maverick_mk Napisano 23 Października 2013 Udostępnij Napisano 23 Października 2013 witam czy używa ktoś może opaski kompresyjnej na łydki podczas jeżdzenia na nartach np takiej z compressportu : http://compressport.pl/opaski-ur2 a może ktoś używa specjalnych skarpet narciarskich kompresyjnych marki CEP : http://www.cepsports...na-nartach.html bardzo chetnie usłyszałbym opinie osób które używają z góry dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiedzianowÅ‚osa Napisano 23 Października 2013 Udostępnij Napisano 23 Października 2013 powiem tak często w takich bajerach liczy się psychika tak jak, nie wiem czy pamiętacie, było z opaskami pomagającymi utrzymać równowagę. Opaska na rękę i równowaga gwarantowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 23 Października 2013 Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Cześć A po co?? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
narciarz70 Napisano 23 Października 2013 Udostępnij Napisano 23 Października 2013 powiem tak często w takich bajerach liczy się psychika tak jak, nie wiem czy pamiętacie, było z opaskami pomagającymi utrzymać równowagę. Opaska na rękę i równowaga gwarantowana Jedno i drugie działa. Bielizna kompresyjna działa, miliony użytkowników się nie mylą. Ja się o tym przekonam już wkrótce. Opaska na rękę działała ale już mi się zużyła niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Andrzej57 Napisano 25 Października 2013 Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Jak sie to wszystko pozakłada to można uchodzić za robokopa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... narciarz70 Napisano 25 Października 2013 Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Opaski kompresyjne to żadna magia. Od dawna ludzie którzy latają dużo samolotami na długich trasach stosowali i stosują opaski kompresyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wini Napisano 25 Października 2013 Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Używam http://www.infero-venosan.pl/ A po co?? Zalecenie lekarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 26 Października 2013 Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Opaska na rękę działała ale już mi się zużyła niestety. czy taka jak pisała Miedzianowłosa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... narciarz70 Napisano 26 Października 2013 Udostępnij Napisano 26 Października 2013 czy taka jak pisała Miedzianowłosa? Nabyłem kiedyś taką opaskę na rękę na targach ISPO w Monachium. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 26 Października 2013 Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Cześć Ja nie wiem czy działa, nie wiem nawet za dobrze co to jest i dlatego pytam po co się tego używa? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wiesio Napisano 26 Października 2013 Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Cześć Ja nie wiem czy działa, nie wiem nawet za dobrze co to jest i dlatego pytam po co się tego używa? Pozdro Jak jest w narciarstwie - nie wiem W triathlonie wielu zawodników używa opasek kompresyjnych na nogi ale po zawodach i ewentualnie przed (np w czasie dojazdu samochodem) - podobno działają. W czasie zawodów używają takich opasek tylko "nawiedzeni" Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 26 Października 2013 Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Jak jest w narciarstwie - nie wiem W triathlonie wielu zawodników używa opasek kompresyjnych na nogi ale po zawodach i ewentualnie przed (np w czasie dojazdu samochodem) - podobno działają. W czasie zawodów używają takich opasek tylko "nawiedzeni" Pozdrawiam "nauka" jaka za tym stoi, jest co najmniej dwuznaczna. (BTW: "opaska na narty" to nie jest "opaska na nogi"….) wielu zawodnikow w ultramarathon, czy zwyklych marathonach uzywa kompresyjne skarpety - wlaczajac moja corke - i sobie chwali sugeruje sie, ze skom[presowanie jakiegokolwiek miesnia zwieksza jego wydajnosc ok 25% - PRAWDZIWEGO research na ten temat nie widzialem…... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... narciarz70 Napisano 28 Października 2013 Udostępnij Napisano 28 Października 2013 "nauka" jaka za tym stoi, jest co najmniej dwuznaczna. (BTW: "opaska na narty" to nie jest "opaska na nogi"….) wielu zawodnikow w ultramarathon, czy zwyklych marathonach uzywa kompresyjne skarpety - wlaczajac moja corke - i sobie chwali sugeruje sie, ze skom[presowanie jakiegokolwiek miesnia zwieksza jego wydajnosc ok 25% - PRAWDZIWEGO research na ten temat nie widzialem…... To co napisałeś jest prawdą . Zauważ, że nikt nie zadał pytania o to jak działa opaska kompresyjna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 28 Października 2013 Udostępnij Napisano 28 Października 2013 To co napisałeś jest prawdą . Zauważ, że nikt nie zadał pytania o to jak działa opaska kompresyjna? Mitek zadał takie pytanie, trochę manipulujesz, nie wiadomo po co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piotr_67 Napisano 28 Października 2013 Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Ja nawet nie wiedziałem, że coś takiego istnieje. Nie mniej jak przeczytałem wypociny producenta z linku kolegi maverick_mk, to chyba sobie nie kupię. Tu cytat: Inteligentna odzież: COMPRESSPORT®UR2 to pierwsze opaski wykonane z użyciem technologii mikrokapsułek. Miliony mikrokapsułek 6 olejków eterycznych wtopione w tkaninę powoli uwalniają swoje właściwości. Stopniowa kompresja w połączeniu z olejkami zamkniętymi w mikrokapsułkach to nowy sposób na to, aby Twoje nogi były w wymarzonej kondycji. Bałbym się, że te "pół skarpetki" okażą się inteligentniejsze ode mnie Pozdrawiam i czekam na odpowiedź - jak to działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 28 Października 2013 Udostępnij Napisano 28 Października 2013 CześćIdea o co chodzi przemyciła się w poście Janka K. Ja już wiem i dla mnie bezsens w narciarstwie amatorskim jak wszelkie sztuczności. W sporcie to inna rozmowa.Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 28 Października 2013 Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Nabyłem kiedyś taką opaskę na rękę na targach ISPO w Monachium. i jak konretnie działała? To zuzycie polegało na tym ze działanie osłabło (zanikło?) , czy sie np. rozleciała?... Pytam dociekliwie , bo jedyne co wygooglałem poza reklamami to: http://www.insomnia....t648356-s2.html Pozdrawiam M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... narciarz70 Napisano 28 Października 2013 Udostępnij Napisano 28 Października 2013 i jak konretnie działała? To zuzycie polegało na tym ze działanie osłabło (zanikło?) , czy sie np. rozleciała?... Pytam dociekliwie , bo jedyne co wygooglałem poza reklamami to: http://www.insomnia....t648356-s2.html Pozdrawiam M Opaska się rozpadła bo silikon pękł po 2 lata ciągłego noszenia wszędzie ale najważniejszy element czyli hologram cały czas działał Ja byłem bardzo zadowolony z działania tej opaski i żałuję, że nie mogę kupić drugiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 2 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Opaska się rozpadła bo silikon pękł po 2 lata ciągłego noszenia wszędzie ale najważniejszy element czyli hologram cały czas działał Ja byłem bardzo zadowolony z działania tej opaski i żałuję, że nie mogę kupić drugiej. tu juz SUPER naukowa sprawa……. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 lata później... izou Napisano 30 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2018 Mam pytanie co do opaski... Czy taka opaska zapewnia dodatkową ochrone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 30 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2018 Mam pytanie co do opaski... Czy taka opaska zapewnia dodatkową ochrone? ...oczywiście. Głównie osłabia działanie "sił nieczystych". A wiara czyni cuda! pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 30 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2018 ...oczywiście. Głównie osłabia działanie "sił nieczystych". A wiara czyni cuda! pozdr. Panowie, nie wierzycie a od lat są dostępne na rynku opaski, które władają umysłami ludzi. Jakby ktoś nie pamiętał to jednym z czołowych producentów jest firma Rolex. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zela Napisano 31 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2018 Zależy jaka jest to opaska. Jesli jest to konkretna opaska kompresyjna dobrej firmy to tak. Zapewnia ochronę. stabilizuje zmniejsza ból zmiejsza obrzęk https://www.os1st.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 2 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2018 Panowie, nie wierzycie a od lat są dostępne na rynku opaski, które władają umysłami ludzi. Jakby ktoś nie pamiętał to jednym z czołowych producentów jest firma Rolex. Niektóre plemiona dotąd używają opasek na biodra. Podobno bardzo wspomaga rozrodczość i w ogóle zdrowie psychiczne użytkowników, a więc bardzo pożyteczne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Ubrania i akcesoria opaska kompresyjna na narty × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Andrzej57 Napisano 25 Października 2013 Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Jak sie to wszystko pozakłada to można uchodzić za robokopa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
narciarz70 Napisano 25 Października 2013 Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Opaski kompresyjne to żadna magia. Od dawna ludzie którzy latają dużo samolotami na długich trasach stosowali i stosują opaski kompresyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wini Napisano 25 Października 2013 Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Używam http://www.infero-venosan.pl/ A po co?? Zalecenie lekarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 26 Października 2013 Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Opaska na rękę działała ale już mi się zużyła niestety. czy taka jak pisała Miedzianowłosa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... narciarz70 Napisano 26 Października 2013 Udostępnij Napisano 26 Października 2013 czy taka jak pisała Miedzianowłosa? Nabyłem kiedyś taką opaskę na rękę na targach ISPO w Monachium. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 26 Października 2013 Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Cześć Ja nie wiem czy działa, nie wiem nawet za dobrze co to jest i dlatego pytam po co się tego używa? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wiesio Napisano 26 Października 2013 Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Cześć Ja nie wiem czy działa, nie wiem nawet za dobrze co to jest i dlatego pytam po co się tego używa? Pozdro Jak jest w narciarstwie - nie wiem W triathlonie wielu zawodników używa opasek kompresyjnych na nogi ale po zawodach i ewentualnie przed (np w czasie dojazdu samochodem) - podobno działają. W czasie zawodów używają takich opasek tylko "nawiedzeni" Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 26 Października 2013 Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Jak jest w narciarstwie - nie wiem W triathlonie wielu zawodników używa opasek kompresyjnych na nogi ale po zawodach i ewentualnie przed (np w czasie dojazdu samochodem) - podobno działają. W czasie zawodów używają takich opasek tylko "nawiedzeni" Pozdrawiam "nauka" jaka za tym stoi, jest co najmniej dwuznaczna. (BTW: "opaska na narty" to nie jest "opaska na nogi"….) wielu zawodnikow w ultramarathon, czy zwyklych marathonach uzywa kompresyjne skarpety - wlaczajac moja corke - i sobie chwali sugeruje sie, ze skom[presowanie jakiegokolwiek miesnia zwieksza jego wydajnosc ok 25% - PRAWDZIWEGO research na ten temat nie widzialem…... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... narciarz70 Napisano 28 Października 2013 Udostępnij Napisano 28 Października 2013 "nauka" jaka za tym stoi, jest co najmniej dwuznaczna. (BTW: "opaska na narty" to nie jest "opaska na nogi"….) wielu zawodnikow w ultramarathon, czy zwyklych marathonach uzywa kompresyjne skarpety - wlaczajac moja corke - i sobie chwali sugeruje sie, ze skom[presowanie jakiegokolwiek miesnia zwieksza jego wydajnosc ok 25% - PRAWDZIWEGO research na ten temat nie widzialem…... To co napisałeś jest prawdą . Zauważ, że nikt nie zadał pytania o to jak działa opaska kompresyjna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 28 Października 2013 Udostępnij Napisano 28 Października 2013 To co napisałeś jest prawdą . Zauważ, że nikt nie zadał pytania o to jak działa opaska kompresyjna? Mitek zadał takie pytanie, trochę manipulujesz, nie wiadomo po co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piotr_67 Napisano 28 Października 2013 Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Ja nawet nie wiedziałem, że coś takiego istnieje. Nie mniej jak przeczytałem wypociny producenta z linku kolegi maverick_mk, to chyba sobie nie kupię. Tu cytat: Inteligentna odzież: COMPRESSPORT®UR2 to pierwsze opaski wykonane z użyciem technologii mikrokapsułek. Miliony mikrokapsułek 6 olejków eterycznych wtopione w tkaninę powoli uwalniają swoje właściwości. Stopniowa kompresja w połączeniu z olejkami zamkniętymi w mikrokapsułkach to nowy sposób na to, aby Twoje nogi były w wymarzonej kondycji. Bałbym się, że te "pół skarpetki" okażą się inteligentniejsze ode mnie Pozdrawiam i czekam na odpowiedź - jak to działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 28 Października 2013 Udostępnij Napisano 28 Października 2013 CześćIdea o co chodzi przemyciła się w poście Janka K. Ja już wiem i dla mnie bezsens w narciarstwie amatorskim jak wszelkie sztuczności. W sporcie to inna rozmowa.Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 28 Października 2013 Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Nabyłem kiedyś taką opaskę na rękę na targach ISPO w Monachium. i jak konretnie działała? To zuzycie polegało na tym ze działanie osłabło (zanikło?) , czy sie np. rozleciała?... Pytam dociekliwie , bo jedyne co wygooglałem poza reklamami to: http://www.insomnia....t648356-s2.html Pozdrawiam M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... narciarz70 Napisano 28 Października 2013 Udostępnij Napisano 28 Października 2013 i jak konretnie działała? To zuzycie polegało na tym ze działanie osłabło (zanikło?) , czy sie np. rozleciała?... Pytam dociekliwie , bo jedyne co wygooglałem poza reklamami to: http://www.insomnia....t648356-s2.html Pozdrawiam M Opaska się rozpadła bo silikon pękł po 2 lata ciągłego noszenia wszędzie ale najważniejszy element czyli hologram cały czas działał Ja byłem bardzo zadowolony z działania tej opaski i żałuję, że nie mogę kupić drugiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 2 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Opaska się rozpadła bo silikon pękł po 2 lata ciągłego noszenia wszędzie ale najważniejszy element czyli hologram cały czas działał Ja byłem bardzo zadowolony z działania tej opaski i żałuję, że nie mogę kupić drugiej. tu juz SUPER naukowa sprawa……. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 lata później... izou Napisano 30 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2018 Mam pytanie co do opaski... Czy taka opaska zapewnia dodatkową ochrone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 30 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2018 Mam pytanie co do opaski... Czy taka opaska zapewnia dodatkową ochrone? ...oczywiście. Głównie osłabia działanie "sił nieczystych". A wiara czyni cuda! pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 30 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2018 ...oczywiście. Głównie osłabia działanie "sił nieczystych". A wiara czyni cuda! pozdr. Panowie, nie wierzycie a od lat są dostępne na rynku opaski, które władają umysłami ludzi. Jakby ktoś nie pamiętał to jednym z czołowych producentów jest firma Rolex. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zela Napisano 31 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2018 Zależy jaka jest to opaska. Jesli jest to konkretna opaska kompresyjna dobrej firmy to tak. Zapewnia ochronę. stabilizuje zmniejsza ból zmiejsza obrzęk https://www.os1st.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 2 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2018 Panowie, nie wierzycie a od lat są dostępne na rynku opaski, które władają umysłami ludzi. Jakby ktoś nie pamiętał to jednym z czołowych producentów jest firma Rolex. Niektóre plemiona dotąd używają opasek na biodra. Podobno bardzo wspomaga rozrodczość i w ogóle zdrowie psychiczne użytkowników, a więc bardzo pożyteczne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Ubrania i akcesoria opaska kompresyjna na narty × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
narciarz70 Napisano 26 Października 2013 Udostępnij Napisano 26 Października 2013 czy taka jak pisała Miedzianowłosa? Nabyłem kiedyś taką opaskę na rękę na targach ISPO w Monachium. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 26 Października 2013 Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Cześć Ja nie wiem czy działa, nie wiem nawet za dobrze co to jest i dlatego pytam po co się tego używa? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wiesio Napisano 26 Października 2013 Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Cześć Ja nie wiem czy działa, nie wiem nawet za dobrze co to jest i dlatego pytam po co się tego używa? Pozdro Jak jest w narciarstwie - nie wiem W triathlonie wielu zawodników używa opasek kompresyjnych na nogi ale po zawodach i ewentualnie przed (np w czasie dojazdu samochodem) - podobno działają. W czasie zawodów używają takich opasek tylko "nawiedzeni" Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 26 Października 2013 Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Jak jest w narciarstwie - nie wiem W triathlonie wielu zawodników używa opasek kompresyjnych na nogi ale po zawodach i ewentualnie przed (np w czasie dojazdu samochodem) - podobno działają. W czasie zawodów używają takich opasek tylko "nawiedzeni" Pozdrawiam "nauka" jaka za tym stoi, jest co najmniej dwuznaczna. (BTW: "opaska na narty" to nie jest "opaska na nogi"….) wielu zawodnikow w ultramarathon, czy zwyklych marathonach uzywa kompresyjne skarpety - wlaczajac moja corke - i sobie chwali sugeruje sie, ze skom[presowanie jakiegokolwiek miesnia zwieksza jego wydajnosc ok 25% - PRAWDZIWEGO research na ten temat nie widzialem…... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... narciarz70 Napisano 28 Października 2013 Udostępnij Napisano 28 Października 2013 "nauka" jaka za tym stoi, jest co najmniej dwuznaczna. (BTW: "opaska na narty" to nie jest "opaska na nogi"….) wielu zawodnikow w ultramarathon, czy zwyklych marathonach uzywa kompresyjne skarpety - wlaczajac moja corke - i sobie chwali sugeruje sie, ze skom[presowanie jakiegokolwiek miesnia zwieksza jego wydajnosc ok 25% - PRAWDZIWEGO research na ten temat nie widzialem…... To co napisałeś jest prawdą . Zauważ, że nikt nie zadał pytania o to jak działa opaska kompresyjna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 28 Października 2013 Udostępnij Napisano 28 Października 2013 To co napisałeś jest prawdą . Zauważ, że nikt nie zadał pytania o to jak działa opaska kompresyjna? Mitek zadał takie pytanie, trochę manipulujesz, nie wiadomo po co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piotr_67 Napisano 28 Października 2013 Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Ja nawet nie wiedziałem, że coś takiego istnieje. Nie mniej jak przeczytałem wypociny producenta z linku kolegi maverick_mk, to chyba sobie nie kupię. Tu cytat: Inteligentna odzież: COMPRESSPORT®UR2 to pierwsze opaski wykonane z użyciem technologii mikrokapsułek. Miliony mikrokapsułek 6 olejków eterycznych wtopione w tkaninę powoli uwalniają swoje właściwości. Stopniowa kompresja w połączeniu z olejkami zamkniętymi w mikrokapsułkach to nowy sposób na to, aby Twoje nogi były w wymarzonej kondycji. Bałbym się, że te "pół skarpetki" okażą się inteligentniejsze ode mnie Pozdrawiam i czekam na odpowiedź - jak to działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 28 Października 2013 Udostępnij Napisano 28 Października 2013 CześćIdea o co chodzi przemyciła się w poście Janka K. Ja już wiem i dla mnie bezsens w narciarstwie amatorskim jak wszelkie sztuczności. W sporcie to inna rozmowa.Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 28 Października 2013 Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Nabyłem kiedyś taką opaskę na rękę na targach ISPO w Monachium. i jak konretnie działała? To zuzycie polegało na tym ze działanie osłabło (zanikło?) , czy sie np. rozleciała?... Pytam dociekliwie , bo jedyne co wygooglałem poza reklamami to: http://www.insomnia....t648356-s2.html Pozdrawiam M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... narciarz70 Napisano 28 Października 2013 Udostępnij Napisano 28 Października 2013 i jak konretnie działała? To zuzycie polegało na tym ze działanie osłabło (zanikło?) , czy sie np. rozleciała?... Pytam dociekliwie , bo jedyne co wygooglałem poza reklamami to: http://www.insomnia....t648356-s2.html Pozdrawiam M Opaska się rozpadła bo silikon pękł po 2 lata ciągłego noszenia wszędzie ale najważniejszy element czyli hologram cały czas działał Ja byłem bardzo zadowolony z działania tej opaski i żałuję, że nie mogę kupić drugiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 2 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Opaska się rozpadła bo silikon pękł po 2 lata ciągłego noszenia wszędzie ale najważniejszy element czyli hologram cały czas działał Ja byłem bardzo zadowolony z działania tej opaski i żałuję, że nie mogę kupić drugiej. tu juz SUPER naukowa sprawa……. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 lata później... izou Napisano 30 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2018 Mam pytanie co do opaski... Czy taka opaska zapewnia dodatkową ochrone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 30 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2018 Mam pytanie co do opaski... Czy taka opaska zapewnia dodatkową ochrone? ...oczywiście. Głównie osłabia działanie "sił nieczystych". A wiara czyni cuda! pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 30 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2018 ...oczywiście. Głównie osłabia działanie "sił nieczystych". A wiara czyni cuda! pozdr. Panowie, nie wierzycie a od lat są dostępne na rynku opaski, które władają umysłami ludzi. Jakby ktoś nie pamiętał to jednym z czołowych producentów jest firma Rolex. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zela Napisano 31 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2018 Zależy jaka jest to opaska. Jesli jest to konkretna opaska kompresyjna dobrej firmy to tak. Zapewnia ochronę. stabilizuje zmniejsza ból zmiejsza obrzęk https://www.os1st.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 2 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2018 Panowie, nie wierzycie a od lat są dostępne na rynku opaski, które władają umysłami ludzi. Jakby ktoś nie pamiętał to jednym z czołowych producentów jest firma Rolex. Niektóre plemiona dotąd używają opasek na biodra. Podobno bardzo wspomaga rozrodczość i w ogóle zdrowie psychiczne użytkowników, a więc bardzo pożyteczne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Ubrania i akcesoria opaska kompresyjna na narty × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Mitek Napisano 26 Października 2013 Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Cześć Ja nie wiem czy działa, nie wiem nawet za dobrze co to jest i dlatego pytam po co się tego używa? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiesio Napisano 26 Października 2013 Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Cześć Ja nie wiem czy działa, nie wiem nawet za dobrze co to jest i dlatego pytam po co się tego używa? Pozdro Jak jest w narciarstwie - nie wiem W triathlonie wielu zawodników używa opasek kompresyjnych na nogi ale po zawodach i ewentualnie przed (np w czasie dojazdu samochodem) - podobno działają. W czasie zawodów używają takich opasek tylko "nawiedzeni" Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 26 Października 2013 Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Jak jest w narciarstwie - nie wiem W triathlonie wielu zawodników używa opasek kompresyjnych na nogi ale po zawodach i ewentualnie przed (np w czasie dojazdu samochodem) - podobno działają. W czasie zawodów używają takich opasek tylko "nawiedzeni" Pozdrawiam "nauka" jaka za tym stoi, jest co najmniej dwuznaczna. (BTW: "opaska na narty" to nie jest "opaska na nogi"….) wielu zawodnikow w ultramarathon, czy zwyklych marathonach uzywa kompresyjne skarpety - wlaczajac moja corke - i sobie chwali sugeruje sie, ze skom[presowanie jakiegokolwiek miesnia zwieksza jego wydajnosc ok 25% - PRAWDZIWEGO research na ten temat nie widzialem…... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... narciarz70 Napisano 28 Października 2013 Udostępnij Napisano 28 Października 2013 "nauka" jaka za tym stoi, jest co najmniej dwuznaczna. (BTW: "opaska na narty" to nie jest "opaska na nogi"….) wielu zawodnikow w ultramarathon, czy zwyklych marathonach uzywa kompresyjne skarpety - wlaczajac moja corke - i sobie chwali sugeruje sie, ze skom[presowanie jakiegokolwiek miesnia zwieksza jego wydajnosc ok 25% - PRAWDZIWEGO research na ten temat nie widzialem…... To co napisałeś jest prawdą . Zauważ, że nikt nie zadał pytania o to jak działa opaska kompresyjna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 28 Października 2013 Udostępnij Napisano 28 Października 2013 To co napisałeś jest prawdą . Zauważ, że nikt nie zadał pytania o to jak działa opaska kompresyjna? Mitek zadał takie pytanie, trochę manipulujesz, nie wiadomo po co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piotr_67 Napisano 28 Października 2013 Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Ja nawet nie wiedziałem, że coś takiego istnieje. Nie mniej jak przeczytałem wypociny producenta z linku kolegi maverick_mk, to chyba sobie nie kupię. Tu cytat: Inteligentna odzież: COMPRESSPORT®UR2 to pierwsze opaski wykonane z użyciem technologii mikrokapsułek. Miliony mikrokapsułek 6 olejków eterycznych wtopione w tkaninę powoli uwalniają swoje właściwości. Stopniowa kompresja w połączeniu z olejkami zamkniętymi w mikrokapsułkach to nowy sposób na to, aby Twoje nogi były w wymarzonej kondycji. Bałbym się, że te "pół skarpetki" okażą się inteligentniejsze ode mnie Pozdrawiam i czekam na odpowiedź - jak to działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 28 Października 2013 Udostępnij Napisano 28 Października 2013 CześćIdea o co chodzi przemyciła się w poście Janka K. Ja już wiem i dla mnie bezsens w narciarstwie amatorskim jak wszelkie sztuczności. W sporcie to inna rozmowa.Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 28 Października 2013 Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Nabyłem kiedyś taką opaskę na rękę na targach ISPO w Monachium. i jak konretnie działała? To zuzycie polegało na tym ze działanie osłabło (zanikło?) , czy sie np. rozleciała?... Pytam dociekliwie , bo jedyne co wygooglałem poza reklamami to: http://www.insomnia....t648356-s2.html Pozdrawiam M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... narciarz70 Napisano 28 Października 2013 Udostępnij Napisano 28 Października 2013 i jak konretnie działała? To zuzycie polegało na tym ze działanie osłabło (zanikło?) , czy sie np. rozleciała?... Pytam dociekliwie , bo jedyne co wygooglałem poza reklamami to: http://www.insomnia....t648356-s2.html Pozdrawiam M Opaska się rozpadła bo silikon pękł po 2 lata ciągłego noszenia wszędzie ale najważniejszy element czyli hologram cały czas działał Ja byłem bardzo zadowolony z działania tej opaski i żałuję, że nie mogę kupić drugiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 2 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Opaska się rozpadła bo silikon pękł po 2 lata ciągłego noszenia wszędzie ale najważniejszy element czyli hologram cały czas działał Ja byłem bardzo zadowolony z działania tej opaski i żałuję, że nie mogę kupić drugiej. tu juz SUPER naukowa sprawa……. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 lata później... izou Napisano 30 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2018 Mam pytanie co do opaski... Czy taka opaska zapewnia dodatkową ochrone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 30 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2018 Mam pytanie co do opaski... Czy taka opaska zapewnia dodatkową ochrone? ...oczywiście. Głównie osłabia działanie "sił nieczystych". A wiara czyni cuda! pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 30 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2018 ...oczywiście. Głównie osłabia działanie "sił nieczystych". A wiara czyni cuda! pozdr. Panowie, nie wierzycie a od lat są dostępne na rynku opaski, które władają umysłami ludzi. Jakby ktoś nie pamiętał to jednym z czołowych producentów jest firma Rolex. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zela Napisano 31 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2018 Zależy jaka jest to opaska. Jesli jest to konkretna opaska kompresyjna dobrej firmy to tak. Zapewnia ochronę. stabilizuje zmniejsza ból zmiejsza obrzęk https://www.os1st.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 2 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2018 Panowie, nie wierzycie a od lat są dostępne na rynku opaski, które władają umysłami ludzi. Jakby ktoś nie pamiętał to jednym z czołowych producentów jest firma Rolex. Niektóre plemiona dotąd używają opasek na biodra. Podobno bardzo wspomaga rozrodczość i w ogóle zdrowie psychiczne użytkowników, a więc bardzo pożyteczne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Ubrania i akcesoria opaska kompresyjna na narty × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
jan koval Napisano 26 Października 2013 Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Jak jest w narciarstwie - nie wiem W triathlonie wielu zawodników używa opasek kompresyjnych na nogi ale po zawodach i ewentualnie przed (np w czasie dojazdu samochodem) - podobno działają. W czasie zawodów używają takich opasek tylko "nawiedzeni" Pozdrawiam "nauka" jaka za tym stoi, jest co najmniej dwuznaczna. (BTW: "opaska na narty" to nie jest "opaska na nogi"….) wielu zawodnikow w ultramarathon, czy zwyklych marathonach uzywa kompresyjne skarpety - wlaczajac moja corke - i sobie chwali sugeruje sie, ze skom[presowanie jakiegokolwiek miesnia zwieksza jego wydajnosc ok 25% - PRAWDZIWEGO research na ten temat nie widzialem…... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... narciarz70 Napisano 28 Października 2013 Udostępnij Napisano 28 Października 2013 "nauka" jaka za tym stoi, jest co najmniej dwuznaczna. (BTW: "opaska na narty" to nie jest "opaska na nogi"….) wielu zawodnikow w ultramarathon, czy zwyklych marathonach uzywa kompresyjne skarpety - wlaczajac moja corke - i sobie chwali sugeruje sie, ze skom[presowanie jakiegokolwiek miesnia zwieksza jego wydajnosc ok 25% - PRAWDZIWEGO research na ten temat nie widzialem…... To co napisałeś jest prawdą . Zauważ, że nikt nie zadał pytania o to jak działa opaska kompresyjna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 28 Października 2013 Udostępnij Napisano 28 Października 2013 To co napisałeś jest prawdą . Zauważ, że nikt nie zadał pytania o to jak działa opaska kompresyjna? Mitek zadał takie pytanie, trochę manipulujesz, nie wiadomo po co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piotr_67 Napisano 28 Października 2013 Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Ja nawet nie wiedziałem, że coś takiego istnieje. Nie mniej jak przeczytałem wypociny producenta z linku kolegi maverick_mk, to chyba sobie nie kupię. Tu cytat: Inteligentna odzież: COMPRESSPORT®UR2 to pierwsze opaski wykonane z użyciem technologii mikrokapsułek. Miliony mikrokapsułek 6 olejków eterycznych wtopione w tkaninę powoli uwalniają swoje właściwości. Stopniowa kompresja w połączeniu z olejkami zamkniętymi w mikrokapsułkach to nowy sposób na to, aby Twoje nogi były w wymarzonej kondycji. Bałbym się, że te "pół skarpetki" okażą się inteligentniejsze ode mnie Pozdrawiam i czekam na odpowiedź - jak to działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 28 Października 2013 Udostępnij Napisano 28 Października 2013 CześćIdea o co chodzi przemyciła się w poście Janka K. Ja już wiem i dla mnie bezsens w narciarstwie amatorskim jak wszelkie sztuczności. W sporcie to inna rozmowa.Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 28 Października 2013 Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Nabyłem kiedyś taką opaskę na rękę na targach ISPO w Monachium. i jak konretnie działała? To zuzycie polegało na tym ze działanie osłabło (zanikło?) , czy sie np. rozleciała?... Pytam dociekliwie , bo jedyne co wygooglałem poza reklamami to: http://www.insomnia....t648356-s2.html Pozdrawiam M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... narciarz70 Napisano 28 Października 2013 Udostępnij Napisano 28 Października 2013 i jak konretnie działała? To zuzycie polegało na tym ze działanie osłabło (zanikło?) , czy sie np. rozleciała?... Pytam dociekliwie , bo jedyne co wygooglałem poza reklamami to: http://www.insomnia....t648356-s2.html Pozdrawiam M Opaska się rozpadła bo silikon pękł po 2 lata ciągłego noszenia wszędzie ale najważniejszy element czyli hologram cały czas działał Ja byłem bardzo zadowolony z działania tej opaski i żałuję, że nie mogę kupić drugiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 2 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Opaska się rozpadła bo silikon pękł po 2 lata ciągłego noszenia wszędzie ale najważniejszy element czyli hologram cały czas działał Ja byłem bardzo zadowolony z działania tej opaski i żałuję, że nie mogę kupić drugiej. tu juz SUPER naukowa sprawa……. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 lata później... izou Napisano 30 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2018 Mam pytanie co do opaski... Czy taka opaska zapewnia dodatkową ochrone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 30 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2018 Mam pytanie co do opaski... Czy taka opaska zapewnia dodatkową ochrone? ...oczywiście. Głównie osłabia działanie "sił nieczystych". A wiara czyni cuda! pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 30 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2018 ...oczywiście. Głównie osłabia działanie "sił nieczystych". A wiara czyni cuda! pozdr. Panowie, nie wierzycie a od lat są dostępne na rynku opaski, które władają umysłami ludzi. Jakby ktoś nie pamiętał to jednym z czołowych producentów jest firma Rolex. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zela Napisano 31 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2018 Zależy jaka jest to opaska. Jesli jest to konkretna opaska kompresyjna dobrej firmy to tak. Zapewnia ochronę. stabilizuje zmniejsza ból zmiejsza obrzęk https://www.os1st.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 2 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2018 Panowie, nie wierzycie a od lat są dostępne na rynku opaski, które władają umysłami ludzi. Jakby ktoś nie pamiętał to jednym z czołowych producentów jest firma Rolex. Niektóre plemiona dotąd używają opasek na biodra. Podobno bardzo wspomaga rozrodczość i w ogóle zdrowie psychiczne użytkowników, a więc bardzo pożyteczne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Ubrania i akcesoria opaska kompresyjna na narty × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
narciarz70 Napisano 28 Października 2013 Udostępnij Napisano 28 Października 2013 "nauka" jaka za tym stoi, jest co najmniej dwuznaczna. (BTW: "opaska na narty" to nie jest "opaska na nogi"….) wielu zawodnikow w ultramarathon, czy zwyklych marathonach uzywa kompresyjne skarpety - wlaczajac moja corke - i sobie chwali sugeruje sie, ze skom[presowanie jakiegokolwiek miesnia zwieksza jego wydajnosc ok 25% - PRAWDZIWEGO research na ten temat nie widzialem…... To co napisałeś jest prawdą . Zauważ, że nikt nie zadał pytania o to jak działa opaska kompresyjna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 28 Października 2013 Udostępnij Napisano 28 Października 2013 To co napisałeś jest prawdą . Zauważ, że nikt nie zadał pytania o to jak działa opaska kompresyjna? Mitek zadał takie pytanie, trochę manipulujesz, nie wiadomo po co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piotr_67 Napisano 28 Października 2013 Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Ja nawet nie wiedziałem, że coś takiego istnieje. Nie mniej jak przeczytałem wypociny producenta z linku kolegi maverick_mk, to chyba sobie nie kupię. Tu cytat: Inteligentna odzież: COMPRESSPORT®UR2 to pierwsze opaski wykonane z użyciem technologii mikrokapsułek. Miliony mikrokapsułek 6 olejków eterycznych wtopione w tkaninę powoli uwalniają swoje właściwości. Stopniowa kompresja w połączeniu z olejkami zamkniętymi w mikrokapsułkach to nowy sposób na to, aby Twoje nogi były w wymarzonej kondycji. Bałbym się, że te "pół skarpetki" okażą się inteligentniejsze ode mnie Pozdrawiam i czekam na odpowiedź - jak to działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 28 Października 2013 Udostępnij Napisano 28 Października 2013 CześćIdea o co chodzi przemyciła się w poście Janka K. Ja już wiem i dla mnie bezsens w narciarstwie amatorskim jak wszelkie sztuczności. W sporcie to inna rozmowa.Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 28 Października 2013 Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Nabyłem kiedyś taką opaskę na rękę na targach ISPO w Monachium. i jak konretnie działała? To zuzycie polegało na tym ze działanie osłabło (zanikło?) , czy sie np. rozleciała?... Pytam dociekliwie , bo jedyne co wygooglałem poza reklamami to: http://www.insomnia....t648356-s2.html Pozdrawiam M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... narciarz70 Napisano 28 Października 2013 Udostępnij Napisano 28 Października 2013 i jak konretnie działała? To zuzycie polegało na tym ze działanie osłabło (zanikło?) , czy sie np. rozleciała?... Pytam dociekliwie , bo jedyne co wygooglałem poza reklamami to: http://www.insomnia....t648356-s2.html Pozdrawiam M Opaska się rozpadła bo silikon pękł po 2 lata ciągłego noszenia wszędzie ale najważniejszy element czyli hologram cały czas działał Ja byłem bardzo zadowolony z działania tej opaski i żałuję, że nie mogę kupić drugiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 2 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Opaska się rozpadła bo silikon pękł po 2 lata ciągłego noszenia wszędzie ale najważniejszy element czyli hologram cały czas działał Ja byłem bardzo zadowolony z działania tej opaski i żałuję, że nie mogę kupić drugiej. tu juz SUPER naukowa sprawa……. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 lata później... izou Napisano 30 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2018 Mam pytanie co do opaski... Czy taka opaska zapewnia dodatkową ochrone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 30 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2018 Mam pytanie co do opaski... Czy taka opaska zapewnia dodatkową ochrone? ...oczywiście. Głównie osłabia działanie "sił nieczystych". A wiara czyni cuda! pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 30 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2018 ...oczywiście. Głównie osłabia działanie "sił nieczystych". A wiara czyni cuda! pozdr. Panowie, nie wierzycie a od lat są dostępne na rynku opaski, które władają umysłami ludzi. Jakby ktoś nie pamiętał to jednym z czołowych producentów jest firma Rolex. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zela Napisano 31 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2018 Zależy jaka jest to opaska. Jesli jest to konkretna opaska kompresyjna dobrej firmy to tak. Zapewnia ochronę. stabilizuje zmniejsza ból zmiejsza obrzęk https://www.os1st.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 2 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2018 Panowie, nie wierzycie a od lat są dostępne na rynku opaski, które władają umysłami ludzi. Jakby ktoś nie pamiętał to jednym z czołowych producentów jest firma Rolex. Niektóre plemiona dotąd używają opasek na biodra. Podobno bardzo wspomaga rozrodczość i w ogóle zdrowie psychiczne użytkowników, a więc bardzo pożyteczne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Ubrania i akcesoria opaska kompresyjna na narty × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
MarioJ Napisano 28 Października 2013 Udostępnij Napisano 28 Października 2013 To co napisałeś jest prawdą . Zauważ, że nikt nie zadał pytania o to jak działa opaska kompresyjna? Mitek zadał takie pytanie, trochę manipulujesz, nie wiadomo po co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piotr_67 Napisano 28 Października 2013 Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Ja nawet nie wiedziałem, że coś takiego istnieje. Nie mniej jak przeczytałem wypociny producenta z linku kolegi maverick_mk, to chyba sobie nie kupię. Tu cytat: Inteligentna odzież: COMPRESSPORT®UR2 to pierwsze opaski wykonane z użyciem technologii mikrokapsułek. Miliony mikrokapsułek 6 olejków eterycznych wtopione w tkaninę powoli uwalniają swoje właściwości. Stopniowa kompresja w połączeniu z olejkami zamkniętymi w mikrokapsułkach to nowy sposób na to, aby Twoje nogi były w wymarzonej kondycji. Bałbym się, że te "pół skarpetki" okażą się inteligentniejsze ode mnie Pozdrawiam i czekam na odpowiedź - jak to działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 28 Października 2013 Udostępnij Napisano 28 Października 2013 CześćIdea o co chodzi przemyciła się w poście Janka K. Ja już wiem i dla mnie bezsens w narciarstwie amatorskim jak wszelkie sztuczności. W sporcie to inna rozmowa.Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 28 Października 2013 Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Nabyłem kiedyś taką opaskę na rękę na targach ISPO w Monachium. i jak konretnie działała? To zuzycie polegało na tym ze działanie osłabło (zanikło?) , czy sie np. rozleciała?... Pytam dociekliwie , bo jedyne co wygooglałem poza reklamami to: http://www.insomnia....t648356-s2.html Pozdrawiam M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... narciarz70 Napisano 28 Października 2013 Udostępnij Napisano 28 Października 2013 i jak konretnie działała? To zuzycie polegało na tym ze działanie osłabło (zanikło?) , czy sie np. rozleciała?... Pytam dociekliwie , bo jedyne co wygooglałem poza reklamami to: http://www.insomnia....t648356-s2.html Pozdrawiam M Opaska się rozpadła bo silikon pękł po 2 lata ciągłego noszenia wszędzie ale najważniejszy element czyli hologram cały czas działał Ja byłem bardzo zadowolony z działania tej opaski i żałuję, że nie mogę kupić drugiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 2 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Opaska się rozpadła bo silikon pękł po 2 lata ciągłego noszenia wszędzie ale najważniejszy element czyli hologram cały czas działał Ja byłem bardzo zadowolony z działania tej opaski i żałuję, że nie mogę kupić drugiej. tu juz SUPER naukowa sprawa……. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 lata później... izou Napisano 30 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2018 Mam pytanie co do opaski... Czy taka opaska zapewnia dodatkową ochrone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 30 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2018 Mam pytanie co do opaski... Czy taka opaska zapewnia dodatkową ochrone? ...oczywiście. Głównie osłabia działanie "sił nieczystych". A wiara czyni cuda! pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 30 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2018 ...oczywiście. Głównie osłabia działanie "sił nieczystych". A wiara czyni cuda! pozdr. Panowie, nie wierzycie a od lat są dostępne na rynku opaski, które władają umysłami ludzi. Jakby ktoś nie pamiętał to jednym z czołowych producentów jest firma Rolex. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zela Napisano 31 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2018 Zależy jaka jest to opaska. Jesli jest to konkretna opaska kompresyjna dobrej firmy to tak. Zapewnia ochronę. stabilizuje zmniejsza ból zmiejsza obrzęk https://www.os1st.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 2 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2018 Panowie, nie wierzycie a od lat są dostępne na rynku opaski, które władają umysłami ludzi. Jakby ktoś nie pamiętał to jednym z czołowych producentów jest firma Rolex. Niektóre plemiona dotąd używają opasek na biodra. Podobno bardzo wspomaga rozrodczość i w ogóle zdrowie psychiczne użytkowników, a więc bardzo pożyteczne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Ubrania i akcesoria opaska kompresyjna na narty × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Piotr_67 Napisano 28 Października 2013 Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Ja nawet nie wiedziałem, że coś takiego istnieje. Nie mniej jak przeczytałem wypociny producenta z linku kolegi maverick_mk, to chyba sobie nie kupię. Tu cytat: Inteligentna odzież: COMPRESSPORT®UR2 to pierwsze opaski wykonane z użyciem technologii mikrokapsułek. Miliony mikrokapsułek 6 olejków eterycznych wtopione w tkaninę powoli uwalniają swoje właściwości. Stopniowa kompresja w połączeniu z olejkami zamkniętymi w mikrokapsułkach to nowy sposób na to, aby Twoje nogi były w wymarzonej kondycji. Bałbym się, że te "pół skarpetki" okażą się inteligentniejsze ode mnie Pozdrawiam i czekam na odpowiedź - jak to działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 28 Października 2013 Udostępnij Napisano 28 Października 2013 CześćIdea o co chodzi przemyciła się w poście Janka K. Ja już wiem i dla mnie bezsens w narciarstwie amatorskim jak wszelkie sztuczności. W sporcie to inna rozmowa.Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 28 Października 2013 Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Nabyłem kiedyś taką opaskę na rękę na targach ISPO w Monachium. i jak konretnie działała? To zuzycie polegało na tym ze działanie osłabło (zanikło?) , czy sie np. rozleciała?... Pytam dociekliwie , bo jedyne co wygooglałem poza reklamami to: http://www.insomnia....t648356-s2.html Pozdrawiam M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... narciarz70 Napisano 28 Października 2013 Udostępnij Napisano 28 Października 2013 i jak konretnie działała? To zuzycie polegało na tym ze działanie osłabło (zanikło?) , czy sie np. rozleciała?... Pytam dociekliwie , bo jedyne co wygooglałem poza reklamami to: http://www.insomnia....t648356-s2.html Pozdrawiam M Opaska się rozpadła bo silikon pękł po 2 lata ciągłego noszenia wszędzie ale najważniejszy element czyli hologram cały czas działał Ja byłem bardzo zadowolony z działania tej opaski i żałuję, że nie mogę kupić drugiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 2 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Opaska się rozpadła bo silikon pękł po 2 lata ciągłego noszenia wszędzie ale najważniejszy element czyli hologram cały czas działał Ja byłem bardzo zadowolony z działania tej opaski i żałuję, że nie mogę kupić drugiej. tu juz SUPER naukowa sprawa……. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 lata później... izou Napisano 30 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2018 Mam pytanie co do opaski... Czy taka opaska zapewnia dodatkową ochrone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 30 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2018 Mam pytanie co do opaski... Czy taka opaska zapewnia dodatkową ochrone? ...oczywiście. Głównie osłabia działanie "sił nieczystych". A wiara czyni cuda! pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 30 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2018 ...oczywiście. Głównie osłabia działanie "sił nieczystych". A wiara czyni cuda! pozdr. Panowie, nie wierzycie a od lat są dostępne na rynku opaski, które władają umysłami ludzi. Jakby ktoś nie pamiętał to jednym z czołowych producentów jest firma Rolex. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zela Napisano 31 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2018 Zależy jaka jest to opaska. Jesli jest to konkretna opaska kompresyjna dobrej firmy to tak. Zapewnia ochronę. stabilizuje zmniejsza ból zmiejsza obrzęk https://www.os1st.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 2 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2018 Panowie, nie wierzycie a od lat są dostępne na rynku opaski, które władają umysłami ludzi. Jakby ktoś nie pamiętał to jednym z czołowych producentów jest firma Rolex. Niektóre plemiona dotąd używają opasek na biodra. Podobno bardzo wspomaga rozrodczość i w ogóle zdrowie psychiczne użytkowników, a więc bardzo pożyteczne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Ubrania i akcesoria opaska kompresyjna na narty × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
narciarz70 Napisano 28 Października 2013 Udostępnij Napisano 28 Października 2013 i jak konretnie działała? To zuzycie polegało na tym ze działanie osłabło (zanikło?) , czy sie np. rozleciała?... Pytam dociekliwie , bo jedyne co wygooglałem poza reklamami to: http://www.insomnia....t648356-s2.html Pozdrawiam M Opaska się rozpadła bo silikon pękł po 2 lata ciągłego noszenia wszędzie ale najważniejszy element czyli hologram cały czas działał Ja byłem bardzo zadowolony z działania tej opaski i żałuję, że nie mogę kupić drugiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 2 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Opaska się rozpadła bo silikon pękł po 2 lata ciągłego noszenia wszędzie ale najważniejszy element czyli hologram cały czas działał Ja byłem bardzo zadowolony z działania tej opaski i żałuję, że nie mogę kupić drugiej. tu juz SUPER naukowa sprawa……. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 lata później... izou Napisano 30 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2018 Mam pytanie co do opaski... Czy taka opaska zapewnia dodatkową ochrone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 30 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2018 Mam pytanie co do opaski... Czy taka opaska zapewnia dodatkową ochrone? ...oczywiście. Głównie osłabia działanie "sił nieczystych". A wiara czyni cuda! pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 30 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2018 ...oczywiście. Głównie osłabia działanie "sił nieczystych". A wiara czyni cuda! pozdr. Panowie, nie wierzycie a od lat są dostępne na rynku opaski, które władają umysłami ludzi. Jakby ktoś nie pamiętał to jednym z czołowych producentów jest firma Rolex. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zela Napisano 31 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2018 Zależy jaka jest to opaska. Jesli jest to konkretna opaska kompresyjna dobrej firmy to tak. Zapewnia ochronę. stabilizuje zmniejsza ból zmiejsza obrzęk https://www.os1st.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 2 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2018 Panowie, nie wierzycie a od lat są dostępne na rynku opaski, które władają umysłami ludzi. Jakby ktoś nie pamiętał to jednym z czołowych producentów jest firma Rolex. Niektóre plemiona dotąd używają opasek na biodra. Podobno bardzo wspomaga rozrodczość i w ogóle zdrowie psychiczne użytkowników, a więc bardzo pożyteczne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Ubrania i akcesoria opaska kompresyjna na narty × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
jan koval Napisano 2 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Opaska się rozpadła bo silikon pękł po 2 lata ciągłego noszenia wszędzie ale najważniejszy element czyli hologram cały czas działał Ja byłem bardzo zadowolony z działania tej opaski i żałuję, że nie mogę kupić drugiej. tu juz SUPER naukowa sprawa……. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 lata później... izou Napisano 30 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2018 Mam pytanie co do opaski... Czy taka opaska zapewnia dodatkową ochrone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 30 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2018 Mam pytanie co do opaski... Czy taka opaska zapewnia dodatkową ochrone? ...oczywiście. Głównie osłabia działanie "sił nieczystych". A wiara czyni cuda! pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 30 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2018 ...oczywiście. Głównie osłabia działanie "sił nieczystych". A wiara czyni cuda! pozdr. Panowie, nie wierzycie a od lat są dostępne na rynku opaski, które władają umysłami ludzi. Jakby ktoś nie pamiętał to jednym z czołowych producentów jest firma Rolex. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zela Napisano 31 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2018 Zależy jaka jest to opaska. Jesli jest to konkretna opaska kompresyjna dobrej firmy to tak. Zapewnia ochronę. stabilizuje zmniejsza ból zmiejsza obrzęk https://www.os1st.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 2 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2018 Panowie, nie wierzycie a od lat są dostępne na rynku opaski, które władają umysłami ludzi. Jakby ktoś nie pamiętał to jednym z czołowych producentów jest firma Rolex. Niektóre plemiona dotąd używają opasek na biodra. Podobno bardzo wspomaga rozrodczość i w ogóle zdrowie psychiczne użytkowników, a więc bardzo pożyteczne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Ubrania i akcesoria opaska kompresyjna na narty
izou Napisano 30 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2018 Mam pytanie co do opaski... Czy taka opaska zapewnia dodatkową ochrone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dany de Vino Napisano 30 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2018 Mam pytanie co do opaski... Czy taka opaska zapewnia dodatkową ochrone? ...oczywiście. Głównie osłabia działanie "sił nieczystych". A wiara czyni cuda! pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 30 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2018 ...oczywiście. Głównie osłabia działanie "sił nieczystych". A wiara czyni cuda! pozdr. Panowie, nie wierzycie a od lat są dostępne na rynku opaski, które władają umysłami ludzi. Jakby ktoś nie pamiętał to jednym z czołowych producentów jest firma Rolex. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zela Napisano 31 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2018 Zależy jaka jest to opaska. Jesli jest to konkretna opaska kompresyjna dobrej firmy to tak. Zapewnia ochronę. stabilizuje zmniejsza ból zmiejsza obrzęk https://www.os1st.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 2 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2018 Panowie, nie wierzycie a od lat są dostępne na rynku opaski, które władają umysłami ludzi. Jakby ktoś nie pamiętał to jednym z czołowych producentów jest firma Rolex. Niektóre plemiona dotąd używają opasek na biodra. Podobno bardzo wspomaga rozrodczość i w ogóle zdrowie psychiczne użytkowników, a więc bardzo pożyteczne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Ubrania i akcesoria opaska kompresyjna na narty
Spiochu Napisano 30 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2018 ...oczywiście. Głównie osłabia działanie "sił nieczystych". A wiara czyni cuda! pozdr. Panowie, nie wierzycie a od lat są dostępne na rynku opaski, które władają umysłami ludzi. Jakby ktoś nie pamiętał to jednym z czołowych producentów jest firma Rolex. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zela Napisano 31 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2018 Zależy jaka jest to opaska. Jesli jest to konkretna opaska kompresyjna dobrej firmy to tak. Zapewnia ochronę. stabilizuje zmniejsza ból zmiejsza obrzęk https://www.os1st.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 2 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2018 Panowie, nie wierzycie a od lat są dostępne na rynku opaski, które władają umysłami ludzi. Jakby ktoś nie pamiętał to jednym z czołowych producentów jest firma Rolex. Niektóre plemiona dotąd używają opasek na biodra. Podobno bardzo wspomaga rozrodczość i w ogóle zdrowie psychiczne użytkowników, a więc bardzo pożyteczne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
zela Napisano 31 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2018 Zależy jaka jest to opaska. Jesli jest to konkretna opaska kompresyjna dobrej firmy to tak. Zapewnia ochronę. stabilizuje zmniejsza ból zmiejsza obrzęk https://www.os1st.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dany de Vino Napisano 2 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2018 Panowie, nie wierzycie a od lat są dostępne na rynku opaski, które władają umysłami ludzi. Jakby ktoś nie pamiętał to jednym z czołowych producentów jest firma Rolex. Niektóre plemiona dotąd używają opasek na biodra. Podobno bardzo wspomaga rozrodczość i w ogóle zdrowie psychiczne użytkowników, a więc bardzo pożyteczne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi