Harpia Napisano 28 Października 2013 Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Bardzo proszę o wyjaśnienie. Przejrzałem jego posty i nie zauważyłem nic nie stosownego. Nawet na ostrzeżenie a co dopiero na bana. Mieliśmy ostatnio wiele problemów "etycznych" kwalifikujących się na bana jednak nic takiego nie zaszło. Piotr nawet nie zbliżył się do "poziomu" pewnego "uroczego krasnala" a został zbanowany. KURCZE o co chodzi. Zmieniać forum ? Czy jest nadzieja na normalność? Jark. Czekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jark Napisano 28 Października 2013 Udostępnij Napisano 28 Października 2013 ... za obraźliwe określenie wobec innych ( zostało usunięte) dostał ostrzeżenia za 2 pkt przy poprzednim silniku byłaby to ,'żółta' kartka ... ten silnik działa inaczej - jest na miesięcznych wakacjach jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpia Napisano 28 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 28 Października 2013 W którym miejscu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpia Napisano 28 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Jak te obraźliwości mają się do postów Pana Fredowskiego? Czy drugi ma pięciokrotne dożywocie i jeszcze siedemdziesiąt lat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 28 Października 2013 Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Musze przyznać że taka reakcja władzy szczerze mnie ..... rozbawiła? zdziwiła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jark Napisano 28 Października 2013 Udostępnij Napisano 28 Października 2013 ... od tego postu http://www.skiforum....e-9#entry459843 tak jak obiecałem obowiązuje opcja zerowa sam toczyłeś o to batalię ... prawda ? jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpia Napisano 28 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Konkrety a nie dyrdymały i pogróżki. Gdzie Piotr kogoś obraził???? Napisał o badziewiarskiej jeździe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpia Napisano 28 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Jark. Czy mogę poprosić o statystyki? Ilu od ostatnich 12 miesięcy użytkowników było zbanowanych? Za co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jark Napisano 28 Października 2013 Udostępnij Napisano 28 Października 2013 nie mam takich statystyk ... zwróć się o to do administratora i gwoli wyjaśnienia za obraźliwe określenie wobec innych user Spiochu otrzymał ode mnie ostrzeżenie za 2 pkt 'obrażanie innych użytkowników' do tej pory, takowe ostrzeżenie skutkowało żółtym kartonikiem po ostatnich zmianach (chyba) takowe ostrzeżenie skutkuje 30 dniowym zakazem pisania na forum ... o tym dowiedziałem się w momencie gdy dodałem ostrzeżenie nie było moim zamiarem usunięcie tego usera z forum a jedynie powstrzymanie niestosownych zachowań ... tyle ... jarek PS. ... poprosiłem Administratora o wyjaśnienie , bo samego mnie takie działanie systemu zaskoczyło poprosiłem również o odblokowanie tego konta , przy pozostawieniu ostrzeżenia za niestosowne zachowanie Użytkownik jark edytował ten post 28 październik 2013 - 21:02 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpia Napisano 28 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 28 Października 2013 >>>i gwoli wyjaśnienia za obraźliwe określenie wobec innych>>> Proszę o przykład. Jakoś nie znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpia Napisano 28 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Odblokujesz Spiocha dziś czy nie ? Wiem, że możesz to zrobić. Pytanie jest konkretne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ami336 Napisano 28 Października 2013 Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Ja uważam że spiochu został nie słusznie zablokowany, jest wielu innych użytkowników, którzy wypowiadają się w sposób dużo bardziej niestosowny a nie są blokowani... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 28 Października 2013 Udostępnij Napisano 28 Października 2013 CześćPosty Śpiocha śledzę od dawna. Zawsze mnie wkurzał swoim trafianiem w sedno. Jedno wiem napewno, nigdy nie napisał tutaj nieprawdy i nigdy nie przesadził więc jestem wysoce zdziwiony. Blokada na tym forum??? To chyab musiał niewąsko nawtykać właścicielom.A może napisał niewygodną dla wiekszości prawdę....Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 28 Października 2013 Udostępnij Napisano 28 Października 2013 no cóż .. troszkę czuję się zażenowany czytając, że Ty Jarku dowiedziałeś się , jak skutkuje ,,nowa'' zółta kartka w momencie, gdy jej udzieliłeś. Dla mnie to przykra sprawa i kłopotliwa. Wątku dziś śledzić nie miałem okazji , ale : - Śpiochu wypowiada się w sposób supermerytoryczny , z dużą znajomością tematów - owszem ma temperement, ale zawsze poruszał się w ramach przyzwoitych norm - jest jednym z niezbyt wielu userów, dzięki któym to forum wciąż pulsuje życiem - w ciągu ostatnich 2-3 miesięcy miałem - niestety - okazję sczytac wiele bardzo agresywnych czy obraźliwych wypowiedzi i nie były stosowane tego typu środki represyjne W moim - zwykłego usera raczej pasywnego - oglądzie - wygląda to na utrącanie zajefajnego gościa i świetnego narciarza .... przykro mi to pisać ,ale tak to odbieram . Dodam jeszcze jedno - z prośba o pochylenie się przez Admina i Modów: spróbujecie jakoś zanalizować ostatni rok i ogarnąć, dlaczego spora grupa świetnych userów - A ZWŁASZCZA LUDZI - jest od kilku miesięcy nieobecna ... to są zasadniczo ważne wnioski dla nie tyle trwania co rozwoju tego forum . Panowie, stara gwardia odchodzi , a nowej ani widu, ani słychu ... hadko widzieć , hadko czytać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jark Napisano 28 Października 2013 Udostępnij Napisano 28 Października 2013 no cóż .. troszkę czuję się zażenowany czytając, że Ty Jarku dowiedziałeś się , jak skutkuje ,,nowa'' zółta kartka w momencie, gdy jej udzieliłeś. ja również czyje się, nie tyle zażenowany, co zaskoczony .... widocznie nowa wersja forum ma jeszcze wiele niespodzianek jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ami336 Napisano 28 Października 2013 Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Ponawiając pytanie ... Czy Spiochu zostanie dziś odblokowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 28 Października 2013 Udostępnij Napisano 28 Października 2013 ... user Spiochu otrzymał ode mnie ostrzeżenie za 2 pkt 'obrażanie innych użytkowników' do tej pory, takowe ostrzeżenie skutkowało żółtym kartonikiem po ostatnich zmianach (chyba) takowe ostrzeżenie skutkuje 30 dniowym zakazem pisania na forum ... o tym dowiedziałem się w momencie gdy dodałem ostrzeżenie nie było moim zamiarem usunięcie tego usera z forum a jedynie powstrzymanie niestosownych zachowań ... Czyli Śpiochu został zbanowany przez pomyłkę. To w sposób oczywisty wynika z Twojego postu. Dlatego tę pomyłkę, Ty i administracja forum ma obowiązek naprawić! Poza tym, zastanów się czy Śpiochowi naprawdę należało się jakiekolwiek ostrzeżenie. Za żart i to opatrzony emotikonem, żeby nie było wątpliwości, że to żart??? Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 28 Października 2013 Udostępnij Napisano 28 Października 2013 CześćA o jaki żąrt komkretnie chodzi? Może z tego żartu sama prawdą biła?Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jark Napisano 28 Października 2013 Udostępnij Napisano 28 Października 2013 naprawić, nie naprawię bo nie mam takiej możliwości .... dlatego zwróciłem się z tym do administratora nie zwykłem robić czegoś pochopnie ... w mym odczuciu ostrzeżenie jest zasadne jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ami336 Napisano 28 Października 2013 Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Dla mnie to trochę wygląda tak jak by nie było można powiedzieć swojego zdania bo dostanie się blokadę na miesiąc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
ami336 Napisano 28 Października 2013 Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Ponawiając pytanie ... Czy Spiochu zostanie dziś odblokowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadeusz T Napisano 28 Października 2013 Udostępnij Napisano 28 Października 2013 ... user Spiochu otrzymał ode mnie ostrzeżenie za 2 pkt 'obrażanie innych użytkowników' do tej pory, takowe ostrzeżenie skutkowało żółtym kartonikiem po ostatnich zmianach (chyba) takowe ostrzeżenie skutkuje 30 dniowym zakazem pisania na forum ... o tym dowiedziałem się w momencie gdy dodałem ostrzeżenie nie było moim zamiarem usunięcie tego usera z forum a jedynie powstrzymanie niestosownych zachowań ... Czyli Śpiochu został zbanowany przez pomyłkę. To w sposób oczywisty wynika z Twojego postu. Dlatego tę pomyłkę, Ty i administracja forum ma obowiązek naprawić! Poza tym, zastanów się czy Śpiochowi naprawdę należało się jakiekolwiek ostrzeżenie. Za żart i to opatrzony emotikonem, żeby nie było wątpliwości, że to żart??? Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 28 Października 2013 Udostępnij Napisano 28 Października 2013 CześćA o jaki żąrt komkretnie chodzi? Może z tego żartu sama prawdą biła?Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jark Napisano 28 Października 2013 Udostępnij Napisano 28 Października 2013 naprawić, nie naprawię bo nie mam takiej możliwości .... dlatego zwróciłem się z tym do administratora nie zwykłem robić czegoś pochopnie ... w mym odczuciu ostrzeżenie jest zasadne jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ami336 Napisano 28 Października 2013 Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Dla mnie to trochę wygląda tak jak by nie było można powiedzieć swojego zdania bo dostanie się blokadę na miesiąc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Mitek Napisano 28 Października 2013 Udostępnij Napisano 28 Października 2013 CześćA o jaki żąrt komkretnie chodzi? Może z tego żartu sama prawdą biła?Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jark Napisano 28 Października 2013 Udostępnij Napisano 28 Października 2013 naprawić, nie naprawię bo nie mam takiej możliwości .... dlatego zwróciłem się z tym do administratora nie zwykłem robić czegoś pochopnie ... w mym odczuciu ostrzeżenie jest zasadne jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ami336 Napisano 28 Października 2013 Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Dla mnie to trochę wygląda tak jak by nie było można powiedzieć swojego zdania bo dostanie się blokadę na miesiąc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi