fredowski Napisano 22 Października 2014 Udostępnij Napisano 22 Października 2014 Jak bede mogl to przyjade. Nie sugeruje tez terminu. Chcialbym rozpoznawac po tym co kto pisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 22 Października 2014 Udostępnij Napisano 22 Października 2014 sorry radcom Jasne że się dostosujemy do terminu, byleby był śnieżny!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radcom Napisano 22 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 22 Października 2014 Panowie, to wy się dogadajcie co do terminu. Ja jestem na etapie ustalania kalendarza SLN i terminów treningów. Określając termin, weźcie proszę pod uwagę to, że ostania zima spłatała nam figla. Myślę, że dopiero w połowie grudnia, będziemy tak naprawdę znali prawdopodobne prognozy na nadchodzący sezon. Ja osobiście nie mam nic przeciwko marcowym zawodom, gdyż jest już ciepło i przyjemnie. Jeżeli do stycznia uda naśnieżyć porządnie stok i dopada naturalnego, to śnieg będzie leżał do połowy kwietnia. I na to liczę... Liczę też, że spotkamy się w dużym gronie na świetnej imprezie popularyzującej narciarstwo i Człowieka, który poświęcił mu kawał życia. Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 25 Października 2014 Udostępnij Napisano 25 Października 2014 07 marca w sobotę są zawody Dolnośląskiej Ligi Narciarskiej na Dzikowcu (gratulacje za konsekwencję, radcom !!!) Czy nie uniemożliwia to projektu rozegrania zawodów memoriałowych tego samego dnia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredowski Napisano 25 Października 2014 Udostępnij Napisano 25 Października 2014 Raczej ulatwia, mozna wejsc po zawodach LD, w rozstawione tyczki za "jednym zamachem". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 31 Października 2014 Udostępnij Napisano 31 Października 2014 Liczę też, że spotkamy się w dużym gronie Jeśli tylko będzie to możliwe to przyjadę na Memoriał. Może uda mi się nawet namówić dziewczynę by wystartowała, choć jest poczatkującą narciarką. Jak zwykle będę też za tym by trasa była możliwie ambitna i ustawiana rano, gdy jest najzimniej. Raczej ulatwia, mozna wejsc po zawodach LD, w rozstawione tyczki za "jednym zamachem". No chyba nie bardzo. Przejadą zawodnicy z ligi, zrobią się dziury i wyjdzie lipa. Szczególnie osoby nie trenujące na tykach będą wypadać z utworzonej rynny. Może być też problem z doborem trasy dla dzieci i dorosłych. Jeśli zatem w tym samym dniu, to nie na tej samej trasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 31 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 31 Października 2014 W lidze dzieciaki jeżdżą giganta. Na memoriale będzie specjalny. Po tym co widziałem, tyki będą stały dużo wyżej. Wszak poziom jest dość wysoki... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 31 Października 2014 Udostępnij Napisano 31 Października 2014 No to elegancko. Pozostaje tylko trzymać kciuki za pogodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 1 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2014 No to elegancko. Pozostaje tylko trzymać kciuki za pogodę. Cześć! Z dzisiejszej rozmowy z Radkiem wynika, jak zrozumiałem, że chyba optymalny terminem będzie 14 marca. Proponuję jak najszybciej to poukładać, pewnie wielu (w tym i ja) planują jakoś narciarsko marzec. Nie mogę się doczekać, byle - jak Spioch wspomniał - śnieg dopisał.. pozdrawiam Ps. Fredowski - przyjeżdżaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 1 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2014 Przyjade albo nie, zalezy od terminu. Na chwile obecna 14.03 nie pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 1 Listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 1 Listopada 2014 Termin, tak na pewno określimy w grudniu. Wtedy będziemy wiedzieć jaka będzie zima... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... Kaem Napisano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 Termin, tak na pewno określimy w grudniu. Wtedy będziemy wiedzieć jaka będzie zima... Pozdrawiam, radcom No i wiemy (chiba), że zima się zapowiada podobnie jak ostatnia - póki co. Zatem termin wciąż do ustalenia, a miejsce - tym bardziej. Gdybym miał się kierować przesłankami z ostatniej zimy, powiedziałbym że trzeba: - celować w miejscówki mocno dbające przez cały sezon o naśnieżanie ( vide: Białka) - z góry założyć, że przy chwiejnych implikacjach pogodowych nie zdołamy się zorganizować i - podobnie jak onegdaj - na ostaą chwilę jechać tam , gdzie jest śnieg ( ostatni ze względu na niemożność przeprowadzenia Memoriału w naszych górach, odbył się on w sposób symboliczny w słowackiej Jasnej - na stokach Chopoku) - w związku z powyższym ,wyrażam mocną nadzieję na bodaj przez 4 tygodnie stabilne warunki pogodowe, które umożliwią nam Mamoriałowanie na ojczystej ziemi - zaś gdyby nie --> patrz wyżej Pzdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 No i wiemy (chiba), że zima się zapowiada podobnie jak ostatnia - póki co. Zatem termin wciąż do ustalenia, a miejsce - tym bardziej. [....] nalezy zatem ustalić termin. a miejsce: jesli bedzie snieg to oczywiście Dzikowiec, jesli nie, Tadek wyznaczy tydzień wcześniej ..:-). Ktos musi- demokracja to zły pomysł. (zakładam, że jesli nie bedzie sniegu w Boguszowie to w Wisle też nie - ale będę czuwał, wtedy ew Stożek) Mnie osobiście jeżdzenie 2 dni nawet po jednej trasie nie szkodzi na zdrowie, wiec się dostosuję do każdego pomysłu do 300km........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 Zgoda. Zatem : TERMIN ???????? (ja 23-26 marca jestem za granicą qrde slużbowo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 19 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 Nadal jest to pisanie palcem po wodzie. W prognozach obiecują, że od drugiego dnia świąt będzie mróz w nocy. Jeżeli uda się porządnie naśnieżyć do ferii to powinniśmy do marca wytrzymać. Co do terminu, to bardziej zależy od Was aczkolwiek weźcie pod uwagę, że 7.03 i 21.03 mamy zawody ligi. Pierwsze na Dzikowcu, drugie na Hali Szrenickiej. 15.02 mają być zawody na Łysej Górze a 28.02 na Czarnej Górze. Styczeń jak na razie stoi pod znakiem zapytania. Ja osobiście wyznaczyłbym późny marcowy termin, bo zima ostatnio lubi się spóźniać... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 Termin musi wyznaczyć Radek- by uniknąc kolizji z innymi imprezami itp... jednak wychodzenie poza luty jest mocno ryzykowne (jak sie okazuje po poprzednim - luty też :-(, wiec chyba bez znaczenia) Może by też temat 'uwiesić' w odpowiednim dziale.... M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 Czyli sprawa prosta. Termin zawodów to 13-15 03 2015! Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... radcom Napisano 6 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 No i jak robaczki. Prognozy są optymistyczne, zima w marcu będzie piękna i śnieżna. Na pierwszego planuję Memoriał Gronia i Ciepielewskiego, siódmego SLN, więc czternasty byłby dniem Memoriału Jurka. Wchodzicie? Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 6 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 ja się piszę warto rozważyć i szybko zdecydować, gdzie śpimy, żeby zarezerwować jak najszybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 6 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 ja się piszę Też się zapiszę jak będę miała pewność ze mi nikt kęsim, kęsim nie zrobi A cooo tam, raz kozie śmierć. W końcu tyczki z bliska zobaczę. Chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 6 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 ja wstępnie też się pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 6 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Przyjade albo nie, zalezy od terminu. Na chwile obecna 14.03 nie pasuje. To se odpasuj. W końcu ktoś musi pokazać te prawdziwą, legendarną wręcz jazdę na krawędziach. Duży sprytny chłopak jesteś, umiesz to sobie załatwić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 6 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Czyli termin 14 jest ostateczny? Planowałem nartowanie w AT od 10 do 15... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 6 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 wg bookingu, w Rodarze coś z pokojami kiepawo, ale nie bardzo w to wierzę Jest też hotel Piotr ( ze SPa + kręgle + bilard na miejscu): pokój 4-osobowy na 3 doby (czw - nd) to koszt 720 zł, ale za każde śniadanie trzeba dopłacić 2 dyszki, słowem na osobę 180 zł na łóżko i łazienkę przez 3 doby Analogicznie - pokój dwuosobowy : 450 peelenów; analogicznie w Rodarze dwójka 360 - brak informacji czy śniadanie jest w cenie Ja planuję przyjazd w czwartek wieczorem,bo skoro po przekątnej Polskę mamprzejechać, to warto choć 3-4 dni na śniegu złapać; w piątek można byłoby np. na czeską stronę wyskoczyć O do Janskich jest pewnie z 50 km) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 7 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Jest szesnaście miejsc noclegowych tuż pod stokiem... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 2 3 4 5 6 7 8 9 Dalej Strona 7 z 9 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Zawody SkiForum Memoriał Jerzego NIKO130 Dzięcielaka Dzikowiec 2014 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
radcom Napisano 31 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 31 Października 2014 W lidze dzieciaki jeżdżą giganta. Na memoriale będzie specjalny. Po tym co widziałem, tyki będą stały dużo wyżej. Wszak poziom jest dość wysoki... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 31 Października 2014 Udostępnij Napisano 31 Października 2014 No to elegancko. Pozostaje tylko trzymać kciuki za pogodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arky Napisano 1 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2014 No to elegancko. Pozostaje tylko trzymać kciuki za pogodę. Cześć! Z dzisiejszej rozmowy z Radkiem wynika, jak zrozumiałem, że chyba optymalny terminem będzie 14 marca. Proponuję jak najszybciej to poukładać, pewnie wielu (w tym i ja) planują jakoś narciarsko marzec. Nie mogę się doczekać, byle - jak Spioch wspomniał - śnieg dopisał.. pozdrawiam Ps. Fredowski - przyjeżdżaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 1 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2014 Przyjade albo nie, zalezy od terminu. Na chwile obecna 14.03 nie pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 1 Listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 1 Listopada 2014 Termin, tak na pewno określimy w grudniu. Wtedy będziemy wiedzieć jaka będzie zima... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... Kaem Napisano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 Termin, tak na pewno określimy w grudniu. Wtedy będziemy wiedzieć jaka będzie zima... Pozdrawiam, radcom No i wiemy (chiba), że zima się zapowiada podobnie jak ostatnia - póki co. Zatem termin wciąż do ustalenia, a miejsce - tym bardziej. Gdybym miał się kierować przesłankami z ostatniej zimy, powiedziałbym że trzeba: - celować w miejscówki mocno dbające przez cały sezon o naśnieżanie ( vide: Białka) - z góry założyć, że przy chwiejnych implikacjach pogodowych nie zdołamy się zorganizować i - podobnie jak onegdaj - na ostaą chwilę jechać tam , gdzie jest śnieg ( ostatni ze względu na niemożność przeprowadzenia Memoriału w naszych górach, odbył się on w sposób symboliczny w słowackiej Jasnej - na stokach Chopoku) - w związku z powyższym ,wyrażam mocną nadzieję na bodaj przez 4 tygodnie stabilne warunki pogodowe, które umożliwią nam Mamoriałowanie na ojczystej ziemi - zaś gdyby nie --> patrz wyżej Pzdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 No i wiemy (chiba), że zima się zapowiada podobnie jak ostatnia - póki co. Zatem termin wciąż do ustalenia, a miejsce - tym bardziej. [....] nalezy zatem ustalić termin. a miejsce: jesli bedzie snieg to oczywiście Dzikowiec, jesli nie, Tadek wyznaczy tydzień wcześniej ..:-). Ktos musi- demokracja to zły pomysł. (zakładam, że jesli nie bedzie sniegu w Boguszowie to w Wisle też nie - ale będę czuwał, wtedy ew Stożek) Mnie osobiście jeżdzenie 2 dni nawet po jednej trasie nie szkodzi na zdrowie, wiec się dostosuję do każdego pomysłu do 300km........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 Zgoda. Zatem : TERMIN ???????? (ja 23-26 marca jestem za granicą qrde slużbowo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 19 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 Nadal jest to pisanie palcem po wodzie. W prognozach obiecują, że od drugiego dnia świąt będzie mróz w nocy. Jeżeli uda się porządnie naśnieżyć do ferii to powinniśmy do marca wytrzymać. Co do terminu, to bardziej zależy od Was aczkolwiek weźcie pod uwagę, że 7.03 i 21.03 mamy zawody ligi. Pierwsze na Dzikowcu, drugie na Hali Szrenickiej. 15.02 mają być zawody na Łysej Górze a 28.02 na Czarnej Górze. Styczeń jak na razie stoi pod znakiem zapytania. Ja osobiście wyznaczyłbym późny marcowy termin, bo zima ostatnio lubi się spóźniać... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 Termin musi wyznaczyć Radek- by uniknąc kolizji z innymi imprezami itp... jednak wychodzenie poza luty jest mocno ryzykowne (jak sie okazuje po poprzednim - luty też :-(, wiec chyba bez znaczenia) Może by też temat 'uwiesić' w odpowiednim dziale.... M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 Czyli sprawa prosta. Termin zawodów to 13-15 03 2015! Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... radcom Napisano 6 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 No i jak robaczki. Prognozy są optymistyczne, zima w marcu będzie piękna i śnieżna. Na pierwszego planuję Memoriał Gronia i Ciepielewskiego, siódmego SLN, więc czternasty byłby dniem Memoriału Jurka. Wchodzicie? Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 6 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 ja się piszę warto rozważyć i szybko zdecydować, gdzie śpimy, żeby zarezerwować jak najszybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 6 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 ja się piszę Też się zapiszę jak będę miała pewność ze mi nikt kęsim, kęsim nie zrobi A cooo tam, raz kozie śmierć. W końcu tyczki z bliska zobaczę. Chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 6 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 ja wstępnie też się pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 6 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Przyjade albo nie, zalezy od terminu. Na chwile obecna 14.03 nie pasuje. To se odpasuj. W końcu ktoś musi pokazać te prawdziwą, legendarną wręcz jazdę na krawędziach. Duży sprytny chłopak jesteś, umiesz to sobie załatwić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 6 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Czyli termin 14 jest ostateczny? Planowałem nartowanie w AT od 10 do 15... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 6 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 wg bookingu, w Rodarze coś z pokojami kiepawo, ale nie bardzo w to wierzę Jest też hotel Piotr ( ze SPa + kręgle + bilard na miejscu): pokój 4-osobowy na 3 doby (czw - nd) to koszt 720 zł, ale za każde śniadanie trzeba dopłacić 2 dyszki, słowem na osobę 180 zł na łóżko i łazienkę przez 3 doby Analogicznie - pokój dwuosobowy : 450 peelenów; analogicznie w Rodarze dwójka 360 - brak informacji czy śniadanie jest w cenie Ja planuję przyjazd w czwartek wieczorem,bo skoro po przekątnej Polskę mamprzejechać, to warto choć 3-4 dni na śniegu złapać; w piątek można byłoby np. na czeską stronę wyskoczyć O do Janskich jest pewnie z 50 km) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 7 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Jest szesnaście miejsc noclegowych tuż pod stokiem... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 2 3 4 5 6 7 8 9 Dalej Strona 7 z 9 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Zawody SkiForum Memoriał Jerzego NIKO130 Dzięcielaka Dzikowiec 2014 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
fredowski Napisano 1 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2014 Przyjade albo nie, zalezy od terminu. Na chwile obecna 14.03 nie pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radcom Napisano 1 Listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 1 Listopada 2014 Termin, tak na pewno określimy w grudniu. Wtedy będziemy wiedzieć jaka będzie zima... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 Termin, tak na pewno określimy w grudniu. Wtedy będziemy wiedzieć jaka będzie zima... Pozdrawiam, radcom No i wiemy (chiba), że zima się zapowiada podobnie jak ostatnia - póki co. Zatem termin wciąż do ustalenia, a miejsce - tym bardziej. Gdybym miał się kierować przesłankami z ostatniej zimy, powiedziałbym że trzeba: - celować w miejscówki mocno dbające przez cały sezon o naśnieżanie ( vide: Białka) - z góry założyć, że przy chwiejnych implikacjach pogodowych nie zdołamy się zorganizować i - podobnie jak onegdaj - na ostaą chwilę jechać tam , gdzie jest śnieg ( ostatni ze względu na niemożność przeprowadzenia Memoriału w naszych górach, odbył się on w sposób symboliczny w słowackiej Jasnej - na stokach Chopoku) - w związku z powyższym ,wyrażam mocną nadzieję na bodaj przez 4 tygodnie stabilne warunki pogodowe, które umożliwią nam Mamoriałowanie na ojczystej ziemi - zaś gdyby nie --> patrz wyżej Pzdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 No i wiemy (chiba), że zima się zapowiada podobnie jak ostatnia - póki co. Zatem termin wciąż do ustalenia, a miejsce - tym bardziej. [....] nalezy zatem ustalić termin. a miejsce: jesli bedzie snieg to oczywiście Dzikowiec, jesli nie, Tadek wyznaczy tydzień wcześniej ..:-). Ktos musi- demokracja to zły pomysł. (zakładam, że jesli nie bedzie sniegu w Boguszowie to w Wisle też nie - ale będę czuwał, wtedy ew Stożek) Mnie osobiście jeżdzenie 2 dni nawet po jednej trasie nie szkodzi na zdrowie, wiec się dostosuję do każdego pomysłu do 300km........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 Zgoda. Zatem : TERMIN ???????? (ja 23-26 marca jestem za granicą qrde slużbowo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 19 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 Nadal jest to pisanie palcem po wodzie. W prognozach obiecują, że od drugiego dnia świąt będzie mróz w nocy. Jeżeli uda się porządnie naśnieżyć do ferii to powinniśmy do marca wytrzymać. Co do terminu, to bardziej zależy od Was aczkolwiek weźcie pod uwagę, że 7.03 i 21.03 mamy zawody ligi. Pierwsze na Dzikowcu, drugie na Hali Szrenickiej. 15.02 mają być zawody na Łysej Górze a 28.02 na Czarnej Górze. Styczeń jak na razie stoi pod znakiem zapytania. Ja osobiście wyznaczyłbym późny marcowy termin, bo zima ostatnio lubi się spóźniać... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 Termin musi wyznaczyć Radek- by uniknąc kolizji z innymi imprezami itp... jednak wychodzenie poza luty jest mocno ryzykowne (jak sie okazuje po poprzednim - luty też :-(, wiec chyba bez znaczenia) Może by też temat 'uwiesić' w odpowiednim dziale.... M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 Czyli sprawa prosta. Termin zawodów to 13-15 03 2015! Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... radcom Napisano 6 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 No i jak robaczki. Prognozy są optymistyczne, zima w marcu będzie piękna i śnieżna. Na pierwszego planuję Memoriał Gronia i Ciepielewskiego, siódmego SLN, więc czternasty byłby dniem Memoriału Jurka. Wchodzicie? Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 6 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 ja się piszę warto rozważyć i szybko zdecydować, gdzie śpimy, żeby zarezerwować jak najszybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 6 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 ja się piszę Też się zapiszę jak będę miała pewność ze mi nikt kęsim, kęsim nie zrobi A cooo tam, raz kozie śmierć. W końcu tyczki z bliska zobaczę. Chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 6 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 ja wstępnie też się pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 6 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Przyjade albo nie, zalezy od terminu. Na chwile obecna 14.03 nie pasuje. To se odpasuj. W końcu ktoś musi pokazać te prawdziwą, legendarną wręcz jazdę na krawędziach. Duży sprytny chłopak jesteś, umiesz to sobie załatwić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 6 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Czyli termin 14 jest ostateczny? Planowałem nartowanie w AT od 10 do 15... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 6 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 wg bookingu, w Rodarze coś z pokojami kiepawo, ale nie bardzo w to wierzę Jest też hotel Piotr ( ze SPa + kręgle + bilard na miejscu): pokój 4-osobowy na 3 doby (czw - nd) to koszt 720 zł, ale za każde śniadanie trzeba dopłacić 2 dyszki, słowem na osobę 180 zł na łóżko i łazienkę przez 3 doby Analogicznie - pokój dwuosobowy : 450 peelenów; analogicznie w Rodarze dwójka 360 - brak informacji czy śniadanie jest w cenie Ja planuję przyjazd w czwartek wieczorem,bo skoro po przekątnej Polskę mamprzejechać, to warto choć 3-4 dni na śniegu złapać; w piątek można byłoby np. na czeską stronę wyskoczyć O do Janskich jest pewnie z 50 km) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 7 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Jest szesnaście miejsc noclegowych tuż pod stokiem... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 2 3 4 5 6 7 8 9 Dalej Strona 7 z 9 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Zawody SkiForum Memoriał Jerzego NIKO130 Dzięcielaka Dzikowiec 2014
mig Napisano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 No i wiemy (chiba), że zima się zapowiada podobnie jak ostatnia - póki co. Zatem termin wciąż do ustalenia, a miejsce - tym bardziej. [....] nalezy zatem ustalić termin. a miejsce: jesli bedzie snieg to oczywiście Dzikowiec, jesli nie, Tadek wyznaczy tydzień wcześniej ..:-). Ktos musi- demokracja to zły pomysł. (zakładam, że jesli nie bedzie sniegu w Boguszowie to w Wisle też nie - ale będę czuwał, wtedy ew Stożek) Mnie osobiście jeżdzenie 2 dni nawet po jednej trasie nie szkodzi na zdrowie, wiec się dostosuję do każdego pomysłu do 300km........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 Zgoda. Zatem : TERMIN ???????? (ja 23-26 marca jestem za granicą qrde slużbowo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 19 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 Nadal jest to pisanie palcem po wodzie. W prognozach obiecują, że od drugiego dnia świąt będzie mróz w nocy. Jeżeli uda się porządnie naśnieżyć do ferii to powinniśmy do marca wytrzymać. Co do terminu, to bardziej zależy od Was aczkolwiek weźcie pod uwagę, że 7.03 i 21.03 mamy zawody ligi. Pierwsze na Dzikowcu, drugie na Hali Szrenickiej. 15.02 mają być zawody na Łysej Górze a 28.02 na Czarnej Górze. Styczeń jak na razie stoi pod znakiem zapytania. Ja osobiście wyznaczyłbym późny marcowy termin, bo zima ostatnio lubi się spóźniać... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 Termin musi wyznaczyć Radek- by uniknąc kolizji z innymi imprezami itp... jednak wychodzenie poza luty jest mocno ryzykowne (jak sie okazuje po poprzednim - luty też :-(, wiec chyba bez znaczenia) Może by też temat 'uwiesić' w odpowiednim dziale.... M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 Czyli sprawa prosta. Termin zawodów to 13-15 03 2015! Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... radcom Napisano 6 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 No i jak robaczki. Prognozy są optymistyczne, zima w marcu będzie piękna i śnieżna. Na pierwszego planuję Memoriał Gronia i Ciepielewskiego, siódmego SLN, więc czternasty byłby dniem Memoriału Jurka. Wchodzicie? Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 6 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 ja się piszę warto rozważyć i szybko zdecydować, gdzie śpimy, żeby zarezerwować jak najszybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 6 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 ja się piszę Też się zapiszę jak będę miała pewność ze mi nikt kęsim, kęsim nie zrobi A cooo tam, raz kozie śmierć. W końcu tyczki z bliska zobaczę. Chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 6 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 ja wstępnie też się pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 6 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Przyjade albo nie, zalezy od terminu. Na chwile obecna 14.03 nie pasuje. To se odpasuj. W końcu ktoś musi pokazać te prawdziwą, legendarną wręcz jazdę na krawędziach. Duży sprytny chłopak jesteś, umiesz to sobie załatwić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 6 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Czyli termin 14 jest ostateczny? Planowałem nartowanie w AT od 10 do 15... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 6 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 wg bookingu, w Rodarze coś z pokojami kiepawo, ale nie bardzo w to wierzę Jest też hotel Piotr ( ze SPa + kręgle + bilard na miejscu): pokój 4-osobowy na 3 doby (czw - nd) to koszt 720 zł, ale za każde śniadanie trzeba dopłacić 2 dyszki, słowem na osobę 180 zł na łóżko i łazienkę przez 3 doby Analogicznie - pokój dwuosobowy : 450 peelenów; analogicznie w Rodarze dwójka 360 - brak informacji czy śniadanie jest w cenie Ja planuję przyjazd w czwartek wieczorem,bo skoro po przekątnej Polskę mamprzejechać, to warto choć 3-4 dni na śniegu złapać; w piątek można byłoby np. na czeską stronę wyskoczyć O do Janskich jest pewnie z 50 km) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 7 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Jest szesnaście miejsc noclegowych tuż pod stokiem... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 2 3 4 5 6 7 8 9 Dalej Strona 7 z 9 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Zawody SkiForum Memoriał Jerzego NIKO130 Dzięcielaka Dzikowiec 2014
Kaem Napisano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 Zgoda. Zatem : TERMIN ???????? (ja 23-26 marca jestem za granicą qrde slużbowo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radcom Napisano 19 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 Nadal jest to pisanie palcem po wodzie. W prognozach obiecują, że od drugiego dnia świąt będzie mróz w nocy. Jeżeli uda się porządnie naśnieżyć do ferii to powinniśmy do marca wytrzymać. Co do terminu, to bardziej zależy od Was aczkolwiek weźcie pod uwagę, że 7.03 i 21.03 mamy zawody ligi. Pierwsze na Dzikowcu, drugie na Hali Szrenickiej. 15.02 mają być zawody na Łysej Górze a 28.02 na Czarnej Górze. Styczeń jak na razie stoi pod znakiem zapytania. Ja osobiście wyznaczyłbym późny marcowy termin, bo zima ostatnio lubi się spóźniać... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 Termin musi wyznaczyć Radek- by uniknąc kolizji z innymi imprezami itp... jednak wychodzenie poza luty jest mocno ryzykowne (jak sie okazuje po poprzednim - luty też :-(, wiec chyba bez znaczenia) Może by też temat 'uwiesić' w odpowiednim dziale.... M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadeusz T Napisano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 Czyli sprawa prosta. Termin zawodów to 13-15 03 2015! Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radcom Napisano 6 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 No i jak robaczki. Prognozy są optymistyczne, zima w marcu będzie piękna i śnieżna. Na pierwszego planuję Memoriał Gronia i Ciepielewskiego, siódmego SLN, więc czternasty byłby dniem Memoriału Jurka. Wchodzicie? Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 6 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 ja się piszę warto rozważyć i szybko zdecydować, gdzie śpimy, żeby zarezerwować jak najszybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeberkaa Napisano 6 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 ja się piszę Też się zapiszę jak będę miała pewność ze mi nikt kęsim, kęsim nie zrobi A cooo tam, raz kozie śmierć. W końcu tyczki z bliska zobaczę. Chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 6 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 ja wstępnie też się pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 6 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Przyjade albo nie, zalezy od terminu. Na chwile obecna 14.03 nie pasuje. To se odpasuj. W końcu ktoś musi pokazać te prawdziwą, legendarną wręcz jazdę na krawędziach. Duży sprytny chłopak jesteś, umiesz to sobie załatwić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 6 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Czyli termin 14 jest ostateczny? Planowałem nartowanie w AT od 10 do 15... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 6 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 wg bookingu, w Rodarze coś z pokojami kiepawo, ale nie bardzo w to wierzę Jest też hotel Piotr ( ze SPa + kręgle + bilard na miejscu): pokój 4-osobowy na 3 doby (czw - nd) to koszt 720 zł, ale za każde śniadanie trzeba dopłacić 2 dyszki, słowem na osobę 180 zł na łóżko i łazienkę przez 3 doby Analogicznie - pokój dwuosobowy : 450 peelenów; analogicznie w Rodarze dwójka 360 - brak informacji czy śniadanie jest w cenie Ja planuję przyjazd w czwartek wieczorem,bo skoro po przekątnej Polskę mamprzejechać, to warto choć 3-4 dni na śniegu złapać; w piątek można byłoby np. na czeską stronę wyskoczyć O do Janskich jest pewnie z 50 km) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 7 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Jest szesnaście miejsc noclegowych tuż pod stokiem... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 2 3 4 5 6 7 8 9 Dalej Strona 7 z 9 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
krzysiek358 Napisano 6 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 ja wstępnie też się pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeberkaa Napisano 6 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Przyjade albo nie, zalezy od terminu. Na chwile obecna 14.03 nie pasuje. To se odpasuj. W końcu ktoś musi pokazać te prawdziwą, legendarną wręcz jazdę na krawędziach. Duży sprytny chłopak jesteś, umiesz to sobie załatwić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 6 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Czyli termin 14 jest ostateczny? Planowałem nartowanie w AT od 10 do 15... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 6 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 wg bookingu, w Rodarze coś z pokojami kiepawo, ale nie bardzo w to wierzę Jest też hotel Piotr ( ze SPa + kręgle + bilard na miejscu): pokój 4-osobowy na 3 doby (czw - nd) to koszt 720 zł, ale za każde śniadanie trzeba dopłacić 2 dyszki, słowem na osobę 180 zł na łóżko i łazienkę przez 3 doby Analogicznie - pokój dwuosobowy : 450 peelenów; analogicznie w Rodarze dwójka 360 - brak informacji czy śniadanie jest w cenie Ja planuję przyjazd w czwartek wieczorem,bo skoro po przekątnej Polskę mamprzejechać, to warto choć 3-4 dni na śniegu złapać; w piątek można byłoby np. na czeską stronę wyskoczyć O do Janskich jest pewnie z 50 km) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 7 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Jest szesnaście miejsc noclegowych tuż pod stokiem... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 2 3 4 5 6 7 8 9 Dalej Strona 7 z 9 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
sese Napisano 6 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Czyli termin 14 jest ostateczny? Planowałem nartowanie w AT od 10 do 15... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 6 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 wg bookingu, w Rodarze coś z pokojami kiepawo, ale nie bardzo w to wierzę Jest też hotel Piotr ( ze SPa + kręgle + bilard na miejscu): pokój 4-osobowy na 3 doby (czw - nd) to koszt 720 zł, ale za każde śniadanie trzeba dopłacić 2 dyszki, słowem na osobę 180 zł na łóżko i łazienkę przez 3 doby Analogicznie - pokój dwuosobowy : 450 peelenów; analogicznie w Rodarze dwójka 360 - brak informacji czy śniadanie jest w cenie Ja planuję przyjazd w czwartek wieczorem,bo skoro po przekątnej Polskę mamprzejechać, to warto choć 3-4 dni na śniegu złapać; w piątek można byłoby np. na czeską stronę wyskoczyć O do Janskich jest pewnie z 50 km) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radcom Napisano 7 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Jest szesnaście miejsc noclegowych tuż pod stokiem... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi