keicam Napisano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 Niestety nie mam. Tylko zdjęcia na pudle. Forma dziecka zaskoczyła najbardziej rodzica! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpia Napisano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 To nie kwestia formy a UMIEJĘTNOŚCI. Nina zassała je latem przez sen Nigdy nie jeździła tak dobrze jak w pierwszy dzień nowego sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nordic78 Napisano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Ja tylko tylko dodam do tych wielu słów już tu napisanych. Przeczytajcie sobie co niektórzy posty Mitka w temacie: Taktyka bezpiecznego narciarstwa,a zmienicie zdanie o swoich umiejętnościach jazdy na nartach. Mi np. dużo to dało. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi