daro65_del Napisano 17 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 A odnosząc sie do jednego z pierwszych postów w tym wątku może mi ktoś wytłumaczyć jaka jest różnica między skarpetą z Lidla a skarpetą "markową" ? (...) Często trudno wyważyć co lepsze czy to "markowe" czy to pseudo-markowe, trzeba wybierać i przebierać. Ale w wielkim przybliżeniu jest taka różnica jak z tą szynką która powinna kosztować 30zł/kg a wyprodukowana ekstra przez masarnię X dla sieci sklepu L kosztuje tylko 15zł/kg bo się okazuje ,że te brakujące 15zł nadrobiono wodą i innymi "przyprawami". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Odpowiedzi 228 Dodano 11 l Ostatniej odpowiedzi 4 l Top użytkownicy w tym temacie 14 14 37 17 Popularne dni 5 Lis 41 12 Lis 30 6 Lis 23 7 Lis 16 Top użytkownicy w tym temacie b4rt3q 14 odpowiedzi mm2 14 odpowiedzi daro65_del 37 odpowiedzi zeberkaa 17 odpowiedzi Popularne dni 5 Lis 2013 41 odpowiedzi 12 Lis 2013 30 odpowiedzi 6 Lis 2013 23 odpowiedzi 7 Lis 2013 16 odpowiedzi Yankee Napisano 17 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 To ja mam inny przykład z szynką. Producent sprzedaja ją pod swoją marką za 20zł a krakowski kredens kupuje od nich część producji, nakleja swoje logo i sprzedaje za 35. Ja rozumiem że np kurtka może być z Lidia kiepska bo na ocenę składa się bardzo dużo elementów i cech tego ubioru ale np skarpety? Zrozumiem argumenty o składzie włókien czy czegoś tam ale że są kiepskie bo są z Lidia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... daro65_del Napisano 17 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 (...) Ja rozumiem że np kurtka może być z Lidia kiepska bo na ocenę składa się bardzo dużo elementów i cech tego ubioru ale np skarpety? Zrozumiem argumenty o składzie włókien czy czegoś tam ale że są kiepskie bo są z Lidia? Dla mnie to nie ma znaczenia ,że są z Lidla czy ze sklepu X, Y, Z. Biorąc pod uwagę to ,że skarpetki zmienia się częściej niż kurtki czy spodnie ,wypada mieć też kilka par więc trza wybrać dobrze i niekoniecznie te po 150zł/para. Dla mnie muszą mieć wzmocnienia na piętach, podbiciu i palcach (miejsca podatne na przetarcia) ale z konieczności (zamiennik) założę te najzwyklejsze zimowe podkolanówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 17 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 Jaro323, to może powiedz co w tych skarpetach z lidla jest takie kiepskie i złe? Już pisałam ze te kupione 2 lata temu po wypraniu w pralce w 40°C /zgodnie z zaleceniem/ sfilcowały się choć nie miały w składzie ani grama wełny. Zrobiły się twarde i ciasne i co z tego że były akurat "bezszwowe" /więc fajnie/ skoro nadają się aktualnie na przedszkolaka a nie dorosła babę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ropoh Napisano 17 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 Ja rozumiem że np kurtka może być z Lidia kiepska bo na ocenę składa się bardzo dużo elementów i cech tego ubioru ale np skarpety? Zrozumiem argumenty o składzie włókien czy czegoś tam ale że są kiepskie bo są z Lidia? A może przetestuj i opisz wrażenia. Inni będą dzięki Tobie mądrzejsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 17 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 Ja o skarpetach nic nie bede pisał bo poco ? Zacznie sie epopeja jak w wątku z rockerem i tyle.Kupuj jakies chcesz i tyle Ja używam drogich kupionych bardzo tanio - i bardzo mi to pasuje. Do tych tanich mi nie tęskno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Yankee Napisano 17 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 Tak też zrobie, tyle że opinię wydam dopiero w styczniu jak wrócę z nart :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pieczara Napisano 22 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Regulacja dopasowania ,jak w niektórych kaskach rowerowych ,była z tyłu (pokrętło) ,a czym się regulowało tę wentylację? Macałem ten kask (firma C....(?) pasował mi XL) ale wstrzymałem się z zakupem bo podobno w Biedronce mają być te same za 69zł! Biedronkowy sprzed 2 lat ma żona (ale nie jest wymagająca ), gorsze wykonanie/dopasowanie, brak regulacji obwodu, wentylacja nie regulowana (w lidlowskim jest taki suwak na górze który otwiera i zamyka otwory wentylacyjne). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... seboll Napisano 24 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Widziałem Biedronkowy kask znaczek prawie jak CEBE ale czy ta jakość podobna może ktoś testował. pisałem wcześniej że że córka ma kask rowerowy i narciarski z Lidla jest zadowolona w lidlowskim rowerowym migające światełka są dobrym pomysłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 24 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Radość moja z użytkowania butów outdorowo-turystycznych jako roboczych długo nie trwała - po jakimś tygodniu pokazały że są głodne i otworzyły z przodu szczęki . Także nie polecam Za to polecam wycieczke do TKmaxa gdzie rzucili kurtki dianese (takie nie najgorsze jak ktoś potrzebuje powinny być ok ) w cenach około 400-500 pln i megarękawiczki Black Diamond - damskie skórzane z goretexem po 169 złociszy Full wypas - są białe i czarne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mm2 Napisano 24 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Radość moja z użytkowania butów outdorowo-turystycznych jako roboczych długo nie trwała - po jakimś tygodniu pokazały że są głodne i otworzyły z przodu szczęki . Także nie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... SebaSRS Napisano 29 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 W lidlu znów będę m.in. kurtki i spodnie - http://www.lidl.pl/c...erta.htm?id=133 zastanawiam się nad spodniami - mają szelki co jest +, bo te z poprzedniej serii nie miały (i jakoś materiał taki dziwny), i rzekomo 10k/10k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 30 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 W lidlu znów będę m.in. kurtki i spodnie - http://www.lidl.pl/c...erta.htm?id=133 zastanawiam się nad spodniami - mają szelki co jest +, bo te z poprzedniej serii nie miały (i jakoś materiał taki dziwny), i rzekomo 10k/10k jakoś nie mam przekonania do spodni/kurtek z Lidla - jeżeli będzie się jeździło w granicach do - 5 oC, to pewnie będzie ok, ale przy mocniejszych mrozach to będzie kiepsko. Znajoma kupiła zeszłej zimy nowy komplet a j jeździła... w starym (kurtka i spodnie) bo Lidlowskie były za cienkie i się nie sprawdziły. A nie były to wysokie góry tylko Wisła (Nowa Osada, Klepki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 A wiecie, że zanim weszły do sprzedaży te wszystkie bajeranckie ciuchy, to ludzie też jeździli na nartach? W mrozie, na wietrze, we mgle, podczas mżawki... Jakoś dawaliśmy radę, w spodniach Bobo-Sport i ortalionach z Pol-sportu. Że o drelichowych rękawicach i wełnianych czapkach, nie wspomnę. Kiedyś to byli narciarze. Dziś większość to gadżeciarze... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlodzio Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 radcom - ucieszyłeś mnie, myślałem że jestem wynaturzony a tymczasem nie jestem tylko gadżeciarzem cyt. z mojego wczorajszego postu w innym wątki ... "Chyba niemożliwe żeby jeszcze tak niedawno narciarze rekreacyjni jeździli (niektórzy bardzo dobrze) bez tych dziś bardzo wyspecjalizowanych: majtek, koszulek, skarpet, kominiarek, spodni, kurtek, kasków, gogli, gard, żółwi, Gore Tex-ów, Softshell-i, membran, carbonów, jonów srebra, mmH20, Flex-ów, Radius-ów, GPS-ów, ..... Oni chyba nie wiedzieli że nie można, bo gdyby wiedzieli to nawet by nie próbowali." - Napisano 29 listopad 2013 - 23:05 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kudik Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 No o parametrach 10K/10K możesz w Lidlu zapomnieć Chyba, że tylko na metkach. Co nie zmienia faktu, że do nauki ciuchy powinny być w zupełności wystarczające Pierwsze moje szusy to była kurtka wojskowa, na tyłku sztormiaki Alpinusa i arafatka pod szyją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jark Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 ... w kangurce jeździłem wtedy tłukł się człowiek PKP i PKSem by jeździć na nartach teraz na nartach się bywa ... ... może dlatego część ludzi wokół mnie mimo że, jeździ na nartach (tydzień w ferie) ...nie może pojąc, jak można na narty jechać na 4 dni i to w Alpy a do tego wracając o 6.30 być w pracy o 7.00 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 jark, ale dzisiaj korzystasz z najnowszych rozwiązań nowoczesnej odzieży, to widać na Twoich zdjęciach letnich i zimowych skoro dzisiaj takie ciuchy są standardem, to się to kupuje, korzysta i się o tym dyskutuje, to jest normalność a nie gadżeciarstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jark Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 taaa ... widziałeś ostanie me zdjęcia z nart ? zgadnij gdzie kupowałem spodnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 od czwartku w lidlu spodnie i kurtki narciarskie w cenach kolejno 111 zł i 150 zł z membraną 10000 (przynajmniej tak piszą) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wincek Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Dobrze że u mnie nie ma Lidla,bo jeszcze by mnie pokusiło coś kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lukas63 Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 widać, że droższe i lepszej jakości niż w poprzedniej promocji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... SebaSRS Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Dzięki za cynk! Chyba sprawdzę. Chociaż wciąż się zastanawiam czy by nie zacząć nauki w dresach lub jeansach, które mam. Ale to chyba mnie tylko zniechęci do jazdy? Ja tam zaczynałem w ocieplanych jeansach, bawełnianej koszulce i czapce uszatce Więc o dziwo da się Generalnie takie spodnie jeśli nie na narty to mogą się przydać gdy pójdziesz z dzieckiem/bratem/siostrą/kuzynem itp. na jakieś sanki, albo gdy na dworze jest bardzo zimno. Patrząc na ilość upadków na początku to dresy nie byłby dobrym pomysłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 taaa ... widziałeś ostanie me zdjęcia z nart ? zgadnij gdzie kupowałem spodnie ... na pewno w lidlu albo w biedronce :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Dalej Strona 7 z 10 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Ubrania i akcesoria Odzież / akcesoria z LIDLA × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Yankee Napisano 17 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 To ja mam inny przykład z szynką. Producent sprzedaja ją pod swoją marką za 20zł a krakowski kredens kupuje od nich część producji, nakleja swoje logo i sprzedaje za 35. Ja rozumiem że np kurtka może być z Lidia kiepska bo na ocenę składa się bardzo dużo elementów i cech tego ubioru ale np skarpety? Zrozumiem argumenty o składzie włókien czy czegoś tam ale że są kiepskie bo są z Lidia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro65_del Napisano 17 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 (...) Ja rozumiem że np kurtka może być z Lidia kiepska bo na ocenę składa się bardzo dużo elementów i cech tego ubioru ale np skarpety? Zrozumiem argumenty o składzie włókien czy czegoś tam ale że są kiepskie bo są z Lidia? Dla mnie to nie ma znaczenia ,że są z Lidla czy ze sklepu X, Y, Z. Biorąc pod uwagę to ,że skarpetki zmienia się częściej niż kurtki czy spodnie ,wypada mieć też kilka par więc trza wybrać dobrze i niekoniecznie te po 150zł/para. Dla mnie muszą mieć wzmocnienia na piętach, podbiciu i palcach (miejsca podatne na przetarcia) ale z konieczności (zamiennik) założę te najzwyklejsze zimowe podkolanówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 17 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 Jaro323, to może powiedz co w tych skarpetach z lidla jest takie kiepskie i złe? Już pisałam ze te kupione 2 lata temu po wypraniu w pralce w 40°C /zgodnie z zaleceniem/ sfilcowały się choć nie miały w składzie ani grama wełny. Zrobiły się twarde i ciasne i co z tego że były akurat "bezszwowe" /więc fajnie/ skoro nadają się aktualnie na przedszkolaka a nie dorosła babę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ropoh Napisano 17 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 Ja rozumiem że np kurtka może być z Lidia kiepska bo na ocenę składa się bardzo dużo elementów i cech tego ubioru ale np skarpety? Zrozumiem argumenty o składzie włókien czy czegoś tam ale że są kiepskie bo są z Lidia? A może przetestuj i opisz wrażenia. Inni będą dzięki Tobie mądrzejsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 17 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 Ja o skarpetach nic nie bede pisał bo poco ? Zacznie sie epopeja jak w wątku z rockerem i tyle.Kupuj jakies chcesz i tyle Ja używam drogich kupionych bardzo tanio - i bardzo mi to pasuje. Do tych tanich mi nie tęskno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Yankee Napisano 17 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 Tak też zrobie, tyle że opinię wydam dopiero w styczniu jak wrócę z nart :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pieczara Napisano 22 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Regulacja dopasowania ,jak w niektórych kaskach rowerowych ,była z tyłu (pokrętło) ,a czym się regulowało tę wentylację? Macałem ten kask (firma C....(?) pasował mi XL) ale wstrzymałem się z zakupem bo podobno w Biedronce mają być te same za 69zł! Biedronkowy sprzed 2 lat ma żona (ale nie jest wymagająca ), gorsze wykonanie/dopasowanie, brak regulacji obwodu, wentylacja nie regulowana (w lidlowskim jest taki suwak na górze który otwiera i zamyka otwory wentylacyjne). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... seboll Napisano 24 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Widziałem Biedronkowy kask znaczek prawie jak CEBE ale czy ta jakość podobna może ktoś testował. pisałem wcześniej że że córka ma kask rowerowy i narciarski z Lidla jest zadowolona w lidlowskim rowerowym migające światełka są dobrym pomysłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 24 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Radość moja z użytkowania butów outdorowo-turystycznych jako roboczych długo nie trwała - po jakimś tygodniu pokazały że są głodne i otworzyły z przodu szczęki . Także nie polecam Za to polecam wycieczke do TKmaxa gdzie rzucili kurtki dianese (takie nie najgorsze jak ktoś potrzebuje powinny być ok ) w cenach około 400-500 pln i megarękawiczki Black Diamond - damskie skórzane z goretexem po 169 złociszy Full wypas - są białe i czarne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mm2 Napisano 24 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Radość moja z użytkowania butów outdorowo-turystycznych jako roboczych długo nie trwała - po jakimś tygodniu pokazały że są głodne i otworzyły z przodu szczęki . Także nie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... SebaSRS Napisano 29 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 W lidlu znów będę m.in. kurtki i spodnie - http://www.lidl.pl/c...erta.htm?id=133 zastanawiam się nad spodniami - mają szelki co jest +, bo te z poprzedniej serii nie miały (i jakoś materiał taki dziwny), i rzekomo 10k/10k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 30 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 W lidlu znów będę m.in. kurtki i spodnie - http://www.lidl.pl/c...erta.htm?id=133 zastanawiam się nad spodniami - mają szelki co jest +, bo te z poprzedniej serii nie miały (i jakoś materiał taki dziwny), i rzekomo 10k/10k jakoś nie mam przekonania do spodni/kurtek z Lidla - jeżeli będzie się jeździło w granicach do - 5 oC, to pewnie będzie ok, ale przy mocniejszych mrozach to będzie kiepsko. Znajoma kupiła zeszłej zimy nowy komplet a j jeździła... w starym (kurtka i spodnie) bo Lidlowskie były za cienkie i się nie sprawdziły. A nie były to wysokie góry tylko Wisła (Nowa Osada, Klepki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 A wiecie, że zanim weszły do sprzedaży te wszystkie bajeranckie ciuchy, to ludzie też jeździli na nartach? W mrozie, na wietrze, we mgle, podczas mżawki... Jakoś dawaliśmy radę, w spodniach Bobo-Sport i ortalionach z Pol-sportu. Że o drelichowych rękawicach i wełnianych czapkach, nie wspomnę. Kiedyś to byli narciarze. Dziś większość to gadżeciarze... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlodzio Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 radcom - ucieszyłeś mnie, myślałem że jestem wynaturzony a tymczasem nie jestem tylko gadżeciarzem cyt. z mojego wczorajszego postu w innym wątki ... "Chyba niemożliwe żeby jeszcze tak niedawno narciarze rekreacyjni jeździli (niektórzy bardzo dobrze) bez tych dziś bardzo wyspecjalizowanych: majtek, koszulek, skarpet, kominiarek, spodni, kurtek, kasków, gogli, gard, żółwi, Gore Tex-ów, Softshell-i, membran, carbonów, jonów srebra, mmH20, Flex-ów, Radius-ów, GPS-ów, ..... Oni chyba nie wiedzieli że nie można, bo gdyby wiedzieli to nawet by nie próbowali." - Napisano 29 listopad 2013 - 23:05 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kudik Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 No o parametrach 10K/10K możesz w Lidlu zapomnieć Chyba, że tylko na metkach. Co nie zmienia faktu, że do nauki ciuchy powinny być w zupełności wystarczające Pierwsze moje szusy to była kurtka wojskowa, na tyłku sztormiaki Alpinusa i arafatka pod szyją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jark Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 ... w kangurce jeździłem wtedy tłukł się człowiek PKP i PKSem by jeździć na nartach teraz na nartach się bywa ... ... może dlatego część ludzi wokół mnie mimo że, jeździ na nartach (tydzień w ferie) ...nie może pojąc, jak można na narty jechać na 4 dni i to w Alpy a do tego wracając o 6.30 być w pracy o 7.00 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 jark, ale dzisiaj korzystasz z najnowszych rozwiązań nowoczesnej odzieży, to widać na Twoich zdjęciach letnich i zimowych skoro dzisiaj takie ciuchy są standardem, to się to kupuje, korzysta i się o tym dyskutuje, to jest normalność a nie gadżeciarstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jark Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 taaa ... widziałeś ostanie me zdjęcia z nart ? zgadnij gdzie kupowałem spodnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 od czwartku w lidlu spodnie i kurtki narciarskie w cenach kolejno 111 zł i 150 zł z membraną 10000 (przynajmniej tak piszą) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wincek Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Dobrze że u mnie nie ma Lidla,bo jeszcze by mnie pokusiło coś kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lukas63 Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 widać, że droższe i lepszej jakości niż w poprzedniej promocji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... SebaSRS Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Dzięki za cynk! Chyba sprawdzę. Chociaż wciąż się zastanawiam czy by nie zacząć nauki w dresach lub jeansach, które mam. Ale to chyba mnie tylko zniechęci do jazdy? Ja tam zaczynałem w ocieplanych jeansach, bawełnianej koszulce i czapce uszatce Więc o dziwo da się Generalnie takie spodnie jeśli nie na narty to mogą się przydać gdy pójdziesz z dzieckiem/bratem/siostrą/kuzynem itp. na jakieś sanki, albo gdy na dworze jest bardzo zimno. Patrząc na ilość upadków na początku to dresy nie byłby dobrym pomysłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 taaa ... widziałeś ostanie me zdjęcia z nart ? zgadnij gdzie kupowałem spodnie ... na pewno w lidlu albo w biedronce :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Dalej Strona 7 z 10 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Ubrania i akcesoria Odzież / akcesoria z LIDLA × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
zeberkaa Napisano 17 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 Jaro323, to może powiedz co w tych skarpetach z lidla jest takie kiepskie i złe? Już pisałam ze te kupione 2 lata temu po wypraniu w pralce w 40°C /zgodnie z zaleceniem/ sfilcowały się choć nie miały w składzie ani grama wełny. Zrobiły się twarde i ciasne i co z tego że były akurat "bezszwowe" /więc fajnie/ skoro nadają się aktualnie na przedszkolaka a nie dorosła babę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ropoh Napisano 17 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 Ja rozumiem że np kurtka może być z Lidia kiepska bo na ocenę składa się bardzo dużo elementów i cech tego ubioru ale np skarpety? Zrozumiem argumenty o składzie włókien czy czegoś tam ale że są kiepskie bo są z Lidia? A może przetestuj i opisz wrażenia. Inni będą dzięki Tobie mądrzejsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 17 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 Ja o skarpetach nic nie bede pisał bo poco ? Zacznie sie epopeja jak w wątku z rockerem i tyle.Kupuj jakies chcesz i tyle Ja używam drogich kupionych bardzo tanio - i bardzo mi to pasuje. Do tych tanich mi nie tęskno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Yankee Napisano 17 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 Tak też zrobie, tyle że opinię wydam dopiero w styczniu jak wrócę z nart :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pieczara Napisano 22 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Regulacja dopasowania ,jak w niektórych kaskach rowerowych ,była z tyłu (pokrętło) ,a czym się regulowało tę wentylację? Macałem ten kask (firma C....(?) pasował mi XL) ale wstrzymałem się z zakupem bo podobno w Biedronce mają być te same za 69zł! Biedronkowy sprzed 2 lat ma żona (ale nie jest wymagająca ), gorsze wykonanie/dopasowanie, brak regulacji obwodu, wentylacja nie regulowana (w lidlowskim jest taki suwak na górze który otwiera i zamyka otwory wentylacyjne). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... seboll Napisano 24 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Widziałem Biedronkowy kask znaczek prawie jak CEBE ale czy ta jakość podobna może ktoś testował. pisałem wcześniej że że córka ma kask rowerowy i narciarski z Lidla jest zadowolona w lidlowskim rowerowym migające światełka są dobrym pomysłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 24 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Radość moja z użytkowania butów outdorowo-turystycznych jako roboczych długo nie trwała - po jakimś tygodniu pokazały że są głodne i otworzyły z przodu szczęki . Także nie polecam Za to polecam wycieczke do TKmaxa gdzie rzucili kurtki dianese (takie nie najgorsze jak ktoś potrzebuje powinny być ok ) w cenach około 400-500 pln i megarękawiczki Black Diamond - damskie skórzane z goretexem po 169 złociszy Full wypas - są białe i czarne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mm2 Napisano 24 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Radość moja z użytkowania butów outdorowo-turystycznych jako roboczych długo nie trwała - po jakimś tygodniu pokazały że są głodne i otworzyły z przodu szczęki . Także nie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... SebaSRS Napisano 29 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 W lidlu znów będę m.in. kurtki i spodnie - http://www.lidl.pl/c...erta.htm?id=133 zastanawiam się nad spodniami - mają szelki co jest +, bo te z poprzedniej serii nie miały (i jakoś materiał taki dziwny), i rzekomo 10k/10k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 30 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 W lidlu znów będę m.in. kurtki i spodnie - http://www.lidl.pl/c...erta.htm?id=133 zastanawiam się nad spodniami - mają szelki co jest +, bo te z poprzedniej serii nie miały (i jakoś materiał taki dziwny), i rzekomo 10k/10k jakoś nie mam przekonania do spodni/kurtek z Lidla - jeżeli będzie się jeździło w granicach do - 5 oC, to pewnie będzie ok, ale przy mocniejszych mrozach to będzie kiepsko. Znajoma kupiła zeszłej zimy nowy komplet a j jeździła... w starym (kurtka i spodnie) bo Lidlowskie były za cienkie i się nie sprawdziły. A nie były to wysokie góry tylko Wisła (Nowa Osada, Klepki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 A wiecie, że zanim weszły do sprzedaży te wszystkie bajeranckie ciuchy, to ludzie też jeździli na nartach? W mrozie, na wietrze, we mgle, podczas mżawki... Jakoś dawaliśmy radę, w spodniach Bobo-Sport i ortalionach z Pol-sportu. Że o drelichowych rękawicach i wełnianych czapkach, nie wspomnę. Kiedyś to byli narciarze. Dziś większość to gadżeciarze... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlodzio Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 radcom - ucieszyłeś mnie, myślałem że jestem wynaturzony a tymczasem nie jestem tylko gadżeciarzem cyt. z mojego wczorajszego postu w innym wątki ... "Chyba niemożliwe żeby jeszcze tak niedawno narciarze rekreacyjni jeździli (niektórzy bardzo dobrze) bez tych dziś bardzo wyspecjalizowanych: majtek, koszulek, skarpet, kominiarek, spodni, kurtek, kasków, gogli, gard, żółwi, Gore Tex-ów, Softshell-i, membran, carbonów, jonów srebra, mmH20, Flex-ów, Radius-ów, GPS-ów, ..... Oni chyba nie wiedzieli że nie można, bo gdyby wiedzieli to nawet by nie próbowali." - Napisano 29 listopad 2013 - 23:05 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kudik Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 No o parametrach 10K/10K możesz w Lidlu zapomnieć Chyba, że tylko na metkach. Co nie zmienia faktu, że do nauki ciuchy powinny być w zupełności wystarczające Pierwsze moje szusy to była kurtka wojskowa, na tyłku sztormiaki Alpinusa i arafatka pod szyją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jark Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 ... w kangurce jeździłem wtedy tłukł się człowiek PKP i PKSem by jeździć na nartach teraz na nartach się bywa ... ... może dlatego część ludzi wokół mnie mimo że, jeździ na nartach (tydzień w ferie) ...nie może pojąc, jak można na narty jechać na 4 dni i to w Alpy a do tego wracając o 6.30 być w pracy o 7.00 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 jark, ale dzisiaj korzystasz z najnowszych rozwiązań nowoczesnej odzieży, to widać na Twoich zdjęciach letnich i zimowych skoro dzisiaj takie ciuchy są standardem, to się to kupuje, korzysta i się o tym dyskutuje, to jest normalność a nie gadżeciarstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jark Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 taaa ... widziałeś ostanie me zdjęcia z nart ? zgadnij gdzie kupowałem spodnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 od czwartku w lidlu spodnie i kurtki narciarskie w cenach kolejno 111 zł i 150 zł z membraną 10000 (przynajmniej tak piszą) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wincek Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Dobrze że u mnie nie ma Lidla,bo jeszcze by mnie pokusiło coś kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lukas63 Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 widać, że droższe i lepszej jakości niż w poprzedniej promocji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... SebaSRS Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Dzięki za cynk! Chyba sprawdzę. Chociaż wciąż się zastanawiam czy by nie zacząć nauki w dresach lub jeansach, które mam. Ale to chyba mnie tylko zniechęci do jazdy? Ja tam zaczynałem w ocieplanych jeansach, bawełnianej koszulce i czapce uszatce Więc o dziwo da się Generalnie takie spodnie jeśli nie na narty to mogą się przydać gdy pójdziesz z dzieckiem/bratem/siostrą/kuzynem itp. na jakieś sanki, albo gdy na dworze jest bardzo zimno. Patrząc na ilość upadków na początku to dresy nie byłby dobrym pomysłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 taaa ... widziałeś ostanie me zdjęcia z nart ? zgadnij gdzie kupowałem spodnie ... na pewno w lidlu albo w biedronce :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Dalej Strona 7 z 10 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Ubrania i akcesoria Odzież / akcesoria z LIDLA × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Ropoh Napisano 17 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 Ja rozumiem że np kurtka może być z Lidia kiepska bo na ocenę składa się bardzo dużo elementów i cech tego ubioru ale np skarpety? Zrozumiem argumenty o składzie włókien czy czegoś tam ale że są kiepskie bo są z Lidia? A może przetestuj i opisz wrażenia. Inni będą dzięki Tobie mądrzejsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 17 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 Ja o skarpetach nic nie bede pisał bo poco ? Zacznie sie epopeja jak w wątku z rockerem i tyle.Kupuj jakies chcesz i tyle Ja używam drogich kupionych bardzo tanio - i bardzo mi to pasuje. Do tych tanich mi nie tęskno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Yankee Napisano 17 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 Tak też zrobie, tyle że opinię wydam dopiero w styczniu jak wrócę z nart :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pieczara Napisano 22 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Regulacja dopasowania ,jak w niektórych kaskach rowerowych ,była z tyłu (pokrętło) ,a czym się regulowało tę wentylację? Macałem ten kask (firma C....(?) pasował mi XL) ale wstrzymałem się z zakupem bo podobno w Biedronce mają być te same za 69zł! Biedronkowy sprzed 2 lat ma żona (ale nie jest wymagająca ), gorsze wykonanie/dopasowanie, brak regulacji obwodu, wentylacja nie regulowana (w lidlowskim jest taki suwak na górze który otwiera i zamyka otwory wentylacyjne). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... seboll Napisano 24 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Widziałem Biedronkowy kask znaczek prawie jak CEBE ale czy ta jakość podobna może ktoś testował. pisałem wcześniej że że córka ma kask rowerowy i narciarski z Lidla jest zadowolona w lidlowskim rowerowym migające światełka są dobrym pomysłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 24 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Radość moja z użytkowania butów outdorowo-turystycznych jako roboczych długo nie trwała - po jakimś tygodniu pokazały że są głodne i otworzyły z przodu szczęki . Także nie polecam Za to polecam wycieczke do TKmaxa gdzie rzucili kurtki dianese (takie nie najgorsze jak ktoś potrzebuje powinny być ok ) w cenach około 400-500 pln i megarękawiczki Black Diamond - damskie skórzane z goretexem po 169 złociszy Full wypas - są białe i czarne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mm2 Napisano 24 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Radość moja z użytkowania butów outdorowo-turystycznych jako roboczych długo nie trwała - po jakimś tygodniu pokazały że są głodne i otworzyły z przodu szczęki . Także nie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... SebaSRS Napisano 29 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 W lidlu znów będę m.in. kurtki i spodnie - http://www.lidl.pl/c...erta.htm?id=133 zastanawiam się nad spodniami - mają szelki co jest +, bo te z poprzedniej serii nie miały (i jakoś materiał taki dziwny), i rzekomo 10k/10k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 30 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 W lidlu znów będę m.in. kurtki i spodnie - http://www.lidl.pl/c...erta.htm?id=133 zastanawiam się nad spodniami - mają szelki co jest +, bo te z poprzedniej serii nie miały (i jakoś materiał taki dziwny), i rzekomo 10k/10k jakoś nie mam przekonania do spodni/kurtek z Lidla - jeżeli będzie się jeździło w granicach do - 5 oC, to pewnie będzie ok, ale przy mocniejszych mrozach to będzie kiepsko. Znajoma kupiła zeszłej zimy nowy komplet a j jeździła... w starym (kurtka i spodnie) bo Lidlowskie były za cienkie i się nie sprawdziły. A nie były to wysokie góry tylko Wisła (Nowa Osada, Klepki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 A wiecie, że zanim weszły do sprzedaży te wszystkie bajeranckie ciuchy, to ludzie też jeździli na nartach? W mrozie, na wietrze, we mgle, podczas mżawki... Jakoś dawaliśmy radę, w spodniach Bobo-Sport i ortalionach z Pol-sportu. Że o drelichowych rękawicach i wełnianych czapkach, nie wspomnę. Kiedyś to byli narciarze. Dziś większość to gadżeciarze... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlodzio Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 radcom - ucieszyłeś mnie, myślałem że jestem wynaturzony a tymczasem nie jestem tylko gadżeciarzem cyt. z mojego wczorajszego postu w innym wątki ... "Chyba niemożliwe żeby jeszcze tak niedawno narciarze rekreacyjni jeździli (niektórzy bardzo dobrze) bez tych dziś bardzo wyspecjalizowanych: majtek, koszulek, skarpet, kominiarek, spodni, kurtek, kasków, gogli, gard, żółwi, Gore Tex-ów, Softshell-i, membran, carbonów, jonów srebra, mmH20, Flex-ów, Radius-ów, GPS-ów, ..... Oni chyba nie wiedzieli że nie można, bo gdyby wiedzieli to nawet by nie próbowali." - Napisano 29 listopad 2013 - 23:05 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kudik Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 No o parametrach 10K/10K możesz w Lidlu zapomnieć Chyba, że tylko na metkach. Co nie zmienia faktu, że do nauki ciuchy powinny być w zupełności wystarczające Pierwsze moje szusy to była kurtka wojskowa, na tyłku sztormiaki Alpinusa i arafatka pod szyją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jark Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 ... w kangurce jeździłem wtedy tłukł się człowiek PKP i PKSem by jeździć na nartach teraz na nartach się bywa ... ... może dlatego część ludzi wokół mnie mimo że, jeździ na nartach (tydzień w ferie) ...nie może pojąc, jak można na narty jechać na 4 dni i to w Alpy a do tego wracając o 6.30 być w pracy o 7.00 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 jark, ale dzisiaj korzystasz z najnowszych rozwiązań nowoczesnej odzieży, to widać na Twoich zdjęciach letnich i zimowych skoro dzisiaj takie ciuchy są standardem, to się to kupuje, korzysta i się o tym dyskutuje, to jest normalność a nie gadżeciarstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jark Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 taaa ... widziałeś ostanie me zdjęcia z nart ? zgadnij gdzie kupowałem spodnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 od czwartku w lidlu spodnie i kurtki narciarskie w cenach kolejno 111 zł i 150 zł z membraną 10000 (przynajmniej tak piszą) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wincek Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Dobrze że u mnie nie ma Lidla,bo jeszcze by mnie pokusiło coś kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lukas63 Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 widać, że droższe i lepszej jakości niż w poprzedniej promocji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... SebaSRS Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Dzięki za cynk! Chyba sprawdzę. Chociaż wciąż się zastanawiam czy by nie zacząć nauki w dresach lub jeansach, które mam. Ale to chyba mnie tylko zniechęci do jazdy? Ja tam zaczynałem w ocieplanych jeansach, bawełnianej koszulce i czapce uszatce Więc o dziwo da się Generalnie takie spodnie jeśli nie na narty to mogą się przydać gdy pójdziesz z dzieckiem/bratem/siostrą/kuzynem itp. na jakieś sanki, albo gdy na dworze jest bardzo zimno. Patrząc na ilość upadków na początku to dresy nie byłby dobrym pomysłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 taaa ... widziałeś ostanie me zdjęcia z nart ? zgadnij gdzie kupowałem spodnie ... na pewno w lidlu albo w biedronce :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Dalej Strona 7 z 10 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Ubrania i akcesoria Odzież / akcesoria z LIDLA × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
jaro323 Napisano 17 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 Ja o skarpetach nic nie bede pisał bo poco ? Zacznie sie epopeja jak w wątku z rockerem i tyle.Kupuj jakies chcesz i tyle Ja używam drogich kupionych bardzo tanio - i bardzo mi to pasuje. Do tych tanich mi nie tęskno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yankee Napisano 17 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 Tak też zrobie, tyle że opinię wydam dopiero w styczniu jak wrócę z nart :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pieczara Napisano 22 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Regulacja dopasowania ,jak w niektórych kaskach rowerowych ,była z tyłu (pokrętło) ,a czym się regulowało tę wentylację? Macałem ten kask (firma C....(?) pasował mi XL) ale wstrzymałem się z zakupem bo podobno w Biedronce mają być te same za 69zł! Biedronkowy sprzed 2 lat ma żona (ale nie jest wymagająca ), gorsze wykonanie/dopasowanie, brak regulacji obwodu, wentylacja nie regulowana (w lidlowskim jest taki suwak na górze który otwiera i zamyka otwory wentylacyjne). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... seboll Napisano 24 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Widziałem Biedronkowy kask znaczek prawie jak CEBE ale czy ta jakość podobna może ktoś testował. pisałem wcześniej że że córka ma kask rowerowy i narciarski z Lidla jest zadowolona w lidlowskim rowerowym migające światełka są dobrym pomysłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 24 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Radość moja z użytkowania butów outdorowo-turystycznych jako roboczych długo nie trwała - po jakimś tygodniu pokazały że są głodne i otworzyły z przodu szczęki . Także nie polecam Za to polecam wycieczke do TKmaxa gdzie rzucili kurtki dianese (takie nie najgorsze jak ktoś potrzebuje powinny być ok ) w cenach około 400-500 pln i megarękawiczki Black Diamond - damskie skórzane z goretexem po 169 złociszy Full wypas - są białe i czarne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mm2 Napisano 24 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Radość moja z użytkowania butów outdorowo-turystycznych jako roboczych długo nie trwała - po jakimś tygodniu pokazały że są głodne i otworzyły z przodu szczęki . Także nie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... SebaSRS Napisano 29 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 W lidlu znów będę m.in. kurtki i spodnie - http://www.lidl.pl/c...erta.htm?id=133 zastanawiam się nad spodniami - mają szelki co jest +, bo te z poprzedniej serii nie miały (i jakoś materiał taki dziwny), i rzekomo 10k/10k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 30 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 W lidlu znów będę m.in. kurtki i spodnie - http://www.lidl.pl/c...erta.htm?id=133 zastanawiam się nad spodniami - mają szelki co jest +, bo te z poprzedniej serii nie miały (i jakoś materiał taki dziwny), i rzekomo 10k/10k jakoś nie mam przekonania do spodni/kurtek z Lidla - jeżeli będzie się jeździło w granicach do - 5 oC, to pewnie będzie ok, ale przy mocniejszych mrozach to będzie kiepsko. Znajoma kupiła zeszłej zimy nowy komplet a j jeździła... w starym (kurtka i spodnie) bo Lidlowskie były za cienkie i się nie sprawdziły. A nie były to wysokie góry tylko Wisła (Nowa Osada, Klepki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 A wiecie, że zanim weszły do sprzedaży te wszystkie bajeranckie ciuchy, to ludzie też jeździli na nartach? W mrozie, na wietrze, we mgle, podczas mżawki... Jakoś dawaliśmy radę, w spodniach Bobo-Sport i ortalionach z Pol-sportu. Że o drelichowych rękawicach i wełnianych czapkach, nie wspomnę. Kiedyś to byli narciarze. Dziś większość to gadżeciarze... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlodzio Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 radcom - ucieszyłeś mnie, myślałem że jestem wynaturzony a tymczasem nie jestem tylko gadżeciarzem cyt. z mojego wczorajszego postu w innym wątki ... "Chyba niemożliwe żeby jeszcze tak niedawno narciarze rekreacyjni jeździli (niektórzy bardzo dobrze) bez tych dziś bardzo wyspecjalizowanych: majtek, koszulek, skarpet, kominiarek, spodni, kurtek, kasków, gogli, gard, żółwi, Gore Tex-ów, Softshell-i, membran, carbonów, jonów srebra, mmH20, Flex-ów, Radius-ów, GPS-ów, ..... Oni chyba nie wiedzieli że nie można, bo gdyby wiedzieli to nawet by nie próbowali." - Napisano 29 listopad 2013 - 23:05 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kudik Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 No o parametrach 10K/10K możesz w Lidlu zapomnieć Chyba, że tylko na metkach. Co nie zmienia faktu, że do nauki ciuchy powinny być w zupełności wystarczające Pierwsze moje szusy to była kurtka wojskowa, na tyłku sztormiaki Alpinusa i arafatka pod szyją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jark Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 ... w kangurce jeździłem wtedy tłukł się człowiek PKP i PKSem by jeździć na nartach teraz na nartach się bywa ... ... może dlatego część ludzi wokół mnie mimo że, jeździ na nartach (tydzień w ferie) ...nie może pojąc, jak można na narty jechać na 4 dni i to w Alpy a do tego wracając o 6.30 być w pracy o 7.00 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 jark, ale dzisiaj korzystasz z najnowszych rozwiązań nowoczesnej odzieży, to widać na Twoich zdjęciach letnich i zimowych skoro dzisiaj takie ciuchy są standardem, to się to kupuje, korzysta i się o tym dyskutuje, to jest normalność a nie gadżeciarstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jark Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 taaa ... widziałeś ostanie me zdjęcia z nart ? zgadnij gdzie kupowałem spodnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 od czwartku w lidlu spodnie i kurtki narciarskie w cenach kolejno 111 zł i 150 zł z membraną 10000 (przynajmniej tak piszą) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wincek Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Dobrze że u mnie nie ma Lidla,bo jeszcze by mnie pokusiło coś kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lukas63 Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 widać, że droższe i lepszej jakości niż w poprzedniej promocji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... SebaSRS Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Dzięki za cynk! Chyba sprawdzę. Chociaż wciąż się zastanawiam czy by nie zacząć nauki w dresach lub jeansach, które mam. Ale to chyba mnie tylko zniechęci do jazdy? Ja tam zaczynałem w ocieplanych jeansach, bawełnianej koszulce i czapce uszatce Więc o dziwo da się Generalnie takie spodnie jeśli nie na narty to mogą się przydać gdy pójdziesz z dzieckiem/bratem/siostrą/kuzynem itp. na jakieś sanki, albo gdy na dworze jest bardzo zimno. Patrząc na ilość upadków na początku to dresy nie byłby dobrym pomysłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 taaa ... widziałeś ostanie me zdjęcia z nart ? zgadnij gdzie kupowałem spodnie ... na pewno w lidlu albo w biedronce :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Dalej Strona 7 z 10 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Ubrania i akcesoria Odzież / akcesoria z LIDLA × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
seboll Napisano 24 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Widziałem Biedronkowy kask znaczek prawie jak CEBE ale czy ta jakość podobna może ktoś testował. pisałem wcześniej że że córka ma kask rowerowy i narciarski z Lidla jest zadowolona w lidlowskim rowerowym migające światełka są dobrym pomysłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro323 Napisano 24 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Radość moja z użytkowania butów outdorowo-turystycznych jako roboczych długo nie trwała - po jakimś tygodniu pokazały że są głodne i otworzyły z przodu szczęki . Także nie polecam Za to polecam wycieczke do TKmaxa gdzie rzucili kurtki dianese (takie nie najgorsze jak ktoś potrzebuje powinny być ok ) w cenach około 400-500 pln i megarękawiczki Black Diamond - damskie skórzane z goretexem po 169 złociszy Full wypas - są białe i czarne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mm2 Napisano 24 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Radość moja z użytkowania butów outdorowo-turystycznych jako roboczych długo nie trwała - po jakimś tygodniu pokazały że są głodne i otworzyły z przodu szczęki . Także nie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... SebaSRS Napisano 29 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 W lidlu znów będę m.in. kurtki i spodnie - http://www.lidl.pl/c...erta.htm?id=133 zastanawiam się nad spodniami - mają szelki co jest +, bo te z poprzedniej serii nie miały (i jakoś materiał taki dziwny), i rzekomo 10k/10k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 30 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 W lidlu znów będę m.in. kurtki i spodnie - http://www.lidl.pl/c...erta.htm?id=133 zastanawiam się nad spodniami - mają szelki co jest +, bo te z poprzedniej serii nie miały (i jakoś materiał taki dziwny), i rzekomo 10k/10k jakoś nie mam przekonania do spodni/kurtek z Lidla - jeżeli będzie się jeździło w granicach do - 5 oC, to pewnie będzie ok, ale przy mocniejszych mrozach to będzie kiepsko. Znajoma kupiła zeszłej zimy nowy komplet a j jeździła... w starym (kurtka i spodnie) bo Lidlowskie były za cienkie i się nie sprawdziły. A nie były to wysokie góry tylko Wisła (Nowa Osada, Klepki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 A wiecie, że zanim weszły do sprzedaży te wszystkie bajeranckie ciuchy, to ludzie też jeździli na nartach? W mrozie, na wietrze, we mgle, podczas mżawki... Jakoś dawaliśmy radę, w spodniach Bobo-Sport i ortalionach z Pol-sportu. Że o drelichowych rękawicach i wełnianych czapkach, nie wspomnę. Kiedyś to byli narciarze. Dziś większość to gadżeciarze... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlodzio Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 radcom - ucieszyłeś mnie, myślałem że jestem wynaturzony a tymczasem nie jestem tylko gadżeciarzem cyt. z mojego wczorajszego postu w innym wątki ... "Chyba niemożliwe żeby jeszcze tak niedawno narciarze rekreacyjni jeździli (niektórzy bardzo dobrze) bez tych dziś bardzo wyspecjalizowanych: majtek, koszulek, skarpet, kominiarek, spodni, kurtek, kasków, gogli, gard, żółwi, Gore Tex-ów, Softshell-i, membran, carbonów, jonów srebra, mmH20, Flex-ów, Radius-ów, GPS-ów, ..... Oni chyba nie wiedzieli że nie można, bo gdyby wiedzieli to nawet by nie próbowali." - Napisano 29 listopad 2013 - 23:05 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kudik Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 No o parametrach 10K/10K możesz w Lidlu zapomnieć Chyba, że tylko na metkach. Co nie zmienia faktu, że do nauki ciuchy powinny być w zupełności wystarczające Pierwsze moje szusy to była kurtka wojskowa, na tyłku sztormiaki Alpinusa i arafatka pod szyją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jark Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 ... w kangurce jeździłem wtedy tłukł się człowiek PKP i PKSem by jeździć na nartach teraz na nartach się bywa ... ... może dlatego część ludzi wokół mnie mimo że, jeździ na nartach (tydzień w ferie) ...nie może pojąc, jak można na narty jechać na 4 dni i to w Alpy a do tego wracając o 6.30 być w pracy o 7.00 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 jark, ale dzisiaj korzystasz z najnowszych rozwiązań nowoczesnej odzieży, to widać na Twoich zdjęciach letnich i zimowych skoro dzisiaj takie ciuchy są standardem, to się to kupuje, korzysta i się o tym dyskutuje, to jest normalność a nie gadżeciarstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jark Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 taaa ... widziałeś ostanie me zdjęcia z nart ? zgadnij gdzie kupowałem spodnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 od czwartku w lidlu spodnie i kurtki narciarskie w cenach kolejno 111 zł i 150 zł z membraną 10000 (przynajmniej tak piszą) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wincek Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Dobrze że u mnie nie ma Lidla,bo jeszcze by mnie pokusiło coś kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lukas63 Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 widać, że droższe i lepszej jakości niż w poprzedniej promocji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... SebaSRS Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Dzięki za cynk! Chyba sprawdzę. Chociaż wciąż się zastanawiam czy by nie zacząć nauki w dresach lub jeansach, które mam. Ale to chyba mnie tylko zniechęci do jazdy? Ja tam zaczynałem w ocieplanych jeansach, bawełnianej koszulce i czapce uszatce Więc o dziwo da się Generalnie takie spodnie jeśli nie na narty to mogą się przydać gdy pójdziesz z dzieckiem/bratem/siostrą/kuzynem itp. na jakieś sanki, albo gdy na dworze jest bardzo zimno. Patrząc na ilość upadków na początku to dresy nie byłby dobrym pomysłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 taaa ... widziałeś ostanie me zdjęcia z nart ? zgadnij gdzie kupowałem spodnie ... na pewno w lidlu albo w biedronce :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Dalej Strona 7 z 10 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Ubrania i akcesoria Odzież / akcesoria z LIDLA
SebaSRS Napisano 29 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 W lidlu znów będę m.in. kurtki i spodnie - http://www.lidl.pl/c...erta.htm?id=133 zastanawiam się nad spodniami - mają szelki co jest +, bo te z poprzedniej serii nie miały (i jakoś materiał taki dziwny), i rzekomo 10k/10k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodex4 Napisano 30 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 W lidlu znów będę m.in. kurtki i spodnie - http://www.lidl.pl/c...erta.htm?id=133 zastanawiam się nad spodniami - mają szelki co jest +, bo te z poprzedniej serii nie miały (i jakoś materiał taki dziwny), i rzekomo 10k/10k jakoś nie mam przekonania do spodni/kurtek z Lidla - jeżeli będzie się jeździło w granicach do - 5 oC, to pewnie będzie ok, ale przy mocniejszych mrozach to będzie kiepsko. Znajoma kupiła zeszłej zimy nowy komplet a j jeździła... w starym (kurtka i spodnie) bo Lidlowskie były za cienkie i się nie sprawdziły. A nie były to wysokie góry tylko Wisła (Nowa Osada, Klepki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 A wiecie, że zanim weszły do sprzedaży te wszystkie bajeranckie ciuchy, to ludzie też jeździli na nartach? W mrozie, na wietrze, we mgle, podczas mżawki... Jakoś dawaliśmy radę, w spodniach Bobo-Sport i ortalionach z Pol-sportu. Że o drelichowych rękawicach i wełnianych czapkach, nie wspomnę. Kiedyś to byli narciarze. Dziś większość to gadżeciarze... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlodzio Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 radcom - ucieszyłeś mnie, myślałem że jestem wynaturzony a tymczasem nie jestem tylko gadżeciarzem cyt. z mojego wczorajszego postu w innym wątki ... "Chyba niemożliwe żeby jeszcze tak niedawno narciarze rekreacyjni jeździli (niektórzy bardzo dobrze) bez tych dziś bardzo wyspecjalizowanych: majtek, koszulek, skarpet, kominiarek, spodni, kurtek, kasków, gogli, gard, żółwi, Gore Tex-ów, Softshell-i, membran, carbonów, jonów srebra, mmH20, Flex-ów, Radius-ów, GPS-ów, ..... Oni chyba nie wiedzieli że nie można, bo gdyby wiedzieli to nawet by nie próbowali." - Napisano 29 listopad 2013 - 23:05 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kudik Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 No o parametrach 10K/10K możesz w Lidlu zapomnieć Chyba, że tylko na metkach. Co nie zmienia faktu, że do nauki ciuchy powinny być w zupełności wystarczające Pierwsze moje szusy to była kurtka wojskowa, na tyłku sztormiaki Alpinusa i arafatka pod szyją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jark Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 ... w kangurce jeździłem wtedy tłukł się człowiek PKP i PKSem by jeździć na nartach teraz na nartach się bywa ... ... może dlatego część ludzi wokół mnie mimo że, jeździ na nartach (tydzień w ferie) ...nie może pojąc, jak można na narty jechać na 4 dni i to w Alpy a do tego wracając o 6.30 być w pracy o 7.00 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 jark, ale dzisiaj korzystasz z najnowszych rozwiązań nowoczesnej odzieży, to widać na Twoich zdjęciach letnich i zimowych skoro dzisiaj takie ciuchy są standardem, to się to kupuje, korzysta i się o tym dyskutuje, to jest normalność a nie gadżeciarstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jark Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 taaa ... widziałeś ostanie me zdjęcia z nart ? zgadnij gdzie kupowałem spodnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 od czwartku w lidlu spodnie i kurtki narciarskie w cenach kolejno 111 zł i 150 zł z membraną 10000 (przynajmniej tak piszą) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wincek Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Dobrze że u mnie nie ma Lidla,bo jeszcze by mnie pokusiło coś kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lukas63 Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 widać, że droższe i lepszej jakości niż w poprzedniej promocji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... SebaSRS Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Dzięki za cynk! Chyba sprawdzę. Chociaż wciąż się zastanawiam czy by nie zacząć nauki w dresach lub jeansach, które mam. Ale to chyba mnie tylko zniechęci do jazdy? Ja tam zaczynałem w ocieplanych jeansach, bawełnianej koszulce i czapce uszatce Więc o dziwo da się Generalnie takie spodnie jeśli nie na narty to mogą się przydać gdy pójdziesz z dzieckiem/bratem/siostrą/kuzynem itp. na jakieś sanki, albo gdy na dworze jest bardzo zimno. Patrząc na ilość upadków na początku to dresy nie byłby dobrym pomysłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 taaa ... widziałeś ostanie me zdjęcia z nart ? zgadnij gdzie kupowałem spodnie ... na pewno w lidlu albo w biedronce :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Dalej Strona 7 z 10 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Ubrania i akcesoria Odzież / akcesoria z LIDLA
radcom Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 A wiecie, że zanim weszły do sprzedaży te wszystkie bajeranckie ciuchy, to ludzie też jeździli na nartach? W mrozie, na wietrze, we mgle, podczas mżawki... Jakoś dawaliśmy radę, w spodniach Bobo-Sport i ortalionach z Pol-sportu. Że o drelichowych rękawicach i wełnianych czapkach, nie wspomnę. Kiedyś to byli narciarze. Dziś większość to gadżeciarze... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlodzio Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 radcom - ucieszyłeś mnie, myślałem że jestem wynaturzony a tymczasem nie jestem tylko gadżeciarzem cyt. z mojego wczorajszego postu w innym wątki ... "Chyba niemożliwe żeby jeszcze tak niedawno narciarze rekreacyjni jeździli (niektórzy bardzo dobrze) bez tych dziś bardzo wyspecjalizowanych: majtek, koszulek, skarpet, kominiarek, spodni, kurtek, kasków, gogli, gard, żółwi, Gore Tex-ów, Softshell-i, membran, carbonów, jonów srebra, mmH20, Flex-ów, Radius-ów, GPS-ów, ..... Oni chyba nie wiedzieli że nie można, bo gdyby wiedzieli to nawet by nie próbowali." - Napisano 29 listopad 2013 - 23:05 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kudik Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 No o parametrach 10K/10K możesz w Lidlu zapomnieć Chyba, że tylko na metkach. Co nie zmienia faktu, że do nauki ciuchy powinny być w zupełności wystarczające Pierwsze moje szusy to była kurtka wojskowa, na tyłku sztormiaki Alpinusa i arafatka pod szyją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jark Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 ... w kangurce jeździłem wtedy tłukł się człowiek PKP i PKSem by jeździć na nartach teraz na nartach się bywa ... ... może dlatego część ludzi wokół mnie mimo że, jeździ na nartach (tydzień w ferie) ...nie może pojąc, jak można na narty jechać na 4 dni i to w Alpy a do tego wracając o 6.30 być w pracy o 7.00 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 jark, ale dzisiaj korzystasz z najnowszych rozwiązań nowoczesnej odzieży, to widać na Twoich zdjęciach letnich i zimowych skoro dzisiaj takie ciuchy są standardem, to się to kupuje, korzysta i się o tym dyskutuje, to jest normalność a nie gadżeciarstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jark Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 taaa ... widziałeś ostanie me zdjęcia z nart ? zgadnij gdzie kupowałem spodnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 od czwartku w lidlu spodnie i kurtki narciarskie w cenach kolejno 111 zł i 150 zł z membraną 10000 (przynajmniej tak piszą) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wincek Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Dobrze że u mnie nie ma Lidla,bo jeszcze by mnie pokusiło coś kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas63 Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 widać, że droższe i lepszej jakości niż w poprzedniej promocji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebaSRS Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Dzięki za cynk! Chyba sprawdzę. Chociaż wciąż się zastanawiam czy by nie zacząć nauki w dresach lub jeansach, które mam. Ale to chyba mnie tylko zniechęci do jazdy? Ja tam zaczynałem w ocieplanych jeansach, bawełnianej koszulce i czapce uszatce Więc o dziwo da się Generalnie takie spodnie jeśli nie na narty to mogą się przydać gdy pójdziesz z dzieckiem/bratem/siostrą/kuzynem itp. na jakieś sanki, albo gdy na dworze jest bardzo zimno. Patrząc na ilość upadków na początku to dresy nie byłby dobrym pomysłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 taaa ... widziałeś ostanie me zdjęcia z nart ? zgadnij gdzie kupowałem spodnie ... na pewno w lidlu albo w biedronce :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Dalej Strona 7 z 10 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
MarioJ Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 taaa ... widziałeś ostanie me zdjęcia z nart ? zgadnij gdzie kupowałem spodnie ... na pewno w lidlu albo w biedronce :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Dalej Strona 7 z 10 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi