fredowski Napisano 21 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Jakie wiazania przykrecane bezposrednio na narte maja z przodu rozstaw 3,7 cm na 6,9 cm, z tylu 3,7cm na 7,2 cm. Chce zdobyc takie wiazania i wykorzystac istniejace otwory. Prawdopodobnie to Marker. Moje Markery wszystkie 3 pary sa na plytach i nie chce majstrowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
master32 Napisano 21 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Jakie wiazania przykrecane bezposrednio na narte maja z przodu rozstaw 3,7 cm na 6,9 cm, z tylu 3,7cm na 7,2 cm. Chce zdobyc takie wiazania i wykorzystac istniejace otwory. Prawdopodobnie to Marker. Moje Markery wszystkie 3 pary sa na plytach i nie chce majstrowac. pytanie czy będzie się zgadzał środek ciężkości buta z nartą jeżeli znajdziesz pasujące wiązania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 21 Listopada 2013 Autor Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 To narty freeridowe, przylozone do oryginalnej z wiazaniem freeridowki maja wszystko dziury prawie dokladne. Fischer ma byle tyrolie i one maja rozstaw na dlugosc wiekszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... master32 Napisano 21 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 To narty freeridowe, przylozone do oryginalnej z wiazaniem freeridowki maja wszystko dziury prawie dokladne. Fischer ma byle tyrolie i one maja rozstaw na dlugosc wiekszy jutro sprawdze jak mają wiązania rossi (markera nie mam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 21 Listopada 2013 Autor Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 we wszystkich tegorocznych stosuja look i Marker w roznych postaciach. Narty sa K2 i raczej rossiego nie stosuja. ale dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 21 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Na 80% to Marker Griffon. Przód na pewno. Tył sprawdzę jutro rano. Udało mi się już zobaczyć. Niestety tył nie pasuje. p.s. wiązania Rossi to Look Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
fredowski Napisano 21 Listopada 2013 Autor Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 To narty freeridowe, przylozone do oryginalnej z wiazaniem freeridowki maja wszystko dziury prawie dokladne. Fischer ma byle tyrolie i one maja rozstaw na dlugosc wiekszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
master32 Napisano 21 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 To narty freeridowe, przylozone do oryginalnej z wiazaniem freeridowki maja wszystko dziury prawie dokladne. Fischer ma byle tyrolie i one maja rozstaw na dlugosc wiekszy jutro sprawdze jak mają wiązania rossi (markera nie mam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 21 Listopada 2013 Autor Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 we wszystkich tegorocznych stosuja look i Marker w roznych postaciach. Narty sa K2 i raczej rossiego nie stosuja. ale dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 21 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Na 80% to Marker Griffon. Przód na pewno. Tył sprawdzę jutro rano. Udało mi się już zobaczyć. Niestety tył nie pasuje. p.s. wiązania Rossi to Look Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
fredowski Napisano 21 Listopada 2013 Autor Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 we wszystkich tegorocznych stosuja look i Marker w roznych postaciach. Narty sa K2 i raczej rossiego nie stosuja. ale dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpia Napisano 21 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Na 80% to Marker Griffon. Przód na pewno. Tył sprawdzę jutro rano. Udało mi się już zobaczyć. Niestety tył nie pasuje. p.s. wiązania Rossi to Look Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi