kulas9 Napisano 5 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Chciałbym się was zapytać o opinie na temat tego sprzętu, jeździł ktoś na tym? Mam okazje zakupu nówek w cenie 850zł no i to mi zamieszało trochę w głowie.. Narty byłyby drugą parą, zamiennie z Head iSL worldcup - te kupiłem 2 lata temu i są świetne.. ale one są na dobrze przygotowaną trasę, jak już mamy do czynienia z muldami czy płytkim, ale świeżym śniegiem, czy wiosennymi brejami - to bywa różnie Te salomony miałyby być na trudniejsze warunki, oraz trochę liznąć/nauczyć się jazdy poza trasą, nadawałyby się do tego? Wymiary w talii 140-80-110 dł. 179cm, to chyba nie tak źle? (heady mają 117-66-100, 165cm). Ważę 75kg, więc poza trasą chyba zbytnio zakopywać się nie powinny.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 5 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Chciałbym się was zapytać o opinie na temat tego sprzętu, jeździł ktoś na tym? Mam okazje zakupu nówek w cenie 850zł no i to mi zamieszało trochę w głowie.. Narty byłyby drugą parą, zamiennie z Head iSL worldcup - te kupiłem 2 lata temu i są świetne.. ale one są na dobrze przygotowaną trasę, jak już mamy do czynienia z muldami czy płytkim, ale świeżym śniegiem, czy wiosennymi brejami - to bywa różnie Te salomony miałyby być na trudniejsze warunki, oraz trochę liznąć/nauczyć się jazdy poza trasą, nadawałyby się do tego? Wymiary w talii 140-80-110 dł. 179cm, to chyba nie tak źle? (heady mają 117-66-100, 165cm). Ważę 75kg, więc poza trasą chyba zbytnio zakopywać się nie powinny.. za krotkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kulas9 Napisano 5 Listopada 2013 Autor Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 "pozdrawiam JK "...w słownictwie Kovala każda narta poniżej 180cm to łyżwa ..." ( Jabol)" No ja wiem, to taka trochę przydługawa łyżwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
kulas9 Napisano 5 Listopada 2013 Autor Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 "pozdrawiam JK "...w słownictwie Kovala każda narta poniżej 180cm to łyżwa ..." ( Jabol)" No ja wiem, to taka trochę przydługawa łyżwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi