fredowski Napisano 21 Października 2013 Udostępnij Napisano 21 Października 2013 "a ja na to jak na lato" i Kazimierz tez latem. Zabawki sa, to brakuje tylko miejsca w szufladzie zwanej apartamentem. Do Wesolego busa nie wsiadam (nie dam sie obslabic). Twoj ruch (nie mylic choc masz blisko) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 21 Października 2013 Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Jak przyjdzie zima, to proponuję na jedne sanki dać jeden worek ziemniaków a na drugie dwa worki i puscić, i problem sam sie rozwiąże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radcom Napisano 25 Października 2013 Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Ja myślę, że cięższy narciarz szybciej załatwi kolana. A szybciej to zawsze pojedzie sprawniejszy... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi