darekdarek Napisano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2013 Witam. Po ostatnim wyjeździe mam powyginaną, częściowo naderwaną krawędź oraz uszkodzony ślizg w narcie. Szukam w 3city i okolicy kogoś znającego się na mniej typowych naprawach. Czyli dobrego fachowca. Jeżeli ktoś ma jakieś dobre doświadczenia w tym temacie z naszego terenu proszę o info. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro323 Napisano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2013 Dareczku spróbuj w locales lub w sportland w gdyni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jark Napisano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2013 .... częściowo naderwaną krawędź ... co to znaczy ? ... jeśli to, o czym myślę to, raczej dobry sklep, niż servis jest potrzebny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pieve Napisano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2013 Niekoniecznie, miałem ten sam problem, krawędź udało się naprawić i nie da się odczuć różnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kuzon Napisano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2013 Zadzwoń też tutaj: http://nartysopot.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kuzon Napisano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2013 A poza tym (co oczywiście, nie ma wpływu na jakość serwisu), to bardzo sympatyczni goście. Kiedyś zrobiłem sobie objazd po trójmiejskich sklepach (ale takich specjalizujących się w nartach). Do Sportlandu wszedłem na chwilę i skończyło się na ponad półgodzinnej dyskusji, nie mogłem się stamtąd wyrwać! Właściciel ma ogromną wiedzę i chętnie się nią dzieli. W Sopocie serwisuję sprzęt rodzinny (mają opinię najlepszego serwisu w naszym "fyrtlu" poza tym, mam najbliżej) i zawsze chętnie tam jadę, od razu da się wyczuć, że nie jest to tylko zawodowa uprzejmość - polecam. Do Locales mam za daleko, byłem tylko raz i również mam bardzo miłe wspomnienia. Wymieniam tylko miejscówki z serwisami, nie same sklepy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darekdarek Napisano 26 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2013 OK. dzięki za podpowiedzi. Zajmę się sprawą zaraz po nowym roku. A wszystko przez te 2 metrowe śniegi w alpach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... JurekP Napisano 19 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Udalo sie naprawic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... darekdarek Napisano 10 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Udalo sie naprawic? Tak, ale nie do końca .Byłem w Sportlandzie, starszy Pan o wszystko pytał młodego - dziwne. Twierdzili, że szef nie chce im kupic zwornic. Twierdzili, że oprócz naprawy, muszą zrobic pełny serwis, bo ślizgi nie mogą miec ryski.... Naprawiałem w klubie żeglarskim. Pokleili ale krawędź nie trzymała lini . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
pieve Napisano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2013 Niekoniecznie, miałem ten sam problem, krawędź udało się naprawić i nie da się odczuć różnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuzon Napisano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2013 Zadzwoń też tutaj: http://nartysopot.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuzon Napisano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2013 A poza tym (co oczywiście, nie ma wpływu na jakość serwisu), to bardzo sympatyczni goście. Kiedyś zrobiłem sobie objazd po trójmiejskich sklepach (ale takich specjalizujących się w nartach). Do Sportlandu wszedłem na chwilę i skończyło się na ponad półgodzinnej dyskusji, nie mogłem się stamtąd wyrwać! Właściciel ma ogromną wiedzę i chętnie się nią dzieli. W Sopocie serwisuję sprzęt rodzinny (mają opinię najlepszego serwisu w naszym "fyrtlu" poza tym, mam najbliżej) i zawsze chętnie tam jadę, od razu da się wyczuć, że nie jest to tylko zawodowa uprzejmość - polecam. Do Locales mam za daleko, byłem tylko raz i również mam bardzo miłe wspomnienia. Wymieniam tylko miejscówki z serwisami, nie same sklepy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darekdarek Napisano 26 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2013 OK. dzięki za podpowiedzi. Zajmę się sprawą zaraz po nowym roku. A wszystko przez te 2 metrowe śniegi w alpach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekP Napisano 19 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Udalo sie naprawic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darekdarek Napisano 10 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Udalo sie naprawic? Tak, ale nie do końca .Byłem w Sportlandzie, starszy Pan o wszystko pytał młodego - dziwne. Twierdzili, że szef nie chce im kupic zwornic. Twierdzili, że oprócz naprawy, muszą zrobic pełny serwis, bo ślizgi nie mogą miec ryski.... Naprawiałem w klubie żeglarskim. Pokleili ale krawędź nie trzymała lini . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi