32magic Napisano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 Szanowni, ktoś zna? używa? Proszę o opinie. http://allegro.pl/no...3698882903.html pzdr Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
32magic Napisano 14 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 no właśnie wiem - w wawie są po 329zł. Wygląda porządnie stąd moje pytanie czy ktoś może używa, bo to model nie najnowszy raczej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wincek Napisano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 Ja mam taką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
32magic Napisano 14 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 Ja mam taką i jak wrażenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wincek Napisano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 Poza tym że jest na mnie za duża i leży w szafie to jest super ,moja to najwyższy model cena na metcy była 499e,jak by ktoś chciał kupić to 500 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
wincek Napisano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 Poza tym że jest na mnie za duża i leży w szafie to jest super ,moja to najwyższy model cena na metcy była 499e,jak by ktoś chciał kupić to 500 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi