keicam Napisano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 Niestety nie mam. Tylko zdjęcia na pudle. Forma dziecka zaskoczyła najbardziej rodzica! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Odpowiedzi 78 Dodano 10 l Ostatniej odpowiedzi 10 l Top użytkownicy w tym temacie 5 13 17 7 Popularne dni 20 Gru 30 21 Gru 25 19 Gru 18 22 Gru 4 Top użytkownicy w tym temacie kulas9 5 odpowiedzi Mitek 13 odpowiedzi zeberkaa 17 odpowiedzi W.W. 7 odpowiedzi Popularne dni 20 Gru 2013 30 odpowiedzi 21 Gru 2013 25 odpowiedzi 19 Gru 2013 18 odpowiedzi 22 Gru 2013 4 odpowiedzi Harpia Napisano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 To nie kwestia formy a UMIEJĘTNOŚCI. Nina zassała je latem przez sen Nigdy nie jeździła tak dobrze jak w pierwszy dzień nowego sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nordic78 Napisano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Ja tylko tylko dodam do tych wielu słów już tu napisanych. Przeczytajcie sobie co niektórzy posty Mitka w temacie: Taktyka bezpiecznego narciarstwa,a zmienicie zdanie o swoich umiejętnościach jazdy na nartach. Mi np. dużo to dało. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 4 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Harpia Napisano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 To nie kwestia formy a UMIEJĘTNOŚCI. Nina zassała je latem przez sen Nigdy nie jeździła tak dobrze jak w pierwszy dzień nowego sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nordic78 Napisano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Ja tylko tylko dodam do tych wielu słów już tu napisanych. Przeczytajcie sobie co niektórzy posty Mitka w temacie: Taktyka bezpiecznego narciarstwa,a zmienicie zdanie o swoich umiejętnościach jazdy na nartach. Mi np. dużo to dało. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi