rumacz Napisano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Nie mogę odpowiadać na posty z opcją cytatu. U mnie nie działa. Co mam nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NRGizer Napisano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Spróbuj inną przeglądarkę. Albo może uaktualnij tę która masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rumacz Napisano 4 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Mam IE 11, nowszej wersji juz chyba nie ma. Innej przeglądarki nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robzon Napisano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 też tak mam w IE11, może trzeba coś zmienić w ustawieniach przeglądarki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robzon Napisano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Mam IE 11, nowszej wersji juz chyba nie ma. Innej przeglądarki nie mam a to z innej przeglądarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rumacz Napisano 5 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 a to po klinknieciu opcji cytuj nie instaluję innych przeglądarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Lukaszo86 Napisano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 temat zdublowany na forum. Jak masz IE to możesz mieć problemy z cytowaniem i aby temu zapobiec musisz mieć firefoxa lub inną pozdravka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... NRGizer Napisano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 nie instaluję innych przeglądarek To może czas zacząć... 3 minuty roboty i dostaniesz narzędzie odrobinę lepsze niż IE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Lukaszo86 Napisano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 3 minuty roboty i dostaniesz narzędzie odrobinę lepsze niż IE Mam Vistę i czasem jak wejdę przez IE to z reguły kończę na nim pracę klawiszami ctrl+alt+delete bo się wiesza.... też tak macie? pozdravka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Lukaszo86 Napisano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Tu masz test popularnych przegladarek: http://www.dobreprog...wych,49347.html By lepiej zobrazować problem z IE chciałem wkleić takie śmieszne zdjęcie chyba z wiocha.pl albo podobnego portalu, które kiedyś widziałem na Forum ale nigdzie go nie moge znaleźć. Poszukaj w moich postach to znajdziesz to zdjęcie "Kim jesteśmy?! - Przeglądarkami!" Ja tam używam feuerfuchs'a i jestem zadowolony pozdravka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... NRGizer Napisano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Mam Vistę i czasem jak wejdę przez IE to z reguły kończę na nim pracę klawiszami ctrl+alt+delete bo się wiesza.... też tak macie? pozdravka VISTA + IE - dwa największe gówna jakie stworzył MS... XP lub 7 (wyższych nie próbówałem) + opera albo firefox i zapominasz o zwiechach jakichkolwiek...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Lukaszo86 Napisano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 XP lub 7 (wyższych nie próbówałem) + opera albo firefox i zapominasz o zwiechach jakichkolwiek...) Moja dziewczyna ma Win8 i jak siedzę i przeglądam jej komputer to po prostu mnie trafia....!!!! tam się nie da nawet kompa wyłączyć normalnie, tylko trzeba wejść w jakieś menu, potem się wylogować i dopiero można wyłączyć Ja jestem przyzwyczajony do Visty (bo taką miałem z laptopem) i jestem nawet zadowolony lub jeśli mogę tak powiedzieć - spełnia moje wymogi pozdravka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 A wyłączenie systemu nie zajmuje więcej niż starego Windowsa, trzeba tylko wiedzieć gdzie. Pewnie w podobnie oczywistym miejscu jak w poprzednich wersjach: wyłącz=START :-D :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Nie mogę odpowiadać na posty z opcją cytatu. U mnie nie działa. Co mam nie tak? Już założyłem taki temat to wina przeglądarki zainstalowałem firefoxa i jest ok , ja nawet cyattów nie mogłem wklejać ,sprawdz jak jest u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic SkiForum.pl Odpowiedzi z cytatem × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
rumacz Napisano 5 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 a to po klinknieciu opcji cytuj nie instaluję innych przeglądarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukaszo86 Napisano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 temat zdublowany na forum. Jak masz IE to możesz mieć problemy z cytowaniem i aby temu zapobiec musisz mieć firefoxa lub inną pozdravka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NRGizer Napisano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 nie instaluję innych przeglądarek To może czas zacząć... 3 minuty roboty i dostaniesz narzędzie odrobinę lepsze niż IE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Lukaszo86 Napisano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 3 minuty roboty i dostaniesz narzędzie odrobinę lepsze niż IE Mam Vistę i czasem jak wejdę przez IE to z reguły kończę na nim pracę klawiszami ctrl+alt+delete bo się wiesza.... też tak macie? pozdravka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Lukaszo86 Napisano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Tu masz test popularnych przegladarek: http://www.dobreprog...wych,49347.html By lepiej zobrazować problem z IE chciałem wkleić takie śmieszne zdjęcie chyba z wiocha.pl albo podobnego portalu, które kiedyś widziałem na Forum ale nigdzie go nie moge znaleźć. Poszukaj w moich postach to znajdziesz to zdjęcie "Kim jesteśmy?! - Przeglądarkami!" Ja tam używam feuerfuchs'a i jestem zadowolony pozdravka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... NRGizer Napisano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Mam Vistę i czasem jak wejdę przez IE to z reguły kończę na nim pracę klawiszami ctrl+alt+delete bo się wiesza.... też tak macie? pozdravka VISTA + IE - dwa największe gówna jakie stworzył MS... XP lub 7 (wyższych nie próbówałem) + opera albo firefox i zapominasz o zwiechach jakichkolwiek...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Lukaszo86 Napisano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 XP lub 7 (wyższych nie próbówałem) + opera albo firefox i zapominasz o zwiechach jakichkolwiek...) Moja dziewczyna ma Win8 i jak siedzę i przeglądam jej komputer to po prostu mnie trafia....!!!! tam się nie da nawet kompa wyłączyć normalnie, tylko trzeba wejść w jakieś menu, potem się wylogować i dopiero można wyłączyć Ja jestem przyzwyczajony do Visty (bo taką miałem z laptopem) i jestem nawet zadowolony lub jeśli mogę tak powiedzieć - spełnia moje wymogi pozdravka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 A wyłączenie systemu nie zajmuje więcej niż starego Windowsa, trzeba tylko wiedzieć gdzie. Pewnie w podobnie oczywistym miejscu jak w poprzednich wersjach: wyłącz=START :-D :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Nie mogę odpowiadać na posty z opcją cytatu. U mnie nie działa. Co mam nie tak? Już założyłem taki temat to wina przeglądarki zainstalowałem firefoxa i jest ok , ja nawet cyattów nie mogłem wklejać ,sprawdz jak jest u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic SkiForum.pl Odpowiedzi z cytatem × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Lukaszo86 Napisano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 3 minuty roboty i dostaniesz narzędzie odrobinę lepsze niż IE Mam Vistę i czasem jak wejdę przez IE to z reguły kończę na nim pracę klawiszami ctrl+alt+delete bo się wiesza.... też tak macie? pozdravka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Lukaszo86 Napisano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Tu masz test popularnych przegladarek: http://www.dobreprog...wych,49347.html By lepiej zobrazować problem z IE chciałem wkleić takie śmieszne zdjęcie chyba z wiocha.pl albo podobnego portalu, które kiedyś widziałem na Forum ale nigdzie go nie moge znaleźć. Poszukaj w moich postach to znajdziesz to zdjęcie "Kim jesteśmy?! - Przeglądarkami!" Ja tam używam feuerfuchs'a i jestem zadowolony pozdravka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... NRGizer Napisano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Mam Vistę i czasem jak wejdę przez IE to z reguły kończę na nim pracę klawiszami ctrl+alt+delete bo się wiesza.... też tak macie? pozdravka VISTA + IE - dwa największe gówna jakie stworzył MS... XP lub 7 (wyższych nie próbówałem) + opera albo firefox i zapominasz o zwiechach jakichkolwiek...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Lukaszo86 Napisano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 XP lub 7 (wyższych nie próbówałem) + opera albo firefox i zapominasz o zwiechach jakichkolwiek...) Moja dziewczyna ma Win8 i jak siedzę i przeglądam jej komputer to po prostu mnie trafia....!!!! tam się nie da nawet kompa wyłączyć normalnie, tylko trzeba wejść w jakieś menu, potem się wylogować i dopiero można wyłączyć Ja jestem przyzwyczajony do Visty (bo taką miałem z laptopem) i jestem nawet zadowolony lub jeśli mogę tak powiedzieć - spełnia moje wymogi pozdravka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 A wyłączenie systemu nie zajmuje więcej niż starego Windowsa, trzeba tylko wiedzieć gdzie. Pewnie w podobnie oczywistym miejscu jak w poprzednich wersjach: wyłącz=START :-D :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Nie mogę odpowiadać na posty z opcją cytatu. U mnie nie działa. Co mam nie tak? Już założyłem taki temat to wina przeglądarki zainstalowałem firefoxa i jest ok , ja nawet cyattów nie mogłem wklejać ,sprawdz jak jest u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic SkiForum.pl Odpowiedzi z cytatem × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
kordiankw Napisano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukaszo86 Napisano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Tu masz test popularnych przegladarek: http://www.dobreprog...wych,49347.html By lepiej zobrazować problem z IE chciałem wkleić takie śmieszne zdjęcie chyba z wiocha.pl albo podobnego portalu, które kiedyś widziałem na Forum ale nigdzie go nie moge znaleźć. Poszukaj w moich postach to znajdziesz to zdjęcie "Kim jesteśmy?! - Przeglądarkami!" Ja tam używam feuerfuchs'a i jestem zadowolony pozdravka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... NRGizer Napisano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Mam Vistę i czasem jak wejdę przez IE to z reguły kończę na nim pracę klawiszami ctrl+alt+delete bo się wiesza.... też tak macie? pozdravka VISTA + IE - dwa największe gówna jakie stworzył MS... XP lub 7 (wyższych nie próbówałem) + opera albo firefox i zapominasz o zwiechach jakichkolwiek...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Lukaszo86 Napisano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 XP lub 7 (wyższych nie próbówałem) + opera albo firefox i zapominasz o zwiechach jakichkolwiek...) Moja dziewczyna ma Win8 i jak siedzę i przeglądam jej komputer to po prostu mnie trafia....!!!! tam się nie da nawet kompa wyłączyć normalnie, tylko trzeba wejść w jakieś menu, potem się wylogować i dopiero można wyłączyć Ja jestem przyzwyczajony do Visty (bo taką miałem z laptopem) i jestem nawet zadowolony lub jeśli mogę tak powiedzieć - spełnia moje wymogi pozdravka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 A wyłączenie systemu nie zajmuje więcej niż starego Windowsa, trzeba tylko wiedzieć gdzie. Pewnie w podobnie oczywistym miejscu jak w poprzednich wersjach: wyłącz=START :-D :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Nie mogę odpowiadać na posty z opcją cytatu. U mnie nie działa. Co mam nie tak? Już założyłem taki temat to wina przeglądarki zainstalowałem firefoxa i jest ok , ja nawet cyattów nie mogłem wklejać ,sprawdz jak jest u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic SkiForum.pl Odpowiedzi z cytatem
NRGizer Napisano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Mam Vistę i czasem jak wejdę przez IE to z reguły kończę na nim pracę klawiszami ctrl+alt+delete bo się wiesza.... też tak macie? pozdravka VISTA + IE - dwa największe gówna jakie stworzył MS... XP lub 7 (wyższych nie próbówałem) + opera albo firefox i zapominasz o zwiechach jakichkolwiek...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Lukaszo86 Napisano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 XP lub 7 (wyższych nie próbówałem) + opera albo firefox i zapominasz o zwiechach jakichkolwiek...) Moja dziewczyna ma Win8 i jak siedzę i przeglądam jej komputer to po prostu mnie trafia....!!!! tam się nie da nawet kompa wyłączyć normalnie, tylko trzeba wejść w jakieś menu, potem się wylogować i dopiero można wyłączyć Ja jestem przyzwyczajony do Visty (bo taką miałem z laptopem) i jestem nawet zadowolony lub jeśli mogę tak powiedzieć - spełnia moje wymogi pozdravka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 A wyłączenie systemu nie zajmuje więcej niż starego Windowsa, trzeba tylko wiedzieć gdzie. Pewnie w podobnie oczywistym miejscu jak w poprzednich wersjach: wyłącz=START :-D :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Nie mogę odpowiadać na posty z opcją cytatu. U mnie nie działa. Co mam nie tak? Już założyłem taki temat to wina przeglądarki zainstalowałem firefoxa i jest ok , ja nawet cyattów nie mogłem wklejać ,sprawdz jak jest u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic SkiForum.pl Odpowiedzi z cytatem
Lukaszo86 Napisano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 XP lub 7 (wyższych nie próbówałem) + opera albo firefox i zapominasz o zwiechach jakichkolwiek...) Moja dziewczyna ma Win8 i jak siedzę i przeglądam jej komputer to po prostu mnie trafia....!!!! tam się nie da nawet kompa wyłączyć normalnie, tylko trzeba wejść w jakieś menu, potem się wylogować i dopiero można wyłączyć Ja jestem przyzwyczajony do Visty (bo taką miałem z laptopem) i jestem nawet zadowolony lub jeśli mogę tak powiedzieć - spełnia moje wymogi pozdravka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 A wyłączenie systemu nie zajmuje więcej niż starego Windowsa, trzeba tylko wiedzieć gdzie. Pewnie w podobnie oczywistym miejscu jak w poprzednich wersjach: wyłącz=START :-D :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Nie mogę odpowiadać na posty z opcją cytatu. U mnie nie działa. Co mam nie tak? Już założyłem taki temat to wina przeglądarki zainstalowałem firefoxa i jest ok , ja nawet cyattów nie mogłem wklejać ,sprawdz jak jest u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
kordiankw Napisano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 A wyłączenie systemu nie zajmuje więcej niż starego Windowsa, trzeba tylko wiedzieć gdzie. Pewnie w podobnie oczywistym miejscu jak w poprzednich wersjach: wyłącz=START :-D :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Nie mogę odpowiadać na posty z opcją cytatu. U mnie nie działa. Co mam nie tak? Już założyłem taki temat to wina przeglądarki zainstalowałem firefoxa i jest ok , ja nawet cyattów nie mogłem wklejać ,sprawdz jak jest u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi