RobertK Napisano 28 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 po 10-ciu wypadach narciarskich w tym sezonie, mogę uczciwie napisać, że zakup kurtki w Lidlu był całkiem rozsądnym posunięciem - nic się nie rozleciało ani nie uszkodziło ( a zaliczyłem bardzo podłą glebę z lądowaniem w lesie), wszystkie zamki działają, w kurtce się nie pocę, ani razu nie zmarzłem ogólnie - jak na swoją cenę - jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sally67 Napisano 28 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Mam białe spodnie z lidla z tego roku ,fajnie leżą ,śą wygodne, nie przemokły choć padał deszcz i były mokre krzesła a nawet jak się trochę ubrudziły to starłam po prostu ręką ...Daję im dużego plusa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanka1 Napisano 15 Maja 2014 Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Z perspektywy czasu żałuję wydanej forsy na markowe ciuchy narciarskie ZAMIAST na dobrego instruktora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 15 Maja 2014 Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Cześć Są i myślący na tym świecie. Haniu SZACUN!!. Pozdro PS A to zobaczyłem przypadkiem w poście nr 208. Kolega nie poleca kurtki bo jest za: "...... jest za cięka....." Piszesz myśl - inaczej trafisz na śmietnik. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... keicam Napisano 16 Maja 2014 Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 Linię sportową z Lidla produkuje Crivit . Oczywiście to nie jest prawda! Crivit to marka własna Lidla, tak jak Wed'ze czy Artengo są markami Decathlonu. Handlowcy Lidla kontraktują w różnych fabrykach produkcję z logo Crivit. Na cenę składa się efekt skali. Lidl to europejski gracz posiadający kilka tysięcy sklepów. Wystarczy 10 kurtek na sklep pomnożona przez np 2000 tys sklepów i 2-3 kampanie w sezonie. Robi się z tego ilość wystarczająca do wyprodukowania kurtki niezłej jakości w bardzo atrakcyjnej cenie! Marża dyskontowa jest zupełnie inna niż marża sklepów (firm) wyspecjalizowanych w sprzedaży ubrań sportowych! Cena robi się mega atrakcyjna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 17 Maja 2014 Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... mlodzio Napisano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 ..... kupiłem w markecie spodnie za 59zł..... ..... Niczego się nie spodziewałem po tym ubraniu poza tym że w nich nie będzie mi zimno i nie będą przemakać. Swoją rolę spełniły . Dwa sezony wytrzymały . Teraz niestety z pociętymi nogawkami ( moje błędy w technice jazdy) trafią do "kosza ..... ....... nie zniszczyłem sobie podczas nauki lepszego sprzętu... ..... Co i za ile to kwestia indywidualna uzależniona od : - .... .... - Na jakim etapie nauki jesteśmy .... (żeby skrócić i wyostrzyć trochę pociąłem - wybacz) Mogłem TU coś napisać ale doszedłem do wniosku że nie ma potrzeby bo idealnie trafiłeś w sedno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... daro65_del Napisano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Memu znajomemu rękawice rozleciały się w drugim dniu. Kurtka "narciarska" puściła farbę a spodnie przemakały na pupie! Na szczęście z reklamacją nie było problemu - odzyskał pieniążki , dołoży troszeczkę i na przyszły sezon kupi coś "bardziej markowego" z promocji. Generalnie odzież do kościoła lub po nartach i to przy słonecznej pogodzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RyM Napisano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 To może Lidl powinien mieć dopisek wypożyczalnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 5 lat później... star Napisano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 Kupiłem kurtka pięć dych, spodnie osiem - 10k np, dla siostrzeńca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 Kupiłem kurtka pięć dych, spodnie osiem - 10k np, dla siostrzeńca. Ile ma lat siostrzeniec ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 19 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2020 Ile ma lat siostrzeniec ? Będzie 23, brałem rozmiar na siebie, obcisły, bo on ciut mniejszy. Kupowałem dla dorosłego. Kowalczyk poleca;-) PS dla dzieciaków też coś zalega, choć może słabsze parametrycznie, nie interesowałem się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 19 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2020 Będzie 23, brałem rozmiar na siebie, obcisły, bo on ciut mniejszy. Kupowałem dla dorosłego. Kowalczyk poleca;-) PS dla dzieciaków też coś zalega, choć może słabsze parametrycznie, nie interesowałem się. Myślałem, że nieco młodszy . Na koniec sezonu (kwiecień) lub na początek (wrzesień) Skiteam robi czyszczenie magazynów z odzieży dziecięcej. Trafiają się czasem perełki - spodnie dla młodego na 140 cm wzrostu Salomona - 129 zł membrana 20 000/20 000. Czasem też można kupić fajne kurtki dziecięce w Quiksilverze (Factory) po 149 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 4 5 6 7 8 9 10 Dalej Strona 9 z 10 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Ubrania i akcesoria Odzież / akcesoria z LIDLA × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
keicam Napisano 16 Maja 2014 Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 Linię sportową z Lidla produkuje Crivit . Oczywiście to nie jest prawda! Crivit to marka własna Lidla, tak jak Wed'ze czy Artengo są markami Decathlonu. Handlowcy Lidla kontraktują w różnych fabrykach produkcję z logo Crivit. Na cenę składa się efekt skali. Lidl to europejski gracz posiadający kilka tysięcy sklepów. Wystarczy 10 kurtek na sklep pomnożona przez np 2000 tys sklepów i 2-3 kampanie w sezonie. Robi się z tego ilość wystarczająca do wyprodukowania kurtki niezłej jakości w bardzo atrakcyjnej cenie! Marża dyskontowa jest zupełnie inna niż marża sklepów (firm) wyspecjalizowanych w sprzedaży ubrań sportowych! Cena robi się mega atrakcyjna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 17 Maja 2014 Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... mlodzio Napisano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 ..... kupiłem w markecie spodnie za 59zł..... ..... Niczego się nie spodziewałem po tym ubraniu poza tym że w nich nie będzie mi zimno i nie będą przemakać. Swoją rolę spełniły . Dwa sezony wytrzymały . Teraz niestety z pociętymi nogawkami ( moje błędy w technice jazdy) trafią do "kosza ..... ....... nie zniszczyłem sobie podczas nauki lepszego sprzętu... ..... Co i za ile to kwestia indywidualna uzależniona od : - .... .... - Na jakim etapie nauki jesteśmy .... (żeby skrócić i wyostrzyć trochę pociąłem - wybacz) Mogłem TU coś napisać ale doszedłem do wniosku że nie ma potrzeby bo idealnie trafiłeś w sedno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... daro65_del Napisano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Memu znajomemu rękawice rozleciały się w drugim dniu. Kurtka "narciarska" puściła farbę a spodnie przemakały na pupie! Na szczęście z reklamacją nie było problemu - odzyskał pieniążki , dołoży troszeczkę i na przyszły sezon kupi coś "bardziej markowego" z promocji. Generalnie odzież do kościoła lub po nartach i to przy słonecznej pogodzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RyM Napisano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 To może Lidl powinien mieć dopisek wypożyczalnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 5 lat później... star Napisano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 Kupiłem kurtka pięć dych, spodnie osiem - 10k np, dla siostrzeńca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 Kupiłem kurtka pięć dych, spodnie osiem - 10k np, dla siostrzeńca. Ile ma lat siostrzeniec ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 19 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2020 Ile ma lat siostrzeniec ? Będzie 23, brałem rozmiar na siebie, obcisły, bo on ciut mniejszy. Kupowałem dla dorosłego. Kowalczyk poleca;-) PS dla dzieciaków też coś zalega, choć może słabsze parametrycznie, nie interesowałem się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 19 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2020 Będzie 23, brałem rozmiar na siebie, obcisły, bo on ciut mniejszy. Kupowałem dla dorosłego. Kowalczyk poleca;-) PS dla dzieciaków też coś zalega, choć może słabsze parametrycznie, nie interesowałem się. Myślałem, że nieco młodszy . Na koniec sezonu (kwiecień) lub na początek (wrzesień) Skiteam robi czyszczenie magazynów z odzieży dziecięcej. Trafiają się czasem perełki - spodnie dla młodego na 140 cm wzrostu Salomona - 129 zł membrana 20 000/20 000. Czasem też można kupić fajne kurtki dziecięce w Quiksilverze (Factory) po 149 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 4 5 6 7 8 9 10 Dalej Strona 9 z 10 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Ubrania i akcesoria Odzież / akcesoria z LIDLA
kordiankw Napisano 17 Maja 2014 Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlodzio Napisano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 ..... kupiłem w markecie spodnie za 59zł..... ..... Niczego się nie spodziewałem po tym ubraniu poza tym że w nich nie będzie mi zimno i nie będą przemakać. Swoją rolę spełniły . Dwa sezony wytrzymały . Teraz niestety z pociętymi nogawkami ( moje błędy w technice jazdy) trafią do "kosza ..... ....... nie zniszczyłem sobie podczas nauki lepszego sprzętu... ..... Co i za ile to kwestia indywidualna uzależniona od : - .... .... - Na jakim etapie nauki jesteśmy .... (żeby skrócić i wyostrzyć trochę pociąłem - wybacz) Mogłem TU coś napisać ale doszedłem do wniosku że nie ma potrzeby bo idealnie trafiłeś w sedno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... daro65_del Napisano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Memu znajomemu rękawice rozleciały się w drugim dniu. Kurtka "narciarska" puściła farbę a spodnie przemakały na pupie! Na szczęście z reklamacją nie było problemu - odzyskał pieniążki , dołoży troszeczkę i na przyszły sezon kupi coś "bardziej markowego" z promocji. Generalnie odzież do kościoła lub po nartach i to przy słonecznej pogodzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RyM Napisano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 To może Lidl powinien mieć dopisek wypożyczalnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 5 lat później... star Napisano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 Kupiłem kurtka pięć dych, spodnie osiem - 10k np, dla siostrzeńca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 Kupiłem kurtka pięć dych, spodnie osiem - 10k np, dla siostrzeńca. Ile ma lat siostrzeniec ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 19 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2020 Ile ma lat siostrzeniec ? Będzie 23, brałem rozmiar na siebie, obcisły, bo on ciut mniejszy. Kupowałem dla dorosłego. Kowalczyk poleca;-) PS dla dzieciaków też coś zalega, choć może słabsze parametrycznie, nie interesowałem się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 19 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2020 Będzie 23, brałem rozmiar na siebie, obcisły, bo on ciut mniejszy. Kupowałem dla dorosłego. Kowalczyk poleca;-) PS dla dzieciaków też coś zalega, choć może słabsze parametrycznie, nie interesowałem się. Myślałem, że nieco młodszy . Na koniec sezonu (kwiecień) lub na początek (wrzesień) Skiteam robi czyszczenie magazynów z odzieży dziecięcej. Trafiają się czasem perełki - spodnie dla młodego na 140 cm wzrostu Salomona - 129 zł membrana 20 000/20 000. Czasem też można kupić fajne kurtki dziecięce w Quiksilverze (Factory) po 149 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 4 5 6 7 8 9 10 Dalej Strona 9 z 10 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Ubrania i akcesoria Odzież / akcesoria z LIDLA
daro65_del Napisano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Memu znajomemu rękawice rozleciały się w drugim dniu. Kurtka "narciarska" puściła farbę a spodnie przemakały na pupie! Na szczęście z reklamacją nie było problemu - odzyskał pieniążki , dołoży troszeczkę i na przyszły sezon kupi coś "bardziej markowego" z promocji. Generalnie odzież do kościoła lub po nartach i to przy słonecznej pogodzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RyM Napisano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 To może Lidl powinien mieć dopisek wypożyczalnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 Kupiłem kurtka pięć dych, spodnie osiem - 10k np, dla siostrzeńca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 Kupiłem kurtka pięć dych, spodnie osiem - 10k np, dla siostrzeńca. Ile ma lat siostrzeniec ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 19 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2020 Ile ma lat siostrzeniec ? Będzie 23, brałem rozmiar na siebie, obcisły, bo on ciut mniejszy. Kupowałem dla dorosłego. Kowalczyk poleca;-) PS dla dzieciaków też coś zalega, choć może słabsze parametrycznie, nie interesowałem się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 19 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2020 Będzie 23, brałem rozmiar na siebie, obcisły, bo on ciut mniejszy. Kupowałem dla dorosłego. Kowalczyk poleca;-) PS dla dzieciaków też coś zalega, choć może słabsze parametrycznie, nie interesowałem się. Myślałem, że nieco młodszy . Na koniec sezonu (kwiecień) lub na początek (wrzesień) Skiteam robi czyszczenie magazynów z odzieży dziecięcej. Trafiają się czasem perełki - spodnie dla młodego na 140 cm wzrostu Salomona - 129 zł membrana 20 000/20 000. Czasem też można kupić fajne kurtki dziecięce w Quiksilverze (Factory) po 149 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 4 5 6 7 8 9 10 Dalej Strona 9 z 10 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
star Napisano 19 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2020 Ile ma lat siostrzeniec ? Będzie 23, brałem rozmiar na siebie, obcisły, bo on ciut mniejszy. Kupowałem dla dorosłego. Kowalczyk poleca;-) PS dla dzieciaków też coś zalega, choć może słabsze parametrycznie, nie interesowałem się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 19 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2020 Będzie 23, brałem rozmiar na siebie, obcisły, bo on ciut mniejszy. Kupowałem dla dorosłego. Kowalczyk poleca;-) PS dla dzieciaków też coś zalega, choć może słabsze parametrycznie, nie interesowałem się. Myślałem, że nieco młodszy . Na koniec sezonu (kwiecień) lub na początek (wrzesień) Skiteam robi czyszczenie magazynów z odzieży dziecięcej. Trafiają się czasem perełki - spodnie dla młodego na 140 cm wzrostu Salomona - 129 zł membrana 20 000/20 000. Czasem też można kupić fajne kurtki dziecięce w Quiksilverze (Factory) po 149 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 4 5 6 7 8 9 10 Dalej Strona 9 z 10 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi