zuzayyy Napisano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Jechał ktoś autostradą nr 13 przez Szwajcarię? Interesuje mnie jak ona wygląda, czy są jakieś duże podjazdy? Bo między San Bernardino i Mesocco jest jakoś strasznie kręto. Zastanawiam się czy jechać przez Niemcy, Szwajcarię (mam jeszcze ważną winietkę), czy może lepiej przez Czechy, Austrię i Włochy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 7 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 Jechał ktoś autostradą nr 13 przez Szwajcarię? Interesuje mnie jak ona wygląda, czy są jakieś duże podjazdy? Bo między San Bernardino i Mesocco jest jakoś strasznie kręto. Zastanawiam się czy jechać przez Niemcy, Szwajcarię (mam jeszcze ważną winietkę), czy może lepiej przez Czechy, Austrię i Włochy ? ma oznaczenie autostrady to musi spełniać normy [ podjazdy, pochyły, kąty, zakrety etc ] wiec nie ma się czego bać. Ciekawostką będzie przejazd przez tunel San Bernardino który umożliwia przejazd unikając przełęczy gdzie droga od listopada do kwietnia jest zamknięta http://pl.wikipedia.org/wiki/Tunel_San_Bernardino najprawdopodobniej na mapie widzisz właśnie krętą drogę przez przełęcz a tunel idzie w skale i na mapie nie będzie go widać jako drogi Mając ważną winietę ja bym jechał przez Szwajcarię - maja najlepiej utrzymane drogi i najlepsze mandaty za przewinienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zuzayyy Napisano 8 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 ma oznaczenie autostrady to musi spełniać normy [ podjazdy, pochyły, kąty, zakrety etc ] wiec nie ma się czego bać. Ciekawostką będzie przejazd przez tunel San Bernardino który umożliwia przejazd unikając przełęczy gdzie droga od listopada do kwietnia jest zamknięta http://pl.wikipedia.org/wiki/Tunel_San_Bernardino najprawdopodobniej na mapie widzisz właśnie krętą drogę przez przełęcz a tunel idzie w skale i na mapie nie będzie go widać jako drogi Mając ważną winietę ja bym jechał przez Szwajcarię - maja najlepiej utrzymane drogi i najlepsze mandaty za przewinienia Dzięki Szabir. Ale jakie przewinienie, przecież wiesz, że ja jeżdżę przepisowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
zuzayyy Napisano 8 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 ma oznaczenie autostrady to musi spełniać normy [ podjazdy, pochyły, kąty, zakrety etc ] wiec nie ma się czego bać. Ciekawostką będzie przejazd przez tunel San Bernardino który umożliwia przejazd unikając przełęczy gdzie droga od listopada do kwietnia jest zamknięta http://pl.wikipedia.org/wiki/Tunel_San_Bernardino najprawdopodobniej na mapie widzisz właśnie krętą drogę przez przełęcz a tunel idzie w skale i na mapie nie będzie go widać jako drogi Mając ważną winietę ja bym jechał przez Szwajcarię - maja najlepiej utrzymane drogi i najlepsze mandaty za przewinienia Dzięki Szabir. Ale jakie przewinienie, przecież wiesz, że ja jeżdżę przepisowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi