emilk Napisano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Witam, W dziale giełda nie mogę dodać nowego tematu. W miejscu pola- dodaj nowy temat - jest - "nie możesz napisać tematu". Próbowałem szukać na forum informacji dlaczego, ale nie znalazłem. Dziękuję za pomoc Pozdr emil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barrtteekk Napisano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Hej! Musisz mieć min 100 komentarzy. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emilk Napisano 5 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Dzięki - tak czułem, że to może być to, dziwiłem się tylko, że nie ma gdzieś na wierzchu tej informacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcopolo444 Napisano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Ja mam 100 komentarzy i też nie mogę pisac w pewnych działach nowych tematów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi