radcom Napisano 6 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Witam, pojawiły się pierwsze zapytania dotyczące kontynuacji Memoriału na Dzikowu. W związku z tym, porozumiałem się z Martą (córką Jurka) i otrzymałem "oficjalną" zgodę na kontynuację Memoriału. Oczywiście Wasz udział jest jak najbardziej wskazany. Ze swojej strony, jestem w stanie ogarnąć technicznie całe przedsięwzięcie łącznie z noclegami i atrakcjami towarzyszącymi... Potrzebuję tylko odzewu, terminu i ilości osób chętnych do uczestnictwa. Trwają prace przy układaniu kalendarza imprez na przyszły rok, więc jest dobra pora by ustalić termin. Pomożecie? Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 6 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 termin 'jak zwykle', tj: 21,22,23/02/2014.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadeusz T Napisano 6 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Ja też, ja też chcem.... Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioo Napisano 6 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 termin 'jak zwykle', tj: 21,22,23/02/2014.... W kilku regionach jeszcze będą trwały ferie, parę osób może przez to odpaść. Pozdrawiam marioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... SkiForum Napisano 6 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 SkiForum popiera pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Lukaszo86 Napisano 6 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 termin 'jak zwykle', tj: 21,22,23/02/2014.... Lepiej później, bo ferie. Marzec ładnym miesiącem jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 6 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Ja "tradycyjnie" zobowiązuje się pomóc Radkowi w ogarnięciu tego wydarzenia. Bazując na ubiegłorocznych doświadczeniach proponuję z góry ustalić termin, biorąc pod uwagę dostępność stoku i możliwości kwaterunkowe hotelu Rodar (chyba że do nowego roku wybuduje się już to coś nowego na stoku ). Nie ma co robić żadnych sond ani głosowania, bo pojawi się tyle terminów ile forumowiczów, a koniec końców okaże się że i tak przyjedzie 1/3 zadeklarowanych (jak w zeszłym roku). Radek decyduj, my się dostosujemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kuzon Napisano 6 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Lepiej później, bo ferie. Marzec ładnym miesiącem jest. O to, to, marzec jest śliczny :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sally67 Napisano 6 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Zgłaszam się . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Lukaszo86 Napisano 6 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Radek decyduj, my się dostosujemy... I nie inaczej! Jeden leader jest potrzebny do takiej organizacji przy tak dużej imprezie Moja skromna sugestia, która myślę że wielu ją podzieli to termin przystępny dla wszystkich, czyli okres po feriach. Najlepiej marzec. A dokładny termin to już wg Radka. pozdravka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sally67 Napisano 6 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Ja w zeszłym roku nie chciałam sie deklarowac bo nie ukrywam odległość robi swoje ale zachęcam do deklarowania swojej obecności i z jakiego zakątka ,wtedy można się umówic na wspólny transport.Ja jestem z Tarnobrzega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 6 Listopada 2013 Autor Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Jakby powtórzyła się tegoroczna zima, to możemy nawet w kwietniu. Tak poważnie, to początek marca byłby najlepszy. Większość imprez jest już pozamiatana, ludziska myślą o świętach a piękne stoki świecą pustkami. Koniec lutego to u nas Bieg Gwarków i Puchar Wałbrzycha, więc odpada. Myślę, że ok. 8 lub 15 marca byłoby super. Myślę, że z początkiem grudnia ustalimy dokładny termin. Lista startowa otwarta, wpisujcie się... 1. radcom, organizator 2. 3. Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 6 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 1. radcom, organizator 2. Tadeusz T 3. Chociaż na liście zgłoszeń będę na pudle... Tadek PS. 8 marca super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sally67 Napisano 6 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 1. radcom, organizator 2. Tadeusz T 3. sally67 4. ..... :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 6 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 1. radcom, organizator 2. Tadeusz T 3. Chociaż na liście zgłoszeń będę na pudle... Tadek PS. 8 marca super Witam serdecznie 15 marca lub przed 1 plisssss , Do 8. nie zdążymy wrócić... A mam wielką ochotę wystąpić i się z Wami spotkać, Mycha zresztą też. pozdrawiam Ps. 1. radcom, organizator2. Tadeusz T3. sally674. Myszka81 5. arky 6. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 6 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 SkiForum popiera pomysł Może taką deklarację należało by potwierdzić jakąś kwotą wspomagającą organizację. Mogła by to być opłata za wynajem stoku, ufundowanie nagród ( losowanych wśród uczestników) lub jakaś inna inicjatywa. W końcu forum korzysta z takich inicjatyw reklamowo. Ponad 6 000,- użytkowników dziennie to duża siła marketingowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 6 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 każdy termin po sesji, czyli tak po 24.02 pasuje mi, dlatego jeśli mówimy o marcu, to: 1. radcom, organizator2. Tadeusz T3. sally674. Myszka81 5. arky 6. 1/2prokrzysiek 7. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 6 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 1. radcom, organizator 2. Tadeusz T 3. sally67 4. Myszka81 5. arky 6. 1/2prokrzysiek 7.Kaem Termin marcowy jak najbardziej. Tylko tym razem kamerkę w lepsze / zdrowsze ręce powierzyć chciałbym ... Rozumiem, że mówimy o SL???? To dobra nowa świecka tradycja wszakże .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ropoh Napisano 6 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 1. radcom, organizator 2. Tadeusz T 3. sally67 4. Myszka81 5. arky 6. 1/2prokrzysiek 7.Kaem 8. Ropóh To ja mogę ogarnąć temat od strony browara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 6 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 1. radcom, organizator 2. Tadeusz T 3. sally67 4. Myszka81 5. arky 6. 1/2prokrzysiek 7.Kaem 8. Ropóh 9. Hesski 10. sese Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 11 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Przyszedł mi do głowy dość szalony pomysł - superkombinacja!!! Jeśli 2 pełne konkurencje po 2 przejazdy to za dużo ze względów organizacyjnych, to może superkombinacja? Jednego dnia po 1 przejeździe SL i GS. Co o tym myślicie? Tadek w sumie masz rację z tym, że ciężko będzie zrobić dwie pełne konkurencje a mi przyszedł inny pomysł do głowy- zrobić zawody już od piątku, wieczorem w piątek slalom a w sobotę gigant, bo gigant w niedziele może być ciężki, jeśli wiecie o czym mówię pomysł rzucam tak o, do dyskusji, nie wiem czy jest to możliwe organizacyjne i w ogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 11 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 ... ciężko będzie zrobić dwie pełne konkurencje... I dlatego proponuję po jednym przejeździe SL i GS w sobotę. Czyli superkombinację. . Konkurencje rozgrywane w piątek i w niedzielę nie będą cieszyły się zbytnim powodzeniem, choć z zupełnie innych powodów... Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 11 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Przyszedł mi do głowy dość szalony pomysł - superkombinacja!!! Jeśli 2 pełne konkurencje po 2 przejazdy to za dużo ze względów organizacyjnych, to może superkombinacja? Jednego dnia po 1 przejeździe SL i GS. Co o tym myślicie? Tadek I dlatego proponuję po jednym przejeździe SL i GS w sobotę. Czyli superkombinację. . Konkurencje rozgrywane w piątek i w niedzielę nie będą cieszyły się zbytnim powodzeniem, choć z zupełnie innych powodów... Tadek Pójdźmy dalej - ustawmy od samej góry hybrydę - na górze podkręcone bramki SL (wolniej i bezpieczniej), a od mniej więcej górnej stacji orczyka bramki GS... Nie trzeba będzie przestawiać bramek przed 2 przejazdem, a konieczność "przestawienia się" przez jadących w połowie stoku z SL na GS może być ciekawa nawet dla starych wyjadaczy. Moim zdaniem: http://youtu.be/Pqaxe5o2Apo?t=1m11s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... andrzejd69 Napisano 11 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Pójdźmy dalej - ustawmy od samej góry hybrydę - na górze podkręcone bramki SL (wolniej i bezpieczniej), a od mniej więcej górnej stacji orczyka bramki GS... Nie trzeba będzie przestawiać bramek przed 2 przejazdem, a konieczność "przestawienia się" przez jadących w połowie stoku z SL na GS może być ciekawa nawet dla starych wyjadaczy. Moim zdaniem: http://youtu.be/Pqaxe5o2Apo?t=1m11s dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 11 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Pójdźmy dalej - ustawmy od samej góry hybrydę - na górze podkręcone bramki SL (wolniej i bezpieczniej), a od mniej więcej górnej stacji orczyka bramki GS... Pomysł fatalny i do tego niebezpieczny. Nie wiem czy masz świadomość, jak trudno jest przejechać podkręcone bramki SL (te zeszłoroczne takie nie były). Połączenie z GS spowoduje, że będzie trzeba lecieć z dużą prędkością na Slalomkach co na tak stromym stoku jest bardzo ryzykowne. A jak chcesz superkombinację to może połaczenie zjazdu na jajo ze szczytu ze slalomem. To i tak będzie mniej ryzykowne niż taka hybryda. Mozna zrobić GS rano a SL w czasie przerwy technicznej. Myślę że jest to wykonalne. Gdyby tak miało nie być to lepiej jedna konkurencja bo 2 przejazdy po tej samej trasie maja większy walor edukacyjny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 1 z 9 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Zawody SkiForum Memoriał Jerzego NIKO130 Dzięcielaka Dzikowiec 2014 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
SkiForum Napisano 6 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 SkiForum popiera pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukaszo86 Napisano 6 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 termin 'jak zwykle', tj: 21,22,23/02/2014.... Lepiej później, bo ferie. Marzec ładnym miesiącem jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 6 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Ja "tradycyjnie" zobowiązuje się pomóc Radkowi w ogarnięciu tego wydarzenia. Bazując na ubiegłorocznych doświadczeniach proponuję z góry ustalić termin, biorąc pod uwagę dostępność stoku i możliwości kwaterunkowe hotelu Rodar (chyba że do nowego roku wybuduje się już to coś nowego na stoku ). Nie ma co robić żadnych sond ani głosowania, bo pojawi się tyle terminów ile forumowiczów, a koniec końców okaże się że i tak przyjedzie 1/3 zadeklarowanych (jak w zeszłym roku). Radek decyduj, my się dostosujemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kuzon Napisano 6 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Lepiej później, bo ferie. Marzec ładnym miesiącem jest. O to, to, marzec jest śliczny :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sally67 Napisano 6 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Zgłaszam się . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Lukaszo86 Napisano 6 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Radek decyduj, my się dostosujemy... I nie inaczej! Jeden leader jest potrzebny do takiej organizacji przy tak dużej imprezie Moja skromna sugestia, która myślę że wielu ją podzieli to termin przystępny dla wszystkich, czyli okres po feriach. Najlepiej marzec. A dokładny termin to już wg Radka. pozdravka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sally67 Napisano 6 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Ja w zeszłym roku nie chciałam sie deklarowac bo nie ukrywam odległość robi swoje ale zachęcam do deklarowania swojej obecności i z jakiego zakątka ,wtedy można się umówic na wspólny transport.Ja jestem z Tarnobrzega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 6 Listopada 2013 Autor Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Jakby powtórzyła się tegoroczna zima, to możemy nawet w kwietniu. Tak poważnie, to początek marca byłby najlepszy. Większość imprez jest już pozamiatana, ludziska myślą o świętach a piękne stoki świecą pustkami. Koniec lutego to u nas Bieg Gwarków i Puchar Wałbrzycha, więc odpada. Myślę, że ok. 8 lub 15 marca byłoby super. Myślę, że z początkiem grudnia ustalimy dokładny termin. Lista startowa otwarta, wpisujcie się... 1. radcom, organizator 2. 3. Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 6 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 1. radcom, organizator 2. Tadeusz T 3. Chociaż na liście zgłoszeń będę na pudle... Tadek PS. 8 marca super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sally67 Napisano 6 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 1. radcom, organizator 2. Tadeusz T 3. sally67 4. ..... :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 6 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 1. radcom, organizator 2. Tadeusz T 3. Chociaż na liście zgłoszeń będę na pudle... Tadek PS. 8 marca super Witam serdecznie 15 marca lub przed 1 plisssss , Do 8. nie zdążymy wrócić... A mam wielką ochotę wystąpić i się z Wami spotkać, Mycha zresztą też. pozdrawiam Ps. 1. radcom, organizator2. Tadeusz T3. sally674. Myszka81 5. arky 6. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 6 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 SkiForum popiera pomysł Może taką deklarację należało by potwierdzić jakąś kwotą wspomagającą organizację. Mogła by to być opłata za wynajem stoku, ufundowanie nagród ( losowanych wśród uczestników) lub jakaś inna inicjatywa. W końcu forum korzysta z takich inicjatyw reklamowo. Ponad 6 000,- użytkowników dziennie to duża siła marketingowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 6 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 każdy termin po sesji, czyli tak po 24.02 pasuje mi, dlatego jeśli mówimy o marcu, to: 1. radcom, organizator2. Tadeusz T3. sally674. Myszka81 5. arky 6. 1/2prokrzysiek 7. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 6 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 1. radcom, organizator 2. Tadeusz T 3. sally67 4. Myszka81 5. arky 6. 1/2prokrzysiek 7.Kaem Termin marcowy jak najbardziej. Tylko tym razem kamerkę w lepsze / zdrowsze ręce powierzyć chciałbym ... Rozumiem, że mówimy o SL???? To dobra nowa świecka tradycja wszakże .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ropoh Napisano 6 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 1. radcom, organizator 2. Tadeusz T 3. sally67 4. Myszka81 5. arky 6. 1/2prokrzysiek 7.Kaem 8. Ropóh To ja mogę ogarnąć temat od strony browara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 6 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 1. radcom, organizator 2. Tadeusz T 3. sally67 4. Myszka81 5. arky 6. 1/2prokrzysiek 7.Kaem 8. Ropóh 9. Hesski 10. sese Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 11 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Przyszedł mi do głowy dość szalony pomysł - superkombinacja!!! Jeśli 2 pełne konkurencje po 2 przejazdy to za dużo ze względów organizacyjnych, to może superkombinacja? Jednego dnia po 1 przejeździe SL i GS. Co o tym myślicie? Tadek w sumie masz rację z tym, że ciężko będzie zrobić dwie pełne konkurencje a mi przyszedł inny pomysł do głowy- zrobić zawody już od piątku, wieczorem w piątek slalom a w sobotę gigant, bo gigant w niedziele może być ciężki, jeśli wiecie o czym mówię pomysł rzucam tak o, do dyskusji, nie wiem czy jest to możliwe organizacyjne i w ogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 11 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 ... ciężko będzie zrobić dwie pełne konkurencje... I dlatego proponuję po jednym przejeździe SL i GS w sobotę. Czyli superkombinację. . Konkurencje rozgrywane w piątek i w niedzielę nie będą cieszyły się zbytnim powodzeniem, choć z zupełnie innych powodów... Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 11 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Przyszedł mi do głowy dość szalony pomysł - superkombinacja!!! Jeśli 2 pełne konkurencje po 2 przejazdy to za dużo ze względów organizacyjnych, to może superkombinacja? Jednego dnia po 1 przejeździe SL i GS. Co o tym myślicie? Tadek I dlatego proponuję po jednym przejeździe SL i GS w sobotę. Czyli superkombinację. . Konkurencje rozgrywane w piątek i w niedzielę nie będą cieszyły się zbytnim powodzeniem, choć z zupełnie innych powodów... Tadek Pójdźmy dalej - ustawmy od samej góry hybrydę - na górze podkręcone bramki SL (wolniej i bezpieczniej), a od mniej więcej górnej stacji orczyka bramki GS... Nie trzeba będzie przestawiać bramek przed 2 przejazdem, a konieczność "przestawienia się" przez jadących w połowie stoku z SL na GS może być ciekawa nawet dla starych wyjadaczy. Moim zdaniem: http://youtu.be/Pqaxe5o2Apo?t=1m11s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... andrzejd69 Napisano 11 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Pójdźmy dalej - ustawmy od samej góry hybrydę - na górze podkręcone bramki SL (wolniej i bezpieczniej), a od mniej więcej górnej stacji orczyka bramki GS... Nie trzeba będzie przestawiać bramek przed 2 przejazdem, a konieczność "przestawienia się" przez jadących w połowie stoku z SL na GS może być ciekawa nawet dla starych wyjadaczy. Moim zdaniem: http://youtu.be/Pqaxe5o2Apo?t=1m11s dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 11 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Pójdźmy dalej - ustawmy od samej góry hybrydę - na górze podkręcone bramki SL (wolniej i bezpieczniej), a od mniej więcej górnej stacji orczyka bramki GS... Pomysł fatalny i do tego niebezpieczny. Nie wiem czy masz świadomość, jak trudno jest przejechać podkręcone bramki SL (te zeszłoroczne takie nie były). Połączenie z GS spowoduje, że będzie trzeba lecieć z dużą prędkością na Slalomkach co na tak stromym stoku jest bardzo ryzykowne. A jak chcesz superkombinację to może połaczenie zjazdu na jajo ze szczytu ze slalomem. To i tak będzie mniej ryzykowne niż taka hybryda. Mozna zrobić GS rano a SL w czasie przerwy technicznej. Myślę że jest to wykonalne. Gdyby tak miało nie być to lepiej jedna konkurencja bo 2 przejazdy po tej samej trasie maja większy walor edukacyjny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 1 z 9 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Zawody SkiForum Memoriał Jerzego NIKO130 Dzięcielaka Dzikowiec 2014 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
sese Napisano 6 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Ja "tradycyjnie" zobowiązuje się pomóc Radkowi w ogarnięciu tego wydarzenia. Bazując na ubiegłorocznych doświadczeniach proponuję z góry ustalić termin, biorąc pod uwagę dostępność stoku i możliwości kwaterunkowe hotelu Rodar (chyba że do nowego roku wybuduje się już to coś nowego na stoku ). Nie ma co robić żadnych sond ani głosowania, bo pojawi się tyle terminów ile forumowiczów, a koniec końców okaże się że i tak przyjedzie 1/3 zadeklarowanych (jak w zeszłym roku). Radek decyduj, my się dostosujemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuzon Napisano 6 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Lepiej później, bo ferie. Marzec ładnym miesiącem jest. O to, to, marzec jest śliczny :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sally67 Napisano 6 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Zgłaszam się . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukaszo86 Napisano 6 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Radek decyduj, my się dostosujemy... I nie inaczej! Jeden leader jest potrzebny do takiej organizacji przy tak dużej imprezie Moja skromna sugestia, która myślę że wielu ją podzieli to termin przystępny dla wszystkich, czyli okres po feriach. Najlepiej marzec. A dokładny termin to już wg Radka. pozdravka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sally67 Napisano 6 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Ja w zeszłym roku nie chciałam sie deklarowac bo nie ukrywam odległość robi swoje ale zachęcam do deklarowania swojej obecności i z jakiego zakątka ,wtedy można się umówic na wspólny transport.Ja jestem z Tarnobrzega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radcom Napisano 6 Listopada 2013 Autor Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Jakby powtórzyła się tegoroczna zima, to możemy nawet w kwietniu. Tak poważnie, to początek marca byłby najlepszy. Większość imprez jest już pozamiatana, ludziska myślą o świętach a piękne stoki świecą pustkami. Koniec lutego to u nas Bieg Gwarków i Puchar Wałbrzycha, więc odpada. Myślę, że ok. 8 lub 15 marca byłoby super. Myślę, że z początkiem grudnia ustalimy dokładny termin. Lista startowa otwarta, wpisujcie się... 1. radcom, organizator 2. 3. Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadeusz T Napisano 6 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 1. radcom, organizator 2. Tadeusz T 3. Chociaż na liście zgłoszeń będę na pudle... Tadek PS. 8 marca super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sally67 Napisano 6 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 1. radcom, organizator 2. Tadeusz T 3. sally67 4. ..... :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arky Napisano 6 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 1. radcom, organizator 2. Tadeusz T 3. Chociaż na liście zgłoszeń będę na pudle... Tadek PS. 8 marca super Witam serdecznie 15 marca lub przed 1 plisssss , Do 8. nie zdążymy wrócić... A mam wielką ochotę wystąpić i się z Wami spotkać, Mycha zresztą też. pozdrawiam Ps. 1. radcom, organizator2. Tadeusz T3. sally674. Myszka81 5. arky 6. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 6 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 SkiForum popiera pomysł Może taką deklarację należało by potwierdzić jakąś kwotą wspomagającą organizację. Mogła by to być opłata za wynajem stoku, ufundowanie nagród ( losowanych wśród uczestników) lub jakaś inna inicjatywa. W końcu forum korzysta z takich inicjatyw reklamowo. Ponad 6 000,- użytkowników dziennie to duża siła marketingowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 6 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 każdy termin po sesji, czyli tak po 24.02 pasuje mi, dlatego jeśli mówimy o marcu, to: 1. radcom, organizator2. Tadeusz T3. sally674. Myszka81 5. arky 6. 1/2prokrzysiek 7. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 6 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 1. radcom, organizator 2. Tadeusz T 3. sally67 4. Myszka81 5. arky 6. 1/2prokrzysiek 7.Kaem Termin marcowy jak najbardziej. Tylko tym razem kamerkę w lepsze / zdrowsze ręce powierzyć chciałbym ... Rozumiem, że mówimy o SL???? To dobra nowa świecka tradycja wszakże .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ropoh Napisano 6 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 1. radcom, organizator 2. Tadeusz T 3. sally67 4. Myszka81 5. arky 6. 1/2prokrzysiek 7.Kaem 8. Ropóh To ja mogę ogarnąć temat od strony browara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 6 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 1. radcom, organizator 2. Tadeusz T 3. sally67 4. Myszka81 5. arky 6. 1/2prokrzysiek 7.Kaem 8. Ropóh 9. Hesski 10. sese Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 11 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Przyszedł mi do głowy dość szalony pomysł - superkombinacja!!! Jeśli 2 pełne konkurencje po 2 przejazdy to za dużo ze względów organizacyjnych, to może superkombinacja? Jednego dnia po 1 przejeździe SL i GS. Co o tym myślicie? Tadek w sumie masz rację z tym, że ciężko będzie zrobić dwie pełne konkurencje a mi przyszedł inny pomysł do głowy- zrobić zawody już od piątku, wieczorem w piątek slalom a w sobotę gigant, bo gigant w niedziele może być ciężki, jeśli wiecie o czym mówię pomysł rzucam tak o, do dyskusji, nie wiem czy jest to możliwe organizacyjne i w ogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 11 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 ... ciężko będzie zrobić dwie pełne konkurencje... I dlatego proponuję po jednym przejeździe SL i GS w sobotę. Czyli superkombinację. . Konkurencje rozgrywane w piątek i w niedzielę nie będą cieszyły się zbytnim powodzeniem, choć z zupełnie innych powodów... Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 11 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Przyszedł mi do głowy dość szalony pomysł - superkombinacja!!! Jeśli 2 pełne konkurencje po 2 przejazdy to za dużo ze względów organizacyjnych, to może superkombinacja? Jednego dnia po 1 przejeździe SL i GS. Co o tym myślicie? Tadek I dlatego proponuję po jednym przejeździe SL i GS w sobotę. Czyli superkombinację. . Konkurencje rozgrywane w piątek i w niedzielę nie będą cieszyły się zbytnim powodzeniem, choć z zupełnie innych powodów... Tadek Pójdźmy dalej - ustawmy od samej góry hybrydę - na górze podkręcone bramki SL (wolniej i bezpieczniej), a od mniej więcej górnej stacji orczyka bramki GS... Nie trzeba będzie przestawiać bramek przed 2 przejazdem, a konieczność "przestawienia się" przez jadących w połowie stoku z SL na GS może być ciekawa nawet dla starych wyjadaczy. Moim zdaniem: http://youtu.be/Pqaxe5o2Apo?t=1m11s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... andrzejd69 Napisano 11 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Pójdźmy dalej - ustawmy od samej góry hybrydę - na górze podkręcone bramki SL (wolniej i bezpieczniej), a od mniej więcej górnej stacji orczyka bramki GS... Nie trzeba będzie przestawiać bramek przed 2 przejazdem, a konieczność "przestawienia się" przez jadących w połowie stoku z SL na GS może być ciekawa nawet dla starych wyjadaczy. Moim zdaniem: http://youtu.be/Pqaxe5o2Apo?t=1m11s dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 11 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Pójdźmy dalej - ustawmy od samej góry hybrydę - na górze podkręcone bramki SL (wolniej i bezpieczniej), a od mniej więcej górnej stacji orczyka bramki GS... Pomysł fatalny i do tego niebezpieczny. Nie wiem czy masz świadomość, jak trudno jest przejechać podkręcone bramki SL (te zeszłoroczne takie nie były). Połączenie z GS spowoduje, że będzie trzeba lecieć z dużą prędkością na Slalomkach co na tak stromym stoku jest bardzo ryzykowne. A jak chcesz superkombinację to może połaczenie zjazdu na jajo ze szczytu ze slalomem. To i tak będzie mniej ryzykowne niż taka hybryda. Mozna zrobić GS rano a SL w czasie przerwy technicznej. Myślę że jest to wykonalne. Gdyby tak miało nie być to lepiej jedna konkurencja bo 2 przejazdy po tej samej trasie maja większy walor edukacyjny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 1 z 9 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Zawody SkiForum Memoriał Jerzego NIKO130 Dzięcielaka Dzikowiec 2014 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Harpia Napisano 6 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 SkiForum popiera pomysł Może taką deklarację należało by potwierdzić jakąś kwotą wspomagającą organizację. Mogła by to być opłata za wynajem stoku, ufundowanie nagród ( losowanych wśród uczestników) lub jakaś inna inicjatywa. W końcu forum korzysta z takich inicjatyw reklamowo. Ponad 6 000,- użytkowników dziennie to duża siła marketingowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 6 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 każdy termin po sesji, czyli tak po 24.02 pasuje mi, dlatego jeśli mówimy o marcu, to: 1. radcom, organizator2. Tadeusz T3. sally674. Myszka81 5. arky 6. 1/2prokrzysiek 7. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 6 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 1. radcom, organizator 2. Tadeusz T 3. sally67 4. Myszka81 5. arky 6. 1/2prokrzysiek 7.Kaem Termin marcowy jak najbardziej. Tylko tym razem kamerkę w lepsze / zdrowsze ręce powierzyć chciałbym ... Rozumiem, że mówimy o SL???? To dobra nowa świecka tradycja wszakże .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ropoh Napisano 6 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 1. radcom, organizator 2. Tadeusz T 3. sally67 4. Myszka81 5. arky 6. 1/2prokrzysiek 7.Kaem 8. Ropóh To ja mogę ogarnąć temat od strony browara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 6 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 1. radcom, organizator 2. Tadeusz T 3. sally67 4. Myszka81 5. arky 6. 1/2prokrzysiek 7.Kaem 8. Ropóh 9. Hesski 10. sese Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 11 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Przyszedł mi do głowy dość szalony pomysł - superkombinacja!!! Jeśli 2 pełne konkurencje po 2 przejazdy to za dużo ze względów organizacyjnych, to może superkombinacja? Jednego dnia po 1 przejeździe SL i GS. Co o tym myślicie? Tadek w sumie masz rację z tym, że ciężko będzie zrobić dwie pełne konkurencje a mi przyszedł inny pomysł do głowy- zrobić zawody już od piątku, wieczorem w piątek slalom a w sobotę gigant, bo gigant w niedziele może być ciężki, jeśli wiecie o czym mówię pomysł rzucam tak o, do dyskusji, nie wiem czy jest to możliwe organizacyjne i w ogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 11 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 ... ciężko będzie zrobić dwie pełne konkurencje... I dlatego proponuję po jednym przejeździe SL i GS w sobotę. Czyli superkombinację. . Konkurencje rozgrywane w piątek i w niedzielę nie będą cieszyły się zbytnim powodzeniem, choć z zupełnie innych powodów... Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 11 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Przyszedł mi do głowy dość szalony pomysł - superkombinacja!!! Jeśli 2 pełne konkurencje po 2 przejazdy to za dużo ze względów organizacyjnych, to może superkombinacja? Jednego dnia po 1 przejeździe SL i GS. Co o tym myślicie? Tadek I dlatego proponuję po jednym przejeździe SL i GS w sobotę. Czyli superkombinację. . Konkurencje rozgrywane w piątek i w niedzielę nie będą cieszyły się zbytnim powodzeniem, choć z zupełnie innych powodów... Tadek Pójdźmy dalej - ustawmy od samej góry hybrydę - na górze podkręcone bramki SL (wolniej i bezpieczniej), a od mniej więcej górnej stacji orczyka bramki GS... Nie trzeba będzie przestawiać bramek przed 2 przejazdem, a konieczność "przestawienia się" przez jadących w połowie stoku z SL na GS może być ciekawa nawet dla starych wyjadaczy. Moim zdaniem: http://youtu.be/Pqaxe5o2Apo?t=1m11s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... andrzejd69 Napisano 11 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Pójdźmy dalej - ustawmy od samej góry hybrydę - na górze podkręcone bramki SL (wolniej i bezpieczniej), a od mniej więcej górnej stacji orczyka bramki GS... Nie trzeba będzie przestawiać bramek przed 2 przejazdem, a konieczność "przestawienia się" przez jadących w połowie stoku z SL na GS może być ciekawa nawet dla starych wyjadaczy. Moim zdaniem: http://youtu.be/Pqaxe5o2Apo?t=1m11s dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 11 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Pójdźmy dalej - ustawmy od samej góry hybrydę - na górze podkręcone bramki SL (wolniej i bezpieczniej), a od mniej więcej górnej stacji orczyka bramki GS... Pomysł fatalny i do tego niebezpieczny. Nie wiem czy masz świadomość, jak trudno jest przejechać podkręcone bramki SL (te zeszłoroczne takie nie były). Połączenie z GS spowoduje, że będzie trzeba lecieć z dużą prędkością na Slalomkach co na tak stromym stoku jest bardzo ryzykowne. A jak chcesz superkombinację to może połaczenie zjazdu na jajo ze szczytu ze slalomem. To i tak będzie mniej ryzykowne niż taka hybryda. Mozna zrobić GS rano a SL w czasie przerwy technicznej. Myślę że jest to wykonalne. Gdyby tak miało nie być to lepiej jedna konkurencja bo 2 przejazdy po tej samej trasie maja większy walor edukacyjny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 1 z 9 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Zawody SkiForum Memoriał Jerzego NIKO130 Dzięcielaka Dzikowiec 2014 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
krzysiek358 Napisano 6 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 każdy termin po sesji, czyli tak po 24.02 pasuje mi, dlatego jeśli mówimy o marcu, to: 1. radcom, organizator2. Tadeusz T3. sally674. Myszka81 5. arky 6. 1/2prokrzysiek 7. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 6 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 1. radcom, organizator 2. Tadeusz T 3. sally67 4. Myszka81 5. arky 6. 1/2prokrzysiek 7.Kaem Termin marcowy jak najbardziej. Tylko tym razem kamerkę w lepsze / zdrowsze ręce powierzyć chciałbym ... Rozumiem, że mówimy o SL???? To dobra nowa świecka tradycja wszakże .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ropoh Napisano 6 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 1. radcom, organizator 2. Tadeusz T 3. sally67 4. Myszka81 5. arky 6. 1/2prokrzysiek 7.Kaem 8. Ropóh To ja mogę ogarnąć temat od strony browara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sese Napisano 6 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 1. radcom, organizator 2. Tadeusz T 3. sally67 4. Myszka81 5. arky 6. 1/2prokrzysiek 7.Kaem 8. Ropóh 9. Hesski 10. sese Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek358 Napisano 11 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Przyszedł mi do głowy dość szalony pomysł - superkombinacja!!! Jeśli 2 pełne konkurencje po 2 przejazdy to za dużo ze względów organizacyjnych, to może superkombinacja? Jednego dnia po 1 przejeździe SL i GS. Co o tym myślicie? Tadek w sumie masz rację z tym, że ciężko będzie zrobić dwie pełne konkurencje a mi przyszedł inny pomysł do głowy- zrobić zawody już od piątku, wieczorem w piątek slalom a w sobotę gigant, bo gigant w niedziele może być ciężki, jeśli wiecie o czym mówię pomysł rzucam tak o, do dyskusji, nie wiem czy jest to możliwe organizacyjne i w ogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 11 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 ... ciężko będzie zrobić dwie pełne konkurencje... I dlatego proponuję po jednym przejeździe SL i GS w sobotę. Czyli superkombinację. . Konkurencje rozgrywane w piątek i w niedzielę nie będą cieszyły się zbytnim powodzeniem, choć z zupełnie innych powodów... Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 11 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Przyszedł mi do głowy dość szalony pomysł - superkombinacja!!! Jeśli 2 pełne konkurencje po 2 przejazdy to za dużo ze względów organizacyjnych, to może superkombinacja? Jednego dnia po 1 przejeździe SL i GS. Co o tym myślicie? Tadek I dlatego proponuję po jednym przejeździe SL i GS w sobotę. Czyli superkombinację. . Konkurencje rozgrywane w piątek i w niedzielę nie będą cieszyły się zbytnim powodzeniem, choć z zupełnie innych powodów... Tadek Pójdźmy dalej - ustawmy od samej góry hybrydę - na górze podkręcone bramki SL (wolniej i bezpieczniej), a od mniej więcej górnej stacji orczyka bramki GS... Nie trzeba będzie przestawiać bramek przed 2 przejazdem, a konieczność "przestawienia się" przez jadących w połowie stoku z SL na GS może być ciekawa nawet dla starych wyjadaczy. Moim zdaniem: http://youtu.be/Pqaxe5o2Apo?t=1m11s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... andrzejd69 Napisano 11 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Pójdźmy dalej - ustawmy od samej góry hybrydę - na górze podkręcone bramki SL (wolniej i bezpieczniej), a od mniej więcej górnej stacji orczyka bramki GS... Nie trzeba będzie przestawiać bramek przed 2 przejazdem, a konieczność "przestawienia się" przez jadących w połowie stoku z SL na GS może być ciekawa nawet dla starych wyjadaczy. Moim zdaniem: http://youtu.be/Pqaxe5o2Apo?t=1m11s dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 11 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Pójdźmy dalej - ustawmy od samej góry hybrydę - na górze podkręcone bramki SL (wolniej i bezpieczniej), a od mniej więcej górnej stacji orczyka bramki GS... Pomysł fatalny i do tego niebezpieczny. Nie wiem czy masz świadomość, jak trudno jest przejechać podkręcone bramki SL (te zeszłoroczne takie nie były). Połączenie z GS spowoduje, że będzie trzeba lecieć z dużą prędkością na Slalomkach co na tak stromym stoku jest bardzo ryzykowne. A jak chcesz superkombinację to może połaczenie zjazdu na jajo ze szczytu ze slalomem. To i tak będzie mniej ryzykowne niż taka hybryda. Mozna zrobić GS rano a SL w czasie przerwy technicznej. Myślę że jest to wykonalne. Gdyby tak miało nie być to lepiej jedna konkurencja bo 2 przejazdy po tej samej trasie maja większy walor edukacyjny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 1 z 9 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Zawody SkiForum Memoriał Jerzego NIKO130 Dzięcielaka Dzikowiec 2014 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Tadeusz T Napisano 11 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 ... ciężko będzie zrobić dwie pełne konkurencje... I dlatego proponuję po jednym przejeździe SL i GS w sobotę. Czyli superkombinację. . Konkurencje rozgrywane w piątek i w niedzielę nie będą cieszyły się zbytnim powodzeniem, choć z zupełnie innych powodów... Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 11 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Przyszedł mi do głowy dość szalony pomysł - superkombinacja!!! Jeśli 2 pełne konkurencje po 2 przejazdy to za dużo ze względów organizacyjnych, to może superkombinacja? Jednego dnia po 1 przejeździe SL i GS. Co o tym myślicie? Tadek I dlatego proponuję po jednym przejeździe SL i GS w sobotę. Czyli superkombinację. . Konkurencje rozgrywane w piątek i w niedzielę nie będą cieszyły się zbytnim powodzeniem, choć z zupełnie innych powodów... Tadek Pójdźmy dalej - ustawmy od samej góry hybrydę - na górze podkręcone bramki SL (wolniej i bezpieczniej), a od mniej więcej górnej stacji orczyka bramki GS... Nie trzeba będzie przestawiać bramek przed 2 przejazdem, a konieczność "przestawienia się" przez jadących w połowie stoku z SL na GS może być ciekawa nawet dla starych wyjadaczy. Moim zdaniem: http://youtu.be/Pqaxe5o2Apo?t=1m11s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... andrzejd69 Napisano 11 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Pójdźmy dalej - ustawmy od samej góry hybrydę - na górze podkręcone bramki SL (wolniej i bezpieczniej), a od mniej więcej górnej stacji orczyka bramki GS... Nie trzeba będzie przestawiać bramek przed 2 przejazdem, a konieczność "przestawienia się" przez jadących w połowie stoku z SL na GS może być ciekawa nawet dla starych wyjadaczy. Moim zdaniem: http://youtu.be/Pqaxe5o2Apo?t=1m11s dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 11 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Pójdźmy dalej - ustawmy od samej góry hybrydę - na górze podkręcone bramki SL (wolniej i bezpieczniej), a od mniej więcej górnej stacji orczyka bramki GS... Pomysł fatalny i do tego niebezpieczny. Nie wiem czy masz świadomość, jak trudno jest przejechać podkręcone bramki SL (te zeszłoroczne takie nie były). Połączenie z GS spowoduje, że będzie trzeba lecieć z dużą prędkością na Slalomkach co na tak stromym stoku jest bardzo ryzykowne. A jak chcesz superkombinację to może połaczenie zjazdu na jajo ze szczytu ze slalomem. To i tak będzie mniej ryzykowne niż taka hybryda. Mozna zrobić GS rano a SL w czasie przerwy technicznej. Myślę że jest to wykonalne. Gdyby tak miało nie być to lepiej jedna konkurencja bo 2 przejazdy po tej samej trasie maja większy walor edukacyjny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 1 z 9 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Zawody SkiForum Memoriał Jerzego NIKO130 Dzięcielaka Dzikowiec 2014
sese Napisano 11 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Przyszedł mi do głowy dość szalony pomysł - superkombinacja!!! Jeśli 2 pełne konkurencje po 2 przejazdy to za dużo ze względów organizacyjnych, to może superkombinacja? Jednego dnia po 1 przejeździe SL i GS. Co o tym myślicie? Tadek I dlatego proponuję po jednym przejeździe SL i GS w sobotę. Czyli superkombinację. . Konkurencje rozgrywane w piątek i w niedzielę nie będą cieszyły się zbytnim powodzeniem, choć z zupełnie innych powodów... Tadek Pójdźmy dalej - ustawmy od samej góry hybrydę - na górze podkręcone bramki SL (wolniej i bezpieczniej), a od mniej więcej górnej stacji orczyka bramki GS... Nie trzeba będzie przestawiać bramek przed 2 przejazdem, a konieczność "przestawienia się" przez jadących w połowie stoku z SL na GS może być ciekawa nawet dla starych wyjadaczy. Moim zdaniem: http://youtu.be/Pqaxe5o2Apo?t=1m11s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... andrzejd69 Napisano 11 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Pójdźmy dalej - ustawmy od samej góry hybrydę - na górze podkręcone bramki SL (wolniej i bezpieczniej), a od mniej więcej górnej stacji orczyka bramki GS... Nie trzeba będzie przestawiać bramek przed 2 przejazdem, a konieczność "przestawienia się" przez jadących w połowie stoku z SL na GS może być ciekawa nawet dla starych wyjadaczy. Moim zdaniem: http://youtu.be/Pqaxe5o2Apo?t=1m11s dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 11 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Pójdźmy dalej - ustawmy od samej góry hybrydę - na górze podkręcone bramki SL (wolniej i bezpieczniej), a od mniej więcej górnej stacji orczyka bramki GS... Pomysł fatalny i do tego niebezpieczny. Nie wiem czy masz świadomość, jak trudno jest przejechać podkręcone bramki SL (te zeszłoroczne takie nie były). Połączenie z GS spowoduje, że będzie trzeba lecieć z dużą prędkością na Slalomkach co na tak stromym stoku jest bardzo ryzykowne. A jak chcesz superkombinację to może połaczenie zjazdu na jajo ze szczytu ze slalomem. To i tak będzie mniej ryzykowne niż taka hybryda. Mozna zrobić GS rano a SL w czasie przerwy technicznej. Myślę że jest to wykonalne. Gdyby tak miało nie być to lepiej jedna konkurencja bo 2 przejazdy po tej samej trasie maja większy walor edukacyjny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 1 z 9 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Zawody SkiForum Memoriał Jerzego NIKO130 Dzięcielaka Dzikowiec 2014
andrzejd69 Napisano 11 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Pójdźmy dalej - ustawmy od samej góry hybrydę - na górze podkręcone bramki SL (wolniej i bezpieczniej), a od mniej więcej górnej stacji orczyka bramki GS... Nie trzeba będzie przestawiać bramek przed 2 przejazdem, a konieczność "przestawienia się" przez jadących w połowie stoku z SL na GS może być ciekawa nawet dla starych wyjadaczy. Moim zdaniem: http://youtu.be/Pqaxe5o2Apo?t=1m11s dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 11 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Pójdźmy dalej - ustawmy od samej góry hybrydę - na górze podkręcone bramki SL (wolniej i bezpieczniej), a od mniej więcej górnej stacji orczyka bramki GS... Pomysł fatalny i do tego niebezpieczny. Nie wiem czy masz świadomość, jak trudno jest przejechać podkręcone bramki SL (te zeszłoroczne takie nie były). Połączenie z GS spowoduje, że będzie trzeba lecieć z dużą prędkością na Slalomkach co na tak stromym stoku jest bardzo ryzykowne. A jak chcesz superkombinację to może połaczenie zjazdu na jajo ze szczytu ze slalomem. To i tak będzie mniej ryzykowne niż taka hybryda. Mozna zrobić GS rano a SL w czasie przerwy technicznej. Myślę że jest to wykonalne. Gdyby tak miało nie być to lepiej jedna konkurencja bo 2 przejazdy po tej samej trasie maja większy walor edukacyjny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 1 z 9 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Spiochu Napisano 11 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Pójdźmy dalej - ustawmy od samej góry hybrydę - na górze podkręcone bramki SL (wolniej i bezpieczniej), a od mniej więcej górnej stacji orczyka bramki GS... Pomysł fatalny i do tego niebezpieczny. Nie wiem czy masz świadomość, jak trudno jest przejechać podkręcone bramki SL (te zeszłoroczne takie nie były). Połączenie z GS spowoduje, że będzie trzeba lecieć z dużą prędkością na Slalomkach co na tak stromym stoku jest bardzo ryzykowne. A jak chcesz superkombinację to może połaczenie zjazdu na jajo ze szczytu ze slalomem. To i tak będzie mniej ryzykowne niż taka hybryda. Mozna zrobić GS rano a SL w czasie przerwy technicznej. Myślę że jest to wykonalne. Gdyby tak miało nie być to lepiej jedna konkurencja bo 2 przejazdy po tej samej trasie maja większy walor edukacyjny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi