Candy Napisano 5 Marca 2014 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Mam nadzieje, że będą udane i 23 marca, powtórzymy sukces. Również mam nadzieję że będzie po czym jeździć (: Widziałam zdjęcia z lutego, wyglądało na bardzo wesoła imprezę (: dziś zaliczyłem glebę sezonu i wciągnął mnie las zły na Dzikowcu Gleby sezonu to chyba taka przypadłość Dzikowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Odpowiedzi 218 Dodano 11 l Ostatniej odpowiedzi 9 l Top użytkownicy w tym temacie 28 20 26 24 Popularne dni 6 Lis 20 11 Lis 16 14 Mar 12 11 Mar 10 Top użytkownicy w tym temacie Tadeusz T 28 odpowiedzi mig 20 odpowiedzi Kaem 26 odpowiedzi radcom 24 odpowiedzi Popularne dni 6 Lis 2013 20 odpowiedzi 11 Lis 2013 16 odpowiedzi 14 Mar 2014 12 odpowiedzi 11 Mar 2014 10 odpowiedzi sese Napisano 11 Marca 2014 Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Po bardzo długim biciu się z myślami oraz codziennym obserwowaniu zarówno dzikowcowej kamerki jak i wskazań termometru za oknem, podjęliśmy z Hesią decyzję, że niestety nie odwiedzimy Was podczas tegorocznego Memoriału. Doskonale zdaje sobie sprawę, że Memoriał to nie tylko jazda na nartach i że tak naprawdę liczy się sama obecność i pamięć, ale z drugiej strony myślę, że przeprowadzanie Memoriału bez tej całej śnieżno-narciarskiej otoczki, która towarzyszyła nam w zeszłym roku to jednak nie będzie to samo.., Dodatkowo pojawiła się szansa aby w terminie zazębiającym się z Memoriałem wyjechać na nasz jedyny narciarski wypad w tym sezonie. Nie ukrywam, że bardzo nas to nęci i aktualnie robimy wszystko co w naszej mocy aby z tej szansy skorzystać. Mamy nadzieje, że Niko nam wybaczy i uzna nasze niestawiennictwo na Dzikowcu za usprawiedliwione. Przecież to, że bedziemy wtedy gdzieś indziej wcale nie będzie oznaczać tego, że nie pamiętamy... Wręcz przeciwnie. Hesski & Sese Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sally67 Napisano 11 Marca 2014 Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Cisza jest ogromna i chyba każdy patrzy na kamerki i zastanawia się czy się uda.Przyznam szczerze ,że przestałam juz wierzyć kiedy Radcom napisał tydzień temu bodajże "jeszcze tydzień wytrzymamy ".A tu jeszcze dwa tygodnie !?Jak widzę Puchar Dzikowca z 8.03. tez został odwołany .. Jak to wygląda realnie i jakie są szanse i czy wogóle są ? Ile zostało jeszcze tego stoku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 11 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Cóż, na aurę nic nie poradzimy. Zima opuściła nas definitywnie. Słońce pali, śnieg ginie w oczach, jednak zgodnie z tym co pisałem wcześniej, Memoriał będzie. Co prawda nie pojeździmy, jednak powspominamy i upamiętnimy Jurka w gronie przyjaciół. Wiem, że brak śniegu i zawodów czyni bezcelowym przyjazd, dla wielu z Was, jednak będę prosił o chwilę wspomnień i zadumy w dniu Memoriału o godzinie 10. Tych co mogą i chcą przyjechać, serdecznie zapraszam. Pogadamy przy ognisku a kto wie, może nawet śmigniemy na ostatniej łacie śniegu. Dla Jurka... Pozdrawiam, radcom Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 11 Marca 2014 Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Bez jazdy na nartach? A może spotkajmy się tam gdzie jeszcze będzie śnieg? Widzę kilka możliwości: Kasprowy Chopok Szczyrbskie Pleso - Łomnica Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 11 Marca 2014 Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Cóż, na aurę nic nie poradzimy. Zima opuściła nas definitywnie. Słońce pali, śnieg ginie w oczach, Pozdrawiam, radcom Mówiąc brzydko pogoda jednoznacznie się wypieła na nas i nasze plany. Z tego co zaobserwowałem to krzesło w tym sezonie nawet nie ruszyło. Stasznie to smutne bo niesie niebezpieczeństwo utraty płynności finansowej przez takie ośrodki jak Dzikowiec, zwłaszcza, iż inwestycji przedsezonowych tam nie brakowało. Pewnie miało się to wszystko wyrównać wpływami podczas sezonu... Mam nadzieje że odwrót tegorocznej i tak bardzo krótkiej zimy nie będzie miał jakichkolwiek negatywnych konsekwencji dla Dzikowca i że w przyszłym sezonie uda nam się go odwiedzić przynajmniej tyle samo razy co w zeszłym sezonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 11 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Spokojnie Sese, kolej w sezonie letnim też działa i wywozi wielu turystów. Jest wieża widokowa, trasy rowerowe, niebawem będzie otwarta restauracja i pokoje. Planowane są kolejne inwestycje. Będzie dobrze... Tadziu, Dzikowiec jako miejsce Memoriału wybrane zostało nieprzypadkowo. Jurek nie zdążył, wiec jeździmy za Niego i dla Niego. Oczywiście pomysł zorganizowania spotkania w miejscu gdzie jest śnieg, to dobra propozycja. Ja niestety odpadam, jednak rad byłbym gdybyście solidnie pojeździli w tym dniu, pamiętając o Jurku... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 11 Marca 2014 Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 ... Tadziu, Dzikowiec jako miejsce Memoriału wybrane zostało nieprzypadkowo. Jurek nie zdążył, wiec jeździmy za Niego i dla Niego. Oczywiście pomysł zorganizowania spotkania w miejscu gdzie jest śnieg, to dobra propozycja. Ja niestety odpadam, jednak rad byłbym gdybyście solidnie pojeździli w tym dniu, pamiętając o Jurku... Pozdrawiam, radcom Na pewno będziemy pamiętali. Mimo, że nie poznałem Go w realu, jest ciągle moim przewodnikiem. Zaraz idę na rolki. Zacząłem na nich jeździć dzięki Niemu. Tadek PS. Kto jest chętny na wspólny wyjazd ???? Miejsce jak w poprzednim moim poście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sally67 Napisano 11 Marca 2014 Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Bez jazdy na nartach? A może spotkajmy się tam gdzie jeszcze będzie śnieg? Widzę kilka możliwości: Kasprowy Chopok Szczyrbskie Pleso - Łomnica Tadek A wiesz ,że też o tym myslałam.. Mnie nie trzeba prosić żebym pomyślała o Niko ....nie da się zapomnieć ....zawsze kiedy jadę na nartach pamiętam ...jak coś nie idzie to przypominam sobie Jego słowa ....a jak idzie to myślę ale miałeś rację... Może Kasprowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... maros37 Napisano 11 Marca 2014 Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Cóż, na aurę nic nie poradzimy. Zima opuściła nas definitywnie. Słońce pali, śnieg ginie w oczach, jednak zgodnie z tym co pisałem wcześniej, Memoriał będzie. Co prawda nie pojeździmy, jednak powspominamy i upamiętnimy Jurka w gronie przyjaciół. Wiem, że brak śniegu i zawodów czyni bezcelowym przyjazd, dla wielu z Was, jednak będę prosił o chwilę wspomnień i zadumy w dniu Memoriału o godzinie 10. Tych co mogą i chcą przyjechać, serdecznie zapraszam. Pogadamy przy ognisku a kto wie, może nawet śmigniemy na ostatniej łacie śniegu. Dla Jurka... Pozdrawiam, radcom Na pewno znicz dla Jurka o godzinie 10-tej 23-go zabłyśnie w Alpach Francuskich bo wtedy właśnie tam będę,wiszę mu jeszcze obietnicę wstawienia filmu z moją jazdą,może się uda coś nakręcić.Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hanka1 Napisano 11 Marca 2014 Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 A wiesz ,że też o tym myslałam.. Mnie nie trzeba prosić żebym pomyślała o Niko ....nie da się zapomnieć ....zawsze kiedy jadę na nartach pamiętam ...jak coś nie idzie to przypominam sobie Jego słowa ....a jak idzie to myślę ale miałeś rację... Może Kasprowy? Mnie też się zdarza myśleć o Jurku, i nie tylko w temacie nart, ale też w temacie psim. Tyle z Nim o naszych psach przegadałam, że nadal mam wrażenie jakbym osobiście znała Niko - tak ma na imię Jego ukochany labrador. W tym roku nie przyjadę na Dzikowiec, ale tak jak Wy myślami będę z Nim w tym szczególnym czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 12 Marca 2014 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 To na razie na wyjazd w Tatry w terminie 20/21-23, 03. jest trójka chętnych: Sally Mig12345 Tadeusz T Kto jeszcze? Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 12 Marca 2014 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 To na razie na wyjazd w Tatry w terminie 20/21-23, 03. jest trójka chętnych: Sally Mig12345 Tadeusz T Kto jeszcze? Tadek 21szy(piatek) tak na 70%. Wszystko zalezy od sprawnosci słuzby zdrowia w lokalnym szpitalu. (na szczeście nie cwiczą na mnie). Sobota i niedziela pewne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 12 Marca 2014 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 1. Sally 2. Mig12345 3. Tadeusz T 4. Kaem do około południa w piątek 21ego jestem w Wawie, więc na wieczór powinienem dojechać . Chyba że coś wymyślę ... Już się cieszę qrde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 13 Marca 2014 Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 ale gdzie jedziemy, zasadniczo?? na Kasprowym tylko Gąsienicowa ... jeździ ponoć Jurgów, Białka, Wierchomla i coś tam jeszcze ..... jakoś no i słowackie Tatry -> chyba teraz najciekawsze a za tydzień ...???? no chyba że z rozpędu polecimy do strefy € - Juro , qrde .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 13 Marca 2014 Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Ja jestem za Szczyrbskie - Łomnica. Albo Chopok Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 14 Marca 2014 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Mamy min 2 dni, może 3..... Możemy zwiedzić kilka miejsc, ale w zasadzie- po co..... ... poza tym chciałbym choc raz w tym roku pojechać na twardym sniegu ... . Wiecej życzeń nie mam...... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 14 Marca 2014 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Mamy min 2 dni, może 3..... Możemy być w zwiedzić kilka miejsc, ale w zasadzie- po co..... ... poza tym chciałbym choc raz w tym roku pojechać na twardym sniegu ... . Wiecej życzeń nie mam...... ;)Hochkar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 14 Marca 2014 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 nawet mi nie wspominaj....... Powinienem tam dzisiaj być, (wyjazd z Friski i Skimanem) a siedzę w pracy i cholera mnie bierze jak patrze za okno.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bocian74 Napisano 14 Marca 2014 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 nawet mi nie wspominaj....... Powinienem tam dzisiaj być, (wyjazd z Friski i Skimanem) a siedzę w pracy i cholera mnie bierze jak patrze za okno....???no przeciez piękne słońce PozdrMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 14 Marca 2014 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Marcin, nie denerwuj ludzi tylko się zapisuj!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bocian74 Napisano 14 Marca 2014 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Sezon już zakończony. I tak był dłuższy (3 dni) niż się spodziewałem (0 dni) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sally67 Napisano 14 Marca 2014 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Widze ,ze już mam pierwsze miejsce ...................................... .....................................na liście W razie "W" to już sobie piątek wolny zalatwiłam ...tylko gdzie ten zjazd najfajnieszych naraciarzy ze skiforum robimy? Za Kasprowym sie nie upieram choć tam macie tyczki z pomiarem czasu w cenie karnetu. A jak z kwaterami ..macie jakieś dobre miejsce? Sezon już zakończony. I tak był dłuższy (3 dni) niż się spodziewałem (0 dni) Nawet nie wiesz jaki miód na serce moje ...też mam tylko trzy dni ...a już myślałam ,że tylko ja tak poszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 14 Marca 2014 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Fajnie by było chociaż 2 dni na śniegu w tym sezonie..co za sezon to zabieraj się z nami !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 14 Marca 2014 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 1. Sally 2. Mig12345 3. Tadeusz T 4. Kaem 5. Śpiochu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 Dalej Strona 3 z 9 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Zawody SkiForum Memoriał Jerzego NIKO130 Dzięcielaka Dzikowiec 2014 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
sese Napisano 11 Marca 2014 Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Po bardzo długim biciu się z myślami oraz codziennym obserwowaniu zarówno dzikowcowej kamerki jak i wskazań termometru za oknem, podjęliśmy z Hesią decyzję, że niestety nie odwiedzimy Was podczas tegorocznego Memoriału. Doskonale zdaje sobie sprawę, że Memoriał to nie tylko jazda na nartach i że tak naprawdę liczy się sama obecność i pamięć, ale z drugiej strony myślę, że przeprowadzanie Memoriału bez tej całej śnieżno-narciarskiej otoczki, która towarzyszyła nam w zeszłym roku to jednak nie będzie to samo.., Dodatkowo pojawiła się szansa aby w terminie zazębiającym się z Memoriałem wyjechać na nasz jedyny narciarski wypad w tym sezonie. Nie ukrywam, że bardzo nas to nęci i aktualnie robimy wszystko co w naszej mocy aby z tej szansy skorzystać. Mamy nadzieje, że Niko nam wybaczy i uzna nasze niestawiennictwo na Dzikowcu za usprawiedliwione. Przecież to, że bedziemy wtedy gdzieś indziej wcale nie będzie oznaczać tego, że nie pamiętamy... Wręcz przeciwnie. Hesski & Sese Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sally67 Napisano 11 Marca 2014 Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Cisza jest ogromna i chyba każdy patrzy na kamerki i zastanawia się czy się uda.Przyznam szczerze ,że przestałam juz wierzyć kiedy Radcom napisał tydzień temu bodajże "jeszcze tydzień wytrzymamy ".A tu jeszcze dwa tygodnie !?Jak widzę Puchar Dzikowca z 8.03. tez został odwołany .. Jak to wygląda realnie i jakie są szanse i czy wogóle są ? Ile zostało jeszcze tego stoku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radcom Napisano 11 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Cóż, na aurę nic nie poradzimy. Zima opuściła nas definitywnie. Słońce pali, śnieg ginie w oczach, jednak zgodnie z tym co pisałem wcześniej, Memoriał będzie. Co prawda nie pojeździmy, jednak powspominamy i upamiętnimy Jurka w gronie przyjaciół. Wiem, że brak śniegu i zawodów czyni bezcelowym przyjazd, dla wielu z Was, jednak będę prosił o chwilę wspomnień i zadumy w dniu Memoriału o godzinie 10. Tych co mogą i chcą przyjechać, serdecznie zapraszam. Pogadamy przy ognisku a kto wie, może nawet śmigniemy na ostatniej łacie śniegu. Dla Jurka... Pozdrawiam, radcom Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadeusz T Napisano 11 Marca 2014 Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Bez jazdy na nartach? A może spotkajmy się tam gdzie jeszcze będzie śnieg? Widzę kilka możliwości: Kasprowy Chopok Szczyrbskie Pleso - Łomnica Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sese Napisano 11 Marca 2014 Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Cóż, na aurę nic nie poradzimy. Zima opuściła nas definitywnie. Słońce pali, śnieg ginie w oczach, Pozdrawiam, radcom Mówiąc brzydko pogoda jednoznacznie się wypieła na nas i nasze plany. Z tego co zaobserwowałem to krzesło w tym sezonie nawet nie ruszyło. Stasznie to smutne bo niesie niebezpieczeństwo utraty płynności finansowej przez takie ośrodki jak Dzikowiec, zwłaszcza, iż inwestycji przedsezonowych tam nie brakowało. Pewnie miało się to wszystko wyrównać wpływami podczas sezonu... Mam nadzieje że odwrót tegorocznej i tak bardzo krótkiej zimy nie będzie miał jakichkolwiek negatywnych konsekwencji dla Dzikowca i że w przyszłym sezonie uda nam się go odwiedzić przynajmniej tyle samo razy co w zeszłym sezonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 11 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Spokojnie Sese, kolej w sezonie letnim też działa i wywozi wielu turystów. Jest wieża widokowa, trasy rowerowe, niebawem będzie otwarta restauracja i pokoje. Planowane są kolejne inwestycje. Będzie dobrze... Tadziu, Dzikowiec jako miejsce Memoriału wybrane zostało nieprzypadkowo. Jurek nie zdążył, wiec jeździmy za Niego i dla Niego. Oczywiście pomysł zorganizowania spotkania w miejscu gdzie jest śnieg, to dobra propozycja. Ja niestety odpadam, jednak rad byłbym gdybyście solidnie pojeździli w tym dniu, pamiętając o Jurku... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 11 Marca 2014 Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 ... Tadziu, Dzikowiec jako miejsce Memoriału wybrane zostało nieprzypadkowo. Jurek nie zdążył, wiec jeździmy za Niego i dla Niego. Oczywiście pomysł zorganizowania spotkania w miejscu gdzie jest śnieg, to dobra propozycja. Ja niestety odpadam, jednak rad byłbym gdybyście solidnie pojeździli w tym dniu, pamiętając o Jurku... Pozdrawiam, radcom Na pewno będziemy pamiętali. Mimo, że nie poznałem Go w realu, jest ciągle moim przewodnikiem. Zaraz idę na rolki. Zacząłem na nich jeździć dzięki Niemu. Tadek PS. Kto jest chętny na wspólny wyjazd ???? Miejsce jak w poprzednim moim poście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sally67 Napisano 11 Marca 2014 Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Bez jazdy na nartach? A może spotkajmy się tam gdzie jeszcze będzie śnieg? Widzę kilka możliwości: Kasprowy Chopok Szczyrbskie Pleso - Łomnica Tadek A wiesz ,że też o tym myslałam.. Mnie nie trzeba prosić żebym pomyślała o Niko ....nie da się zapomnieć ....zawsze kiedy jadę na nartach pamiętam ...jak coś nie idzie to przypominam sobie Jego słowa ....a jak idzie to myślę ale miałeś rację... Może Kasprowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... maros37 Napisano 11 Marca 2014 Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Cóż, na aurę nic nie poradzimy. Zima opuściła nas definitywnie. Słońce pali, śnieg ginie w oczach, jednak zgodnie z tym co pisałem wcześniej, Memoriał będzie. Co prawda nie pojeździmy, jednak powspominamy i upamiętnimy Jurka w gronie przyjaciół. Wiem, że brak śniegu i zawodów czyni bezcelowym przyjazd, dla wielu z Was, jednak będę prosił o chwilę wspomnień i zadumy w dniu Memoriału o godzinie 10. Tych co mogą i chcą przyjechać, serdecznie zapraszam. Pogadamy przy ognisku a kto wie, może nawet śmigniemy na ostatniej łacie śniegu. Dla Jurka... Pozdrawiam, radcom Na pewno znicz dla Jurka o godzinie 10-tej 23-go zabłyśnie w Alpach Francuskich bo wtedy właśnie tam będę,wiszę mu jeszcze obietnicę wstawienia filmu z moją jazdą,może się uda coś nakręcić.Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hanka1 Napisano 11 Marca 2014 Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 A wiesz ,że też o tym myslałam.. Mnie nie trzeba prosić żebym pomyślała o Niko ....nie da się zapomnieć ....zawsze kiedy jadę na nartach pamiętam ...jak coś nie idzie to przypominam sobie Jego słowa ....a jak idzie to myślę ale miałeś rację... Może Kasprowy? Mnie też się zdarza myśleć o Jurku, i nie tylko w temacie nart, ale też w temacie psim. Tyle z Nim o naszych psach przegadałam, że nadal mam wrażenie jakbym osobiście znała Niko - tak ma na imię Jego ukochany labrador. W tym roku nie przyjadę na Dzikowiec, ale tak jak Wy myślami będę z Nim w tym szczególnym czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 12 Marca 2014 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 To na razie na wyjazd w Tatry w terminie 20/21-23, 03. jest trójka chętnych: Sally Mig12345 Tadeusz T Kto jeszcze? Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 12 Marca 2014 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 To na razie na wyjazd w Tatry w terminie 20/21-23, 03. jest trójka chętnych: Sally Mig12345 Tadeusz T Kto jeszcze? Tadek 21szy(piatek) tak na 70%. Wszystko zalezy od sprawnosci słuzby zdrowia w lokalnym szpitalu. (na szczeście nie cwiczą na mnie). Sobota i niedziela pewne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 12 Marca 2014 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 1. Sally 2. Mig12345 3. Tadeusz T 4. Kaem do około południa w piątek 21ego jestem w Wawie, więc na wieczór powinienem dojechać . Chyba że coś wymyślę ... Już się cieszę qrde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 13 Marca 2014 Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 ale gdzie jedziemy, zasadniczo?? na Kasprowym tylko Gąsienicowa ... jeździ ponoć Jurgów, Białka, Wierchomla i coś tam jeszcze ..... jakoś no i słowackie Tatry -> chyba teraz najciekawsze a za tydzień ...???? no chyba że z rozpędu polecimy do strefy € - Juro , qrde .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 13 Marca 2014 Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Ja jestem za Szczyrbskie - Łomnica. Albo Chopok Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 14 Marca 2014 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Mamy min 2 dni, może 3..... Możemy zwiedzić kilka miejsc, ale w zasadzie- po co..... ... poza tym chciałbym choc raz w tym roku pojechać na twardym sniegu ... . Wiecej życzeń nie mam...... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 14 Marca 2014 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Mamy min 2 dni, może 3..... Możemy być w zwiedzić kilka miejsc, ale w zasadzie- po co..... ... poza tym chciałbym choc raz w tym roku pojechać na twardym sniegu ... . Wiecej życzeń nie mam...... ;)Hochkar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 14 Marca 2014 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 nawet mi nie wspominaj....... Powinienem tam dzisiaj być, (wyjazd z Friski i Skimanem) a siedzę w pracy i cholera mnie bierze jak patrze za okno.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bocian74 Napisano 14 Marca 2014 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 nawet mi nie wspominaj....... Powinienem tam dzisiaj być, (wyjazd z Friski i Skimanem) a siedzę w pracy i cholera mnie bierze jak patrze za okno....???no przeciez piękne słońce PozdrMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 14 Marca 2014 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Marcin, nie denerwuj ludzi tylko się zapisuj!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bocian74 Napisano 14 Marca 2014 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Sezon już zakończony. I tak był dłuższy (3 dni) niż się spodziewałem (0 dni) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sally67 Napisano 14 Marca 2014 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Widze ,ze już mam pierwsze miejsce ...................................... .....................................na liście W razie "W" to już sobie piątek wolny zalatwiłam ...tylko gdzie ten zjazd najfajnieszych naraciarzy ze skiforum robimy? Za Kasprowym sie nie upieram choć tam macie tyczki z pomiarem czasu w cenie karnetu. A jak z kwaterami ..macie jakieś dobre miejsce? Sezon już zakończony. I tak był dłuższy (3 dni) niż się spodziewałem (0 dni) Nawet nie wiesz jaki miód na serce moje ...też mam tylko trzy dni ...a już myślałam ,że tylko ja tak poszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 14 Marca 2014 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Fajnie by było chociaż 2 dni na śniegu w tym sezonie..co za sezon to zabieraj się z nami !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 14 Marca 2014 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 1. Sally 2. Mig12345 3. Tadeusz T 4. Kaem 5. Śpiochu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 Dalej Strona 3 z 9 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Zawody SkiForum Memoriał Jerzego NIKO130 Dzięcielaka Dzikowiec 2014 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
radcom Napisano 11 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Spokojnie Sese, kolej w sezonie letnim też działa i wywozi wielu turystów. Jest wieża widokowa, trasy rowerowe, niebawem będzie otwarta restauracja i pokoje. Planowane są kolejne inwestycje. Będzie dobrze... Tadziu, Dzikowiec jako miejsce Memoriału wybrane zostało nieprzypadkowo. Jurek nie zdążył, wiec jeździmy za Niego i dla Niego. Oczywiście pomysł zorganizowania spotkania w miejscu gdzie jest śnieg, to dobra propozycja. Ja niestety odpadam, jednak rad byłbym gdybyście solidnie pojeździli w tym dniu, pamiętając o Jurku... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadeusz T Napisano 11 Marca 2014 Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 ... Tadziu, Dzikowiec jako miejsce Memoriału wybrane zostało nieprzypadkowo. Jurek nie zdążył, wiec jeździmy za Niego i dla Niego. Oczywiście pomysł zorganizowania spotkania w miejscu gdzie jest śnieg, to dobra propozycja. Ja niestety odpadam, jednak rad byłbym gdybyście solidnie pojeździli w tym dniu, pamiętając o Jurku... Pozdrawiam, radcom Na pewno będziemy pamiętali. Mimo, że nie poznałem Go w realu, jest ciągle moim przewodnikiem. Zaraz idę na rolki. Zacząłem na nich jeździć dzięki Niemu. Tadek PS. Kto jest chętny na wspólny wyjazd ???? Miejsce jak w poprzednim moim poście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sally67 Napisano 11 Marca 2014 Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Bez jazdy na nartach? A może spotkajmy się tam gdzie jeszcze będzie śnieg? Widzę kilka możliwości: Kasprowy Chopok Szczyrbskie Pleso - Łomnica Tadek A wiesz ,że też o tym myslałam.. Mnie nie trzeba prosić żebym pomyślała o Niko ....nie da się zapomnieć ....zawsze kiedy jadę na nartach pamiętam ...jak coś nie idzie to przypominam sobie Jego słowa ....a jak idzie to myślę ale miałeś rację... Może Kasprowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... maros37 Napisano 11 Marca 2014 Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Cóż, na aurę nic nie poradzimy. Zima opuściła nas definitywnie. Słońce pali, śnieg ginie w oczach, jednak zgodnie z tym co pisałem wcześniej, Memoriał będzie. Co prawda nie pojeździmy, jednak powspominamy i upamiętnimy Jurka w gronie przyjaciół. Wiem, że brak śniegu i zawodów czyni bezcelowym przyjazd, dla wielu z Was, jednak będę prosił o chwilę wspomnień i zadumy w dniu Memoriału o godzinie 10. Tych co mogą i chcą przyjechać, serdecznie zapraszam. Pogadamy przy ognisku a kto wie, może nawet śmigniemy na ostatniej łacie śniegu. Dla Jurka... Pozdrawiam, radcom Na pewno znicz dla Jurka o godzinie 10-tej 23-go zabłyśnie w Alpach Francuskich bo wtedy właśnie tam będę,wiszę mu jeszcze obietnicę wstawienia filmu z moją jazdą,może się uda coś nakręcić.Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hanka1 Napisano 11 Marca 2014 Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 A wiesz ,że też o tym myslałam.. Mnie nie trzeba prosić żebym pomyślała o Niko ....nie da się zapomnieć ....zawsze kiedy jadę na nartach pamiętam ...jak coś nie idzie to przypominam sobie Jego słowa ....a jak idzie to myślę ale miałeś rację... Może Kasprowy? Mnie też się zdarza myśleć o Jurku, i nie tylko w temacie nart, ale też w temacie psim. Tyle z Nim o naszych psach przegadałam, że nadal mam wrażenie jakbym osobiście znała Niko - tak ma na imię Jego ukochany labrador. W tym roku nie przyjadę na Dzikowiec, ale tak jak Wy myślami będę z Nim w tym szczególnym czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 12 Marca 2014 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 To na razie na wyjazd w Tatry w terminie 20/21-23, 03. jest trójka chętnych: Sally Mig12345 Tadeusz T Kto jeszcze? Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 12 Marca 2014 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 To na razie na wyjazd w Tatry w terminie 20/21-23, 03. jest trójka chętnych: Sally Mig12345 Tadeusz T Kto jeszcze? Tadek 21szy(piatek) tak na 70%. Wszystko zalezy od sprawnosci słuzby zdrowia w lokalnym szpitalu. (na szczeście nie cwiczą na mnie). Sobota i niedziela pewne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 12 Marca 2014 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 1. Sally 2. Mig12345 3. Tadeusz T 4. Kaem do około południa w piątek 21ego jestem w Wawie, więc na wieczór powinienem dojechać . Chyba że coś wymyślę ... Już się cieszę qrde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 13 Marca 2014 Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 ale gdzie jedziemy, zasadniczo?? na Kasprowym tylko Gąsienicowa ... jeździ ponoć Jurgów, Białka, Wierchomla i coś tam jeszcze ..... jakoś no i słowackie Tatry -> chyba teraz najciekawsze a za tydzień ...???? no chyba że z rozpędu polecimy do strefy € - Juro , qrde .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 13 Marca 2014 Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Ja jestem za Szczyrbskie - Łomnica. Albo Chopok Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 14 Marca 2014 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Mamy min 2 dni, może 3..... Możemy zwiedzić kilka miejsc, ale w zasadzie- po co..... ... poza tym chciałbym choc raz w tym roku pojechać na twardym sniegu ... . Wiecej życzeń nie mam...... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 14 Marca 2014 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Mamy min 2 dni, może 3..... Możemy być w zwiedzić kilka miejsc, ale w zasadzie- po co..... ... poza tym chciałbym choc raz w tym roku pojechać na twardym sniegu ... . Wiecej życzeń nie mam...... ;)Hochkar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 14 Marca 2014 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 nawet mi nie wspominaj....... Powinienem tam dzisiaj być, (wyjazd z Friski i Skimanem) a siedzę w pracy i cholera mnie bierze jak patrze za okno.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bocian74 Napisano 14 Marca 2014 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 nawet mi nie wspominaj....... Powinienem tam dzisiaj być, (wyjazd z Friski i Skimanem) a siedzę w pracy i cholera mnie bierze jak patrze za okno....???no przeciez piękne słońce PozdrMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 14 Marca 2014 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Marcin, nie denerwuj ludzi tylko się zapisuj!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bocian74 Napisano 14 Marca 2014 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Sezon już zakończony. I tak był dłuższy (3 dni) niż się spodziewałem (0 dni) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sally67 Napisano 14 Marca 2014 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Widze ,ze już mam pierwsze miejsce ...................................... .....................................na liście W razie "W" to już sobie piątek wolny zalatwiłam ...tylko gdzie ten zjazd najfajnieszych naraciarzy ze skiforum robimy? Za Kasprowym sie nie upieram choć tam macie tyczki z pomiarem czasu w cenie karnetu. A jak z kwaterami ..macie jakieś dobre miejsce? Sezon już zakończony. I tak był dłuższy (3 dni) niż się spodziewałem (0 dni) Nawet nie wiesz jaki miód na serce moje ...też mam tylko trzy dni ...a już myślałam ,że tylko ja tak poszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 14 Marca 2014 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Fajnie by było chociaż 2 dni na śniegu w tym sezonie..co za sezon to zabieraj się z nami !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 14 Marca 2014 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 1. Sally 2. Mig12345 3. Tadeusz T 4. Kaem 5. Śpiochu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 Dalej Strona 3 z 9 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Zawody SkiForum Memoriał Jerzego NIKO130 Dzięcielaka Dzikowiec 2014 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
sally67 Napisano 11 Marca 2014 Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Bez jazdy na nartach? A może spotkajmy się tam gdzie jeszcze będzie śnieg? Widzę kilka możliwości: Kasprowy Chopok Szczyrbskie Pleso - Łomnica Tadek A wiesz ,że też o tym myslałam.. Mnie nie trzeba prosić żebym pomyślała o Niko ....nie da się zapomnieć ....zawsze kiedy jadę na nartach pamiętam ...jak coś nie idzie to przypominam sobie Jego słowa ....a jak idzie to myślę ale miałeś rację... Może Kasprowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... maros37 Napisano 11 Marca 2014 Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Cóż, na aurę nic nie poradzimy. Zima opuściła nas definitywnie. Słońce pali, śnieg ginie w oczach, jednak zgodnie z tym co pisałem wcześniej, Memoriał będzie. Co prawda nie pojeździmy, jednak powspominamy i upamiętnimy Jurka w gronie przyjaciół. Wiem, że brak śniegu i zawodów czyni bezcelowym przyjazd, dla wielu z Was, jednak będę prosił o chwilę wspomnień i zadumy w dniu Memoriału o godzinie 10. Tych co mogą i chcą przyjechać, serdecznie zapraszam. Pogadamy przy ognisku a kto wie, może nawet śmigniemy na ostatniej łacie śniegu. Dla Jurka... Pozdrawiam, radcom Na pewno znicz dla Jurka o godzinie 10-tej 23-go zabłyśnie w Alpach Francuskich bo wtedy właśnie tam będę,wiszę mu jeszcze obietnicę wstawienia filmu z moją jazdą,może się uda coś nakręcić.Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hanka1 Napisano 11 Marca 2014 Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 A wiesz ,że też o tym myslałam.. Mnie nie trzeba prosić żebym pomyślała o Niko ....nie da się zapomnieć ....zawsze kiedy jadę na nartach pamiętam ...jak coś nie idzie to przypominam sobie Jego słowa ....a jak idzie to myślę ale miałeś rację... Może Kasprowy? Mnie też się zdarza myśleć o Jurku, i nie tylko w temacie nart, ale też w temacie psim. Tyle z Nim o naszych psach przegadałam, że nadal mam wrażenie jakbym osobiście znała Niko - tak ma na imię Jego ukochany labrador. W tym roku nie przyjadę na Dzikowiec, ale tak jak Wy myślami będę z Nim w tym szczególnym czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 12 Marca 2014 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 To na razie na wyjazd w Tatry w terminie 20/21-23, 03. jest trójka chętnych: Sally Mig12345 Tadeusz T Kto jeszcze? Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 12 Marca 2014 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 To na razie na wyjazd w Tatry w terminie 20/21-23, 03. jest trójka chętnych: Sally Mig12345 Tadeusz T Kto jeszcze? Tadek 21szy(piatek) tak na 70%. Wszystko zalezy od sprawnosci słuzby zdrowia w lokalnym szpitalu. (na szczeście nie cwiczą na mnie). Sobota i niedziela pewne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 12 Marca 2014 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 1. Sally 2. Mig12345 3. Tadeusz T 4. Kaem do około południa w piątek 21ego jestem w Wawie, więc na wieczór powinienem dojechać . Chyba że coś wymyślę ... Już się cieszę qrde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 13 Marca 2014 Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 ale gdzie jedziemy, zasadniczo?? na Kasprowym tylko Gąsienicowa ... jeździ ponoć Jurgów, Białka, Wierchomla i coś tam jeszcze ..... jakoś no i słowackie Tatry -> chyba teraz najciekawsze a za tydzień ...???? no chyba że z rozpędu polecimy do strefy € - Juro , qrde .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 13 Marca 2014 Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Ja jestem za Szczyrbskie - Łomnica. Albo Chopok Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 14 Marca 2014 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Mamy min 2 dni, może 3..... Możemy zwiedzić kilka miejsc, ale w zasadzie- po co..... ... poza tym chciałbym choc raz w tym roku pojechać na twardym sniegu ... . Wiecej życzeń nie mam...... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 14 Marca 2014 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Mamy min 2 dni, może 3..... Możemy być w zwiedzić kilka miejsc, ale w zasadzie- po co..... ... poza tym chciałbym choc raz w tym roku pojechać na twardym sniegu ... . Wiecej życzeń nie mam...... ;)Hochkar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 14 Marca 2014 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 nawet mi nie wspominaj....... Powinienem tam dzisiaj być, (wyjazd z Friski i Skimanem) a siedzę w pracy i cholera mnie bierze jak patrze za okno.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bocian74 Napisano 14 Marca 2014 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 nawet mi nie wspominaj....... Powinienem tam dzisiaj być, (wyjazd z Friski i Skimanem) a siedzę w pracy i cholera mnie bierze jak patrze za okno....???no przeciez piękne słońce PozdrMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 14 Marca 2014 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Marcin, nie denerwuj ludzi tylko się zapisuj!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bocian74 Napisano 14 Marca 2014 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Sezon już zakończony. I tak był dłuższy (3 dni) niż się spodziewałem (0 dni) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sally67 Napisano 14 Marca 2014 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Widze ,ze już mam pierwsze miejsce ...................................... .....................................na liście W razie "W" to już sobie piątek wolny zalatwiłam ...tylko gdzie ten zjazd najfajnieszych naraciarzy ze skiforum robimy? Za Kasprowym sie nie upieram choć tam macie tyczki z pomiarem czasu w cenie karnetu. A jak z kwaterami ..macie jakieś dobre miejsce? Sezon już zakończony. I tak był dłuższy (3 dni) niż się spodziewałem (0 dni) Nawet nie wiesz jaki miód na serce moje ...też mam tylko trzy dni ...a już myślałam ,że tylko ja tak poszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 14 Marca 2014 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Fajnie by było chociaż 2 dni na śniegu w tym sezonie..co za sezon to zabieraj się z nami !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 14 Marca 2014 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 1. Sally 2. Mig12345 3. Tadeusz T 4. Kaem 5. Śpiochu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 Dalej Strona 3 z 9 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Zawody SkiForum Memoriał Jerzego NIKO130 Dzięcielaka Dzikowiec 2014 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
maros37 Napisano 11 Marca 2014 Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Cóż, na aurę nic nie poradzimy. Zima opuściła nas definitywnie. Słońce pali, śnieg ginie w oczach, jednak zgodnie z tym co pisałem wcześniej, Memoriał będzie. Co prawda nie pojeździmy, jednak powspominamy i upamiętnimy Jurka w gronie przyjaciół. Wiem, że brak śniegu i zawodów czyni bezcelowym przyjazd, dla wielu z Was, jednak będę prosił o chwilę wspomnień i zadumy w dniu Memoriału o godzinie 10. Tych co mogą i chcą przyjechać, serdecznie zapraszam. Pogadamy przy ognisku a kto wie, może nawet śmigniemy na ostatniej łacie śniegu. Dla Jurka... Pozdrawiam, radcom Na pewno znicz dla Jurka o godzinie 10-tej 23-go zabłyśnie w Alpach Francuskich bo wtedy właśnie tam będę,wiszę mu jeszcze obietnicę wstawienia filmu z moją jazdą,może się uda coś nakręcić.Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hanka1 Napisano 11 Marca 2014 Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 A wiesz ,że też o tym myslałam.. Mnie nie trzeba prosić żebym pomyślała o Niko ....nie da się zapomnieć ....zawsze kiedy jadę na nartach pamiętam ...jak coś nie idzie to przypominam sobie Jego słowa ....a jak idzie to myślę ale miałeś rację... Może Kasprowy? Mnie też się zdarza myśleć o Jurku, i nie tylko w temacie nart, ale też w temacie psim. Tyle z Nim o naszych psach przegadałam, że nadal mam wrażenie jakbym osobiście znała Niko - tak ma na imię Jego ukochany labrador. W tym roku nie przyjadę na Dzikowiec, ale tak jak Wy myślami będę z Nim w tym szczególnym czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 12 Marca 2014 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 To na razie na wyjazd w Tatry w terminie 20/21-23, 03. jest trójka chętnych: Sally Mig12345 Tadeusz T Kto jeszcze? Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 12 Marca 2014 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 To na razie na wyjazd w Tatry w terminie 20/21-23, 03. jest trójka chętnych: Sally Mig12345 Tadeusz T Kto jeszcze? Tadek 21szy(piatek) tak na 70%. Wszystko zalezy od sprawnosci słuzby zdrowia w lokalnym szpitalu. (na szczeście nie cwiczą na mnie). Sobota i niedziela pewne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 12 Marca 2014 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 1. Sally 2. Mig12345 3. Tadeusz T 4. Kaem do około południa w piątek 21ego jestem w Wawie, więc na wieczór powinienem dojechać . Chyba że coś wymyślę ... Już się cieszę qrde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 13 Marca 2014 Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 ale gdzie jedziemy, zasadniczo?? na Kasprowym tylko Gąsienicowa ... jeździ ponoć Jurgów, Białka, Wierchomla i coś tam jeszcze ..... jakoś no i słowackie Tatry -> chyba teraz najciekawsze a za tydzień ...???? no chyba że z rozpędu polecimy do strefy € - Juro , qrde .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 13 Marca 2014 Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Ja jestem za Szczyrbskie - Łomnica. Albo Chopok Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 14 Marca 2014 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Mamy min 2 dni, może 3..... Możemy zwiedzić kilka miejsc, ale w zasadzie- po co..... ... poza tym chciałbym choc raz w tym roku pojechać na twardym sniegu ... . Wiecej życzeń nie mam...... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 14 Marca 2014 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Mamy min 2 dni, może 3..... Możemy być w zwiedzić kilka miejsc, ale w zasadzie- po co..... ... poza tym chciałbym choc raz w tym roku pojechać na twardym sniegu ... . Wiecej życzeń nie mam...... ;)Hochkar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 14 Marca 2014 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 nawet mi nie wspominaj....... Powinienem tam dzisiaj być, (wyjazd z Friski i Skimanem) a siedzę w pracy i cholera mnie bierze jak patrze za okno.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bocian74 Napisano 14 Marca 2014 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 nawet mi nie wspominaj....... Powinienem tam dzisiaj być, (wyjazd z Friski i Skimanem) a siedzę w pracy i cholera mnie bierze jak patrze za okno....???no przeciez piękne słońce PozdrMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 14 Marca 2014 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Marcin, nie denerwuj ludzi tylko się zapisuj!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bocian74 Napisano 14 Marca 2014 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Sezon już zakończony. I tak był dłuższy (3 dni) niż się spodziewałem (0 dni) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sally67 Napisano 14 Marca 2014 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Widze ,ze już mam pierwsze miejsce ...................................... .....................................na liście W razie "W" to już sobie piątek wolny zalatwiłam ...tylko gdzie ten zjazd najfajnieszych naraciarzy ze skiforum robimy? Za Kasprowym sie nie upieram choć tam macie tyczki z pomiarem czasu w cenie karnetu. A jak z kwaterami ..macie jakieś dobre miejsce? Sezon już zakończony. I tak był dłuższy (3 dni) niż się spodziewałem (0 dni) Nawet nie wiesz jaki miód na serce moje ...też mam tylko trzy dni ...a już myślałam ,że tylko ja tak poszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 14 Marca 2014 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Fajnie by było chociaż 2 dni na śniegu w tym sezonie..co za sezon to zabieraj się z nami !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 14 Marca 2014 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 1. Sally 2. Mig12345 3. Tadeusz T 4. Kaem 5. Śpiochu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 Dalej Strona 3 z 9 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Zawody SkiForum Memoriał Jerzego NIKO130 Dzięcielaka Dzikowiec 2014 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
hanka1 Napisano 11 Marca 2014 Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 A wiesz ,że też o tym myslałam.. Mnie nie trzeba prosić żebym pomyślała o Niko ....nie da się zapomnieć ....zawsze kiedy jadę na nartach pamiętam ...jak coś nie idzie to przypominam sobie Jego słowa ....a jak idzie to myślę ale miałeś rację... Może Kasprowy? Mnie też się zdarza myśleć o Jurku, i nie tylko w temacie nart, ale też w temacie psim. Tyle z Nim o naszych psach przegadałam, że nadal mam wrażenie jakbym osobiście znała Niko - tak ma na imię Jego ukochany labrador. W tym roku nie przyjadę na Dzikowiec, ale tak jak Wy myślami będę z Nim w tym szczególnym czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 12 Marca 2014 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 To na razie na wyjazd w Tatry w terminie 20/21-23, 03. jest trójka chętnych: Sally Mig12345 Tadeusz T Kto jeszcze? Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 12 Marca 2014 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 To na razie na wyjazd w Tatry w terminie 20/21-23, 03. jest trójka chętnych: Sally Mig12345 Tadeusz T Kto jeszcze? Tadek 21szy(piatek) tak na 70%. Wszystko zalezy od sprawnosci słuzby zdrowia w lokalnym szpitalu. (na szczeście nie cwiczą na mnie). Sobota i niedziela pewne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 12 Marca 2014 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 1. Sally 2. Mig12345 3. Tadeusz T 4. Kaem do około południa w piątek 21ego jestem w Wawie, więc na wieczór powinienem dojechać . Chyba że coś wymyślę ... Już się cieszę qrde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 13 Marca 2014 Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 ale gdzie jedziemy, zasadniczo?? na Kasprowym tylko Gąsienicowa ... jeździ ponoć Jurgów, Białka, Wierchomla i coś tam jeszcze ..... jakoś no i słowackie Tatry -> chyba teraz najciekawsze a za tydzień ...???? no chyba że z rozpędu polecimy do strefy € - Juro , qrde .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 13 Marca 2014 Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Ja jestem za Szczyrbskie - Łomnica. Albo Chopok Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 14 Marca 2014 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Mamy min 2 dni, może 3..... Możemy zwiedzić kilka miejsc, ale w zasadzie- po co..... ... poza tym chciałbym choc raz w tym roku pojechać na twardym sniegu ... . Wiecej życzeń nie mam...... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 14 Marca 2014 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Mamy min 2 dni, może 3..... Możemy być w zwiedzić kilka miejsc, ale w zasadzie- po co..... ... poza tym chciałbym choc raz w tym roku pojechać na twardym sniegu ... . Wiecej życzeń nie mam...... ;)Hochkar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 14 Marca 2014 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 nawet mi nie wspominaj....... Powinienem tam dzisiaj być, (wyjazd z Friski i Skimanem) a siedzę w pracy i cholera mnie bierze jak patrze za okno.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bocian74 Napisano 14 Marca 2014 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 nawet mi nie wspominaj....... Powinienem tam dzisiaj być, (wyjazd z Friski i Skimanem) a siedzę w pracy i cholera mnie bierze jak patrze za okno....???no przeciez piękne słońce PozdrMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 14 Marca 2014 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Marcin, nie denerwuj ludzi tylko się zapisuj!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bocian74 Napisano 14 Marca 2014 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Sezon już zakończony. I tak był dłuższy (3 dni) niż się spodziewałem (0 dni) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sally67 Napisano 14 Marca 2014 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Widze ,ze już mam pierwsze miejsce ...................................... .....................................na liście W razie "W" to już sobie piątek wolny zalatwiłam ...tylko gdzie ten zjazd najfajnieszych naraciarzy ze skiforum robimy? Za Kasprowym sie nie upieram choć tam macie tyczki z pomiarem czasu w cenie karnetu. A jak z kwaterami ..macie jakieś dobre miejsce? Sezon już zakończony. I tak był dłuższy (3 dni) niż się spodziewałem (0 dni) Nawet nie wiesz jaki miód na serce moje ...też mam tylko trzy dni ...a już myślałam ,że tylko ja tak poszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 14 Marca 2014 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Fajnie by było chociaż 2 dni na śniegu w tym sezonie..co za sezon to zabieraj się z nami !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 14 Marca 2014 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 1. Sally 2. Mig12345 3. Tadeusz T 4. Kaem 5. Śpiochu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 Dalej Strona 3 z 9 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Zawody SkiForum Memoriał Jerzego NIKO130 Dzięcielaka Dzikowiec 2014 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Tadeusz T Napisano 12 Marca 2014 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 To na razie na wyjazd w Tatry w terminie 20/21-23, 03. jest trójka chętnych: Sally Mig12345 Tadeusz T Kto jeszcze? Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 12 Marca 2014 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 To na razie na wyjazd w Tatry w terminie 20/21-23, 03. jest trójka chętnych: Sally Mig12345 Tadeusz T Kto jeszcze? Tadek 21szy(piatek) tak na 70%. Wszystko zalezy od sprawnosci słuzby zdrowia w lokalnym szpitalu. (na szczeście nie cwiczą na mnie). Sobota i niedziela pewne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 12 Marca 2014 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 1. Sally 2. Mig12345 3. Tadeusz T 4. Kaem do około południa w piątek 21ego jestem w Wawie, więc na wieczór powinienem dojechać . Chyba że coś wymyślę ... Już się cieszę qrde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 13 Marca 2014 Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 ale gdzie jedziemy, zasadniczo?? na Kasprowym tylko Gąsienicowa ... jeździ ponoć Jurgów, Białka, Wierchomla i coś tam jeszcze ..... jakoś no i słowackie Tatry -> chyba teraz najciekawsze a za tydzień ...???? no chyba że z rozpędu polecimy do strefy € - Juro , qrde .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 13 Marca 2014 Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Ja jestem za Szczyrbskie - Łomnica. Albo Chopok Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 14 Marca 2014 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Mamy min 2 dni, może 3..... Możemy zwiedzić kilka miejsc, ale w zasadzie- po co..... ... poza tym chciałbym choc raz w tym roku pojechać na twardym sniegu ... . Wiecej życzeń nie mam...... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 14 Marca 2014 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Mamy min 2 dni, może 3..... Możemy być w zwiedzić kilka miejsc, ale w zasadzie- po co..... ... poza tym chciałbym choc raz w tym roku pojechać na twardym sniegu ... . Wiecej życzeń nie mam...... ;)Hochkar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 14 Marca 2014 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 nawet mi nie wspominaj....... Powinienem tam dzisiaj być, (wyjazd z Friski i Skimanem) a siedzę w pracy i cholera mnie bierze jak patrze za okno.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bocian74 Napisano 14 Marca 2014 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 nawet mi nie wspominaj....... Powinienem tam dzisiaj być, (wyjazd z Friski i Skimanem) a siedzę w pracy i cholera mnie bierze jak patrze za okno....???no przeciez piękne słońce PozdrMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 14 Marca 2014 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Marcin, nie denerwuj ludzi tylko się zapisuj!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bocian74 Napisano 14 Marca 2014 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Sezon już zakończony. I tak był dłuższy (3 dni) niż się spodziewałem (0 dni) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sally67 Napisano 14 Marca 2014 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Widze ,ze już mam pierwsze miejsce ...................................... .....................................na liście W razie "W" to już sobie piątek wolny zalatwiłam ...tylko gdzie ten zjazd najfajnieszych naraciarzy ze skiforum robimy? Za Kasprowym sie nie upieram choć tam macie tyczki z pomiarem czasu w cenie karnetu. A jak z kwaterami ..macie jakieś dobre miejsce? Sezon już zakończony. I tak był dłuższy (3 dni) niż się spodziewałem (0 dni) Nawet nie wiesz jaki miód na serce moje ...też mam tylko trzy dni ...a już myślałam ,że tylko ja tak poszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 14 Marca 2014 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Fajnie by było chociaż 2 dni na śniegu w tym sezonie..co za sezon to zabieraj się z nami !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 14 Marca 2014 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 1. Sally 2. Mig12345 3. Tadeusz T 4. Kaem 5. Śpiochu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 Dalej Strona 3 z 9 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Zawody SkiForum Memoriał Jerzego NIKO130 Dzięcielaka Dzikowiec 2014
Kaem Napisano 12 Marca 2014 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 1. Sally 2. Mig12345 3. Tadeusz T 4. Kaem do około południa w piątek 21ego jestem w Wawie, więc na wieczór powinienem dojechać . Chyba że coś wymyślę ... Już się cieszę qrde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 13 Marca 2014 Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 ale gdzie jedziemy, zasadniczo?? na Kasprowym tylko Gąsienicowa ... jeździ ponoć Jurgów, Białka, Wierchomla i coś tam jeszcze ..... jakoś no i słowackie Tatry -> chyba teraz najciekawsze a za tydzień ...???? no chyba że z rozpędu polecimy do strefy € - Juro , qrde .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 13 Marca 2014 Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Ja jestem za Szczyrbskie - Łomnica. Albo Chopok Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 14 Marca 2014 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Mamy min 2 dni, może 3..... Możemy zwiedzić kilka miejsc, ale w zasadzie- po co..... ... poza tym chciałbym choc raz w tym roku pojechać na twardym sniegu ... . Wiecej życzeń nie mam...... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 14 Marca 2014 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Mamy min 2 dni, może 3..... Możemy być w zwiedzić kilka miejsc, ale w zasadzie- po co..... ... poza tym chciałbym choc raz w tym roku pojechać na twardym sniegu ... . Wiecej życzeń nie mam...... ;)Hochkar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 14 Marca 2014 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 nawet mi nie wspominaj....... Powinienem tam dzisiaj być, (wyjazd z Friski i Skimanem) a siedzę w pracy i cholera mnie bierze jak patrze za okno.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bocian74 Napisano 14 Marca 2014 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 nawet mi nie wspominaj....... Powinienem tam dzisiaj być, (wyjazd z Friski i Skimanem) a siedzę w pracy i cholera mnie bierze jak patrze za okno....???no przeciez piękne słońce PozdrMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 14 Marca 2014 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Marcin, nie denerwuj ludzi tylko się zapisuj!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bocian74 Napisano 14 Marca 2014 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Sezon już zakończony. I tak był dłuższy (3 dni) niż się spodziewałem (0 dni) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sally67 Napisano 14 Marca 2014 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Widze ,ze już mam pierwsze miejsce ...................................... .....................................na liście W razie "W" to już sobie piątek wolny zalatwiłam ...tylko gdzie ten zjazd najfajnieszych naraciarzy ze skiforum robimy? Za Kasprowym sie nie upieram choć tam macie tyczki z pomiarem czasu w cenie karnetu. A jak z kwaterami ..macie jakieś dobre miejsce? Sezon już zakończony. I tak był dłuższy (3 dni) niż się spodziewałem (0 dni) Nawet nie wiesz jaki miód na serce moje ...też mam tylko trzy dni ...a już myślałam ,że tylko ja tak poszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 14 Marca 2014 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Fajnie by było chociaż 2 dni na śniegu w tym sezonie..co za sezon to zabieraj się z nami !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 14 Marca 2014 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 1. Sally 2. Mig12345 3. Tadeusz T 4. Kaem 5. Śpiochu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 Dalej Strona 3 z 9 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Zawody SkiForum Memoriał Jerzego NIKO130 Dzięcielaka Dzikowiec 2014
Kaem Napisano 13 Marca 2014 Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 ale gdzie jedziemy, zasadniczo?? na Kasprowym tylko Gąsienicowa ... jeździ ponoć Jurgów, Białka, Wierchomla i coś tam jeszcze ..... jakoś no i słowackie Tatry -> chyba teraz najciekawsze a za tydzień ...???? no chyba że z rozpędu polecimy do strefy € - Juro , qrde .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadeusz T Napisano 13 Marca 2014 Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Ja jestem za Szczyrbskie - Łomnica. Albo Chopok Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 14 Marca 2014 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Mamy min 2 dni, może 3..... Możemy zwiedzić kilka miejsc, ale w zasadzie- po co..... ... poza tym chciałbym choc raz w tym roku pojechać na twardym sniegu ... . Wiecej życzeń nie mam...... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro323 Napisano 14 Marca 2014 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Mamy min 2 dni, może 3..... Możemy być w zwiedzić kilka miejsc, ale w zasadzie- po co..... ... poza tym chciałbym choc raz w tym roku pojechać na twardym sniegu ... . Wiecej życzeń nie mam...... ;)Hochkar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 14 Marca 2014 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 nawet mi nie wspominaj....... Powinienem tam dzisiaj być, (wyjazd z Friski i Skimanem) a siedzę w pracy i cholera mnie bierze jak patrze za okno.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bocian74 Napisano 14 Marca 2014 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 nawet mi nie wspominaj....... Powinienem tam dzisiaj być, (wyjazd z Friski i Skimanem) a siedzę w pracy i cholera mnie bierze jak patrze za okno....???no przeciez piękne słońce PozdrMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadeusz T Napisano 14 Marca 2014 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Marcin, nie denerwuj ludzi tylko się zapisuj!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bocian74 Napisano 14 Marca 2014 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Sezon już zakończony. I tak był dłuższy (3 dni) niż się spodziewałem (0 dni) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sally67 Napisano 14 Marca 2014 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Widze ,ze już mam pierwsze miejsce ...................................... .....................................na liście W razie "W" to już sobie piątek wolny zalatwiłam ...tylko gdzie ten zjazd najfajnieszych naraciarzy ze skiforum robimy? Za Kasprowym sie nie upieram choć tam macie tyczki z pomiarem czasu w cenie karnetu. A jak z kwaterami ..macie jakieś dobre miejsce? Sezon już zakończony. I tak był dłuższy (3 dni) niż się spodziewałem (0 dni) Nawet nie wiesz jaki miód na serce moje ...też mam tylko trzy dni ...a już myślałam ,że tylko ja tak poszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 14 Marca 2014 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Fajnie by było chociaż 2 dni na śniegu w tym sezonie..co za sezon to zabieraj się z nami !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 14 Marca 2014 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 1. Sally 2. Mig12345 3. Tadeusz T 4. Kaem 5. Śpiochu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 Dalej Strona 3 z 9 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Kaem Napisano 14 Marca 2014 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Fajnie by było chociaż 2 dni na śniegu w tym sezonie..co za sezon to zabieraj się z nami !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 14 Marca 2014 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 1. Sally 2. Mig12345 3. Tadeusz T 4. Kaem 5. Śpiochu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 Dalej Strona 3 z 9 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Spiochu Napisano 14 Marca 2014 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 1. Sally 2. Mig12345 3. Tadeusz T 4. Kaem 5. Śpiochu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi