jark Napisano 6 Października 2013 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Ponawiam pytanie!!!! Można szału dostać, jak wchodzi się do wątku mającego już kilka/kilkadziesiąt stron, a widzi się pierwszy post z przed 5 lat!!! Tadek albo klikasz na datę (już Ci to podpowiedziano) albo po prawej stronie tematu (jak na niego najeżdzasz kursorem) pojawia się czarne kółeczko ze strzałka (w dół) kliknij na nie , a uzyskasz podglad ostaniego postu , bez konieczności otwierania tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Odpowiedzi 84 Dodano 11 l Ostatniej odpowiedzi 7 l Top użytkownicy w tym temacie 20 4 5 4 Popularne dni 5 Paź 31 4 Paź 19 7 Paź 18 6 Paź 10 Top użytkownicy w tym temacie SkiForum 20 odpowiedzi jark 4 odpowiedzi Tadeusz T 5 odpowiedzi jaro323 4 odpowiedzi Popularne dni 5 Paź 2013 31 odpowiedzi 4 Paź 2013 19 odpowiedzi 7 Paź 2013 18 odpowiedzi 6 Paź 2013 10 odpowiedzi daro65_del Napisano 6 Października 2013 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Każdy będzie potrzebował 5 minut (...) Proszę zgłaszać swoje uwagi i sugestie 5 min. i już wiem ,że u mnie nie wszystko chodzi. Jeszcze się nie przyzwyczaiłem do starego a już trzeba wchodzić w nową formę. Wciąż irytuje mnie śledzenie "gościa" typu 'a teraz przegląda profil Kowalskiego'...brakuje jeszcze: 'teraz pije kawę', 'teraz robi siusiu', itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... SkiForum Napisano 6 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Wciąż irytuje mnie śledzenie "gościa" typu 'a teraz przegląda profil Kowalskiego'...brakuje jeszcze: 'teraz pije kawę', 'teraz robi siusiu', itp. Dzięki, inwigilacja wyłączona TapaTalk już jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... daro65_del Napisano 6 Października 2013 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Dziękuje ale nie chciałem się narzucać bo może innym (większości) taka inwigilacja odpowiada? Pobadam forum w najbliższych dniach co i jak ,i postaram się zgłosić ew. swoje skromne uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kuzon Napisano 6 Października 2013 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Ponawiam pytanie!!!! Można szału dostać, jak wchodzi się do wątku mającego już kilka/kilkadziesiąt stron, a widzi się pierwszy post z przed 5 lat!!! Tadek Nie wiem czy dobrze zrozumiałem, ale opiszę sposób w jaki ja korzystam z forum na tym skrypcie i być może znajdziesz w tym metodę na rozwiązanie Twojego problemu. Wchodzę na stronę główną, po prawej klikam na napis "Wyświetl nową zawartość" - wyświetlają się wszystkie nowe tematy, które pojawiły się od mojej ostatniej wizyty na forum (lub tematy które już czytałem, ale w międzyczasie, ktoś coś nowego w nich napisał). Jeżeli trafiam na temat który mnie interesuje, to klikam na kropkę która jest przed tytułem wątku (kropka może być gwiazdką, jeśli jest to temat, który dodaliśmy do obserwowanych), to przenosi mnie do pierwszego nieczytanego posta w tym wątku - nie muszę szukać gdzie ostatnio skończyłem czytać. Kiedy już przejrzę całe forum, to na koniec zjeżdżam na sam dół strony i klikam napis "Oznacz jako przeczytane" i w tym co wyskoczy klikam "Wszystko" - dzięki temu, jak za jakiś czas znowu wejdę na forum, to po kliknięciu na "Wyświetl nową zawartość" zobaczę tylko nowe tematy, które się pojawiły od czasu mojej ostatniej wizyty. Podsumowując, najważniejsze dla mnie są "Wyświetl nową zawartość", kropka która jest przed tytułem wątku i "Oznacz jako przeczytane". Poprzedni skrypt na którym działało forum, to było coś strasznego (dla mnie)! Wiele razy rezygnowałem z wchodzenia, bo sama myśl, że mam się przebijać przez ten absurdalny interfejs, powodowała, że dawałem sobie spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 6 Października 2013 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... faf500 Napisano 6 Października 2013 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 A może by tak wyświetlać videa w stopkach jako linki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... SkiForum Napisano 6 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 6 Października 2013 A może by tak wyświetlać videa w stopkach jako linki? Można, np. marioo parę postów wyżej ma link do youtuba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 6 Października 2013 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 dla mnie ta poczta to dalej czarna magia, nie mogę odnaleźć postów wysłanych - brak podziału czytelnego na wiadomości wysłane i odebrane nie mówiąc już o inf. od kogo i do kogo kolejna rzecz to oznakowanie stron postów: nie można zrobić tego prosto mianowicie: pierwsza strona < 2,3,4 > ostatnia strona gdzie znaki <> to przewijanie o jedna stroną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... faf500 Napisano 6 Października 2013 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Można, np. marioo parę postów wyżej ma link do youtuba... Wiem, że można Chodziło mi o to, żeby były linki zamiast zajmujących miejsce dużych playerów, co zauważyłem w kilku postach... Ale coś się chyba poprzestawiało, bo już tylko linki widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Lukaszo86 Napisano 7 Października 2013 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Mi tam nowe forum od razy przypadło do gustu bo na tym silniku działa też forum rowerowe ;-) Ale moja sugestia jest, żeby rozbudować dział "Ogłoszenia", bo narazie jest wszystko w jednym worze, a fajnie by było gdyby podzielić je na "kupię" "sprzedam" "szukam" "zaoferuję" itp. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piotr_67 Napisano 7 Października 2013 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Zauważyłem, że w nowym forum nie mogę edytować własnego profilu. Chciałem pozmieniać co nieco i klops. Po naciśnięciu "edytuj profil" pojawiają się zmiany stref czasowych, daty urodzenia itp. Nie da się jednak zmienić informacji "o mnie". Po naciśnięciu klawisza "edytuj stronę o mnie" pojawia się okienko ale ogólne. Nie da się skorygować informacji np. jakie narty, czy chop czy kobita itp. Albo coś nie halo, albo ja jestem jakaś pierdoła i nie umię Poza tym działa i wygląda fajnie, jak coś się wyłapię to napiszę. Pozdrawiam. PS: już po zatwierdzeniu mojego posta, temat w którym go umieściłem nie wskakuje do "wyświetl nową zawartość" Ciekawe czemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JG77 Napisano 7 Października 2013 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Nie wiem ,niby przejrzyście ale jakoś nie mogę się odnaleźć w tym nowym układzie,może to kwestia przyzwyczajenia ale odnoszę wrażenie że jakoś tak porozrzucane ,ale ...może się mylę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hanka1 Napisano 7 Października 2013 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Moim zdaniem przejrzyściej by było, gdyby Nick forumowicza był w miejscu gdzie teraz jest nazwa "Użytkownik", bo polożenie nicka tak daleko od zdjęcia, na grubej niebieskiej belce, jest optycznie niefunkcjonalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 7 Października 2013 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Ufff. Tapatalk działa. Można jakoś czytac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 7 Października 2013 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Moim zdaniem przejrzyściej by było, gdyby Nick forumowicza był w miejscu gdzie teraz jest nazwa "Użytkownik", bo polożenie nicka tak daleko od zdjęcia, na grubej niebieskiej belce, jest optycznie niefunkcjonalne. dobrze gada polać jej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... SkiForum Napisano 7 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Zauważyłem, że w nowym forum nie mogę edytować własnego profilu. Dzięki za zgłoszenie, już powinno wszędzie działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jark Napisano 7 Października 2013 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 PS: już po zatwierdzeniu mojego posta, temat w którym go umieściłem nie wskakuje do "wyświetl nową zawartość" Ciekawe czemu. po lewej strioniue masz ramkę i obecnie zapewne masz tam zaznaczoną opcję 'Nieczytana zawartość' zmień na np. 'ostanie 24 godziny' będziesz widział wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 7 Października 2013 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Podczas pisania nowego posta nie mogę dodać zdjęć jako załączników - zdjęcie moge wybrać z dysku ale gdy chcę załączyć plik pojawia sie "Błąd Wysyłanie zakończone niepowodzeniem ".Poniżej jest jeszcze informacja "Możesz korzystać z Wysyłanie plików nie jest dozwolone dostępnego limitu miejsca na załączniki (maksymalny rozmiar pojedynczego pliku to 10 MB)"Tak samo nie mogę podłączyć załącznika podczas wysyłania wiadomosci prywatnej.Nie można pisac nowych tematów w dziale "wyjazdy szukam ludzi"Oprócz tego zauważyłem że podczas pisania w firefoxie na przykład tego postu firefox nie sprawdza pisowni i automatycznie nie podświetla wyrazów z błędami większymi lub mniejszymi .Na razie tyle udało mi się wykryć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... SkiForum Napisano 7 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Podczas pisania nowego posta nie mogę dodać zdjęć jako załączników - zdjęcie moge wybrać z dysku ale gdy chcę załączyć plik pojawia sie "Błąd Wysyłanie zakończone niepowodzeniem ". Poniżej jest jeszcze informacja "Możesz korzystać z Wysyłanie plików nie jest dozwolone dostępnego limitu miejsca na załączniki (maksymalny rozmiar pojedynczego pliku to 10 MB)" Tak samo nie mogę podłączyć załącznika podczas wysyłania wiadomosci prywatnej. Nie można pisac nowych tematów w dziale "wyjazdy szukam ludzi" Oprócz tego zauważyłem że podczas pisania w firefoxie na przykład tego postu firefox nie sprawdza pisowni i automatycznie nie podświetla wyrazów z błędami większymi lub mniejszymi . Na razie tyle udało mi się wykryć . 1. Ile te zdjęcia mają MB? W jakim są formacie? Jednorazowo można wybrać paczkę do 10MB zdjęć która ma być przesłana. 2. Wiadomości prywatne, podobne pytanie? (sprawdź czy można inne zdjęcie mniejsze załączyć...) 3. Wyjazdy szukam ludzi - pisanie w dziale ogólnym zostało wyłączone, piszemy tylko w odpowiednich subdziałach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 7 Października 2013 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 1. Ile te zdjęcia mają MB? W jakim są formacie? Jednorazowo można wybrać paczkę do 10MB zdjęć która ma być przesłana.2. Wiadomości prywatne, podobne pytanie? (sprawdź czy można inne zdjęcie mniejsze załączyć...)3. Wyjazdy szukam ludzi - pisanie w dziale ogólnym zostało wyłączone, piszemy tylko w odpowiednich subdziałach.Zdjecia są malutkie po 40-50 kb. Probowalem tylko jedno dolączyć.Jak przechodzę w "zawansowany tryb "to pojawia sie taki komunikat " Limit załączników został wyczerpany " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Porter Napisano 7 Października 2013 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Wyjazdy szukam ludzi - pisanie w dziale ogólnym zostało wyłączone, piszemy tylko w odpowiednich subdziałach. Uważam, że przez to zrobił się spory bałagan bo mało kto zagląda do subdziałów - może się nauczymy. Tylko po co w takim razie trzymać dział "wyjazdy szukam ludzi"? Przerzućcie stare posty do subdziałów i jednym ruchem zrobicie z tym porządek. I może powinno się też zmienić opis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... SkiForum Napisano 7 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Dzięki, powinno już działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... SkiForum Napisano 7 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Uważam, że przez to zrobił się spory bałagan bo mało kto zagląda do subdziałów - może się nauczymy. Tylko po co w takim razie trzymać dział "wyjazdy szukam ludzi"? Przerzućcie stare posty do subdziałów i jednym ruchem zrobicie z tym porządek. I może powinno się też zmienić opis Działy wyjazdowe będą bardziej widoczne w widoku całego forum niż jest to obecnie więc będzie OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 7 Października 2013 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Działy wyjazdowe będą bardziej widoczne w widoku całego forum niż jest to obecnie więc będzie OK Uważam że bez sensu jest pozostawienie w takiej formie - mało kto dotrze dotrze do działu wyjazdy zagraniczne a zaglądając tylko w dział "wyjazdy szukam ludzi" potencjalny chętny na wyjazd będzię się dziwił że jest tak mało wyjazdów i suma sumarum nie pojedzie nigdzie. Przy takim ograniczeniu "dostępu " do informacji dział ten może umrzeć za jakiś czas śmiercią naturalną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 3 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic SkiForum.pl Nowa wersja SkiForum.pl × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
daro65_del Napisano 6 Października 2013 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Każdy będzie potrzebował 5 minut (...) Proszę zgłaszać swoje uwagi i sugestie 5 min. i już wiem ,że u mnie nie wszystko chodzi. Jeszcze się nie przyzwyczaiłem do starego a już trzeba wchodzić w nową formę. Wciąż irytuje mnie śledzenie "gościa" typu 'a teraz przegląda profil Kowalskiego'...brakuje jeszcze: 'teraz pije kawę', 'teraz robi siusiu', itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... SkiForum Napisano 6 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Wciąż irytuje mnie śledzenie "gościa" typu 'a teraz przegląda profil Kowalskiego'...brakuje jeszcze: 'teraz pije kawę', 'teraz robi siusiu', itp. Dzięki, inwigilacja wyłączona TapaTalk już jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... daro65_del Napisano 6 Października 2013 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Dziękuje ale nie chciałem się narzucać bo może innym (większości) taka inwigilacja odpowiada? Pobadam forum w najbliższych dniach co i jak ,i postaram się zgłosić ew. swoje skromne uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kuzon Napisano 6 Października 2013 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Ponawiam pytanie!!!! Można szału dostać, jak wchodzi się do wątku mającego już kilka/kilkadziesiąt stron, a widzi się pierwszy post z przed 5 lat!!! Tadek Nie wiem czy dobrze zrozumiałem, ale opiszę sposób w jaki ja korzystam z forum na tym skrypcie i być może znajdziesz w tym metodę na rozwiązanie Twojego problemu. Wchodzę na stronę główną, po prawej klikam na napis "Wyświetl nową zawartość" - wyświetlają się wszystkie nowe tematy, które pojawiły się od mojej ostatniej wizyty na forum (lub tematy które już czytałem, ale w międzyczasie, ktoś coś nowego w nich napisał). Jeżeli trafiam na temat który mnie interesuje, to klikam na kropkę która jest przed tytułem wątku (kropka może być gwiazdką, jeśli jest to temat, który dodaliśmy do obserwowanych), to przenosi mnie do pierwszego nieczytanego posta w tym wątku - nie muszę szukać gdzie ostatnio skończyłem czytać. Kiedy już przejrzę całe forum, to na koniec zjeżdżam na sam dół strony i klikam napis "Oznacz jako przeczytane" i w tym co wyskoczy klikam "Wszystko" - dzięki temu, jak za jakiś czas znowu wejdę na forum, to po kliknięciu na "Wyświetl nową zawartość" zobaczę tylko nowe tematy, które się pojawiły od czasu mojej ostatniej wizyty. Podsumowując, najważniejsze dla mnie są "Wyświetl nową zawartość", kropka która jest przed tytułem wątku i "Oznacz jako przeczytane". Poprzedni skrypt na którym działało forum, to było coś strasznego (dla mnie)! Wiele razy rezygnowałem z wchodzenia, bo sama myśl, że mam się przebijać przez ten absurdalny interfejs, powodowała, że dawałem sobie spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 6 Października 2013 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... faf500 Napisano 6 Października 2013 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 A może by tak wyświetlać videa w stopkach jako linki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... SkiForum Napisano 6 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 6 Października 2013 A może by tak wyświetlać videa w stopkach jako linki? Można, np. marioo parę postów wyżej ma link do youtuba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 6 Października 2013 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 dla mnie ta poczta to dalej czarna magia, nie mogę odnaleźć postów wysłanych - brak podziału czytelnego na wiadomości wysłane i odebrane nie mówiąc już o inf. od kogo i do kogo kolejna rzecz to oznakowanie stron postów: nie można zrobić tego prosto mianowicie: pierwsza strona < 2,3,4 > ostatnia strona gdzie znaki <> to przewijanie o jedna stroną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... faf500 Napisano 6 Października 2013 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Można, np. marioo parę postów wyżej ma link do youtuba... Wiem, że można Chodziło mi o to, żeby były linki zamiast zajmujących miejsce dużych playerów, co zauważyłem w kilku postach... Ale coś się chyba poprzestawiało, bo już tylko linki widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Lukaszo86 Napisano 7 Października 2013 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Mi tam nowe forum od razy przypadło do gustu bo na tym silniku działa też forum rowerowe ;-) Ale moja sugestia jest, żeby rozbudować dział "Ogłoszenia", bo narazie jest wszystko w jednym worze, a fajnie by było gdyby podzielić je na "kupię" "sprzedam" "szukam" "zaoferuję" itp. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piotr_67 Napisano 7 Października 2013 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Zauważyłem, że w nowym forum nie mogę edytować własnego profilu. Chciałem pozmieniać co nieco i klops. Po naciśnięciu "edytuj profil" pojawiają się zmiany stref czasowych, daty urodzenia itp. Nie da się jednak zmienić informacji "o mnie". Po naciśnięciu klawisza "edytuj stronę o mnie" pojawia się okienko ale ogólne. Nie da się skorygować informacji np. jakie narty, czy chop czy kobita itp. Albo coś nie halo, albo ja jestem jakaś pierdoła i nie umię Poza tym działa i wygląda fajnie, jak coś się wyłapię to napiszę. Pozdrawiam. PS: już po zatwierdzeniu mojego posta, temat w którym go umieściłem nie wskakuje do "wyświetl nową zawartość" Ciekawe czemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JG77 Napisano 7 Października 2013 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Nie wiem ,niby przejrzyście ale jakoś nie mogę się odnaleźć w tym nowym układzie,może to kwestia przyzwyczajenia ale odnoszę wrażenie że jakoś tak porozrzucane ,ale ...może się mylę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hanka1 Napisano 7 Października 2013 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Moim zdaniem przejrzyściej by było, gdyby Nick forumowicza był w miejscu gdzie teraz jest nazwa "Użytkownik", bo polożenie nicka tak daleko od zdjęcia, na grubej niebieskiej belce, jest optycznie niefunkcjonalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 7 Października 2013 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Ufff. Tapatalk działa. Można jakoś czytac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 7 Października 2013 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Moim zdaniem przejrzyściej by było, gdyby Nick forumowicza był w miejscu gdzie teraz jest nazwa "Użytkownik", bo polożenie nicka tak daleko od zdjęcia, na grubej niebieskiej belce, jest optycznie niefunkcjonalne. dobrze gada polać jej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... SkiForum Napisano 7 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Zauważyłem, że w nowym forum nie mogę edytować własnego profilu. Dzięki za zgłoszenie, już powinno wszędzie działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jark Napisano 7 Października 2013 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 PS: już po zatwierdzeniu mojego posta, temat w którym go umieściłem nie wskakuje do "wyświetl nową zawartość" Ciekawe czemu. po lewej strioniue masz ramkę i obecnie zapewne masz tam zaznaczoną opcję 'Nieczytana zawartość' zmień na np. 'ostanie 24 godziny' będziesz widział wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 7 Października 2013 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Podczas pisania nowego posta nie mogę dodać zdjęć jako załączników - zdjęcie moge wybrać z dysku ale gdy chcę załączyć plik pojawia sie "Błąd Wysyłanie zakończone niepowodzeniem ".Poniżej jest jeszcze informacja "Możesz korzystać z Wysyłanie plików nie jest dozwolone dostępnego limitu miejsca na załączniki (maksymalny rozmiar pojedynczego pliku to 10 MB)"Tak samo nie mogę podłączyć załącznika podczas wysyłania wiadomosci prywatnej.Nie można pisac nowych tematów w dziale "wyjazdy szukam ludzi"Oprócz tego zauważyłem że podczas pisania w firefoxie na przykład tego postu firefox nie sprawdza pisowni i automatycznie nie podświetla wyrazów z błędami większymi lub mniejszymi .Na razie tyle udało mi się wykryć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... SkiForum Napisano 7 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Podczas pisania nowego posta nie mogę dodać zdjęć jako załączników - zdjęcie moge wybrać z dysku ale gdy chcę załączyć plik pojawia sie "Błąd Wysyłanie zakończone niepowodzeniem ". Poniżej jest jeszcze informacja "Możesz korzystać z Wysyłanie plików nie jest dozwolone dostępnego limitu miejsca na załączniki (maksymalny rozmiar pojedynczego pliku to 10 MB)" Tak samo nie mogę podłączyć załącznika podczas wysyłania wiadomosci prywatnej. Nie można pisac nowych tematów w dziale "wyjazdy szukam ludzi" Oprócz tego zauważyłem że podczas pisania w firefoxie na przykład tego postu firefox nie sprawdza pisowni i automatycznie nie podświetla wyrazów z błędami większymi lub mniejszymi . Na razie tyle udało mi się wykryć . 1. Ile te zdjęcia mają MB? W jakim są formacie? Jednorazowo można wybrać paczkę do 10MB zdjęć która ma być przesłana. 2. Wiadomości prywatne, podobne pytanie? (sprawdź czy można inne zdjęcie mniejsze załączyć...) 3. Wyjazdy szukam ludzi - pisanie w dziale ogólnym zostało wyłączone, piszemy tylko w odpowiednich subdziałach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 7 Października 2013 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 1. Ile te zdjęcia mają MB? W jakim są formacie? Jednorazowo można wybrać paczkę do 10MB zdjęć która ma być przesłana.2. Wiadomości prywatne, podobne pytanie? (sprawdź czy można inne zdjęcie mniejsze załączyć...)3. Wyjazdy szukam ludzi - pisanie w dziale ogólnym zostało wyłączone, piszemy tylko w odpowiednich subdziałach.Zdjecia są malutkie po 40-50 kb. Probowalem tylko jedno dolączyć.Jak przechodzę w "zawansowany tryb "to pojawia sie taki komunikat " Limit załączników został wyczerpany " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Porter Napisano 7 Października 2013 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Wyjazdy szukam ludzi - pisanie w dziale ogólnym zostało wyłączone, piszemy tylko w odpowiednich subdziałach. Uważam, że przez to zrobił się spory bałagan bo mało kto zagląda do subdziałów - może się nauczymy. Tylko po co w takim razie trzymać dział "wyjazdy szukam ludzi"? Przerzućcie stare posty do subdziałów i jednym ruchem zrobicie z tym porządek. I może powinno się też zmienić opis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... SkiForum Napisano 7 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Dzięki, powinno już działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... SkiForum Napisano 7 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Uważam, że przez to zrobił się spory bałagan bo mało kto zagląda do subdziałów - może się nauczymy. Tylko po co w takim razie trzymać dział "wyjazdy szukam ludzi"? Przerzućcie stare posty do subdziałów i jednym ruchem zrobicie z tym porządek. I może powinno się też zmienić opis Działy wyjazdowe będą bardziej widoczne w widoku całego forum niż jest to obecnie więc będzie OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 7 Października 2013 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Działy wyjazdowe będą bardziej widoczne w widoku całego forum niż jest to obecnie więc będzie OK Uważam że bez sensu jest pozostawienie w takiej formie - mało kto dotrze dotrze do działu wyjazdy zagraniczne a zaglądając tylko w dział "wyjazdy szukam ludzi" potencjalny chętny na wyjazd będzię się dziwił że jest tak mało wyjazdów i suma sumarum nie pojedzie nigdzie. Przy takim ograniczeniu "dostępu " do informacji dział ten może umrzeć za jakiś czas śmiercią naturalną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 3 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic SkiForum.pl Nowa wersja SkiForum.pl × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
SkiForum Napisano 6 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Wciąż irytuje mnie śledzenie "gościa" typu 'a teraz przegląda profil Kowalskiego'...brakuje jeszcze: 'teraz pije kawę', 'teraz robi siusiu', itp. Dzięki, inwigilacja wyłączona TapaTalk już jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... daro65_del Napisano 6 Października 2013 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Dziękuje ale nie chciałem się narzucać bo może innym (większości) taka inwigilacja odpowiada? Pobadam forum w najbliższych dniach co i jak ,i postaram się zgłosić ew. swoje skromne uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kuzon Napisano 6 Października 2013 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Ponawiam pytanie!!!! Można szału dostać, jak wchodzi się do wątku mającego już kilka/kilkadziesiąt stron, a widzi się pierwszy post z przed 5 lat!!! Tadek Nie wiem czy dobrze zrozumiałem, ale opiszę sposób w jaki ja korzystam z forum na tym skrypcie i być może znajdziesz w tym metodę na rozwiązanie Twojego problemu. Wchodzę na stronę główną, po prawej klikam na napis "Wyświetl nową zawartość" - wyświetlają się wszystkie nowe tematy, które pojawiły się od mojej ostatniej wizyty na forum (lub tematy które już czytałem, ale w międzyczasie, ktoś coś nowego w nich napisał). Jeżeli trafiam na temat który mnie interesuje, to klikam na kropkę która jest przed tytułem wątku (kropka może być gwiazdką, jeśli jest to temat, który dodaliśmy do obserwowanych), to przenosi mnie do pierwszego nieczytanego posta w tym wątku - nie muszę szukać gdzie ostatnio skończyłem czytać. Kiedy już przejrzę całe forum, to na koniec zjeżdżam na sam dół strony i klikam napis "Oznacz jako przeczytane" i w tym co wyskoczy klikam "Wszystko" - dzięki temu, jak za jakiś czas znowu wejdę na forum, to po kliknięciu na "Wyświetl nową zawartość" zobaczę tylko nowe tematy, które się pojawiły od czasu mojej ostatniej wizyty. Podsumowując, najważniejsze dla mnie są "Wyświetl nową zawartość", kropka która jest przed tytułem wątku i "Oznacz jako przeczytane". Poprzedni skrypt na którym działało forum, to było coś strasznego (dla mnie)! Wiele razy rezygnowałem z wchodzenia, bo sama myśl, że mam się przebijać przez ten absurdalny interfejs, powodowała, że dawałem sobie spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 6 Października 2013 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... faf500 Napisano 6 Października 2013 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 A może by tak wyświetlać videa w stopkach jako linki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... SkiForum Napisano 6 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 6 Października 2013 A może by tak wyświetlać videa w stopkach jako linki? Można, np. marioo parę postów wyżej ma link do youtuba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 6 Października 2013 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 dla mnie ta poczta to dalej czarna magia, nie mogę odnaleźć postów wysłanych - brak podziału czytelnego na wiadomości wysłane i odebrane nie mówiąc już o inf. od kogo i do kogo kolejna rzecz to oznakowanie stron postów: nie można zrobić tego prosto mianowicie: pierwsza strona < 2,3,4 > ostatnia strona gdzie znaki <> to przewijanie o jedna stroną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... faf500 Napisano 6 Października 2013 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Można, np. marioo parę postów wyżej ma link do youtuba... Wiem, że można Chodziło mi o to, żeby były linki zamiast zajmujących miejsce dużych playerów, co zauważyłem w kilku postach... Ale coś się chyba poprzestawiało, bo już tylko linki widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Lukaszo86 Napisano 7 Października 2013 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Mi tam nowe forum od razy przypadło do gustu bo na tym silniku działa też forum rowerowe ;-) Ale moja sugestia jest, żeby rozbudować dział "Ogłoszenia", bo narazie jest wszystko w jednym worze, a fajnie by było gdyby podzielić je na "kupię" "sprzedam" "szukam" "zaoferuję" itp. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piotr_67 Napisano 7 Października 2013 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Zauważyłem, że w nowym forum nie mogę edytować własnego profilu. Chciałem pozmieniać co nieco i klops. Po naciśnięciu "edytuj profil" pojawiają się zmiany stref czasowych, daty urodzenia itp. Nie da się jednak zmienić informacji "o mnie". Po naciśnięciu klawisza "edytuj stronę o mnie" pojawia się okienko ale ogólne. Nie da się skorygować informacji np. jakie narty, czy chop czy kobita itp. Albo coś nie halo, albo ja jestem jakaś pierdoła i nie umię Poza tym działa i wygląda fajnie, jak coś się wyłapię to napiszę. Pozdrawiam. PS: już po zatwierdzeniu mojego posta, temat w którym go umieściłem nie wskakuje do "wyświetl nową zawartość" Ciekawe czemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JG77 Napisano 7 Października 2013 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Nie wiem ,niby przejrzyście ale jakoś nie mogę się odnaleźć w tym nowym układzie,może to kwestia przyzwyczajenia ale odnoszę wrażenie że jakoś tak porozrzucane ,ale ...może się mylę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hanka1 Napisano 7 Października 2013 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Moim zdaniem przejrzyściej by było, gdyby Nick forumowicza był w miejscu gdzie teraz jest nazwa "Użytkownik", bo polożenie nicka tak daleko od zdjęcia, na grubej niebieskiej belce, jest optycznie niefunkcjonalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 7 Października 2013 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Ufff. Tapatalk działa. Można jakoś czytac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 7 Października 2013 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Moim zdaniem przejrzyściej by było, gdyby Nick forumowicza był w miejscu gdzie teraz jest nazwa "Użytkownik", bo polożenie nicka tak daleko od zdjęcia, na grubej niebieskiej belce, jest optycznie niefunkcjonalne. dobrze gada polać jej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... SkiForum Napisano 7 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Zauważyłem, że w nowym forum nie mogę edytować własnego profilu. Dzięki za zgłoszenie, już powinno wszędzie działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jark Napisano 7 Października 2013 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 PS: już po zatwierdzeniu mojego posta, temat w którym go umieściłem nie wskakuje do "wyświetl nową zawartość" Ciekawe czemu. po lewej strioniue masz ramkę i obecnie zapewne masz tam zaznaczoną opcję 'Nieczytana zawartość' zmień na np. 'ostanie 24 godziny' będziesz widział wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 7 Października 2013 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Podczas pisania nowego posta nie mogę dodać zdjęć jako załączników - zdjęcie moge wybrać z dysku ale gdy chcę załączyć plik pojawia sie "Błąd Wysyłanie zakończone niepowodzeniem ".Poniżej jest jeszcze informacja "Możesz korzystać z Wysyłanie plików nie jest dozwolone dostępnego limitu miejsca na załączniki (maksymalny rozmiar pojedynczego pliku to 10 MB)"Tak samo nie mogę podłączyć załącznika podczas wysyłania wiadomosci prywatnej.Nie można pisac nowych tematów w dziale "wyjazdy szukam ludzi"Oprócz tego zauważyłem że podczas pisania w firefoxie na przykład tego postu firefox nie sprawdza pisowni i automatycznie nie podświetla wyrazów z błędami większymi lub mniejszymi .Na razie tyle udało mi się wykryć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... SkiForum Napisano 7 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Podczas pisania nowego posta nie mogę dodać zdjęć jako załączników - zdjęcie moge wybrać z dysku ale gdy chcę załączyć plik pojawia sie "Błąd Wysyłanie zakończone niepowodzeniem ". Poniżej jest jeszcze informacja "Możesz korzystać z Wysyłanie plików nie jest dozwolone dostępnego limitu miejsca na załączniki (maksymalny rozmiar pojedynczego pliku to 10 MB)" Tak samo nie mogę podłączyć załącznika podczas wysyłania wiadomosci prywatnej. Nie można pisac nowych tematów w dziale "wyjazdy szukam ludzi" Oprócz tego zauważyłem że podczas pisania w firefoxie na przykład tego postu firefox nie sprawdza pisowni i automatycznie nie podświetla wyrazów z błędami większymi lub mniejszymi . Na razie tyle udało mi się wykryć . 1. Ile te zdjęcia mają MB? W jakim są formacie? Jednorazowo można wybrać paczkę do 10MB zdjęć która ma być przesłana. 2. Wiadomości prywatne, podobne pytanie? (sprawdź czy można inne zdjęcie mniejsze załączyć...) 3. Wyjazdy szukam ludzi - pisanie w dziale ogólnym zostało wyłączone, piszemy tylko w odpowiednich subdziałach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 7 Października 2013 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 1. Ile te zdjęcia mają MB? W jakim są formacie? Jednorazowo można wybrać paczkę do 10MB zdjęć która ma być przesłana.2. Wiadomości prywatne, podobne pytanie? (sprawdź czy można inne zdjęcie mniejsze załączyć...)3. Wyjazdy szukam ludzi - pisanie w dziale ogólnym zostało wyłączone, piszemy tylko w odpowiednich subdziałach.Zdjecia są malutkie po 40-50 kb. Probowalem tylko jedno dolączyć.Jak przechodzę w "zawansowany tryb "to pojawia sie taki komunikat " Limit załączników został wyczerpany " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Porter Napisano 7 Października 2013 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Wyjazdy szukam ludzi - pisanie w dziale ogólnym zostało wyłączone, piszemy tylko w odpowiednich subdziałach. Uważam, że przez to zrobił się spory bałagan bo mało kto zagląda do subdziałów - może się nauczymy. Tylko po co w takim razie trzymać dział "wyjazdy szukam ludzi"? Przerzućcie stare posty do subdziałów i jednym ruchem zrobicie z tym porządek. I może powinno się też zmienić opis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... SkiForum Napisano 7 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Dzięki, powinno już działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... SkiForum Napisano 7 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Uważam, że przez to zrobił się spory bałagan bo mało kto zagląda do subdziałów - może się nauczymy. Tylko po co w takim razie trzymać dział "wyjazdy szukam ludzi"? Przerzućcie stare posty do subdziałów i jednym ruchem zrobicie z tym porządek. I może powinno się też zmienić opis Działy wyjazdowe będą bardziej widoczne w widoku całego forum niż jest to obecnie więc będzie OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 7 Października 2013 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Działy wyjazdowe będą bardziej widoczne w widoku całego forum niż jest to obecnie więc będzie OK Uważam że bez sensu jest pozostawienie w takiej formie - mało kto dotrze dotrze do działu wyjazdy zagraniczne a zaglądając tylko w dział "wyjazdy szukam ludzi" potencjalny chętny na wyjazd będzię się dziwił że jest tak mało wyjazdów i suma sumarum nie pojedzie nigdzie. Przy takim ograniczeniu "dostępu " do informacji dział ten może umrzeć za jakiś czas śmiercią naturalną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 3 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic SkiForum.pl Nowa wersja SkiForum.pl × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
daro65_del Napisano 6 Października 2013 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Dziękuje ale nie chciałem się narzucać bo może innym (większości) taka inwigilacja odpowiada? Pobadam forum w najbliższych dniach co i jak ,i postaram się zgłosić ew. swoje skromne uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuzon Napisano 6 Października 2013 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Ponawiam pytanie!!!! Można szału dostać, jak wchodzi się do wątku mającego już kilka/kilkadziesiąt stron, a widzi się pierwszy post z przed 5 lat!!! Tadek Nie wiem czy dobrze zrozumiałem, ale opiszę sposób w jaki ja korzystam z forum na tym skrypcie i być może znajdziesz w tym metodę na rozwiązanie Twojego problemu. Wchodzę na stronę główną, po prawej klikam na napis "Wyświetl nową zawartość" - wyświetlają się wszystkie nowe tematy, które pojawiły się od mojej ostatniej wizyty na forum (lub tematy które już czytałem, ale w międzyczasie, ktoś coś nowego w nich napisał). Jeżeli trafiam na temat który mnie interesuje, to klikam na kropkę która jest przed tytułem wątku (kropka może być gwiazdką, jeśli jest to temat, który dodaliśmy do obserwowanych), to przenosi mnie do pierwszego nieczytanego posta w tym wątku - nie muszę szukać gdzie ostatnio skończyłem czytać. Kiedy już przejrzę całe forum, to na koniec zjeżdżam na sam dół strony i klikam napis "Oznacz jako przeczytane" i w tym co wyskoczy klikam "Wszystko" - dzięki temu, jak za jakiś czas znowu wejdę na forum, to po kliknięciu na "Wyświetl nową zawartość" zobaczę tylko nowe tematy, które się pojawiły od czasu mojej ostatniej wizyty. Podsumowując, najważniejsze dla mnie są "Wyświetl nową zawartość", kropka która jest przed tytułem wątku i "Oznacz jako przeczytane". Poprzedni skrypt na którym działało forum, to było coś strasznego (dla mnie)! Wiele razy rezygnowałem z wchodzenia, bo sama myśl, że mam się przebijać przez ten absurdalny interfejs, powodowała, że dawałem sobie spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 6 Października 2013 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... faf500 Napisano 6 Października 2013 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 A może by tak wyświetlać videa w stopkach jako linki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... SkiForum Napisano 6 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 6 Października 2013 A może by tak wyświetlać videa w stopkach jako linki? Można, np. marioo parę postów wyżej ma link do youtuba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 6 Października 2013 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 dla mnie ta poczta to dalej czarna magia, nie mogę odnaleźć postów wysłanych - brak podziału czytelnego na wiadomości wysłane i odebrane nie mówiąc już o inf. od kogo i do kogo kolejna rzecz to oznakowanie stron postów: nie można zrobić tego prosto mianowicie: pierwsza strona < 2,3,4 > ostatnia strona gdzie znaki <> to przewijanie o jedna stroną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... faf500 Napisano 6 Października 2013 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Można, np. marioo parę postów wyżej ma link do youtuba... Wiem, że można Chodziło mi o to, żeby były linki zamiast zajmujących miejsce dużych playerów, co zauważyłem w kilku postach... Ale coś się chyba poprzestawiało, bo już tylko linki widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Lukaszo86 Napisano 7 Października 2013 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Mi tam nowe forum od razy przypadło do gustu bo na tym silniku działa też forum rowerowe ;-) Ale moja sugestia jest, żeby rozbudować dział "Ogłoszenia", bo narazie jest wszystko w jednym worze, a fajnie by było gdyby podzielić je na "kupię" "sprzedam" "szukam" "zaoferuję" itp. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piotr_67 Napisano 7 Października 2013 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Zauważyłem, że w nowym forum nie mogę edytować własnego profilu. Chciałem pozmieniać co nieco i klops. Po naciśnięciu "edytuj profil" pojawiają się zmiany stref czasowych, daty urodzenia itp. Nie da się jednak zmienić informacji "o mnie". Po naciśnięciu klawisza "edytuj stronę o mnie" pojawia się okienko ale ogólne. Nie da się skorygować informacji np. jakie narty, czy chop czy kobita itp. Albo coś nie halo, albo ja jestem jakaś pierdoła i nie umię Poza tym działa i wygląda fajnie, jak coś się wyłapię to napiszę. Pozdrawiam. PS: już po zatwierdzeniu mojego posta, temat w którym go umieściłem nie wskakuje do "wyświetl nową zawartość" Ciekawe czemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JG77 Napisano 7 Października 2013 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Nie wiem ,niby przejrzyście ale jakoś nie mogę się odnaleźć w tym nowym układzie,może to kwestia przyzwyczajenia ale odnoszę wrażenie że jakoś tak porozrzucane ,ale ...może się mylę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hanka1 Napisano 7 Października 2013 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Moim zdaniem przejrzyściej by było, gdyby Nick forumowicza był w miejscu gdzie teraz jest nazwa "Użytkownik", bo polożenie nicka tak daleko od zdjęcia, na grubej niebieskiej belce, jest optycznie niefunkcjonalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 7 Października 2013 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Ufff. Tapatalk działa. Można jakoś czytac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 7 Października 2013 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Moim zdaniem przejrzyściej by było, gdyby Nick forumowicza był w miejscu gdzie teraz jest nazwa "Użytkownik", bo polożenie nicka tak daleko od zdjęcia, na grubej niebieskiej belce, jest optycznie niefunkcjonalne. dobrze gada polać jej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... SkiForum Napisano 7 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Zauważyłem, że w nowym forum nie mogę edytować własnego profilu. Dzięki za zgłoszenie, już powinno wszędzie działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jark Napisano 7 Października 2013 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 PS: już po zatwierdzeniu mojego posta, temat w którym go umieściłem nie wskakuje do "wyświetl nową zawartość" Ciekawe czemu. po lewej strioniue masz ramkę i obecnie zapewne masz tam zaznaczoną opcję 'Nieczytana zawartość' zmień na np. 'ostanie 24 godziny' będziesz widział wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 7 Października 2013 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Podczas pisania nowego posta nie mogę dodać zdjęć jako załączników - zdjęcie moge wybrać z dysku ale gdy chcę załączyć plik pojawia sie "Błąd Wysyłanie zakończone niepowodzeniem ".Poniżej jest jeszcze informacja "Możesz korzystać z Wysyłanie plików nie jest dozwolone dostępnego limitu miejsca na załączniki (maksymalny rozmiar pojedynczego pliku to 10 MB)"Tak samo nie mogę podłączyć załącznika podczas wysyłania wiadomosci prywatnej.Nie można pisac nowych tematów w dziale "wyjazdy szukam ludzi"Oprócz tego zauważyłem że podczas pisania w firefoxie na przykład tego postu firefox nie sprawdza pisowni i automatycznie nie podświetla wyrazów z błędami większymi lub mniejszymi .Na razie tyle udało mi się wykryć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... SkiForum Napisano 7 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Podczas pisania nowego posta nie mogę dodać zdjęć jako załączników - zdjęcie moge wybrać z dysku ale gdy chcę załączyć plik pojawia sie "Błąd Wysyłanie zakończone niepowodzeniem ". Poniżej jest jeszcze informacja "Możesz korzystać z Wysyłanie plików nie jest dozwolone dostępnego limitu miejsca na załączniki (maksymalny rozmiar pojedynczego pliku to 10 MB)" Tak samo nie mogę podłączyć załącznika podczas wysyłania wiadomosci prywatnej. Nie można pisac nowych tematów w dziale "wyjazdy szukam ludzi" Oprócz tego zauważyłem że podczas pisania w firefoxie na przykład tego postu firefox nie sprawdza pisowni i automatycznie nie podświetla wyrazów z błędami większymi lub mniejszymi . Na razie tyle udało mi się wykryć . 1. Ile te zdjęcia mają MB? W jakim są formacie? Jednorazowo można wybrać paczkę do 10MB zdjęć która ma być przesłana. 2. Wiadomości prywatne, podobne pytanie? (sprawdź czy można inne zdjęcie mniejsze załączyć...) 3. Wyjazdy szukam ludzi - pisanie w dziale ogólnym zostało wyłączone, piszemy tylko w odpowiednich subdziałach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 7 Października 2013 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 1. Ile te zdjęcia mają MB? W jakim są formacie? Jednorazowo można wybrać paczkę do 10MB zdjęć która ma być przesłana.2. Wiadomości prywatne, podobne pytanie? (sprawdź czy można inne zdjęcie mniejsze załączyć...)3. Wyjazdy szukam ludzi - pisanie w dziale ogólnym zostało wyłączone, piszemy tylko w odpowiednich subdziałach.Zdjecia są malutkie po 40-50 kb. Probowalem tylko jedno dolączyć.Jak przechodzę w "zawansowany tryb "to pojawia sie taki komunikat " Limit załączników został wyczerpany " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Porter Napisano 7 Października 2013 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Wyjazdy szukam ludzi - pisanie w dziale ogólnym zostało wyłączone, piszemy tylko w odpowiednich subdziałach. Uważam, że przez to zrobił się spory bałagan bo mało kto zagląda do subdziałów - może się nauczymy. Tylko po co w takim razie trzymać dział "wyjazdy szukam ludzi"? Przerzućcie stare posty do subdziałów i jednym ruchem zrobicie z tym porządek. I może powinno się też zmienić opis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... SkiForum Napisano 7 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Dzięki, powinno już działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... SkiForum Napisano 7 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Uważam, że przez to zrobił się spory bałagan bo mało kto zagląda do subdziałów - może się nauczymy. Tylko po co w takim razie trzymać dział "wyjazdy szukam ludzi"? Przerzućcie stare posty do subdziałów i jednym ruchem zrobicie z tym porządek. I może powinno się też zmienić opis Działy wyjazdowe będą bardziej widoczne w widoku całego forum niż jest to obecnie więc będzie OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 7 Października 2013 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Działy wyjazdowe będą bardziej widoczne w widoku całego forum niż jest to obecnie więc będzie OK Uważam że bez sensu jest pozostawienie w takiej formie - mało kto dotrze dotrze do działu wyjazdy zagraniczne a zaglądając tylko w dział "wyjazdy szukam ludzi" potencjalny chętny na wyjazd będzię się dziwił że jest tak mało wyjazdów i suma sumarum nie pojedzie nigdzie. Przy takim ograniczeniu "dostępu " do informacji dział ten może umrzeć za jakiś czas śmiercią naturalną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 3 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic SkiForum.pl Nowa wersja SkiForum.pl × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
kordiankw Napisano 6 Października 2013 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faf500 Napisano 6 Października 2013 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 A może by tak wyświetlać videa w stopkach jako linki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SkiForum Napisano 6 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 6 Października 2013 A może by tak wyświetlać videa w stopkach jako linki? Można, np. marioo parę postów wyżej ma link do youtuba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 6 Października 2013 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 dla mnie ta poczta to dalej czarna magia, nie mogę odnaleźć postów wysłanych - brak podziału czytelnego na wiadomości wysłane i odebrane nie mówiąc już o inf. od kogo i do kogo kolejna rzecz to oznakowanie stron postów: nie można zrobić tego prosto mianowicie: pierwsza strona < 2,3,4 > ostatnia strona gdzie znaki <> to przewijanie o jedna stroną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... faf500 Napisano 6 Października 2013 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Można, np. marioo parę postów wyżej ma link do youtuba... Wiem, że można Chodziło mi o to, żeby były linki zamiast zajmujących miejsce dużych playerów, co zauważyłem w kilku postach... Ale coś się chyba poprzestawiało, bo już tylko linki widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Lukaszo86 Napisano 7 Października 2013 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Mi tam nowe forum od razy przypadło do gustu bo na tym silniku działa też forum rowerowe ;-) Ale moja sugestia jest, żeby rozbudować dział "Ogłoszenia", bo narazie jest wszystko w jednym worze, a fajnie by było gdyby podzielić je na "kupię" "sprzedam" "szukam" "zaoferuję" itp. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piotr_67 Napisano 7 Października 2013 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Zauważyłem, że w nowym forum nie mogę edytować własnego profilu. Chciałem pozmieniać co nieco i klops. Po naciśnięciu "edytuj profil" pojawiają się zmiany stref czasowych, daty urodzenia itp. Nie da się jednak zmienić informacji "o mnie". Po naciśnięciu klawisza "edytuj stronę o mnie" pojawia się okienko ale ogólne. Nie da się skorygować informacji np. jakie narty, czy chop czy kobita itp. Albo coś nie halo, albo ja jestem jakaś pierdoła i nie umię Poza tym działa i wygląda fajnie, jak coś się wyłapię to napiszę. Pozdrawiam. PS: już po zatwierdzeniu mojego posta, temat w którym go umieściłem nie wskakuje do "wyświetl nową zawartość" Ciekawe czemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JG77 Napisano 7 Października 2013 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Nie wiem ,niby przejrzyście ale jakoś nie mogę się odnaleźć w tym nowym układzie,może to kwestia przyzwyczajenia ale odnoszę wrażenie że jakoś tak porozrzucane ,ale ...może się mylę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hanka1 Napisano 7 Października 2013 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Moim zdaniem przejrzyściej by było, gdyby Nick forumowicza był w miejscu gdzie teraz jest nazwa "Użytkownik", bo polożenie nicka tak daleko od zdjęcia, na grubej niebieskiej belce, jest optycznie niefunkcjonalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 7 Października 2013 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Ufff. Tapatalk działa. Można jakoś czytac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 7 Października 2013 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Moim zdaniem przejrzyściej by było, gdyby Nick forumowicza był w miejscu gdzie teraz jest nazwa "Użytkownik", bo polożenie nicka tak daleko od zdjęcia, na grubej niebieskiej belce, jest optycznie niefunkcjonalne. dobrze gada polać jej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... SkiForum Napisano 7 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Zauważyłem, że w nowym forum nie mogę edytować własnego profilu. Dzięki za zgłoszenie, już powinno wszędzie działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jark Napisano 7 Października 2013 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 PS: już po zatwierdzeniu mojego posta, temat w którym go umieściłem nie wskakuje do "wyświetl nową zawartość" Ciekawe czemu. po lewej strioniue masz ramkę i obecnie zapewne masz tam zaznaczoną opcję 'Nieczytana zawartość' zmień na np. 'ostanie 24 godziny' będziesz widział wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 7 Października 2013 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Podczas pisania nowego posta nie mogę dodać zdjęć jako załączników - zdjęcie moge wybrać z dysku ale gdy chcę załączyć plik pojawia sie "Błąd Wysyłanie zakończone niepowodzeniem ".Poniżej jest jeszcze informacja "Możesz korzystać z Wysyłanie plików nie jest dozwolone dostępnego limitu miejsca na załączniki (maksymalny rozmiar pojedynczego pliku to 10 MB)"Tak samo nie mogę podłączyć załącznika podczas wysyłania wiadomosci prywatnej.Nie można pisac nowych tematów w dziale "wyjazdy szukam ludzi"Oprócz tego zauważyłem że podczas pisania w firefoxie na przykład tego postu firefox nie sprawdza pisowni i automatycznie nie podświetla wyrazów z błędami większymi lub mniejszymi .Na razie tyle udało mi się wykryć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... SkiForum Napisano 7 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Podczas pisania nowego posta nie mogę dodać zdjęć jako załączników - zdjęcie moge wybrać z dysku ale gdy chcę załączyć plik pojawia sie "Błąd Wysyłanie zakończone niepowodzeniem ". Poniżej jest jeszcze informacja "Możesz korzystać z Wysyłanie plików nie jest dozwolone dostępnego limitu miejsca na załączniki (maksymalny rozmiar pojedynczego pliku to 10 MB)" Tak samo nie mogę podłączyć załącznika podczas wysyłania wiadomosci prywatnej. Nie można pisac nowych tematów w dziale "wyjazdy szukam ludzi" Oprócz tego zauważyłem że podczas pisania w firefoxie na przykład tego postu firefox nie sprawdza pisowni i automatycznie nie podświetla wyrazów z błędami większymi lub mniejszymi . Na razie tyle udało mi się wykryć . 1. Ile te zdjęcia mają MB? W jakim są formacie? Jednorazowo można wybrać paczkę do 10MB zdjęć która ma być przesłana. 2. Wiadomości prywatne, podobne pytanie? (sprawdź czy można inne zdjęcie mniejsze załączyć...) 3. Wyjazdy szukam ludzi - pisanie w dziale ogólnym zostało wyłączone, piszemy tylko w odpowiednich subdziałach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 7 Października 2013 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 1. Ile te zdjęcia mają MB? W jakim są formacie? Jednorazowo można wybrać paczkę do 10MB zdjęć która ma być przesłana.2. Wiadomości prywatne, podobne pytanie? (sprawdź czy można inne zdjęcie mniejsze załączyć...)3. Wyjazdy szukam ludzi - pisanie w dziale ogólnym zostało wyłączone, piszemy tylko w odpowiednich subdziałach.Zdjecia są malutkie po 40-50 kb. Probowalem tylko jedno dolączyć.Jak przechodzę w "zawansowany tryb "to pojawia sie taki komunikat " Limit załączników został wyczerpany " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Porter Napisano 7 Października 2013 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Wyjazdy szukam ludzi - pisanie w dziale ogólnym zostało wyłączone, piszemy tylko w odpowiednich subdziałach. Uważam, że przez to zrobił się spory bałagan bo mało kto zagląda do subdziałów - może się nauczymy. Tylko po co w takim razie trzymać dział "wyjazdy szukam ludzi"? Przerzućcie stare posty do subdziałów i jednym ruchem zrobicie z tym porządek. I może powinno się też zmienić opis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... SkiForum Napisano 7 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Dzięki, powinno już działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... SkiForum Napisano 7 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Uważam, że przez to zrobił się spory bałagan bo mało kto zagląda do subdziałów - może się nauczymy. Tylko po co w takim razie trzymać dział "wyjazdy szukam ludzi"? Przerzućcie stare posty do subdziałów i jednym ruchem zrobicie z tym porządek. I może powinno się też zmienić opis Działy wyjazdowe będą bardziej widoczne w widoku całego forum niż jest to obecnie więc będzie OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 7 Października 2013 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Działy wyjazdowe będą bardziej widoczne w widoku całego forum niż jest to obecnie więc będzie OK Uważam że bez sensu jest pozostawienie w takiej formie - mało kto dotrze dotrze do działu wyjazdy zagraniczne a zaglądając tylko w dział "wyjazdy szukam ludzi" potencjalny chętny na wyjazd będzię się dziwił że jest tak mało wyjazdów i suma sumarum nie pojedzie nigdzie. Przy takim ograniczeniu "dostępu " do informacji dział ten może umrzeć za jakiś czas śmiercią naturalną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 3 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic SkiForum.pl Nowa wersja SkiForum.pl × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Szabir Napisano 6 Października 2013 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 dla mnie ta poczta to dalej czarna magia, nie mogę odnaleźć postów wysłanych - brak podziału czytelnego na wiadomości wysłane i odebrane nie mówiąc już o inf. od kogo i do kogo kolejna rzecz to oznakowanie stron postów: nie można zrobić tego prosto mianowicie: pierwsza strona < 2,3,4 > ostatnia strona gdzie znaki <> to przewijanie o jedna stroną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faf500 Napisano 6 Października 2013 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Można, np. marioo parę postów wyżej ma link do youtuba... Wiem, że można Chodziło mi o to, żeby były linki zamiast zajmujących miejsce dużych playerów, co zauważyłem w kilku postach... Ale coś się chyba poprzestawiało, bo już tylko linki widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Lukaszo86 Napisano 7 Października 2013 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Mi tam nowe forum od razy przypadło do gustu bo na tym silniku działa też forum rowerowe ;-) Ale moja sugestia jest, żeby rozbudować dział "Ogłoszenia", bo narazie jest wszystko w jednym worze, a fajnie by było gdyby podzielić je na "kupię" "sprzedam" "szukam" "zaoferuję" itp. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piotr_67 Napisano 7 Października 2013 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Zauważyłem, że w nowym forum nie mogę edytować własnego profilu. Chciałem pozmieniać co nieco i klops. Po naciśnięciu "edytuj profil" pojawiają się zmiany stref czasowych, daty urodzenia itp. Nie da się jednak zmienić informacji "o mnie". Po naciśnięciu klawisza "edytuj stronę o mnie" pojawia się okienko ale ogólne. Nie da się skorygować informacji np. jakie narty, czy chop czy kobita itp. Albo coś nie halo, albo ja jestem jakaś pierdoła i nie umię Poza tym działa i wygląda fajnie, jak coś się wyłapię to napiszę. Pozdrawiam. PS: już po zatwierdzeniu mojego posta, temat w którym go umieściłem nie wskakuje do "wyświetl nową zawartość" Ciekawe czemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JG77 Napisano 7 Października 2013 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Nie wiem ,niby przejrzyście ale jakoś nie mogę się odnaleźć w tym nowym układzie,może to kwestia przyzwyczajenia ale odnoszę wrażenie że jakoś tak porozrzucane ,ale ...może się mylę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hanka1 Napisano 7 Października 2013 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Moim zdaniem przejrzyściej by było, gdyby Nick forumowicza był w miejscu gdzie teraz jest nazwa "Użytkownik", bo polożenie nicka tak daleko od zdjęcia, na grubej niebieskiej belce, jest optycznie niefunkcjonalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 7 Października 2013 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Ufff. Tapatalk działa. Można jakoś czytac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 7 Października 2013 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Moim zdaniem przejrzyściej by było, gdyby Nick forumowicza był w miejscu gdzie teraz jest nazwa "Użytkownik", bo polożenie nicka tak daleko od zdjęcia, na grubej niebieskiej belce, jest optycznie niefunkcjonalne. dobrze gada polać jej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... SkiForum Napisano 7 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Zauważyłem, że w nowym forum nie mogę edytować własnego profilu. Dzięki za zgłoszenie, już powinno wszędzie działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jark Napisano 7 Października 2013 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 PS: już po zatwierdzeniu mojego posta, temat w którym go umieściłem nie wskakuje do "wyświetl nową zawartość" Ciekawe czemu. po lewej strioniue masz ramkę i obecnie zapewne masz tam zaznaczoną opcję 'Nieczytana zawartość' zmień na np. 'ostanie 24 godziny' będziesz widział wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 7 Października 2013 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Podczas pisania nowego posta nie mogę dodać zdjęć jako załączników - zdjęcie moge wybrać z dysku ale gdy chcę załączyć plik pojawia sie "Błąd Wysyłanie zakończone niepowodzeniem ".Poniżej jest jeszcze informacja "Możesz korzystać z Wysyłanie plików nie jest dozwolone dostępnego limitu miejsca na załączniki (maksymalny rozmiar pojedynczego pliku to 10 MB)"Tak samo nie mogę podłączyć załącznika podczas wysyłania wiadomosci prywatnej.Nie można pisac nowych tematów w dziale "wyjazdy szukam ludzi"Oprócz tego zauważyłem że podczas pisania w firefoxie na przykład tego postu firefox nie sprawdza pisowni i automatycznie nie podświetla wyrazów z błędami większymi lub mniejszymi .Na razie tyle udało mi się wykryć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... SkiForum Napisano 7 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Podczas pisania nowego posta nie mogę dodać zdjęć jako załączników - zdjęcie moge wybrać z dysku ale gdy chcę załączyć plik pojawia sie "Błąd Wysyłanie zakończone niepowodzeniem ". Poniżej jest jeszcze informacja "Możesz korzystać z Wysyłanie plików nie jest dozwolone dostępnego limitu miejsca na załączniki (maksymalny rozmiar pojedynczego pliku to 10 MB)" Tak samo nie mogę podłączyć załącznika podczas wysyłania wiadomosci prywatnej. Nie można pisac nowych tematów w dziale "wyjazdy szukam ludzi" Oprócz tego zauważyłem że podczas pisania w firefoxie na przykład tego postu firefox nie sprawdza pisowni i automatycznie nie podświetla wyrazów z błędami większymi lub mniejszymi . Na razie tyle udało mi się wykryć . 1. Ile te zdjęcia mają MB? W jakim są formacie? Jednorazowo można wybrać paczkę do 10MB zdjęć która ma być przesłana. 2. Wiadomości prywatne, podobne pytanie? (sprawdź czy można inne zdjęcie mniejsze załączyć...) 3. Wyjazdy szukam ludzi - pisanie w dziale ogólnym zostało wyłączone, piszemy tylko w odpowiednich subdziałach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 7 Października 2013 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 1. Ile te zdjęcia mają MB? W jakim są formacie? Jednorazowo można wybrać paczkę do 10MB zdjęć która ma być przesłana.2. Wiadomości prywatne, podobne pytanie? (sprawdź czy można inne zdjęcie mniejsze załączyć...)3. Wyjazdy szukam ludzi - pisanie w dziale ogólnym zostało wyłączone, piszemy tylko w odpowiednich subdziałach.Zdjecia są malutkie po 40-50 kb. Probowalem tylko jedno dolączyć.Jak przechodzę w "zawansowany tryb "to pojawia sie taki komunikat " Limit załączników został wyczerpany " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Porter Napisano 7 Października 2013 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Wyjazdy szukam ludzi - pisanie w dziale ogólnym zostało wyłączone, piszemy tylko w odpowiednich subdziałach. Uważam, że przez to zrobił się spory bałagan bo mało kto zagląda do subdziałów - może się nauczymy. Tylko po co w takim razie trzymać dział "wyjazdy szukam ludzi"? Przerzućcie stare posty do subdziałów i jednym ruchem zrobicie z tym porządek. I może powinno się też zmienić opis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... SkiForum Napisano 7 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Dzięki, powinno już działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... SkiForum Napisano 7 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Uważam, że przez to zrobił się spory bałagan bo mało kto zagląda do subdziałów - może się nauczymy. Tylko po co w takim razie trzymać dział "wyjazdy szukam ludzi"? Przerzućcie stare posty do subdziałów i jednym ruchem zrobicie z tym porządek. I może powinno się też zmienić opis Działy wyjazdowe będą bardziej widoczne w widoku całego forum niż jest to obecnie więc będzie OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 7 Października 2013 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Działy wyjazdowe będą bardziej widoczne w widoku całego forum niż jest to obecnie więc będzie OK Uważam że bez sensu jest pozostawienie w takiej formie - mało kto dotrze dotrze do działu wyjazdy zagraniczne a zaglądając tylko w dział "wyjazdy szukam ludzi" potencjalny chętny na wyjazd będzię się dziwił że jest tak mało wyjazdów i suma sumarum nie pojedzie nigdzie. Przy takim ograniczeniu "dostępu " do informacji dział ten może umrzeć za jakiś czas śmiercią naturalną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 3 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic SkiForum.pl Nowa wersja SkiForum.pl × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Lukaszo86 Napisano 7 Października 2013 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Mi tam nowe forum od razy przypadło do gustu bo na tym silniku działa też forum rowerowe ;-) Ale moja sugestia jest, żeby rozbudować dział "Ogłoszenia", bo narazie jest wszystko w jednym worze, a fajnie by było gdyby podzielić je na "kupię" "sprzedam" "szukam" "zaoferuję" itp. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 7 Października 2013 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Zauważyłem, że w nowym forum nie mogę edytować własnego profilu. Chciałem pozmieniać co nieco i klops. Po naciśnięciu "edytuj profil" pojawiają się zmiany stref czasowych, daty urodzenia itp. Nie da się jednak zmienić informacji "o mnie". Po naciśnięciu klawisza "edytuj stronę o mnie" pojawia się okienko ale ogólne. Nie da się skorygować informacji np. jakie narty, czy chop czy kobita itp. Albo coś nie halo, albo ja jestem jakaś pierdoła i nie umię Poza tym działa i wygląda fajnie, jak coś się wyłapię to napiszę. Pozdrawiam. PS: już po zatwierdzeniu mojego posta, temat w którym go umieściłem nie wskakuje do "wyświetl nową zawartość" Ciekawe czemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JG77 Napisano 7 Października 2013 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Nie wiem ,niby przejrzyście ale jakoś nie mogę się odnaleźć w tym nowym układzie,może to kwestia przyzwyczajenia ale odnoszę wrażenie że jakoś tak porozrzucane ,ale ...może się mylę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanka1 Napisano 7 Października 2013 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Moim zdaniem przejrzyściej by było, gdyby Nick forumowicza był w miejscu gdzie teraz jest nazwa "Użytkownik", bo polożenie nicka tak daleko od zdjęcia, na grubej niebieskiej belce, jest optycznie niefunkcjonalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 7 Października 2013 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Ufff. Tapatalk działa. Można jakoś czytac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 7 Października 2013 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Moim zdaniem przejrzyściej by było, gdyby Nick forumowicza był w miejscu gdzie teraz jest nazwa "Użytkownik", bo polożenie nicka tak daleko od zdjęcia, na grubej niebieskiej belce, jest optycznie niefunkcjonalne. dobrze gada polać jej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... SkiForum Napisano 7 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Zauważyłem, że w nowym forum nie mogę edytować własnego profilu. Dzięki za zgłoszenie, już powinno wszędzie działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jark Napisano 7 Października 2013 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 PS: już po zatwierdzeniu mojego posta, temat w którym go umieściłem nie wskakuje do "wyświetl nową zawartość" Ciekawe czemu. po lewej strioniue masz ramkę i obecnie zapewne masz tam zaznaczoną opcję 'Nieczytana zawartość' zmień na np. 'ostanie 24 godziny' będziesz widział wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 7 Października 2013 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Podczas pisania nowego posta nie mogę dodać zdjęć jako załączników - zdjęcie moge wybrać z dysku ale gdy chcę załączyć plik pojawia sie "Błąd Wysyłanie zakończone niepowodzeniem ".Poniżej jest jeszcze informacja "Możesz korzystać z Wysyłanie plików nie jest dozwolone dostępnego limitu miejsca na załączniki (maksymalny rozmiar pojedynczego pliku to 10 MB)"Tak samo nie mogę podłączyć załącznika podczas wysyłania wiadomosci prywatnej.Nie można pisac nowych tematów w dziale "wyjazdy szukam ludzi"Oprócz tego zauważyłem że podczas pisania w firefoxie na przykład tego postu firefox nie sprawdza pisowni i automatycznie nie podświetla wyrazów z błędami większymi lub mniejszymi .Na razie tyle udało mi się wykryć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... SkiForum Napisano 7 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Podczas pisania nowego posta nie mogę dodać zdjęć jako załączników - zdjęcie moge wybrać z dysku ale gdy chcę załączyć plik pojawia sie "Błąd Wysyłanie zakończone niepowodzeniem ". Poniżej jest jeszcze informacja "Możesz korzystać z Wysyłanie plików nie jest dozwolone dostępnego limitu miejsca na załączniki (maksymalny rozmiar pojedynczego pliku to 10 MB)" Tak samo nie mogę podłączyć załącznika podczas wysyłania wiadomosci prywatnej. Nie można pisac nowych tematów w dziale "wyjazdy szukam ludzi" Oprócz tego zauważyłem że podczas pisania w firefoxie na przykład tego postu firefox nie sprawdza pisowni i automatycznie nie podświetla wyrazów z błędami większymi lub mniejszymi . Na razie tyle udało mi się wykryć . 1. Ile te zdjęcia mają MB? W jakim są formacie? Jednorazowo można wybrać paczkę do 10MB zdjęć która ma być przesłana. 2. Wiadomości prywatne, podobne pytanie? (sprawdź czy można inne zdjęcie mniejsze załączyć...) 3. Wyjazdy szukam ludzi - pisanie w dziale ogólnym zostało wyłączone, piszemy tylko w odpowiednich subdziałach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 7 Października 2013 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 1. Ile te zdjęcia mają MB? W jakim są formacie? Jednorazowo można wybrać paczkę do 10MB zdjęć która ma być przesłana.2. Wiadomości prywatne, podobne pytanie? (sprawdź czy można inne zdjęcie mniejsze załączyć...)3. Wyjazdy szukam ludzi - pisanie w dziale ogólnym zostało wyłączone, piszemy tylko w odpowiednich subdziałach.Zdjecia są malutkie po 40-50 kb. Probowalem tylko jedno dolączyć.Jak przechodzę w "zawansowany tryb "to pojawia sie taki komunikat " Limit załączników został wyczerpany " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Porter Napisano 7 Października 2013 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Wyjazdy szukam ludzi - pisanie w dziale ogólnym zostało wyłączone, piszemy tylko w odpowiednich subdziałach. Uważam, że przez to zrobił się spory bałagan bo mało kto zagląda do subdziałów - może się nauczymy. Tylko po co w takim razie trzymać dział "wyjazdy szukam ludzi"? Przerzućcie stare posty do subdziałów i jednym ruchem zrobicie z tym porządek. I może powinno się też zmienić opis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... SkiForum Napisano 7 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Dzięki, powinno już działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... SkiForum Napisano 7 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Uważam, że przez to zrobił się spory bałagan bo mało kto zagląda do subdziałów - może się nauczymy. Tylko po co w takim razie trzymać dział "wyjazdy szukam ludzi"? Przerzućcie stare posty do subdziałów i jednym ruchem zrobicie z tym porządek. I może powinno się też zmienić opis Działy wyjazdowe będą bardziej widoczne w widoku całego forum niż jest to obecnie więc będzie OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 7 Października 2013 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Działy wyjazdowe będą bardziej widoczne w widoku całego forum niż jest to obecnie więc będzie OK Uważam że bez sensu jest pozostawienie w takiej formie - mało kto dotrze dotrze do działu wyjazdy zagraniczne a zaglądając tylko w dział "wyjazdy szukam ludzi" potencjalny chętny na wyjazd będzię się dziwił że jest tak mało wyjazdów i suma sumarum nie pojedzie nigdzie. Przy takim ograniczeniu "dostępu " do informacji dział ten może umrzeć za jakiś czas śmiercią naturalną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 3 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic SkiForum.pl Nowa wersja SkiForum.pl × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
SkiForum Napisano 7 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Zauważyłem, że w nowym forum nie mogę edytować własnego profilu. Dzięki za zgłoszenie, już powinno wszędzie działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jark Napisano 7 Października 2013 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 PS: już po zatwierdzeniu mojego posta, temat w którym go umieściłem nie wskakuje do "wyświetl nową zawartość" Ciekawe czemu. po lewej strioniue masz ramkę i obecnie zapewne masz tam zaznaczoną opcję 'Nieczytana zawartość' zmień na np. 'ostanie 24 godziny' będziesz widział wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 7 Października 2013 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Podczas pisania nowego posta nie mogę dodać zdjęć jako załączników - zdjęcie moge wybrać z dysku ale gdy chcę załączyć plik pojawia sie "Błąd Wysyłanie zakończone niepowodzeniem ".Poniżej jest jeszcze informacja "Możesz korzystać z Wysyłanie plików nie jest dozwolone dostępnego limitu miejsca na załączniki (maksymalny rozmiar pojedynczego pliku to 10 MB)"Tak samo nie mogę podłączyć załącznika podczas wysyłania wiadomosci prywatnej.Nie można pisac nowych tematów w dziale "wyjazdy szukam ludzi"Oprócz tego zauważyłem że podczas pisania w firefoxie na przykład tego postu firefox nie sprawdza pisowni i automatycznie nie podświetla wyrazów z błędami większymi lub mniejszymi .Na razie tyle udało mi się wykryć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... SkiForum Napisano 7 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Podczas pisania nowego posta nie mogę dodać zdjęć jako załączników - zdjęcie moge wybrać z dysku ale gdy chcę załączyć plik pojawia sie "Błąd Wysyłanie zakończone niepowodzeniem ". Poniżej jest jeszcze informacja "Możesz korzystać z Wysyłanie plików nie jest dozwolone dostępnego limitu miejsca na załączniki (maksymalny rozmiar pojedynczego pliku to 10 MB)" Tak samo nie mogę podłączyć załącznika podczas wysyłania wiadomosci prywatnej. Nie można pisac nowych tematów w dziale "wyjazdy szukam ludzi" Oprócz tego zauważyłem że podczas pisania w firefoxie na przykład tego postu firefox nie sprawdza pisowni i automatycznie nie podświetla wyrazów z błędami większymi lub mniejszymi . Na razie tyle udało mi się wykryć . 1. Ile te zdjęcia mają MB? W jakim są formacie? Jednorazowo można wybrać paczkę do 10MB zdjęć która ma być przesłana. 2. Wiadomości prywatne, podobne pytanie? (sprawdź czy można inne zdjęcie mniejsze załączyć...) 3. Wyjazdy szukam ludzi - pisanie w dziale ogólnym zostało wyłączone, piszemy tylko w odpowiednich subdziałach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 7 Października 2013 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 1. Ile te zdjęcia mają MB? W jakim są formacie? Jednorazowo można wybrać paczkę do 10MB zdjęć która ma być przesłana.2. Wiadomości prywatne, podobne pytanie? (sprawdź czy można inne zdjęcie mniejsze załączyć...)3. Wyjazdy szukam ludzi - pisanie w dziale ogólnym zostało wyłączone, piszemy tylko w odpowiednich subdziałach.Zdjecia są malutkie po 40-50 kb. Probowalem tylko jedno dolączyć.Jak przechodzę w "zawansowany tryb "to pojawia sie taki komunikat " Limit załączników został wyczerpany " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Porter Napisano 7 Października 2013 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Wyjazdy szukam ludzi - pisanie w dziale ogólnym zostało wyłączone, piszemy tylko w odpowiednich subdziałach. Uważam, że przez to zrobił się spory bałagan bo mało kto zagląda do subdziałów - może się nauczymy. Tylko po co w takim razie trzymać dział "wyjazdy szukam ludzi"? Przerzućcie stare posty do subdziałów i jednym ruchem zrobicie z tym porządek. I może powinno się też zmienić opis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... SkiForum Napisano 7 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Dzięki, powinno już działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... SkiForum Napisano 7 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Uważam, że przez to zrobił się spory bałagan bo mało kto zagląda do subdziałów - może się nauczymy. Tylko po co w takim razie trzymać dział "wyjazdy szukam ludzi"? Przerzućcie stare posty do subdziałów i jednym ruchem zrobicie z tym porządek. I może powinno się też zmienić opis Działy wyjazdowe będą bardziej widoczne w widoku całego forum niż jest to obecnie więc będzie OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 7 Października 2013 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Działy wyjazdowe będą bardziej widoczne w widoku całego forum niż jest to obecnie więc będzie OK Uważam że bez sensu jest pozostawienie w takiej formie - mało kto dotrze dotrze do działu wyjazdy zagraniczne a zaglądając tylko w dział "wyjazdy szukam ludzi" potencjalny chętny na wyjazd będzię się dziwił że jest tak mało wyjazdów i suma sumarum nie pojedzie nigdzie. Przy takim ograniczeniu "dostępu " do informacji dział ten może umrzeć za jakiś czas śmiercią naturalną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 3 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic SkiForum.pl Nowa wersja SkiForum.pl × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
jark Napisano 7 Października 2013 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 PS: już po zatwierdzeniu mojego posta, temat w którym go umieściłem nie wskakuje do "wyświetl nową zawartość" Ciekawe czemu. po lewej strioniue masz ramkę i obecnie zapewne masz tam zaznaczoną opcję 'Nieczytana zawartość' zmień na np. 'ostanie 24 godziny' będziesz widział wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 7 Października 2013 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Podczas pisania nowego posta nie mogę dodać zdjęć jako załączników - zdjęcie moge wybrać z dysku ale gdy chcę załączyć plik pojawia sie "Błąd Wysyłanie zakończone niepowodzeniem ".Poniżej jest jeszcze informacja "Możesz korzystać z Wysyłanie plików nie jest dozwolone dostępnego limitu miejsca na załączniki (maksymalny rozmiar pojedynczego pliku to 10 MB)"Tak samo nie mogę podłączyć załącznika podczas wysyłania wiadomosci prywatnej.Nie można pisac nowych tematów w dziale "wyjazdy szukam ludzi"Oprócz tego zauważyłem że podczas pisania w firefoxie na przykład tego postu firefox nie sprawdza pisowni i automatycznie nie podświetla wyrazów z błędami większymi lub mniejszymi .Na razie tyle udało mi się wykryć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... SkiForum Napisano 7 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Podczas pisania nowego posta nie mogę dodać zdjęć jako załączników - zdjęcie moge wybrać z dysku ale gdy chcę załączyć plik pojawia sie "Błąd Wysyłanie zakończone niepowodzeniem ". Poniżej jest jeszcze informacja "Możesz korzystać z Wysyłanie plików nie jest dozwolone dostępnego limitu miejsca na załączniki (maksymalny rozmiar pojedynczego pliku to 10 MB)" Tak samo nie mogę podłączyć załącznika podczas wysyłania wiadomosci prywatnej. Nie można pisac nowych tematów w dziale "wyjazdy szukam ludzi" Oprócz tego zauważyłem że podczas pisania w firefoxie na przykład tego postu firefox nie sprawdza pisowni i automatycznie nie podświetla wyrazów z błędami większymi lub mniejszymi . Na razie tyle udało mi się wykryć . 1. Ile te zdjęcia mają MB? W jakim są formacie? Jednorazowo można wybrać paczkę do 10MB zdjęć która ma być przesłana. 2. Wiadomości prywatne, podobne pytanie? (sprawdź czy można inne zdjęcie mniejsze załączyć...) 3. Wyjazdy szukam ludzi - pisanie w dziale ogólnym zostało wyłączone, piszemy tylko w odpowiednich subdziałach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 7 Października 2013 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 1. Ile te zdjęcia mają MB? W jakim są formacie? Jednorazowo można wybrać paczkę do 10MB zdjęć która ma być przesłana.2. Wiadomości prywatne, podobne pytanie? (sprawdź czy można inne zdjęcie mniejsze załączyć...)3. Wyjazdy szukam ludzi - pisanie w dziale ogólnym zostało wyłączone, piszemy tylko w odpowiednich subdziałach.Zdjecia są malutkie po 40-50 kb. Probowalem tylko jedno dolączyć.Jak przechodzę w "zawansowany tryb "to pojawia sie taki komunikat " Limit załączników został wyczerpany " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Porter Napisano 7 Października 2013 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Wyjazdy szukam ludzi - pisanie w dziale ogólnym zostało wyłączone, piszemy tylko w odpowiednich subdziałach. Uważam, że przez to zrobił się spory bałagan bo mało kto zagląda do subdziałów - może się nauczymy. Tylko po co w takim razie trzymać dział "wyjazdy szukam ludzi"? Przerzućcie stare posty do subdziałów i jednym ruchem zrobicie z tym porządek. I może powinno się też zmienić opis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... SkiForum Napisano 7 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Dzięki, powinno już działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... SkiForum Napisano 7 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Uważam, że przez to zrobił się spory bałagan bo mało kto zagląda do subdziałów - może się nauczymy. Tylko po co w takim razie trzymać dział "wyjazdy szukam ludzi"? Przerzućcie stare posty do subdziałów i jednym ruchem zrobicie z tym porządek. I może powinno się też zmienić opis Działy wyjazdowe będą bardziej widoczne w widoku całego forum niż jest to obecnie więc będzie OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 7 Października 2013 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Działy wyjazdowe będą bardziej widoczne w widoku całego forum niż jest to obecnie więc będzie OK Uważam że bez sensu jest pozostawienie w takiej formie - mało kto dotrze dotrze do działu wyjazdy zagraniczne a zaglądając tylko w dział "wyjazdy szukam ludzi" potencjalny chętny na wyjazd będzię się dziwił że jest tak mało wyjazdów i suma sumarum nie pojedzie nigdzie. Przy takim ograniczeniu "dostępu " do informacji dział ten może umrzeć za jakiś czas śmiercią naturalną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 3 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic SkiForum.pl Nowa wersja SkiForum.pl × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
jaro323 Napisano 7 Października 2013 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Podczas pisania nowego posta nie mogę dodać zdjęć jako załączników - zdjęcie moge wybrać z dysku ale gdy chcę załączyć plik pojawia sie "Błąd Wysyłanie zakończone niepowodzeniem ".Poniżej jest jeszcze informacja "Możesz korzystać z Wysyłanie plików nie jest dozwolone dostępnego limitu miejsca na załączniki (maksymalny rozmiar pojedynczego pliku to 10 MB)"Tak samo nie mogę podłączyć załącznika podczas wysyłania wiadomosci prywatnej.Nie można pisac nowych tematów w dziale "wyjazdy szukam ludzi"Oprócz tego zauważyłem że podczas pisania w firefoxie na przykład tego postu firefox nie sprawdza pisowni i automatycznie nie podświetla wyrazów z błędami większymi lub mniejszymi .Na razie tyle udało mi się wykryć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SkiForum Napisano 7 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Podczas pisania nowego posta nie mogę dodać zdjęć jako załączników - zdjęcie moge wybrać z dysku ale gdy chcę załączyć plik pojawia sie "Błąd Wysyłanie zakończone niepowodzeniem ". Poniżej jest jeszcze informacja "Możesz korzystać z Wysyłanie plików nie jest dozwolone dostępnego limitu miejsca na załączniki (maksymalny rozmiar pojedynczego pliku to 10 MB)" Tak samo nie mogę podłączyć załącznika podczas wysyłania wiadomosci prywatnej. Nie można pisac nowych tematów w dziale "wyjazdy szukam ludzi" Oprócz tego zauważyłem że podczas pisania w firefoxie na przykład tego postu firefox nie sprawdza pisowni i automatycznie nie podświetla wyrazów z błędami większymi lub mniejszymi . Na razie tyle udało mi się wykryć . 1. Ile te zdjęcia mają MB? W jakim są formacie? Jednorazowo można wybrać paczkę do 10MB zdjęć która ma być przesłana. 2. Wiadomości prywatne, podobne pytanie? (sprawdź czy można inne zdjęcie mniejsze załączyć...) 3. Wyjazdy szukam ludzi - pisanie w dziale ogólnym zostało wyłączone, piszemy tylko w odpowiednich subdziałach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 7 Października 2013 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 1. Ile te zdjęcia mają MB? W jakim są formacie? Jednorazowo można wybrać paczkę do 10MB zdjęć która ma być przesłana.2. Wiadomości prywatne, podobne pytanie? (sprawdź czy można inne zdjęcie mniejsze załączyć...)3. Wyjazdy szukam ludzi - pisanie w dziale ogólnym zostało wyłączone, piszemy tylko w odpowiednich subdziałach.Zdjecia są malutkie po 40-50 kb. Probowalem tylko jedno dolączyć.Jak przechodzę w "zawansowany tryb "to pojawia sie taki komunikat " Limit załączników został wyczerpany " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Porter Napisano 7 Października 2013 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Wyjazdy szukam ludzi - pisanie w dziale ogólnym zostało wyłączone, piszemy tylko w odpowiednich subdziałach. Uważam, że przez to zrobił się spory bałagan bo mało kto zagląda do subdziałów - może się nauczymy. Tylko po co w takim razie trzymać dział "wyjazdy szukam ludzi"? Przerzućcie stare posty do subdziałów i jednym ruchem zrobicie z tym porządek. I może powinno się też zmienić opis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... SkiForum Napisano 7 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Dzięki, powinno już działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... SkiForum Napisano 7 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Uważam, że przez to zrobił się spory bałagan bo mało kto zagląda do subdziałów - może się nauczymy. Tylko po co w takim razie trzymać dział "wyjazdy szukam ludzi"? Przerzućcie stare posty do subdziałów i jednym ruchem zrobicie z tym porządek. I może powinno się też zmienić opis Działy wyjazdowe będą bardziej widoczne w widoku całego forum niż jest to obecnie więc będzie OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 7 Października 2013 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Działy wyjazdowe będą bardziej widoczne w widoku całego forum niż jest to obecnie więc będzie OK Uważam że bez sensu jest pozostawienie w takiej formie - mało kto dotrze dotrze do działu wyjazdy zagraniczne a zaglądając tylko w dział "wyjazdy szukam ludzi" potencjalny chętny na wyjazd będzię się dziwił że jest tak mało wyjazdów i suma sumarum nie pojedzie nigdzie. Przy takim ograniczeniu "dostępu " do informacji dział ten może umrzeć za jakiś czas śmiercią naturalną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 3 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic SkiForum.pl Nowa wersja SkiForum.pl
jaro323 Napisano 7 Października 2013 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 1. Ile te zdjęcia mają MB? W jakim są formacie? Jednorazowo można wybrać paczkę do 10MB zdjęć która ma być przesłana.2. Wiadomości prywatne, podobne pytanie? (sprawdź czy można inne zdjęcie mniejsze załączyć...)3. Wyjazdy szukam ludzi - pisanie w dziale ogólnym zostało wyłączone, piszemy tylko w odpowiednich subdziałach.Zdjecia są malutkie po 40-50 kb. Probowalem tylko jedno dolączyć.Jak przechodzę w "zawansowany tryb "to pojawia sie taki komunikat " Limit załączników został wyczerpany " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Porter Napisano 7 Października 2013 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Wyjazdy szukam ludzi - pisanie w dziale ogólnym zostało wyłączone, piszemy tylko w odpowiednich subdziałach. Uważam, że przez to zrobił się spory bałagan bo mało kto zagląda do subdziałów - może się nauczymy. Tylko po co w takim razie trzymać dział "wyjazdy szukam ludzi"? Przerzućcie stare posty do subdziałów i jednym ruchem zrobicie z tym porządek. I może powinno się też zmienić opis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... SkiForum Napisano 7 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Dzięki, powinno już działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... SkiForum Napisano 7 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Uważam, że przez to zrobił się spory bałagan bo mało kto zagląda do subdziałów - może się nauczymy. Tylko po co w takim razie trzymać dział "wyjazdy szukam ludzi"? Przerzućcie stare posty do subdziałów i jednym ruchem zrobicie z tym porządek. I może powinno się też zmienić opis Działy wyjazdowe będą bardziej widoczne w widoku całego forum niż jest to obecnie więc będzie OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 7 Października 2013 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Działy wyjazdowe będą bardziej widoczne w widoku całego forum niż jest to obecnie więc będzie OK Uważam że bez sensu jest pozostawienie w takiej formie - mało kto dotrze dotrze do działu wyjazdy zagraniczne a zaglądając tylko w dział "wyjazdy szukam ludzi" potencjalny chętny na wyjazd będzię się dziwił że jest tak mało wyjazdów i suma sumarum nie pojedzie nigdzie. Przy takim ograniczeniu "dostępu " do informacji dział ten może umrzeć za jakiś czas śmiercią naturalną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 3 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic SkiForum.pl Nowa wersja SkiForum.pl
SkiForum Napisano 7 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Dzięki, powinno już działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... SkiForum Napisano 7 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Uważam, że przez to zrobił się spory bałagan bo mało kto zagląda do subdziałów - może się nauczymy. Tylko po co w takim razie trzymać dział "wyjazdy szukam ludzi"? Przerzućcie stare posty do subdziałów i jednym ruchem zrobicie z tym porządek. I może powinno się też zmienić opis Działy wyjazdowe będą bardziej widoczne w widoku całego forum niż jest to obecnie więc będzie OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 7 Października 2013 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Działy wyjazdowe będą bardziej widoczne w widoku całego forum niż jest to obecnie więc będzie OK Uważam że bez sensu jest pozostawienie w takiej formie - mało kto dotrze dotrze do działu wyjazdy zagraniczne a zaglądając tylko w dział "wyjazdy szukam ludzi" potencjalny chętny na wyjazd będzię się dziwił że jest tak mało wyjazdów i suma sumarum nie pojedzie nigdzie. Przy takim ograniczeniu "dostępu " do informacji dział ten może umrzeć za jakiś czas śmiercią naturalną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 3 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
SkiForum Napisano 7 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Uważam, że przez to zrobił się spory bałagan bo mało kto zagląda do subdziałów - może się nauczymy. Tylko po co w takim razie trzymać dział "wyjazdy szukam ludzi"? Przerzućcie stare posty do subdziałów i jednym ruchem zrobicie z tym porządek. I może powinno się też zmienić opis Działy wyjazdowe będą bardziej widoczne w widoku całego forum niż jest to obecnie więc będzie OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 7 Października 2013 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Działy wyjazdowe będą bardziej widoczne w widoku całego forum niż jest to obecnie więc będzie OK Uważam że bez sensu jest pozostawienie w takiej formie - mało kto dotrze dotrze do działu wyjazdy zagraniczne a zaglądając tylko w dział "wyjazdy szukam ludzi" potencjalny chętny na wyjazd będzię się dziwił że jest tak mało wyjazdów i suma sumarum nie pojedzie nigdzie. Przy takim ograniczeniu "dostępu " do informacji dział ten może umrzeć za jakiś czas śmiercią naturalną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 3 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
jaro323 Napisano 7 Października 2013 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Działy wyjazdowe będą bardziej widoczne w widoku całego forum niż jest to obecnie więc będzie OK Uważam że bez sensu jest pozostawienie w takiej formie - mało kto dotrze dotrze do działu wyjazdy zagraniczne a zaglądając tylko w dział "wyjazdy szukam ludzi" potencjalny chętny na wyjazd będzię się dziwił że jest tak mało wyjazdów i suma sumarum nie pojedzie nigdzie. Przy takim ograniczeniu "dostępu " do informacji dział ten może umrzeć za jakiś czas śmiercią naturalną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi