outsider Napisano 9 Lutego 2007 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 a jak dobierać długość mid fatów? bliżej wzrostu, czy tak jak carvingów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B4loco Napisano 9 Lutego 2007 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Blizej wrostu. Jak masz 184 cm/80 kg to takie w granicach 176-182. Zalezy gdzie jezdzisz, jesli wiecej na otwartych przestrzeniach niz po lasach. To moze byc > 180cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mus-tafa Napisano 9 Lutego 2007 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 a co to jest "bc" ....."masz góre-np Kasprowy-..to masz Polske i Słowacje...graniczą ze sobą...no i backcountry to jest.....Słowacja..".... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ufo555 Napisano 19 Lutego 2007 Autor Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Ostanio znalazłem te Fischery http://www.allegro.p...azja_wyprz.html i myślę, że chyba opłaca się je wziąć.Jak myślicie??. Akurat przytyje do przyszłego sezonu i będą git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siurpo Napisano 19 Lutego 2007 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Beda dobra. BEdac ostatnio na nartach wyczulem juz je i jezdzi mi sie swietnie, tylko trzeb ajechac szybko i dynamicznie(przynajmniej przy 65 kg), naprawde narty rewelacja, te z oferty maja troche gorsze wiazania ale nie wiem jak sie spisuja, w kazdm razie FX12 sa rewelacyjne w ogole nieczuc kiedy narta sie wypina zero szarpniec poprostu nic gleba i niewiesz czy narte masz na nodze czy juz nie, ja zdecydowanie polecam te narty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 19 Lutego 2007 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Blizej wrostu. Jak masz 184 cm/80 kg to takie w granicach 176-182. Zalezy gdzie jezdzisz, jesli wiecej na otwartych przestrzeniach niz po lasach. To moze byc > 180cm. ja biore najdluzsze jakie fabryka daje przy wzroscie 182:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi