SkiForum Napisano 7 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Uważam że bez sensu jest pozostawienie w takiej formie - mało kto dotrze dotrze do działu wyjazdy zagraniczne a zaglądając tylko w dział "wyjazdy szukam ludzi" potencjalny chętny na wyjazd będzię się dziwił że jest tak mało wyjazdów i suma sumarum nie pojedzie nigdzie. Przy takim ograniczeniu "dostępu " do informacji dział ten może umrzeć za jakiś czas śmiercią naturalną. Temu napisałem, że tak nie będzie jak jest obecnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Odpowiedzi 84 Dodano 11 l Ostatniej odpowiedzi 7 l Top użytkownicy w tym temacie 20 4 5 4 Popularne dni 5 Paź 31 4 Paź 19 7 Paź 18 6 Paź 10 Top użytkownicy w tym temacie SkiForum 20 odpowiedzi jark 4 odpowiedzi Tadeusz T 5 odpowiedzi jaro323 4 odpowiedzi Popularne dni 5 Paź 2013 31 odpowiedzi 4 Paź 2013 19 odpowiedzi 7 Paź 2013 18 odpowiedzi 6 Paź 2013 10 odpowiedzi marioo Napisano 7 Października 2013 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Mam taki postulat (wiem, że to kosmetyka ale mnie - i mam nadzieję, jeszcze parę osób - razi) by informacja o dacie napisania posta wyświetlała się poprawnie po polsku, czyli "7 października 2013" a nie "7 październik 2013" - jeśli to nie problem, będę szczerze zobowiązany Pozdrawiam marioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Porter Napisano 7 Października 2013 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Temu napisałem, że tak nie będzie jak jest obecnie. To poproszę o przerzucenie moich nocnych wypocin do właściwego działu ponieważ zwolniły nam się miejsca. Dzięki http://www.skiforum....ernika-pitztal/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 lata później... jark Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 ... ale w regulaminie nic nie ma, na ten temat (jak odróżnić rzeczywistość od wirtualnego narciarstwa) ... to-to najlepiej stok weryfikuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kolo Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 ... ale w regulaminie nic nie ma, na ten temat (jak odróżnić rzeczywistość od wirtualnego narciarstwa) ... to-to najlepiej stok weryfikuje . Jasne ale ja nie wyobrażam sobie przycięcia tematów które potem schodziły na jakieś poboczne, najczęściej jednak powiązane z głownym nurtem. Co zostanie? I tak forum jest po katakliźmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jark Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 Jasne ale ja nie wyobrażam sobie ... ja również ... co innego personalne wycieczki czy wręcz batalie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 ... ale w regulaminie nic nie ma, na ten temat (jak odróżnić rzeczywistość od wirtualnego narciarstwa) ... to-to najlepiej stok weryfikuje . I do tego stromy i oblodzony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 lata później... adamski10 Napisano 23 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2017 Macie problemy przy logowaniu z "niezabezpieczonym połączeniem" czy tylko mi sprawia problemy? trwa to już chyba od lata na kompie i laptopie,w telefonie nie mam żadnych ostrzeżeń.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 4 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic SkiForum.pl Nowa wersja SkiForum.pl
marioo Napisano 7 Października 2013 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Mam taki postulat (wiem, że to kosmetyka ale mnie - i mam nadzieję, jeszcze parę osób - razi) by informacja o dacie napisania posta wyświetlała się poprawnie po polsku, czyli "7 października 2013" a nie "7 październik 2013" - jeśli to nie problem, będę szczerze zobowiązany Pozdrawiam marioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Porter Napisano 7 Października 2013 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Temu napisałem, że tak nie będzie jak jest obecnie. To poproszę o przerzucenie moich nocnych wypocin do właściwego działu ponieważ zwolniły nam się miejsca. Dzięki http://www.skiforum....ernika-pitztal/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 lata później... jark Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 ... ale w regulaminie nic nie ma, na ten temat (jak odróżnić rzeczywistość od wirtualnego narciarstwa) ... to-to najlepiej stok weryfikuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kolo Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 ... ale w regulaminie nic nie ma, na ten temat (jak odróżnić rzeczywistość od wirtualnego narciarstwa) ... to-to najlepiej stok weryfikuje . Jasne ale ja nie wyobrażam sobie przycięcia tematów które potem schodziły na jakieś poboczne, najczęściej jednak powiązane z głownym nurtem. Co zostanie? I tak forum jest po katakliźmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jark Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 Jasne ale ja nie wyobrażam sobie ... ja również ... co innego personalne wycieczki czy wręcz batalie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 ... ale w regulaminie nic nie ma, na ten temat (jak odróżnić rzeczywistość od wirtualnego narciarstwa) ... to-to najlepiej stok weryfikuje . I do tego stromy i oblodzony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 lata później... adamski10 Napisano 23 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2017 Macie problemy przy logowaniu z "niezabezpieczonym połączeniem" czy tylko mi sprawia problemy? trwa to już chyba od lata na kompie i laptopie,w telefonie nie mam żadnych ostrzeżeń.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 4 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic SkiForum.pl Nowa wersja SkiForum.pl
jark Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 ... ale w regulaminie nic nie ma, na ten temat (jak odróżnić rzeczywistość od wirtualnego narciarstwa) ... to-to najlepiej stok weryfikuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolo Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 ... ale w regulaminie nic nie ma, na ten temat (jak odróżnić rzeczywistość od wirtualnego narciarstwa) ... to-to najlepiej stok weryfikuje . Jasne ale ja nie wyobrażam sobie przycięcia tematów które potem schodziły na jakieś poboczne, najczęściej jednak powiązane z głownym nurtem. Co zostanie? I tak forum jest po katakliźmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jark Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 Jasne ale ja nie wyobrażam sobie ... ja również ... co innego personalne wycieczki czy wręcz batalie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 ... ale w regulaminie nic nie ma, na ten temat (jak odróżnić rzeczywistość od wirtualnego narciarstwa) ... to-to najlepiej stok weryfikuje . I do tego stromy i oblodzony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 lata później... adamski10 Napisano 23 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2017 Macie problemy przy logowaniu z "niezabezpieczonym połączeniem" czy tylko mi sprawia problemy? trwa to już chyba od lata na kompie i laptopie,w telefonie nie mam żadnych ostrzeżeń.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 4 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
jark Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 Jasne ale ja nie wyobrażam sobie ... ja również ... co innego personalne wycieczki czy wręcz batalie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 ... ale w regulaminie nic nie ma, na ten temat (jak odróżnić rzeczywistość od wirtualnego narciarstwa) ... to-to najlepiej stok weryfikuje . I do tego stromy i oblodzony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 lata później... adamski10 Napisano 23 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2017 Macie problemy przy logowaniu z "niezabezpieczonym połączeniem" czy tylko mi sprawia problemy? trwa to już chyba od lata na kompie i laptopie,w telefonie nie mam żadnych ostrzeżeń.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 4 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
tomal Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 ... ale w regulaminie nic nie ma, na ten temat (jak odróżnić rzeczywistość od wirtualnego narciarstwa) ... to-to najlepiej stok weryfikuje . I do tego stromy i oblodzony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamski10 Napisano 23 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2017 Macie problemy przy logowaniu z "niezabezpieczonym połączeniem" czy tylko mi sprawia problemy? trwa to już chyba od lata na kompie i laptopie,w telefonie nie mam żadnych ostrzeżeń.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Przeglądaj
Cała aktywność