dla bardzo drogich firmówek alternatywą są często tańsze kurtki firm produkujących sprzęt narciarski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sebeq Napisano 13 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 teraz jeszcze jest promo na McKinleya z Aquamax 20/20 za 699 zł, czy ktos z Was ma jakieś doświadczenia z tą firmą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Miałem spodnie McKinleya gdzieś za 200-300zł, kupione na wyprzedaży, membrana chyba 10tys. Na mokrej kanapie w deszczu przeciekały na tyłku, chyba na szwach. Wg mnie trochę za słaba jakość wykonania, okazały się za delikatne, jak dla mnie. McKinley to własna marka InterSportu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... NRGizer Napisano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Miałem spodnie McKinleya gdzieś za 200-300zł, kupione na wyprzedaży, membrana chyba 10tys. Na mokrej kanapie w deszczu przeciekały na tyłku, chyba na szwach. Wg mnie trochę za słaba jakość wykonania, okazały się za delikatne, jak dla mnie. McKinley to własna marka InterSportu. No to miałeś darmowe wypożyczenie. Oddać ze względu na wadę i kupić coś innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Ubrania i akcesoria Spyder, Phenix - czy to jest warte swojej ceny?
sebeq Napisano 10 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Zobacz na ich stronie, albo po prostu napisz do nich. Czasami nawet udzielają się tu na forum. Dla ułatwienia: http://jmpsport.com.pl dzięki za link, wcześniej już tam byłem, ale myślałem, ze moze jeszcze ktoś z Was zna jakieś sklepy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... dareq Napisano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 Jak wejdziesz na ich stronę to masz zakładkę "sklep" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 Widziałem ładną kurtke JMP na allegro - jest na aukcji charytatywnej WOŚP. Musze powiedzieć że wzornictwo w tym egzemplarzu goni światową czołówkę. Co prawda mi tego typu kurtki narciarskie (obojętnie jakiej firmy ) absolutnie mi nie podchodzą to rzecz warta przemyślenia kto szuka ładnej i być może niedrogiej rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... NRGizer Napisano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 Ta na wosp to na pewno będzie droga Ale rzeczywiście pięknie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1dominGO Napisano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 Niekoniecznie - w zeszlym roku najdrzsza poszla za okolo 900... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fomicz Napisano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Jeżeli tylko dopasują wzornictwo i kolorystykę do aktyalnych trendów to pewnie kiedyś się zdecyduję na JMP. W wyprzedaży dostałem Rossignole z membraną 20 za 900 zł więc tym razem znowu odpadli . Dla bardzo drogich firmówek alternatywą są często tańsze kurtki firm produkujących sprzęt narciarski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sebeq Napisano 13 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 teraz jeszcze jest promo na McKinleya z Aquamax 20/20 za 699 zł, czy ktos z Was ma jakieś doświadczenia z tą firmą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Miałem spodnie McKinleya gdzieś za 200-300zł, kupione na wyprzedaży, membrana chyba 10tys. Na mokrej kanapie w deszczu przeciekały na tyłku, chyba na szwach. Wg mnie trochę za słaba jakość wykonania, okazały się za delikatne, jak dla mnie. McKinley to własna marka InterSportu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... NRGizer Napisano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Miałem spodnie McKinleya gdzieś za 200-300zł, kupione na wyprzedaży, membrana chyba 10tys. Na mokrej kanapie w deszczu przeciekały na tyłku, chyba na szwach. Wg mnie trochę za słaba jakość wykonania, okazały się za delikatne, jak dla mnie. McKinley to własna marka InterSportu. No to miałeś darmowe wypożyczenie. Oddać ze względu na wadę i kupić coś innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
dareq Napisano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 Jak wejdziesz na ich stronę to masz zakładkę "sklep" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro323 Napisano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 Widziałem ładną kurtke JMP na allegro - jest na aukcji charytatywnej WOŚP. Musze powiedzieć że wzornictwo w tym egzemplarzu goni światową czołówkę. Co prawda mi tego typu kurtki narciarskie (obojętnie jakiej firmy ) absolutnie mi nie podchodzą to rzecz warta przemyślenia kto szuka ładnej i być może niedrogiej rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NRGizer Napisano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 Ta na wosp to na pewno będzie droga Ale rzeczywiście pięknie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1dominGO Napisano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 Niekoniecznie - w zeszlym roku najdrzsza poszla za okolo 900... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fomicz Napisano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Jeżeli tylko dopasują wzornictwo i kolorystykę do aktyalnych trendów to pewnie kiedyś się zdecyduję na JMP. W wyprzedaży dostałem Rossignole z membraną 20 za 900 zł więc tym razem znowu odpadli . Dla bardzo drogich firmówek alternatywą są często tańsze kurtki firm produkujących sprzęt narciarski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebeq Napisano 13 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 teraz jeszcze jest promo na McKinleya z Aquamax 20/20 za 699 zł, czy ktos z Was ma jakieś doświadczenia z tą firmą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Miałem spodnie McKinleya gdzieś za 200-300zł, kupione na wyprzedaży, membrana chyba 10tys. Na mokrej kanapie w deszczu przeciekały na tyłku, chyba na szwach. Wg mnie trochę za słaba jakość wykonania, okazały się za delikatne, jak dla mnie. McKinley to własna marka InterSportu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NRGizer Napisano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Miałem spodnie McKinleya gdzieś za 200-300zł, kupione na wyprzedaży, membrana chyba 10tys. Na mokrej kanapie w deszczu przeciekały na tyłku, chyba na szwach. Wg mnie trochę za słaba jakość wykonania, okazały się za delikatne, jak dla mnie. McKinley to własna marka InterSportu. No to miałeś darmowe wypożyczenie. Oddać ze względu na wadę i kupić coś innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi