kolo Napisano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Rozumiem że Ty rozumiesz na chwilę obecną że to prezent i zadośćuczynienie za Twoje niedogodności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kulas9 Napisano 14 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 kolo, dość mieli moich wiadomości na skrzynce i korespondencji, może pomyśleli, a niech se już ma Ja tam na siłę prosić ich o zabranie nie będę A jak mówiłem była do nich wiadomość w piątek wysłana i jeszcze z tydzień wcześniej z pytaniem, jak oni chcą "logistycznie" to wszystko przeprowadzić, odpowiedzi żadnej nie było, a automat na mailu "wybił", że wiadomość dostarczona, to niech się wypchają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolo Napisano 11 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 No i jak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kulas9 Napisano 15 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 A nikt nadal się o nic nie prosił. A w nowych nartach wiązania zamontowane na -2 cm.. i jeżdżą świetnie, są pozbawione pewnych mankamentów które występowały na rekomendowanym środku. Wypożyczyłem w intersporcie parę żeby przetestować różne pozycje wiązania na -2 sprawowały się najlepiej, nie występowało odczucie problemu z wyjściem ze skrętu (nie wiem jak inaczej to określić, tyły były po prostu za długaśne i to było czuć) no i do tego są stabilne przy większych prędkościach, co nie dawało się odczuć na montażu na 0. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 15 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 A nikt nadal się o nic nie prosił. A w nowych nartach wiązania zamontowane na -2 cm.. i jeżdżą świetnie, są pozbawione pewnych mankamentów które występowały na rekomendowanym środku. Wypożyczyłem w intersporcie parę żeby przetestować różne pozycje wiązania na -2 sprawowały się najlepiej, nie występowało odczucie problemu z wyjściem ze skrętu (nie wiem jak inaczej to określić, tyły były po prostu za długaśne i to było czuć) no i do tego są stabilne przy większych prędkościach, co nie dawało się odczuć na montażu na 0. gwoli scislosci - zero wcale nie musi oznaczac srodka geometrycznego narty, a raczej pozycje okreslona przez producenta jako neutralna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kulas9 Napisano 16 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 A to prawda, sprawa często myląca, trochę na forach, nie tylko tutaj czytałem Tak wiem, są dwa środki, geometryczny i środek rdzenia na którym producent zazwyczaj umieszcza linie rekomendowaną. To 0 oczywiście do środka rdzenia się odnosiło, który jest w stosunku do środka geometrycznego przesunięty w przypadku tej narty o 8cm do tyłu. Z tego co wiem na freestylówkach "0" geometryczne może pokrywać się ze środkiem rdzenia, bo chyba tylko w tej dziedzinie taki montaż jest rozważany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 4 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
kulas9 Napisano 16 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 A to prawda, sprawa często myląca, trochę na forach, nie tylko tutaj czytałem Tak wiem, są dwa środki, geometryczny i środek rdzenia na którym producent zazwyczaj umieszcza linie rekomendowaną. To 0 oczywiście do środka rdzenia się odnosiło, który jest w stosunku do środka geometrycznego przesunięty w przypadku tej narty o 8cm do tyłu. Z tego co wiem na freestylówkach "0" geometryczne może pokrywać się ze środkiem rdzenia, bo chyba tylko w tej dziedzinie taki montaż jest rozważany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi