ami336 Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Hmm jak na razie muszę się przyzwyczaić, aczkolwiek jestem bardzo zadowolona z tego jak wygląda forum na telefonie jest przyjemniejsze w obsłudze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadeusz T Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 gdzie można zmienić kolejność wyświetlanych postów - na ostatni na górze. W poprzedniej wersji można było to ustawić jak komu wygodniej. Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plywak Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 1. Jest dłuższa lista - 10 ostatnio założonych tematów... 2. Są dwie opcje - kropka obok tematu, data pod awatarem ostatnio piszącego, zobaczę czy da się coś więcej... ad. 1. jeszcze w takim razie przydałyby się "Najnowsze posty", tak jak to było poprzednio ad. 2. tak, w przypadku normalnego przeglądania działów jest ok, ale w przypadku najnowszych postów/tematów nie ma takiej opcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... narciarz70 Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Największą zaletą nowego forum jest to, że dowiedziałem się, że administrator potrafi jednak pisać i odpowiadać na zadane pytania przez forowiczów. A to mnie mocno zaskoczyło. A co do reszty czyli jak działa nowe forum to pożyjemy, zobaczymy ale jest prawie takie samo jak ma konkurencja czyli nic nowego ale to będzie dla mnie wadą bo będę musiał uważać na jakim forum się teraz wypowiadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Wycofac jakiekolwiek podziekowania.. Adminie poczytaj za co daje sie "dzieksy" to czysta woda na mlyn dla kwitnacego na forum kolesiostwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kuzon Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 A już zwątpiłem, czy kiedykolwiek zmieni się skrypt forum na inny, poprzedni był najgorszy z jakim się spotkałem. Niech żyje IP.Board Bardzo, bardzo dziękuję. Teraz z dużo większą przyjemnością będę tu zaglądał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 1. Wszędzie jest "Dzięki" - jeśli nie to odśwież stronę... 2. Zobacz w "Wyświetl nową zawartość" i po prawej na dole filtry. 3. Z banowaniem domyślam się chodzi o ograniczeniem wybranym użytkownikom wypowiedzi w "swoim" temacie. Cześć Dzięki. Jeżeli to ostatnie to prawda to proszę o widoczne oznakowanie takich tematów bo nie zamierzam się w nich udzielać. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... malin_f1 Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Czy będzie wreszcie powiadomienie na maila jak się otrzyma PW ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... SkiForum Napisano 5 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Czy będzie wreszcie powiadomienie na maila jak się otrzyma PW ?? Zawsze były. Ustawienia wszystkich powiadomień tutaj http://www.skiforum....a=notifications (Ustawienia > Opcje powiadomień) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajorSki Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Czy pod avatarem będą wyswietlały się podziekował i otrzymał podziekowania? bo narazie wyswietlaja sie ostrzeżenia do tego archiwalne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... malin_f1 Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Zawsze były. Ustawienia wszystkich powiadomień tutaj http://www.skiforum....a=notifications (Ustawienia > Opcje powiadomień) Nigdy do mnie żaden mail nie przyszedł, pomimo tego że jest ok i wszystko mam włączone. Z tego co pamiętam z rozmów na różnych wyjazdach nie tylko ja mam ten problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sagi Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 jakoś przeżyjemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wojtek pw Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Co zyskaliśmy? - wersje mobilną! (jest superowa, zobaczcie na telefonach) - szybsze oprogramowanie - forum będzie szybciej "chodzić" - dużo bardziej intuicyjne oprogramowanie (z dnia na dzień zobaczycie) Niewiele rzeczy tak mnie irytuje jak ulubiona kalka wielu informatyków "intuicyjne oprogramowanie". Co to do cholery oznacza w jakimś ludzkim języku ? Dla mnie to z całym szacunkiem bełkot, wyrażający się brakiem szacunku (właśnie) dla odbiorcy komunikatu. Wszystko co dla informatyków intuicyjne dla mnie jest obłędne i nie do pojęcia. Pozdrawiam Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... SkiForum Napisano 5 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Niewiele rzeczy tak mnie irytuje jak ulubiona kalka wielu informatyków "intuicyjne oprogramowanie". Co to do cholery oznacza w jakimś ludzkim języku ? Dla mnie to z całym szacunkiem bełkot, wyrażający się brakiem szacunku (właśnie) dla odbiorcy komunikatu. Wszystko co dla informatyków intuicyjne dla mnie jest obłędne i nie do pojęcia. Informatykiem nie jestem. Informatycy z użytecznością również niewiele mają wspólnego. Intuicyjne/użyteczne to takie które łatwiej i przystępniej się używa. Skąd wiadomo, że łatwiej? Na podstawie badań nad użytkownikami i ich zachowaniem. Nie jest to bełkot - setki badań, prac naukowych, wyników... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Co z moim postulatem? To trochę tak. Zakładam wątek, to tak jak zaprosił bym kogoś do swojego domu. Nie wpuszczam do siebie ludzi których nie chcę w nim widzieć. Zakładam wątek i wykluczam złośliwców którzy wiem co napiszą. Oni mogą założyć swój i pisać w nim co chcą. Mogą mnie wykluczyć. Nie boli mnie to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... SkiForum Napisano 5 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Co z moim postulatem? Wszystko jasne. W następnym tygodniu podejmiemy decyzję kiedy wszystko zostanie doprowadzone do porządku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Napisałem "dzięki" Tym czasem zobaczyłem:) , że to lubię i mogę przestać to lubić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hanka1 Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Czy będą się wyświetlać wszyscy znajomi i będzie podana ich liczba, tak jak było przedtem? Dlaczego po napisaniu posta nie mozna kliknąć na "wyślij" tylko na "napisz", to trochę dziwne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 gdzie można zmienić kolejność wyświetlanych postów - na ostatni na górze. W poprzedniej wersji można było to ustawić jak komu wygodniej. Tadek Ponawiam pytanie!!!! Można szału dostać, jak wchodzi się do wątku mającego już kilka/kilkadziesiąt stron, a widzi się pierwszy post z przed 5 lat!!! Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 ... Dlaczego po napisaniu posta nie mozna kliknąć na "wyślij" tylko na "napisz", to trochę dziwne. ... Popieram Hanię. Do poprawki No i ciągle te koszmarne "lubię to" jak ktoś podziękował!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marioo Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Popieram Hanię. Do poprawki No i ciągle te koszmarne "lubię to" jak ktoś podziękował!!!!! Bardzo proszę żeby tego nie zmieniać! Lubię to Pozdrawiam marioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sally67 Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Ponawiam pytanie!!!! Można szału dostać, jak wchodzi się do wątku mającego już kilka/kilkadziesiąt stron, a widzi się pierwszy post z przed 5 lat!!! Tadek Nie wiem czy o to Ci chodzi ale klikasz na datę a nie tytuł wątku i jesteś w ostatnim poście. sally Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Bardzo proszę żeby tego nie zmieniać! Lubię to To leć na fejsa, tu nie ma miejsca na takie absurdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Dzięki, przynajmniej połowa załatwiona - ta ważniejsza... Do odwrotnej kolejności może się przyzwyczaję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marioo Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 To leć na fejsa, tu nie ma miejsca na takie absurdy. A dlaczego? Na jakiej podstawie uzurpujesz sobie prawo do decydowania na co tu jest miejsce a na co nie? Pozdrawiam marioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 2 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic SkiForum.pl Nowa wersja SkiForum.pl × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
narciarz70 Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Największą zaletą nowego forum jest to, że dowiedziałem się, że administrator potrafi jednak pisać i odpowiadać na zadane pytania przez forowiczów. A to mnie mocno zaskoczyło. A co do reszty czyli jak działa nowe forum to pożyjemy, zobaczymy ale jest prawie takie samo jak ma konkurencja czyli nic nowego ale to będzie dla mnie wadą bo będę musiał uważać na jakim forum się teraz wypowiadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredowski Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Wycofac jakiekolwiek podziekowania.. Adminie poczytaj za co daje sie "dzieksy" to czysta woda na mlyn dla kwitnacego na forum kolesiostwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuzon Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 A już zwątpiłem, czy kiedykolwiek zmieni się skrypt forum na inny, poprzedni był najgorszy z jakim się spotkałem. Niech żyje IP.Board Bardzo, bardzo dziękuję. Teraz z dużo większą przyjemnością będę tu zaglądał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 1. Wszędzie jest "Dzięki" - jeśli nie to odśwież stronę... 2. Zobacz w "Wyświetl nową zawartość" i po prawej na dole filtry. 3. Z banowaniem domyślam się chodzi o ograniczeniem wybranym użytkownikom wypowiedzi w "swoim" temacie. Cześć Dzięki. Jeżeli to ostatnie to prawda to proszę o widoczne oznakowanie takich tematów bo nie zamierzam się w nich udzielać. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... malin_f1 Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Czy będzie wreszcie powiadomienie na maila jak się otrzyma PW ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... SkiForum Napisano 5 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Czy będzie wreszcie powiadomienie na maila jak się otrzyma PW ?? Zawsze były. Ustawienia wszystkich powiadomień tutaj http://www.skiforum....a=notifications (Ustawienia > Opcje powiadomień) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajorSki Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Czy pod avatarem będą wyswietlały się podziekował i otrzymał podziekowania? bo narazie wyswietlaja sie ostrzeżenia do tego archiwalne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... malin_f1 Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Zawsze były. Ustawienia wszystkich powiadomień tutaj http://www.skiforum....a=notifications (Ustawienia > Opcje powiadomień) Nigdy do mnie żaden mail nie przyszedł, pomimo tego że jest ok i wszystko mam włączone. Z tego co pamiętam z rozmów na różnych wyjazdach nie tylko ja mam ten problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sagi Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 jakoś przeżyjemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wojtek pw Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Co zyskaliśmy? - wersje mobilną! (jest superowa, zobaczcie na telefonach) - szybsze oprogramowanie - forum będzie szybciej "chodzić" - dużo bardziej intuicyjne oprogramowanie (z dnia na dzień zobaczycie) Niewiele rzeczy tak mnie irytuje jak ulubiona kalka wielu informatyków "intuicyjne oprogramowanie". Co to do cholery oznacza w jakimś ludzkim języku ? Dla mnie to z całym szacunkiem bełkot, wyrażający się brakiem szacunku (właśnie) dla odbiorcy komunikatu. Wszystko co dla informatyków intuicyjne dla mnie jest obłędne i nie do pojęcia. Pozdrawiam Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... SkiForum Napisano 5 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Niewiele rzeczy tak mnie irytuje jak ulubiona kalka wielu informatyków "intuicyjne oprogramowanie". Co to do cholery oznacza w jakimś ludzkim języku ? Dla mnie to z całym szacunkiem bełkot, wyrażający się brakiem szacunku (właśnie) dla odbiorcy komunikatu. Wszystko co dla informatyków intuicyjne dla mnie jest obłędne i nie do pojęcia. Informatykiem nie jestem. Informatycy z użytecznością również niewiele mają wspólnego. Intuicyjne/użyteczne to takie które łatwiej i przystępniej się używa. Skąd wiadomo, że łatwiej? Na podstawie badań nad użytkownikami i ich zachowaniem. Nie jest to bełkot - setki badań, prac naukowych, wyników... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Co z moim postulatem? To trochę tak. Zakładam wątek, to tak jak zaprosił bym kogoś do swojego domu. Nie wpuszczam do siebie ludzi których nie chcę w nim widzieć. Zakładam wątek i wykluczam złośliwców którzy wiem co napiszą. Oni mogą założyć swój i pisać w nim co chcą. Mogą mnie wykluczyć. Nie boli mnie to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... SkiForum Napisano 5 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Co z moim postulatem? Wszystko jasne. W następnym tygodniu podejmiemy decyzję kiedy wszystko zostanie doprowadzone do porządku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Napisałem "dzięki" Tym czasem zobaczyłem:) , że to lubię i mogę przestać to lubić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hanka1 Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Czy będą się wyświetlać wszyscy znajomi i będzie podana ich liczba, tak jak było przedtem? Dlaczego po napisaniu posta nie mozna kliknąć na "wyślij" tylko na "napisz", to trochę dziwne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 gdzie można zmienić kolejność wyświetlanych postów - na ostatni na górze. W poprzedniej wersji można było to ustawić jak komu wygodniej. Tadek Ponawiam pytanie!!!! Można szału dostać, jak wchodzi się do wątku mającego już kilka/kilkadziesiąt stron, a widzi się pierwszy post z przed 5 lat!!! Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 ... Dlaczego po napisaniu posta nie mozna kliknąć na "wyślij" tylko na "napisz", to trochę dziwne. ... Popieram Hanię. Do poprawki No i ciągle te koszmarne "lubię to" jak ktoś podziękował!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marioo Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Popieram Hanię. Do poprawki No i ciągle te koszmarne "lubię to" jak ktoś podziękował!!!!! Bardzo proszę żeby tego nie zmieniać! Lubię to Pozdrawiam marioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sally67 Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Ponawiam pytanie!!!! Można szału dostać, jak wchodzi się do wątku mającego już kilka/kilkadziesiąt stron, a widzi się pierwszy post z przed 5 lat!!! Tadek Nie wiem czy o to Ci chodzi ale klikasz na datę a nie tytuł wątku i jesteś w ostatnim poście. sally Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Bardzo proszę żeby tego nie zmieniać! Lubię to To leć na fejsa, tu nie ma miejsca na takie absurdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Dzięki, przynajmniej połowa załatwiona - ta ważniejsza... Do odwrotnej kolejności może się przyzwyczaję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marioo Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 To leć na fejsa, tu nie ma miejsca na takie absurdy. A dlaczego? Na jakiej podstawie uzurpujesz sobie prawo do decydowania na co tu jest miejsce a na co nie? Pozdrawiam marioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 2 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic SkiForum.pl Nowa wersja SkiForum.pl × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
malin_f1 Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Czy będzie wreszcie powiadomienie na maila jak się otrzyma PW ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SkiForum Napisano 5 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Czy będzie wreszcie powiadomienie na maila jak się otrzyma PW ?? Zawsze były. Ustawienia wszystkich powiadomień tutaj http://www.skiforum....a=notifications (Ustawienia > Opcje powiadomień) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajorSki Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Czy pod avatarem będą wyswietlały się podziekował i otrzymał podziekowania? bo narazie wyswietlaja sie ostrzeżenia do tego archiwalne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... malin_f1 Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Zawsze były. Ustawienia wszystkich powiadomień tutaj http://www.skiforum....a=notifications (Ustawienia > Opcje powiadomień) Nigdy do mnie żaden mail nie przyszedł, pomimo tego że jest ok i wszystko mam włączone. Z tego co pamiętam z rozmów na różnych wyjazdach nie tylko ja mam ten problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sagi Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 jakoś przeżyjemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wojtek pw Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Co zyskaliśmy? - wersje mobilną! (jest superowa, zobaczcie na telefonach) - szybsze oprogramowanie - forum będzie szybciej "chodzić" - dużo bardziej intuicyjne oprogramowanie (z dnia na dzień zobaczycie) Niewiele rzeczy tak mnie irytuje jak ulubiona kalka wielu informatyków "intuicyjne oprogramowanie". Co to do cholery oznacza w jakimś ludzkim języku ? Dla mnie to z całym szacunkiem bełkot, wyrażający się brakiem szacunku (właśnie) dla odbiorcy komunikatu. Wszystko co dla informatyków intuicyjne dla mnie jest obłędne i nie do pojęcia. Pozdrawiam Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... SkiForum Napisano 5 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Niewiele rzeczy tak mnie irytuje jak ulubiona kalka wielu informatyków "intuicyjne oprogramowanie". Co to do cholery oznacza w jakimś ludzkim języku ? Dla mnie to z całym szacunkiem bełkot, wyrażający się brakiem szacunku (właśnie) dla odbiorcy komunikatu. Wszystko co dla informatyków intuicyjne dla mnie jest obłędne i nie do pojęcia. Informatykiem nie jestem. Informatycy z użytecznością również niewiele mają wspólnego. Intuicyjne/użyteczne to takie które łatwiej i przystępniej się używa. Skąd wiadomo, że łatwiej? Na podstawie badań nad użytkownikami i ich zachowaniem. Nie jest to bełkot - setki badań, prac naukowych, wyników... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Co z moim postulatem? To trochę tak. Zakładam wątek, to tak jak zaprosił bym kogoś do swojego domu. Nie wpuszczam do siebie ludzi których nie chcę w nim widzieć. Zakładam wątek i wykluczam złośliwców którzy wiem co napiszą. Oni mogą założyć swój i pisać w nim co chcą. Mogą mnie wykluczyć. Nie boli mnie to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... SkiForum Napisano 5 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Co z moim postulatem? Wszystko jasne. W następnym tygodniu podejmiemy decyzję kiedy wszystko zostanie doprowadzone do porządku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Napisałem "dzięki" Tym czasem zobaczyłem:) , że to lubię i mogę przestać to lubić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hanka1 Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Czy będą się wyświetlać wszyscy znajomi i będzie podana ich liczba, tak jak było przedtem? Dlaczego po napisaniu posta nie mozna kliknąć na "wyślij" tylko na "napisz", to trochę dziwne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 gdzie można zmienić kolejność wyświetlanych postów - na ostatni na górze. W poprzedniej wersji można było to ustawić jak komu wygodniej. Tadek Ponawiam pytanie!!!! Można szału dostać, jak wchodzi się do wątku mającego już kilka/kilkadziesiąt stron, a widzi się pierwszy post z przed 5 lat!!! Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 ... Dlaczego po napisaniu posta nie mozna kliknąć na "wyślij" tylko na "napisz", to trochę dziwne. ... Popieram Hanię. Do poprawki No i ciągle te koszmarne "lubię to" jak ktoś podziękował!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marioo Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Popieram Hanię. Do poprawki No i ciągle te koszmarne "lubię to" jak ktoś podziękował!!!!! Bardzo proszę żeby tego nie zmieniać! Lubię to Pozdrawiam marioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sally67 Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Ponawiam pytanie!!!! Można szału dostać, jak wchodzi się do wątku mającego już kilka/kilkadziesiąt stron, a widzi się pierwszy post z przed 5 lat!!! Tadek Nie wiem czy o to Ci chodzi ale klikasz na datę a nie tytuł wątku i jesteś w ostatnim poście. sally Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Bardzo proszę żeby tego nie zmieniać! Lubię to To leć na fejsa, tu nie ma miejsca na takie absurdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Dzięki, przynajmniej połowa załatwiona - ta ważniejsza... Do odwrotnej kolejności może się przyzwyczaję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marioo Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 To leć na fejsa, tu nie ma miejsca na takie absurdy. A dlaczego? Na jakiej podstawie uzurpujesz sobie prawo do decydowania na co tu jest miejsce a na co nie? Pozdrawiam marioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 2 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic SkiForum.pl Nowa wersja SkiForum.pl × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
MajorSki Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Czy pod avatarem będą wyswietlały się podziekował i otrzymał podziekowania? bo narazie wyswietlaja sie ostrzeżenia do tego archiwalne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malin_f1 Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Zawsze były. Ustawienia wszystkich powiadomień tutaj http://www.skiforum....a=notifications (Ustawienia > Opcje powiadomień) Nigdy do mnie żaden mail nie przyszedł, pomimo tego że jest ok i wszystko mam włączone. Z tego co pamiętam z rozmów na różnych wyjazdach nie tylko ja mam ten problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sagi Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 jakoś przeżyjemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wojtek pw Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Co zyskaliśmy? - wersje mobilną! (jest superowa, zobaczcie na telefonach) - szybsze oprogramowanie - forum będzie szybciej "chodzić" - dużo bardziej intuicyjne oprogramowanie (z dnia na dzień zobaczycie) Niewiele rzeczy tak mnie irytuje jak ulubiona kalka wielu informatyków "intuicyjne oprogramowanie". Co to do cholery oznacza w jakimś ludzkim języku ? Dla mnie to z całym szacunkiem bełkot, wyrażający się brakiem szacunku (właśnie) dla odbiorcy komunikatu. Wszystko co dla informatyków intuicyjne dla mnie jest obłędne i nie do pojęcia. Pozdrawiam Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... SkiForum Napisano 5 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Niewiele rzeczy tak mnie irytuje jak ulubiona kalka wielu informatyków "intuicyjne oprogramowanie". Co to do cholery oznacza w jakimś ludzkim języku ? Dla mnie to z całym szacunkiem bełkot, wyrażający się brakiem szacunku (właśnie) dla odbiorcy komunikatu. Wszystko co dla informatyków intuicyjne dla mnie jest obłędne i nie do pojęcia. Informatykiem nie jestem. Informatycy z użytecznością również niewiele mają wspólnego. Intuicyjne/użyteczne to takie które łatwiej i przystępniej się używa. Skąd wiadomo, że łatwiej? Na podstawie badań nad użytkownikami i ich zachowaniem. Nie jest to bełkot - setki badań, prac naukowych, wyników... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Co z moim postulatem? To trochę tak. Zakładam wątek, to tak jak zaprosił bym kogoś do swojego domu. Nie wpuszczam do siebie ludzi których nie chcę w nim widzieć. Zakładam wątek i wykluczam złośliwców którzy wiem co napiszą. Oni mogą założyć swój i pisać w nim co chcą. Mogą mnie wykluczyć. Nie boli mnie to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... SkiForum Napisano 5 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Co z moim postulatem? Wszystko jasne. W następnym tygodniu podejmiemy decyzję kiedy wszystko zostanie doprowadzone do porządku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Napisałem "dzięki" Tym czasem zobaczyłem:) , że to lubię i mogę przestać to lubić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hanka1 Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Czy będą się wyświetlać wszyscy znajomi i będzie podana ich liczba, tak jak było przedtem? Dlaczego po napisaniu posta nie mozna kliknąć na "wyślij" tylko na "napisz", to trochę dziwne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 gdzie można zmienić kolejność wyświetlanych postów - na ostatni na górze. W poprzedniej wersji można było to ustawić jak komu wygodniej. Tadek Ponawiam pytanie!!!! Można szału dostać, jak wchodzi się do wątku mającego już kilka/kilkadziesiąt stron, a widzi się pierwszy post z przed 5 lat!!! Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 ... Dlaczego po napisaniu posta nie mozna kliknąć na "wyślij" tylko na "napisz", to trochę dziwne. ... Popieram Hanię. Do poprawki No i ciągle te koszmarne "lubię to" jak ktoś podziękował!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marioo Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Popieram Hanię. Do poprawki No i ciągle te koszmarne "lubię to" jak ktoś podziękował!!!!! Bardzo proszę żeby tego nie zmieniać! Lubię to Pozdrawiam marioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sally67 Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Ponawiam pytanie!!!! Można szału dostać, jak wchodzi się do wątku mającego już kilka/kilkadziesiąt stron, a widzi się pierwszy post z przed 5 lat!!! Tadek Nie wiem czy o to Ci chodzi ale klikasz na datę a nie tytuł wątku i jesteś w ostatnim poście. sally Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Bardzo proszę żeby tego nie zmieniać! Lubię to To leć na fejsa, tu nie ma miejsca na takie absurdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Dzięki, przynajmniej połowa załatwiona - ta ważniejsza... Do odwrotnej kolejności może się przyzwyczaję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marioo Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 To leć na fejsa, tu nie ma miejsca na takie absurdy. A dlaczego? Na jakiej podstawie uzurpujesz sobie prawo do decydowania na co tu jest miejsce a na co nie? Pozdrawiam marioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 2 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic SkiForum.pl Nowa wersja SkiForum.pl × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
sagi Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 jakoś przeżyjemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek pw Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Co zyskaliśmy? - wersje mobilną! (jest superowa, zobaczcie na telefonach) - szybsze oprogramowanie - forum będzie szybciej "chodzić" - dużo bardziej intuicyjne oprogramowanie (z dnia na dzień zobaczycie) Niewiele rzeczy tak mnie irytuje jak ulubiona kalka wielu informatyków "intuicyjne oprogramowanie". Co to do cholery oznacza w jakimś ludzkim języku ? Dla mnie to z całym szacunkiem bełkot, wyrażający się brakiem szacunku (właśnie) dla odbiorcy komunikatu. Wszystko co dla informatyków intuicyjne dla mnie jest obłędne i nie do pojęcia. Pozdrawiam Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... SkiForum Napisano 5 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Niewiele rzeczy tak mnie irytuje jak ulubiona kalka wielu informatyków "intuicyjne oprogramowanie". Co to do cholery oznacza w jakimś ludzkim języku ? Dla mnie to z całym szacunkiem bełkot, wyrażający się brakiem szacunku (właśnie) dla odbiorcy komunikatu. Wszystko co dla informatyków intuicyjne dla mnie jest obłędne i nie do pojęcia. Informatykiem nie jestem. Informatycy z użytecznością również niewiele mają wspólnego. Intuicyjne/użyteczne to takie które łatwiej i przystępniej się używa. Skąd wiadomo, że łatwiej? Na podstawie badań nad użytkownikami i ich zachowaniem. Nie jest to bełkot - setki badań, prac naukowych, wyników... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Co z moim postulatem? To trochę tak. Zakładam wątek, to tak jak zaprosił bym kogoś do swojego domu. Nie wpuszczam do siebie ludzi których nie chcę w nim widzieć. Zakładam wątek i wykluczam złośliwców którzy wiem co napiszą. Oni mogą założyć swój i pisać w nim co chcą. Mogą mnie wykluczyć. Nie boli mnie to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... SkiForum Napisano 5 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Co z moim postulatem? Wszystko jasne. W następnym tygodniu podejmiemy decyzję kiedy wszystko zostanie doprowadzone do porządku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Napisałem "dzięki" Tym czasem zobaczyłem:) , że to lubię i mogę przestać to lubić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hanka1 Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Czy będą się wyświetlać wszyscy znajomi i będzie podana ich liczba, tak jak było przedtem? Dlaczego po napisaniu posta nie mozna kliknąć na "wyślij" tylko na "napisz", to trochę dziwne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 gdzie można zmienić kolejność wyświetlanych postów - na ostatni na górze. W poprzedniej wersji można było to ustawić jak komu wygodniej. Tadek Ponawiam pytanie!!!! Można szału dostać, jak wchodzi się do wątku mającego już kilka/kilkadziesiąt stron, a widzi się pierwszy post z przed 5 lat!!! Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 ... Dlaczego po napisaniu posta nie mozna kliknąć na "wyślij" tylko na "napisz", to trochę dziwne. ... Popieram Hanię. Do poprawki No i ciągle te koszmarne "lubię to" jak ktoś podziękował!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marioo Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Popieram Hanię. Do poprawki No i ciągle te koszmarne "lubię to" jak ktoś podziękował!!!!! Bardzo proszę żeby tego nie zmieniać! Lubię to Pozdrawiam marioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sally67 Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Ponawiam pytanie!!!! Można szału dostać, jak wchodzi się do wątku mającego już kilka/kilkadziesiąt stron, a widzi się pierwszy post z przed 5 lat!!! Tadek Nie wiem czy o to Ci chodzi ale klikasz na datę a nie tytuł wątku i jesteś w ostatnim poście. sally Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Bardzo proszę żeby tego nie zmieniać! Lubię to To leć na fejsa, tu nie ma miejsca na takie absurdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Dzięki, przynajmniej połowa załatwiona - ta ważniejsza... Do odwrotnej kolejności może się przyzwyczaję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marioo Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 To leć na fejsa, tu nie ma miejsca na takie absurdy. A dlaczego? Na jakiej podstawie uzurpujesz sobie prawo do decydowania na co tu jest miejsce a na co nie? Pozdrawiam marioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 2 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic SkiForum.pl Nowa wersja SkiForum.pl × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
SkiForum Napisano 5 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Niewiele rzeczy tak mnie irytuje jak ulubiona kalka wielu informatyków "intuicyjne oprogramowanie". Co to do cholery oznacza w jakimś ludzkim języku ? Dla mnie to z całym szacunkiem bełkot, wyrażający się brakiem szacunku (właśnie) dla odbiorcy komunikatu. Wszystko co dla informatyków intuicyjne dla mnie jest obłędne i nie do pojęcia. Informatykiem nie jestem. Informatycy z użytecznością również niewiele mają wspólnego. Intuicyjne/użyteczne to takie które łatwiej i przystępniej się używa. Skąd wiadomo, że łatwiej? Na podstawie badań nad użytkownikami i ich zachowaniem. Nie jest to bełkot - setki badań, prac naukowych, wyników... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Co z moim postulatem? To trochę tak. Zakładam wątek, to tak jak zaprosił bym kogoś do swojego domu. Nie wpuszczam do siebie ludzi których nie chcę w nim widzieć. Zakładam wątek i wykluczam złośliwców którzy wiem co napiszą. Oni mogą założyć swój i pisać w nim co chcą. Mogą mnie wykluczyć. Nie boli mnie to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... SkiForum Napisano 5 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Co z moim postulatem? Wszystko jasne. W następnym tygodniu podejmiemy decyzję kiedy wszystko zostanie doprowadzone do porządku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Napisałem "dzięki" Tym czasem zobaczyłem:) , że to lubię i mogę przestać to lubić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hanka1 Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Czy będą się wyświetlać wszyscy znajomi i będzie podana ich liczba, tak jak było przedtem? Dlaczego po napisaniu posta nie mozna kliknąć na "wyślij" tylko na "napisz", to trochę dziwne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 gdzie można zmienić kolejność wyświetlanych postów - na ostatni na górze. W poprzedniej wersji można było to ustawić jak komu wygodniej. Tadek Ponawiam pytanie!!!! Można szału dostać, jak wchodzi się do wątku mającego już kilka/kilkadziesiąt stron, a widzi się pierwszy post z przed 5 lat!!! Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 ... Dlaczego po napisaniu posta nie mozna kliknąć na "wyślij" tylko na "napisz", to trochę dziwne. ... Popieram Hanię. Do poprawki No i ciągle te koszmarne "lubię to" jak ktoś podziękował!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marioo Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Popieram Hanię. Do poprawki No i ciągle te koszmarne "lubię to" jak ktoś podziękował!!!!! Bardzo proszę żeby tego nie zmieniać! Lubię to Pozdrawiam marioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sally67 Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Ponawiam pytanie!!!! Można szału dostać, jak wchodzi się do wątku mającego już kilka/kilkadziesiąt stron, a widzi się pierwszy post z przed 5 lat!!! Tadek Nie wiem czy o to Ci chodzi ale klikasz na datę a nie tytuł wątku i jesteś w ostatnim poście. sally Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Bardzo proszę żeby tego nie zmieniać! Lubię to To leć na fejsa, tu nie ma miejsca na takie absurdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Dzięki, przynajmniej połowa załatwiona - ta ważniejsza... Do odwrotnej kolejności może się przyzwyczaję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marioo Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 To leć na fejsa, tu nie ma miejsca na takie absurdy. A dlaczego? Na jakiej podstawie uzurpujesz sobie prawo do decydowania na co tu jest miejsce a na co nie? Pozdrawiam marioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 2 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic SkiForum.pl Nowa wersja SkiForum.pl × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Harpia Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Co z moim postulatem? To trochę tak. Zakładam wątek, to tak jak zaprosił bym kogoś do swojego domu. Nie wpuszczam do siebie ludzi których nie chcę w nim widzieć. Zakładam wątek i wykluczam złośliwców którzy wiem co napiszą. Oni mogą założyć swój i pisać w nim co chcą. Mogą mnie wykluczyć. Nie boli mnie to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SkiForum Napisano 5 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Co z moim postulatem? Wszystko jasne. W następnym tygodniu podejmiemy decyzję kiedy wszystko zostanie doprowadzone do porządku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Napisałem "dzięki" Tym czasem zobaczyłem:) , że to lubię i mogę przestać to lubić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hanka1 Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Czy będą się wyświetlać wszyscy znajomi i będzie podana ich liczba, tak jak było przedtem? Dlaczego po napisaniu posta nie mozna kliknąć na "wyślij" tylko na "napisz", to trochę dziwne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 gdzie można zmienić kolejność wyświetlanych postów - na ostatni na górze. W poprzedniej wersji można było to ustawić jak komu wygodniej. Tadek Ponawiam pytanie!!!! Można szału dostać, jak wchodzi się do wątku mającego już kilka/kilkadziesiąt stron, a widzi się pierwszy post z przed 5 lat!!! Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 ... Dlaczego po napisaniu posta nie mozna kliknąć na "wyślij" tylko na "napisz", to trochę dziwne. ... Popieram Hanię. Do poprawki No i ciągle te koszmarne "lubię to" jak ktoś podziękował!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marioo Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Popieram Hanię. Do poprawki No i ciągle te koszmarne "lubię to" jak ktoś podziękował!!!!! Bardzo proszę żeby tego nie zmieniać! Lubię to Pozdrawiam marioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sally67 Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Ponawiam pytanie!!!! Można szału dostać, jak wchodzi się do wątku mającego już kilka/kilkadziesiąt stron, a widzi się pierwszy post z przed 5 lat!!! Tadek Nie wiem czy o to Ci chodzi ale klikasz na datę a nie tytuł wątku i jesteś w ostatnim poście. sally Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Bardzo proszę żeby tego nie zmieniać! Lubię to To leć na fejsa, tu nie ma miejsca na takie absurdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Dzięki, przynajmniej połowa załatwiona - ta ważniejsza... Do odwrotnej kolejności może się przyzwyczaję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marioo Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 To leć na fejsa, tu nie ma miejsca na takie absurdy. A dlaczego? Na jakiej podstawie uzurpujesz sobie prawo do decydowania na co tu jest miejsce a na co nie? Pozdrawiam marioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 2 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic SkiForum.pl Nowa wersja SkiForum.pl × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Harpia Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Napisałem "dzięki" Tym czasem zobaczyłem:) , że to lubię i mogę przestać to lubić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanka1 Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Czy będą się wyświetlać wszyscy znajomi i będzie podana ich liczba, tak jak było przedtem? Dlaczego po napisaniu posta nie mozna kliknąć na "wyślij" tylko na "napisz", to trochę dziwne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadeusz T Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 gdzie można zmienić kolejność wyświetlanych postów - na ostatni na górze. W poprzedniej wersji można było to ustawić jak komu wygodniej. Tadek Ponawiam pytanie!!!! Można szału dostać, jak wchodzi się do wątku mającego już kilka/kilkadziesiąt stron, a widzi się pierwszy post z przed 5 lat!!! Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 ... Dlaczego po napisaniu posta nie mozna kliknąć na "wyślij" tylko na "napisz", to trochę dziwne. ... Popieram Hanię. Do poprawki No i ciągle te koszmarne "lubię to" jak ktoś podziękował!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marioo Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Popieram Hanię. Do poprawki No i ciągle te koszmarne "lubię to" jak ktoś podziękował!!!!! Bardzo proszę żeby tego nie zmieniać! Lubię to Pozdrawiam marioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sally67 Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Ponawiam pytanie!!!! Można szału dostać, jak wchodzi się do wątku mającego już kilka/kilkadziesiąt stron, a widzi się pierwszy post z przed 5 lat!!! Tadek Nie wiem czy o to Ci chodzi ale klikasz na datę a nie tytuł wątku i jesteś w ostatnim poście. sally Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Bardzo proszę żeby tego nie zmieniać! Lubię to To leć na fejsa, tu nie ma miejsca na takie absurdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Dzięki, przynajmniej połowa załatwiona - ta ważniejsza... Do odwrotnej kolejności może się przyzwyczaję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marioo Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 To leć na fejsa, tu nie ma miejsca na takie absurdy. A dlaczego? Na jakiej podstawie uzurpujesz sobie prawo do decydowania na co tu jest miejsce a na co nie? Pozdrawiam marioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 2 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic SkiForum.pl Nowa wersja SkiForum.pl
Tadeusz T Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 ... Dlaczego po napisaniu posta nie mozna kliknąć na "wyślij" tylko na "napisz", to trochę dziwne. ... Popieram Hanię. Do poprawki No i ciągle te koszmarne "lubię to" jak ktoś podziękował!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marioo Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Popieram Hanię. Do poprawki No i ciągle te koszmarne "lubię to" jak ktoś podziękował!!!!! Bardzo proszę żeby tego nie zmieniać! Lubię to Pozdrawiam marioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sally67 Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Ponawiam pytanie!!!! Można szału dostać, jak wchodzi się do wątku mającego już kilka/kilkadziesiąt stron, a widzi się pierwszy post z przed 5 lat!!! Tadek Nie wiem czy o to Ci chodzi ale klikasz na datę a nie tytuł wątku i jesteś w ostatnim poście. sally Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Bardzo proszę żeby tego nie zmieniać! Lubię to To leć na fejsa, tu nie ma miejsca na takie absurdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Dzięki, przynajmniej połowa załatwiona - ta ważniejsza... Do odwrotnej kolejności może się przyzwyczaję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marioo Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 To leć na fejsa, tu nie ma miejsca na takie absurdy. A dlaczego? Na jakiej podstawie uzurpujesz sobie prawo do decydowania na co tu jest miejsce a na co nie? Pozdrawiam marioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 2 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic SkiForum.pl Nowa wersja SkiForum.pl
marioo Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Popieram Hanię. Do poprawki No i ciągle te koszmarne "lubię to" jak ktoś podziękował!!!!! Bardzo proszę żeby tego nie zmieniać! Lubię to Pozdrawiam marioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sally67 Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Ponawiam pytanie!!!! Można szału dostać, jak wchodzi się do wątku mającego już kilka/kilkadziesiąt stron, a widzi się pierwszy post z przed 5 lat!!! Tadek Nie wiem czy o to Ci chodzi ale klikasz na datę a nie tytuł wątku i jesteś w ostatnim poście. sally Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Bardzo proszę żeby tego nie zmieniać! Lubię to To leć na fejsa, tu nie ma miejsca na takie absurdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Dzięki, przynajmniej połowa załatwiona - ta ważniejsza... Do odwrotnej kolejności może się przyzwyczaję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marioo Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 To leć na fejsa, tu nie ma miejsca na takie absurdy. A dlaczego? Na jakiej podstawie uzurpujesz sobie prawo do decydowania na co tu jest miejsce a na co nie? Pozdrawiam marioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 2 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
sally67 Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Ponawiam pytanie!!!! Można szału dostać, jak wchodzi się do wątku mającego już kilka/kilkadziesiąt stron, a widzi się pierwszy post z przed 5 lat!!! Tadek Nie wiem czy o to Ci chodzi ale klikasz na datę a nie tytuł wątku i jesteś w ostatnim poście. sally Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Bardzo proszę żeby tego nie zmieniać! Lubię to To leć na fejsa, tu nie ma miejsca na takie absurdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Dzięki, przynajmniej połowa załatwiona - ta ważniejsza... Do odwrotnej kolejności może się przyzwyczaję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marioo Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 To leć na fejsa, tu nie ma miejsca na takie absurdy. A dlaczego? Na jakiej podstawie uzurpujesz sobie prawo do decydowania na co tu jest miejsce a na co nie? Pozdrawiam marioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 2 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Spiochu Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Bardzo proszę żeby tego nie zmieniać! Lubię to To leć na fejsa, tu nie ma miejsca na takie absurdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadeusz T Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Dzięki, przynajmniej połowa załatwiona - ta ważniejsza... Do odwrotnej kolejności może się przyzwyczaję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioo Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 To leć na fejsa, tu nie ma miejsca na takie absurdy. A dlaczego? Na jakiej podstawie uzurpujesz sobie prawo do decydowania na co tu jest miejsce a na co nie? Pozdrawiam marioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi