robertdr Napisano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Jak w tytule - kto pomoże i podpowie ile kosztuje (i jak załatwić) transfer z Lotniska do: 1. Chamrousse 2.Valfréjus pozdrawiam R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertdr Napisano 4 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Dzięki za podpowiedź, ja planuję mieszkać w którymś z kurortów i transport potrzebuję tylko z i na lotnisko. Nie wiesz może, czy jeździ coś bezpośrednio? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karwer Napisano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Dzięki za podpowiedź, ja planuję mieszkać w którymś z kurortów i transport potrzebuję tylko z i na lotnisko. Nie wiesz może, czy jeździ coś bezpośrednio? pozdrawiam Są wyspecjalizowane firmy transferowe np http://www.bensbus.co.uk/: lub http://www.j2ski.com/ski_resorts/Airports/Grenoble_airport_transfers.html; http://www.alp-line.com/en/grenoble-airport-transfer.htm mają dostosowane połączenia do charterów m.in Wizzair z Polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 4 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Dzięki za odpowiedź, ale rozrzut duży bo fijaj pisał o około 12 euro, a podane przez karwera strony to 45 funtów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 5 tygodni później... paypal Napisano 3 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Także prosze o podpowiedz. Najtańsza wersja jaką znalazłem to 50 funtów w dwie strony za osobę (przy 4 osobach). W internecie można znaleźć info ze można połapać to za 45zł w jedną stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
robertdr Napisano 4 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Dzięki za odpowiedź, ale rozrzut duży bo fijaj pisał o około 12 euro, a podane przez karwera strony to 45 funtów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paypal Napisano 3 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Także prosze o podpowiedz. Najtańsza wersja jaką znalazłem to 50 funtów w dwie strony za osobę (przy 4 osobach). W internecie można znaleźć info ze można połapać to za 45zł w jedną stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi